Η Χριστουγεννιάτικη Λίστα Δώρων, Part Two

 

Όπως σας υποσχέθηκα χθες, η λίστα δώρων συνεχίζεται σήμερα, αλλά λίγο… διαφορετική. Νομίζω ότι όλο αυτόν τον καιρό μέσα από λαμπερές Χ-mass συλλογές και σούπερ καλούδια που έχουμε δει στο bb, έχετε πάρει μια ιδέα τι να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη για εσάς και τις φίλες σας. Τώρα ίσως είναι καιρός να γράψουμε και τη λίστα για τους υπόλοιπους. Εγώ θα σας δώσω κάποιες ιδέες που ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες.

 

Ξεκινάω λοιπόν:

 

 

Για την μαμά

Ποια μαμά δεν έχει λατρέψει κάποια στιγμή στη ζωή της το all time classic, Opium? To πιο πρόσφατο τώρα, το YSL, Belle D’Opium, με βασικές νότες από κεχριμπάρι, πολύτιμα ξύλα, και ροδάκινο είναι ένα εκλεπτυσμένο αλλά και αισθησιακό άρωμα και είμαι σίγουρη ότι κάθε μαμά θα το αγαπήσει. Το πανέμορφο gift set περιλαμβάνει εκτός από το άρωμα στα 50ml και την κρέμα σώματος και το body lotion. Τιμή 72,50Ε

 

 

 

 

 

 

Για το μωρό της οικογένειας (ή την μέλλουσα μαμά…)

 

Αν δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει το site www.firstimemommy.gr ίσως ήρθε η ώρα. Να σας πω απλά ότι σε όποια φίλη μου το έχω προτείνει έχει ξετρελαθεί και έχει κάνει τα πιο ασυνήθιστα δωράκια σε μέλλουσες μαμάδες και μπαμπάδες καθώς και σε μωράκια. Αυτές οι απίθανες χριστουγεννιάτικες πιπίλες, είναι από τα δώρα που θα κρατηθούν για πάντα στην οικογένεια, ως ενθύμιο. Ε, δεν είναι και λίγο αυτό.  Τιμή 7,50Ε

 

 

 

 

 

 

Για τα ανηψάκια

Γιατί να μην έχουν και αυτά το δικό τους άρωμα; Στην Oriflame Disney, είδα αυτά τα αρωματάκια και πολύ μου άρεσαν… Για τις μικρές πριγκίπισσες  το Cinderella Eau de Toilette και για τους μικρούς πρίγκιπες το Cars 2 Eau de Toilette Αν κρίνω από τον κύριο Ρωμανό που τρελαίνεται για οτιδήποτε έχει να κάνει με Cars και ΜcQueen είναι ένα δώρο που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. H τιμή τους είναι 10Ε .

 

 

 

 

 

Για το δικό σας παιδάκι

 

Ξέρω ότι κάτω από το δέντρο θα βρει διάφορα Χριστουγεννιάτικα πακετάκια το αγγελούδι σας. Και έχω να πω ότι θα ήταν όμορφο να βρει και αυτό το γλυκύτατο αρκουδάκι. Ο κύριος Ρωμανός εδώ και ένα μήνα που του το έχω δώσει δεν το αποχωρίζεται, είναι η μικρή του Bear, και τη λατρεύει. Το αρκουδάκι θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora, στοιχίζει το συμβολικό ποσό των 10Ε αλλά θα κάνετε και μια σπουδαία πράξη αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση «ΕΛΕΠΑΠ».

 

 

 

 

 

 

Για τη χρυσοχέρα θεία

 

Στο μυαλό μου έρχεται η δική μου χρυσοχέρα θεία Τζίκα και τα κουλουράκια της. Και έχω και άλλη μια χρυσοχέρα, τη Φρόσω. Και άλλη μια φοβερή μαγείρισσα τη νονά μου τη Χαρά και είμαι σίγουρη θα ενθουσιαστούν και οι τρεις με αυτά τα φορμάκια. Τα ροζ της Avon μάλιστα εξυπηρετούν και καλό σκοπό αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις τους πάνε στην Εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού. Tα χρυσά είναι δημιουργία του Στέλιου Παρλιάρου για την IZZY και θα τα βρείτε σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

΄

Αvon Φορμάκια 5, 90Ε

 

