Καλή Κυριακή!

 

«Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να’ ταν η βδομάδα όλη και η Δευτέρα να’ ταν μόνο, κάνα δυο φορές το χρόνο»

Ούτε την ταινία θυμάμαι, ούτε για ποιόν λόγο τραγουδούσε αυτό το απίστευτα χαριτωμένο τραγουδάκι, η Αλίκη Βουγκιουκλάκη αλλά με έκανε να σκεφτώ ότι αν και σπάνια μας περνά από το μυαλό είναι η Κυριακή και όχι η Δευτέρα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας.

 

Και θέλω να σας ευχηθώ να έχετε όλες μια υπέροχη εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα και για να το κάνω αυτό βρήκα τον καλύτερο τρόπο: Το mail που μου έστειλε το αγαπημένο bb girl Sheena, την Μέρα της Γυναίκας. Το κράτησα, διότι είναι ζεστό, αληθινό, αισιόδοξο και θέλω με τα αυτά τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά και με την φωτογραφία που μου έστειλε η Sheena να ξεκινήσει για όλες μας, με χαρά και αισιοδοξία και αυτή η εβδομάδα:

 

 

«Καλησπέρα, Τζούλια μου! Τι κάνεις? Παίρνω το θάρρος να σου στείλω pm, δεν πειράζει, ε? Κατ ‘αρχάς, το βρίσκω περιττό να πω για ακόμη μια φορά πως διαβάζω το blog σου με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια (ήθελα να γίνω αισθητικός η έρμη, αλλά με κέρδισε άλλος κλάδος εν τέλει – ανθρωπιστικός, στο άλλο άκρο δηλαδή)! Τόσες μέρες δεν μπόρεσα να δώσω το “παρών” ελέω γρίπης και μου φάνηκε ευτυχής συγκυρία που επέστρεψα σήμερα, που “γιορτάζουμε” τη γυναίκα. Όμως το μήνυμά σου με στενοχώρησε. Χαίρομαι βέβαια για την κοπέλα που πήρε τη ζωή της στα χέρια της, όμως υπάρχει και ένα παιδί, μια ψυχούλα που δε φταίει σε τίποτα και οφείλει να το προφυλάξει με νύχια και με δόντια.

 

 

Αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να σου επισυνάψω μια φωτογραφία που πήρε τυχαία το μάτι μου, αλλά τελικά την εκτύπωσα και την έχω βάλει φάτσα-φόρα στον πίνακα ανακοινώσεων. Επιφανειακά, μπορεί να μοιάζει τελείως οξύμωρο το μήνυμά της με ένα blog που ασχολείται με την ομορφιά, αλλά επειδή είναι κάτι περισσότερο, νομίζω ότι εν τέλει “κολλάει” άψογα. Γιατί εγώ τουλάχιστον πιστεύω στην εσωτερική ομορφιά, στην αύρα που λένε. Μερικές φορές αρκεί ένα ζεστό βλέμμα ή ένα γλυκό χαμόγελο, για να χαρακτηρίσεις κάποιον όμορφο. Τα καλλυντικά απλώς επιτείνουν και τονίζουν την ήδη υπάρχουσα ομορφιά! Ελπίζω να μη γελάς μαζί μου! Άλλωστε, όπως έλεγε και ένας θείος μου, “οι πούδρες και τα αρώματα δεν κρύβουν τα ζαρώματα”! 🙂

 

 

Χρόνια μας πολλά λοιπόν (και όχι μόνο στα λόγια ελπίζω). Να βρει η καθεμιά μας τη δύναμη που χρειάζεται, για να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε αυτόν τον κόσμο! Σε φιλώ!

 

Υ.Γ.1: Συγνώμη για την έκταση, είμαι λίγο πολυλογού!

 

Υ.Γ.2: Όλες κούκλες με τις φωτογραφίες! Ζήλεψα! Θα πιεστώ και εγώ (γιατί η Αυτού Μεγαλειότης είναι και ολίγον ντροπαλή) να στείλω φωτογραφία!

 

 

 

Η ομορφιά είναι μέσα μας. Ας είναι αυτό το μότο μας, για την εβδομάδα που έρχεται αγαπημένες.

 

Καλή Κυριακή!

 

 

32 Σχόλια
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ!!ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

  2. Εννοείται ότι δε χρειαζόμαστε το μακιγιάζ για να είμαστε όμορφες! Απλά όλα αυτά τα χρωματάκια και οι υφές και οι όμορφες συσκευασίες έχουν τόσο πλάκα που με κάνουν να χαμογελάω εκεί που δεν το περιμένω! Και αυτή είναι η άποψή μου περί μακιγιάζ σε 2 μόνο προτάσεις! χαχαχα! Καλή Κυριακή όμορφες!!

