Korres: Νέα Σειρά Αποσμητικών.

 

Πριν λίγο, ανακοίνωσα τις νικήτριες του μικρού μας διαγωνισμού για το νέο Λάδι Σώματος της Nivea (τελικά η κλήρωση έγινε σήμερα το πρωί, γιατί είδα ότι άρεσε σε πάρα πολλές από εσάς το προιόν… και οι τυχερές έχουν ήδη λάβει τα mail τους) Στα σημερινά νέα τώρα: Σας είχα πει όταν έκανα πριν από λίγο καιρό το post για την νέα συλλογή στα βερνίκια νυχιών Korres, ότι η μάρκα ξεκινάει δυναμικά και μια άλλη κατηγορία αυτή των αποσμητικών. Σήμερα θα σας πω λίγα πράγματα παραπάνω για τα συγκεκριμένα αποσμητικά.

 

Λοιπόν, με βασικό σκοπό την αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία σε συνδυασμό με τη φροντίδα ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, οι συνθέσεις των αποσμητικών δεν περιέχουν οινόπνευμα και parabens, ενώ εκμηδενίζουν την πιθανότητα ερεθισμών. Σε ‘πρώτο πλάνο’ τοποθετούνται φυσικής προέλευσης αποσμητικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τις σημαντικές στυπτικές ιδιότητες του βιολογικού εκχυλίσματος Equisetum και την αντι-φλογιστική δράση του μείγματος με Βisabolol και εκχύλισμα Ginger βιολογικής καλλιέργειας.

 

Προς το παρόν, στη σειρά εντάσσονται τρία προϊόντα και θα γίνω πιο συγκεκριμένη:

 

Το Αποσμητικό 24ωρης Προστασίας, για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες (ιδανικό και για μετά την αποτρίχωση) αντιμετωπίζει την κακοσμία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες φυσικών συστατικών, όπως τα λιποαμινοξέα, ενώ δεν περιέχει άλατα αλουμινίου. Ο τρόπος που τα φυσικά συστατικά δρουν, μειώνοντας την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν την κακοσμία, δεν διαταράσσει το μικρο-περιβάλλον του δέρματος σε αυτή την περιοχή και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

 

 

Τα δύο Αποσμητικά Antiperspirant 48ωρης Προστασίας (με & χωρίς άρωμα) “επεμβαίνουν” πιο δραστικά, μειώνοντας την εφίδρωση και συνεπώς την κακοσμία, ενώ φροντίζουν την επιδερμίδα χάρη στις ισχυρές καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές, αντισηπτικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες των αλάτων αλουμινίου από Αλλαντοΐνη. Οι τιμές των αποσμητικών είναι 7,80

 

Μικρό το post σήμερα, αλλά μεγάλα τα νέα για την εταιρεία που μας βγάζει ασπροπρόσωπους εδώ και πολλά χρόνια και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Εκτός από τα νέα Korre όμως, θέλω να σας πω και κάτι άλλο σήμερα… Η MariaA μας, πήγε στο κομμωτήριο, έκανε τη βαφή Matrix και επειδή της το ζήτησα και δεν μας χαλάει χατίρι έβγαλε δυο φωτογραφίες μια πριν και μια μετά, με το νέο της απίθανο χρώμα…

 

 

 

MariaA  ΒΜ (before Matrix)

 

MariaA  AM (after Matrix)

 

 

 

Tέλεια δεν είναι; Όπως της είπα όταν έλαβα τις φωτογραφίες, πολύ πιο αληθινή, τσαχπίνα και γλυκιά από το «ξύλινο» μοντέλο… (που θα πάει… κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και οι εταιρείες ότι έχουμε βαρεθεί τα “πλαστικά” σε όλες τους τις μορφές…)

 

 

 

(Άσχετο: Θέλω να σας κάνω ένα δώρο για το Πάσχα... Που να περιλαμβάνει, για 2 άτομα, διαμονή σε  ξενοδοχείο με πρωινό,  για 3 μέρες: Μεγ.Παρασκευή, Μεγ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.. και βέβαια, εκεί που θα πάτε (νησάκι είναι…) θα σας περιμένει και special δωράκι, bb...και να κάνω και σε όλες σας, όλες σας όμως, ένα ακόμα… Τι λέτε; )

95 Σχόλια
  1. Και η τιμή αυτών? Χαιρόμαστε που βγάζετε νέα προιόντα….!

  2. @Ελένη: Σε ευχαριστώ που μου το υπενθύμισες Ελένη μου… Η τιμή τους είναι 7,80Ε.

  3. Τι να πούμε?!?! ΥΠΕΡευχαριστούμε για την τέλεια σκέψη!!!
    ΥΓ. Νομίζω θα προτιμήσω τα αποσμητικά ΚΟΡΡΕΣ μιας και η περιοχή της μασχάλης εκτός από ευαίσθητη είναι πολύ κοντά σε αδένες…
    Goodmorning Ladies!

