Των φρονίμων τα bbgirls, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν…(και χάνουν βάρος)

 

 

Με συγχωρείτε για την παράφραση της αγαπημένης ελληνικής παροιμίας, αλλά εγώ για τα bb girls γράφω και τα bb girls με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Τώρα, γιατί το έγραψα αυτό θα μου πείτε… Διότι ένα αγαπημένο bb girl, η Μelitina, αρχίζει να μαγειρεύει πριν πεινάσει και (επιτέλους) εξηγώ:

 

Έλαβα λοιπόν προχθές ένα mail από τη Melitina, η οποία μου ζητούσε να της δώσω κάποιες συμβουλές για την (τρισκατάρατη) κυτταρίτιδα. Της απάντησα μεν αλλά το mail της και με έβαλε σε σκέψεις και μου έδωσε ιδέα γι αυτό το post. Με έβαλε σε σκέψεις γιατί θυμήθηκα, ότι όταν έγραφα για μηνιαία περιοδικά το θέμα Σώμα- Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα («Για να Υποδεχθούμε Υπέροχες το Καλοκαίρι» “Body Language”, “Body Perfect” και μπλα μπλα μπλα και όλους αυτούς τους βαρετούς τίτλους που έγραφα, γιατί έτσι έπρεπε) συνήθως κυκλοφορούσε ή στο τεύχος Απριλίου ή (πιο συχνά) στο τεύχος Μαΐου. Δηλαδή εσείς είχατε στο χέρι σας τις συμβουλές ή τέλος Μαρτίου ή τέλος Απριλίου (έτσι κυκλοφορούν τα περιοδικά). Μια χαρά. Χάλια δηλαδή.

 

Διότι είτε που τα έγραφα, είτε που δεν τα έγραφα, ουσιαστικά αν θέλατε πραγματικά να ακολουθήσετε τις συμβουλές και να δείτε διαφορά – απλά δεν θα προλαβαίνατε. Για την κυτταρίτιδα χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο, τουλάχιστον 6 μηνών για να δούμε ουσιαστική διαφορά. Δηλαδή ξεκινώ αρχές με μέσα Ιανουαρίου και μέχρι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου πραγματικά μπορώ να δω αποτέλεσμα. (Πολύ σωστό δηλαδή, το timing της Μελιτίνας).

 

Για να μην σας πω ότι η φίλη μου η Ένη (και beauty editor στο Queen.gr – ίσως την διαβάζετε) χρησιμοποιεί κάποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας όλο το χρόνο (και πολύ καλά κάνει) αλλά μετά πάει μακριά η βαλίτσα, οπότε θα μείνω εδώ στα δικά μας. Και μην αρχίσετε τώρα, «έλα μωρέ, τι κάνουν αυτές οι κρέμες, τίποτα δεν κάνουν, σας πληροφορώ ότι κάνουν και παρακάνουν αλλά έχουν και κόλπο. Θα σας πω σιγά- σιγά.

 

Τώρα και επειδή χθες μιλήσαμε λίγο για αγαπημένες εποχές, ok, μπορεί ο χειμώνας να μην είναι τόσο ελκυστικός για τις περισσότερες από εσάς όσο το καλοκαίρι, αλλά τελικά έχει και πολλά καλά. Τις χαρούμενες γιορτές, τις συγκεντρώσεις στα σπίτια και τα επιτραπέζια, τα παρείστικα φαγοπότια σε χαριτωμένα ταβερνάκια της εξοχής, τα ξενύχτια με χορό στο αγαπημένο club και πάνω απ’ όλα τα αγαπημένα μαύρα ρούχα που «κρύβουν» τις αμαρτίες και ξεγελούν τις εντυπώσεις.

 

Και ξαφνικά ένα πρωί το φως είναι πιο έντονο, ο ήλιος πιο ζεστός και το μαύρο οπάκ καλσόν παραφωνία. Το θέμα είναι όταν θα βγάλετε το καλσόν και θα φορέσετε το ολοκαίνουργο αέρινο φορεματάκι σας να το κάνετε με την αυτοπεποίθηση που θα σας δώσει, όχι ένα τέλειο, (δεν είμαστε όλες μοντέλα άλλωστε) αλλά ένα περιποιημένο σώμα. (Στο μεταξύ είναι απίστευτο, αλλά αφού είχα ολοκληρώσει αυτό το post- αυτό ακριβώς ήταν και το σχόλιο ενός άλλου bb girl, της Σοφίας, η οποία έγραψε ότι τουλάχιστον τον χειμώνα, δεν έχει να σκέφτεται την κυτταρίτιδα!! Mα, μαζί το γράφαμε το post εκείνη την ώρα, αναρωτιέμαι!!)

 

 

 

 

 

 

Xωρίς αμφιβολία η καθημερινή ενυδάτωση αλλά και η απολέπιση βοηθούν πολύ στην όμορφη εικόνα του σώματος. Η πυκνότητα των σμηματογόνων αδένων στο σώμα είναι κατά μέσο όρο εννέα φορές μικρότερη από ότι στο πρόσωπο. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι το σώμα έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από καθημερινή ενυδάτωση από ότι το πρόσωπο. Χρησιμοποιώντας καθημερινά μια ενυδατική κρέμα σώματος θα διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τα φυσικά λιπαρά σωματίδια, τα λιπίδια, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα σώμα λείο και απαλό. Όσο αφορά την απολέπιση δεν χρειάζεται να γίνεται σε καθημερινή βάση. Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, να διεγερθεί η ανανέωση των κυττάρων χάρη στους απολεπιστικούς κόκκους και η όλη διαδικασία να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

 

Τέλος, κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι από κυτταρίτιδα υποφέρουν μόνο οι υπέρβαρες. Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στους μηρούς, τους γλουτούς ακόμη και στην κοιλιά μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και σε λεπτές κοπέλες και οι λόγοι είναι αρκετοί. Το στρες, η κακή διατροφή υψηλή σε λίπη και χαμηλή σε φυτικές ίνες, οι κληρονομικοί παράγοντες και σε κάποιες περιπτώσεις τα αντισυλληπτικά χάπια μπορούν επίσης να συμβάλουν στην δημιουργία της κυτταρίτιδας. Αυτό πάντως που είναι εφικτό είναι να καταπολεμηθεί με συνδυασμένες κινήσεις.

 

 

Αυτά έγραψα στην Melitina:


•    Λίγη άσκηση (εξηγώ παρακάτω)
•    Αρκετό νερό
•    Άφθονα Φρούτα και λαχανικά σε ένα γεύμα (ή μεσημέρι ή βράδυ ό, τι προτιμάτε) και όχι πολλά λίπη, τηγανιτά και ζάχαρη (ε, ναι… τα γλυκάκια εννοώ…)
•    Λίγος καφές και ακόμα λιγότερο τσιγάρο
•    Μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ναι τόσο απλά και γενικά. Δεν θα μιλήσω εδώ για κρέμες, τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει λόγος. Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες, φθηνές (όπως πχ η Nivea Good Bye Cellulite) ή ακριβές (όπως πχ η Dior Plasticity) πάνω κάτω με μικρή διαφορά έχουν την ίδια φόρμουλα (με βασικό συστατικό την καφεΐνη που διασπά τα λίπη- σχεδόν σε όλες) οπότε επιλέξτε ανάλογα με το budget σας. Το κόλπο είναι στην εφαρμογή. Έξι μήνες πρέπει να την απλώνετε πρωί και βράδυ. Όπως το διαβάσατε. Και πρωί και βράδυ. Για να δείτε διαφορά. Και χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω η κυτταρίτιδα σχεδόν ποτέ δεν εξαφανίζεται εντελώς. Όμως. Αν  η περιοχή είναι τονωμένη, απαλή, σφικτή τότε η κυτταρίτιδα είναι πολύ λιγότερο εμφανής, σχεδόν δεν φαίνεται καθόλου με γυμνό μάτι. Το ζητούμενο δηλαδή.

