Sephora, Outrageous Mascara: Mάσκαρα και beauty tips!

 

 

Έριχνα μια ματιά προχθές στα κιτάπια μου, στους φακέλους μου και στα νέα Δελτία Τύπου που έχουν καταφτάσει και το βλέμμα μου τράβηξε η μάσκαρα της Sephora, Outrageous. Και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα κάτι που σας έχω γράψει και στο παρελθόν. Αν στο νεσεσέρ μου επιτρεπόταν να έχω μόνο τρία προϊόντα αυτά θα ήταν, ένα καλό make up, ένα φραουλί κραγιόν (το κάνω και ρουζ) και μια μάσκαρα. Διότι αν και οι σκιές σίγουρα μας δείχνουν πιο σέξι, μια καλή μάσκαρα και τονισμένες, μεγάλες βλεφαρίδες, μας δείχνουν πιο … φυσικά όμορφες.

 

 

 


 

Θ

α σας μιλήσω λοιπόν σήμερα για τη συγκεκριμένη μάσκαρα λίγο πιο κάτω, αλλά πρώτα θέλω να σας γράψω και δυο τρία πραγματάκια, από αυτά που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια από τους ειδικούς, όσο αφορά την καλύτερη εφαρμογή της αλλά και τι μπορείτε να κάνετε αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με μεγάλες βλεφαρίδες (όπως εμένα) και αν θέλετε ένα λίγο πιο μόνιμο (ή έντονο) αποτέλεσμα.

 

Ξεκινώ με τα tips εφαρμογής:

 

1.    Γυρίστε τις Βλεφαρίδες
Το κλειδί για ακόμα πιο μακριές και τονισμένες βλεφαρίδες είναι το ειδικό εργαλείο που τις γυρίζει, το eyelash curler. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το curler ανοίξτε το και τοποθετείστε το πάνω μέρος του απαλά πάνω στη βλεφαρίδα. Πιέστε απαλά (μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να τσιμπήσετε το βλέφαρο). Ένα άλλο κόλπο είναι να το ζεστάνετε με έναν αναπτήρα (εδώ χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσοχή για να μην καείτε..)  Επαναλάβετε μερικές φορές μέχρι η βλεφαρίδα να αποκτήσει μια απαλή κλίση προς τα πάνω και μετά απλώστε τη μάσκαρα. 

 

2.    Απλώστε το Χρώμα
Για να έχετε τέλεια άποψη όλης της γραμμής των βλεφαρίδων, κρατήστε ένα καθρεφτάκι, ανασηκώστε απαλά το πηγούνι σας και κοιτάξτε προς τα κάτω στην αντανάκλασή σας. Για γρήγορη και τέλεια κάλυψη το τρυκ είναι να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας την ώρα που απλώνετε τη μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο η μάσκαρα θα βάψει καλύτερα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη

 

3.    Χτενίστε τους κόμπους
Απομακρύνετε τα τυχόν υπολείμματα της μάσκαρα και διαχωρίστε σωστά τις βλεφαρίδες με ένα ειδικό χτενάκι. Με απαλές κινήσεις χτενίστε τις βλεφαρίδες με φορά προς τα πάνω ξεκινώντας κοντά στην ρίζα για να διατηρηθεί το σχήμα τους. Οι βλεφαρίδες είναι πιο ευαίσθητες και εύθραυστες όταν η μάσκαρα στεγνώσει γι αυτό το τρίτο βήμα πρέπει να γίνει όσο είναι ακόμα υγρές.