 

 

Ιzzy by Stelios Parliaros

 

 

Φορμάκι σπιτάκι Χριστουγέννων Τιμή 36,70Ε

 

 

 

 

 

Φόρμα Σιλικόνης Κώνος Τιμή 24Ε

 

 

 

 

Φορμάκι για μπισκότα Τιμή 17,60Ε

 

 

 

 

Για τον αγαπημένο (ή τον μπαμπά ή τον αδερφό…)

 

Τα gift boxes και πάλι θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Επέλεξα αυτά που θα δείτε από την Avon, γιατί έχω μυρίσει τα αρώματα και είναι σέξι, αντρικά και στιβαρά και έτσι θα ευχαριστηθείτε και εσείς να τον… μυρίζετε. (Είναι πολύ σημαντικό αυτό…). Τώρα βέβαια, μεταξύ μας, για αυτά τα συγκεκριμένα μην βιαστείτε ακόμα… Ξέρω τι λέω… Κάποιες από εσάς μπορεί να…. Δεν λέω τίποτα άλλο…

 

 

To gift-box Urban Edge, περιλαμβάνει το Άρωμα και ένα πορτοφόλι

 

 

 

 

Το gift box, Black Suede, περιλαμβάνει το άρωμα, το σπρέι σώματος deodorant και το shower gel

 

 

 

 

Για τη θεία, νονά, προ-θεία, also known as,  Μαντάμ –Σουσού

 

Ε, τώρα μη μου πείτε ότι δεν υπάρχει μια τέτοια και στην δική σας οικογένεια… Ξέρετε η θεία από «τζάκι» με τα καπέλα, τα απογευματινά τσάγια, τις ιστορίες των 60’ς και τα λαμπερά πάρτι στα ανάκτορα και μπλα, μπλα μπλα και μπλα, μπλα μπλα, για τα χάλια της σημερινής κοινωνίας, τους νεόπλουτους και τους petit bourgeois (και εκείνης ο παππούς απ’ το χωριό ήρθε, αλλά πως έγινε και το ξέχασε…) και να η μύτη και το πάνω χείλος μονίμως σουφρωμένα (μα πως το κάνουν αυτό, σε σχολή πάνε, δεν μπορώ να καταλάβω…) και βέβαια το δώρο που της κάνετε δεν είναι ποτέ αρκετά καλό και με το που το ανοίγει, σκάει ξινό χαμόγελο με σηκωμένο φρύδι και το πετάει απαλά και με χάρη στην διπλανή πράσινη, βελούδινη, με κρόσσια μπερζέρα, συνεχίζοντας την συζήτηση για το κονσέρτο της Πρεσβείας στο οποίο είχε πρόσκληση τις προάλλες.

 

Φέτος δεν θα συμβεί αυτό. Διότι δεν είναι τόσο το δώρο που θα της κάνετε, όσο η αριστοκρατικότατη ιστορία πίσω από αυτό (για να της βουλώσετε και μια φορά το στόμα). «Αγαπητή θεία, ο αρωματικός οίκος Roger&Gallet (προσπαθήστε να το πείτε με γαλλική προφορά θα πιάσει καλύτερα) αποκτά την εύνοια βασιλέων και αυτοκρατόρων όπως ο Ναπολέων Γ΄, η βασίλισσα Βικτωρία και η βασιλική αυλή της Ισπανίας. Το 1875, ο Οίκος λανσάρει την «Extra-Vieille» στα πλαίσια της σειράς Eau de Cologne του Jean Marie Farina, η οποία είναι διάδοχος της Aqua Mirabilis, της πρώτης σύνθεσης Eau de Cologne που δημιουργήθηκε από τον Gian Paolo Feminis το 1695(!) και μάλιστα εκτός από την παραδοσιακή εφαρμογή πάνω στην επιδερμίδα όπως ένα φίνο άρωμα, οι ευγενείς μπορούσαν να αρωματίζουν κύβους ζάχαρης ή να το προσθέτουν στη σαμπάνια. Μόνο ένα τέτοιο άρωμα σας αξίζει, αγαπητή θεία…» (αν το θυμηθείτε όλο αυτό, γράψτε μου, γι αυτό καλύτερα κάντε σκονάκι…)

 