 

 

Και συνεχίζω με το τι κάνω εγώ:

 

Σιχαίνομαι: Το γυμναστήριο, τα βάρη, τα αερόμπικ, το τζόγκιν, τα πιλάτες, τα μιλάτες, τα γιόγκα και τα φιόγκα (μια φορά έκανα γιόγκα, έγινα σα φιόγκα και στο μεταξύ στην αρχή του μαθήματος με τις ανάσες και το «άνοιξε τρύπα», «κλείσε τρύπα»  πήγα να λιποθυμήσω από τα γέλια και στο τέλος του μαθήματος στη χαλάρωση, με πήρε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο ύπνος και με έσπρωχνε η γυμνάστρια για να ξυπνήσω… σας το ορκίζομαι)

 

 

Όμως: Κάτι πρέπει να κάνω. Διότι αρχίζω και βλέπω σε κάποια σημεία τα πράγματα να παίρνουν την κατιούσα… Nα, τι κάνω λοιπόν:  Από τις 9 Ιανουαρίου, περπατάω. Μάλιστα, περπατάω με γρήγορο βήμα κάθε πρωί ή κάθε απόγευμα, ανάλογα με τα ωράρια μου, γύρω-γύρω στη γειτονιά μου. Περπατάω το λιγότερο είκοσι και το περισσότερο σαρανταπέντε λεπτά και έχω βάλει στόχο μέχρι τον Μάρτιο να περπατάω μια ώρα την ημέρα. Μου αρέσει! Για πρώτη φορά κάτι μου αρέσει! Για να μην μιλήσω και για το γεγονός ότι είναι δωρεάν. Και να μην σας πω (αν νομίζετε ότι το περπάτημα δεν κάνει τίποτα) ότι την τρίτη μέρα που πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί, ήμουν απίστευτα πιασμένη πράγμα που σήμαινε ότι μια χαρά την έκανα την φυσική μου άσκηση.

 

 

 

Πίνω νερό. Είναι άθλος για μένα (δεν είμαι πολύ του νερού) αλλά φροντίζω να πίνω τουλάχιστον ένα λίτρο κάθε μέρα και μαζί με δυο – τρία τσάγια που πίνω κάτι γίνεται.

 

Προσπαθώ να τρώω ένα γεύμα με φρούτα ή λαχανικά αλλά δεν το καταφέρνω πάντα, όμως ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα τηγανιτά (ναι, ούτε και οι τηγανιτές πατάτες ιδιαίτερα…) ούτε και τα γλυκά…

 

Δεν πίνω καφέ (κάτι είναι και αυτό) αλλά το άλλο… θα δούμε, έχω βάλει στόχο.

 

Έχω ξεκινήσει ήδη και απλώνω το Nuxe Body Oil for Cellulite (δεν έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο– αυτό βρήκα μπροστά μου αυτό βάζω) και θα το συνεχίσω, ενώ όταν μου τελειώσει μπορώ να επιλέξω κάποιο άλλο. Καλή ιδέα αυτή. Αν αποφασίσετε να κάνετε αυτά που λέμε, θα χρειαστείτε αρκετά μπουκαλάκια οπότε γιατί να μην αγοράζετε κάθε φορά και κάποιο άλλο έτσι ώστε να δείτε και ποιο σας αρέσει περισσότερο, αλλά και τις διαφορές τους;

 

Ορίστε λοιπόν ο τίτλος του post: “Των φρονίμων τα bb girls, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” και όταν έρθει το καλοκαίρι μπορεί να μην έχουν γίνει η Elle Macpherson, αλλά θα έχουν πιο όμορφο σώμα, από πέρυσι. Και αυτό εμένα μου αρκεί.

 

 

69 Σχόλια
  1. Περιττό να σας πω, ότι έχω βγάλει μπλοκάκι για να σημειώσω τα σχόλια σας. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο σούπερ μυστικό θα έχετε στο τσεπάκι σας και σήμερα!

    Καλημέρα!! Είναι Παρασκευή!! Γιούπι!!!

  2. Καλημέρα!!!
    Πολύ καλές οι συμβουλές σου! Αν και είμαι 48 κιλά, με το που πάτησα τα _άντα και μετά από 2 γέννες το σώμα μου άρχισε να εμφανίζει κυτταρίτιδα.
    Έχω προσέξει πως ο υπερβολικός καφές επηρρεάζει αρνητικά (μα πως γίνεται όταν τον πίνουμε να βλάπτει και όταν τον εφαρμόζουμε σε κρέμα να ωφελεί ποτέ δεν κατάλαβα).
    Στο μπάνιο μου έχω ένα γάντι λούφας και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Βοηθά και στην αποτρίχωση αλλά βελτιώνει και αισθητά την υφή του δέρματος και προκαλεί και υπεραιμία.Σε συνδιασμό με ένα baby oil σε βρεγμένο δέρμα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
    Για περπάτημα δε βγαίνω, όμως έχω καταργήσει το ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνω με τις σκάλες.
    Όσες κρέμες για κυτταρίτιδα δοκίμασα, ειδικά της vichy, “κολλάνε” πάρα πολύ και δε μου αρέσουν. Υπάρχει κάποια που να μην αφήνει αυτή την αίσθηση;

  3. καλημερα…μεσα στο μυαλο μου εισια τζουλια..ακριβως αυτο σκεφτομαι τις τελευταιες μερες πως το καλοκαιρι εφτασε κ η κυτταριτιδα δεν παει πουθενα!!θα εφαρμοσω οτι ειπες κ ο θεος βοηθος.. 🙂

  4. Kalimera se oles!!!
    Julia, simera xtupises fleva!!! Panta to iksera oti teleutaia stigmi den prolavaineis na swseis kai polla. Auto pou ekana egw itan na vazw krema gia kuttaritida kai to xeimwna alla oxi me ti suxnotita pou eipes esu.
    Prosfata akousa apo mia sunadelfo oti fulaei to katakathi apo to galliko kafe kai afou valei elaiolado kai tou dwsei kremwdi ufi to efarmozei topika sta simeia pou thelei kanontas elafri masaz (sun to xrono kanei kai apolepisi) dimiourgeitai i aparaititi uperaimia kai meta to kleinei me plastiki mevrani kai to afinei gia kana misawro…
    Leei oti exei dei diafora, alla i oli diadikasia emena mou fainetai too much gia na tin akolouthisw…
    Auta pou mas proteines simera, Julia mou, mou fainontai pio vata…kai mono me tin idea oti tha exw sunenoxous sto “egklima”(xixixi) mporei na me parakinisei na to ksekinisw…apo Deutera vevaia, mazi me ekeini ti diaita pou exw uposxethei ston eauto mou na ksekinisw apo tis 9/1 kai olo tin ksekinaw!!!! 😛
    Julia, exw tin entupwsi oti tha prepei na laveis drastika metra, allwste exeis euthini gia ta bbgirls sou!!!! Proteinw na mas valeis na orkistoume oti tha akoulouthoume pista tis sumvoules sou, alliws tha upokeimetha austires kurwseis (px. apokleismos apo to bb??? kala mi fwnazete…mia idea eipa kai egw!). Ante vre Julaki mas, mpas kai doume mia aspri (kai me ligoteri kuttaritida) mera!!! xxx