 

Όμως. Αν θέλετε ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα υπάρχουν και άλλες λύσεις, αρκεί να πιάνουν τα χέρια σας (γιατί εμένα δυστυχώς δεν πιάνουν…) Μπορείτε λοιπόν,  να επιλέξετε ανάμεσα σε ψεύτικα μεμονωμένα τουφάκια ή ολόκληρες ψεύτικες βλεφαρίδες. Διαβάστε:

 

Μεμονωμένα Τουφάκια
Εφαρμόστε μικρά τουφάκια, μόνο στις εξωτερικές γωνίες των βλεφάρων. Βάλτε μια σταγόνα κόλλας για βλεφαρίδες πάνω σε ένα χαρτομάντιλο. Στην συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, πιάστε μία-μία τις τούφες από τις βλεφαρίδες και βουτήξτε τις άκρες τους μέσα στην κόλλα. Αφήστε να στεγνώσουν για ένα δευτερόλεπτο και μετά τοποθετήστε ανάμεσα στις φυσικές σας βλεφαρίδες, κοντά στη ρίζα.

 

Ψεύτικες Βλεφαρίδες
Στο εμπόριο θα βρείτε ψεύτικες βλεφαρίδες σε διάφορα μεγέθη και τιμές που θα σας χαρίσουν έξτρα όγκο και μάκρος. Είπαμε, αρκεί να πιάνουν τα χέρια σας γιατί η τοποθέτησή τους μπορεί να μη σας φανεί και τόσο εύκολη. Απλώστε την κόλλα κατά μήκος της βλεφαρίδας και έπειτα κρατώντας τη και με τα δύο χέρια κολλήστε τη ακριβώς πάνω από τις δικές σας βλεφαρίδες ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα

 

Έχει τύχει να ακούσετε για περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων; Ναι, δεν μιλάω για μαλλιά, για βλεφαρίδες μιλάω. Λοιπόν:

 

 

Ένα φιλικό προς τα μάτια υγρό τοποθετείται πάνω στις βλεφαρίδες, οι οποίες μετά τυλίγονται σε μικροσκοπικά ρόλει. Σε είκοσι λεπτά, Voila! Τέλειες, γυρισμένες προς τα πάνω βλεφαρίδες (αυτό είναι ιδανικό αν οι βλεφαρίδες σας είναι έτσι κι αλλιώς μακριές αλλά όχι γυριστές). Στη συνέχεια οι βλεφαρίδες, βάφονται στο χρώμα της αρεσκείας σας. Ναι ακριβώς. Γιατί μπορεί να μην  θέλετε να είναι μαύρες αν είστε φυσική ξανθιά (είναι πιο ωραία η καφέ απόχρωση σε αυτή την περίπτωση) ενώ αν μου είστε σούπερ τολμηρές, μπορείτε να τις βάψετε και μπλε.

 

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα, κρατάει για περίπου 3 εβδομάδες και κοστίζει γύρω στα 45Ε . Εγώ την έχω κάνει στο ινστιτούτο C-MarSo, στην Βασιλέως Γεωργίου 8, στο Χαλάνδρι (Τηλ 210 6858042) και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

 

Και φτάνω στο προϊόν που μου έδωσε την ιδέα για αυτό το post. H Sephora, Outrageous Mascara χρωστάει την αποτελεσματικότητα της στο ευέλικτο βουρτσάκι από ελαστομερές και  το σφαιρικό του σχήμα, που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ οι πολύ λεπτές τρίχες του, χαρίζουν όγκο ως την άκρη  της βλεφαρίδας. Το έχω ξαναπεί. Κάποιες φορές δεν είναι η φόρμουλα, αλλά το βουρτσάκι που κάνει τη διαφορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Οι Πέμπτες συνήθως είναι girls night out. Και σκέφτομαι αυτή την Πέμπτη να βάλω τουφάκια.Wish me luck, αγαπημένες μου, για να μην τα κάνω χάλια και μου φύγει καμιά βλεφαρίδα και γίνω ρεζίλι…)

 

 

 

 

33 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Εγώ θα ευχηθώ καλή τύχη, αλλά θα προτείνω κιόλας να μας δείξεις φωτο….;-)
    ‘Oσο για τη νέα μάσκαρα, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα…..