  4. Καλημέραααα!
    Περίμενα καιρό αυτή την ανάρτηση, τα αποσμητικά είναι μια μεγάααααλη ιστορία. Αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τα αποσμητικά με αλουμίνιο, πολλές μελέτες και έρευνες συγκλίνουν στο ότι ευθύνεται για καρκινογενέσεις. Ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή που έχει πολλούς αδένες είμαι έξτρα προσεκτική.
    Ενώ λοιπόν ξεκίνησα να διαβάζω με χαρά κόλλησα σε εκείνο το “αλάτων αλουμινίου από Αλλαντοΐνη”. Υποθέτω πως για να το έχει ο Κορρές δε θα είναι το “κακό” αλουμίνιο αλλά κάτι άλλο. Θα πάω να ρωτήσω το φαρμακοποιό μου.
    Η MariaA είναι πράγματι μια κούκλα και θα ήθελα αν μπορεί να μοιραστεί μαζί μας και τις εντυπώσεις της για τη βαφή (αν έτσουζε πολύ, αν μύριζε πολύ, αν τα μαλλάκια της “αγρίεψαν” και πως συμπεριφέρεται το χρώμα στα επόμενα λουσίματα). Φυσικά και προτιμώ τη MariaA μας από ένα στημένο μοντέλο με photoshop και η γνώμη της θα μετρήσει πολύ περισσότερο στην τελική μου επιλογή.
    Φιλάκια πολλά σε όλες, έχει τέλεια μέρα για μεσημεριανό καφεδάκι στον ήλιο. Πάμε;

  5. @Ελένη:Αχ, να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπάκι και να βρεθώ στην παραλία της Θεσσαλονίκης για καφεδάκι μαζί σου… Αχ.. τι μου είπες τώρα…

  6. Πολύ ωραία νέα για την αγαπημένη μου εταιρεία. Σίγουρα θα δοκιμάσω το 1ο μια που με τα antiperpsirant δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά. Η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι. Προτιμώ κάτι που να καταπολεμά τις κακοσμία και όχι την εφίδρωση.

    H Μαρία θεά !!! Έχω την εντύπωση & από τα post της αλλά και απο τις φωτογραφίες της ότι δεν υπάρχει αυτό το κορίτσι. Θα ήθελα να την δω και σε ένα videaki όπως της Kat-rap. (Χαχα έχω αρχίσει να αποκτώ και εγώ τις αδυναμίες μου εδώ μέσα).

    Όσο για το πασχαλινό δωράκι, εγώ δεν θα συμμετέχω (εκτός και αν με στείλεις κάπου που να δέχονται 1 σύζυγο, 1 παιδί που κάνει για 10, & 3 σκύλους – θα κάνω την υποχώρηση να αφήσω πίσω τον παπαγάλο lol). Όποια το κερδίσει να περάσει τέλεια !!!

  7. Έτσι όπως το λες:ασπροπρόσωπους μας βγάζουν Κορρες αλλά και Apivita…και με συστατικά κατ’ευθείαν απ’τη φύση μας..κι έχουμε μπόλικη ε;..Καλημέρα..

  8. ΚΑΛΗΜΕΑΡΑ!!!!
    ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΝΟ KORRE ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ.
    ΤΗ ΒΑΦΗ MATRIX ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ(ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ)ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΑΦΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

  9. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Τι ήταν αυτό πρωί πρωί Τζούλια ανοίγω αμέριμνη το ΒΒ και βλέπω τη μούρη μου φόρα παρτίδα!?!?!?! Δεν προειδοποιήθηκα το καταγγέλλω!!! Λοιπόν η εμπειρία ήταν πολύ ωραία τα παιδιά στο κομμωτήριο ευγενέστατα και εξυπηρετικότατα. Η βαφή δεν μύριζε και δεν με έκαψε καθόλου, την είχα στο κεφάλι μου 45-50 λεπτά περίπου. Μετά με έλουσαν με το σαμπουάν της εταιρείας και μου έβαλαν και μαλακτική τα οποία μετά το στέγνωμα μύριζαν υπέροχα. Η βαφή αντιδρά ωραία έχω λουστεί 1 φορά από τότε (πήγα την Πέμπτη που μας πέρασε) και θα ξαναλουστώ σήμερα αλλά δεν είδα καμία αλλοίωση στο χρώμα ούτε κιτρινίλες. Λούστηκα με το σαμπουάν της εταιρείας που μου έδωσαν μαζί. Γρνικώς ήταν μια πολύ ωραί εμπειρία και το καταευχαριστήθηκα!!!! Ευχαριστώ Τζούλια και MATRIX!!

  10. Καλημέρα ! Ενδιαφέρουσα πρόταση για εξειδικευμένη και ασφαλή προστασία…τα προϊόντα αυτά πάντα με ικανοποιούν, και διατίθενται και σε φιλικές τιμές ! Κούκλα η Maria A, αν και δε βαφω τα μαλλιά μου(ακόμα!παραμένω πιστή στο φυσικό μου που είναι καστανό ανοιχτό), αναμένω εντυπώσεις !

  11. @Ελένη: Αν ανέβω Θεσσαλονίκη το Πάσχα θα έρθω να πιούμε τον καφέ (ή Χαλκιδική όπου είσαι)!! Ήλιο θα έχει και τότε!!

  12. Με κάλυψες απόλυτα ! Με γεια Maria !! ευχαριστούμε για τα σχόλια !!

