Θεοφάνεια! Σήμερα τα Φώτα στο www.beautyblog.gr

 

 

 

 

Καλημέρα… τι κάνετε; Πως είσαστε; Κατ’ αρχήν να σας πω για άλλη μια φορά Χρόνια Πολλά για την σημερινή μέρα καθώς και σε όσες γιορτάζετε, αλλά και για αύριο να ευχηθώ σε όλες τις Ιωάννες μας να περάσουν μια υπέροχη γιορτινή μέρα. Μεταξύ μας, και επειδή δεν θα το έχετε καταλάβει, μιλάω λίγο ψιθυριστά τώρα και γράφω με προσοχή για να μην ενοχλήσω ακριβώς από κάτω, το post με το δώρο, για το οποίο γίνεται ολίγον τι χαμός, έχω ζαλιστεί και κοντεύει να πάθει και αγκύλωση ο δείκτης μου, από τα πολλά approve που έχω κάνει τις τελευταίες τρεις μέρες σε σχόλια.

 

 

Μα τι λατρεία σε αυτή την Sephora Make Up Studio παλέτα; Εντάξει θα μου πείτε είναι λογικό- 193 χρώματα είναι αυτά- δεν είναι και λίγα και παίζει ρόλο το ότι έχει σχεδόν εξαντληθεί στα καταστήματα, αλλά δυο είναι όλες – κι’ όλες οι παλετίτσες, οι νικήτριες θα αναδειχθούν με κλήρωση και ελπίζω να μην υπάρχουν στεναχώριες… Μακάρι το έχω ξαναπεί, να είχα από ένα δώρο για κάθε μια από εσάς και να μην χρειαζόταν ούτε κλήρωση ούτε τίποτα. Αρκετά με αυτό όμως, θα δούμε αύριο τι θα γίνει, πίσω τώρα στα δικά μας.

 

Εμείς εδώ, όμορφα περάσαμε, (περισσότερο βέβαια από όλους ο κύριος Ρωμανός) εγώ για να μην σπάσω την παράδοση που τα τελευταία χρόνια με θέλει με ίωση μέσα στις γιορτές- την άρπαξα πάλι, αλλά σκασίλα μου- το ξόρκισα φέτος και βγήκα και για ξενύχτι την Παραμονή (να μάθεις, παλιο-ίωση).

 

Σήμερα το πρωί λοιπόν, θα πάμε με τον κύριο Ρωμανό στην πλατεία στο Μαρούσι, που ρίχνουν κάθε χρόνο τον Σταυρό, θα πάρουμε το αγιασμένο νερό(αρκεί να μην πάρει εμάς ο αέρας- δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ σήμερα το πρωί από αέρα…), θα γυρίσουμε, εγώ θα μαγειρεύψω ένα ψητό χοιρινό μπουτάκι στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα bbq, μετά θα παίξουμε Dominoes και μας αρέσει, δεν μας αρέσει αγαπημένες μου… οι γιορτές πλέον τελειώνουν και επίσημα.

 

Την Κυριακή θα ξεστολίσω σιγά – σιγά δέντρο, σπίτι και μπαλκόνι, από την Δευτέρα, μάλλον θα μου λείψει το χιονάκι στο bb, που πρέπει να βγει και αυτό- αν και εδώ που τα λέμε, αν είναι να χιονίσει πραγματικά και όχι μόνο digitally, κατά τον Φεβρουάριο το βλέπω (δυστυχώς για Αθήνα μιλάω μόνο) και αν όντως χιονίσει, σας υπόσχομαι θα το ξαναβάλω!)

