Καλησπέρα από το (ζεστό!!) Λονδίνο…(Part Two)

 

 

Θα ξεκινήσω και θα σας πω ότι σήμερα στο Λονδίνο έχει 17 βαθμούς Κελσίου. Και όταν έχει 17 στο Λονδίνο, λόγω υγρασίας, είναι σαν να λέμε 23 με 24 βαθμούς στην Αθήνα. Δηλαδή η Άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο. Οι Λονδρέζοι έχουν ξεχυθεί, σε πάρκα, μαγαζιά και café, φοράνε κοντομάνικα και περνάνε υπέροχα.

 

Όλα καλά μέχρι εδώ, σωστά; Καθόλου. Διότι εγώ αγαπημένες μου, προετοιμασμένη για «φυσιολογικό» Λονδρέζικο Φεβρουάριο, έχω φέρει τα πιο χοντρά μου ρούχα και απλώς έχω βγάλει τη μπέμπελη. Θα μου πείτε «Γιατί δεν το βγάζεις, το από πάνω, να το κρατάς στο χέρι;» Θα σας απαντήσω: Καλύτερα να τα φοράω, παρά να τα κουβαλάω διότι είναι ασήκωτα…

 

 

Αυτά περί καιρού, τώρα θα συνεχίσω με άλλα δικά μας και να σας πω ότι είναι ένα ταξίδι λίγο περισσότερο κουραστικό από άλλες φορές και οι λόγοι είναι αρκετοί (σας είχα πει ότι είμαι εδώ και για δουλίτσα αλλά και για κάποιους προσωπικούς λόγους…) αλλά αυτά δεν είναι επί του παρόντος. Παρόλα αυτά ξεφεύγω λίγο και κατάφερα τελικά να δω δυο- τρία (beauty oriented) πραγματάκια (θα μου μείνει μου φαίνεται η έκφραση της μαμάς…) τα οποία θέλω όπως πάντα να μοιραστώ μαζί σας.

 

Ξεκινάω λοιπόν:

 

Με το που μπαίνω από την κεντρική πόρτα του Selfridges το μάτι μου πέφτει στο νέο άρωμα του Jean Paul Gaultier. To όνομα αυτού; “Kokorico” (όπως το ακούτε, κοκορίκο!!) όπου το Κ όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, έχει φτερά πετεινού. Εγώ όμως είμαι Ελληνίδα. Και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει «Κοκορίκο». Η Αγγλίδα Sam , όμως πίσω από το stand, να ξέρει άραγε; Να ξέρει ότι ο κύριος JP Gaultier έχει λατρεία στην Ελλάδα, περνάει όλα του τα καλοκαίρια στην Μύκονο και κάποια στιγμή (το πιο πιθανό) μετά από ξενύχτι άκουσε τον Έλληνα κόκορα να σκούζει, θα έκανε κανένας (Έλληνας πάλι…) φίλος του ΚΟΚΟΡΙΚΟ!!!! και εκεί στο υπέροχο μεθύσι του, έδωσε προφανώς υπόσχεση να ονομάσει έτσι το νέο του άρωμα; Jean Paul είναι αυτός, ότι θέλει κάνει… Τη ρωτάω λοιπόν «Αυτό είναι το νέο άρωμα του JPGaultier; Περίεργο όνομα έχει… Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει;». Απαντάει λοιπόν η Sam (στην ελληνίδα, of all people, beauty editor) “Ω, ναι είναι το νέο άρωμα του, που συμβολίζει το Latin αρχέγονο αρσενικό (δηλαδή σκέφτομαι εγώ, εννοεί τον πετεινό, αλλά δεν το ξέρει…) με σπάνιες νότες από σύκο, cocoa bean και πολύτιμα ξύλα!» «Μάλιστα» απαντάω εγώ… και συνεχίζω… (εκτός από τα ξύλα θέλω και εγώ ξύλο, εδώ που τα λέμε..) «Όμως, το «Kokorico», σας ρώτησα τι σημαίνει, το οποίο έχω την εντύπωση ότι είναι Ελληνική έκφραση…». Απαντάει και πάλι η Sam (και κάνει δεύτερη φορά το ίδιο λάθος) “Α, το «Κokorico», είναι Λατινικό και έχει να κάνει κάτι με τις κότες που κακαρίζουν» Επί λέξει στα αγγλικά μου είπε «It’s Latin for the chickens and the chickens, you know, they make a sound in the morning…» Οι κότες, ή τα κοκόρια, αναρωτιέμαι εγώ, εφόσον το άρωμα είναι αντρικό; Δηλαδή η κότα έκανε το αυγό ή ο κόκορας, Monsieur Gaultier; Χχααχαχαχ! Για να μην κατουρηθώ από τα γέλια μπροστά της και για να μην επαναλάβω για άλλη μια φορά, τι σημαίνει κοκορίκο, προχώρησα παρακάτω…