  5. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Βρε Τζούλια στο μυαλό μου μέσα ήσουν. Στο πρόγραμμα ομορφιάς που έχω βάλει στο μυαλό μου (είναι new year resolution αυτό) συμπεριλαμβάνεται και η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας λοιπόν. Πολύ ωραίες οι συμβουλές σου, η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο μέχρι να πάρω απόφαση να αρχίσω να χρησιμοποιώ κάποια κρέμα έχει περάσει ο καιρός και μετά μου φταίει η κρέμα ποτ δεν κάνει δουλειά!! Θυμάμαι μια θαυματουργή κρέμα του παρελθόντος τη drainage αν θυμάμαι καλά η οποία ήταν θαυματουργή αλλά δεν κυκλοφορεί δυστυχώς πια. Μάλλον θα προτιμήσω μια φτηνή, αλήθεια η Nivea έχει κάποια διότι συμφέρει τώρα που έχει 40% έκπτωση στα σούπερ μάρκετ.
    Η γυμναστική είναι μια πονεμένη ιστορία όπως και το νερό, όσον αφορά δε τον καφέ δεν υπάρχει περίπτωση να τον μειώσω, τον θεωρώ από τις μεγαλύτερες απολάυσεις (έχω και τη δικαιολογία ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες) άρα το μόνο που μένει είναι το φρούτο& λαχανικό που τρώω αρκετά ούτως ή άλλως (μα δεν σου αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες? έγκλημα!!!) και η κρεμούλα
    Η λίστα (η οποία άρχισε με το Post της Στέλλας) μεγαλώνει επικίνδυνα!!!!

  6. Καλημέρα, καλημέρα! (Δεν είναι περίεργο που η διάθεσή μας ανεβαίνει αυτόματα όταν έρχεται η Παρασκευή;)
    Όταν η καημένη ρωτούσα για μαντζούνια στο post της Στέλλας, δεν ήξερα ότι θα δημιουργούσε τόσο ρεύμα…
    Λοιπόν, αυτό που είχα κάποτε ακούσει ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά (αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι έχω καιρό να το εφαρμόσω!), και είναι ότι πρέπει για όσες πίνουμε αρκετό καφέ είναι το εξής : παίρνουμε τα κατακάθια του καφέ φίλτρου, τα ανακατεύουμε με baby-oil και αν θέλουμε με αιθέρια έλαια δεντρολίβανου και φτιάχνουμε μια – ολίγον σιχαμένη – πάστα.
    Με αυτήν την πάστα κάνουμε μασαζάκι στα επίμαχα σημεία, και παρόλο που η καφείνη όταν την πίνουμε κάνει κακό, όταν την πασαλείβουμε κάνει καλό! (Το ίδιο ισχύει και για τη ζάχαρη… όταν την τρώμε αποκτούμε μια χαρά μπουτάκια, όταν την χρησιμοποιούμε για home-made body scrub κάνει θαύματα!). Αν μας αρέσουν και τα μπελαλίδικα, μπορούμε να τυλίξουμε τα μπουτάκια με μεμβράνη για λίγη ώρα (αλλά να μην έχουμε ξεβγάλει την πάστα από το μπουτάκι!).
    Μου αρέσουν τα new year resolutions! Θα μπω και εγώ στο παιχνίδι, και όσο αντέξουμε!

  7. Το κόλπο του να τυλίγεσαι με το σελοφάν το έχω ακούσει από πολλές συμπεριλαμβανομένης και της Ελένης Πετρουλάκη που όπως και να το κάνουμε κάτι ξέρει παραπάνω. Με πάστα ή χωρίς τυλίγεσαι λέει με τη μεμβράνη και κάνεις τις δουλειές σου και η εφίδρωση που δημιουργείται καίει τα λίπη και τους πόντους. Αααα η Πετρουλάκη είχε πει να αλείβεσαι με θερμαντική πριν τυλιχτείς τώρα που το θυμήθηκα. Θα το κάνω και αυτό!!!!

  8. @MariaA : Ναι, αλλά η Πετρουλάκη διαφήμιζε τη θερμαντική της Shiseido… δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις με κάποια άλλη… μην σε πάρω στο λαιμό μου!

  9. Kalhmera Julia,kalhmera koritsia!epeidh to eixa psaksei k ego kapoia stigmh to thema eixa vrei aytes tis sumvoules pou grafeis pio pano,dld nero frouta askhsh oxi kafes klp,alla sigoura xreiazetai k mia krema ena kati na to voithisei!ego mias k eimai oligon ti fan sta fitika klp proionta exo na proteino thn seira gia kutaritida apo ta fresh line!einai polu olokliromenh exei na kaneis peeling exei mia lasph p thn vazeis k thn afhneis kapoia ora,exei ena sapounaki p exei k loufa mesa k trivesai k kanei polu kalo exei ladaki exei krema k nomizo ayta!kapoio allo mistiko de ksero alla to mono p eixa akousei htan gia thn Halli Bery(an to grafo sosta),oti kathe proi trivetai me kokous kafe k kati tetoia!auta apo mena!
    sas filo k na exete mia omorfh mera!

  10. καλημέρα τσούπρες :)))))
    αυτά με τις μεμβράνες θα ήθελα να το ρωτήσω σε κάποιο γιατρό πρώς λειτουργεί,γιατί θα σκάσω (οι άτιμες οι σπουδές,μου ξύπνησαν την περιέργεια)
    για κακή μου τύχη έχω κληρονομική κυτταρίτιδα!η μάνα μου δεν έχει ούτε ίχνος,(παρά τα κιλά της,έχει τέλεια πόδια,φτου-φτου-φτου μην την ματιάσω),ενώ ο πατέρας μου είναι φουλ!!!!!
    ααααλλά για καλή μου τύχη μια οικογενειακή φίλη μου έφερε τις κρέμες xs (6 σωληνάρια) από το γιό της που δουλεύει στο εργοστάσιο παραγωγής,οπότε λέω να αρχίσω την εφαρμογή τους,χεχεεεε!

  11. @ Angelina: Το κόλπο αυτό το είχα διαβάσει σε μία σνέντευξή της σε περιοδικό και δεν ανέφερε πουθενά τη Shiseido. Έλεγε να πάρεις μια απλή θερμαντική από το φαρμακείο και ότι και αυτή αυτό είχε κάνει.

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ. ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ! ΤΕΛΕΙΕΣ!

  13. @Angelina: Αααα δίκιο έχεις αλλά εγώ το είχα διαβάσει πολύ παλιότερα σε περιοδικό δεν θυμαμαι ποιο πάντως όχι το Shape νομίζω το In Style ήταν και έλεγα καθαρά ότι χρησιμοποίησε απλή θερμαντική από το φαρμακείο. Βέβαια μετά όπως λες κι εσύ ήρθε η ερμηνευτική εγκύκλιος…… Να μη διαφημίσουμε και το κατιτίς μας???

