Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά για τα bb girls.

 

Για αυτό το σημερινό post θέλω να αφήσετε λίγο την φαντασία σας ελεύθερη… Ας πούμε λοιπόν, ότι είναι βραδάκι, γύρω στις εννέα λέω,  και είμαστε όλες μαζεμένες σε ένα σπίτι… Ξέρετε, φοβερή και τρομερή κοριτσοπαρέα… Το σπίτι θα μπορούσε να είναι το δικό μου, της Sheena, της Μένη, της Thomai, της  Vasilikis Tr, της Demi, της Κερασίας, της Kalliope, της Μous-Mous, της Χρύσας,  της MariaA, της Alexandras, της Kat-Rap, της Angelinas της Stella’s, της Eύης, της Μaryl της Zoe, της Αντιγόνης, της Natalie (αν συνεχίσω, απλώς θα τελειώσει το post- οπότε σταματάω εδώ, την πήρατε την ιδέα…)

 

Μαζεμένες λοιπόν γύρω από έναν καναπέ (εγώ συνήθως κάθομαι στο χαλί…) μιλάμε, γελάμε, λέμε νέα, αστεία, η Vassiliki δείχνει το μανικιούρ της, οι αγαπημένες GBB, μιλάνε για τα νέα τους posts, η MariaA για αρώματα  (η Υπουργός μας επί των αρωμάτων), η Kat-Rap έχει πολλές (όπως πάντα…) απορίες και ερωτήσεις,  η Angelina, σαφώς φλεγματική, η Mako διορθώνει σωστά,  η Stella και η Αλεξάνδρα με ψαγμένες γνώσεις…και εκεί κάπου… όπως γίνεται συνήθως, μετά από ένα τρελό γέλιο, η κουβέντα κόβεται..

 

Γιατί αρκετά για beaute, εμείς ξέρουμε να συζητάμε και για πολλά ακόμα…

 

Και αυτό το βράδυ της φαντασίας μας (που είναι πολύ πιθανό να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα…) η συζήτηση στρέφεται αλλού…Στην καθημερινότητα, στα ευρωπαϊκά λάθη, στο νόμισμα μας, στις έξυπνες επενδύσεις, στο δολάριο, στο χρυσό, στο ασήμι… (oh, yes boys, we can most certainly do that too…)

 

Μετά, από ένα δεκάλεπτο debate, κάποια (δεν λέω ποια…) αναφέρει την λέξη κρασί…κόκκινο κρασί… πολύ καλό κόκκινο κρασί… συνήθως γαλλικό, πολύ καλό, κόκκινο κρασί, από μοναδικό, ακριβό, κόκκινο σταφύλι του Bordeaux… (σημείωση: όποιο σταφύλι και αν ζουλήξεις ο καρπός είναι διάφανος, το χρώμα το κάνει μόνο η φλούδα του…)

 

 

 

 

Και η συζήτηση συνεχίζεται… Στο χρηματιστήριο αξιών υπάρχει κάτι που ακόμα δεν έχει χάσει την αξία του…Και αυτό ήταν, είναι και θα είναι το καλό, κόκκινο, κρασί… Που κάποιοι το θέλουν τόσο πολύ, θέλουν τόσο πολύ να το έχουν στη συλλογή τους, που είναι ικανοί να ξοδέψουν γι αυτό μια περιουσία ή πιο απλά, χιλιάδες ευρώ για ένα και μόνο μπουκάλι… (σας το ορκίζομαι είναι αλήθεια…)

 

Kαι εκεί γύρω από τον καναπέ ξεκινά η ιστορία: «Περίπου πενήντα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Λονδίνου, στην διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, υπήρχε ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια της μεγάλης Βρετανίας και ίσως ολόκληρου του κόσμου. Όταν ο πόλεμος τελείωσε, για χρόνια αυτός ο χώρος ήταν αχρησιμοποίητος, μέχρι που έγινε η μεγαλύτερη αποθήκη ακριβών κρασιών… Σε ειδικά κελάρια, σε ειδικές θερμοκρασίες, σε ειδικό βάθος,  σε ειδικά βαρέλια μέχρι να «ωριμάσουν» , και με εικοσιτετράωρη φύλαξη από οπλισμένους φρουρούς (και πάλι σας το ορκίζομαι..) φυλάσσονται κάποια από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου. Αυτά που στο χρηματιστήριο τιμών και αξιών, πωλούνται σε μια νύχτα σε τιμές που είναι ικανές να  αγοράσουν το σπίτι μας …(Τον κόπο μιας ζωής, με άλλα λόγια…)

 

H περιοχή των ακριβότερων κρασιών του κόσμου, είναι το Bordeaux. Κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα αυτών των περίφημων κρασιών των Premiers Crus είναι τα Chateau Petrus, Chateau Mouton Rothchild, Chateau Latour, Chateau Margaut κλπ..