Και θα το βάλει στο μπουντουάρ της (έτσι το λέει) και θα ζαλίσει τις φίλες της στα απογευματινά τσάγια με τις ιστορικές λεπτομέρειες  και εσείς θα πάρετε εκδίκηση (να ζαλίσει και κανέναν άλλο καμιά φορά…)

 

 

Roger&Gallet  Βois d’Orange Tο σετ περιλαμβάνει το άρωμα και το αρωματικό shower gel Τιμή  38,90E

 

 

 

 

Για την δις -εκατομμυριούχα φίλη

 

Ουφ, τι πρόβλημα και αυτό κάθε Χριστούγεννα… Ξέρεις τι είναι αγάπη μου, κάθε χρόνο να πρέπει να σκεφτείς και δώρο για την υπερ-πλούσια λέγε με και δισεκατομμυριούχα φίλη; Ευτυχώς κορίτσια φέτος σώθηκα! Διότι φέτος θα της κάνω δώρο το ενός εκατομμυρίου δολαρίων άρωμα, DKNY Golden Delicious. Το συγκεκριμένο σχεδιάστηκε από τον διάσημο καλλιτέχνη Martin Katz ο οποίος ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και επέλεξε ο ίδιος μια προς μια, πολύτιμες πέτρες με τις οποίες διακόσμησε τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης πάνω στο ολόχρυσο μπουκάλι Golden Delicious. To μπουκάλι εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο δολάρια και ελπίζω να της αρέσει. Είναι και λίγο, δύσκολη…

(Εντάξει, ωραία γελάσαμε και σήμερα, να σας πω όμως ότι το συγκεκριμένο μπουκάλι όντως έχει φιλοτεχνηθεί από τον Martin Katz,  ό,τι έγραψα παραπάνω ισχύει, απλά δεν είναι προς πώληση και εκτός από συγκεκριμένες εκθέσεις στις οποίες θα λάβει περίοπτη θέση, επίσης θα διακοσμήσει κάποιες προθήκες σε μεγάλα πολυκαταστήματα στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.)

 

 

 

Για την πολύ ( μα πάρα πολύ, όμως) σέξι και ελεύθερη, φίλη…

 

(Μετά τα παραπάνω αριστοκρατικά, ας μπούμε και σε λίγο βουκολικό, διότι αν δεν το γράψω το Δημοτικό, θα σκάσω…)

 

Το παπάκι, αχ καλέ παπί

Το παπάκι πάει στη ποταμιά,

Ωρέ, το παπάκι πάει στη ποταμιά

Παεί για, νάβρει συντροφιά…. (παεί – όπως το γράφω, ο τόνος στο ει και μετά νάβρει)

 

Και να ξέρετε, τα περισσότερα Δημοτικά αν προσέξετε, μονίμως κάτι πονηρό υπονοούσαν, το παπάκι συνάντησε αετό, άρχισε τους αναστεναγμούς, κατέληξε στα όρη στα βουνά και αναφώνησε, βόηθα Χριστέ και Παναγιά … (Ε, ρε γλέντια στις ραχούλες οι πρόγονοι…)

 

 

Επιστρέφω στο άλλο παπάκι (που θα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora) και να σας πω ότι πριν από περίπου ένα μήνα σε  επαγγελματικό (γυναικείο) γεύμα, αφού εξήγησα στους συνδαιτυμόνες μου, την χρήση του συγκεκριμένου παπιού, πρέπει από τα γέλια, να μας άκουσε όλο το Κολωνάκι. Γιατί;;;; Πολύ ωραίο διακοσμητικό, πανέμορφο και γλυκούλι είναι για το μπάνιο της φίλης. Τώρα βρε κορίτσια το γεγονός ότι μχ, μχ, μχ (ξεροβήχω τώρα..) δονείται κιόλας μπροστά στη μυτούλα του, ε, δε σημαίνει και κάτι… Να, το βάζεις στο bubble bath και κάνει βζζζζζζ και ρίχνει και καμιά φούρλα και περνάει και η φίλη καλά και το παπάκι της,  ακόμα καλύτερα.

 

To παπάκι, Οh my Cherie: Τιμή 24,90Ε

 

 

 

 

 

Ελάτε ωρέ αγαπημένες! Ελάτε να σύρουμε τους χορούς! Χριστούγεννα έρχονται!!

