Kαλησπέρα από το (ηλιόλουστο!) Λονδίνο.

 

Μη νομίζετε ότι ήταν εύκολο να ξεφύγω… Βέβαια, εγώ το ξέρω. Κάθε φορά που φτάνω στο Λονδίνο, οι πρώτες τρεις τέσσερις μέρες είναι αφιερωμένες σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους και ούτε που καταλαβαίνω πως γίνεται με το που ξυπνάω (και ξυπνάω και νωρίς -σήμερα στις 6 το πρωί, καλά το παράκανα, συνήθως ξυπνάω κατά τις 7) μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου, η ώρα είναι 10-11 το βράδυ και εγώ πέφτω στην κυριολεξία εξουθενωμένη για ύπνο.

 

 

Στο μεταξύ, τους λες: «Ναι, ναι και το πρωί είμαι ελεύθερη και αργά το μεσημέρι και βέβαια και το βραδάκι, αλλά δώστε μου δυο τρεις ώρες στο ενδιάμεσο να κάτσω λίγο μπροστά στον υπολογιστή…» και αρχίζει η γκρίνια: “Μα και εδώ που ήρθες μόνο και μόνο για έξι μέρες, πρέπει να κάτσεις στον υπολογιστή; Κάτσε καλύτερα κάτω, να σε δούμε να σε χορτάσουμε…  Αμάν πια με την δουλειά σου και την εργασιομανία σου!”

 

Και άντε εκεί, να πρέπει να εξηγήσεις την φύση του bb και το γεγονός ότι πέραν της δουλειάς και της εργασιομανίας εγώ θέλω να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή για να «συνδεθώ» έστω και νοητά έστω και digitally, έστω και για λίγο, μαζί σας. (Και μάλιστα να σας πω, στο προηγούμενο post του αεροπλάνου, ξέρω ότι δεν έχω απαντήσει σε κανένα από τα σχόλια σας, θα το κάνω, σιγά – σιγά…)

 

Λονδίνο, λοιπόν αγαπημένες, και ουσιαστικά ακόμα δεν έχω προλάβει να δω κάτι, για να σας κάνω καμιά ανταπόκριση της προκοπής, για τα εδώ beaute και άλλα καλούδια, για τους λόγους που προανέφερα, αλλά να είσαστε σίγουρες θα το κάνω. Όμως. Αυτές τις δυο-τρεις μερούλες δεν αποχωρίστηκα (τουλάχιστον …) την φωτογραφική μηχανή. Επίσης να αναφέρω (να αναφέρω όμως μόνο, δεν θα επεκταθώ σε αυτό πολύ) για κάποιες από εσάς που με ρωτήσατε και έχετε περιέργεια ναι, η Ελλάδα μας είναι αν όχι πρώτο θέμα, τουλάχιστον το δεύτερο και σημαντικότερο θέμα στις αγγλικές ειδήσεις- πρωτοφανές- και μάλιστα χθες το βράδυ, με το που άνοιξα την τηλεόραση είδα φάτσα κάρτα μπροστά μου, τον κύριο Βενιζέλο, είδα συνέντευξη Έλληνα πολίτη έξω από τη Βουλή και προς στιγμήν μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ήμουν στην Αθήνα… Όσο για το κοινό, το κοινό όμως αίσθημα στην κυριολεξία, των απλών ανθρώπων εδώ, είναι « η Ελλάδα πρέπει να στηριχτεί, η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί, η Ελλάδα πρέπει να ορθοποδήσει, η Ευρώπη- ή αλλιώς continental Europe όπως ονομάζουν οι Άγγλοι την Γερμανία και την Γαλλία, πρέπει να κάνουν ότι μπορούν και να σταματήσουν την σκληρή πολιτική που διεξάγουν τα τελευταία δυο χρόνια, διότι αν «πέσει» η Ελλάδα, θα πέσει μαζί της (κυριολεκτικά και μεταφορικά και όλη η Ευρώπη). Αυτά γι’ αυτό, άλλα δεν λέω..