 

Εγώ σήμερα θα σας αφήσω να διαβάσετε για αυτό, για το Chateau Trotanoy… (και περνάω από την μια στην άλλη, το χαρτί τώρα…)

 

 

Και συνεχίζω: Θέλω μια από εσάς να το αποκτήσει … Θέλω αυτό το κρασί, to Chateau Tritanoy,  εκτός από την τιμή, ιστορία, τη γεύση κα την μοναδικότητα του, να φέρει μαζί του και λίγες από τις ευχές μου για εσάς για τη νέα χρονιά. Θέλω να σας πω ότι η αγαπημένη που θα το κερδίσει, θα το λάβει απ ευθείας από την Αγγλία, από το φυλασσόμενο καταφύγιο σε τέτοια συσκευασία, που ούτε θα έχει κουνηθεί… (όλα παίζουν ρόλο σε αυτά τα κρασιά..) Θέλω να σας πω, ότι αν και είναι ένα μπουκάλι, το αξίζετε αυτό και πολλά ακόμα, όλες σας.

 

Το The Arhes Wine Bar Restaurant στο Λονδίνο, ένα  Wine Bar που στις κάβες του έχει κάποια από τα καλύτερα, ακριβότερα, σπανιότερα  κρασιά  θα κάνει δώρο για αυτή την Πρωτοχρονιά στο bb, ένα μπουκάλι,  Chateau Trotanoy..

 

Θέλω να πω ότι αυτός δεν είναι διαγωνισμός… Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα σε εσάς που θα σχολιάσετε, γιατί το θέλετε και γιατί, πραγματικά  αγαπάτε το καλό, σπάνιο κρασί… (Εντάξει, ήδη το καταλάβατε, το δώρο είναι σημειολογικό, σπάνιο το κρασί, όσο σπάνιες είσαστε και ακόμα παραπάνω εσείς, οι beautybloggeritses…)

 

Kαι όλες εδώ μέσα, που συναντηθήκαμε στο φανταστικό μας κοριτσο-ταξίδι εκεί ήθελα να καταλήξουμε…

 

Έχω όμως και άλλο ένα δώρο για εσάς για την Πρωτοχρονιά: Ένα από τα μυστικά του Λονδίνου, το The Arches Wine Bar, στο West Hampstead, δέκα λεπτά από το κέντρο του Λονδίνου, που μας έκανε το δώρο, (αν το γκουγκλάρετε θα σας βγει αμέσως…) περιμένει μια από εσάς (με τον αγαπημένο εννοείται.. ) για ένα μοναδικό δείπνο, με τα πιο εκπληκτικά κρασιά του κόσμου… Πως θα το κερδίσετε; Απλά ζητήστε τον Harry ή την Ivana και  πείτε ότι είσαστε αγαπημένες φίλες της Τζούλιας. Θα καταλάβουν. Ποια λοιπόν, ίσως ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο;

 

ΥΓ: Δεν λέω ακόμα Happy New Year!! Έχω τους λόγους μου.

 

 

50 Σχόλια
  1. Poso uperoxi eisai telika??? Kai poso akomi mporeis na gineis??? Anatreptikotatos diagonismos gia beauty blog! Alla uperoxos!! Ama kerdiso tha keraso ooooolo ton kosmo! Kalimeraaaaaaaaa!!!

  2. Καλημέρα Georgia μου!! Kαι αν ετοιμάζεσαι και για Λονδίνο, τον Φεβρουάριο μπορεί να το πιούμε μαζί το κρασί μας!!

  3. Καλημέρααααα!!! Τι ωραία εικόνα είναι αυτή (και είμαι και εγώ μέσα – χιχιχι)! Τζούλια μου, κάνεις λίγο πιο εκεί, να καθίσω και εγώ στο χαλί? Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ αυτά τα σουαρέ στο σπίτι, με καλή παρέα, καλό κρασάκι (πάντα κόκκινο) και καλή μουσική! Το μόνο που λείπει από τη δική μου εικόνα είναι ότι το σπίτι μου δεν έχει τζάκι (μεγάλο απωθημένο)! 🙁
    Για το δώρο δεν έχω να πω τίποτα, όπως σωστά αναφέρεις, είναι σημειολογικό και συμβολικό, αλλά και μόνο η κίνηση αξίζει χίλια μπράβο! Πολλές ευχές σε όλες και όλους! 🙂