 

 

 

 

 

Και παρακάτω έπεσα πάνω στο stand του Tom Ford Beauty και με έπιασε μια (μικρή, μην τρελαθούμε κιόλας…) στεναχώρια, διότι αν και τα πλάνα ήταν να έρθει το μακιγιάζ του το 2012 και στην Ελλάδα, τελικά οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες δεν προβλέπεται… (ίσως καλύτερα εδώ που τα λέμε, πόσες exclusive, selective μάρκες, μπορεί πια να «κουβαλήσει» η Ελλαδίτσα μας..)

 

 

 

 

Μετά σειρά έχει το stand της Crème de la Mer και μου έκανε φοβερή εντύπωση, το εκπληκτικό ενυδρείο με αληθινά ψάρια που δέσποζε στο stand..

 

 

Συνεχίζω ανενόχλητη το φωτογραφικό μου ρεπορτάζ και σταματώ στο πραγματικά εντυπωσιακό stand της Chanel “Shade Parade”. Εκεί λοιπόν που είμαι έτοιμη να φωτογραφίσω, η αγενέστατη αισθητικός και όχι Αγγλίδα (ναι το τονίζω αυτό, όχι Αγγλίδα, δεν ξέρω τι μπορείτε να πείτε για τους Άγγλους αλλά από ευγένεια, έχουν περισσευούμενη…) από κάπου Βόρεια και προς τα πάνω τέλος πάντων, «μου βάζει χέρι» «Απαγορεύεται να τραβάτε φωτογραφίες!» μου λέει. «Για ποιο λόγο;» απαντώ εγώ. «Έχω ήδη βγάλει φωτογραφίες στα περισσότερα stand, η Chanel έχει πρόβλημα;» «Ναι, έτσι μου έχουν πει και έτσι λέω» μου ξανά απαντάει αγενέστατα και πάλι εκείνη. Όπως θα δείτε, δεν της έδωσα καμία σημασία και μια χαρά την τράβηξα την φωτογραφία μου αλλά επειδή τσαντίστηκα, δεν πήρα άλλες, σκασίλα μου κιόλας, αντί να με ευχαριστεί, σιγά μην τους κάνω και διαφήμιση (την βλέπετε και στην φωτογραφία πόσο ξινή είναι, εγώ θα μπορούσα να ήμουν κάποια που ήθελε να σηκώσει όλο το stand, με τέτοια συμπεριφορά δεν θα το έκανα…) Τέλος πάντων για να μην συγχυστώ, συνέχισα προς Mac και πέρασα τέλεια…

 

 

Η Mac λοιπόν και φέτος (ε, όπως πάντα…) με έχει ενθουσιάσει με το ανοιξιάτικο μακιγιάζ το οποίο εμπνέεται από τις «Χαρωπές Νοικοκυρές» της δεκαετίας του 1960.. Ξέρετε, η βλεφαρίδα κάγκελο, αλλά το ψητό, ψητό ένα πράγμα. Σκεφτείτε «Stepford Wives” και αμέσως θα μπείτε στο πνεύμα τις κολεξιόν. Η μια κολεξιόν είναι η Shop και η άλλη η Cook (δηλαδή, Shop and Cook…) Απίθανα φλούο χρώματα, κραγιόν  και ρουζ σαν τσικλόφουσκες, θα τα δείτε στις φωτογραφίες… Εκεί όχι μόνο με άφησαν να τραβήξω φωτογραφίες, αλλά στα ψώνια, βεβαίως, βεβαίως, με την απίθανη ποδίτσα του και πάλι βεβαίως, βεβαίως, σε βοηθάει ο (γκουχ, γκουχ, γκουχ…) ο Jam e…Ω, ναι… ο Jame… και εγώ βέβαια του ζήτησα να του τραβήξω μια φωτογραφία και ευγενέστατος δεν μου είπε όχι (τον αδικεί η φωτό, είναι κούκλος…)