  14. καλημερα σε ολες! θελει σωστη διατροφη καια θληση πιστευω! ουτε εγω επινα πολυ νερο αλλα τωρα πινω οσο περισσοτερο μπορω! και το τσαι θα εεγα οτι βοηθαει λιγο, το ιδιο και με τα φρουτα γιατι δεν μου πολυαρεσουν! ευτυχως ειμαι φαν των λαχανικων! καφε μονο κανα γαλλικο που κι που, οχι συχνα γιατι καταστρεφει !και επσιης εχω ξεκινησει γυμναστηριο, με αυτο ειδα μεγαλη διαφορα! και στο σωμα μου αλλα και στη διαθεση μου! και οσο για τη γιογκα κι το πιλατες ειναι οντως βαρετο αλλα μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος! καποια κρεμουλα δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα εχω ενα σφουγγαρι απολεπισης και το χρησιμοποιω με κυκλικες κινησεις!

  15. Τώρα να σας πω για να τριφτώ και να αλοιφτώ και να βάλω σελοφάν δεν το βλέπω γιατί είμαι και άγαρμπη και θα τα κάνω χάλια όλα. Όμως κάποια στιγμή είχα αγοράσει μια πλαστική φόρμα – μπλουζάκι και παντελόνι και την έβαζα και ίδρωνα και κάτι γινόταν… Πρέπει να κάνω ανασκαφές σπίτι της μαμάς μουμ να δω αν υπάρχει ακόμα…

  16. Τώρα να σας πω για να τριφτώ και να αλοιφτώ και να βάλω σελοφάν δεν το βλέπω γιατί είμαι και άγαρμπη και θα τα κάνω χάλια όλα. Όμως κάποια στιγμή είχα αγοράσει μια πλαστική φόρμα – μπλουζάκι και παντελόνι και την έβαζα και ίδρωνα και κάτι γινόταν… Πρέπει να κάνω ανασκαφές σπίτι της μαμάς μου να δω αν υπάρχει ακόμα…

  17. Καλημερούδια και απο εμένα!!
    Στον Πειραιά φυσάει σήμερα τόοοσο που κοντεύει να ξεριζώσει τα πάντα!!!

    Λοιπόν, έκλεγα με γιόγκα – φιόγκα! Πολύ πετυχημένο!!

    Ναι το ξέρω πρέπει να πίνω νερό αλλά είμαι τσακωμένη με την ΕΥΔΑΠ!
    Ναι δεν πρέπει να πίνω καφέ και να καπνίζω αλλά για μένα τουλάχιστον είναι απόλαυση!
    Ναι θέλει γυμναστική αλλά σιχαίνομαι τα γυμναστήρια (και τα βαριέμαι).
    Γι αυτό λοιπόν θα εφαρμόσω τα λαχανικά κάθε μεσημέρι και τα φρούτα κατα την διάρκεια της ημέρας!
    Θα προσπαθήσω να περπατάω (εμ δεν κάνω και τίποτα άλλο) αλλά πιο πολύ!
    Αποκλείεται όπως και πολλές άλλες να φασκιώνομαι με τις ζελατίνες – αν και ξέρω πως κάνουν δουλειά!
    και θα πάρω και κρεμούλα για να αλείφωμαι πρωί – βράδυ!!
    Ελπίζω να δώ αποτέλεσμα γιατί δεν πάει άλλο!!!

    Υ.Σ. Σήμερα αγόρασα και τα θαυματουργά κατά τον Δόκτωρα της Στέλλας λαδάκια της APIVITA! Για να δούμε… Θα μου κάνει φράπα την μουρίτσα μου????

  18. Καλημερα και απο εμενα
    Τζουλια δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι μαλλον επιβεβαιωνετε οτι διαθετω το χαρισμα της διαισθησης!αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
    Τωρα στα δικα μας Το μεγαλο ταμπου της κυτταριτιδας ολοι την εχουμε κατα καποιο τροπο λιγες το λεμε!και αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια (παντα οταν παραδεχομαι οτι εχω κυτταριτιδα το βλεπεις στα ματια τον αλλων οτι ειναι και αυτες ομοιοπαθουσες)χιχι!και να πω την αληθεια οτι μετα απο τοσα χρονια που η βιομηχανια της ομορφιας μας εχει κανει πλυση εγκεφαλου με τα τελεια κορμια τωνμοντελων ειναι λογικο να μας τρελανουν αλλα ευτυχως που μερικες φορες υπαρχουν και παπαρατσι και που μας εδειξαν φωτογραφιες μοντελων που στην πραγματικοτητα ω ναι εχουν και αυτες ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!
    Τωρα τζουλια συμφωνω με ολα αυτα που ειπες (δεν θελει κοπο θελει τροπο)
    Πρεπει να πηνουμε πολυ νερο (εγω δυσκολα το κανω ειμαι μαλλον καμηλα)
    Γυμναστικη οχι πολλη 10λεπτα Καθε μερα αρκουν
    και φυσικα προσοχη στην διατροφη μας
    τωρα κρεμουλες εχω δοκιμασει πολλες αυτη που με εντυποσιασε περισσοτερο
    ηταν μια της clarins παντως και η απολεπιση και μετα ενα καλο λαδακι εγω βαζω του korre) κανει την δουλεια του….

  19. Καλημέρα κορίτσια μου ! Παρασκευή σήμερα αλλά εγώ έχω κάτι απροσδιόριστα νεύρα….άλλο πράγμα… που έγιναν ακόμα χειρότερα επειδή πετάχτηκα μέχρι απέναντι στο Φωκά με τις εκπτώσεις (κακό πράγμα να δουλεύεις στην Βουλής… και τσίμπησα ένα ωραιότατο φορεματάκι μεν, σιγουρεύτηκα δε ότι έχω ανέβει νούμερο (ξανά…) δε. Κι έρχεται και κουμπώνει με την σημερινή μας κουβέντα όλο αυτό…. Εγώ πάλι με ένα πράγμα πάλευα τρελά όλη μου τη ζωή… με τα κιλά μου…. και για να μείνω στα αξιοπρεπή πλαίσια της στρουμπουλής και γεματουλας και ουχί να περάσω στην απέναντι όχθη της αβύσσου (και της Αναβύσσου), ήταν ανέκαθεν πολύ βασανιστικό και επίπονο και λιμοκτονικό. Και μη μου πείτε για ισορροπημένες διατροφές και τέτοια…. Έχω αποστηθίσει και εφαρμόσει όλο το διαιτολογικό κώδικα απ΄εξω… Διδακτορικό παίρνω… και το περπάτημα μου το κάνω και τη γιόγκα μου, ο.κ δεν ιδρώνω στα γυμναστήρια, αλλά δεν στρουθοκαμηλίζω… Μια ζωή μόλις ξέφευγα λιγάκι και δεν ήμουν στην πείνα, να σου τα κιλακια … και όχι ένα ένα… δυο, τρία, πέντε, πέντε, να και ο θυρεοειδής από δίπλα την κάνανε τη δουλειά….
    Ωστόσο η φύση μου έδωσε ένα πλεονέκτημα. Δεν είχα ποτέ κυτταρίτιδα τουλάχιστον στα νιάτα μου ή τουλάχιστον σε επίπεδο ανησυχητικό. Περνώντας βέβαια τα χρόνια, ήρθε κι αυτή κι έκατσε παρέα με τα υπόλοιπα, έτσι για να χουμε αν πορευόμαστε και το καλοκαίρι με extra beaute solutions….. Λοιπόν μια πολύ καλή κρέμα, θερμαντική που παίρνω από το pharmacy4u, και σε καλή τιμή σχετικά, είναι της Styx η Cello gel extra. Έχει δυο τρεις τύπους η συγκεκριμένη μάρκα την soft, medium, strong. Εγώ πήρα κατευθείαν την extra strong, την βάζω μια φορά το βράδυ και παρόλο, ότι προτείνεται το τύλιγμα με σελοφάν, εγώ δεν το κάνω, ήμαρτον δεν μπορώ…. Το μόνο ίσως μειονέκτημα της συγκεκριμένης κρέμας ( η οποία απορροφιέται πολύ καλά) είναι ότι έχει πολύ έντονη μυρωδιά, η οποία ναι μεν είναι ευχάριστη, μυρίζει ευκάλυπτο και μέντα, ωστόσο καλύπτει τα πάντα. Δεν μπορείς να βάλεις body lotion, ή άρωμα μετά απ΄αυτο…
    Μια άλλη επιλογή που βρήκα πολύ καλή στη συνεχεία του περσινού καλοκαιριού, ήταν η elancyl, την οποία έβρισκα πάλι από το pharmacy4u, σε εξαιρετική τιμή και μάλιστα στη συσκευασία των 2. Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση, τα αμιγώς φυτικά καλλυντικά και μαντζούνια δεν μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα… είναι βαθύ το πρόβλημα «κυτταρίτιδα» κορίτσια…..