  2. @Kat-Rap: Καλημέρα!!!! Μας έλειψες.. από την Πέμπτη νομίζω έχεις να “εμφανιστείς”!! Λοιπόν, σήμερα έχω Lancome και θα φέρω πάλι φρέσκα νέα, ζεστά-ζεστά από το φούρνο!! xxx

  3. Θελουμε φωτογραφία σου Τζούλια! Καλη τύχη με τις βλεφαριδες, κι αν δεν μπορέσεις πέταξε τις, ούτως ή άλλως εχεις όμορφα μάτια! Εγω χρησιμοποιώ μασκαρα clinique με ενσωματωμένο βουρτσακι- χτενακι! Εύκολα και πρακτικά!

  4. @Alemar: Μου αρέσουν πολύ αυτά… είναι πράγματι, πρακτικά… Όσο για την φωτογραφία, μου βάζετε ιδέες..

  5. Lancome ??!! Aγαπημένη… Eιδικά, μετά το Tresor-Midnight rose…..;-)

    Εδώ είμαι! Μπορεί να μη με βλέπατε, αλλά σας παρακολουθούσα….χεχεχε!!

  6. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!!! Αλητείες ακούω σήμερα!!! Ωραία θα περάσετε !!!! Ευτυχώς από ποσότητα και μέγεθος βλεφαρίδας είμαι ΟΚ είναι και γυριστές από μόνες τους και δε χρειάζομαι ψαλίδι (έχω όμως αγοράσει ένα για περίπτωση ανάγκης!)είναι όμως όπως είχα πει και παλιότερα στο αφιέρωμα μάσκαρα άχρωμες!!! Αν δεν βαλω μάσκαρα απλά δεν φαίνονται!! Τις ψεύτικες βλεφαρίδες δεν τις έχω δοκιμάσει αν και το γυροφέρνω τελευταία, τη βαφή την έκανα παλιότερα το καλοκαίρι που ήθελα να φαίνονται οι βλεφαρίδες μου στη θάλασσα διότι αδιάβροχη μάσκαρα απλά δεν φοράω! Είναι πολύ απλή διαδικασία και το αποτέλεσμα καταπληκτικό, εμφανίζονται βλεφαρίδες που δεν ήξερα ότι είχα. Η τιμή βέβαια που λες Τζούλια είναι λίγο τσιμπημένη…
    Φιλιά πολλά!!!!

  7. Καλημέρα κι από μενα κορίτσια! Προτιμώ να διαβαζω bb παρα να δουλευω, πρωί πρωί…. Λοιπόν, τον περασμένο Ιούλιο η πολυαγαπημένη Τζούλια, μου ειχε στειλει μια μασκαρα της Benefit την Badgal lash (είχα γραψει κι ενα review τότε…, για να τη δοκιμάσω. Δεν θα σας πω απο τον Ιούλιο, θα σας πω απο τον Αυγουστο, ότι την χρησιμοποιώ καθημερινά. Ειναι ακομα φρεσκια, υγρη χωρίς να έχει πήξει και να κανει κόμπους και την βλέπω ακομα να διαρκεί, να διαρκει, να διαρκεί…. τετοια προιοντα κατα τη γνωμη μου αξιζουν τα λεφτα τους, οποτε εγω πλεον αποφασισα, ότι η επομενη μασκαρα που θα αγορασω θα ειναι αναμφισβητητα Benefit και μαλιστα η They’re real! Φιλια κορίτσια!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    Τζουλια εισαι φοβερη!Τελειες οι συμβουλες σου!
    Αλλα εγω στο θεμα μασκαρα ψαχνω για το HOLY GRAIL!
    Επειδη και εγω εκ φυσεως δεν εχω μεγαλες βλεφαριδες ψαχνω
    μια και που να δινει ογκο και να τις μακραινει και να τις γυριζει
    και βασικο μετα απο ωρες να μην γινεσαι σαν Panda!!
    Εχω δοκιμασει τις περισσοτερες τωρα τελευταια χρισιμοποιω
    της Benefit( it’s real)ειναι πολυ καλη αλλα θελει 3-4φορες να περασω
    τις βλεφαριδες μου για το επιθυμιτο αποτελεσμα και μετα ερχεται το αλλο
    θεμα!Πως ξεβαφεσαι μετα(δραμα) μονο της Bioderma με βοηθησε σε αυτο το
    δισκολο εργο!
    Ζηταω πολλα?Ηπα και πριν σε μια μασκαρα τα θελω ολα!
    Υπαρχει αραγε?