 

 

 

 

 

Μετά πέρασα από την OPI όχι μόνο διότι στο Selfridges έχει μια από τις πιο πλούσιες συλλογές προϊόντων αλλά γιατί ήθελα να σας δείξω το nail salon, αν και ο χώρος είναι πολύ μικρός, μόνο δύο τρεις, μπορούν να κάνουν τα νύχια τους την φορά- είναι εξαιρετικά γουστόζικος με ροζ πλεξιγκλάς γύρω-γύρω..

 

 

Έριξα και μια ματιά στο stand του Jose Eber, ο κομμωτής του Λος Άντζελες που έγινε ακόμα περισσότερο διάσημος από τότε που χτενίζει τις αδερφές Kardashian (δεν τις μπορώ καθόλου αυτές, τέλος πάντων…). Ο Jose λοιπόν έχει βγάλει την δική του σειρά από ψαλίδια για μπούκλες και σίδερα για ίσιωμα, με έβαλε κάτω η κοπέλα στο stand για να μου δείξει και  δεν μπορώ να πω, καλό ήταν το αποτέλεσμα…

 

 

 

Kαλά, MariaA, με έχεις αφήσει άναυδη… Το event του Manolo Blahnik ήταν ένα από τα πρώτα νέα που μου είπε η Ivana με το που έφτασα Λονδίνο!!! Δεν θα το έχανα με τίποτα, όμως απόψε στις 7, θα δω επιτέλους την αγαπημένη μου Όλγα και αν της το ακυρώσω και πάλι, σίγουρα θα με βρείτε πεταμένη σε κανένα Λονδρέζικο χαντάκι διότι θα μεταμορφωθεί σε θηλυκό Jack The Ripper…  Στο «The Arches» θα πάμε το βράδυ, για καλό κρασάκι και πολύ κουβέντα…

 

 

 

Θα κλείσω αυτό το post με μια σκέψη: Κάθε κορίτσι, μικρό, μεγάλο ή μεγαλύτερο, κρύβει μέσα του μια πριγκίπισσα. Εδώ που βρίσκομαι, οι δικές μου πριγκίπισσες είσαστε εσείς, που ξέρω ότι με σκέφτεστε… Αυτή λοιπόν την τελευταία φωτογραφία από το Disney Store, σας την αφιερώνω αγαπημένες μου…

 

 

 

“See” you soon!!!!

 

39 Σχόλια
  1. Nα ξέρετε, ότι όπως πάντα, διαβάζω προσεκτικά και ένα προς ένα τα σχόλια σας.. Απλά εδώ, δεν είναι πάντα εύκολο να απαντήσω…

  2. Αγαπημένη Τζούλια, πόσο χαίρομαι που μας σκέφτεσαι!!
    Πολυ γέλιο με το κοκορικο, μα έλεος όνομα είναι αυτο ντε;; Θέλω να σου πω ότι παντού υπάρχουν ξινές αλλα καλα έκανες και δεν μασησες και εβγαλες την φωτο σου! Φωτογραφίες τόσο όμορφες, που με κάνουν να ζηλεύω λιγάκι, θα ήθελα κι εγω να ήμουν εκει να δω όλες αυτές τις ομορφιές!
    Anyway, κοίτα να περνάς όμορφα και μην σε νοιάζει εμείς εδώ είμαστε και θα σε περιμένουμε να μας πει ωραίες και πολλές αγγλικές ιστορίες! Φιλιά!