 

Αλλά, να σας πω… όλα κι όλα, δεν θέλω μελαγχολίες που πέρασαν οι γιορτές… Μια χαρά ήταν, μαζί τις περάσαμε, δώρα διαλέξαμε, συνταγές μάθαμε, γελάσαμε, το γιορτάσαμε δεόντως, ε, κάθε καλικατζαράκι στον πάγκο του τώρα (να σας πω, αυτά τα λέω για να πείσω τον εαυτό μου, οπότε στα σχόλια, παρακαλώ, συμπαράσταση…)

 

 

 

 

 

 

Και τι πράγμα και αυτό με τον καημένο τον Ιανουάριο που τον θέλουν τον πιο «βαρύ» και μελαγχολικό μήνα του χρόνου και συγνώμη αγαπημένες μου, αλλά εγώ τον Ιανουάριο θα τον υποστηρίξω σθεναρά, διότι αν μη τι άλλο είναι ο μήνας που γεννήθηκα. Και για να το δούμε και από την άλλη πλευρά, το ίδιο όμορφος με τον Δεκέμβριο μπορεί να γίνει και με λιγότερα έξοδα -το χουζούρι, τα τζάκια, τα κεριά και οι ζεστές σοκολάτες πάνε κι έρχονται, ευκαιρίες για πάρτι μια χαρά, με τις Γρηγορίες, Αντωνίες, Αθανασίες (και τα αντίστοιχα αντρικά τους) γενέθλια και τούρτες σίγουρα θα υπάρξουν, εκτός από τα δικά μου  είμαι ήδη καλεσμένη για τις 21, οι περισσότεροι (πραγματικοί και όχι «καλοκαιρινοί») έρωτες ξεκινάνε στην καρδιά του χειμώνα (κάνει κρύο, καιρός για δύο…)  και σταματήστε να κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι σας παρακαλώ, κάτι πρέπει να γράψει και η πτωχή, πλην τίμια, πλην αισιόδοξη, beauty editor.

 

Τώρα για να σας πω την αλήθεια από την άλλη πλευρά, την επαγγελματική, εγώ όντως έχω πρόβλημα τους τρεις τελευταίους Iανουαρίους με το bb, διότι αφού έχω γράψει για ότι πιο λαμπερό και χαριτωμένο υπάρχει τους προηγούμενους δυο μήνες και ενώ ήδη έχω στα χέρια μου απίθανες νέες ανοιξιάτικες συλλογές, μου φαίνεται λίγο περίεργο να σας τις δείξω από τώρα. Οπότε ίδωμεν, μαζί με εσάς, είμαι και εγώ πολύ περίεργη για τα post αυτού του μήνα (εκτός και αν τα γράψουμε μαζί, είναι και αυτό μια λύση εξάλλου έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε review-weekend.) Πάντως όσες από εσάς βιάζεστε να δείτε τα καινούργια, το www. juliasbeautyblog.com κάτι ετοιμάζει…

 

 

Και τώρα θέλω να ολοκληρώσω τα γιορτινά posts αυτής της χρονιάς με δυο-τρεις όμορφες και πολύ αισιόδοξες εικόνες:

 

 

 

Δεν αφήσαμε Άγιο Bασίλη για Άγιο Βασίλη παραπονεμένο, σε σημείο που ο κύριος Ρωμανός άρχισε να αναρωτιέται αν υπάρχουν παραπάνω από ένας, αλλά το έσωσα τελευταία στιγμή, πήγαμε σε παιδικά χριστουγεννιάτικο πάρτι, σε θεατρικά, σε κινηματογράφους, σε events, σε Χριστουγεννιάτικα χωριά, σε ανάματα δέντρων, σε carousel, σε ponies, είδαμε αρκουδάκια που περπατάγανε, Lego που περπατάγανε, δέντρα που περπατάγανε (πολύ περπάτημα πάντως φέτος τα Χριστούγεννα, ξαφνικά όλοι οι ήρωες όρθιοι και καμαρωτοί σχεδόν παντού- μέχρι και την μασκότ του Παναθηναϊκού είδαμε ένα απόγευμα στον δρόμο, να χαιρετάει οπαδούς και μη!)

 

Χάρμα ήταν όλα αυτά αλλά νομίζω το καλύτερο ήταν οι Δεινόσαυροι στον 4ο όροφο του The Mall, όπου ο κύριος Ρωμανός πήγαινε και ερχόταν, από τη χαρά του σαν αφιονισμένος και επειδή είναι και μια έκθεση απ ευθείας από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, πραγματικά είναι πολύ φροντισμένη, μαθαίνεις πολλά, είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος και αν έχετε παιδάκι, ανιψάκι, κλπ αξίζει να περάσετε μια βόλτα και μάλιστα να σας πω ότι τις καθημερινές πρωινές ώρες, έχει πολύ προσιτές τιμές και από ότι ξέρω θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο.