  4. Αχ Τζούλια Τζούλια..εγώ να πω την αλήθεια έμεινα στην αρχή της ιστορίας σου…τι ωραία που θα τανε!!!! Γιατί μου κόβεις την αναπόληση στη μέση? Ε?
    Εντωμεταξύ να σου πω και κάτι? Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε όλες μαζί κάπου και να μιλάμε για οικονομική κρίση, επιστροφές στη δραχμή και απολύσεις. Ακου με που σου λέω…εμείς οταν είμαστε όλες μαζί ζούμε σε άλλο κόσμο! Και ο μονος τρόπος για να με βγάλετε από αυτόν τον κόσμο είναι να αναγκαστούμε στο σπίτι να κόψουμε το ιντερνετ και να με απολύσουν απ τη δουλειά..αλλά και πάλι ίσως να βρω τον τρόπο να ζω το ονειρό μου..να ακούω για καινούρια προιόντα, να μαθαίνω για καινούρια πραγματα..να γίνομαι γυναίκα!! Γιατί καμια φορά μπορεί να το ξεχνάμε αυτό και δεν πρέπει. Οπου σταθώ και όπου βρεθώ πλέον ακούω μόνο για αυτά που ανέφερες. Δεν θέλω άλλο, όχι γιατί δεν με αφορούν…όχι..αλλά όταν εμείς βρεθουμε αυτα θα ανήκουν σε αλλο κοσμο..σε άλλο πλανήτη. Ασε που εχεις το μαγικό ραβδακι σου και ειμαι σιγουρη 100% ότι η συναντηση αυτή θια είναι παραμυθένια! πω πω..στο ειπα,…κόλλησα στο πρώτο μέρος της αναρτησης άσχημα!
    Καλά τα δώρα, καλά τα κρασιά (δεν πινω ουτε κοκα κολα, αλλα σε επισημες στιγμές της ζωης μου πινω μονο κοκκινο κρασι..και μαλιστα απ τα γλυκα), αλλα εγώ θέλω ένα πραγμα να συμβεί το 2012 (αφού δεν τα καταφέραμε το 2011).
    Να σε γνωρίσω απο κοντα!!! (και να καταλάβω οτι εισαι εσυ..γιατι και την Kat-rap τη γνώρισα αλλά καταλαβα ότι ηταν το κοριτσάκι μας 1 μηνα μετα…ντοινγκ!)

  5. Πως τα καταφέρνεις και βρίσκεις τα αδύναμα (ή δυνατά, δεν ξέρω!!!) σημεία μας κάθε φορά;
    Η ευζωία είναι ευχή για όλες μας, και οι μικρές πολυτέλειες είναι αυτές που κάνουν ξεχωριστή την καθημερινότητά μας…
    Πολλές ευχές από καρδιάς για όλες (και όλους!)… and may the better woman win!

  6. ΥΓ…Να κερδίσει η Georgia που θα μας κεράσει όλες!!! χιχιχιχι

  7. Καλημερα κ απο μενα!
    Τι ομορφο αρθρο αληθεια…Μας φανταστηκα κ εγω σ’αυτο το σπιτι.. !

    Και θα συμφωνησω με την Κερασια οτι δεν υπηρχε περιπτωση να συζητησουμε για την κριση κλπ.. Το beauty blogging ειλικρινα ειναι μια οαση για ολες εμας,αλλοι δεν το καταλαβαινουν,εμεις ομως ξερουμε..

    Οσον αφορα το κοκκινο κρασι,ειναι απλα η αδυναμια μου!

  8. ΥΓ Το σπίτι μου είναι ανοικτο για soiree… γενικότερα! Μια απόφαση είναι…

    ΥΓ2 Θα αντιπαραβάλλω και τις γνώσεις μου από την Καμπανία (ναι, ναι την περιοχή παραγωγής της ταπεινής σαμπάνιας). Τόσα χρόνια που περιδιαβαίνω τη γαλλική επαρχία, έχω αποκομίσει και μερικά οφέλη….

