Κiehl’s Midnight Recovery Eye, και ξενυχτήστε όσο θέλετε.

 

Ε, είναι λογικό. Αυτή την εποχή, να τα καλέσματα, να τα ρεβεγιόν, να τα πάρτι, να το clubbing, να τα ξενύχτια (με εξαίρεση ίσως τις καλοκαιρινές διακοπές, αυτή είναι η εποχή που ξενυχτάμε περισσότερο και με μεγαλύτερη συχνότητα). Μια χαρά είναι αυτά. Εμένα, τουλάχιστον είναι η καλύτερή μου.

 

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω (c’est moi) πρώτη. Το άλλο δεν είναι καλό… Καθόλου καλό θα έλεγα… Το γεγονός ότι όταν ξυπνάω (και λόγω συνθηκών ξυπνάω και νωρίς όσο και να έχω ξενυχτήσει…) το πρήξιμο είναι εκεί και οι μαύροι κύκλοι φτάνουν στο πάτωμα.

 

Και ναι. Ξέρω. Το έχω παραδεχτεί δημοσίως. Με τις κρέμες ματιών δεν έχω και την καλύτερη των σχέσεων. Είπαμε, τις βαριέμαι λίγο.. Όμως αυτή την εποχή ειδικά – όχι απλά δεν την ξεχνάω- μη σας πω ότι κοιμάμαι και ξυπνάω αγκαλιά μαζί της, για να μπορώ να κυκλοφορήσω φυσιολογική στον έξω κόσμο και όχι σαν βόρειο-αμερικανικό ρακούν.

 

Φέτος πάντως θα δοκιμάσω την Kiehls Midnight Recovery Eye διότι μου είχε αρέσει πολύ το σέρουμ προσώπου νύχτας Midnight Recovery Concentrate, (αγαπημένο και best seller προϊόν της Kiehl’s) και τώρα θέλω να δω αν και το αντίστοιχο των ματιών είναι εξίσου καλό.

 

 

Οι χημικοί της Kiehl’s ενσωμάτωσαν στη σύνθεση του Midnight Recovery Eye – που δεν περιέχει paraben, άρωμα και ορυκτέλαιο – το ενεργό συστατικό ρούσκος, ένα εκχύλισμα ρίζας, το οποίο είναι γνωστό για την ιδιότητά του να αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και, όταν συνδυάζεται με άλλα ελεγμένα και δραστικά έλαια, συμβάλλει στη μείωση του οιδήματος και στην ενδυνάμωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών στη διάρκεια της νύχτας. (το “συμβάλει στη μείωση του οιδήματος” με ενδιαφέρει πολύ…)

 

Ο ρούσκος (Ruscus aculeatus), που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους «παραδοσιακούς» φαρμακοποιούς και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιοφλαβονοειδή, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και περιορίζει τις φλεγμονές.  Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να καταπολεμά το οίδημα – το οίδημα της επιδερμίδας που οφείλεται σε κατακράτηση νερού εξαιτίας της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος – ενδυναμώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία.  Το Midnight Recovery Eye αξιοποιεί αυτές τις ιδιότητες του ρούσκου, για να ανακουφίζει και να ηρεμεί την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, προκειμένου να περιορίζει το «πρήξιμο» που παρατηρείται το πρωί, ειδικά μετά από ξενύχτι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τους κύκλους, άντε με ένα καλό κονσήλερ κάπως τους καλύπτεις, με το πρήξιμο τι κάνεις;

 

Eπιπλέον, εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας της περιοχής κάτω από τα μάτια, το οίδημα επηρεάζει όλες τις ομάδες ηλικιών, και μας ανησυχεί όλες. Αυτό το πρόβλημα, μαζί με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, εμφανίζεται αρχικά στην περιοχή των ματιών μετά τα 30. Η πρόληψη είναι πολύτιμη και, σύμφωνα με κορυφαίους δερματολόγους, η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας το βράδυ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική (τα γράφω για να τα εφαρμόζω κιόλας..)

 

Ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s και ιδρυτής του δερματολογικού κέντρου Tribeca Park Dermatology στη Νέα Υόρκη μια χαρά τα λέει:

 

«Τα προϊόντα περιποίησης ματιών που διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια αναπλήρωσης είναι βασικά για τη διατήρηση μιας υγιούς και πιο νεανικής όψης της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια. Στη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χρησιμοποιεί πολλή από την ενέργειά της για να προστατεύεται, με αποτέλεσμα να της απομένει λιγότερη ενέργεια για να επανορθώνεται.  Συνεπώς, η βασική λειτουργία της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, όταν κοιμόμαστε και δεν είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές καταστροφικές ελεύθερες ρίζες, είναι να επανορθώνεται, ιδίως στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που έχει την τάση να εμφανίζει οίδημα και πρόωρα σημάδια γήρανσης»

 

Όποτε συνοψίζω: Το ξενύχτι, ξενύχτι αλλά μια καλή κρέμα ματιών είναι απολύτως απαραίτητη, ειδικά αυτή την εποχή,για όλες μας.

