New Entry: Τα Ελληνικά προιόντα περιποίησης,That’s Better!

Πριν από λίγο καιρό, σε κάποιο φαρμακείο, σαν να είχε πάρει το μάτι μου κάτι όμορφες και χαρούμενες συσκευασίες προϊόντων, έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο φαρμακείο μπήκα για παιδικό σιρόπι Mucosolvan (καταλάβατε εσείς οι μαμάδες τώρα…) και το τελευταίο που με απασχολούσε, ήταν να χαζέψω καλλυντικά.

 

Γι’ αυτό η παρουσίαση που έγινε τις προάλλες για την νέα σειρά προϊόντων That’s Better που θα πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία με το σήμα Advance Pharmacies, ήταν ευχάριστη έκπληξη, γιατί τότε θυμήθηκα που τα είχα ξαναδεί.

 

Τα προϊόντα That’s Better,  είναι βασισμένα σε φυσικές φόρμουλες (χωρίς parabens, σιλικόνες, Propylene Glycol ,PEG κλπ) και σε όλα ο πρωταγωνιστής είναι  το Accai Berry μαζί με Βιταμίνες B, C, E, αμυγδαλέλαιο, αιθέρια έλαια, κλπ.

Όπως οι συσκευασίες τους, έτσι και οι ονομασίες τους είναι χαριτωμένες, Skin Work Out (για το scrub), Flakes no More (για το ξηρό, πολλαπλής χρήσης λάδι) Pump & Go (για την κρέμα προσώπου και ματιών), Crème de la Crème (για την κρέμα σώματος), After Party Secret (ορός κατά της κούρασης), ένα αντρικό το Brave&Shave,  ενώ επιπλέον έχουν και χαρούμενα στιχάκια στις συσκευασίες,  όπως για παράδειγμα, «Trust me! Close your eyes, go to sleep, cause when you are up, you’ll look so fit! ή “Eσύ κοιμάσαι και αυτό δουλεύει»

Πάντως σε γενικές γραμμές είναι μια ευχάριστη νότα για προϊόντα φαρμακείου, τα οποία μας έχουν συνηθίσει σε πιο minimal και «αυστηρές» συσκευασίες. Να μην σας πω ψέματα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά τα έχω δοκιμάσει στο χέρι μου. (Το ξέρετε το inside joke, των beauty editors; Αφού θα έχουμε γεράσει και θα έχουμε σουφρώσει, τα χέρια μας θα είναι το μόνο τέλεια διατηρημένο σημείο, αφού ό,τι προϊόν βγει, εκεί το απλώνουμε πρώτα, για το τσεκάρουμε…)

 

Σε αυτή λοιπόν τη δοκιμή στο χέρι, μου άρεσε πολύ και η υφή τους και το άρωμά τους, αλλά για την αποτελεσματικότητά τους, ζητώ εθελόντριες. Λοιπόν, εδώ δίπλα μου έχω δύο: Το ξηρό λάδι για πρόσωπο, το  σώμα και μαλλιά, Flakes no More και το scrub προσώπου Skin Work Out. Περιμένω σχόλιο κάτω από αυτό το post, σήμερα όλη μέρα και το βραδάκι,  θα σας πω ποιες θα τα δοκιμάσετε.

 

Αντί για επίλογο, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση: Σε μια εποχή, που πρέπει και να υποστηρίζουμε, αλλά και να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, είναι κρίμα που στην συσκευασία των That’s Better, δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι ελληνικά προϊόντα και μάλιστα, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στην Ελλάδα.

 

(Μετά από λίγες ώρες, που έκανα αυτό το post) Έχετε δίκιο. Δεν έβαλα τιμές και επίσης δεν ενημέρωσα και τις αγαπημένες εκτός Αθηνών, για το που μπορείτε να τα βρείτε. Λοιπόν, οι τιμές τους ξεκινούν από 14Ε έως 27,50Ε με μέσο όρο περίπου τα 21Ε. Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει το site www.thatsbettercosmetics.com και www.thatsbettercosmetics.gr όπου θα ενημερώνεστε για τα πιο κοντινά σε εσάς σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

340 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Εδώ το καλό πειραματόζωο, πειθήνιο υπάκουο και καλόβολο!!!