  9. kala na peraseis julia k kali tyxi me ta toyfakia!!!! 🙂 perimenoume me anipomonisia ta nea sou apo tin Lancome k fysika theloume foto!!!!!
    ego gia na se kano na zylepseis ligo (giati esy mas kaneis syn me ola ayta ta fantastika post pou grafeis xixixi) exo arketa megales k skoures blefarides opote k me tin pio apli maskara tonizonte apisteyta!!!!!filakia

  10. Α… και κάτι ακόμα κορίτσια, να σας το πω γιατί θα σκάσω…
    Δοκίμασα από την περασμένη εβδομάδα, το λάδι χρυσής καμέλιας dark silk, που είχε αναφέρει η MariaA, στο post μου, με τις συμβουλές για τα φυτικά έλαια, αμυγδαλέλαια κ.λ.π Το παρήγγειλα από το site που είχε προτείνει το Bacchia. Έχω ξετρελαθεί, είναι εξαιρετικό! Είναι πιο λεπτόρρευστο από το άγριο τριαντάφυλλο και δίνει μια φωτεινότητα και απαλότητα στο δέρμα, άλλο πράγμα. Επίσης το έβαλα και στα μαλλιά μου, μετά το λούσιμο, δυο σταγόνες στην κυριολεξία στις άκρες, (όχι τρίτη είναι περιττή, τα μαλλιά μου έχουν μέτριο μήκος), όσο ήταν νωπά, γιατί διάβασα ότι επαναφέρει τα μαλλιά από τις πολλές βαφές. Έγιναν απαλά κι ευκολοχτένιστα. Πολύ, πολύ καλό. Το βάζω και στα νύχια γιατί γράφει, ότι κάνει και γι΄ αυτή την περίπτωση κι εγώ έχω θέμα με τα νύχια μου, σπάνε απίστευτα. Επίσης καθιέρωσα το ροδόνερο το βράδυ, όπως μας είχε πει η Sofia. Φαίνεται κι αυτό πολύ καλό, και κάποια στιγμή θα ακολουθήσω τις συμβουλές της για το λάδι αβοκάντο. Νομίζω, ότι με όλα αυτά τα λάδια, η κάθε μια μπορεί να διαλέξει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα, να πειραματισθεί με τις χρήσεις τους, και ναι, γιατί όχι, να αντικαταστήσει τις κρέμες νύχτας που κοστίζουν κατά πολύ περισσότερο.

    Σας ευχαριστώ MariaA και Sofia!

  11. @Stella: Μα κάτι ξέρουν οι Γιαπωνέζες και το χρησιμοποιούν καθημερινά! Χαίρομαι που σου άρεσε!!

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΦΑΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  13. Στελλα και εγω χαιρομαι διπλα που τα δοκιμασες
    Τωρα με εβαλες σε πειρασμο με το λαδι της καμελιας γιατι οπως ειπε και η
    MariaA κατι ξερουν και οι Γιαπωνεζες και να σου πω τωρα τελευταια βρηκα
    κοντα στο σπιτι μου ενα καταστημα με Κρητικα βιολογικα προιοντα οπου ειχε
    απο ντοπιο παραγωγο λαδια βασεις ετσι αγορασα 50ml λαδι αβοκαντο μονο με
    5 ευρω και δεν ειναι μονο η τιμη αλλα το βασικο οτι ειναι καταπληκτικο!Το βαζω καθε βραδυ και πολλες φορες το πρωι οταν νιωθω οτι με τραβαει το δερμα μου
    ουσιαστικα το εχω αντικαταστησει με τις κρεμες μου