 

 

Πάμε λοιπόν σε λίγο φωτογραφικό, έτσι για μια μικρή γεύση…

 

 

Στην αγαπημένη αγγλική εξοχή (countryside) συγκεκριμένα στο Oxfordshire την Κυριακή το μεσημέρι 19 Φεβρουαρίου

 

Παραδοσιακό cottage, βαμμένο ροζ!

 

Το pub από τον 16ο αιώνα, Τhe Bell

 


 

 

Το εσωτερικό του The Bell (σαν ψεύτικο δεν είναι; Σαν το σπιτάκι των επτά νάνων…)

 

 

O Harry και η Ivana

 

Moi…(συγνώμη που η φωτό είναι κομμένη, αλλά σας έχω εξηγήσει σε άλλο post, το θέμα της μαμάς με τις φωτογραφικές μηχανές… δίπλα μου ήταν εκείνη…)

 

 

Εκκλησία στο καταπράσινο Oxfordshire (σας είπα ότι ο ουρανός είναι καταγάλανος από την μέρα που έφτασα;)

 

To εστιατόριο με ένα αστέρι Michelin “The Sir Charles Napier” (το όνομα από τον ηρωικό ναύαρχο της εποχής του Nelson). Έχει πάρει εξαιρετικά reviews…


 

Πρώτο πιάτο “Scallops με αφρό tarragon” (μη  με ρωτήσετε πολλά- που είναι μια food blogger, όταν την χρειάζεσαι;;)

 

 

Παραδοσιακό “Sunday Roast Beef” με Workshire Pudding (μου τρέχουν τα σάλια γιατί πεινάω τώρα που γράφω…)

 

 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Οxford Street, Regents Street. Σε λίγο καιρό, στις 18 Μαρτίου θα γιορτάσουν εδώ την Μέρα της Μητέρας και πολλές βιτρίνες είναι αφιερωμένες σε αυτό το γεγονός.

 

Η βιτρίνα Molton Brown στην Regent Street


 

Στο εσωτερικό του Selfridges, ένα ολόκληρο stand με δεκάδες αρώματα αφιερωμένο στην Γιορτή της Μητέρας.

 

 

Άσχετο, αλλά στην φωτογραφία, εκεί μπροστά με το καφέ από πάνω, περπατάει η μαμά, καθ’ οδόν προς το διάσημο πολυκατάστημα Liberty’s. Αδυναμίες είναι αυτές… Στο μεταξύ και για λίγο trivial pursuit, το Liberty’s είναι το μόνο πολυκατάστημα χωρίς κυλιόμενες σκάλες (έχει μόνο ασανσέρ) και αυτό για να διατηρηθεί η ταυτότητά του. Βρίσκεται εκεί από τον 17ο αιώνα…

 

 

Μα δεν είναι απίθανη αυτή η φωτογραφία, έξω από το παιδικό πολυκατάστημα Hamley’s; Με είδαν που θα την έβγαζα και η πόζα των δυο υπαλλήλων που βρίσκονται πάντα απ’ έξω καλωσορίζοντας τους πελάτες,  είναι απλά εκπληκτική. Ε, φαντάζομαι δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε τον λόγο που η πρώτη μου στάση ήταν στο Hamley’s. Και η τραγωδία είναι ότι δεν βρήκα και τα τρενάκια που μου ζήτησε (μου είπαν είναι τα πιο σπάνια της συλλογής και, πρώτον ποιος ακούει τον κύριο Ρωμανό και δεύτερον, έχουμε επιστρατεύσει παγκοσμίως όλα τα sites που πουλάνε παιγνίδια, διότι αν δεν τα βρω, καλύτερα να μην γυρίσω στην πατρίδα…)

 

 

Και ένα τελευταίο. Ο κύριος στην φωτογραφία είναι Άγγλος δημοσιογράφος οικονομικός αναλυτής που μίλησε επί δυο λεπτά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Έβγαλα φωτογραφία αυτόν, γιατί τον κύριο Βενιζέλο δεν τον πρόλαβα, αλλά καλύτερα να μην το έκανα, γιατί εκείνη την ώρα μπήκε στο δωμάτιο η μαμά μου και κούναγε το κεφάλι της… «Καλά όλα τα άλλα» μου είπε. «Αυτό τι θα ενδιαφέρει τις beauty oriented, αναγνώστριές σου…» Άντε πάλι να εξηγώ. Σε λίγο έπεσα απλά για ύπνο.