  13. @MariaA Μαράκι είσαι μια κούκλα!!! σου πάει πάρα πολύ το καινουργιο χρωμα κι αν δεν κιτρινίζει στο μελλον, θα είναι σουπερ! Εννοείται ότι η ΒΒ Μαρία μας είν αι καλύτερη απο τις άχρωμες, άοσμες και άγευστες μοντέλες…. Φιλιά

  14. Καλημέρα κι από εμένα…..σε ευχαριστούμε πολύ για το post και για την ολοκληρωμένη έρευνα που έκανες γύρω από το προϊόν , σίγουρα θα δοκιμάσω ένα αποσμητικό του Korre….

  15. Συμμερίζομαι τον φόβο όλων με τα αποσμητικά, αν και δεν ξέρω απο που και από τι μπορούμε πια να φυλαχθούμε, κραταω όμως μια επιφύλαξη ως προς την αποτελεσματικότητα όλων αυτων των “φυσικών” ή ας πουμε πιο ανώδυνων προιόντων. Τελευταια μου εμπειρία και πιο πρόσφατη με το καινούργιο αποσμητικό της Nivea Natural, το οποιο αν και το χρησιμοποίησα μες το καταχείμωνο, δεν κρατουσε όχι 24ωρο, αλλα ούτε το πρωινό του οκταωρου μεχρι να γυρίσω στο σπίτι. Με κανει να νοιωθω ιδιαίτερα ανασφαλης όλο αυτο. Οταν δε, επιχείρησα να δοκιμασω καποιο αντίστοιχο της Vichy, (το οποιο κόστιζει κι ενα καρο λεφτά…) η κοπέλλα στο stand ήταν ιδαιτερα επιφυλακτική ως προς την διαρκεια και ούτε λίγο ουτε πολύ, μου τόνισε ότι είναι 24ωρο και ναι… ξέρετε… ίσως το καλοκαίρι…. οποτε ξαναγύρισα στο neutro roberts, και ο θεος βοηθός….

  16. @Julia Αχ… ναι κι εγω θετω εαυτον εκτος Πασχαλινού διαγωνισμού (με πόνο ψυχης, σνιφ… σνιφ…)

  17. @mariaA: H ζωή στο bb, χωρίς εκπλήξεις δεν έχει νοστιμάδα… Και είδες… ο λαός σου απαιτεί video!!! xxx

  18. Καλημερα ΤΖΟΥΛΙΑ!!BB GIRLS!!!
    Χαχα σου την εσκασα το αποσμητικο του Κορρε πηγα και το αγορασα οταν
    διαβαδα το πρωτο σου ποστ!! Ειναι παρα πολυ καλο!!πηρα αυτο για τις ευαισθητες
    επιδερμιδες που δεν εχει αλατα αλουμινιου γιατι πρεπει να προσεχουμε τη βαζουμε σε αυτη την περιοχη μιας και βρισκονται εκει πολλοι αδενες.Παντως εμενα που εχω μια πιο εντονη εφιδρωση με καλυψε εχει ενα ελαφρυ αρωμα ωστε να κανει για ολες τις μυτες!!και ειναι ιδιαιτερα δροσιστικο διοτι ειναι σε μορφη μπιλιας και στεγνωνει σχετικα γρηγορα χωρις να κολαει και το βασικο δεν αφηνει σημαδια στα ρουχα!!
    @MariaA εισαι σουπερ το χρωμα ειναι υπεροχο!!! Και συμφωνω με την Τζουλια θελουμε πολυ ποιο αληθινα προσωπο οπως το δικο σου στις διαφημησεις..
    @ΤΖΟΥΛΙΑμου το δωρο σου ειναι τελειο αλλα εγω το Πασχα το παιρναω παντα οικογενειακως με παππουδες και γιαγιαδες σουβλιζοντας πατροπαραδοτα χαχαχα
    θα ριξω μια στροφη στην σουβλα και για σας χαχαχα..
    Σας φιλω!!!

  19. @Sofia: Τι ωραίο review και σχόλιο ήταν αυτό Σοφάκι μου!!! Ευχαριστούμε!!

    Ναι αγάπη μου, τίποτα καλύτερο από το παραδοσιακό Πάσχα με την οικογένεια!!

  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΝΟΝΤΑ KORRES ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ, ΤΖΟΥΛΙΑ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΙ SPECIAL ΔΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ!
    ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ?!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  21. @ΤΖΟΥΛΙΑ μου παντα στην υπηρεσια σας χιχι
    @ΣΤΕΛΛΑ μου μην ξαναγυρισεις στο neutro γιατι
    σιγουρα ο θεος δεν θα σε βοηθησει!! Δοκιμασε του Κορρε εχει και ποιο ενυσχιμενη
    σειρα αλλα πολυ καλο για μενα εινσι και του body shop ( dry-effect) εγω εχω παρει
    το αρωμα cool&zesty σε μορφη στικ εχει ενα ελαφρυ αρωμα κιτρου με δεντρολιβανο και το βασικο κραταει πολυ (κυριως το καλοκαιρι)το μονο που δεν με βολεψε ηταν οτι επειδη ειναι στικ με δυσκολευει στην χρηση να το γυρισω και να το κλεισω και ειναι δυσκολο στο απλωμα αλλα απο οτι ειδα υπαρχει σε μπιλια αρα θα εινσι ποιο ευκολο.Εχει και σε αλλα αρωματα με αιθερια ελαια δες το σαιτ αξιζει η αγορα του και η τιμη του ειναι 6,50 και κραταει παρααα πολυ.