  9. Τζούλια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!! Υγεία και ευτυχία εύχομαι σε όλες (και στα αγόρια αν διαβάζουν κάποια!)
    Τζούλια πραγματικά μας εκπλήσεις με τα δώρα σου (ελπίζω και σε διαστημικό ταξίδι όταν θα αρχίσουν!).
    Διαβάζοντας το άρθρο σου πραγματικά μεταφέρθηκα νοερά στην κοριτσοπαρέα που περιγράφεις και χαζογελάω μόνη μου στη δουλειά (με κοιτάζουν λίγο περίεργα ). Πάντως αυτή τη μάζωξη πρέπει να την κανονίσουμε οπωσδήποτε!!!!
    Όσο για το κρασί είναι η αγάπη μου η μεγάλη σε αντίθεση με τον αντρούλη μου που είναι fan των whisky, malt κλπ.
    Ο έρωτας ξεκίνησε από μικρή ηλικία διότι ο μπαμπάς μου λάτρης του κρασιού κι αυτός μου έδινε με το φαγητό πάντα να δοκιμάσω ιδίως όταν τρώγαμε έξω από την ηλικία των 5-6 ακόμη. δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση πάντω επειδή αγάπησα το κρασί και τον συνδυασμό του με το φαγητό ποτέ δεν υπερέβαλα σε ποσότητες.
    Αυτή την εποχή αγοράζω φρέσκα κρασιά beaujolais και ιδίως προτείνω τα Ελληνικά Φρέσκο (λευκό) και Πρώτιστο (κόκκινο) του Χατζημιχάλη.
    Ψάχνοντας παλιότερα στα ντουλάπια της πεθεράς μου (είμαι γνωστή ανακατώστρα) βρήκα απροσδιορίστου ηλικίας κόκκινα κρασιά από την Achaia Claus που όπως μου είπε ήταν από το βαρέλι του βασιλιά και της τα είχε δώσει εξάδελφός της που εργαζόταν εκεί. Περιττό να σας πω ότι τα ήπια όλα (4 ήταν) μόνη μου βέβαια με συνοδεία τυριών και φρούτων και δεν έχω ευχαριστηθεί περισσότερο κρασί.
    Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!

  10. Καλημέρα!!
    Με προβλημάτισε λίγο η όλο απορίες εικόνα μου, αλλά ας πούμε ότι οφείλεται στο ανήσυχο πνεύμα ενός wannabe επιστήμονα….χαχαχα!
    Λοιπόν…Νομίζω ότι τώρα που την κάναμε λίγο εικόνα αυτή τη συνάντηση, το μόνο που μένει είναι να την κάνουμε και πραγματικότητα…χιχι!! Ας οργανωθούμε λοιπόν να γίνει μες στο 2012 !!!
    Κατά τ’άλλα, μου έδωσες υπέροχη ιδέα για δώρο για το αγόρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!* χχχχ

    ΥΓ1: @Kerasia : Ναι, εγώ ήμουν!! 😀 Δε σκέφτηκα να συστηθώ κι έτσι…
    ΥΓ2: Eυχαριστούμε που πάντα μας σκέφτεσαι!!! Υπήρχε μια περίπτωση για Λονδίνο στα μέσα Δεκέμβρη, αλλά δεν έγινε τελικά…Οπότε, τώρα, who knows…

  11. Έχεις μπει κανονικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων Τζούλια, ίδιος Άγιος Βασίλης με τόσα δώρα! Να είσαι καλά που σκέφτεσαι κι εμάς και να έχεις την ομορφότερη Πρωτοχρονιά μαζί με όσους αγαπάς!

  12. @Αngelina: Αυτό δεν έπρεπε να το πεις…Ζήλεψα πολύ τώρα, να ξέρεις….Γαλλική επαρχία…Περιδιαβαίνεις…Ααααχ…. Θέλω τόσο πολύ να βρεθώ εκεί… ‘Εστειλες το μυαλό μου πολύ μακριά κι άντε να το φέρω πίσω…..

    Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!!!! Χρόνια πολλά και πολύ πολύ καλά!!!!*

  13. Η πρώτη εικόνα μαγική…χουχούλικη!
    Το κρασάκι εκπληκτικό! Εγώ φέρος θα αρκεστώ στα συνοδευτικά του. Ευτυχώς έχω πεθερό καλοφαγά και πάντα με το κρασάκι υπάρχουν εκπληκτικές ποικιλίες!αχαχα

    Τζούλια μου, με τα μυστικά που μου είχες δώσει μήηηνες πριν, ούτε ίχνος ρα΄γαδας μέχρι τώρα…πάμε για 3ο τρίμηνο όμως που θέλει προσοχή..θα σου πω ξανά όταν με το καλό γεννήσω κ επανέλθω!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΕΕΕΣ!!!
    Να περάσετε τέλεια κ πιείτε κ το κρασάκι που δεν μπορώ να πιω εγώ!!!
    Μάκιααα!