 

 

 

Αυτά προς το παρόν αγαπημένες μου!! Θα προσπαθήσω το επόμενο post να το κάνω σύντομα και να είναι περισσότερο beauty oriented (που λέει και η μαμά…)

 

Μου λείπετε!

 

 

60 Σχόλια
  1. Τι ωραία!!!
    Και εμείς εδώ έχουμε ήλιο, όχι για να μην νομίζεις ότι έφυγες και πήρες τον ήλιο μαζί σου!
    Σε ζηλεύω για τις ανέμελες βόλτες στα μαγαζιά και στην εξοχή….
    Να περνάς απλά φανταστικά!!!

    Miss you already!

  2. Μου ελειψες Τζούλια!
    Οι φωτό σου είναι πανέμορφες! Αν μπορείς δοκίμασε και φιλέτο Wellington, ίσως απο τον κορυφαίο Ramsey!
    Kisses!

  3. @Angelina & Alemar: Καλησπέρα αγαπημένες μου!!! Σε λίγο θα πρέπει να σηκωθώ από τον υπολογιστή, γιατί ήδη με σκουντάνε!! xxx

  4. po po ti kala,ti oraia,ti yperoxa,ti teleia,ti panemorfa!
    thelo na pao londino tora!tyxeroyla:D!nomizo polles tha thelame na eimaste ekei tr!sinexise na pernas omorfa ekei!filakia!

  5. Τι όμορφη που είναι η αγγλική εξοχή!Καλά να περνάς αγαπημένη!

  6. julia,pernas yperoxa k fainetai!!!mou 8ymizeis thn epoxh pou oi files mou ki egw trexame sthn agglia ,se opoia polh phgainame, sta ”boots” k sta ”body shop”.ase ta polykatasthmeta!!!!etsi gia na kanoume thn kouventa pio beauty oriented!!!!!!!!!!

  7. ααα το hamley’s!!πωωπω τι μου θυμιζεις!ατελειωτες βολτες!παραδεισος!φαινεται οτι περνας τελεια και χαιρομαι!και σε εμας εδω εχει αρχισει να σκαει ο ηλιος και να κοβει η κακοκαιριά σιγα-σιγα…

  8. Καλησπέρα Τζούλια και χαίρομαι που περνάς τέλεια!! Έτσι είναι με του συγενείς και φίλους όταν έχουν καιρό να σε δουν ανταγωνίζονται για λίγο από το χρόνο σου. Οι φωτό είναι τέλειες και ο καιρός απίστευτος απ’ ότι βλέπω τα σπιτάκια και οι pub γραφικότατα, το φαγητό δε φαίνεται νοστιμότατο!!! Θα επιμείνω όμως στη φωτό όπου είσαι εσύ κούκλα και λαμπερή και φοράς καταπληκτικό ροζ-φούξια γουνάκι (και ασορτί με η θήκη της μηχανής να φανταστώ?) !! Κρίμα που η μητέρα δεν θέλει να φανεί! Μπορώ να πω ότι τη συμπάθησα ακόμη περισσότερο διότι τα Liberty έχουν τα πιο ωραία print και πάντα ονειρευόμουν ότι θα μπω μέσα σαν άλλη Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα ( Σούζη και ψεύδεσαι και τρως!!) και θα πω στον Καρρά κατέβασε κι αυτό κι εκείνο και τ’ άλλο……!! Ελπίζω να βρείτε και το τρενάκι για τον κύριο Ρωμανό διότι η υπόσχεση προς το παιδί είναι ιερή και ποιος τον ακούει που και τον άφησες μόνο του και το δώρο που περίμενε δεν το πήρε. Αλλοίμονό σου!!!!! Για τελευταίο άφησα το σχόλιο για τη φωτό από το Selfridges. Μπράβο Τζούλια έβγαλες φωτό τον πάγκο με τα αρώματα Creed για να ζηλεύω!!! Επίτηδες το έκανες?!?! Χεχε φιλάκια πολλά και να περάσετε ακόμη πιο τέλεια!!!!