  22. ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ …….ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΟΛΑΣ……!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…………ΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ?

  23. και γω ειμαι εκτωσ διαγωνισμου γιατι δεν μπορω ναποχοριστω το μωρακι ακομα!! αλλα για το δευτερο δωρακι δεν θα πω οχι!!

  24. Ευχαριστώ κορίτσια για τα φοβερά σας σχόλια!!! Είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να μείνω ανέκφραστη με όλα αυτά που γράφετε!!! Θα επανέλθω όμως!!

  25. @MariaA Καλά δεν υπάρχει η αλλαγή που έκανες!! Απλά καταπληκτική!

    Καλέ ποια μοντέλα??? Αυτο το πρόσωπο ειναι κουκλίστικο? Γιατι δηλαδή τι παραπάνω έχουν οι επαγγελματίες? Και με το σκέρτσο της και με τη γλύκα της, και με το βλέμμα το αθώο που κρύβει και μια δόση υπονοούμενων στο βάθος!! Ε όχι πείτε μου εχετε δει τιποτα καλύτερο?

    Αχ εχω γινει τσιφούτα ή τα 7.8 είναι όντως πολλά? Αισχος να σκέφτομαι έτσι…αλλά εχω αρχίσει να θυμώνω πλέον και δεν χαρίζομαι για τιποτα και για κανέναν! Ψειρίζω τις τιμές όλες σαν τη μαιμού!

  26. Χμμμ…φαίνονται ενδιαφέρον τα αποσμητικά…γενικά έχω ένα θέμα με αυτά..αλλά εμπιστευομαι πολύ τα προιόντα Korres!όσο για το χρώμα τι να πω…ζηλευω…κοιτάω το δικό μου μαλλί που είναι μέσα στην θαμπάδα και 🙁 …αχ..! 🙂 Τώρα για το διαγωνισμό,δυστυχώς ή ευτυχώς Πάσχα=οικογένεια για εμένα 😛 🙂

  27. Σιγουρα θα δοκιμασω το πρωτο. Εχω πολυ ευαισθητο δερμα και αγοραζω μονο της Sanoflore και της La Roche-Posey. Η MariaA ειναι μια κουκλα και πριν και μετα. Μπραβο Μαρια!

  28. Λατρέυω όλα τα προιόντα κορρές!!! Και είναι και ελληνικά!!! Όσον αφορά δωράκια υπάρχει περίπτωση να πούμε όχι??? Φιλιά!!!

  29. Καλησπέρες!!! Πολύ ενδιαφέρουσα η νέα σειρά! Συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Κορρές! Το σκεφτόμουν το θέμα του αποσμητικού τελευταία, μιας και η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη! Τα χρήματα δεν μου φαίνονται πολλά (σχετικά πάντα), μιας και για άλλα φαρμακευτικά που ρώτησα οι τιμές ήταν αρκετά μεγαλύτερες! Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο… Φιλιά xxx

  30. Υπεροχα!θελω πολυ να δοκιμασω φυτικα αποσμητικα καθως ο κινδυνος των βλαβερων ουσιων κατω απο την μασχαλη με προβληματιζει πολυ και για ευνοητους λογους!ευχαριστουμε τν εταιρια οχι μονο για τα προιοντα της αλλα και γι’αυτο που ειπες τζουλια μου!μας κανει περήφανους!επισης τελειο το μαλλακι και πολυ ηολυ ομορφο προσωπο!μπραβο;-)

  31. Μ’αρέσει πολύ η αλλαγή της Μαρίας , την φωτίζει , πολύ ωραίο ξανθό !!!
    Τα κορρές είναι αγαπημένα μου , θα δοκιμάσω και το νέο αποσμητικό !!

  32. Πολύ ωραια τα αποσμητικα του κορρε, δεν ειναι όμως λίγο ακριβα; νομίζω δε θα έδινα τόσα για αποσμητικό..

  33. oles??????????polu kalo!!!!!!!!!! 😉 oso gia ta aposmitika, agapame korre!!!!

  34. Αχ βρε Τζούλια ,πώς γίνεται και είσαι συνέχεια μέσα στο μυαλό μας ( και στην καρδιά μας , βεβαίως βεβαίως ) ? Τώρα τελευταία το ψάχνω πολύ το θέμα “αποσμητικό” γιατί δυστυχώς στην οικογένεια έχουμε πολλές πικρές εμπειρίες με την υπέρτατη νόσο και ο γιατρός μας συνέστησε οικογενειακώς να μην χρησιμοποιούμε αποσμητικό αλλά αποσμητικούς κρυστάλλους ( που είναι το φυσικό αντίστοιχο ) . Βλέπω καλά , είναι και του Κορρέ antiperspirant ? Γιατί όχι απλώς Deodorant ? To ξέρω ότι είναι απλά μια λέξη , αλλά κατά το γιατρό μας αλλάζει τα πάντα . Έχω πάρει σβάρνα τα φαρμακεία και ψάχνω αποσμητικούς κρυστάλλους , αλλά τα πιο πολλά δεν φαίνεται να τους διαθέτουν . Τελοσπάντων , η Μαρία είναι όντως κούκλα με το μαλλί της ταιριάζει πολύ !