    Α… και αν ξέρετε κανένα δραστικό μαντζούνι ή και χαπάκι για αδυνάτισμα, δεχόμαστε προτάσεις και δόκιμες…. είμαι ξανά σε απόγνωση και η υπομονή μου εξαντλήθηκε μετά από τόσα χρόνια συνεχούς προσπάθειας….

  20. @Stella: Πες τα Στελλίσα μου πες τα! Ακριβώς τα ίδια βιώνω και εγώ!!!

  21. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!

  22. Καλημερα Στελλα και σε σενα
    Τωρα στο θεμα διαιτα σε καταλαβαινω απολυτα αν και εγω δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα κιλων μαλλον ο εγκεφαλος μου ειχε! Στην εφηβια εκανα και εγω εξαντλητικες διαιτες χωρις κανενα αποτελεσμα λες και ο οργανισμος μου δεν ηθελε
    με τιποτα να χασω αυτα τα κιλα και αν καποια στιγμη εχανα μερικα να και οιζαλαδες ερχονταν παρεα! Τοτε καταλαβα οτι ο σωματοτυπος μου ειναι ετσι για αυτα τα κιλα οταν τα εχανα χαλαγε και ισοροπια του οργανισμου μου
    Τωρα το αλλο που ειπες οτι μετα απο καποια ηλικια αποκτησες κυτταριτιδα και
    αυτο ειναι γεγονος γιατι απο την μια αρχιζουν οι ορμονες να τρελενονται να η χαλαρωση του επιδερμικου ιστου(αν και η κυτταριτιδα οφειλετε στον λιποδη ιστο)
    Τι να σου κανουν οι κρεμες μιας και αμφιβαλο κατα ποσο διυσδητικες ειναι. Τωρα αν υπαρχη καποιο χαπι ειναι ποιο σιγουρο οτι θα βοηθουσε αλλα εγω φοβαμαι να το παρω παντως μια φιλη μου επερνε της Ineov και ηταν πολυ ικανοποιημενη

  23. @Sofia Μα το δηλώνουν και οι ίδιες οι εταιρείες, ότι το αποτέλεσμα ειναι επιφανειακό και όχι μόνιμο. Αυτος ειναι και ο λόγος που πρεπει να τις βαζουμε συνεχεια και μόλις τις σταματήσεις επανέρχεται το πρόβλημα.

  24. Julia το εχεις θεσει πολυ ομορφα το θεμα,γελουσα μονη μου σε πολλα σημεια αλλα μου αρεσε ακομα περισσοτερο γιατι ειναι αισιοδοξο και γιατι βλεπω οτι κανουμε ολα τα bb girls συγχρονισμενα και συντονισμενα αυτη την προσπαθεια!

  25. @Sofia&Stella: Αναφέρθηκαν τα χάπια (και τα συμπληρώματα διατροφής που διαλύονται σε νερό) της Inneov. Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και ξέρω ότι είναι μια σοβαρή εταιρεία. Όμως: Δυστυχώς δεν αγγίζω τίποτα σε χάπι και σε σκεύασμα… Σε σημείο που φοβάμαι ακόμα και τις Βιταμίνες αλλά πλέον – επειδή λόγω του μικρού – αρρωσταίνω συχνά, έχω εντάξει μια Βιταμίνη C και Echinacea στην καθημερινότητά μου για να βγάλω και αυτόν τον χειμώνα. Στέλλα μου, γενικά μακριά από χάπια…

  26. κοριτσια στο θεμα της θερμαντικης αλοιφης που εφαρμοζεται στην κοιλια,μπορουμε να βαλουμε την ιδια αλοιφη και στα μπουτακια φανταζομαι,ετσι?επειδη γενικοτερα με τις κρεμες κατα της κυταρριτιδας εχω το ιδιο θεμα ακριβως με καποια κοπελα που προανεφερε οτι “κολλανε”,ηθελα και εγω να ρωτησω ποιες εχετε να προτεινετε που δεν δημιουργουν αυτο το αποτελεσμα.εχω δοκιμσει dior,vichy,clarins…

  27. @Martha: Κοίτα Μάρθα μου, αυτό το ξηρό λαδάκι που φοράω εγώ τώρα το Nuxe που σας είπα δεν το νιώθω να κολλάει… βέβαια εξαρτάται πως το εννοείς…γενικά όλα αυτά τα προιόντα έχουν πιο πηχτές φόρμουλες, αλλά το συγκεκριμένο είναι λίγο πιο ελαφρύ…

  28. Julia εννοεις το ξηρο λαδι που γενικα εχει λανσαρει η nuxe για σωμα-μαλλια-προσωπο?εχω δει στα φαρμακεια δυο διαφορετικα λαδακια αυτης της εταιρειας αν δεν κανω λαθος..

  29. Γειά σας και καλό μεσημέρι.Έχω χρησιμοποιήσει όλες -πιστέψτε με- τις κρέμες αυτού του είδους.Εγώ τις χρησιμοπιώ από Οκτώβριο μέχρι Ιούνιο.Κάθε χρόνο,χρόνια τώρα.Παίρνω κάθε φορά διαφορετικές.Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ την styx extra,όπως έγραψε και η αγαπημένη stella.Αλλά επειδή δεν έβλεπα και φοβερή διαφορά αποφάσισα να τυλίγομαι με την μεμβράνη.Έπρεπε όμως να βρώ έναν τρόπο γιατί κατά τη διάρκεια της μέρας πάντα έμπλεκα,οπότε και δεν είχα ποτέ το χρόνο να τυλιχτώ και να καθίσω.Έτσι την βάζω κάθε βράδυ,τυλίγομαι,βάζω από πάνω και μια ζώνη αδυνατίσματος κοιμάμαι και την βγάζω το πρωί.Επίσης φέτος πρώτη φορά έτυχα σε μια προσφορά και πήρα 20 θεραπείες κυτταρίτιδας και σύσφιξης με μηχανήματα (endermologie και proellixe).Τα ξεκίνησα τώρα για να τα τελειώσω τον Απρίλιο περίπου με 2 φορές την εβδομάδα.Παράλληλα όμως βάζω και την κρέμα και κάνω ελλειπτικό που έχω στο σπίτι όσο προλαβαίνω την ημέρα.Μου έχει τύχει να ανέβω και 5 φορές μέσα στην μέρα από 10 λεπτά.Αλήθεια ξέρετε ότι η διαλειμματική άσκηση κάνει ίσως και περισσσότερο καλό από την συνεχόμενη?Αυτά κάνω φιλενάδες μου αγαπημένες εν αναμονή του καλοκαιριού.Τα αποτελέσματα θα δούμε…Σας φιλώ!