  3. Καλημέρα Τζούλια κορίτσια!!!! Τι έκπληξη κι αυτή, μια απογευματινό μια Κυριακάτικο Post τι καλά!!! Ακόμη χουζουρεύω στο κρεβάτι και πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να μπω σε Κυριακάτικο mood! Αχ αυτή η μελαγχολία που σε πιάνει Κυριακή βράδυ είναι φοβερή , ευτυχώς η μέρα τώρα ξεκινά και αργούμε ακόμη γι΄αυτή τη στιγμή. Αυτή η εβδομάδα κιόλας θέλω να περάσει γρήγορα να έρθει η Πέμπτη συγκεκριμένα να επιστρέψει ένας συναδελφος από Γερμανία να μου φέρει την αρωματική μου παραγγελία από τα Duty Free. Του είπα να μου φέρει το καινούριο Aqua allegoria της Guerlain ονόματι Bouquet de Mai και ελπίζω να είναι καλό διότι κυκλοφορεί μόνο στα duty free κι όπως καταλαβαίνετε είναι τυφλή αγορά.
    Ελπίζω η φίλη Sheena να στείλει κι αυτή τη φωτό της να μπει στο άλμπουμ των υπολοίπων καταγεγραμμένων και πλέον φακελωμένων BB girls!! Πλέον όταν βγαίνω στο δρόμο κοιτάω δεξιά αριστερά να δω θα πέσω πάνω σε κάποιο από τα κορίτσια?!?!?!
    Αυτά που γράφει είναι αλήθεια η εσωτερική ομορφιά και η ακτινοβολία του καθενός είναι μοναδική και αν δεν αισθάνεσαι καλά τίποτα δεν μπορεί να το καλύψει. Αν όμως νιώθεις καλά με το εαυτό σου όλα αυτά τα προιόντα απλά υπογραμμίζουν την ομορφιά που ήδη εκπέμπεις!!!
    Φιλιά πολλά και καλή Κυρική σε όλα τα τα ακτινοβόλα BB girls!!!!

  4. Καλημέρα!!
    Πολύ ωραία εικόνα!!
    Και γενικά, συμφωνώ κι εγώ με τη Natalie!! Τα καλλυντικά δεν είναι απαραίτητα, αλλά είναι μια χαριτωμένη πινελιά μέσα στη μέρα…Προσωπικά, λατρεύω και τη στιγμή του μακιγιάζ….Μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερη…..
    Φιλάκια!!*

  5. Καλημερα Τζουλια!!! Καλημερα bbgirls!!
    Εγω απλα θα προσθεσω το γνωστο ρητο”Μια εικονα χιλιες λεξεις!!!”
    Η ομορφια ειναι τοσο υποκειμενικη για τον καθενα μας!!
    Απλως το μακιγιαζ ειναι το περιτυλιγμα η ωραια κορδελα
    που θα βαλουμε στο τελος που και αυτη χρειαζεται κυριως
    γιατι μας κανει να νοιωθουμε Εμεις καλα!!!
    Σας φιλω

  6. Καλησπέρα σε όλες!Πόσο δίκιο έχει!Όμως είναι μια ωραία στιγμή αυτή της περιποίησης και του μακιγιάζ…πάντα με μέτρο βέβαια, χωρίς να φτάνουμε στα όρια του ναρκισσισμού.Να είστε όλες καλά και να νιώθετε όμορφες για να είστε!ΦΙΛΙΑ!

  7. Καλή Εβδομάδα λοιπόν και σε σένα και σε όλες…Ωραία να μας θυμάσαι και αργίες (έχω κι εγώ χρόνο να διαβάσω)..συμφωνώ απόλυτα με την εικόνα αλλά θα την πω την αμαρτία μου..χωρίς το κονσιλεράκι μου δεν κάνω βήμα..(φταίω εγώ που γεννήθηκα με 2 μπουνιές στα μάτια;;)
    Σας χαιρετώ όλες!!

  8. Αχ,αχ! Δεν μπορω αλλη συννεφια! Ευτυχως που εχω το ΒΒ και ανεβαινει λιγο η ψυχολογια μου! Ομορφες σκεψεις απο ομορφες ψυχες…

  9. KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΖΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  10. ΑΧ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΤΙΝΑ!