  9. Επειδή είμαι και πολυλογού να σχολιάσω και την τελευταία παράγραφο για την κατάσταση στην Ελλάδα και γενικώς το πόσο ασχολούνται μαζί μας όλοι. Έχω συγκινηθεί αρκετά από τη στήριξη που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες από όλες τις χώρες που διαδήλωσαν για εμάς και ελπίζω αυτή η θέληση για βοήθεια να περάσει και στις κυβερνήσεις και να μη μείνει απλά στην αγάπη του κόσμου για την Ελλάδα.
    Νομίζω φτάνει για σήμερα, είπα πολλά!!!
    Φιλιάάάάά!!!!

  10. ax!!!!akoma zyleyo k oso paei pio poly!!!!kala na pernas kouklitsa mou!!!

  11. Τζούλιααααα!!!!
    Τόσο καιρό μελέταγες τον λονδρέζικο καιρό και πήγες κι έχει λιακάδα??! Δεν το πιστεύω…..χαχα!
    Τί τέλειες φώτο!!! Τις καταευχαριστήθηκα….Εξοχή, βιτρίνες, φαγητά….’Ο,τι προσέχω κι εγώ…χεχε!!
    Να σου πω κάτι…Εγώ έχω λίγα νεύρα αυτές τις μέρες με τους ‘Αγγλους…Κάτι κρύα αστειάκια του τύπου “Μήπως να πάρουμε ολόκληρη την Ακρόπολη” και “Αν χρεωκοπήσει η Ελλάδα, θα κάνουμε φθηνότερες διακοπές” δεν τα μπορώ….Και χάρηκα μ’αυτό που μας είπες! Μακάρι να καταλάβουν ότι η δική μας κατρακύλα είναι μάλλον μόνο η αρχή…
    τεσπα….
    Καλή συνέχεια!!! Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες όταν γυρίσεις!!
    Α! Και πείσε και τη μαμά σου να τη γνωρίσουμε…χιχι!!
    Εσύ πάντως, φαίνεσαι ήδη πολύ ξεκούραστη….Χαίρομαι!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!*

  12. Πωωωωωωωω ποσο θα θελα να μου κι εγω εκει!!!!!! Ωραια το ομολογω… Ζηλευω τρελα!!!! Και χαιρομαι βεβαια που παιρνουμε φρεσκες φωτογρφιουλες του λατρεμενου Λονδινου. Πηγαινε μια βολτα και απο το Μuji . Εγω ειμαι πολυ fun της μινιμαλ φιλοσοφιας των προίοντων του. Εχει τα πιο τελεια multicolour gel pens. (εχω κολλημα) αλλα εχει και πολυ ωραια ειδη περιποιησης. Have fun!!!!!

  13. Από τη μία ζηλεύω τρελά, από την άλλη χαίρομαι που μας ταξιδεύεις έστω κι έτσι!
    Μεταξύ μας, θα πέταγα τη σκούφια μου για ένα ταξιδάκι, πόσω μάλλον στο Λονδίνο, αλλά λέω να το αφήσω για λιγότερο χαλεπούς καιρούς… (ότι τάχα μου τάχα μου μπορώ, απλά, προτιμάω άλλη χρονική στιγμή!!! Παραμυθιάζομαι, για να καταφέρνω να διατηρώ την αισιοδοξία μου και να τη μεταδίδω..)
    Είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις καταπληκτικά, ελπίζω μόνο να βρεθούν οι παραγγελιές του κυρίου Ρωμανού! 🙂

  14. Καλά να περνάς!Εμένα πάντως,μ’αρέσουν πολύ κι αυτά τα ποστ κι ας μην τα “εγκρίνει” η μαμά σου!

