Radiant Professional Selections: Ωραίες παλέτες!

 

«Σου αρέσουν αυτές οι παλέτες της Radiant;» Με ρώτησε τις προάλλες η Λίλη. «Μου αρέσουν και μου “παρα-αρέσουν” της απάντησα.  Και το εννοούσα, δεν της το είπα για να χαρεί, γιατί αν θυμάστε από προηγούμενο post, η Λίλη είναι το Νο 1 κορίτσι της Radiant Professional και δυο-τρεις φορές τον χρόνο, γράφουμε μαζί το έντυπο της μάρκας με προτάσεις μακιγιάζ και πρόσωπο την Κάτια Ζυγούλη.

Αυτές όμως οι συγκεκριμένες παλέτες και γενικά παλέτες που περιλαμβάνουν και ρουζ και σκιές σε “εύκολες” αποχρώσεις με σώζουν όταν θέλω να κάνω ένα γρήγορο, πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ, οπότε ήμουν ειλικρινής όταν της απάντησα ότι μου αρέσουν πολύ. (Θυμάστε, την αντίστοιχη παλέτα της Clinique που από την πολύ χρήση την είχα λιώσει…)

Οι παλέτες Radiant Professional Selections, τις οποίες θα δείτε παρακάτω,  κοστίζουν 23,90Ε και περιλαμβάνουν δυο σκιές, ένα ρουζ, αρκετά μεγάλο καθρεφτάκι (για να βλέπεις τι κάνεις) και δυο πινελάκια. Θα τις βρείτε σε συσκευασία με κουτάκι και έτσι είναι ό, τι πρέπει και για δωράκι.

 

Εδώ είναι…

 

Radiant Professional Selections, Νο 1 Bare Essentials

Radiant Professional Selections, Νο 2 Grey Fantasy

Radiant Professional Selections, Νο 3 Green Surprise

 

Radiant Professional Selections, Νο 4 Plum Delight

 

Τώρα, να σας πω, πάνω στη συζήτηση, η Λίλη μου είπε ότι ειδικά αυτή την εποχή, κάποια από τα best-sellers προϊόντα της Radiant, είναι τα Ηighlighters. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει, είναι σκιές με απαλό glitter, ιδανικές για πάρτι και βραδινές εξορμήσεις. Kαι μάλιστα η Highlight No 10 Bronze, που βλέπετε παρακάτω είναι από τις πιο αγαπημένες… Και μου έδωσε ιδέα… Γιατί να μην έχω πέντε να δώσω σε πέντε από τα κορίτσια μου; Και η Λίλη, δεν μου χάλασε χατίρι.

 

 

Άντε αγαπημένες, σχόλιο σε αυτό το post και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, θα σας πω ποιες είναι οι πέντε τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Radiant Professional Highlighter No 10 Bronze. (Να τo απλώνετε όμως με προσοχή, γιατί θυμάστε τι είπαμε για τα «Λερωμένα με glitter, boyfriends»..)

 

837 Σχόλια
  1. το σετακι Νο 4 ειναι οτι ακριβως χρειαζομαι…

  2. ΤΕΛΕΙΟ .ΤΟ ΘΕΛΩ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  3. θέλω πολύ ένα δωράκι…ευχαριστώ..

  4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ, ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ Νο 10 ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

  5. Στο παρελθόν αγόραζα προϊόντα από την “Radiant Professional” και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολλά! Αν και το συγκεκριμένο προϊόν το “φοβάμαι” θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Καλή επιτυχία σε όλες!!!!

  6. τώρα που έρχονται και οι γιορτές… ότι πρέπει!

  7. θα χαρω πολυ αν κερδισω κ εγω μια φορα..Οπως εχω ξαναπει δε βαφομαι τρελα κ σχεδον ποτε ομως αν βγω βραδυ μ’αρεσει το γκλιτερ μ’αρεσει να γυαλιζω να ξεχωριζω κ ας λερωνεται ο αντρας μου..περιμενουμε λοιπον τις /τους νικητριες νικητες…

  8. θα χαρω πολυ αν κερδισω κ εγω μια φορα..Οπως εχω ξαναπει δε βαφομαι τρελα κ σχεδον ποτε ομως αν βγω βραδυ μ’αρεσει το γκλιτερ μ’αρεσει να γυαλιζω να ξεχωριζω κ ας λερωνεται ο αντρας μου..περιμενουμε λοιπον τις ,τους νικητριες νικητες…

  9. είναι super για χριστουγεννιάτικο δωράκι!Ευχαριστούμε την Λίλη!

  10. υπεροχες σκιες σε καταπληκτικη συσκευασία!!!ειναι κακό που τισ θελω?

  11. Ωραίες οι παλέτες της Radiant! Όσο για τα highlighters, δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ. Ίσως να μου πηγαίνουν! 🙂

  12. Μας τρελαίνεις με τους διαγωνισμούς και μετά όταν δεν κερδίζουμε από τη μανία μας πάμε και τα αγοράζουμε!

  13. πολυ βολικα χρωματα.το No3 ειναι το καλυτερο μου….
    καλες γιορτες σε ολους….

  14. πολυ ομορφα χρωματα εχουν ολες οι παλετες

  15. καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε μενα!!

  16. καλησπέρα από τα ηλιόλουστα αλλά όχι τόσο ζεστά Χανιά!
    Έχω καιρό να σας δω λόγω δουλειάς και μου λείψατε!
    Οι τρεις πρώτες αποχρώσεις είναι φανταστικές! Αλλά αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα είναι το make up της radiant , το οποίο χρόνια τώρα είναι το αγαπημένο μου αφού είναι σαν να μην φοράω τίποτα ενώ παρέχει τέλεια κάλυψη!!

  17. ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!

  18. Ότι πρέπει για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!!!

  19. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!

  20. Τζουλια, εχω εντυπωσιαστει που συμμετεχεις στη δημιουργια του εντυπου της Radiant… Παρ’ ολο που εχω ελαχιστα προιοντα της μαρκας, παντα παιρνω το εντυπο γιατι “κλεβω” ιδεες απο εκει! Συγχαρητηρια!

  21. 🙂 ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ RADIANT EINAI TEΛΕΙΑ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ SOFTLINE MOΛΥΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ WATERPROOF OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕ UΡ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΙΑ!:)

  22. ΟΟΟΟοοοοο….. τέλειο δώρο!!! Εμένα πιο πολύ μου άρεσε η plum delight πάντως 🙂

  23. τι ωραία Τζούλιαααααααααααααααααααααααα!!!!!
    Θέλωωωωωωωωωωωωωω 🙂 το δικαιούμαι καλε!!!!! 😛

  24. Παράπονο το έχω να κερδίσω μία φορά!!!!

  25. Τρελάθηκα με τα σετάκια αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το Highlighter!!!

  26. 🙂 YΠΕΡΟΧΗ ΣΚΙΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ glitter ΠΟΥ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ , ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ! 🙂

  27. tooooso teleia ola! oi skies me glitter einai o,ti prepei gia ta xristougenna! wraio dwraki gia tin giorti mou tha einai 🙂

  28. ΤΕΛΕΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  29. Η Radiant είναι ίσως η γνωστότερη εταιρεία για τη σχέση ποιότητας-τιμής.Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το έχω δοκιμάσει.Πολύ θα ήθελα να αποκτήσω άποψη….

  30. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.