  3. Μου αρέσουν οι βόλτες σου! Μακάρι να είμασταν εκεί όλες μαζί! Νομίζω ότι είναι προαπαιτούμενο να είσαι ξινός για να δουλεύεις στη Chanel, αν κρίνω από τα stands του οίκου και την συμπεριφορά τους!

    Να περνάς όχι απλά καλά, αλλά τέλεια!

  4. Τζούλια μου είσαι απιστευτη!!!! υπέροχες φωτος!!!! όσο για τη channel… εεεε είναι channel….. αλλά λίγη ευγένια δεν βλέπτει!!!!
    Να περάσεις ακόμα καλύτερα!

  5. Τζούλια καλησπέρα!!! Χαίρομαι που περνάς ωραία και δεν πειράζει που δεν θα πας να δεις το κο Manolo άλλη φορά!!! Φοβερές οι φωτό ιδίως το stand της Μac με το αγόρι και τα ωραία χρώματα είναι τρέλα! Όσο για την ξινή της Chanel μη δίνεις σημασία, τη φωτό την τράβηξες άλλωστε!!! Όσον αφορά το άρωμα του Jean Paul Kokorico δε θέλω να σε στενοχωρήσω στο θέμα της Μυκόνου (μέχρι κι εγώ τον έχω πετύχει εκεί) αλλά κοκορίκο λένε και οι Γάλλοι το κακάρισμα του πετεινού. Το μπουκάλι πάντως είναι άσχημο & άσχετο διότι είναι ένα μαύρο αντρικό κεφάλι!?! Έχει βάση το κακάο όμως και η πιθανότητα να μυρίζει ο καλός σου σαν μάφιν – σοκολατόπιτα είναι πολύ ελκυστική!!!
    Τέλος ευχαριστούμε για την φωτό – αφιέρωση Disney αλλά εγώ ντυνόμουν πρίγκιπας (Με μπέρτα-σπαθί-στέμμα) μικρή κι όχι πριγκίπισσα!!! Πειράζει?!?!?!?
    Φιλιά πολλά και καλά να περάσετε απόψε!!!!!

  6. Τι όμορφα! Πήρα τη δόση μου, πίσω στην εξεταστική τώρα 🙂 Να περνάς τέλεια!!!

  7. julia eisai apisteyth!!!edo kanei kryo k brexei pali!!! 🙁 opote exo akoma ena logo na se zyleyo!!!!oi foto einai apisteyth k pes stin ksinh ths Chanel na faei ligo meli!!!esy pantos mhn xaliese katholou!!!ontos fainete poly kaloulis o kyrioulis ths mac k ta proionta teleia opos panta!!tis alles dyo etaireies den tis ksero!!!ti kalhhhhh prigipoises e???!!!! k esy den pas piso!!!kala na pernas!!filakia polla

  8. Καλησπερα Τζουλια μας!!!!
    Εμενα παντως το ονομα “Κοκορικο”μου θυμισε την Ρενα Βλαχοπουλου
    που το τραγουδαγε σε μια ταινια της χαχαχαχα …
    Παντως αρωμα με αυτο το ονομα δεν θα το αγοραζα για τον αντραμου!!
    Οσο για την ξινη η κακια θα της μεινει ποια νομιζει οτι ειναι η μηπως εχει
    μπερδευτικε και πιστευει οτι της ανοικει η Chanel τελως παντων
    Τα MAC ειναι σουπερ..αλλα με τιποτα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου ως
    χαρωπη νοικοκυρα με γοβα στιλετο και το φτερο στο χερι!!!!!
    Αγαπημενη Τζουλια μου ζηλευω (με την καλη εννοια) θελω να ειμαιμαζι σου
    καθε φορα με ταξιδευεις!!!
    Σε φιλω!!!!

  9. Αχ τι ωραια που ειναι ολα ζηλευω θελω λονδινο τωρα!!!!

  10. Απ οτι θυμαμαι και περσι που ειχες παει Λονδινο, παλι καλοκαιρια δεν ειχε;;;

  11. Υπεροχα!Φανταζομαι εχουν ξετρελαθει οι Αγγλοι με τέτοιο καιρό! Παντως χρονος δεν υπαρχει αλλα πας σε τοσα μαγαζια!!!Ποιο ειναι το μυστικο σου?
    Καλα να περνάς και καλη επιστροφη!!!

