Nivea: Η ολοκληρωμένη σειρά Q10Plus

 

Tα τελευταία χρόνια, όταν ακούω Q10 στο μυαλό μου έρχονται τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος της Nivea. Και είναι λογικό. Στο φυσικό συνένζυμο Q10 βασίστηκαν τα εργαστήρια της Nivea και έπειτα από επτά χρόνια εντατικών ερευνών και χιλιάδες δοκιμές, το βρίσκουμε πλέον παντού στις ολοκληρωμένες σειρές της μάρκας.

 

Το συνένζυμο Q10, που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς Nivea Q10 plus, είναι μία ουσία η οποία υπάρχει φυσικά σε κάθε κύτταρό του οργανισμού, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην προστασία και αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης  για πρόσωπο και σώμα, έρχεται και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, ενώ τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της δουλεύουν σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα.

 

Η σειρά προϊόντων  Visage Q10 plus συμβάλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου ορατά πιο λεία. Από την άλλη, τα προϊόντα περιποίησης σώματος Q10 plus ενισχύουν τη σύσφιξή και την αναμόρφωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητά της.

 

Και μια που μιλάμε για σώμα, να σας πω ότι το νέο προϊόν της σειράς είναι το Λάδι Σμίλευσης Q10 plus. Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση το κάνει ιδανικό για τη  βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.

 

 

 

Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει… Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από τις τυχερές και ούτε στην εφηβεία ούτε στην εγκυμοσύνη αντιμετώπισα πρόβλημα με ραγάδες. Aπό την άλλη λίγη σύσφιξη όλες την θέλουμε…Αν όμως το συγκεκριμένο λάδι (που κοστίζει μόνο 8,60Ε ) βοηθάει έστω και λίγο, κάνοντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές και βαθιές ενώ ταυτόχρονα κάνει και σύσφιξη και βοηθά στην ελαστικότητα- πραγματικά θα με ενθουσίαζε.

 

 

Έχω εδώ δίπλα μου 5 Q10 plus Λάδια Σμίλευσης . Ποια θέλει να δοκιμάσει; Και να μας πει μετά, αν όντως κάνει αυτό που υπόσχεται; Λοιπόν, σχόλιο από κάτω και το βραδάκι θα σας πω ποιες θα τα λάβετε για να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε και να πείτε και στις υπόλοιπες την γνώμη σας.

 

Τέλος, το post σήμερα αφορούσε φροντίδα προσώπου και σώματος. Τώρα αν έχετε διάθεση για λίγο χρώμα και μακιγιάζ κάντε κλικ εδώ και θα δείτε και ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν…

 

 

749 Σχόλια
  1. για τη γυναικα μου.ελπιζω να μην με παρεξηγησει.

  2. Τέλειο δώρο…..αν κάνει και αυτά που υπόσχετε superrrrrrr!!!!!!!

  3. γεια σου Τζουλια,δυστηχως δε μπορω να σου πω την γνωμη μου δε το εχω δοκιμασει..Μακαπι να ειμαι τυχερη να το παρω στα χερια μου…φιλια

  4. Σας ξερω χρονια και σας εμπιστευομαι πραγμα δυσκολο στην εποχη μας

  5. Τα θέλω!!! Ερχεται καλοκαιρι και τα χρειαζόμαστε!!

  6. Πραγματικα εχω δοκιμασει ελαχιστα προιοντα Nivea… Οι τιμες παντως ειναι πολυ καλες, μακαρι να εχουν και αποτελεσμα. Οσες τα δοκιμασουν να μας πουν γνωμες!!!

  7. Teleio dwraki!!!! elpizw na sta8w tuxeri kai na to dokimasw!!! 🙂

  8. Ερχεται το καλοκαίρι!!! σίγουρα χρειάζετε :Ρ και γρηηηγορα :Ρ

  9. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να είμαστε πανέτοιμες!Η τιμή των προϊόντων είναι προσιτή αν έχουν και αποτέλεσμα τότε αξίζουν. Δώσε μας την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε…

  10. ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  11. Καταπληκτικά και πολύ χρήσιμα!!!Τα θέλω!!!!!!!!

  12. Σίγουρα το έχω ανάγκη και με την πρώτη ευκαιρία θα το αγοράσω.

  13. κι εγω θελω να το δοκιμασω,εχω ακουσει οτι ειναι αποτελεσματικα χωρις να περιμενεις θαυματα εχει διαφορα

  14. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΣ,Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΟΚ!!!!!

  15. Πρώτη φορά διαβάζω για το λάδι αυτό .. γιατί όχι! να είμαι μια από τις τυχερές και να το δοκιμάσω <3 λατρεύω την Nivea και το αβοκάντο 🙂

  16. Τα αδυνατιστικά NIVEA τα χρησιμοποιώ κατά κόρον,άρα αυτό που υπόσχεται το πραγματοποιεί,σας το υπογράφω!!Πρόκειται για καταπληκτικά προϊόντα που η σχέση ποιότητας-τιμής είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.Παρακαλώ,τώρα που έγραψα τόσο καλά λόγια,να συμμετέχω με δύο κλήρους…..Πλάκα κάνω,τα προαναφερθέντα είναι αλήθεια και όχι κολακείες.Ραντεβού το βραδάκι

  17. Και εγώ θέλω να το δοκιμάσω! Αλλά εάν δεν είμαι απο τις τυχερές δεν πειράζει

  18. Τα θέλω!!! Ερχεται καλοκαιρι και τα χρειαζόμαστε!!

  19. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  20. Σας ξερω χρονια και σας εμπιστευομαι πραγμα δυσκολο στην εποχη μας

  21. θα ειναι οτι πρεπει για μενα γιατι πριν λιγους μηνες γεννησα το 2 παιδακι μου.ευχαριστουμε πολυ.

  22. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΔΙΑ.

  23. μια συσφιξη θα ήταν απαραιτητη μετα απο 2 εγκυμοσυνες….. χα-χα

  24. ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ

  25. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ.ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!

  26. ΘΕΛΩ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!15 ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! 🙂

  27. polu kala ola ta proionta ths nivea!elpizw na kerdisw na dokimasw ki auto! 😛

  28. θα ήθελα πολύ να δω τα αποτελέσματα του σε μενα!

  29. ολα τα προιοντα της nivea ειναι αξιόλγα..το ίδιο φαντάζομαι κι αυτό!

  30. αντε, πως θα βγουμε για μπανιο στη θαλασσα?…πλσιαζει ο καιρος, κατι πρεπει να γινει…

    Καλη μας επιτυχια!

  31. ωραιο δωρακι τζουλια!οτι πρεπει μιας και το καλοκαιρι πλησιαζει 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.