 

 

 

 

Και ένα νέο, της τελευταίας στιγμής… Μόλις ήμουν έτοιμη να ανεβάσω το post μου ήρθε είδηση από το αγαπημένο bb girl Δέσποινα, για αυτά τα πολύ όμορφα χειροποίητα κεριά. Ρίξτε μια ματιά στο facebook στο Κηρο-Ποίητον: Handmade candles & more, κάντε like, έχει πολύ καλές τιμές και είναι δικό μας το κορίτσι.

 

 

Γιατί εγώ, εδώ και πολλά χρόνια, κλείνω τα αυτιά μου στις μπούρδες. Και ξέρω καλά ότι υποστηρίζουμε η μια την άλλη. Και μέσα από εδώ, μαζί σας, βγήκα αληθινή.

 

 

 

 

 

 

35 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Φανταστική η λίστα σου έχει κάτι για όλα τα γούστα!!!! Το Belle d’ opium βέβαια το έχω στη δική μου λίστα χεχε, η δική μου μανούλα είναι πιο πολύ fan της Lancome οπό τε θα προτιμήσω κάτι από εκεί!!! Το αρωματάκι της Oriflame το έχω ήδη πάρει για τη βαφτιστήρα μου και το Cars για τον βαφτισημιό μου!!! Τα σετάκια της Roger Gallet είναι τέλεια!!! Ξέρεις Τζούλια αν βγαίνει και κάποιο σετ στο Fleur d’ Osmanthus?
    Τέλος όσο για το παπί Τζούλια είσαι μια αποκάλυψη!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ δώρο ήδη το έχω βάλει στη λίστα για μια δυο φίλες!!!!

  2. Τζούλια μου,σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναφορά,εκεί που διάβαζα αμέριμνη και νόμιζα ότι με τα παπάκια τελειώνει το άρθρο ,ξαφνικά κόντεψα να βάλω τις φωνές! Ε,δεν είναι και λίγο να ‘σαι την ίδια σελίδα με όλα αυτά τα όμορφα πράγματα!Σ’ευχαριστώ και πάλι!
    Υ.Γ.Είναι ιδέα μου ή πέφτουν χιονονιφάδες εδώ μέσα;

  3. Καλημέρα Τζούλια!Πολύ εύστοχες οι ιδέες για τα δώρα των γιορτών και χρήσιμες.Πραγματικά έτσι όπως τις έχεις ταξινομήσει ακόμα και αν δεν προτιμήσουμε το συγκεκριμένο είδος μας δίνεις μια “γραμμή” που να στραφούμε για τον καθένα.Ακόμα γελάω βέβαια με τα σχόλια.Καλά αυτό με τα δημοτικά τραγούδια… έμεινα άφωνη.Ούτε που τα είχα συνδέσει ποτέ έτσι,αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!Και του χρόνου!!!Πρέπει πάσει θυσία να αποστηθίσω το κείμενο για τη θεία!Φιλιά!!!

  4. Φανταστικές ιδέες!!!έχω βάλει στο μάτι κάποια απ’αυτά!Ευχαριστούμε

  5. @MariaA: Υπουργέ μου για άλλη μια φορά μας άφησες άναυδους… Ο Βασίλης υπεύθυνος της Roger&Gallet στην Ελλάδα, μου είπε ότι είσαι απίστευτη… Και ναι, έχεις για άλλη μια φορά δίκιο. Το Fleur d’ Osmanthus είναι το μόνο gift-set που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Υποκλίνομαι κυρία μου…

  6. @Despina: Μα, είναι τόσο όμορφα τα κεράκια σου Δεσποινάκι μου… Την αλήθεια έγραψα…

  7. XIXI Τζούλια να το δοκιμάσεις !!! Είναι φανταστικό άρωμα, όλα του Roger Gallet είναι και οι κρέμες σώματος από τις πιο ενυδατικές. Αυτή την εποχή φοράω την Lotus Blue. Κρίμα για τα σετάκια, δεν πειράζει όμως θα τα πάρω μεμονωμένα!!!
    Φιλιά πολλά!!