  14. τελεια βραδια με φιλους στο τζακι να ανταλλασουμε ταξιδιωτικες εμπειριες τι καλυτερο πινοντας κρασακι και τσιμπολογωντας.
    ευχες για μια χαμογελαστη χρονια σε ολους.

  15. teleia i oneiropolisi!!!yperoxa zesti!!!as tin sinexizes ligo akoma!!!oso afta gia ta krasakia teleia!!na exoume oles mas mia yperoxi xronia…kai kiriws n eimaste aisiodokses!!as koitame ta kala p erxondai kai oxi ta asxima!as klisoume tis eidiseis stin tileorasi…kai ola 8a ftiaksoun…me kopo vevaia…alla 8a ftiaksun!!polla filiaaaa!!kai KALH XRONIA na exoume!!!eftixismeni!!!

  16. Ο τρόπος που γράφεις μαγικός!!! Με παρέσυραν οι λέξεις και σχημάτισα την εικόνα στο μυαλό μου και κάπου εκεί ήμουν και εγώ και περνούσαμε τέλεια!!! Όσον αφορά το κόκκινο κρασί είναι το αγαπημένο μου και πάντα πίνουμε κόκκινο κρασί με τις φίλες μου!!! Ευχομαι το 2012 να μας φέρει υγεία, αγάπη και να μας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουμε όποιες δυσκολίες μας έρθουν!!! Καλή μας χρονιά!!!

  17. @artemi..αυτό που είπες “αλλες δεν μας καταλαβαίνουν” είναι μεγάλη κουβέντα! Να ξερες τι εχω ακούσει 1 χρονο τώρα για την ενασχόλησή μου με τα blogs και τα μακιγιάζια!!

    @Angelina..όνειρο ζωής η γαλλική επαρχία. Την είδα 2 φορές μέσα από τρένο και οι εικόνες που είδα εχουν γίνει οι πιο ζεστές μου αναμνήσεις.

    @MariaA…διαστημικό ταξίδι ακουω…μην της βάζεις ιδέες γιατί την έχω ικανή!!!

    @KatRap..νομίζω το έμαθα από την Τζούλια..ή την Ντέμη δεν θυμαμαι και κοντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Αισθάνθηκα άσχημα..σαν να βρεθηκα με μια φίλη μου και να μην της έδωσα σημασία. Συγνώμη ρε Κατερινάκι, αλλά χαμπάρι δεν πήρα. Και δεν άκουσα ότι είπες ότι εισαι φαν της Τζούλιας..όχι οτι θα πηγαινε το μυαλό μου και να το ακουγα αυτό…χαχαχαχ (είμαι και ολιγον από στόκος ώρες ώρες)

    @Κορίνα & Τζούλια…Με το καλό σου εύχομαι το μωράκι σου!! Ζηλεύω που έμαθες όλα τα μυστικα…εγώ όταν γέννησα δεν ήξερα κανένα και εχω γινει πλισέ!! Αλήθεια Τζουλια έκανες καμια ανάρτηση σχετική και την έχασα? Αν όχι..να κάνεις..Το θέμα με τις ραγάδες καιει και τσουρουφλάει (τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να εχεις κάνει κιολας..να εχω σχολιάσει..και να μην το θυμάμαι!!)

    Και να που κατάφερες να μας κανεις όλες μας να συζητάμε σαν παλιές καλές φιλενάδες!!!

  18. Δεν σταματας πότε να μας εκπλησεις.. Μακάρι να συναντήσω κι εγω την παρέα σου Τζούλια μια μέρα να πιούμε ζεστό κρασακι απο τα χεράκια μου, κι ας μην είναι τόσο ακριβό! Όνειρο μου είναι να πάω στο Λονδίνο, μακάρι να γίνει αληθινό!

  19. αχ οντως πολυ ανατρεπτικο το δωρακι,α[ροσμενο θα ελεγα..αλλα πολυ ωραιο ..εχω δοκιμασει κρασι γαλλικο στο ταξιδι μελιτος μας που ηταν στο παρισι μας ειχε προτεινει το καλυτερο η ξεναγος νομιζω οτι ειναι αυτο που αναφερεις κ εσυ..αλλα δε θυμαμαι σιγουρα το ονομα!ηταν ομως πολυ ωραιο…!οσο για το Λονδινο αν πω οτι δε θελω να παω θα πω ψεμματα..ειναι τελεια..

  20. Πολύ όμορφη ιδέα Τζούλια…..Καλή χρονιά εύχομαι σε όλη την παρέα….