  11. Μόλις γύρισα από μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα, και είμαι γεμάτη ενθουσιασμό και ενέργεια, κάτι που φαίνεται στα ροδοκόκκινα μάγουλα και στα μάτια που γυαλίζουν από χαρά!
    Και επομένως υποστηρίζω όσο τίποτα άλλο ότι τα ψυμίθια δεν είναι αυτά που μας ορίζουν, και σίγουρα δεν μας χαρακτηρίζουν… όπως πολύ σωστά αναφέρει η Sheena, και σίγουρα υποστηρίζει το BeautyBlog.
    Πάω για ένα καυτό τσάι, γιατί ωραία η βόλτα, αλλά οι 6 βαθμοί για εμένα την κρυουλιάρα είναι πολύ χειμωνιάτικοι….

  12. Πολύ σωστά αυτά που ανέφερε η Sheena…συμφωνώ απόλυτα!!!Όσο για την Κυριακή,από την εποχή του σχολείου, θυμάμαι,μ’έπιανε μελαγχολία μετά το μεσημέρι γιατί θακολουθούσε η τσαγκαροΔευτέρα…έτσι και τώρα! Η Παρασκευή είναι η πιο αγαπημένη μέρα μου,πιο αγαπημένη κ από το Σάββατο !!!

  13. Καλή εβδομάδα σε όλες κορίτσια…..Πόσο συμφωνώ μαζί σας!!!!!!!!!!!!

  14. k vevaia ta ftiasidia den kryvoun alla dior8wnoun kapoia pragmata,etsi den einai?poses fores den eidame kapoia gynaika entelws avafh k thn eipame aperipoihth?oxi oti den einai omorfh alla,na, h gynaika 8elei ligo to matotsinoro tonismeno k to kragionaki na fwtizei e?”ouk en tw pollw to ey” vevaia gia na mh ftasoume sto apenanti akro k exoume 2 kila sova sto proswpo!!!3erete poses fores vafomai k meta afairw gt mou fainetai too much?8elei pollh prosoxh gt merikes fores sthn prospa8eia mas na aresoume ginomaste poly pseytikes.filia se oles k kalh evdomada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. @Αθηνά, Natalie, MariaA,Kat-Rap, Sofia, Argyrousa, Sofianoula, Eleni Pouliou,Flora,Despina,kalliope Bal, sofia amper,Angelina, Maryl, Ξανθή,marianna, Stella:

    Είναι 5.25 και μόλις επιστρέψαμε από μια όμορφη αν και βροχερή και “δροσερή” Κυριακή με τον κύριο Ρωμανό απόλυτα ευχαριστημένο (τα παιδιά δεν νοιάζονται για τον καιρό…)

    Θα προσθέσω λοιπόν, ότι εκτός από την εσωτερική ομορφιά, απόλυτη ομορφιά είναι να σας διαβάζω, να “εισπράτω” την απίστευτα θετική σας ενέργεια και από εκεί που τα Κυριακάτικα απογεύματα “έκρυβαν” πάντα μια μικρή μελαγχολία, εγώ να πετάω στα σύννεφά από τη χαρά μου, που είμαι εδώ, που είμαι μαζί σας, που αύριο ξεκινάει μια νέα εβδομάδα και θα την περάσουμε και πάλι παρεούλα. Και η λέξη “μοναξιά” έχει πλέον φύγει από το δικό μου και ελπίζω και από το δικό σας λεξιλόγιο…

    Καλή μας Εβδομάδα, αγαπημένες μου!!!

  16. NA EIΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

  17. Να’μαι και εγώ! Κατ’αρχάς, Τζούλια μου, να σε ευχαριστήσω πολύ που μου έδωσες το βήμα και “φιγουράρω” στο αγαπημένο μου Bb! Κατά δεύτερον, χαίρομαι που υπάρχουν άτομα εκεί έξω που μοιράζονται τις σκέψεις μου! Η αλήθεια είναι πως όταν τα έγραφα, δεν είχα ιδέα ότι θα τα διαβάσουν και άλλοι, αλλά χαλάλι! Φυσικά και δε λέω ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι απεριποίητη, κάθε άλλο μάλιστα (με μαμά τόσο κοκέτα όσο η δικιά μου, θα ήταν αδύνατο)! Απλώς, είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι παν μέτρον άριστον, δε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε υπερβολές, για να δείξουμε όμορφες! Το σημαντικότερο είναι η εσωτερική ομορφιά και η καλή διάθεση, για να φανεί και προς τα έξω! Να μην ξεχνάμε να χαμογελάμε, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας! Και ούτε είναι κακό να τσαλακώνουμε την εικόνα μας καμιά φορά, γιατί έτσι δείχνουμε πιο ανθρώπινες και προσεγγίσιμες! Φιλιά από τη βροχερή συμπρωτεύουσα (κοντεύουμε να γίνουμε Λονδίνο)! 🙂