 

 

 

 

Πάλι σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στον τρίτο όροφο υπήρχε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη όπου προχθές όμως δεν φιλοξενούσε τον Άγιο αλλά τη σύζυγό του, Κα Αγίου Βασίλη, η οποία εξηγούσε στα παιδάκια ότι ο Άγιος Βασίλης έπρεπε να φύγει για τον Βόρειο Πόλο για να ξεκινήσει να ετοιμάζει τα δώρα της επόμενης χρονιάς και έτσι άφησε εκείνη στο πόδι του για λίγες μέρες. Η κυρία Αγίου Βασίλη, μίλαγε, φωτογραφιζόταν με όλα τα παιδάκια και μόλις τα παιδάκια έφταναν περίπου τα έξι στον αριθμό, τα έβαζε σε μαξιλαράκια και τους έλεγε ένα πολύ όμορφο παραμύθι.

 

Καθόμασταν λοιπόν με τον κύριο Ρωμανό και περιμέναμε για να έρθει και η δική του η σειρά και μόλις το παραμύθι ολοκληρώθηκε και η κυρία Αγίου έκανε ένα μικρό διάλλειμα (που να ήξερε ότι είχε μπροστά της το bb…) με τρόπο και πολύ χαριτωμένα έβγαλε από το κόκκινο πουγκί της ένα ροζ lip gloss και το άπλωσε στα χείλη της! Θεά, η κυρία Αγίου Βασίλη! Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η κοκέτικη κίνηση που με την Φιλιώ (την κυρία Αγίου Βασίλη) πιάσαμε την κουβέντα και παραλίγο να ξεχάσουμε και έλκηθρο και Άγιο Βασίλη και παραμύθι και παιδάκια! Το κατά –ευχαριστήθηκα και θα την ψάξω και του χρόνου. (Πάω να σκάσω γιατί η φωτογραφία που της τράβηξα, για κάποιο λόγο βγήκε κουνημένη.)

 

Τέλος αυτή η φωτογραφία παρακάτω, με κάνει τόσο αφάνταστα περήφανη και χαρούμενη όσο δεν μπορώ να σας περιγράψω. Τύφλα να έχει το Sex and the City, τύφλα οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες στα glossy περιοδικά, τύφλα οι εγχώριες και μη,  ψεύτο-ετερόφωτο-celebrities.

 

Οι πέντε αυτές κούκλες, μου έφτιαξαν όχι μόνο τον μήνα, αλλά όλη μου τη χρονιά. Είναι το Μαριαλενάκι μας και οι φίλες της, ένα γιορτινό βράδυ με απίθανα μακιγιάζ, εκπληκτικό styling και την αληθινή ομορφιά και την λάμψη της χαράς, στα πρόσωπά τους. Την φωτογραφία, την πήρα από το fb αφού πρώτα ζήτησα την άδειά της, γιατί είχα λόγο: Έτσι θέλω να είμαστε όλες τη χρονιά που έρχεται (όπως και να έρθει..) Αγαπημένες, λαμπερές, αισιόδοξες.

 

 

 

 

 

 

Πάμε γι’ άλλα αγαπημένες μου! Δεν μας σταματά τίποτα.

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Καλημερα Τζουλια μου!!!!Ετσι οπως τα γραφεις ειναι!!!Ναι ναι αυτος ο μηνας ειναι γεματο γενεθλια και γιορτες.Τι να πω και εγω?Αυριο γιορταζει το μικρο μου ζουζουνι,ο αντρας μου και ο πατερας μου…χαχα τρεις Γιαννηδες!!!Να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζουν χρονια πολλα παντα με υγεια!!!

