New Entry: Τα Ελληνικά προιόντα περιποίησης,That’s Better!

Πριν από λίγο καιρό, σε κάποιο φαρμακείο, σαν να είχε πάρει το μάτι μου κάτι όμορφες και χαρούμενες συσκευασίες προϊόντων, έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο φαρμακείο μπήκα για παιδικό σιρόπι Mucosolvan (καταλάβατε εσείς οι μαμάδες τώρα…) και το τελευταίο που με απασχολούσε, ήταν να χαζέψω καλλυντικά.

 

Γι’ αυτό η παρουσίαση που έγινε τις προάλλες για την νέα σειρά προϊόντων That’s Better που θα πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία με το σήμα Advance Pharmacies, ήταν ευχάριστη έκπληξη, γιατί τότε θυμήθηκα που τα είχα ξαναδεί.

 

Τα προϊόντα That’s Better,  είναι βασισμένα σε φυσικές φόρμουλες (χωρίς parabens, σιλικόνες, Propylene Glycol ,PEG κλπ) και σε όλα ο πρωταγωνιστής είναι  το Accai Berry μαζί με Βιταμίνες B, C, E, αμυγδαλέλαιο, αιθέρια έλαια, κλπ.

Όπως οι συσκευασίες τους, έτσι και οι ονομασίες τους είναι χαριτωμένες, Skin Work Out (για το scrub), Flakes no More (για το ξηρό, πολλαπλής χρήσης λάδι) Pump & Go (για την κρέμα προσώπου και ματιών), Crème de la Crème (για την κρέμα σώματος), After Party Secret (ορός κατά της κούρασης), ένα αντρικό το Brave&Shave,  ενώ επιπλέον έχουν και χαρούμενα στιχάκια στις συσκευασίες,  όπως για παράδειγμα, «Trust me! Close your eyes, go to sleep, cause when you are up, you’ll look so fit! ή “Eσύ κοιμάσαι και αυτό δουλεύει»

Πάντως σε γενικές γραμμές είναι μια ευχάριστη νότα για προϊόντα φαρμακείου, τα οποία μας έχουν συνηθίσει σε πιο minimal και «αυστηρές» συσκευασίες. Να μην σας πω ψέματα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά τα έχω δοκιμάσει στο χέρι μου. (Το ξέρετε το inside joke, των beauty editors; Αφού θα έχουμε γεράσει και θα έχουμε σουφρώσει, τα χέρια μας θα είναι το μόνο τέλεια διατηρημένο σημείο, αφού ό,τι προϊόν βγει, εκεί το απλώνουμε πρώτα, για το τσεκάρουμε…)

 

Σε αυτή λοιπόν τη δοκιμή στο χέρι, μου άρεσε πολύ και η υφή τους και το άρωμά τους, αλλά για την αποτελεσματικότητά τους, ζητώ εθελόντριες. Λοιπόν, εδώ δίπλα μου έχω δύο: Το ξηρό λάδι για πρόσωπο, το  σώμα και μαλλιά, Flakes no More και το scrub προσώπου Skin Work Out. Περιμένω σχόλιο κάτω από αυτό το post, σήμερα όλη μέρα και το βραδάκι,  θα σας πω ποιες θα τα δοκιμάσετε.

 

Αντί για επίλογο, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση: Σε μια εποχή, που πρέπει και να υποστηρίζουμε, αλλά και να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, είναι κρίμα που στην συσκευασία των That’s Better, δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι ελληνικά προϊόντα και μάλιστα, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στην Ελλάδα.

 

(Μετά από λίγες ώρες, που έκανα αυτό το post) Έχετε δίκιο. Δεν έβαλα τιμές και επίσης δεν ενημέρωσα και τις αγαπημένες εκτός Αθηνών, για το που μπορείτε να τα βρείτε. Λοιπόν, οι τιμές τους ξεκινούν από 14Ε έως 27,50Ε με μέσο όρο περίπου τα 21Ε. Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει το site www.thatsbettercosmetics.com και www.thatsbettercosmetics.gr όπου θα ενημερώνεστε για τα πιο κοντινά σε εσάς σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

340 Σχόλια
  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ…ΑΚΡΩΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ DRY OIL TRELAINOMAI….!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ….

  2. κι εγω δηλωνω εθελοντρια!!!!

  3. Πως μου αρεσει να βλεπω οτι υπαρχουν τετοια ωραια προιοντα κ ειναι κ ελληνικα! Ελπιζω να ειναι οσο καλο οσο δειχνει!!!

  4. Polla, polla bravo stin Maria Iroidi, thimiourgo tis seiras!!!!
    Thoulia poiotiki kai gemati empneusi !!!
    BRAVO!

  5. Parousa e8elontria 😛 Why not? Fainontai kala an krinoume apo th suskeuasia toys!

  6. Να γίνω εγώ το πειραματόζωο που θα τις δοκιμάσει;Προσφέρομαι………

  7. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Τι τέλειες συσκευασίες!! Ελπίζω να είναι εξίσου καλό και το περιεχόμενο 😀

  9. Η δημιουργός των προιόντων είναι η Μαρία Ηρωίδη. Θερμά συγχαρητήρια Μαρία και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Τέτοια δημιουργικότητα και τέτοια έμπνευση σπανίζουν. Έυγε.

  10. Πρωτ’απ’όλα συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη προσπάθειά σας!!!Πρέπει επιτέλους να υπάρχουν και ελληνικά προϊόντα στην αγορά, πόσο μάλλον και αν είναι καλά όπως τα συγκεκριμένα…Δοκίμασα κάποια και ήδη ξεχώρισα το λαδάκι για το σώμα, πρόσωπο μαλλιά και το body cream. Τα άλλα δυστυχως δεν εχω προλάβει να τα δοκιμάσω, αλλά θα το κάνω και θα σας ενημερώσω…Ένα μεγάλο μπράβο και πάλι!!!

  11. Δηλώνω και εγώ εθελόντρια! Μπορείς να με προσθέσεις στη λίστα σου!

  12. Θα ήθελα πολύ πολύ να δοκιμάσω!Πρέπει να είναι πολύ καλά!!!!

  13. συμφωνώ απόλυτα με τα εξής λόγια σου: ΄΄είναι κρίμα που στην συσκευασία των That’s Better, δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι ελληνικά προϊόντα και μάλιστα, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στην Ελλάδα.΄΄ Ελπίζω να το διορθώσει σύντομα η εταιρία. Όσο για το αν είναι καλά; μια δοκιμή θα με πείσει!!!!

  14. συμφωνώ απόλυτα με τα εξής λόγια σου: ΄΄είναι κρίμα που δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι ελληνικά προϊόντα ΄΄ Ελπίζω να το διορθώσει σύντομα η εταιρία. Όσο για το αν είναι καλά; μια δοκιμή θα με πείσει!!!!

  15. Ειναι ευκαιρια να γνωρισω και κατι νεο. Εχω ενα κακο χουι…να κολλαω στα ιδια κια τα ιδια προιοντα τοοοοσοο πολυ , που σταματουν να εχουν οποιοδηποτε αποτελεσμα. ΑΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ!

  16. Θέλω κι εγώ να τα δοκιμάσω..μακάρι να είναι και δώρο γιατί θα ειναι πιο γλυκό!!

  17. θΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ANYWAY ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.