Κερδίστε 5 Βερνίκια Νυχιών, YSL, Manucure Couture!

 

«Γενικώς τα YSL βερνίκια έχουν φανταστική υφή και τρομερά χρώματα. Η τιμή τους βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή! Δεν βγάζεις κανένα διαγωνισμό μήπως και κερδίσουμε εμείς οι καινούργιες αναγνώστριες με τη τύχη του πρωτάρη;;;» Αυτό ήταν το σχόλιο της Karmen Louisa, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, όταν έκανα το post YSL, Manucure Couture.

 

Και  τι κάνω εγώ όταν λαμβάνω τέτοια σχόλια; Nαι, ναι ακριβώς… Επιστρατεύω κόσμο… Στην συγκεκριμένη περίπτωση την Μαρία και τον Ευριπίδη, που δεν μου χάλασαν χατίρι και έτσι σήμερα πέντε από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από αυτά τα απλώς υπέροχα βερνίκια, με τις εκπληκτικές αποχρώσεις, που κοστίζουν 32Ε  και όλες θέλουμε να τα έχουμε στο νεσεσέρ μας… (Στο link παραπάνω, μπορείτε να δείτε  τις αποχρώσεις και να τις ξαναθυμηθείτε…)

 

 

Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή (και γνωστή). Κάντε like στην σελίδα του beauty blog στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου αλλά αυτή τη φορά θα κρατήσει πιο πολύ.Θα ολοκληρωθεί λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσω με post τις πέντε τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβουν το δώρο τους σύντομα.

 

 

 

Για να δούμε λοιπόν, Karmen Louisa… Θα έχεις την τύχη του πρωτάρη; Εγώ σου το εύχομαι πάντως…

1,302 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.