  2. Καλημέρα θέλω και εγώ να το δοκιμάσω. Καλή τύχη σε όλες!!!!!!!!!

  3. oooooo plaka kaneis!k ellhnika k fisika proionta!k polu eksupnes suskevasies prepei na po,polu maresan k ta stixakia!ofeiloume na ta stiriksoume loipon an k efoson einai kala k sto esoteriko tous!tha xairomoun k ego polu na gino ethelontria!alloste den exo ksanaginei k tha maresei ayth h diadikasia pistevo!filakiaaaaa

  4. Καλημέρα ! Κι εγώ τώρα τελευταία έχω μπει στη λογική του να ψωνίζω καλλυντικά από το φαρμακείο και κυρίως να προτιμώ ελληνικές μάρκες με φυσικά καλλυντικά . Θα μας δώσεις τιμούλες για αυτά ?

  5. Mονο κ μονο που ειναι ελληνικα αξιζει τον κοπο να τα δοκιμασουμε και να τους δωσουμε μια ευκαιρια!I’m in too!

  6. έχω παρατηρήσει πράγματι πως δεν αναγράφουν την ελληνική προέλευση..λες και αν γράψουν made in paris θα είναι πιο ελκυστικά…αχ

  7. Ενδιαφέροντα προιόντα…αν τα δοκιμάσω θα σας πω αν είναι αντάξια της ελκυστικής παρουσίασης τους

  8. θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο από αυτά!!! Μου αρέσει η ιδέα ότι είναι ελληνικά και θα έπρεπε να διαφημίζονται και να προωθούνται περισσότερο τα ελληνικά προιόντα!!!

  9. Τα τελευταία χρόνια έχω εντάξει στην περιποίησή μου φυσικά προϊόντα, όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι αβοκάντο τα οποία είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα και από εγκύους και από βρέφη! Η αίσθηση που αφήνουν είναι υπέροχη, το άρωμα διακριτικό και χαλαρωτικό, τα οφέλη στην επιδερμίδα πολλαπλά και καταναλώνοντάς τα στηρίζουμε την ελληνική οικονομία αλλά και την δική μας!Ευχαριστούμε πολύ για αυτά τα υπέροχα δωράκια!

  10. thelw polu na ta dokimasw!! like sta fusika proionta kai kuriws sta ellinikaaa!!!:)

  11. Τέτοια συσκευασία και ελληνικά? Απίστευτο! Θα τα τιμήσω λίαν δεόντος, επειδή μου άρεσαν πολύ οι συσκευασίες (ναι, είμαι επιπόλαιο πλάσμα), επειδή είναι “φυσικά”, και ακόμη περισσότερο επειδή είναι εγχώριο προϊόν!
    Σε ευχαριστούμε που έφερες στην αντίληψη μας αυτό το διαμαντάκι Τζούλια!
    xxx

  12. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ THAT’S BETTER.

  13. Εμένα μου θυμίζει μπισκότα η συσκευασία τους, λες να πεινάω; Όπως και να έχει πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το προϊόν το οποίο βλέπω πρώτη φορά. Χρησιμοποιώ προϊόντα του Κορρέ συνήθως και δεν θα έλεγα όχι σε μια αλλαγή!

  14. Φαίνονται πολύ καλά και αν είναι σχετικά φθηνά θα τα προτιμήσω! Μια δοκιμή όμως δεν βλάπτει!

  15. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!

  16. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω επειδή είναι ελληνικά, φυσικά προϊόντα και έχουν ωραίες και έξυπνες συσκευασίες!!!

  18. Kalimera. Dhlono kai ego ethelontria – peiramatozoo na ta dokimaso.

  19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

  20. FARMAKEIO TO KALUTERO SHOPPING THERAPY!!IANOUN TOPO TA LEFTA SOU VRE ADERFE!!

  21. Εγω εδω πισω, επαγγελμα, εθελόντρια δοκιμών ειδών ομορφιάς και παρεμφερών προϊόντων!!!

  22. Δηλώνω εθελόντρια! καλή επιτυχία κορίτσια! Οποια τα δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις.

