Radiant Professional Selections: Ωραίες παλέτες!

 

«Σου αρέσουν αυτές οι παλέτες της Radiant;» Με ρώτησε τις προάλλες η Λίλη. «Μου αρέσουν και μου “παρα-αρέσουν” της απάντησα.  Και το εννοούσα, δεν της το είπα για να χαρεί, γιατί αν θυμάστε από προηγούμενο post, η Λίλη είναι το Νο 1 κορίτσι της Radiant Professional και δυο-τρεις φορές τον χρόνο, γράφουμε μαζί το έντυπο της μάρκας με προτάσεις μακιγιάζ και πρόσωπο την Κάτια Ζυγούλη.

Αυτές όμως οι συγκεκριμένες παλέτες και γενικά παλέτες που περιλαμβάνουν και ρουζ και σκιές σε “εύκολες” αποχρώσεις με σώζουν όταν θέλω να κάνω ένα γρήγορο, πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ, οπότε ήμουν ειλικρινής όταν της απάντησα ότι μου αρέσουν πολύ. (Θυμάστε, την αντίστοιχη παλέτα της Clinique που από την πολύ χρήση την είχα λιώσει…)

Οι παλέτες Radiant Professional Selections, τις οποίες θα δείτε παρακάτω,  κοστίζουν 23,90Ε και περιλαμβάνουν δυο σκιές, ένα ρουζ, αρκετά μεγάλο καθρεφτάκι (για να βλέπεις τι κάνεις) και δυο πινελάκια. Θα τις βρείτε σε συσκευασία με κουτάκι και έτσι είναι ό, τι πρέπει και για δωράκι.

 

Εδώ είναι…

 

Radiant Professional Selections, Νο 1 Bare Essentials

Radiant Professional Selections, Νο 2 Grey Fantasy

Radiant Professional Selections, Νο 3 Green Surprise

 

Radiant Professional Selections, Νο 4 Plum Delight

 

Τώρα, να σας πω, πάνω στη συζήτηση, η Λίλη μου είπε ότι ειδικά αυτή την εποχή, κάποια από τα best-sellers προϊόντα της Radiant, είναι τα Ηighlighters. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει, είναι σκιές με απαλό glitter, ιδανικές για πάρτι και βραδινές εξορμήσεις. Kαι μάλιστα η Highlight No 10 Bronze, που βλέπετε παρακάτω είναι από τις πιο αγαπημένες… Και μου έδωσε ιδέα… Γιατί να μην έχω πέντε να δώσω σε πέντε από τα κορίτσια μου; Και η Λίλη, δεν μου χάλασε χατίρι.

 

 

Άντε αγαπημένες, σχόλιο σε αυτό το post και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, θα σας πω ποιες είναι οι πέντε τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Radiant Professional Highlighter No 10 Bronze. (Να τo απλώνετε όμως με προσοχή, γιατί θυμάστε τι είπαμε για τα «Λερωμένα με glitter, boyfriends»..)

 

837 Σχόλια
  1. Oles i paletes ine polli orees kai exo ksanatimisi tin Radiant stis protimisis mou. Ap’oti vlepo, opos les, ine polli efxristes na tis exoume stin tsanta kai na mporoume na ananeosoume efkola to makigiaz mas…idika ego efto to vlepo apo proto xeri mias pou logo doulias ime oooli mera ekso kai anagkazome panta na exo stin tsanta tous pistous mou filous rouge/poudra/skies/conciler! 😀

  2. Μια φορά εχω αγοράσει radiant και ήταν ενα ρουζ. Δεν ήταν κακό αλλά εγώ εχω μόνιμο θέμα με τα ρουζ…δεν κάθονται ποτέ στη θέση τους!! Ποτέ όμως! Για αυτό το λόγο λοιπον και γω στο καθημερινο μου μακιγιάζ το έχω εγκαταλείψει…προτιμώ να τσιμπιέμαι!!χαχαχα…στην τελική και με το τσίμπημα την ίδια διάρκεια πετυχαίνω!
    Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα σε όλες!!

  3. δεν ξερω αν προλαβαινω αλλά επειδη ξετρελαθηκα λεω να δοκιμασω να παρω μερος!

  4. Ωραιότατο!!! Ευχαριστούμε και καλή μας επιτυχία!

  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
    τέλειο δωράκι καλή επιτυχία!!!

  6. Τα προϊόντα Radiant ειναι αξιόπιστα και παντα σου χαρίζουν ένα όμορφο αποτέλεσμα!

  7. Πολύ ωραία χρώματα!!! Τα θέλω όλα!!!!

  8. KALHMERA!Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ….ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΛΩ..

  9. Αγαπημένε Αγιε μου Βασίλη κάνε να κερδίσω κι εγώ μια φορά κάτι σε διαγωνισμό…! :p

  10. ότι πρέπει για λαμπερές εμφανίσεις!

  11. Ελπίζω νάμαιτυχερή ! Ευχαριστώ για την ευκαιρία !

  12. Τέλειο δωράκι! Φανταστικές όλες οι παλέτες της Radiant!

  13. τελειο δωρο για τα Χριστουγεννα!

  14. Καταπληκτικές όλες!!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

  15. προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή? ή έληξε?

  16. οτι πρεπει για τη γιορτη μου που πλησιαζει…

  17. ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

  18. Πολύ ωραίες, ωραίο δωράΚΙ για…εμένα!

  19. Η Radiant έχει μακράν από τα best προϊόντα make up!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.