Παλέτες μακιγιάζ, από το Λονδίνο: Οι νικήτριες!

 

 

Όταν έχεις έναν διαγωνισμό με μια από τις πιο prestigious μάρκες της αγοράς, τον κρατάς για εννέα σχεδόν μέρες  και έχεις 1300 σχόλια και μετά δεν κάνεις διαγωνισμό, απλά φέρνεις 2 παλετίτσες από το Λονδίνο (πολύ φθηνότερες…) τις έχεις στον αέρα (ούτε καν σε διαγωνισμό, αλλά σε δώρο για τις φίλες σου…)  για 36 μόνο ώρες και λαμβάνεις (μέχρι τώρα που σας γράφω) 1126 σχόλια, τρία πράγματα συμβαίνουν:

 

 

Ή οι παλετίτσες είναι πιο χαριτωμένες, ή λατρεύετε το Λονδίνο, ή κάτι έχει κάνει λάθος η γράφουσα, ή τελικά οι φίλες του bb είναι ακόμα περισσότερες από αυτές που σου λέει το (αλάνθαστο λένε κάποιοι…) Google Αnalytics… Τέσσερα πράγματα, μάλλον έγραψα, τώρα που το σκέφτομαι…

 

Και τελικά, αντί για ένα απλό σχόλιο όπου ανακοινώνεις  τις παραλήπτριες, γράφεις τα ονόματα των κοριτσιών, που θα λάβουν το δώρο τους, σε ξεχωριστό post…

 

Αγαπημένες μου…

 

 

Εσείς που θα πάρετε με αγάπη τις δυο παλέτες από το Λονδίνο είσαστε οι…

 

 

Μako

 

και

 

ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ

 

 

 

Το μόνο που περιμένω από εσάς είναι τα στοιχεία και τις  διευθύνσεις σας στο [email protected]

 

 

 

Και επίσης, κορίτσια: Ετοιμαστείτε… Σε λίγο θα κάνω τις επίσημες, bb girls, συστάσεις… Ε, το ξέρω τι θα πείτε… «Καιρός ήταν…»

 

 

Kαι τέλος… Αγαπημένη μου Alkistis, έλαβα την πανέμορφη, λευκή σατέν μίνιμαλ, αλλά με υπέροχες αποχρώσεις και κορδέλες σε πορτοκαλί και πράσινο (και την διάφανη καρδούλα που ήδη θα κάνω κολιέ για το καλοκαίρι…) μπομπονιέρα σου… Να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη, όσο και την μέρα του γάμου σου, αγαπημένη μου… Σου το εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου…

 

32 Σχόλια
  1. Αχ, δεν είμαι η μόνη μου που ξενυχτάει! Για τους λόγους που αναφέρεις, I’ll blame it on London, μάλλον αυτό θα φταίει! Μπράβο στα κορίτσια, καλοφόρετα! Καληνύχτα, Τζούλια μου! 🙂

  2. Μπράβο κορίτσια!!! Με Λονδίνο και τρέλα!!!

  3. pragmatika polu wraies paletes!!!euxaristoume pou skeftikate k mas tis anagnwstries sas!!! 🙂

  4. Καλημέρα!!!! Περιμένω με αγωνία τα αποκαλυπτήρια!!!!

  5. Μπράβο στα κοριτσάκια! Μακάρι η άνοιξη και το καλοκαιράκι τους να είναι γεμάτα με τόσο γλυκά χρώματα όσο και αυτές οι παλέτες!

    Μας ιντριγκάρεις με τις συστάσεις!!!

  6. Ty Julia & BBgirls.

    Taking the opportunity I would like to thank my mother for giving birth to me (great job mom), my husband for marrying me (excellent choice hubby) and of course my daughter for making me a better person 😛

    Oυπς Δεν κέρδισα το oscar? :Ρ

  7. Συγχαρητήρια στις τυχερές!
    Ανυπομονώ για τις συστάσεις….Ξαφνικά, ένιωσα κάτι σε “ραντεβού στα τυφλά”…χαχα! Δεν έχω πολυσυνειδητοποιήσει τόσο καιρό ότι δεν ξέρουμε ποιες είμαστε αυτές που μιλάμε μεταξύ μας….
    Ας πέσουν οι μάσκες λοιπόν…;-)
    Kαλημέρα!!!*

    ΥΓ: Και πού είσαι ακόμη….. ‘Ολο και αυξανόμαστε……;-)

  8. Mako, πραγματικά πολύ έξυπνο το σχόλιο και ιδιαίτερο. Σου εύχομαι πάντα να είσαι καλότυχη και συγχαρητήρια σ’αυτήν που σε γέννησε, σ’αυτόν που σε παντρεύτηκε αλλά και στο σημαντικότερο πρόσωπο που σε έκανε καλύτερο άνθρωπο! Να πούμε κι ένα καλό λόγο και για τη Julia? Ας πούμε!!! Thank you Julia!