  14. καλημέρα,,,αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ με τη μάσκαρα είναι η δυσκολία να τη βγάλεις ( πάντα μου μένουν υπόλοιπα)και το γεγονός ότι μερικές φορές φεύγουν και τσίνορα μαζί! και γω δεν έχω τέτοια πολυτέλεια (είναι λίγες, ανοιχτές, μικρές:όλα τα κακά της μοίρας τους!)…ξέρετε λύσεις γι΄αυτά;;

  15. αχ κριμα που εχει τετοιο βουρτσακι!συνήθως μασκαρες με τετοιο βουρτσακι δεν μου αρεσουν 🙁

  16. τσιμπημενη τιμη μπορω να πω….δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικη αλλα η συσκευασια ειναι τελεια…..πολυ ωραια περιγραφη και tips…!!!φιλια

  17. @Sofia Να το δοκιμάσεις οπωσδηποτε εσυ που εισαι και της Ασιατικής κουλτουρας! Για αποκαλυψε μας, τι μαρκα ειναι το λαδακι, μηπως το βρω πουθενα ή μας το στειλουν delivery οι φιλοι μας απο την Κρητη… (εχουν αβοκαντο εκει, έτσι δεν ειναι?)

  18. Μετά από τόσα χρόνια στο ψάξιμο για την κατάλληλη μάσκαρα έχω κατασταλάξει MAX FACTOR και ΑRMANI, δύσκολα θα τις αλλάξω αν και κατακαιρούς δόκιμάζω και καμιά καινούργια.

  19. Στελλα μου αν εχεις φιλους στην κρητη εισαι πολυ τυχερη
    Τωρα το ονομα του παραγωγου δεν το ρωτησα αλλα μπορω να
    το μαθω …

  20. @sofia Ευχαριστώ πολύ Σοφία, αν μπορεις, καλό θα ήταν. Δεν έχει καμμια ετικέτα πανω το μπουκαλακι, κανενα τηλέφωνο, να δουμε που τα διανέμουν εδω στην Αθήνα? Κρίση, κρίση, να και τα καλά της !Μας ανοίγει νέους δρόμους…. Παλιότερα θα εμπιστευόμασταν ένα τοπικό, παραδοσιακό ή χειροποίητο καλλυντικό στην τιμη των 5€, για να το δοκιμάσουμε έστω?

  21. Πεστα Στελλα! Εγω μετα απο 15 χρονια συνολικα εργασιας
    μπηκα για πρωτη φορα στο ταμειο ανεργειας
    Αλλα ασχετα με αυτο παντα εψαχνα για ντοπια προιοντα πηστευω οτι
    δεν υστερουν σε τιποτα σε σχεση με τα ξενα!!

  22. Good luck με τα τουφάκια.Ερώτηση:η περμανάντ,τα τουφάκια και το χρώμα στις βλεφαρίδες εφαρμόζεται και σε όσες φοράνε φακούς,ή θεωρούνται πιο ευαίσθητες σε τυχόν αλλεργία από τη διαδικασία;

  23. @ketty: Καλησπέρα Ketty! Κοίταξε, εγώ φοράω φακούς επαφής (μυωπία γαρ..) αλλά το έκανα. Αν θυμάμαι καλά νομίζω τους έβγαλα εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά δεν αντιμετώσπισα κάποιο πρόβλημα…

  24. κατ’αρχην υπεροχη συσκευασία!!!! μου τραβηξε πολύ το ενδιαφέρον!!!! και δεν ασχολουμαι με μασκαρα….καθολου…… απαπαπαπαππααααα 😛 χιχι
    είναιτο βασικό μου αξεσουαροπου κ αν παω!!!!!! 🙂

  25. @Stella&Sofia: Πόσο δίκιο έχετε και οι δυο σας… Να σας πω μόνο ότι σήμερα σε μεγάλη παρουσίαση πολυεθνικής εταιρείας ο Γενικός Διεθυντής της μάρκας, μας είπε ότι στα Κινέζικα ιδεογράμματα, η λέξη ΚΡΙΣΗ έχει το ίδιο ιδεόγραμμα με την λέξη ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Εγώ το κράτησα αυτό και θέλω και εσείς όλες σας έτσι να το σκέφτεστε…