  15. Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι δεν ξέρεις πόσο αγαπημένη μου Τζούλια, που βλέπω ότι “ξαναγύρισες”. Φαίνεσαι τόσο κεφάτη (λαλαλαλα…) που με κάνεις πραγματικά πολύ χαρούμενη. Οι φωτογραφίες σου απλά υπέροχες. Ειδικά αυτή με τον καταγάλανο ουρανό μοιάζει σαν ψεύτικη. Τρέλλα είσαι με το ροζ γουνάκι!!! Την μαμά σου την καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έτσι είμαι κι εγώ με τις φωτογραφίες (αυτό για να καταλάβεις τι θυσία έκανα που σου έστειλα φωτογραφία…χιχιχι…). Να περνάς τέλεια, και όσο για το παιχνίδι του κυρίου Ρωμανού, πόσο σε καταλαβαίνω! Άπειρες φορές έχω φέρει τα πάνω κάτω να βρω ένα παιχνίδι! Μια συμβουλή! Συνέχισε να ψάχνεις!!! Σας φιλώ κυρίες μου!!! Μαμά και κόρη!!!

  16. μια συντομη βόλτα στην Αγγλία και για μας!!Πέρασες καλά και μεις περνάμε μαζί σου!!

  17. Μου ελειψες!!Αλλα γεμισες το κενο με αυτο το φοβερο post! Μολις αποκτησες ενα ακομα φαν της Αγγλικης εξοχης(απιστευτη) νομιζεις οτι μεσα απο τα σπιτακια θα
    βγουν ξωτικα και νεραιδες(παλαιοτερα ειχα φαει κολλημα απο την ταινια Highlander) και ονειρευομουν να ζουσα ετω και λιγο στα Highlands της Σκωτιας χι
    χι!
    Να παιρνας καλα και μην ανυσηχης τα bb girls σου ειναι εδω και ξερουν οτι
    τα σκεφτεσαι
    Bye-Bye London!!!!

  18. Περίμενα πως και πως νέα σου, έλεγα η περνάει τέλεια η δεν την αφήνουν να καθίσει στον υπολογιστή και τελικά μάλλον και τα δυο!! Χαίρομαι που περναs καλα αν και μας λείπεις… Σε συνηθησα και εγω βρε κοριτσάκι και τωρα δεν μπορω….

  19. α!!!!julia τι ωραια!!!!!λονδινο super!!!!ακομα περιμενω το παρτυ που λεγαμε!!!!φιλακια!!!!

  20. Καλησπερα!τι ωραια….καλα να περνας Τζουλια ! ειναι και γιαγια εκει??? φιλακια.

  21. Αχ θα κλαψω σε λιγο!ζηλευω τοσο πολυ τζουλια μου και με τις φωτο σου θυμαμαια ποσο πανεμορφα ειναι κ ποσο καλα ειχα περασει!σνιφ σνιφ!!καλα να περνας κ τελειες οι φωτο!!!:-D

  22. αχχχχχχχχ τι τέλειες φωτό..τι τέλεια όλα…αχχχχχχ!!!!!!!!!!τι τέλεια φαγητά…σλουρπ..landing in london….

  23. Τι θα μας φέρεις για να μη ζηλεύουμε;Είδες τι κακιά που είμαι;

  24. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!

  25. θέλω Yorkshire puddingggg πω πω βραδιάτικα δεν είμαστε για τέτοια..ζηλεύωωωωω.θέλω θέλω θέλω…

  26. Υπέροχες φωτογραφίες Τζούλια!! Να περνάς καλά!

  27. Αχ μου λείπει το Λονδίνο…και έχω και εγώ φίλους και συγγενείς εκεί…

  28. Τζούλλια μου, καλά να περάσεις!!! Μια κούκλα είσαι!

  29. Το ότι απλά ζηλεύω είναι λίγο.Καλό όμως ήταν έστω και αυτό το μικρό νοερό ταξίδι(μέσω φωτογραφιών)μαζί σου.Κόλλησα στην πρώτη φωτογραφία!!

