Kερδίστε 5 Ενυδατικά Αρώματα, Roger&Gallet, Eau Des Bienfaits

 

 

Υπάρχει κάποια από εσάς, που να μην θέλει να έχει στη συλλογή της, το υπέροχο αρωματικό και ενυδατικό Roger&Gallet, Eau de Bienfaits; Αυτό για το οποίο συζητήσαμε εχθές; Και υπάρχει καλύτερη εποχή για να το αποκτήσετε, από τώρα; Που όλο και κάτι θα έχετε σκεφτεί-κανονίσει, για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου , που πλησιάζει; Διαβάστε λοιπόν:

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή . Κάντε like στην σελίδα του beauty blog στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, θα ανακοινώσω με post τις πέντε τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβουν το δώρο τους σύντομα.

 

Καλή αρωματισμένη επιτυχία αγαπημένες μου!

1,064 Σχόλια
  1. καλησπερα σε ολη την παρεαα…εγω δεν θα σχολιασω μα τα τυπικα τυπου ‘το θελω,μου αρεσει’ αλλα θα το διεκδικησω με ενα ποιημα…συγχωρεστε με αν δεν ειναι καλο…το σκεφτηκα σε 10 λεπτα περιπου…:
    Το μπουκαλι σου αριστοκρατικο..
    η μυρωδια σου παραδεισενια..
    σαν ονειρο καλοκαιρινο…
    εικονες..σκεψεις…να θυμιζουνε…εσενα..!!!

  2. φυσικά και δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να δοκιμάσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον προϊόν !! & επειδή & οι αλλαγές του καιρού μας ταλαιπωρούν τελευταία (το καημένο μας το δερματάκι κυρίως – το δικό μου είναι & πολύ ευαίσθητο..), έν τέτοιο δώρο θα ήταν ό,τι πρέπει !
    καλή επιτυχία 🙂

  3. Η κοπέλα μου είναι απ’τις φανατικές του beautyblog κι αυτή είναι απ’τις φορές που έχει ενθουσιαστεί πολύ με το δώρο σας…Για να δούμε….Θα είμαστε τυχεροί να το κερδίσουμε ή θα πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο..?? 😉

  4. ααααααααααα νεο δωρακι!!!!!!μερσι πολλα 7ζοUλια μας εφ7ιαξες παλι!!!!!!

  5. poly omorfo!!!!8elw poly na to dokimasw opws k ta sapounakia ths roget & gallet!!!

  6. ax to thelwwwwww to thelwwwwww tha itan to telio dwrw gia emena…<3<3<3 to thelw to thelw to thelwwwwwwwwwwwwwwww

  7. Ελπίζω να το κερδίσω για την γυναίκα μου!!!

  8. Τέλειο! Μακάρι να φανώ κι εγώ τυχερή επιτέλους!

  9. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ!

  10. ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕςΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  11. Χμμμ… φαίνεται ότι μυρίζει υπέροχα… Για να δούμε!!!

  12. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 32Ε, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑ “ΘΕΜΑ” ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΔΕ ΜΟΥ “ΚΑΘΟΝΤΑΙ” ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΟΥΛΙΑ(ΔΕ “ΓΛΥΦΩ”) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΛΕΩ:ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ (ΧΑ!ΧΑ!ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ-ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Δεν πρόλαβα να πω ότι το θέλω και το χαριζεις κιόλας αγαπημένη!!

  14. Τέλειο! Μακάρι να φανώ κι εγώ τυχερή επιτέλους!

  15. πολύ καλό για την γιορτή που έρχεται!!!:)

  16. Τέλειο δωράκι…ότι πρέπει για τα γενέθλια μου!!!
    Καλή τύχη σ’ όλες κορίτσια!!!

  17. Για του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για κάθε μέρα που πρέπει να γιορτάζουμε την αγάπη μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.