  26. geia se oles!!!!!!latreyw tis mascara gt pisteyw oti ta matia fainontai poly pio wraia me th mascara.exw xrhsimopoihsei polles markes.aytes pou mou aresoun einai ths estee, ths clinique k ths lancome.vazw ka8e mera-den 3erw an talaipwrw tis vlefarides mou-gia na tonizw ta matia mou.ase pou an fygei ligo to molyvi h h skia h mascara menei.h sephora fainetai ontws poly kalh.perimenoume beauty nea ths lancome!!!!!

  27. Καλησπέρα Τζούλια!Καλησπέρα ΒΒ girls!Και ποια δεν χρησιμοποιεί αυτό το “μαγικό” προιόν!Πραγματικά φαίνεσαι φυσική και τονίζει απίστευτα το βλέμμα ακόμα και αν έχεις βάλει μόνο μάσκαρα.Εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολλές και διάφορες.Αυτή την εποχή έχω την Loreal-Extra volume collagene,την οποία μου έφερε το καλοκαίρι ο ξάδελφός μου από την Αμερική σε συκευασία των 2τεμ+μολύβι (με ξέρει τόσο καλά,πού να μου φτουρίσει μόνο μία).Πάντως για επόμενη έχω βάλει στο μάτι την doll eyes της Lancome.Καλό απόγευμα!!!Τζούλια σίγουρα θέλουμε φωτό πρίν & μετά.Καλή επιτυχία και ακόμα πιο καλή διασκέδαση!

  28. Έχω πάθος με τη μάσκαρα!!! Θα τη δοκιμάσω αν και για μένα η black out του Dior και η Shocking του YSL είναι τοπ! Α και πρόσφατα ανακάλυψα τον Κορρέ. Πρώτα βάζω μία στρώση από τη μάσκαρα του κορρέ που μακραίνει τις βλεφαρίδες και μετά την black out ¨η τη shocking…καιρός να δοκιμάσω και αυτήν εδώ. Ευχαριστώ Τζούλια!

  29. Λοίπον στο γαμο μου η κουμπάρα μου που τυχαίνει να είναι μακιγιεζ μου έβαλε ψεύτικες βλεφαριδες και τρελαθηκα, είναι τέλειο να έχεις μέγααλες πυκνές βλεφαριδες! Δεν το έχω ξανακάνει βέβαια απο τότε αλλα θυμάμαι που δεν μπορούσα να ανοίξω τα ματιά μου, μου φαινοντουσαν πολυ βαριές, βλέπω τις φωτογραφίες και τις χαίρομαι όμως δίνουν στο μάτι ένταση! Δεν ξέρω καμία μασκαρα να το πετυχαίνει αυτο!

  30. @stella:ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΕΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΜΕΛΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΩΣ “Έλαιο χρυσής καμέλιας” ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΟ SITE BACCHIA?ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.

  31. @martha Ακριβως Μάρθα μου, ήρθε μεσα σε μια μερα με κουριερ, απο το bacchia.gr Είναι εξαιρετικό !

  32. Αυτά τα βουρτσάκια με το στρογγυλεμένο τελείωμα πολύ τα βολεύομαι και πολύ τα αγαπώ! Τη συγκεκριμένη μάσκαρα την έχω βάλει στο μάτι μόνο και μόνο για τη συσκευασία της!!!

    Άσχετο, αλλά Τζούλια μας έχεις τρελάνει με εκείνη την ανάρτηση με τα έλαια! Ήδη έχω προηθευτεί το αμυγδαλέλαιο (βιολογικό της Primavera) και το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου (βιολογικό της Rosalia). Αν σας πω ότι έχω δει διαφορά από την πρώτη κιόλας μέρα θα με πιστέψετε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.