  21. υπεροχο δωροοοοο!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

  22. @όλες: Eίδατε;;; Ορίστε η κοριτσοπαρέα μας σήμερα! Και είναι και η τέλεια μέρα για μια τέτοια μάζωξη… Και δεν παίζει ρόλο που προς το παρόν είναι digital… Γιατί είμααστε μαζί στο μυαλό και την ψυχή μας και αυτό μετράει περισσότερο απ’ όλα… Love you always…

  23. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ…..ΤΕΛΕΙΟ…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ….

  24. Καλησπέρα , κορίτσια ! Αχ , Τζούλια πραγματικά με συγκίνησες με αυτό το post . Τι όμορφα που είναι τη σημερινή δύσκολη εποχή της αφομοίωσης και της παγκοσμιοποίησης να ξέρεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε θεωρούν μοναδική και είναι κι εκείνοι μοναδικοί για ‘σενα ! Προσωπικά , μένω στην εικόνα ενός δωματίου γεμάτου από εμάς ! Τι όμορφα που θα ήταν . Πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε , αλήθεια ! Επίσης , θεωρώ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί το βράδυ απίστευτα χαλαρωτικό όσο δύσκολη και να ήταν η μέρα που πέρασε . Τη δουλειά του την κάνει κι ας μην είναι τόσο ακριβό όσο αυτό που μας “κερνάς” …

  25. Λονδίνο δεν μπορώ να πάω..αν και θέλω πολύ!!!πωωω μου δημιούργησες μια νοσταλγική διάθεση!!! Ταιριάζει απόλυτα στο πνεύμα των ημερών όμως!!!
    Τεσπα λάτρεις του κρασιού και δη του καλού είμαι και θα θελα πολύ να δοκιμάσω αυτό που προτείνεις!!!Αλλά και να μην το δοκιμάσω θέλω να σ ευχαριστήσω για τις στιγμές και τις σκέψεις που μοιράζεσαι μαζί μας!!!Καλή χρονιά να έχουμε!!Πολλές γλυκές στιγμές με το νέο έτος!!!

  26. Loipon, alitheia ama kerdiso tha erthete ooooles stin Xanthi na tin kanoume tin kouventoula, dorean diakopes kai tzaki parakalooooo!!! gia oses to exoun apothumeno! 🙂 kalimera!!!

  27. χαχαχαχα τζουλια! τελειο το post σου! ωραια, κοριτσοπαρεα!χαιρομαι που ειμαι και εγω μεσα! οχι αλλο κρασι για μενα! ηπια τα αντερα μου αυτες τις μερες! σημερα αρχιζει και περναει το hungover (αν το εγαψα καλα) και επεται συνεχεια! καλη χρονια σε ολες-ους!

  28. Μόλις ξάπλωσα από μια κουραστική ημέρα με δουλειές (άμα οι ορμόνες κάνουν πάρτυ στον 8ο μήνα σας ρίξτε το στο σίδερο) κ είπα να μπω στο Ίντερνετ!!! Κ έχω κλείσει τα μάτια κ επχω ταξιδέψει κ μυρίζω το κόκκινο κρασί κ μέχρι τη στάμπα από το κόκκινο κραγιόν μου βλέπω στο ποτήρι κ μετά ξυπνάω κ βλέπω στις ειδήσεις για τον Εφραίμ!!! Λατρεύω τα κόκκινα κρασιά κ δη όταν τα πίνω με κοριτσοπαρέα η οποία μου έχει λείψει πολύ!!! Εύχομαι τη νέα χρονιά να συναντηθούμε κ να γνωριστούμε από κοντά!!!
    Καλή χρονιά σε όλες 🙂

  29. αχ Τζουλια μου…. τι ωραιο και ζηλευτο αρθρο!!! 🙂
    σμουτς!

  30. ποσο τελεια ιδεα!ενα ”παρτυ” μονο για κοριτσια!ονειρο!μια βραδια μονο με συμβουλες ομορφιας για υπεροχα μαλλια,καταλληλη ενδυμασια και φυσικα τελειο δερμα!μαγευτικα!

  31. TZΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ). Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ). ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ, ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΩΡΟ!

  32. ax!!!julia poso yperoxi mporei na eisai???!!!!!!to arthro einai yperoxo!!!to krasi einai apo ta agapimena mou “pota”!!!an k mikri k den pino sixna ena krasaki mia fora tin ebdomada tha to pio!!!!k epeidei exo k ena filo oinopoio mou exei mathei arketa gia to krasi k koritsia sas leo mono ena oti to kokkino krasi k ena potiraki tin hmera na pinete kalo sas kanei k oxi kako!!!exei kapoies idiotites lene pou kanoun kalo k stin kardia k ston aimatokriti!prosoxi oxi sthn yperboli omos!!!!!!filakia se oles!!! :-))

  33. ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΡΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΕΡΝΑΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!