  9. egw pali pisteuw pws exei megaliteri a3ia to dwro sou giati einai apo sena, kai akomi kian kanei 5 cents, i agapi tou gia mas pou se kanei na to fereis epeidi mas skeftikes de mporei na antikatasta8ei me kanena xrimatiko poso…<3 seuxaristoume pou mas skeftese sinexeia!!!!:))

  10. Congrats στα κοριτσια!
    Οι παλεττες ειναι πανεμορφες!!
    Πολυ μ’αρεσαν τα ποστ απο το Λονδινο,μπορει να μην σχολιαζα αλλα διαβαζα! 🙂
    xxx

  11. Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Τυχερούλες….!
    Επίσημες συστάσεις;! Ανυπομονώ να δω!

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.

    ΤΖΟΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ? ΕΕΕΕ?

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΟΛΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ “RETURD” XAXA!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

  14. @mako: χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!!!! Έξοχο!!!!

  15. Ααααχ τυχερουλες!!!! Πολυ πολυ ομορφες και οι δυο παλετιτσες:-)
    Με γεια σας!!

  16. Γιουχου!συγχαρητηρια στις τυχερες!περιμενουμε τα αποκαλυπτηρια με αγωνια…!

  17. Bravo koritsia!!! Vlepw gia mena pali apo tuxi allo tpt, tespa elpizw na exoume oloi ena uperoxo SK kai kalo mina se olous!!!

  18. mprabo sta koritsia! na tis xaroun apistevta tis paletitses!!!

  19. Μα δεν ήταν τελεια η κίνηση της Alkistis? Μου εστειλε και μενα μια και τρελάθηκα απ τη χαρά μου!!! Και η καρδούλα τέλεια!! Με συγκίνησε πολύ!!

    Συγχαρητήρια και στα κορίτσια!!

  20. Συγχαρητήρια κορίτσια!
    Τζούλια, νομίζω ότι είμαστε όλες συναισθηματικές, εξ ου και το παράδοξο!
    Φιλιά!

  21. @Τζουλια και Κερασια ευχαριστω και απο δω για τις ευχες σας!!! Αν μπορουσα θα εστελνα σε όλες!!!!

    Τζουλια χαιρομαι που σου αρεσε η μπομπονιερα επρεπε να δεσουμε τα προσκλητηρια να κανουμε 800 μπομπονερες περιπου μεσα σε 3ΣΚ (και ουσιαστικα Σαββατα απογευματα και Κυριακες) πριν το γαμο και την τελευταια Κυριακη και τον διακοσμο των τραπεζιων και ευτυχως εχω καλους φιλους (που βαζαν κουφετα και χαρτακι του μαγαζιου μου μεσα και επισης αν δοκιμασεις εχει 6διαφορετικες γευσεις 7 κουφετα συνολικα και τους μαλωνα αν καναν λαθος…. :D) και επισης πολυ καλες φιλες για το δεσιμο των φιογκων(αν και λογικα στραπατσαρηστικαν λογω φακελου)….

    Ευχαριστω για τις ευχες ευχομαι ολες μας να ειμαστε καλα και το γαμο μας να τον περασουμε υπεροχα και να κανουμε πραγματα για αυτον!!!!

    Λοιπον στο θεμα του beautyblog τωρα που ειναι ομορφια και οχι γαμοι οι παλετες ειναι τελειες και επισης ειμαι σιγουρη οτι τις πηραν κοριτσακια που θα τις χρησιμοποιησουν!!!!!

    Περιμενουμε τις bbgirls ισως καποια στιγμη εμφανιστω και γω….

    Α!!!! αν ποτε ανεβεις Θεσσαλονικη ελπιζω να σε γνωρισουμε απο κοντα οι Θεσσαλονικιες φιλες σου….

  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!

  23. για μένα ισχύει ότι είπε η iro πιο πάνω…μπράβο στα τυχερά κορίτσια!!! Καλό Σ.Κ. επιτέλους ηλιόλουστο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.