  12. Τι να πω βρε Τζούλια!πήγες στο Λονδίνο καο πήρες και την άνοιξη μαζί!εδώ δεν σταματά να βρέχει!
    και κακώς διάβασα το άρθρο σου και είδα αυτές τις φώτο…..δεν θα κοιμηθώ απόψε.το Λονδίνο θα ονειρεύομαι που λατρεύω απο μικρή από τα βιβλία των αγγλίκων και την αγγλική countryside που τόσο θέλω να επισκεφτώ.
    αχ αχ αχ!
    πέρα απο την πλάκα, να περνας καλά και καλή επιστροφή!!

  13. Τζούλια μου έχουν λείψει τα καθημερινά post σου.Αυτές τις μέρες που λείπεις είναι σαν να μην πίνω καφέ με την παρέα μου γιατί έτσι νιώθω το Beauty Blog.Χαίρομαι όμως που περνάς καλά!Σε περιμένουμε!Φιλιά!
    Υ.Γ. Να πω την αλήθεια ήθελα να δοκιμάσω καλλυντικά Tom Ford κρίμα που δεν έρχονται εδώ,αλλά όπως είπες έχουμε τόσες άλλες αξιόλογες εταιρίες!Υπέροχη η πριγκίπισσα και είμαι τυχερή που έχω έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα μου και με κάνει να νιώθω πριγκίπισσα καθημερινά!!!

  14. Τζούλια μου,όλα όσα μας
    γράφεις είναι εξαιρετικά!!!!!!! Πραγματικά ενώ είχα πολλές σκοτούρες με διάφορα που συμβαίνουν γύρω μου και ήμουν πολύ προβληματισμένη
    μου άλλαξες την διάθεση…
    Thanks που πάντα μας σκέφτεσαι!!!!
    Φιλάκια πολλά xxx

  15. S efxomai n sinexiseis n pernas toso yperoxa oso mas perigrafeis!latrdevw t londino kai afou den mporoume n pame …pes mas ta ola!!xixi!to londino opote paw me magevei…einai enas kosmos olokliros…kai exei t panda!kali sinexeia!zitaw polleeeees fotos!

  16. Πόσο τέλεια νιώθω όταν διαβάζω αυτά τα ποστ σου!
    Παντως οτι το κοκορικο ειναι Λατινική λέξη ομολογώ ότι δεν το γνώριζα!! Τελικά οι κότες ξέρουν λατινικά??? Dum spiro spero!!
    χαχαχαχαχ

    Επίσης συνδειδητοποίησα οτι ο κόσμος έχει γεμίσει αγενείς ανθρώπους! Πω πω καλέ τι χάλι ειναι αυτό πια?? Ελεος!! Και δυστυχώς δεν ειναι μόνο προνόμιο των βορείων…εχουμε κια μεις κατι μπουμπούκια…

    Δείχνεις MAC….εμενα δεν με σκέφτεσαι??? Που πηρα ενα κραγιον estee χθες και νιωθω σαν την άπιστη?? Δεν παω καλά λεμε..ασε που φοβάμαι μηπως καμια μερα ανοιξει mac στο Βόλο..εκεί να δεις τι εχει να γίνει…

    Ωραίο και το αγόρι..μόνο που στην Αγγλία παιζει και το ενδεχόμενο να μην ειναι και τοσο αγόρι…αλλα who cares εδω που τα λέμε. Σάμπως θια τον βάλουμε στο κρεβάτι μας?

    Οσο για το τέλος…παλι μας αφησες το καλύτερο!! Ω ναι, επιβεβαιώνω..είμαστε όλες πριγκήπισσες!!!
    Μουαααααααατς!!

  17. Έλεος με το κοκορίκο χαχαχα. Φαντάσου διάλογο: Πιο άρωμα φοράς; Κοκορίκο !!!!! Άσε που ο κυριούλης δεν μπορεί να είναι το αντιπροσωπευτικό λάτιν δείγμα αρχέγονου αρσενικού. Απλά δεν υπάρχει αγάπη μου. Πιο gay πεθαίνεις!!!!