  35. @MOUSMOUS, κρυστάλλους θα βρεις στα Hondos, περίπου 7 ευρώ νομίζω έχουν. Τα πουλάνε στην κανονική μορφή αλλά υπάρχει και σε υγρή

  36. Γειά σας Τζούλια και κορίτσια.. Ωραία μέρα σήμερα! Λέω να τα δοκιμάσω τα αποσμητικά του Κορρέ μια και είναι φυσικά, χωρίς parabens.. Ελπίζω να είναι αποτελεσματικά! Είμαι ευχαριστημένη απο τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει απο την συγκεκριμένη εταιρεία (είδη μακιγιάζ αλλά και σειρές σώματος), οπότε δεν νομίζω να μας απογοητεύσει.. Η Μαρία Α. είναι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή και πολύ γλυκιά, ανθρώπινη και πιο προσιτή απο ένα μοντέλο κρεμάστρα.. Sorry κιόλας! Ωραίο και το μαλλί! Τζούλια μας κακομαθαίνεις.. Όλο δωράκια και εκπλήξεις είσαι.. Εκείνο το περιβόητο πείραμά σου δεν τελείωσε ακόμα?? Αγωνιώωωω.. Φιλιά σε όλες..

  37. ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

  38. korres exei polu kala proionta!! mpravo vre paidia me ta dwra sas mas anevazete ligo einai uperoxa ola!!! euxomai na kerdisw mia mera

  39. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟRRE ΑΨΟΓΑ!

  40. wiiii! πολύ ευχάριστα νέα! Τέλεια ιδεα για δώρο (:

  41. k mono pou mas skeftesai(an k ayto to exeis apodeiksei polles fores) se eyxaristoume!!!milame gia yperoxo doro!
    mipos einai ligo tsimpimeni h timoula tous?aposmitiko einai gia kathimerini xrish k omos plisiazei ta 8€!oraio to mali poly mou arese k tis paei k para poly!!!
    @julia mia apo aytes tis meres leo na sou steilo ena mikro mail me ena katapliktiko proion adynatismatos pou dokimasa!

    ps me tin bermouda kanena neo?filakia

  42. @nansy: Review από σένα??? Γιούχου!! Περιμένω!! Ναι τη φοράω την βερμουδίτσα, σχεδόν κάθε μέρα…Αλλά πρέπει να κάνω δίαιτα και γυμναστική… Καλή είναι όμως…

  43. Η αλήθεια είναι ότι για αποσμητικό είναι ακριβό. Ωστόισο η συγκεκριμένη εταιρεία δεν παύει να εξασφαλίζει την ποιότητα σε ένα προϊόν που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα.
    Όσο για τα δώρα, είναι να ρωτάς;

  44. Latrevw Korres……..ellinika fytika proioda….!!!
    Makari na kerdisw ….Filakia polla apo Thessaloniki!Na exete ena yperoxo apogeuma :-))

  45. Υπέροχο δώρο!!Και ποια δεν το θέλει…Πάντως ο Κορρές πραγματικά μας διαφημίζει επάξια με την παρουσία του στο εξωτερικό.

  46. xixi kala min perimeneis kanena thayma!!!!kati mikro pou sigoura tha prepei na baleis to xeraki sou!!!den me entiposiazei h gnomi sou gia tin bermoyda 🙁 opote tha perimeno ligo akoma….!!!

  47. kalhpera!!!exw polla na sas pw gia ta aposmhtika koritsia.den prepei me tpt na xrhsimopoioume aposmhtika me xhmikes ousies k eidika paraben,einai karkinogona!!!mia wraia prwia ta peta3a ola ki agorasa sanoflore.eimai poly eyxaristhmenh alla teleytaia otan to agorasa mesw internet,mou erxontan ta ypoloipa proionta k oxi ayto.den 3erw isws eixan elleipsh.eimai poly en8ousiamenh me ta aposmhtika korres,eidika ayto gia tis eyais8htes epidermides gt nomizw oti einai pio fysiko apo to 48wrhs diarkeias.oso gia ta 8 eyrw,ok einai akrivo alla pou to vazoume vre koritsia?se mia poly eyais8hth perioxh me adenes pou ephreazoun k to sth8os…gia tous krystallous den 3erw an einai fysikoi gt kapote agorasa enan apo to l’occitane k otan diavasa oti eixe alata-den 8ymamai ti alata-to peta3a.ta proionta korres einai poly prosegmena k ikanopoihtika.agorasa ena sampouan k mia krema malliwn gia vammena mallia k eimai poly eyxaristhmenh.h timh tsouzei vevaia alla oso mporoume 8a tapairnoume,gyrw sta 9 eyrw.meta vlepoume.P.S.poly wraia parousia h maria me to kainourgio xrwma sta mallakia!!