  30. Πρωι πρωι ζημιά έπαθα με αυτες τις φανταστικές φωτογραφίες. Χαίρομαι που περνάς τόσο καλά και η αλήθεια είναι οτι ζηλεύω κιολας. Θα ήθελα και εγω ενα ταξιδάκι στο Λονδίνο που δεν εχω παει ποτέ. Ποιός ξέρει ισως κάποια μέρα το καταφέρω.
    Προς το παρόν απολαμβάνω την δικιά σου εμπειρία!!!
    Φιλιά!

  31. Αααααααααααααχ ελιωσα με τις φωτογραφίες σου!! Έλιωσα!! Και τι δεν θα δινα αυτη τη σστιγμή για να βρισκόμουν λίγο στην αγγλική εξοχή…μέχρι και τα mac κραγιον μου θα έδινα..και ας έβρεχε όλη μέρα!!! Στο μυαλό μου ήρθαν κάτι ταινίες που έβλεπα μικρή της miss Marple…λατρεύω το στυλ τους, αλλά ουχί το φαγητό τους! Να σου δείξω εγώ γευμα πυο έκανα προχθές σε ντοπιο εστιατόριο να πάθεις πλάκα!!! Ασε που βρε αδερφέ αν δεν γλύψεις το παιδάκι σου φυσαρμόνικα δεν έχει νοστιμιά το πιάτο!!! Που να τα ξέρουν αυτά οι ξενέρωτοι? 😛

    Να σου πω? Καλά έκανες και δεν έβγαλες το Βενιζέλο φωτογραφία γιατι αν τον έβλεπα και στο bb θα την έσπαγα την οθόνη! Κανέναν απο δαυτους δεν θέλω να βλέπω Τζούλια μου, κανέναν. Χθες το πρωί μονάχα που βγήκε κ έκανε δηλώσεις ο Παπαδήμος ένιωσα μια θλίψη γι αυτόν τον άνθρωπο…και δεν το λέω πολιτικά…αλλά ανθρώπινα..είχε μια κούραση στο βλέμμα του και φαινόταν έτοιμος να λυγίσει..αυτός με το παγωμένο βλέμμα, ο ανεκφραστος, ξαφνικά έβλεπες έναν κουρασμένο άνθρωπο. Αυτό μου έκανε εντυπωση μεγάλη.

    Οσο για τον κύριο της φωτογραφίας…εχω επηρεαστεί από το Δεστε τους που το βλεπω κάθε απογευμα με τη μικρή και το πρώτο που είδα ήταν η γραβάτα του!! Ωραία γραβάτα!!!

    Κούκλιτσα στη φωτο!!!
    xoxo

  32. Ωραία ξεκίνησες τη μέρα μου στο γραφείο!!!! Έστω για λίγο μεταφέρθηκα στο Λονδίνο. Το ευχάριστο είναι ότι αύριο πρωί πρωί πετάω για Ρώμη οπότε το όνειρο συνεχίζεται…

  33. Καλημέρα αγαπημένη!
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που μοιράστηκες μαζί μας, είναι τόσο όμορφες! Μας ταξίδεψες μαζί σου…Εγώ έκανα και ένα earl grey τσαγάκι να συνοδεύσω και γευστικά το ταξιδάκι μου! Τα φιλιά μας, να περάσεις καλά (και να ψωνίσεις ακόμη καλύτερα χιχιχι)

  34. Είναι τέλειο που μας ταξιδεύεις μαζί σου, οι pgoto είναι φανταστικές έστω και έτσι είμαστε πάλι μαζί!!!!!!!!
    Να περάσεις τέλεια και περιμένουμε γρήγορα νέα σου.