  18. Παντα μου αρεσε η Κυριακη, παντα! Θυμαμαι τα απιστευτα φαγητα της γιαγια μου στο χωριο με σπεσιαλιτε την σουπιτσα απο τα δικα της κοκορακια και τις μακαροναδες με το δικο της ξυνοτυρο..
    Καθομουν διπλα στον παππου μου και τον παρατηρουσα συνεχεια να ρουφήξω εικονες να μην ξεχασω τιποτα οταν θα φυγει…
    Καποια στιγμη μονο ειχαν γινει λιγο εφιαλτικές γιατι τρωγαμε με την γυναικα του μπαμπα μου στο σπιτι της αλλα το ξεχασα γρηγορα αφου τελικα καθιερώθηκε το χωριο και οι πολυαγαπημενοι μου παππουδες!
    Και τωρα πια που η γιαγιακα μου δεν μπορει να μας υποδεχεται πια στο σπιτι (αν και θα το ηθελε πολυ) ξυπναμε και το κρεβατι γεμιζει γελια και φωνες, ακολουθει η καθιερωμενη λειτουργια στην εκκλησια, για να μην ξεχναμε οτι πρεπει να πηγαινουμε και στο Δικο Του σπιτι αφου εχουμε την απαίτηση να ερχεται και Εκεινος στο δικο μας και μετα κόπων και βασάνων στρώνεται το Κυριακατικο τραπεζι με τα παιδακια να μαλωνουν για το χρώμα του πιατου, την θεση στο τραπεζι κ.τ.λ. Εννοειται η βολτα στις κουνιες και στην παραλια για να πετάξουν πετρες και ο μπαμπας μας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην φωτογραφια! Λατρεμενη Κυριακη!
    Και βεβαια ολα αυτα εγιναν φορώντας παντα μεικ υπ, μασκαρα, ρουζ και ελαφρυ λιπ γκλος, χαχαχαχαχαχα!!!

  19. Χαιρετώ όλα τα ΒΒ κορίτσια!
    Νομίζω ότι θα ασπαστώ απόλυτα την φωτογραφία που σου έστειλε η Sheena, αλλά συμφωνώ απόλυτα και με Natalie & MariaA…
    Ωστόσο, έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να μακιγιάρεται περισσότερο από ποτέ όταν κάτι δεν πάει καλά, μπας και μου φτιάξει λίγο η διάθεση.. Ευτυχώς, συχνά-πυκνά πιάνει!!! Από την άλλη, όταν αισθάνομαι καλά, δεν χρειάζομαι ένα σωρό μακιγιάζ για να βγώ έξω.. Καμιά φορά ούτε καν το κονσιλεράκι που λέει και η Eleni Pouliou (συνήθως ούτε εγώ το αποχωρίζομαι…)
    Καλή εβδομάδα σε όλες μας!

  20. Η ομορφια του ανθρώπου φαίνεται στα μάτια και στο χαμόγελο του δεν αμφιβάλω γι΄αυτό, αλλά είμαστε τυχερές που έχουμε τη δυνατότητα να καθυστερήσουμε την εμφάνισει των πρώτων ρυτίδων, είμαστε τυχερές που με λίγο μακιγιαζ γινόμαστε ακόμα πιο όμορφες και πολλές φορές το μακιγιάζ είναι αυτό που μας αλλάζει τη διάθεση νόμιζω ότι όλες συμφωνούμε με αυτό.

  21. Angelina και Julia, οι λέξεις σας μας μεταδίδουν έντονο ενθουσιασμό και χαίρομαι τόσο πολύ που είχατε μια όμορφη μέρα!!!! 😀 😀 😀

  22. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Τζούλια μου έχεις απόλυτο δίκιο! Την Δευτέρα λέμε καλή εβδομάδα και ποτέ την Κυριακή! Το ίδιο λάθος έκανα μόλις τώρα. Ποτέ δεν νομίζω να έχω σκεφτεί ότι η εβδομάδα ξεκινάει με την Κυριακή. Όμως γιατί να μην το αλλάξουμε τώρα?? Όσον αφορά την αγαπημένη Sheena πόσο δίκιο έχει στα λόγια της?!!! Πόσο φροντίζουμε την εσωτερική μας ομορφιά?? Ηρεμία, γαλήνη, χαμόγελο στην ψυχή μας. Τι πιο όμορφο?? Παρ’ όλα αυτά όμως σίγουρα το μακιγιάζ χρειάζεται είτε να μας ανεβάσει ψυχολογικά σε κάποια άσχημη περίοδο, είτε να αναδείξει πιο πολύ την καλή μας διάθεση. Και σίγουρα δεν υπάρχει μοναξιά ανάμεσά μας. Γιατί μπορεί να γράφω σχόλιο σήμερα Δευτέρα αλλά τα έχω διαβάσει όλα από την Παρασκευή το απόγευμα. Άρα είστε όλες συνέχεια δίπλα μου!!!