  30. stella όπως πολύ σωστά είπε και η Τζούλια μακριά από χάπια και σκευάσματα.Υπάρχει όμως ένα τσάι της herbalife το οποίο είναι φυτικό και είναι πάρα πολύ καλό,σε λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα,αν το πίνεις συστηματικά και για κάποιο χρονικό διάστημα.Η τιμή του είναι 60 ευρώ τα 100g, και αν το πίνεις κάθε μέρα σου φτάνει για 1 μήνα.Εγώ το πίνω όλο το χρόνο,κυρίως το καλοκαίρι γιατί είναι σκόνη και διαλύεται και σε κρύο νερό.Επειδή δεν μου αρέσουν τα αναψυκτικά και οποοδήποτε άλλο ρόφημα λόγω μεγάλης περιεκτικότητας σε ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ.

  31. @Martha: Όχι Μάρθα μου, εννοώ το Nuxe Body Huile Minceur Cellulite Infiltree, που είναι το εξειδικευμένο προιόν της σειράς κατά της κυτταρίτιδας.

  32. @Αlexandra:

    Νομίζω ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει.

    Αν η Μαρία μας έχει το Υπουργείο Αρωμάτων,
    η Στέλλα μας, το Υπουργείο Φροντίδας Επιδερμίδας και Μυστικών Ομορφιάς

    εσύ πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις το

    Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων- Beauty Addicts.

    Είσαι Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!

  33. Τελικά με το mail μου χθες άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου… xixixi ζημιάρικο που είμαι;-)

  34. Τωρα κοριτσια μου δωσατε μια ιδεα!
    Μιας και οι κρεμες δεν μας εχουν καλυψει 100% απο την αλλη και εγω δεν ειμαι υπερ των χαπιων αδυνατισματος δεν φτιαχνουμε ενα λαδακι…
    Απο οτι ξερω το λαδι απο Αβοκαντο οταν χρησιμοποιηθει στο σωμα
    επειδη περιεχει λεκιθινη διαπερνα τις πρωτες στιβαδες του δερματος και φτανει στον λιπωδη ιστο οπου δρα λιποδιαλυτικα αν προσθεσουμε ακομα
    αιθερια ελαια οπως κυπαρισση και δεντρολιβανο η λεμονι
    Που δρουν κατα της κυτταριτιδας ισως την κανουν την δουλιτσα τους!!

  35. πολύ καλές συμβουλές! Θα βάλω κι εγώ από τώρα στόχο να βγω στην παραλία πιο όμορφη φέτος!

  36. Πήρα Υπουργείο???!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!!Ευχαριστώ Πρωθυπουργέ μου!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

  37. Κορίτσια καλησπέρα ! Εγώ νομίζω ότι το μυστικό είναι ένα : να μην τρελαινόμαστε ούτε με το σώμα μας ούτε με τα κιλά μας ούτε με τίποτα . Το θέμα είναι να αποδεχτεί η καθεμιά μας το σωματότυπο που έχει και να προσπαθήσει να τον βελτιώσει . Εγώ ακόμα κι όταν είμαι πολύ αδύνατη , έχω μπουτάκια . Μέχρι και σε διαιτολόγο πήγα , αλλά τίποτα . Βελτιώθηκαν μεν , δεν εξαφανίστηκαν δε . Από τότε , αποδέχτηκα τον εαυτό μου όπως είναι και νιώθω καλύτερα . Πάντως , από εκείνη την εποχή ( της διαιτολόγου εννοώ ) μου έμεινε η “συνήθεια” να πίνω 2 περίπου λίτρα τη μέρα νερό κι επειδή δεν μου αρέσει και πολύ βράζω λίγο χαμομήλι ή τσάι ( ή γενικά κάποιο βότανο ) και βάζω μέσα ώστε να έχει μια κάποια γεύση . Ειδικά το καλοκαίρι με πολλά παγάκια και δύο σταγόνες λεμόνι είναι και δροσιστικό . Επίσης ,χρησιμποιώ όλο το χρόνο 3-4 φορές τη βδομάδα μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας ( τελευταία πήρα της Bioten και μου άρεσει πολύ ) . Θα πρότεινα να προσέχετε λίγο τον συνδυασμό κρέμας – ζελατίνης γιατί το έκανα κάποια φορά με μια κρέμα της Vichy και γέμισα εξανθήματα . Η κοπέλα στο φαρμακείο μου είπε ότι κανονικά πρέπει να χρησιμοποιούμε ζελατίνη υποαλλεργική κι όχι αυτή που βάζουμε και στο φαγητό .

  38. geia se oles!!!k poia gynaika den exei kyttaritida!ax!vax!!!prepei na efarmozoume kapoia krema sthn perioxh ka na kanoume k ligo masazaki!!!egw ayto kanw.exw dokimasei diafores opws fresh line k l’occitane.eida kapoia veltiwsh alla de e3afanizetai entelws.to ladi ths nuxe gia mallia,proswpo k swma einai poly kalo!to vazw sta mallia mou prin to lousimo gia osh wra mporw k ginontai meta3enia.meta to lousimo vazw k mia maska apivita k ola kala!epishs,otan frizaroun vazw elaxisth posothta stis palames mou k pernaw tis akres twn malliwn mou k ”w!!!ti 8aymaa!”ginontai pio malaka.to ladi ths nuxe kata ths kyttaritidas poso exei?

  39. Κορίτσια μου χαίρεται !!!
    Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω Τζούλια μου πως ξεκίνησες το περπάτημα και θέλω να δώσω κάποιες βασικές οδηγίες[σε σένα και σε όλες τις φίλες που ενδιαφέρονται] ώστε να καίμε λίπος και όχι μυ’ι’κό ιστό.
    Θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα-ερώτηση…
    Αν βάλουμε 2 γυναίκες να περπατάνε παρέα με την ίδια ταχύτητα δηλαδή,( τη μία γύρω στα 20 με πολύ καλή φυσική κατάσταση και την άλλη στα 45 που δεν έχει γυμναστεί ποτέ), θεωρείτε πως θα κάψουν ακριβώς το ίδιο σε θερμίδες και λίπος???
    Η σωστή απάντηση είναι φυσικά ΟΧΙ.
    Οπότε πρέπει η καθεμία να κάνει διαφορετικό πρόγραμμα.