 

Α, να μην ξεχάσω, το Κiehls Midnight Recovery Eye κοστίζει 29,90E και θα το βρείτε στα καταστήματα:

 

 

 

Hondos Center Κολωνακι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ 210-339-0284

Hondos Center Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2& Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608

Attica, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ 6947-209654

 

 

 

38 Σχόλια
  1. Ό,τι πρέπει τώρα που θα το ρίξουμε έξω!

  2. Χμ…
    Ας υπάρχει στο ντουλαπάκι για ώρα ανάγκης….

  3. kalimera julia!!!!pragmatika xairome na matheno nea pragmata kathe fora pou mas parousiazeis k ena neo proion!!!!ontos prepei na einai teleio idika gia aytes tis meres!!!!na se rotiso mporo na xreisimopoihso k ego? (eimai 23)filakia

  4. Καλημέρες….
    Με τα τόσα ξενύχτια μου, πρέπει να το προσέξω και αυτό!
    Σε ευχαριστώ που μου δίνεις ιδέες….

  5. Στην αρχή που διάβασα το άρθρο σκέφτηκα…χμμ εμενα αυτό δεν με αφορά γιατί δεν βγαίνω ποτέ πλεον βράδυ…και μετα πήρα στροφές και συνειδητοποιησα ότι με αφορά και με παρααφορά…Γιατί εχω ήδη τρεις μέρες να κοιμηθώ σαν άνθρωπος (άρρωστη η μικρή παλι…)..Οποτε με αφορα!!!
    Να σε ρωτήσω κάτι..Αλήθεια αυτήν την κρεμα μπορούμε να την φοράμε κάθε μέρα ή είναι θερραπευτική και ειναι μόνο για δύσκολες περιπτώσεις?
    Στο χω πει? Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ τα συγκεκρικριμένα προιόντα και κακώς..γιατί εχω ακούσει τα καλύτερα…Οφου όφου…θα με σκοτώσει ο κρητικός..παλι αγορές θα κάνω!!
    😛
    Την καλημέρα μου!!

  6. Το μόνο προιόν που έχω πάρει από την Kiehl’s είναι ένα γαλάκτωμα σώματος και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη.Από κει και πέρα παρόλο που έχω βάλει πάνω μου “μια πισίνα κρέμες” -χωρίς υπερβολή-,δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποια φανταστική,θαυματουργή όπως θες πες το.Παρ’ όλα αυτά όμως και επειδή “ο επιμένων νικά”,θα δοκιμάσω και την Kiehl’s με μεγάλη ευχαρίστηση. Μάλλον τελικά αυτό είναι που με ανεβάζει.Η ανυπομονησία του καινούριου,η αναμονή των αποτελεσμάτων γι’αυτό ίσως έχω σε υπέρμετρο βαθμό το αίσθημα του ανικανοποίητου.Καλημέρα καλή μου!!!

  7. άλλη μια φορα που αισθάνθηκες τις ανάγκες μας Τζούλια! Εψαχνα μια κρέμα για αυτήν την πρωϊνιάτικη εικόνα του ρακούν! θα τρέξω να την πάρω…
    χχχχχ

  8. Γέλασα πολυ με το ρακούν! Πολύ καλή ακούγεται η κρέμα, άραγε την εχουν και τα χοντος Θεσσαλονίκης?

  9. KALI MERA KORITSIA, EYXOMAI NA EXETE KALES GIORTES

  10. Α! Αυτο το εψαχνα!!!! Οχι,ειληκρινα αυτο φτιαχτηκε για εμενα! Εχω βαρεθει να ξυπναω κ να μοιαζω με panda…. Το θελωωωω :-Ρ

  11. α τελειόοοοοο για ποιες ηλικίες είναι αλήθεια???

  12. θεσσαλονικη δεν υπαρχει και εμεις απο την Βορεια Ελλαδα τι θα κανουμε?

  13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΔΩΣΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.

  15. Tzoulia mou egw eimai 26 xronwn gnwrizeis an einai katallhlh g ayth thn hlikia gt ap oti diiabazoume h prolhpsh g tis rytides xekinaei meta ta 30, na mhn thn epibarynoume twra thn epidermida kai sta 30 den eparkoun ayta ta proionta.
    An gnwrizeis enhmerwse mas filakia!!!

  16. Πολύ καλό φαίνεται και η τιμή του είναι πολύ καλή, θα το δοκιμάσω σίγουρα!!!