  2. Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά!!
    – Με την παλέτα, δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που έγινε πανικός….Τί δώρο κι αυτό?!
    – Αν δεν μπορείς να σκεφτείς ποστ καμιά φορά, εγώ είμαι εδώ, με τις απορίες μου!!! χιχι!!
    – Μια χαρά πέρασε ο κύριος Ρωμανός!!! Πάντα τέτοια!!
    Και πραγματικά, καλή τύχη σήμερα!! Μα, τί αέρας τρελός είναι αυτός???!!
    ……Φιλάκιααααααα!!!*

  3. Καλημέρα Τζούλια και χρόνια πολλά 😀
    Έτσι όπως τα λες είναι!
    Εγώ είμαι σούπερ sad που τελειώνουν οι γιορτές
    Αλλά θα έχω κάποιες παρηγοριές:Τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου(ώρα να πάρω καλλύντικα και αρώματα που μας πρότεινες μέσω από το beuatyblog) και το beuatyblog.Αυτό που μου αρέσει είναι που είσαι τόσο αληθινή και μας γράφεις τα πάντα 🙂

  4. @kat-rap: Καλημέρα!! Χρόνια Πολλά!! Τα καταφέραμε τελικά Kat-Rap μου και ευτυχώς λίγη βροχούλα έπεσε προς το τέλος!!

  5. @NiNa7: Και μένα αυτό που μου αρέσει περισσότερο μαζί σας είναι ότι μου γράφετε και μου συμπληρώνετε πράγματα… ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Nina μου!!! ΟΙ ΕΠΤΩΣΕΙΣ!!!!! Γιούπι!!! xxx

  6. Αχ, έχω τόσο διάβασμα που δεν έχω πάρει χαμπάρι τι καιρό κάνει έξω…
    Φώτιση σε όλους μας εύχομαι (και σε κάτι άλλους … Σύνταγμα μεριά!) και διαύγεια για να πράττουμε όπως αρμόζει στις περιστάσεις!

    Φιλιά

  7. Καλημέρα και χρόνια πολλά!
    Νομίζω έχει τη γλύκα της αυτή η μεθεόρτια περίοδος…
    Και φυσικά, όπως είπατε, έρχονται οι εκπτώσεις!!!
    Αλήθεια, ξέρετε μήπως αν και πότε να υπολογίζουμε για το 50% σε καλλυντικά και αρώματα;

  8. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Πρόσφατα ανακάλυψα το beauty blog και πολύ χαίρομαι! Κι εγώ είμαι sad που τελειώνουν οι γιορτές… Το 2012 όμως έχει να μου φέρει πολλά στη ζωή μου… Ελπίζω να φέρει και σε σας πολλά όμορφα στιγμιότυπα, μα πιο πολύ υγεία… Υγεία φίλες μου! Πέρασα πολλά και σας λέω ότι άμα έχετε υγεία μπορείτε να κατακτήσεις τον κόσμο! Αν έχετε υγεία, μη λυπάστε για τίποτα…

  9. οοοο!!! μα τι τιμή είναι αυτή!!!!!!! Ουαουυυυυυύύύ!!!!! Είμαστε στο bb!!!!!!!χιχιχι…Να σαι καλά βρε Τζούλια μου!!!! έτσι να μου φτιάξεις λίγο τη διάθεση γιατί από χτές το μεσημέρι έχω έναν πονοκέφαλο μπάστακα που μέχει πεθάνει και δε λέει να περάσει με τπτ…Γρρρρ…αλλά δε πτοούμαστε..:)

    Καλέ ήταν δυνατόν να μην έχει συμμετοχές η Sephora???Εγώ προσωπικά από πέρσι το περίμενα..χιχι..και μιας που πλέον Δραμινή δεν έχω και τα αγαπημένα Sephora κοντά μου..ένας λόγος παραπάνω..χιχιχι..

    Τι τύχη αυτό το γλυκό παιδί να έχει τέτοια events στην Αθήνα..Ειδικά αυτό που έρχετε από Λονδινο είμαι σίγουρη ότι είναι SUPER!!!!! έχω βρεθει στο μουσείο και είναι τέλεια!!!!

    αυτά τα ολίγα για την ώρα!!!! ΑΑΑΑ…μη ξεχάσω και γω τη μαμάκα μου που έχει γενέθλια το γενάρη αλλα και το μπαμπάκα μου [Αναστάσιος (όχι δε γιορτάζει την Ανάσταση..αλλά στις 22/1)] που γιορτάζει!!! να τους χαίρομε και γω, αλλά και σεις όποιον έχετε!!!!:)

  10. @Marionezaki: Μα, δεν έχω λόγια… Ομορφότερη, πιο αληθινή φωτογραφία δεν έχω δει… Τι να πω πάλι; Απλά κούκλες από όλες τις απόψεις!!