  34. Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ).
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BB ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ) ΑΓΑΠΗ, ΗΡΕΜΙΑ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

  35. polu marese ayth h idea ths koritsopareas me teleia kouventoula!polu tha thela kapoia stigmh na ginei!oso gia to krasi,ti na po,olo ekplhkseis einai h Julia mas,polu oraia ekpliksi apto bb!k to londino,ax to londino……poso tha thela na pao,etsi gia ena kafe k na giriso!xixi!tha rthei k ayth h stigmh,pou tha m paei!filia se oles!kalo apogevma!

  36. μόλις τώρα βρήκα λίγο χρόνο και κάθησα να δω λίγο ΒΒ,να μυρίσω λίγο Τζούλια,να μου φτιάξει η διάθεση… Αντ’ αυτού,μυρίζω το καλό κόκκινο κρασί… και αναρωτιέμαι… ξανακοιτάω… είμαι στο ΒΒ? Και βέβαια είμαι στο ΒΒ!!! Απλά η καλή μου Τζούλια έχει αποφασίσει να μας βάλει από κάθε πλευρά στις γιορτινές μέρες!!! “Βάψτε μαλλιά,φτιάξτε νύχια,κάντε τις μάσκες σας,βαφτείτε, φορέστε το κόκκινο κραγιόν και το πιο υπέροχο χαμόγελό σας και διασκεδάστε και γελάστε όσο μπορείτε…” , οι συμβουλές της δωσμένες με το μοναδικό δικό της τρόπο. Έναν τρόπο, που ακόμα και να μην θέλεις, το κάνεις, αυθόρμητα κιόλας λες και το είχες προγραμματίσει.Έτσι λοιπόν σήμερα ήρθε να μας ξεσηκώσει με το μοναδικό κόκκινο κρασί που παρουσίασε.Και φυσικά τα κατάφερε!!! Λατρεύω το κόκκινο ξηρό κρασί, και προσπαθώ να παίρνω κάποια καλά να δοκιμάζω όποτε μπορώ,ανάλογα με το δικό μου budget,όταν έχω κάποια καλή παρέα,αλλά και όταν είμαι μόνη μου κυρίως Παρασκευή, για να αποβάλλω την κούραση της εβδομάδας, να χαλαρώσω και να διαγράψω από τον “σκληρό” του μυαλού μου ότι με χάλασε. Κυρίως τον χειμώνα, δίπλα στο τζάκι μ’ ένα ποτήρι -κολονάτο πάντα- κρασί νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό.Μόνο καλές σκέψεις μπορεί να σου δώσει.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Τζούλια μου!!!Δεν θα σταματήσω ποτέ να στο λέω!!! Μας εκπλήσεις πάντα ευχάριστα!!!Πολλά πολλά φιλιά, αύριο οι ευχές…

  37. Καλησπέρα σε όλες! Σε αυτούς, τους πολύ δύσκολους καιρούς για όλους μας, λίγα είναι τα πράγματα που μπορούν να μας ενδυναμώσουν και να μας δώσουν κουράγιο και ελπίδα. Ένα από αυτά είναι η επαφή με τους φίλους μας, οι οποίοι μαζί με την οικογένεια μας, μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο δυνατοί! Αν η παρέα συνοδεύεται από ένα υπέροχο κόκκινο κρασί, τότε η εικόνα γίνεται ακόμη ομορφότερη!
    Εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο!

  38. ουαου!!!!! Ο καλύτερος διαγωνισμός,προσωπικά για μένα,που λατρεύω το κρασί…πάντα ένα ποτηράκι κόκκινο ή λευκό κρασί (ανάλογως το φαγητό),συνοδεύει το γεύμα μας και αρκετά βράδια(χειμώνα κυρίως)χαλαρώνουμε στον καναπέ βλέποντας ταινίες και απολαμβάνοντας το κρασάκι μας!!!!Είναι από τις καλύτερες στιγμές μου!!! ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ TZOYLIA MOY ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

  39. @όλες: Εντάξει, θα με συγχωρέσετε που σε τέτοιες μέρες χαράς και γιορτής, έχω σκουπίσει αρκετές φορές τα μάτια μου διαβάζοντας τα σχόλια σας αλλά δεν πειράζει – όλα χρειάζονται στο τέλος μιας χρονιάς και στην αρχή μιας νέας (δεν πιστεύω να γίνομαι μελό… το σιχαίνομαι..)