  35. Axxx τζούλια μου, Τζούλια μου…. σου φαίνεται, ότι περνάς όμορφα κι έτσι παντα να περνάς! Δεν έτυχε να στο πω ποτέ, αλλα την Αγγλία την αγαπω πολύ (και τη Σκωτία περισσότερο)! Από πολύ μικρη είχα ένα μεγάλο όνειρο. Να φυγω απο την Ελλάδα και να ζήσω εκει. Για διαφορους λόγους, στο παρα πεντε, η αναχώρηση μου ματαιώθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα προσπαθησα ξανα με την Ιταλία, μια χωρα που επίσης λατρεύω! Πάλι δεν έγινε. Ισως δείλιασα πολύ, ίσως δεν τόλμησα…δεν ξέρω ακριβώς τι έφταιξε…. Τωρα, εδω και δυο χρόνια με βασανίζει αυτο που κατα βαθος πάντα ηξερα, αλλα δεν ηθελα να παραδεχθω. Ο,τι δεν έφυγα από δω, τότε που έπρεπε, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου! Δυστυχως είναι πολύ αργά για να επανορθώσω.

  36. …Περιττό να σου πω ότι επέστρεψα στο ποστ για να χαζέψω φωτογραφίες…..
    Καλημέρα!!* 🙂

  37. Ζηλεουμε Τζουλια μουυυυυυυυυυυυ,
    Η Αθήνα είναι πολύ μουντή….θέλουμε και μείς λίγο ήλιο,
    να φτιάξει η διάθεσή μας….εχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας
    στο 3ήμερο που έρχετε!!!!
    Αν υπήρχε ενα κουμπί θα το πατούσα να βρεθώ στο THE BELL επαθα
    πλάκα….
    Να σαι καλά κοριτσάρα μου και να μας ταξιδευεις πάντα και με τις
    φωτογραφίες σου αλλα και με όσα μας γράφεις….

    Υ.Γ. Το Βενιζέλο στον αφήνω ασχολίαστο!!!!!!!!!!!

  38. Τελικά το ότι είμαι μαμά είναι πιο ισχυρό απο όποιες beauty ανησυχίες μπορεί να έχω. Κόλλησα με τη φωτογραφία απο το Hamleys και με φανταζόμουν εκεί μαζί με τη μικρή μου 🙂 Ευχαριστούμε για το νοερό ταξιδάκι 🙂

    Υ.Γ. Λάμπεις Μπάμπη μου !!!!

  39. ΑΧΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ?
    ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.
    ΦΙΛΙΑ!!!

  40. Πανέμορφες φωτό, πανέμορφο Λονδίνο (όσο κι αν κακολογούμε τους ξενέρωτους, πολύ γλυκιά κι εσύ που μας έβαλες για λίγο στον όμορφο κόσμο σου. Να’σαι καλά, καλά ψώνια!!!!!!

  41. Τζούλια καλησπέρα!! Ελπίζω να περνάς τέλεια και σήμερα και αν βρεθείς κοντά στο Liberty που έλεγες σήμερα διάβασε κάτωθι:

    The day has finally arrived! Mr Manolo Blahnik will be in store this evening 6 – 7pm for a personal appearance, where he’ll be here signing your shoe purchases.
    We’ve got our heart set on this pair as they’re made out of Liberty Print!
    If you’ll be attending the event tonight, please use the entrance on the corner of Kingly Street and Great Marlborough Street.

    Αυτή η ενημέρωση μόλις μου ήρθε στο Facebook διότι είμαι fan τους !!!
    Φιλιά πολλά!!!!!

  42. @MariaA Μαρια είσαι καταπληκτική!! Τετοια beauty & fashion αερογέφυρα μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, στη δεδομενη χρονική στιγμή, μόνο εμεις στο ΒΒ νομίζω, ότι μπορούμε αν δημιουργήσουμε. Μακάρι να μπορεσει να παρεβρεθει κι η Τζούλια μας και να μας πει όλα τα hot news, σε … απ’ ευθείας σύνδεση.. (Τζούλια, του χρονου μας βλεπω όλες μας μεσω skype, να παρακολουθουμε τις ανταποκρίσεις σου από Λονδινο..) Ωχ η φαντασία μου οργίασε πάλι…. Φιλια χοχο

  43. να πω οτι δε ζηλευω θα πω ψεμματα…μου αρεσαν παρα πολυ οι φωτογραφιες σου….κ πρεπει ν ειναι πολυ ομορφα…..αχ…………Να ‘σαι καλα.καλα να περασειςς κ καλα ψωνια…

  44. Μπορεί και να έχω δει τις φωτο 4 φορές!!!