    Πέρνα καλά Τζούλια και μη δίνεις σημασία στις ξινές 🙂

    Kokorrrikkkkooooo !!!!

    Υ.Γ. Κρίμα για τα Tom Ford :(. Μου φάνηκαν τόσο σικ. Νομίζω πως σίγουρα θα τα αγόραζα εδώ.

  18. To παλληκάρι με τα καρώ, στις πόσες αγορές το δίνει δώρο η Mac? Αν κι ενας ξανθός αγγλοσάξονας θα ηταν μεγαλύτερο κίνητρο για μένα… αλλά κι ο Jame, μια χαρά είναι…..
    κοίτα να περνάς τέλεια! (δεν σου επιτρέπουμε κάτι λιγότερο απ΄αυτό)!
    φιλιά

  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ?
    ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ?
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!
    ΚΟΚΟΡΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!

  20. ακούς εκεί να μην αφήσει η chanel να φωτογραφίζεις ό,τι θες….μα είναι τρελοί!!!!!ψηλομύτες…πάντως βλέποντας τις φωτογραφίες μου θυμίζει την Ελλάδα πριν 2 χρόνια..τώρα είναι όλα θαμπά…καθόλου λάμψη..μόνο στεναχώρια..ακόμα και αν είναι τα ίδια προιόντα σε άλλο περιβάλλον φαντάζουν διαφορετικά….χαχαχαχα θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να ακούω το ποίημα της πωλήτριας περί αρχεγονου αρσενικού και τέτοια ακατανόητα ούτε η ίδια δεν θα ξέρει τι σήμαιναν…αχχχχχχχχχχχχχ….αλλόκοτοι καιροί julia….

  21. @evirouter μην το λες αυτό!!σήμερα έχει 25% και εχω παρατηρήσει ότι λόγο κρίσης έχουν μαλακώσει οι πωλήτριες.πάρε μια φιλη να βγείτε και χαρείτε!τριήμερο γιορτής ερχετέ!δεν θέλω κατσουφιασμενες μουρες!
    @julia τέλειο το beauty oriented ποστ σου!το κοκόρικο είχε τρομερή πλάκα!στη μακ σε αντίθεση με τη ξυνή σανέλ πάντοτε αφήνουν για φωτό.εκτιμούν την απλή διαφήμιση από εμάς.νομίζω θα έρθουν και σε εμάς αυτές οι συλλογές ε;αν και δεν νομίζω να θέλω κάτι ανυπομονώ για να δω τους πωλητές με πόδια!αχαχα!

  22. Ααα στο προηγούμενο ποστ εννοούσα evipotter και όχι evirouter lo
    για όλα φταίει το Τ9!

  23. Μα “κοκορίκο”;;; Αλήθεια, τώρα, πόσο τραγικό μπορεί να είναι να το φοράς, να το παίζεις η επιτομή του αρχέγονου αρσενικού και να βρεθείς μπροστά σε κάποιον που γνωρίζει τι σημαίνει το “κοκορίκο” (ειδικά σε καμμία κοπέλα που προσπαθείς να ρίξεις) και να τον/την πιάσουν τα γέλια!!! Τι ξενέρωμα…!!! Δεν μας είπες, όμως, το μύρισες; Εντυπώσεις;
    Όσο για τον καιρό, ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς, το έχω πάθει σε Γερμανία και Ολλανδία και είναι απόλυτα εκνευριστικό! Σκέψου θετικά, όμως! Πόσο τυχερή μπορεί να είσαι για να πετύχεις τέτοιο καιρό μες στο καταχείμωνο στην Αγγλία; Keep having fun! Η κούραση κάποια στιγμή θα φύγει, οι υπέροχες αναμνήσεις θα μείνουν!

  24. καλησπερα τελειο ποστ και αυτη την φορα απο Λονδινο να περνας καλα!!!!

  25. Πολλα-πολλα-πολλα ΦΙΛΙΑ! Μας φτιαχνεις τη διαθεση!!!