  23. πολυ καλημερα σας!!!!!καλη εβδομαδα τζουλια σαν αντρας και γω να εκφερω την γνωμη μου συμφωνω με την κοπελια.το μακιγιαζ δεν ειναι αυτο μονο που σας κανει ομορφες το κυριοτερο ειναι η εσωτερικη ομορφια και αυτο βγαινει μονο με την ηρεμια αλλα που να την βρουμε?ολοι πλεον ειμαστε μεσα στο αγχος και την μιζερια ετσι μας καταντησαν δυστυχως να μην γελαμε…αυτα με το θεματακι και δεν σε ξεχασαμε απλα η γυναικα μου γεννησε και ο μπεμπης μας αποροφα πολυ χρονο!!!δεν σε ξεχναμε!πολλα φιλια!

  24. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Τι απαίσιος καιρός, δεν μπορώ άλλη βροχή ας τελειώνει επιτέλους ο χειμώνας!!! Ευτυχώς έχουν ανθίσει παντού οι αμυγδαλιές και κάπου παρηγοριέμαι. Παρακαλώ για ένα εισιτήριο για Ιαπωνία τώρα που ανθίζουν οι κερασιές να πάω κι εγώ με το τσούρμο των γιαπωνέζων στα πάρκα να θαυμάσω το θέαμα αυτό. Άντε συμβιβάζομαι και μ’ένα εισιτήριο για Μιλάνο τώρα τέλος του Μάρτη που είναι η έκθεση για τα αρώματα….. Πφ δε μπορεί θα φτιάξει ο καιρός και η διάθεσή μου μαζί!!!
    Φιλιά πολλά!!!!

  25. an k argoporimenh symfono apolyta!!!

    P.S. eleos aytos o kairos!anoiksh akoume k xeimona blepoume!!

  26. kalhspera koritsia,geia sou julia!!!mou exete ginei ka8hmerinh synh8eia.an den anoi3w to beautyblog, den arxizw to surfing sto internet!!!!apaisios kairos k h vdomada mou 3ekinhse ligo strava me mia zhmia sto spiti k tous mastorous na mpainovgainoun….mpliax!!!EYDOXIA,ti wraia h perigrafh sou!!!me ta3idepse stis paidikes mou kyriakes,otan olh h oikogeneia mazeyomaste gyrw apo to trapezi k h mama eftiaxne kt parapanw logw ths hmeras.thn anoi3h k to f8inopwro phgainame sto e3oxiko mas k paizame mexri an pesoume 3eroi!!!!exw kanei paixnidi sth zwh mou oso kanenas allos nomizw.na mou fwnazei h mama mou na paw spiti alla egw ,siga…xaxa!!!!dipla sth 8alassa voltes,partakia,fwties,pshsimo stoh hlio to kalokairi.twra,trexw k kryvomai katw apo ta dentra gia na mh mayrisw k kanw kammia panada h rytidaxaxaxxaax!!!!!!

  27. @anestis: Γειά σου Ανέστη!! Τι ευχάριστη έκπληξη που σε βλέπω στο bb!! Θυμάμαι ακόμα το απίθανο σου σχόλιο σου και το πόσο είχαμε διασκεδάσει!! Συγχαρητήρια και στους δυο σας για το μωράκι σας!! Είδες ότι πέρα από όλα τα άλλα -τα παιδάκια μας είναι η μεγαλύτερη ευτυχία μας;; Να μου τους φιλήσεις και τους δυο! Μαμά και γιο!
    Μην ξεχνάς ότι είσαι το αγαπημένο μας bb boy!!

    Με αγάπη και στους τρεις σας,
    Τζούλια

  28. Για μένα το μακιγιάζ είναι δημιουργία. Δεν το φοράω για να είμαι όμορφη αλλά για να αλλάξω τη διάθεση ή να δημιουργήσω, να εμπνευστώ. Το πρόσωπο είναι ο καμβάς έκφρασής μου. Καλή σας μέρα όμορφες!

  29. ετσι κι αλλιως η ομορφια καθε ανθρωπου αντικατοπτριζεται στα ματια του, στο βλεμμα της ψυχης…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.