  45. julia,8eloume update se ola ta beauty news! an exeis k fashion news,akoma kalytera!!!!!

  46. @Stella: η ενημέρωση αυτή δεν μπορούσε να έρθει σε καταλληλότερη στιγμή!!! Χαχα ναι πως θα γίνει από του χρόνου να έχει live αναμετάδοση (κάτι σαν reality) όλων των δραστηριοτήτων (πλην των πολύ προσωπικών) γιατί μας έχει φάει η αγωνία. Ελπίζω ο καιρός να παραμένει καλός γιατί εδώ μας τα χάλασε!
    Φιλιά πολλά!!

  47. Υπέροχες και απολαυστικές φωτογραφίες!!!!Τις είδα πολλές φορές!!!Να περνάς καταπληκτικά!!!

  48. Τζούλια μου μας έλειψες!!!Αλλά χαλάί η απουσία σου αν είναι να βλέπουμε τόσο όμορφες εικόνες!!Να περνάς υπέροχα και για εμάς. και φυσικά να επιστρέψεις γρήγορα κοντά μας!

  49. Τι τελειες φωτο & τι γλυκια που εισαι!
    & το γουναρικο πω πω πω!καλα να περνας & σε ευχαριστουμε που μας ταξιδεψες,εστω & νοερα…

  50. Καλα να περνας στο ταξιδακι σου και να γεμισεις οσες μπαταριες μπορεις πριν ερθεις στην Ελλαδα μας!!!

  51. Agapimenes mou!!!! Koritsia mou!!!! Exo kapoia digital provlimatakia exou kai i greeklish grafi kai ta exo dei ola!! Oxi tipota allo, alla exo oraio yliko kai prepei amesa na sas to deixo… Ligo ypomoni, pou tha paei tha tin vro tin akri…

    Katarameni, texnologia… Sas yposxomai tin alli fora tha eimai kalytera proetoimasmeni…

    I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU, ALWAYS!!!!!!!!

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  52. Julia don’t worry !!!!! Περιμένουμε με αγωνία το υλικό, εν τω μεταξύ κοίτα να περάσεις όσο πιο τέλεια γίνεται!!!! Φιλιά!!!

  53. Julia,αγαπημένημε κάλυψαν οι προλαλήσασες(!) όσον αφορά τα σχόλια για τις καταπληκτικές φωτογραφίες & την Αγγλία!(Τέτοιαν ώρα που βρήκα ευκαιρία!Έστω κι έτσι!)Είσαι απίστευτα γλυκιά’φαίνεται αμέσως πόσο αληθινή είσαι,και φυσικά πόσο γλυκύτατος και γεμάτος αγάπη άνθρωπος!Είσαι μία θεά-κυριολεκτικά & μεταφορικά!Να περάσεις τέλεια & τις υπόλοιπες μέρες εκεί!Better late than never!Και τώρα: ΧΙΛΙΑ ΧΡΥΣΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ & ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!(Πρόλαβα να σου ευχηθώ πριν περάσουν οι 40 μέρες γιορτής και ευχών,ε?Είμαστε μάλλον πάνω στο μήνα!:-)I did not forgot it!)

  54. και τι δε θα δινα να γυρισω ενα χρονο πισω και να ειμαι κ εγω παλι λονδινο!βεβαια εγω πετυχα χιονιαδες και κακο!2 μερες στο χιθροου περασα..δεν θα πιστευα πραγματικα οτι μπορεις να περασεις τοσο ΟΜΟΡΦΑ σε ενα αεροδρομιο για 2 μερες αν δεν το ζουσα

  55. axxxx ti wraia!!!h prwth eidika photo me to roz spitaki apla teleia!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.