  8. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 PARTS) EINAI EKΠΛΗΚΤΙΚΗ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ…………. (ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ)……

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΙΑ ΣΤΟ post ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΟΝΙΖΕΙ.ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ julia.ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!ΦΙΛΙΑ

  10. Δεν έχω λόγια…
    Θα πω μόνο ότι το Belle d’Opium το αγαπώ πολύ εγώ κι ακόμη περισσότερο η μαμά μου….!!!!
    Πολύ ωραία ιδέα και το Roger & Gallet….’Oπως και το αρκουδάκι που είναι για καλό σκοπό….
    Και το παπάκι βεβαίως βεβαίως….χαχα!

  11. με εκανες και γελασα με τα σχολια για το παπι και την ποταμια…. τι αλλο θα σκαρφιστουν οι εταιρειες…. εγω ελεγα να παω το Σαββατο για ψωνια αλλα επειδη πρεπει να κανω το 1ο μου γευμα σε γονεις και πεθερα σαν παντρεμενη την Κυριακη δεν με βλεπω να προλαβαινω….. αλλα θα τα κανω που θα μου παει….

  12. Τζούλια μου είσαι άστερι! εξαιρετικό αρθρο!!! μπράβο!!! ειδικά με το παπάκι….. ομολογώ ότι γέλασα…. θελω κ άλλαααααα αρθρααααα!!!!!!!

  13. ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…. ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ Κ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ….Κ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΕΨΑ ΗΔΗ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5… ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΜΕΡΙΜΝΗ Κ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑ ΔΩΡΑ… ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…..!!!!!!!!

  14. mas ekseplikses k pali me tin lista!!!!!ontos apisteyti!!!!!k to papaki ola ta leyta e!!!!!!mou myrise k enas diagonismoulis na plisiazei??????????? h kano lathos…..!!!!!!!!!!!!filakia 🙂 to papaki pantos tha to paro sigoura doro se mia fili mou exei na pesei poly gelio……!!!!!!xixixi

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ . Η ΙΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΛΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ

  16. Μα πού τα βρίσκεις ???? Δημοτικό τραγούδι στο ΒΒ ? Γέλασα πάααρα πολύ και μετά έβηχα πάααρα πολύ γιατί είμαι και άρρωστη χάλια … Πάλι μας βόλεψες με τα δωράκια , 2-3 τα έχω ήδη βάλει στη λίστα μου και δεν θα ψάχνω τελευταία στιγμή ! ( γιατί είμαι και ανοργάνωτη , κλασικά )

  17. @MOUS-MOUS: Περαστικά!! Άσε τα ίδια και ο κύριος Ρωμανός- πάρα πολύ βήχα- κάτι κυκλοφορεί μου φαίνεται… Και πλησιάζουν και Χριστούγεννα καταλαβαίνεις… Πρόσεχε πολύ αυτές τις μέρες! xxx

  18. Τι όμορφα … ας μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα των ημερών!

  19. ΜΠΡΑΒΟ καταπληκτικες ιδεες για δωρα για ολους τους συγγενεις και φιλους!!

  20. μπραβο ειναι ολα πολυ ωραια..εεεετσι να μπαινουμε στο κλιμα των ημερων!! καλες γιορτες σε ολους!!!!

  21. Έρεψα από τα γελια η γυναίκα με το παπακι……….αχαχαχαχααααααααααα

  22. τελειες ιδεες για τα χριστουγενα

  23. ΜΠΡΑΒΟ JULIA ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ POST ΣΟΥ!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ SET ΤΗΣ AVON ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ!!!!ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΟΛΟΓΛΥΚΟ ΠΑΠΑΚΙ!!! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

  24. εχω σημειωσει καποια δωρα κ ειλικρινα μου εδωσες ιδεες..Ομως ξερετε τι μ ετρελανε?το παπι?δλδ απιστευτο κ θα πεσει πολυ γελιο…

  25. Bήχα ακούω….Περαστικά σας γρήγορα εύχομαι!! Ας μη σας πω την εμπειρία μου….Φιλάκια!!!!!!!!!*

  26. καλες γιορτες σε ολους με υγεια και πολλα χαμογελα

  27. το παπακι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ, το gift set αλλα και το κερακι πανεμορφο!!!!!

  28. Μου έλυσες τα χέρια με τις δύο λίστες!!! Ευχαριστώ!

  29. Φανταστικές ιδέες για δώρα,ειδικά το gift box, Black Suede μ’αρέσει πολύ για τον αντρούλη μου!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.