    Ξεκινάμε υπολογίζοντας σε πόσους παλμούς πρέπει να δουλεύουμε…Γίνομαι πιο αναλυτική.
    Αφαιρούμε από το 220 την ηλικία μας π.χ. 220-40=180.
    Το 180 είναι η μέγιστη καρδιακή συχνότητα(Μ.Κ.Σ. ).
    Ένας οργανισμός για να καίει λίπος πρέπει να δουλεύει ανάμεσα στο 60%-75% της Μ.Κ.Σ.
    Απλή μέθοδος των τριών- ελπίζω να μην κάνω λάθος και εκτεθώ- και
    μιλάμε για 108-135 παλμοί/λεπτό.
    Οπότε πρέπει κατα τη διάρκεια της άσκησης -στην περίπτωσή μας του περπατήματος -να μετράμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους παλμούς.
    Αν τους ξεπερνάμε πηγαίνουμε πιο αργά και αν είναι λιγότεροι ανεβάζουμε λίγο την ταχύτητά μας.
    Φυσικά ΠΑΝΤΑ πρέπει να μπορούμε να μιλάμε χωρίς να μας κόβεται η ανάσα.
    Αν είστε αρχάρια πρέπει στην αρχή να είστε κοντά στο χαμηλό όριο ώστε να αντέξετε πρώτα τα 20 λεπτά και μετά σιγά σιγά, αυξάνουμε τη διάρκεια της άσκησης. Όταν φτάσουμε τα 45 λεπτά αυξάνουμε τις μέρες τις εβομάδας που κάνουμε την βόλτα μας και στο τέλος αρχίζουμε να πηγαίνουμε πιο γρήγορα (πλησιάζοντας στο ανώτατο όριο των παλμών).

    Ελπίζω να μήν σας κούρασα..
    Αν τυχόν υπάρχουν απορίες θα χαρώ να απαντήσω.
    Τζένη Τόλου
    Καθηγήτρια φυσικής αγωγής/personal trainer.

  40. Πολύ χρήσιμο post..Ευχαριστούμε πολύ!!

  41. Ουαου τωρα εμπεδωσα μετα απο τοσα χρονια την σχεση των παλμων της καρδιας μετην γυμναστικη(οσο ποιο πολυ αιμα στελνει η καρδια μας στουςμυες τοσο περισσοτερες καυσεις κανουμε)
    Μιας και σε εχουμε στο bb δεν μας δινεις και κσποια καλη ασκηση για κοιλιακους!ευχαριστω

  42. Γειά!!!!!!!!
    Λοιπόν Τζούλια θα ήθελα να μου κάνεις μια χάρη αν μπορείς. Θυμάσε “Review Weekend: Πρόχειρο Διαγώνισμα!” που μας είχες κάνεις κάποια στιγμή;;;;;;;;
    Θα μποτούσες να ξανακάνεις κάτι παρόμοιο;;;;;;;;;;Please 🙂

  43. Υπέροχο άρθρο!!!!Παρομοίως κ εγώ σιχαίνομαι τη γυμναστική αν και λατρεύω το περπάτημα και φροντίζω να κάνω καθημερινά μασάζ με διάφορες αντικυτταριδικές κ συσφικτικές κρέμες.Πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλον τον χρόνο κ όχι μόνο λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι…

  44. @Jenny: Υπέροχες συμβουλές Τζενάκι!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Τι λέτε κορίτσια, μήπως πρέπει η Τζένη να μας δίνει συχνά-πυκνά στο bb κάποιες συμβουλές για γυμναστική στο σπίτι με εύκολους τρόπους; Πω, πω, πω… ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ BBGIRLS ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

  45. @NiNa7: Ξέρεις, δεν χαλάω χατήρια.. Θα μπει στο πρόγραμμα λοιπόν και σύντομα!! xxx

  46. @Jenny: ευχαριστούμε για τις συμβουλές θα τις εφαρμόσω σίγουρα!!

  47. Λοιπόν,εγώ είμαι 43,με δυο παιδιά,όχι το σούπερ ουάου σώμα,αλλά σχεδόν ανύπαρκτη κυτταρίτιδα.Τι κάνω;Πολύ νερό-τώρα το χειμώνα 10 ποτήρια υποχρεωτικά,γυμναστήριο,κολύμπι το καλοκαίρι και κρέμες ολοχρονικά-το χειμώνα 2 φορές την εβδομάδα-το καλοκαίρι ΚΑΘΕ μέρα!!Φυσικά κατά καιρούς,κυρίως το χειμώνα,τυλίγομαι σε σελοφάν,όμως δεν έχω δει αποτέλεσμα μια και δεν ιδρώνω.Κρέμες αγοράζω όταν τις βάζουν με έκπτωση πριν το καλοκαίρι και έχω πάντα στοκ.

  48. Καλημερα κοριτσια! Διαβασα ολα τα σχολια κι εχω εντυπωσιαστει! Τι τραβαμε κι εμεις οι γυναικες πια για τα καλλη μας…
    Πριν μεινω εγκυος ειχα δοκιμασει ολες τις κρεμες κατα τις κυταριτιδας μαλλον πιο πολυ απο κομπλεξ γιατι δεν ειχα προβλημα. Τωρα που εχω δεν βαζω τιποτα.
    Τελος παντων, ο λογος που γραφω ειναι γιατι διαβασα και για τις θερμαντικες. Δεν ξερω βρε κοριτσια, μηπως παραφρασατε αυτα που λεει η Πετρουλακη? Εχω φαει 23 χρονια απο τη ζωη μου στα γηπεδα και στα γυμναστηρια και εχω μια αποψη για τις αλοιφες αυτες. Τις εχω χρησιμοποιησει απειρες φορες, αλλα πανω σε τραυματισμενο σημειο και για να μην αισθανομαι τον πονο ωστε να μπορεσω να ανταπεξελθω σε μια προπονηση η εναν αγωνα. Θελω να πω οτι δεν ειναι κατι που τα βαζουμε τοσο απλα πανω στο σωμα μας. Σας παρακαλω να το διασταυρωσετε πριν το δοκιμασετε…
    Καλο ΣΚ!

  49. Καλημέρα!!!Είμαι 30 χρονών και μετά την γέννα αντιμετώπισα απίστευτη χαλάρωση και κυτταρίτιδα! Αυτό που έκανα -και είδα αποτελέσματα- ήταν να ακολουθήσω μια ελαφριά διατροφή με αρκετά λαχανικά, φρούτα και ψάρι, πολύ νερό (10 ποτήρια τουλάχιστο) και δρατσηριοποιήθηκα. Στην αρχή ξεκίνησα και εγώ με περπάτημα, μετά ανέβασα ρυθμούς και αφού είδα ότι εκτός από το σώμα μου άρχισε να φτιάχνει και η διάθεσή μου, πήρα τα όρη και τα βουνά! Πλέον έχω διάδρομο στο σπίτι τον οποίο χρησιμοποιώ κυρίως το χειμώνα και έχω εντάξει το τρέξιμο 2-3 φορές στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα. Στην αρχή δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου αλλά τώρα τρέχω τουλάχιστο 3-4 χλμ την φορά και έχω φτάσει μέχρι τα 6-7!!! Για να δελεάσω τον εαυτό μου ψώνισα κολάν γυμναστικής και μπλουζάκια ειδικά για γυμναστική που δεν ιδρώνουν σε έντονα και όμορφα χρώματα και πήρα και ένα πολύ καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσι για τρέξιμο.
    Επίσης, χρησιμοποιώ σχεδόν όλο το χρόνο, με κάποια μικρά διαλείματα την Slimissime της Lancome. Έχει ταιριάξει απίστευτα στο δέρμα μου και μου αρέσει γιατί εκτός από κυτταρίτιδα και μείωση πόντων έχω δει διαφορά και στην σύσφιξη.
    Αυτά… Μην κάθεστε άλλο στον καναπέ και κουνηθείτε!!! Τώρα που ανοίγει ο καιρός βγείτε έξω με την αγαπημένη σας μουσική στα αυτιά και πάρτε μαζί και την υπόλοιπη οικογένεια! 30′ στην παιδική χαρά με τα πιτσιρίκια ή βόλτα με το καρότσι και το μωρό κάνουν εξίσου καλή δουλειά.
    Καλή επιτυχία σε όλες!!!