  11. καλημερα και χρονια πολλα!λοιπον συμφωνωω απολυτα με οσα ειπες…οφειλω να ομολογησω πως και για εμενα ειναι απο τους χειροτερους μηνες(και πιστευω και για ολα τα παιδια που ακομα πανε σχολειο)διοτι υστερα απο 2 εβδομαδες χαλαρωσης με πολλες βολτες και παρτυ πρεπει να ξαναγυρισουμε στη σκληρη πραγματικοτητα ή καλυτερα στις βαρετες αιθουσες με τους ακομα πιο βαρετους καθηγητες!πιστευω πως χειροτερο πραγμα σε αυτη τη ζωη δεν υπαρχει!αλλα ευτυχως ειμαστε ολοι αισιοδοξοι αφου σε λιγους μηνες ερχεται το καλοκαιρακι(αμην και ποτε παναγια μου)!επισης δν χανουμε το κουραγιο μας αφου οπως ειπες οι εκπτωσεις ερχονται(αχχχ..ευτυχως που υπαρχουν και αυτες και μας γλυκαινουν τη καθημερινοτητα μας!)γι’αυτο ας παρουμε ξανα τα πανω μας και ας δουμε τη ζωη πιο αισιοδοξα…εξαλλου κατα τη γνωμη μου ολα ειναι στο μυαλο!ειναι αναλογως πως θα φανταστουμε τη καθε κατασταση και αναλογως θα πραξουμε!οποτε αν σκεφτομαστε θετικα(οπως και κανω σ’αυτα τα 15 χρονια ζωης μου)η ζωη μας θα γεμισει χαρα και ο καιρος θα περασει πιο γρηγορα!ειναι εξακριβωμενη συνταγη…πιστεψτε με;D

  12. Καλησπέρα Τζουλια μου. με επιασε ήδη μια μικρή νοσταλγία με το ποστ σου!!!! ενω πριν ερθουν τασ χριστουγεννα δεν τα θελω καθολου!!!!! (για διαφορους λόγους!!)
    αν και δεν μας εγραψε για τα μαγειρικα σου κατορθόματα φέτος δεν πειραζει!!!! 🙂
    Μπαινουμε σε αλλους ρυθμους σιγα σιγα και καθε κατεργαρης στον παγκο του μέχρι να αρχίσουμε να μετραμε για αποκριες ή Πασχα… αν και δεν εχουν τη λαμψη των χριστουγεννων…..
    φιλια πολλα και να περασετε ενα τελειο 3ημερο

  13. Οι γιορτές μπορεί να είναι στο τέλος τους αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Την τρίτη έχουν γενέθλια οι δύο άντρες της ζωής μου (ο μπαμπάς μου και ο φίλος μου) συνεχίζουμε με γιορτές μέσα στον Ιανουάριο και μέτα θα έρθει η Καθαρά Δευτέρα με την αργία της και η ζωή συνεχίζεται.
    Αισιοδοξία χρειάζεται η ζώη, η ελπίδα πεθαινει τελευταία, τα λέω για να τα πιστεψώ και εγώ!!!!!!!
    Φιλιά σε όλες!!!!

  14. Καλησπέρα Τζούλια μου, καλησπέρα φίλες του ΒΒ!!!Χρόνια πολλά!!! Τώρα εξηγούνται όλα πονηρούλα… Γι’ αυτό εξαφανίστηκες λιγάκι… Γυρνούσες σε παιδικά χριστουγεννιάτικα event… και καλά οκ πήγες, δώσε και κανένα στίγμα που είσαι μπας και σε δούμε πουθενά.Να δεις που θα πέρασες από δίπλα μου ή από καμία άλλη φίλη του ΒΒ και εμείς χαμπάρι δεν πήραμε.Άλλη φορά να είσαι πιο κατατοπιστική παρακαλώ, και να μας ενημερώνεις για τις κινήσεις σου.Τέλος πάντων για πρώτη φορά σε συγχωρώ!Όπως και να ‘χει εγώ δεν λυπάμαι που τελείωσαν οι γιορτές.
    Άλλωστε αν ήταν παραπάνω δεν θα ήταν γιορτές,θα ήταν κούραση.Καιρός λοιπόν να χαλαρώσουμε, απολαμβάνοντας την καθημερινότητά μας και οι επόμενες γιορτές θα έρθουν πολύ γρήγορα.Σας φιλώ όλες!!!