  48. Να πω την αλήθεια κι εμένα μου φαίνονται πολλά τα 7,80€! Μπορεί και να δοκιμάσω, πάντως γιατί λατρεύω τα προϊόντα του..

    Αχ τι ωραία η ιδέα σου για 3ήμερο! Αλλά ο καλός μου δεν μπορεί να αποφύγει τη δουλειά, οπότε… Αρνάκι οικογενειακά! Τέλεια η ιδέα σου όμως! 🙂

    @ΜαρίαΑ: Τέλειο το μαλλί, τέλειο!!! Με γεια!!!

  49. Ειναι λιγο κιτρινο στην ριζα και ασπρο στις ακρες? τι να πω βρε κοριτσια μαλλον ουτε αυτο το κατέχω! κούκλα η Μαρια μας αλλα το μαλλακι σίγουρα θα ηταν φωτεινο αφου ειναι φρεσκοβαμμένο αλλα εσένα Τζουλια σου αρεσει? ειλικρινά?ετσι πρεεπι να ειναι!
    Για τα προϊόντα Κορρε παντα χαίρομαι και υποστηρίζω οταν με βοηθουν τα οικονομικα μου καθότι απο τη Ναξο…

  50. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ “ΖΟΡΙΚΗ” ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΟΠΟΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ (ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ).ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?
    Υ.Γ. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡ……Η!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ (ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ). ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑ, ΚΡΑΣΙ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Sofia ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΣΚΑΜΕ” ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΪ.ΔΕ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

  51. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KORRES ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ (εννοείται).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  52. Exo figei idi gia ta aposmitika tou korre gia na dialekso!!!!! Teleio to doraki-taksidaki! Can’t wait for!

  53. Και το ρωτάς?Για το ταξιδάκι δεν μπορούμε να πάμε εμείς, αλλά δωράκι δεχόμαστε μετά χαράς!!!!!!

  54. Καλησπέρα σε όλες! Τα προιόντα Κορρές είναι καταπληκτικά όσα κι αν έχω δοκιμάσει. Κυρίως λατρέυω τα κραγιόν mango butter και γενικά την σειρά μακιγιάζ, και τα προιόντα περιποίησης προσώπου είναι κυρίως Κορρές. Ποιος θα έλεγε όχι σε δωράκι; Καλό Βράδυ έυχομαι!

  55. Καλησπέρα κούκλες!!! Καλησπέρα ΜariaA καρακουκλάρα!!! Τέλειο το μαλλάκι σου!!!
    Όσο για τα αποσμητικά είναι μια πονεμένη ιστορία. Δεν μπορώ να βρω κανένα σωστό. Τελευταία είχα πάρει ένα της nivea, το οποίο όπως το πήρα το πέταξα, γιατί μου προκάλεσε δερματίτιδα κάτι σαν έγκζυμα.Έτσι ήμου 10 μέρες περίπου μόνο με κρέμα από το δερματολόγο χωρίς να μπορώ να βάλω τίποτα.Τώρα θα δοκιμάσω τον korre και ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλό, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.
    Τέλος για το δωράκι σου Τζούλια μου, εγώ δεν θα μπορέσω να πάω λόγω υποχρεώσεων εδώ στην Αθήνα, έτσι καλή επιτυχία στις υπόλοιπες!

  56. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου για αυτά τα νέα αποσμητικά.. θα δοκίμαζα μόνο το 3ο (στη φωτογραφία) επειδή δεν είναι anti-perspirant…

    όσο για τα δώρα που λες στο τέλος, εγώ δεν κόλλησα τόσο σε αυτό του Πάσχα (που είναι υπέροχη ιδέα, αλλά θα είμαι εκτός Ελλάδας), αλλά στο “και να κάνω και σε όλες σας, όλες σας όμως, ένα ακόμα…”! χεχε

  57. Αναμφισβητητα μια εξαιρετική κίνηση του ΚΟΡΡΕ, γιατί όλες απαιτούμε ένα ασφαλές αποσμητικό….. Ευχαριστιούμε για το ποστ

  58. Καλησπέρα σε όλα τα ΒΒgirls!!!Ευχαριστώ για όλα τα καλά σας σχόλια χαίρομαι που σας άρεσε το αποτέλεσμα!!! Φιλιά πολλά!!!

  59. το αποτελεσμα πολυ καλο!η απαντηση φυσικα ναι!
    πατωντας σε ενα λινκ που ειχες αφησει σε προηγουμενο ποστ ανακαλυψα ΜΟΛΙΣ για το juliasbeautyblog
    το μονο που θα πω ειναι οτι εχω ανοιχτες δυο σελιδες και παταω μια στο ενα ποστ και μια στο αλλο εναλλαξ!
    μπραβο για το κουραγιο σας, για τη θεληση, το μερακι και την αγαπη που δειχνετε σε αυτο που κανετε!

  60. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΩΝ!!!ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!

