Bioten: Οι νέες σειρές Cellufight και Skin Repair

 

 

Ήταν σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, όταν σας είχα γράψει και σας είχα ενημερώσει για μια νέα μάρκα προϊόντων την Bioten και θυμάμαι ότι είχατε όλες εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον. Νομίζω πως τώρα, ένα χρόνο μετά, ήρθε η ώρα να σας πω κάποια νέα της μάρκας για τα οποία ενημερώθηκα και εγώ στην αρχή της εβδομάδας που πέρασε.

 

Δυο νέες σειρές έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της Bioten, η σειρά σώματος Cellufight με μια γκάμα που αποτελείται από τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και η αντιρυτιδική-συσφικτική σειρά προσώπου Skin Repair για ώριμες επιδερμίδες 45+ με τρία νέα προϊόντα- κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών

 

Ας ξεκινήσω πρώτα με την σειρά Cellufight που αποτελείται από: Αντικυτταριτιδική Κρέμα, Αντικυτταριτιδικό Gel, Απολεπιστική Κρέμα Ντους και Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Να σας θυμίσω ότι όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

 

 

Αντικυτταριτιδική Κρέμα 6,95Ε

 


 

Η Κρέμα Cellufight έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ, έχοντας τη θερμαντική δράση που συναντάται σε προϊόντα ινστιτούτων αισθητικής. Μειώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”, αυξάνει τη σύσφιξη του δέρματος και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Περιέχει εκχύλισμα Guarana, το οποίο περιέχει 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από ότι το τσάι ή ο καφές, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες από τους ιστούς. Τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού του πορτοκαλιού, ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

 

 

Αντικυτταριτιδικό Gel 8,95Ε

 


 

Το Αποσυμφορητικό GelCellufight έχει έντονη δράση, βοηθώντας στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου νερού από τους ιστούς, στην εξάλειψη των τοξινών και στην ορατή μείωση της κυτταρίτιδας.Τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού του πορτοκαλιού, ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

 

 

Απολεπιστική Κρέμα Ντους 6,95Ε

 

 

 

Η απολεπιστική κρέμα ντους Cellufight απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την κυκλοφορία, προετοιμάζοντας το δέρμα για ένα αντι-κυτταριδικό μασάζ.Τα Θρυμματισμένα Κουκούτσια Ελιάς προσφέρουν φυσική απολέπιση, η οποία βοηθά το δέρμα να γίνει πιο λαμπερό και λείο. Το Guarana, περιέχοντας 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από τον καφέ ή το τσάι, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και εξαλείφει τις τοξίνες από τους ιστούς. Η Βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες προστατεύει αποτελεσματικά την φυσική ισορροπία του δέρματος.

 

 

Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 6,95Ε


 


 

 

Το Λάδι για Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για να απαλλαγείτε από την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”. Δρα κατευθείαν στις περιοχές με κυτταρίτιδα για να αποκαταστήσει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και να ενεργοποιήσει την μικροκυκλοφορία. To Λάδι Ελιάς θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, επαναφέροντας την απαλότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ η Βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες προστατεύει την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.

 

 

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά και στα προϊόντα της σειράς Skin Repair

 

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ SPF15   10,95Ε

 


 

Η κρέμα ημέρας SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα. Τα Ceramides δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Εμπλουτισμένη με δείκτη προστασίας SFP 15, προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η μη λιπαρή της υφή αποτελεί και βάση για μακιγιάζ.

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 10,95Ε

 


Η επιδερμίδα αντιδρά τελείως διαφορετικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος είναι πιο εντατική. Η δράση της κρέμας νύχτας Bioten SKIN REPAIR βασίζεται στο Χαβιάρι και Ceramides, όπου ενεργοποιούνται πλήρως καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας χάρη στην ειδική σύνθεση της κρέμας. Το δέρμα το επόμενο πρωί, είναι πιο φρέσκο, πιο λείο και εμφανώς πιο νεανικό. Απλώστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ 10,95Ε


 

 

Η κρέμα ματιών Bioten SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι, πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου για να επαναφέρουν τη λεία επιφάνεια του δέρματος. Τα Ceramides που περιέχει δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, ανανεώνοντας τα αποθέματα υγρασίας και διατηρώντας το απαλό και ελαστικό.

 

 

 

Και επειδή κάποια πράγματα τα έχουμε πλέον καθιερώσει εδώ στο bb, δίπλα μου έχω όλη τη σειρά κατά της κυτταρίτιδας Cellufight. Λοιπόν, σχόλιο κάτω από αυτό το post και τέσσερις από εσάς θα κερδίσετε ένα από τα προϊόντα. Εγώ την Δευτέρα θα σας πω με σχόλιο κάτω από αυτό το post, ποιες θα τα δοκιμάσετε. Και μετά περιμένω την γνώμη σας έτσι;

 

 

 

 

Τι περιμένετε αγαπημένες; Άντε γιατί άσχετα με τον καιρό, το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο και πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας!