  17. Έχω δοκιμάσει τόσα για τα μάτια και κανένα δεν πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια μ’αυτό που προτείνεις,γιατί πραγματικά εμπιστεύομαι τη γνώμη σου.

  18. @:όλες: Καλησπέρα αγαπημένες!! Τα κατάφερα και είμαι πάλι εδώ μαζί σας (σήμερα η μέρα είχε Shiseido και έχω πολλά φρέσκα νέα αλλά θα σας τα πω σιγά-σιγά…) Λοιπόν παίρνω μια ανάσα και απαντώ στις ερωτήσεις σας!

  19. @Nansy (and kat-rap) Στα 22 και 23 τρεις μέρες να κάνεις να κοιμηθείς αγαπημένη μου και πάλι λουλούδι θα είσαι… Μέχρι τα 28 και αν δεν έχεις κάνει πολλές καταχρήσεις, δεν νομίζω να σου χρειαστεί ένα τέτοιο προιόν…

  20. @Kerasia : Αγαπημένη… Μετά τα 30 κάτι (είδες κυρία είμαι…) επιβάλεται μια κρέμα ματιών και τη συγκεκριμένη σαφώς και μπορείς να την φοράς κάθε μέρα. Δεν είναι προιόν ειδικής θεραπείας. ‘Ασε με, εμένα που το θυμάμαι μια στο τόσο… είπαμε είμαι τεμπέλα…

  21. @Alexandra: Πάλι έπεσες μέσα! Τα προιόντα σώματος της Kiehl’s είναι από τα καλύτερα…

  22. @Maryloo και σε όλες τις αγαπημένες στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας: Δυστυχώς το δίκτυο διανομής της Kiehl’s είναι ακόμα πολύ περιορισμένο, όπως βλέπετε. Όμως. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο Hondos Center Κολωνάκι και να κάνετε την παραγγελία σας. Το προιόν θα σας έρθει με κούριερ, αλλά δεν μπορώ να σας απαντήσω για το έξτρα κόστος…

  23. @lia: Εννοείται ότι μανούλες που ξενυχτάνε πρέπει να χρησιμοποιούν μια καλή κρέμα ματιών!

  24. @Alkistis: Πραγματικά πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον το άρθρο που μας έστειλες αγαπημένη!! Ευχαριστούμε!! (Το διάβασα όλο…)

  25. @Ketty: Είναι αλήθεια αυτό που λες… Δύσκολα προιόντα και όχι πάντα αποτελεσματικά γιατί τα μάτια είναι η πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου… Μακάρι να σου ταιριάξει..

  26. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?

  27. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ?

  28. ΑΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΙΜΑΙ 24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 24 ΚΑΙ ΜΙΣΟ…ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ…ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΓΤ ΕΧΩ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ..ΚΑΛΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣΤΩΝΟΜΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΜΟΥΝ ΕΒΑΖΑ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΒΑΦΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ..ΔΛΔ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ,ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ Κ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ..Α Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΕΡΟΥΜ ΑΠΟ AVON ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ!ΩΣΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ

  29. Βεβαια εγω να δεις κατι χορους και παρτυ που εχω καθε νυχτα, τρελο ξεφαντωμα, ζητω το κονσιλερ, ζητωωωω!!! Λοιπον, δοκιμασε την και αν ειναι οντως καλη…σε παρακαλω στειλε μου την με αντικαταβολη εδω δεν εχουμε καταστηματα, ποσο μαλλον αυτα που αναφερεις.Please!! Να παρω και εγω τηλ. να μου την στειλουν?

  30. Εχω δοκιμάσει προιόντα της kiehl’s και είναι πάρα πολύ καλά και ποιοτικά!!!

  31. τωρα που λεμε για κρεμες ματιων χρειαζομαι λιγη βοηθεια!
    ειμαι 18 χρονων και ψαχνω μια ελαφρια κρεμα για τα ματια γιατι τωρα τελευταια αρχισα ν αβλεπω μικρες γραμμουλες σαν ρυτιδες κοντα στισ κατω βλεφαριδες.
    μπορει να ειναι επειδη κοιμαμαι λιγο..αλλα λεω να αρχισω ετσι κι αλλιως να φοραω μια..
    καμια καλη ιδεα?

  32. @Athinoula: Είσαι πολύ μικρή ακόμα Αθηνούλα, αλλά αν επιμένεις και νιώθεις ότι κάτι χρειάζεσαι ξεκίνα με την Garnier Anti-Dark Circles Roll on. Είναι δροσερή, σε μορφή roll-on, βοηθάει στους μαύρους κύκλους και τις απαλές γραμμούλες και μπορείς αν θέλεις να πάρεις την 2 in 1 η οποία είναι κρέμα και κονσήλερ μαζί για περισσότερη κάλυψη. Αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.