  61. @ATHINA: Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου για τα γλυκά σου λόγια… Με συγκίνησες…

  62. @ΑΝΝΑ ΣΥΛΙΒΕΣΤΡΟΥ: Για πες, το νησάκι μου, μήπως και σε επισκεφτούμε κάποια στιγμή…

  63. nice!!!!! dwra kai na mi 8eloume???? eisai super kai monadiki!!!! oso gia ta aposmitika…sigoura 8a dokimasw..eidika gia twra to kalokairi to 48 wro m akougete pio kalo..alla…den einai ligo tsimpimena…3erw einai korres kai den ere8izei kai einai kalo gia ton organismo…alla….den einai gia sinexeia nomizw..

  64. Καταρχάς, ΠΟΣΟ ΚΟΥΚΛΑ Η MariaA!!! Φτου σου κοπέλα μου! Και πόσο σου πάει το νέο χρώμααα… Θέλω να την δω πάνω στο κουτάκι της βαφής και ίσως με πείσει να γίνω ξανθιά!
    Όσο για το αποσμητικό, τρέχω να πάρω τηλέφωνο την αδερφή μου τώώώρα!(είναι φαρμακοποιός και μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα)
    Δωράκια από παντού μας έρχονται!!! Yayyyy

  65. @MariaA : Αγαπητή μου Υπουργέ Αρωμάτων, είσαι απλά εκθαμβωτική!
    @BeautyBlog : Θέλω επειγόντως διακοπές … Huston we have a huge problem!!!

  66. IONNA THESS,afou h adelfh sou einai farmakopoios sigoura 8a 3erei na mas pei kt parapanw gia ta aposmhtika.an ma8eis na mas peis, pleaseee!!

  67. @Κερσένογλου Ελένη : Συγγνώμη , αλλά τώρα το είδα … Έχει κι ο Hondos ? Δευτέρα πρωί σπεύδω να ρωτήσω !!! Ευχαριστώ πολύ !!!

  68. Wow!! Κούκλα η MariaA!!!!!!!

    Aυτό το “antiperspirant” με προβληματίζει… Δεν είναι τόσο απλό το θέμα των αποσμητικών…Τέλος πάντων…

    Αχ, Τζούλια! Θα μας τρελάνεις!! Μας κακομαθαίνεις όλο και πιο πολύ! Σίγουρα πολλές κοπέλες (και όχι μόνο) θα τις ενθουσιάσει το δώρο σου που είναι απλά τέλειο, αλλά κι εγώ το Πάσχα το έχω πιο παραδοσιακό στο μυαλό μου, αν και κάποια στιγμή, θα ήθελα κι ένα Πάσχα στη Φολέγανδρο….
    Τώρα θυμήθηκα κι άλλη μια φορά που είχες κάνει ένα παρόμοιο δώρο…’Ενα ΣΚ στην Αίγινα με διάφορα έξτρα δωράκια, αν θυμάμαι καλά….Δεν ήμουν τυχερή, αλλά είμαι σίγουρη ότι η κοπέλα που πήγε θα το καταευχαριστήθηκε..Αλήθεια, ποια ήταν?Είναι ακόμη στην παρέα άραγε?! Πωπω…Μα, πόσο μας προσέχεις?!

  69. Χμ…νομίζω είχες αναφέρει την παρουσίαση σε προηγούμενο post, σωστά;
    Καιρός να τα δοκιμάσουμε… έχουν κυκλοφορήσει ε;

  70. @KatRap: Τώρα που το λες δεν ήταν πέρισυ και μια κρουαζιέρα με τη Νivea?Ποια πήγε άραγε?

  71. @MariaA: Ναι, ούτε αυτή την έχω ξεχάσει, εννοείται…Στο Αμβούργο αν θυμάμαι καλά….Και νομίζω η τυχερή ήταν η ΤΖΕΝΗ τότε….Μπορεί και να θυμάμαι λάθος, συγχωρήστε με….Πάντως, δε νομίζω ότι έχει καμιά μας παράπονο…..;-)

  72. σ’ευχαριστούμε και για την ενημέρωση για τον κορρέ και για τα δωράκια!

  73. Η απάντηση της εταιρείας, Korres Φυσικά Προιόντα

    “Για την ΚΟΡΡΕΣ η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αποτελούν προτεραιότητα στο πλαίσιο ανάπτυξης προϊόντων με το μέγιστο δυνατό ποσοστό φυσικού περιεχομένου. Βάσει αυτής της αρχής, και όπως ισχύει για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της ΚΟΡΡΕΣ, έτσι και στη νέα κατηγορία αποσμητικών, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε την πιο φυσική προσέγγιση με δεδομένη τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων. Η επιλογή ανάπτυξης Deodorant και Antiperspirant λύσεων, πάντα στη βάση της φυσικής κατεύθυνσης που μας χαρακτηρίζει, ορίζεται από τη ζήτηση του κοινού και τις διαφορετικές ανάγκες προστασίας από την εφίδρωση. Το Αποσμητικό 24ωρης Προστασίας χωρίς Άλατα Αλουμινίου φθάνει σε ποσοστό φυσικότητας 94% και αποτελεί την ιδανική φυσική επιλογή για όσους επιθυμούν μόνο deodorant κάλυψη.