 

1,054 Σχόλια
  1. perfect present juliaaaaaaaa…thanksss..you always take good care of us..

  2. χρησιμο δωρο για όλες τις γυναικες πριν απ’το καλοκαίρι! καλή επιτυχία σε όλες!!!

  3. η καλυτερη σειρα για το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  4. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα κ θα ήθελα πολύυυυυ!!!!

  5. πολύ ωραια φαίνονται…κι άλλα δωράκια θέλουμε…χιχι..thankssss

  6. αχ ειναι τελειααα τα θελω εγωωωωωωωωω =)

  7. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

  8. Τα μόνα προϊόντα που εχουν αποτελεσμα για μενα!!! Μόνο 2,5 μηνες μεινανε! προλαβαινουμε!!

  9. εχω την σειρά της bioten με νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε και είμαι κατευχαριστημένη! Μακάρι να δοκιμάσω και αυτά…. Good luck everybody!

  10. Ήρθε η άνοιξη… καιρός να αρχίσουμε να συμμαζευόμαστε λίγο…. το καλοκαιράκι είναι κοντά. Και μια βοήθεια σαν και αυτή είναι απαραίτητη

  11. Καλημέρα κι από εμένα..μάλλον δεν πρόλαβα για το διαγωνισμό αλλά τη γνώμη μου θα την πω..η bioten είναι από εκείνα τα παραδείγματα που προϊόντα με πολύ καλές έχουν και πολύ καλά αποτελέσματα..μέχρι στιγμής δλδ αυτό έχω διαπιστώσει..μένει λοιπόν το crash test στα καινούρια..

  12. Ό,τι προϊόντα BIOTEN έχω δοκιμάσε με έχουν ενθουσιάσει!

  13. Aπαραίτητα σε όλες μας πριν βγούμε παραλία

  14. Αυτό το δώρο είναι ότι πρέπει τώρα που είμαστε στα πρόθυρα του καλοκαιριού.

    Ευχομαι να είμαι η τυχερή.

  15. ευχομαινα τα αποκτησω τωρα που θα ελαφρυνουμε λιγο τα ρουχαλακια μας

  16. Ο μικρός μας διαγωνισμός έληξε και η κλήρωση έδειξε εσάς τις 4 τυχερές που θα παραλάβετε σύντομα ένα προιόν από την νέα σειρά της Bioten Cellufight:

    MAΡΙΑ (mema1970va)

    ΧΡΥΣΑ ΜΩΡΑΙΤΟΥ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (aevagelidou)

    ΑΤΗΙΝΑ (aten_2212)

    Συγχαρητήρια!

    Σύντομα θα λάβετε mail από εμένα με τις λεπτομέρειες!

  17. Bioten…σχέση εξάρτησης θα τη χαρακτήριζα τη σχέση μου με την Bioten. Τα προϊόντα της είναι προσιτά στις τιμές και τη δράση τους θα τη ζήλευαν και τα πιο ακριβά προϊόντα!
    Είχα και τη γιορτή μου το Σάββατο και δεν έλαβα ούτε ένα δωράκι, ούτε το πιο μικρό 🙁 Αχ και να κέρδιζα κάτι τόσο μεγάλο!

  18. Κρίμα, ούτε καν πρόλαβα να ελπίζω. 🙁

  19. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα προσώπου και είναι φοβερή! Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της!

  20. …..άκρως απαραίτητα για την καλοκαιρινή μας προετοιμασία ….

    🙂

  21. den exw dokimasei kapoio proion alla tha to ithela polu!!!!

  22. Μου είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη σειρά..

  23. Γιατί οι γυναίκες οφείλουν και πρέπει να είναι πάντα ωραίες…τέλειο δώρο. Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

  24. αντε και πλησιαζει το καλοκαιρι…
    πρεπει να προνοησουμε!

  25. Τελεια θελω να τα κερδισω ειναι πολυ χρησιμα χώρα…!!!

  26. πω πω τέλειες!!!Ανυπομονώ να τις δοκιμάσω!!!!!καλή μας επιτυχία!!!

  27. ωραιες οι προτασεις θα τις ακολουθησω και ενδιαφερουσες οι τιμες βεβαια ¨)

  28. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

  29. ειναι τελειο δωρο για καθε γυναικα ιδιαιτερα τωρα που πλησιαζει το καλοκαιρι.και εγω θα ηθελα να ειμαι μια απο τις τυχερες που θα κερδισουν .

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.