Nivea: Η ολοκληρωμένη σειρά Q10Plus

 

Tα τελευταία χρόνια, όταν ακούω Q10 στο μυαλό μου έρχονται τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος της Nivea. Και είναι λογικό. Στο φυσικό συνένζυμο Q10 βασίστηκαν τα εργαστήρια της Nivea και έπειτα από επτά χρόνια εντατικών ερευνών και χιλιάδες δοκιμές, το βρίσκουμε πλέον παντού στις ολοκληρωμένες σειρές της μάρκας.

 

Το συνένζυμο Q10, που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς Nivea Q10 plus, είναι μία ουσία η οποία υπάρχει φυσικά σε κάθε κύτταρό του οργανισμού, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην προστασία και αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης  για πρόσωπο και σώμα, έρχεται και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, ενώ τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της δουλεύουν σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα.

 

Η σειρά προϊόντων  Visage Q10 plus συμβάλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου ορατά πιο λεία. Από την άλλη, τα προϊόντα περιποίησης σώματος Q10 plus ενισχύουν τη σύσφιξή και την αναμόρφωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητά της.

 

Και μια που μιλάμε για σώμα, να σας πω ότι το νέο προϊόν της σειράς είναι το Λάδι Σμίλευσης Q10 plus. Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση το κάνει ιδανικό για τη  βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.

 

 

 

Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει… Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από τις τυχερές και ούτε στην εφηβεία ούτε στην εγκυμοσύνη αντιμετώπισα πρόβλημα με ραγάδες. Aπό την άλλη λίγη σύσφιξη όλες την θέλουμε…Αν όμως το συγκεκριμένο λάδι (που κοστίζει μόνο 8,60Ε ) βοηθάει έστω και λίγο, κάνοντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές και βαθιές ενώ ταυτόχρονα κάνει και σύσφιξη και βοηθά στην ελαστικότητα- πραγματικά θα με ενθουσίαζε.

 

 

Έχω εδώ δίπλα μου 5 Q10 plus Λάδια Σμίλευσης . Ποια θέλει να δοκιμάσει; Και να μας πει μετά, αν όντως κάνει αυτό που υπόσχεται; Λοιπόν, σχόλιο από κάτω και το βραδάκι θα σας πω ποιες θα τα λάβετε για να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε και να πείτε και στις υπόλοιπες την γνώμη σας.

 

Τέλος, το post σήμερα αφορούσε φροντίδα προσώπου και σώματος. Τώρα αν έχετε διάθεση για λίγο χρώμα και μακιγιάζ κάντε κλικ εδώ και θα δείτε και ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν…

 

 

749 Σχόλια
  1. Ouaou….Oti prepei na to ksekinisoume tetoia epoxh !!!Tis 8elwwww!! <3

  2. Γέννησα πριν 6 μήνες, οπότε…χρειάζομαι μια βοήθεια!

  3. ειμαι περιεργη για τα αποτελεσματα του Q10 plus…τα περισσοτερα προιοντα, πολλα υποσχονται, λιγα κανουν…

  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

  5. EXOYME MERES MPROSTA MAS NA PASALIFTOYME ME KREMES KAI NA BGOYME STHN PARALIA TZOULIA AFEIERONW KAI ENA TRAGOUDI (KORMI 8ANATHFORO) XAXAXA

  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!ΤΟ ΘΕΛΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΩ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

  8. Αχ , γιατί όλα τα νέα προιόντα που παρουσιάζονται πάντα τέτοια εποχή είναι τόσο ελπιδοφόρα αλλά στο τέλος μένουμε (συνήθως) με την ελπίδα ? Δυστυχώς έχω κι εγώ κάποιες ραγάδες οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα …

  9. Ωραία η σειρά της Nivea Q10! Τώρα βλέπω και νέα προϊόντα, οπότε ενθουσιάζομαι.. Έχω δοκιμάσει το γαλάκτωμα, την κρέμα ημέρας και την κρέμα ματιών! Βλέπω οτι η νέα σειρά είναι περισσότερο εξειδικευμένη στην αντιγήρανση.. Θέλω να δοκιμάσω τον ορό απο αυτά αλλά και το λάδι! Φιλιά και καλή επιτυχία!

  10. Yπέροχα δώρα,για τις λεπτες γραμμές στο πρόσωπο!

  11. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το σώμα μου φωνάζει… “κάνε ότι μπορείς για μένα”!!

  12. H Nivea είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για πρόσωπο και σώμα!!

  13. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ…ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ….