    Χριστίνα Π, έχω την εντύπωση ότι για πολλές από εμάς και για πάρα πολύ κόσμο δίπλα μας, αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά, που όμως πιστεύω ειλικρινά ότι μας ωρίμασε και μας έκανε να σκεφτούμε αυτά που πραγματικά μετράνε στη ζωή. Και ποτέ μια ευχή δεν είχε περισσότερο νόημα όσο η δική μας, η ελληνική ευχή κάθε φορά που σηκώνουμε και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας. Αυτή που απόψε θα πω εγώ σε σένα:

    “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!”

  40. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΧΑΡΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!

  41. Σε πείσμα των καιρών,αύριο θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι μου για να υποδεχθούμε τον καινούριο χρόνο.Μεγάλο σε όγκο παρευρισκομένων και όχι σε λουκούλειες κρεπάλες.Θα φάμε,θα πιούμε,θα χορέψουμε,θα γελάσουμε….Λονδίνο δεν προβλέπεται,αλλά το κρασί είναι καλοδεχούμενο.Θα το πιούμε στην υγειά σου.
    Καλή χρονιά,γεμάτη νέες συναρπαστικές εμπειρίες.

  42. Τζάκι μπορεί να μην έχω, αλλά κόκκινο κρασί έχω πάντα στο σπίτι ως λάτρης του κρασιού (γενικότερα)…..
    Αυτή την στιγμή είμαι όρθια και σας λέω ένα από τα καινούργια κατορθώματα της κορούλας μου,καθώς σας γεμίζω φίλες μου τα ποτήρια με κρασί και εύχομαι να μην ξανακλάψει καμιά μας στο νέο έτος που πλησιάζει.Να χαιρόμαστε όλες τις οικογένειές μας και οι ελεύθερες να κάνουν οικογένεια να μας λένε τα καμώματα των δικών τους παιδιών!
    Αυτή την εικόνα μου έβγαλε η αφήγησή σου…..
    Φυσικά το Λονδίνο είναι άπιαστο όνειρο αλλά επιτρέπονται τα όνειρα…Σωστά?
    Τζούλια μου και φίλες μου καλές,εύχομαι Καλή μας Χρονιά γεμάτη με χαμόγελα και…
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!

  43. ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΧΕΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Beautyblog-παρέα!!!

  44. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία!
    Κι αν καταφέρω να κερδίσω το κρασί θα το πιούμε στην υγειά σου!!!

  45. kali xronia euxomai me oti pothei k leipei stin kathemia sas na to apoktisei!!!!!

  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 1 ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ……..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

  47. απο 2008 τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα για μενα, εχασα αγαπημενους ανθρωπους, γιατι τελικα αυτο πιστευω οτι μετραει, οι αγαπημενοι μας ανθρωποι…και εκει μαλλον ο Θεος για να απολυνει τον πονο μου, μου στελνει… παιδακια… χαχαχα! πλακα εχει οπως το ακουω, ετσι ειναι ομως! για καθε αγαπημενο που μου πηρε μου εστειλε καποιον να αναπληρώσει το κενο! Και στους δυσκολους αυτους καιρους δεν φοβηθηκαμε με τον συζυγο μου, δεν το βαλαμε κατω, αντιθέτως υποδεχτηκαμε τα δωρα Του με χαρα, χωρις αγχος για το μελλον μα με αισιοδοξια και ελπιδα! εδω στο νησι μου το κρασι ειναι αφθονο, ο γαμπρος μου (τρελοσ παραγωγος, κρασιου, ρακις, μελιου, βοτανων, σαπουνιων…) πειραματιζεται και μας προσφερει απιστευτες γευσεις, η αδελφη μου επισης εχει τρελα με τα κρασια, αδελφη μου εχεις φερει τοσο πολλα που τωρα το λεω: τα βαζω πια στο φαγητο, και η αδελφη μου ξερετε…μενει στο Λονδινο…

  48. Ευχομαι μεσα απο τα βαθη τις ψυχης μου Καλη Χρονια σε ολους και ειδικα σ’ εσενα Julia. Δεν θελω να λαβω μερος στο διαγωνισμο, γιατι θεωρω οτι εχω κερδισει ηδη. Αυτη η παρεα ειναι το καλυτερο δωρο… ειδικα αν ειμαι κι εγω στην παρεουλα γυρω απο το τζακι…
    Υ.Γ. Το κρασι ευχομαι να παει εκει οπου θα το εκτιμησουν οπως του αρμοζει! Φιλια πολλα-πολλα-πολλα!!!

  49. ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BEAUTYBLOG ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2012.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.