  26. Τι καταπληκτικές φώτο!Μπράβο!!!ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!! πόσο σε ζηλεύω!!
    Πόσο θα ήθελα να ήμασταν μαζί και να περπατούσαμε και να συζητούσαμε για αυτά που βλέπουμε δεξιά και αριστερά!!!! Τι ωραία θα ήταν!Τουλάχιστον μας δίνεις μία γεύση του τι βλέπεις και “είμαστε” και εμείς μαζί σου….
    Άντε γλυκιά μου,καλά να περάσεις!!!!!!

  27. geia sou julia!!!!synexizeis na pernas yperoxa k xairomai idiaitera gi ayto!!mou arese para poly to post sou k eidika oi fwto apo ta stands twn kallyntikwn!!!gelasa poly me to kokoriko[!!]alla k me thhn 3inh ston pagko ths chanel.mia apo tis fores pou eixa paei agglia eixame paei se ena 8eatro me kyklikh skhnh.htan poly entypwsiako.vgazame fwto olh thn wra!!!hr8e tote enas kyrios k mas eipe oti 8a mas katasxesei tis mhxanes.emeis fovh8hkame k tis krypsame gt fovomastan oti vgainontas 8a mas tis paroun!!!telika oute mas eipan tpt!!!!!ayto mou 8ymise h istoria sou!!!!!

  28. λες βρε christie?ας είμαστε καλοδιάθετοι λοιπόν…χαχα…

  29. Πολύ γλυκό και πολύ ξεσηκωτικό να μας ξεναγήσεις στα beauty stands, του Λονδίνου. Μας έφερες κι εμάς δίπλα σου έστω νοερά. Νομίζω ότι κάθε μια από μας, είδε την εικόνα της εκεί δίπλα σου! Σ΄αγαπάμε πολύ, περιμένουμε και …βραδυνά νέα. ΟΚ την μέρα πήραμε εικόνες για το που είμαστε… το βράδυ όμως???!! Θέλουμε και βραδυνό Λονδίνο!!! Φιλάκια!!!

  30. Υπέροχες οι φωτο σου,και γέλασα πολύ με την φωτό της “στριμμένης”…σήμερα και εδώ είχαμε καλοκαιράκι με σχεδόν 20 βαθμούς Κελσίου!!! Ανυπομονώ κάθε φορά που ανοίγω το pc μου να βλέπω νέα σου,να περνάς τέλεια!!!

  31. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ-ΟΝΤΑΣ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ- ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΜΟΝΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΩ Κ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ HONDOS ΓΙΑ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”. ΞΕΡΕΙΣ… Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΏΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ “ΧΤΙΣΕΙ” ΤΟΝ HONDOS ‘Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΕΠΙΤΙΜΟ “ΘΥΜΑ”, ΑΝ ΚΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΩ ΧΡΗΜΑΤΑ), ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ, ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ…. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ Σ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ!

  32. Τι ωραια ξεναγηση..σαν να ημουν κι εγω εκει..Μα “κοκορικο”?

  33. Αγαπημένηηηηηη!! Και αγαπημένες, βεβαίως βεβαίως….!!
    Μα τί ωραίο πολυκατάστημα…Είχα πάει κι εγώ να βγάλω κάτι αντίστοιχες φωτογραφίες σ’έναν αντίστοιχο “Παράδεισο” των beauty addicts, αλλά ντράπηκα γιατί με αγριοκοίταζαν κάτι κυριούληδες…Μ’εσένα, σαν να πήρα το αίμα μου πίσω…χα!
    Ωραία τα χρώματα που έχουν τα μανό Tom Ford και ωραίος κι ο Jame….χεχε!!
    Καλή επιστροφή!! Σε περιμένουμε πώς και πώς!!
    Φιλάκια!!!*

  34. Απολαυστική ανταπόκριση. Όπως παντα εύστοχα τα σχόλιά σου. Καλή συνέχεια, γιατί περιμένουμε κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα…

  35. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ STANDS ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ PLEASE??LOL ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ HAVE FAN

  36. gt tetoio kollhma h chanel??
    pantws ontws h nea sullogh ths mac einai teleia!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.