  14. Όλα τα προϊόντα της nivea είναι τέλεια

  15. οι κρεμες της nivea ειναι γενικα πολυ καλες,τωρα τις κρεμες συσφιγξης δεν τα πολυεμπιστευομαι.βοηθητικα ναιμ αλλα χωρις λιγη γυμναστικη πιστευω δεν μκανεις τιποτα

  16. Καλησπέρα Τζούλια και κορίτσια! Απο αυτή τη σειρά έχω δοκιμάσει (απο τη μαμά μου) το γαλάκτωμα και την κρέμα ματιών. Η συγκεκριμένη σειρά είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερες ηλικίες, ωστόσο υπάρχουν άλλες σειρές που ανταποκρίνονται και στις δικές μου ανάγκες.. By the way αγαπάω τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και ειδικά σώματος της Nivea χρόοοονια τώρα.. Έτσι, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το νέο λάδι καθώς ταλαιπωρούμαι απο τις ραγάδες λόγω αυξομειώσεων βάρους.. Ελπίζω να έχει κάποιο αποτέλεσμα, βέβαια δεν περιμένω θαύματα, ξέρω οτι μόνο με laser διορθώνεται πλήρως το πρόβλημα.. Μήπως έχει κάποια να προτείνει κάτι αποτελεσματικό εκ πείρας?? Φιλιά σε όλες!

  17. μακαρι να μπορει να βοηθησει στην “ολικη επαναφορα” μετα απο την δευτερη εγκυμοσυνη μου….!!!!

  18. ελπιζω να κανει δουλεια γιατι εχω δοκιμασει πολλα προιοντα και δεν εχω δει αποτελεσμα

  19. Μακάρι έχω χάσει αρκετά κιλά ( τον Ιούνιο ήμουν 111,200 και τώρα 86,900 – φυσικά συνεχίζω διατροφή με διαιτολόγο και τρέξιμο σε διάδρομο και βαράκια )και μια σύσφιξη στα αλήθεια μου χρειάζεται … Καλή μας επιτυχία 🙂

  20. META APO 2 PAIDIA KAI ARKETES RAGADES THA TO ITHELA POLU…KALI TUXI SE OLOUS MAS…

  21. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω και να σας πω μετά τη γνώμη μου!

  22. Τα προιόντα Νivea είναι απο τα αγαπημένα μου εδώ και χρόνια…μικρή θυμάμαι ήθελα να τρώω{!)την κλασική μπλε Νivea που είχε πάντα η μαμά μου μαζί της,οπου και να πηγαίναμε,και πέθαινα στο κλάμα όταν μου την έπαιρνε από τα χέρια…ποτέ δεν λείπει αυτή η αγαπημένη συσκευασία από το ντουλάπι με τα καλλυντικά μου!!Οσο για το λάδι,ελπίζω να με βοηθήσει τώρα που έχω ψιλοανοίξει λόγω εγκυμοσύνης…

  23. τελειο δωρο! μακαρι να κερδισω ενα, θα μου ειναι πραγματικα χρησιμο!

  24. Τέλεια!!! Ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι!!

  25. θα ηθελα κι εγω να το δοκιμασω…για να δουμε!

  26. ΑΧ ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΠΑΣ..ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝIVEA..

  27. ta thelw…gennisa prin ligo kairo kai xreiazomai peripoiisi swmatos epeigwntos
    !!!!!!!!

  28. εννοειται πως θελω τρελα να τα δοκιμασω αυτα τα προιοντα!
    καλη τυχη σε ολες!

  29. παιδιααα! θελω συσφιξη επειγοντως!! Μακαριιιιι! 🙂

  30. Tha th dokimasw prwta kai meta tha sas pw thn gnwmh mou alla apo oso kserw ta proionta NIVEA einai supeeeeeer…….!!!!!

  31. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Ήδη χρησιμοποιώ την goodbye cellulite της Nivea αλλά μάλλον είναι νωρίς για να δω αποτελέσμα.

  32. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!!!

  33. xreiazomai eilikrina mia susfiksh sto swma mou.kai einai h katallhlh periodos gia na ksekinhsw!!!hope!!!

  34. ΕΧΩ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. Η Q10 plus Λάδι Σμίλευσης Nivea ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ…

  35. Εχω δοκιμασει πολλα κ δν ειμαι ευχαριστημενη…Θα ηθελα να δοκιμασω κ αυτο…Καλη μας τυχη…

  36. Σμίλευση ακούνε τα αυτάκια μου; Όχι λάδι, τον ελαιώνα ολόκληρο μπορώ να βάλω αρκεί να δείξουν λίιιιγο καλύτερα τα πόδια μου. Ξέρετε πόσο απαίσιο είναι να έχεις πόδια σαν καλάμια (“κανιά” τα έλεγε η μαμά μου)και να έχουν ραγάδες-δώρο από τις εγκυμοσύνες; Να είσαι αδύνατη αλλά να έχεις χαλάρωση;(να μην τρώγατε μανδάμ όσο ένα κοπάδι βόδια θα μου πείτε, αλλά πεινούσα η δόλια). Όχι τίποτα αλλά αρχίσανε και οι ζέστες και με πιάσανε τα άγχη πως θα βάλω τα κοντά μου.

  37. δυστυχώς έχω ραγάδες! Και εγώ θέλω να το δοκιμάσω!

  38. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ-ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ!!! ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΩ…ΧΑ…ΧΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.