  50. ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΕΣ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  51. αχ κ εγω το σκεφτομαι εμενα ξεκινησε στα 17 μου παντα εκανα απο μικρη μπαλετο,ρυθμικη γενικως γυμναζομουν οταν σταματησα τσουπ η κυτταριτιδα..λοιπον θα σας πω με τι εχω δει τεραστια δια φορα κ οχι εγω ..αλλα οι ανθρωποι γυρω μου που αυτο μ εικανοποιησε περισσοτερο.παιρνουμε απο το φαρμακειο αργιλο σε σκονη κ τον αραιωνουμε σε νερο κ βαζουμε στα σημεια που θελουμε το κακο ειναι οτι πρεπει να μεινεις ορθια αναγκαστιακ με το εσωρουχο επεισης κ μετα να καθαρισεις λιγο γυρω σου ..βεβαια εγω με τον καιρο ειμαι πολυ προσεκτικη κ οταν βαζω αργιλο φροντιζω να κανω δουλειες πχ σιδερο κατι !επιπλεον πινοντας λουιζα που αποτοξινωνει τον οργανισμο μας και αυτο πολυ καλο ..με τις κρεμες με μια περυσι απο την avon ειδα τεραστια διαφορα κ σε 4 μερες παρακαλω αλλα μολις ξεχασα μια φορα να βαλω η κυτταριτιδα επανηλθε!κ ετσι νευριασα…….!

  52. Θεαματικά αποτελέσματα με την tripleffect της Frezyderm και εγώ και η κολλητή μου.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  53. po po!!!!posa ematha simera!!!! 🙂 oxi mono apo to post alla k apo ta sxolia sas koritsia!!!nomizo julia oti xtypises fleba xrysou me ayto to post!!!!! sigoura den tha ta kano ola giati kapoia ta syxenome (frouta k laxanika) k kapoia ta barieme (gymnastiria) alla panta exo mia krema pou tin bazo otan tin thymame (xixixi ksero den kanei douleia etsi alla eimai ligo tempeloula) k tha balo stoxo na tin bazo proi- brady!!!!k na perpatao ligo!!!!

  54. To σωστό post την κατάλληλη στιγμή. Από αυριο ξεκινάω διατροφή γιατί δεν πάει άλλο και η άνοιξη είναι πρό των πυλών και πρέπει να ξαναμπώ στο τζιν μου. Οι συμβουλές σου είναι σούπερ ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!1

  55. γιόγκα-φιόγκα χαχαχα!Εγώ την λατρεύω και τον τελευταίο καιρό έχω τεμπελιάσει και φάνηκε η έλλειψή της.
    Πές τα χρυσόστομη!Πού μόλις μιλήσω για κυτταρίτιδα γυρνάνε όλες και με βλέπουν με ύφος εξολοθρευτή!Με το ζόρι φθάνω τα 45kg αλλά είμαι και γω γυναίκα.Μια χαρά την έχω την κυτταρίτιδά μου να΄ναι καλά οι ορμόνες και το στρες.
    Το μεγαλύτερο μου όπλο είναι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι το λούφα ελληνιστί ελίφη (δεν ξέρω και πώς γράφετε).Αυτό το φυσικό σφουγγαράκι είναι το καλύτερο για την απολέπιση και την καλή κυκλοφορία του αίματος που συμβάλει στην μείωση της κυτταρίτιδας κτλ κτλ!
    @Κερσενόγλου Ελένη:O λόγος που ο καφές έχει διαφορετικό αποτέλεσμα όταν τον πίνουμε και όταν τον απλώνουμε με κρεμούλα είναι ο διαφορετικός μεταβολικός δρόμος που ακολουθεί στον οργανισμό μας.Πιο απλά, άλλα κύτταρα τον παραλαμβάνουν στο δέρμα άλλα στο στομάχι και τον επεξεργάζονται διαφορετικά.

  56. kai meta apo ena sk xwris idietero fb kai wra sto internet lew..de mpainw na dw ti ginete sto bb??? kai tsoup…i agapiti julia exei anevasei ena iperoxo kai panta epikairo 8emataki!!!!!! thx a lot dear!!!!<3

  57. Καλημέρα κορίτσια! Τι υπέροχα σχόλια και σε αυτό το post. Μάθαμε τόσα ενδιαφέροντα πραγματα, τόσο πολύ σημαντικά, πόσες γνωσεις απ΄όλα τα κορίτσια!
    @sofia Πολυ έξυπνη ιδεα μου ακουγεται αυτη το παρασκεύασμα με λάδι αβοκάντο.
    @AΛΕΞΑΝΔΡΑ Ευχαριστω πολυ, θα σκεφτω και μάλλον θα δοκιμάσω το herbalife.

  58. @Stella: Στέλλα μου αν ενδιαφέρεσαι για Herbalife (τα οποία τα έχω δοκιμάσει και εγώ και είναι σίγουρα ασφαλή) να μου το πεις διότι γνωρίζω μια καλή κοπέλα η οποία είναι αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας. Φιλάκια και Καλή Εβδομάδα!

  59. @beautyblog Τζουλάκι μου καλημέρα και χίλια ευχαριστώ, όμως μετα απο μια σύντομη έρευνα στο Internet σημερα το πρωί, διαβασα τόσα άσχημα για την συγκεκριμένη εταιρεία και ειδικά, ότι τα προιόντα της προκαλούν εθισμό, που δε νομίζω να το τολμήσω. Φιλιά

  60. Χαίρομαι που σας ενδιέφεραν αυτά που έγραψα κορίτσια μου !!
    Άντε να βλέπω κορίτσια όμορφα να παίρνουν τους δρόμους και να κάνουν βόλτες!!!
    Τώρα που σιγά σιγά θα μπει και η άνοιξη -πολύ θα το’θελα- θα είναι ακόμα πιο εύκολο γιατί με το κρύο πάντα υπάρχουν δικαιολογίες..
    Έχω τη γνώμη πως αφού θα έχει γίνει το περπάτημα ή όποια άλλη άσκηση επιλέξετε , μετά από ένα αναζωογονητικό ντουσάκι τότε είναι η καλύτερη ώρα να απλώσουμε μία συσφικτική /αδυνατιστική κρέμα μιας και η πόροι είναι ήδη ανοιχτοί.
    Φιλιά και καλή μας εβδομάδα !!!

  61. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ,ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!

  62. @Beautyblog:δεν το εχω ακομα δοκιμασει αλλα το σκεφτομαι γιατι το εψαξα κ εγω λιγο!βεβαια ο κισσος δεν με προδιαθετει και ιδιαιτερως αλλα ενεκα το θεμα μας λεω να το κανω!

  63. Και τελικά?
    Τώρα που πέρασε ο καιρός και εφαρμόσατε, μάλλον, όσα είπατε, είδατε αποτέλεσμα?

  64. κορίτσια καλησπέρα, καλό μήνα και καλώς σας βρήκα!! Καινούρια στο site και κατενθουσιασμένη με τα μυστικά και τα tips που διαβάζω καθώς δεν είναι διόλου τυχαίο που σας γράφω κατω απο το συγκεκριμένο post…. Καλή συνέχεια και θα τα λέμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.