  15. Τζούλια,δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα Δεινόσαυροι.Το θεωρώ πολύ φτωχό θέαμα.΄Εχοντας δει το αντίστοιχο στο Λονδίνο,πιστεύω ότι αυτό που παρουσιάζεται εδώ ούτε φτωχός συγγενής δεν μπορεί να ονομαστεί.Κατά τα άλλα,ναι,τέλος οι γιορτές που για μένα φέτος δεν ήταν ότι καλύτερο.Ελπίζω τα καλύτερα να έρχονται.

  16. Καλησπέρα Τζούλια, Χρόνια Πολλά κορίτσια!!! Ωραία περάσατε βλέπω στα πάρτι!! Μπράβο, οι γιορτές άλλωστε πρώτα για τα παιδιά είναι!!! Δεν στεναχωριέμαι που φεύγουν οι γιορτές πέρασα ωραία αν και υποπτεύομαο ότι με τριγυρίζει ένα κρυωματάκι αυτές τις μέρες, ελπίζω να τη σκαπουλάρω! Οι εκπτώσεις είναι κοντά και οι νέες κολεξιόν της άνοιξης κοντεύουν να βγουν στις βιτρίνες, βγαίνουν όλα (ρούχα – καλλυντικά) νωρίτερα πια στις βιτρίνες και δεν αισθάνομαι άσχημα πια που δεν είμαι η μόνη τρελή που ψωνίζει μαγιώ τον Ιανουάριο και πουλόβερ τον Αύγουστο!!! Τέλος θέλω να πω μπράβο για την τρελή συμμετοχή στο διαγωνισμό της παλέτας!! Wow!! Φιλιά Πολλά!!

  17. χρόνια πολλά και πάλι! και γω έχω δει αυτό του Λονδίνου και έχει πολύ περισσότερα από δεινόσαυρους.Όποια βρεθεί αξίζει να πάει. Σούπερ τα κορίτσια της φωτογραφίας σούπερ.Αν πω κάτι παραπάνω θα το χαλάσω.

  18. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες.

  19. Καλή Χρονιά Τζούλια!!τα καλύτερα εύχομαι σε σένα & την οικογένεια σου!πόσο με άγγιξε το ποστ σου,τι ωραίες οι γιορτές,αλλά όταν φεύγουν παίρνουν & όλη τη χρυσόσκονη μαζί τους…
    P.S.αιγoκεράκι & εσύ βρε?!I knew it!

  20. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΡΩΜΑΝΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ (9/1). ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΕΤΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ “ΛΕΦΤΑ”. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!
    Υ.Γ. ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΦΙΛΑΚΙ……..Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. καλη χρονια!!! οντως η τελευταια φωτογραφια ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! παντα ετσι χαμογελαστες να ειστε!!!

  22. @Ketty&Vicky: Αγαπημένες μου δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα… Πως να συγκριθεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ή ακόμα περισσότερο το “Dinosaurs Live” επίσης στο Λονδίνο, που σε πάει συγκλονιστικά πίσω στο Jurassic period, με το event στο Mall? Πως να συγκρίνεις τα Disney Worlds του LA, της Φλόριντα ακόμα και του Παρισιού, με ας πούμε το Allou Fun Park; Όμως για τα δικά μας δεδομένα και επειδή πριν από περίπου ένα μήνα πήγα τον κύριο Ρωμανό σε μια παρόμοια έκθεση στο κέντρο της Αθήνας, συγκρίνοντάς τη με τους Δεινόσαυρους του Mall, στο Mall ήταν πολύ καλύτερη… Μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιδάκια να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν είτε στο Λονδίνο είτε στα μέρη που προανάφερα.. Μέχρι να συμβεί αυτό, ότι γίνεται και στην Αθήνα μας προσεγμένα, είναι καλοδεχούμενο. Φιλάκια πολλά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.