  23. Το τελευταία μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα: ελληνικά κι εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στην Ελλάδα! Με την πρώτη ευκαιρία πιστεύω θα τα δοκιμάσω. Μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα!

  24. Etsi opos exi gini to prosopo moy den ksero pio apo ola tha xriazomoyn!!Mallon OLA!

  25. Και εγω παρούσα!!!! Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμασω!

  26. Απ΄ότι κατάλαβα σε όλες μας άρεσε ότι είναι Ελληνικά προίοντα,ενημέρωσε μας και για τις τιμές τους μόλις μάθεις κάτι.
    Το After Party Secret ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αν το δόκιμάσει κάποια ας μας στείλει εντυπώσεις.

  27. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.
    ΤΟ FLAKES NO MORE ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ.

  28. Ψηφίζουμε ασυζητητί ΝΑΙ στα Ελληνικά προϊόντα.Θα ήθελα να τα δοκιμάσω.Σε διαφορετική περίπτωση περιμένουμε τα σχόλια όσων τα δοκιμάσουν!

  29. θα ηθελα να τα δοκιμασω, νομιζω το δερμα μου τα χρειαζεται

  30. Πραγματικά τέλειο δώρο! Μακάρι να κερδίσω!

  31. μια δοκιμη θα μας πεισει, εθελοντρια λοιπον κι εγω!

  32. Χρησιμοποιώ φαρμακευτικά καλλυντικά κατά κόρον. Ξεκίνησα όταν άρχισαν να μου κόβουν μισθό και οι μεγαλοι οίκοι πόναγαν την τσέπη μου. Συνέχισα τώρα που με έριξαν κάτω από 1000 ευρώ και με μερικά προϊόντα μακιγιάζ και διαπίστωσα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους μεγάλους οίκους και κάνουν πολλές φορές καλύτερη δουλειά. Οπότε θα τα δοκιμάσω όχι μόνο γιατί είναι φαρμακευτικά και καινούργια αλλά γιατί οι συσκευασίες είναι απίθανες και οι ιδέες για στιχάκια και διαφορετικές από τις τετριμένες ονομασίες, νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά!

  33. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ Η ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ?ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

  34. φαινεται πραγματικα πολυ ωραιο προιον,συνηθιζω να αγοραζω ελληνικα προοιοντα φαρμακειου (κυριως φυτικης προελευσης) τοσο για το προσωπο οσο και για το σωμα.θα ηθελα πολυ να δοκιμασω τα συγκεκριμενα…τωρα το χειμωνα το δερμα θελει περισσοτερη φροντιδα

  35. Τέλεια!

    Και ακόμα καλύτερα που είναι ελληνικά!

  36. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν! Θα ήθελα να το δοκιμάσω!

  37. ευχαριστούμε για την πολύτιμη αυτή ενημέρωση!και μόνο που ειναι ελληνικά αξίζουν μια δοκιμή σίγουρα!

  38. ooooo ti oraia tha dokimasoume nea proionta:D:D:D:D polu xarhka tora!!!!!

  39. και εγώ είμαι εδωώωωω…μην με ξαχάσεις…χάρην της ελληνικότητας γίνομαι και εγώ δοκιμαστής και “ΔΑΜΑΣΤΉς” τούτων των με τέλεια υφή προιόντων….

  40. ελληνικα προιοντα να στηριξουμε την χωρα μας.!!!

  41. aφου ειναι και ελληνικα ακομα καλυτερα!!! αν και θα ηθελα να ειμαι δοκιμαστρια τους… αν δεν ειμαι θα παω στο φαρμακειο να τα βρω!!!

  42. Ας γίνουμε λοιπόν οι πρέσβειρες της διαφήμισης της συγκεκριμένης εταιρίας.Ας τα δοκιμάσουμε όμως πρώτα,εεεεεε…..

  43. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω ! μ’αρεσουν και οι συσκευασίες !

  44. Κι εγώ είμαι εδώ, έτοιμη να δοκιμάσω!!!!

  45. για να δοκιμασουμε και τα that’s better λοιπον!

  46. Τζούλια μου, έχουν κάποιο site? Προσπαθώ να τα βρω για περισσότερες πληροφορίες και στο γκουγκλαρισμα δε βγαινει τίποτα σχετικό….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.