    Τα αποσμητικά Αntiperspirant 48ωρης Προστασίας απευθύνονται στο πιο «δύσκολο» κοινό που αναζητά προϊόντα με αντιιδρωτική δράση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματική antiperspirant δράση δεν μπορεί να επιτευχθεί –βάσει της σημερινής τεχνογνωσίας & τεχνολογίας- χωρίς άλατα αλουμινίου. ‘Όλα τα αποσμητικά με ανάλογη δράση βασίζονται ακριβώς στην ίδια τεχνολογία. Οφείλουμε να σημειώσουμε, επίσης, ότι παρόλο που δεν υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία που να καθιστούν τη χρήση των αλάτων αλουμινίου ως μη ασφαλή, στην περίπτωση των 2 antiperspirant αποσμητικών ΚΟΡΡΕΣ έχουμε συνδυάσει τα άλατα αλουμινίου με Αλλαντοϊνη η οποία ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ερεθισμού από τη χρήση.

    Επίσης, οι όποιοι ισχυρισμοί δράσης αφορούν στα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ, όπως π.χ. στην περίπτωση της 24ωρης ή 48ωρης προστασίας, είναι αποτέλεσμα ενδελεχών κλινικών μελετών. Όλα τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζουν έρευνα/ δραστικά συστατικά υψηλής ποιότητας/ τεχνολογία αιχμής/ ήπιες φόρμουλες, προσφέροντας λύσεις φιλικές προς το δέρμα και το περιβάλλον, με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα φυσικά καλλυντικά μπορούν να έχουν εφάμιλλη και συχνά ανώτερη δράση από αυτή των συμβατικών καλλυντικών –ένα παράδειγμα αποτελεί η αντιρυτιδική & αντιγηραντική σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά. Πρόκειται για παγκόσμια καινοτομία σε ερευνητικό επίπεδο αλλά και αποτελεσμάτων, αφού κλινικές μελέτες απέδειξαν την υπεροχή της σε σύγκριση με συνθετικά αντιγηραντικά συστατικά μακράς παράδοσης, όπως η ρετινόλη.”

  74. για την ιστορία, τσέκαρα κι εγω αποσμητικό της body shop που έχουμε στο σπίτι και φυσικά είχε κι αυτό άλατα αλουμινίου. Προφανώς δεν γίνεται διαφορετικά!

  75. Η αδερφή μου (φαρμακοποιός) μου είπε ακριβώς τα εξής όταν της ζήτησα την άποψή της για τα αποσμητικά Κορρέ:
    «Το σημαντικό είναι ότι δεν περιέχουν εστέρες του παραυδροξυβενζοικού οξέος (τα γνωστά parabens) τα οποία έχουν ενοχοποιηθεί στο παρελθόν για συσσώρευση στους ιστούς και καρκινογένεση. Επίσης δεν περιέχουν οινόπνευμα οπότε ελαχιστοποιείται το ενδεχόμενο τοπικού ερεθισμού. Για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα ενδείκνυται αυτό που δεν έχει άλατα Αλουμινίου»
    Ακριβώς αυτά μου είπε και μου τα συνέστησε ανεπιφύλακτα!

  76. Τζουλια άργησα να γράψω στο blogακι σου λόγω μιας εγχείρησης. Λοιπόν.. Τα προϊόντα korres είναι πολυ καλα κατα τη γνώμη μου! Τώρα αν είναι φυσικά ή φυτικά δεν με πολυνοιαζει, άλλωστε τίποτα πλέον δεν είναι αθώο! Το δώρο σου για το Πάσχα είναι υπέροχο και μόνο η σκέψη να δωρισεις κάτι τέτοιο με συγκινεί και με ενθουσιάζει! Μακάρι να κέρδιζα, να έπαιρνα τον καλο μου και βουρ μακριά απο όλα! Φιλιά καλη μου!

  77. epistrefw julia mou sto post,to opoio einai akrws endiaferon gia mena.8a se kourasw gt 8a rwthsw ti einai ayto to 6%pou ypoleipetai gia na ginei to proion entelws fysiko?h sanoflore k h welleda isxyrizontai oti ta aposmhtika tous einai 100% fysika.se parakalw an mporeis na mou apanthseis gt
    :1)den idrwnw poly ki etsi mporw na valw deodorant2)akrivws epeidh den idrwnw 8a h8ela ena apolyta asfales k fysiko proion.s’eyxaristoume pou mas egrapses dieykriniseis!!einai kataplhktiko na anoigeis ton ypologisth sou k na vlepeis kapoion na noiazetai gia sena!IONNA THESS, ki esena s’eyxaristoume gia tis egkyres plhrofories.

  78. a!k 3exasa na sas pw oti to epomeno antirytidiko proion pou 8a agorasw 8a einai h kersetinh k velanidia fysika apo thn korres.3erei kammia an yparxei k gia liparo derma?

  79. Πλεον δεν αγοραζω Αποσμητικά που ειναι Antiperspirant και περιεχουν αλατα αλουμινιου…

  80. @marianna: Αργησα να απαντήσω λίγο στην ερώτησή σου Μαριάννα μου, όσο αφορά το 6%, αλλά παρακάτω ελπιζω να απαντηθούν και οι τελευταίες σου απορίες μέσω της εταιρείας Korres Φυσικά Προιόντα:

    Έχουμε επιτύχει το υψηλότερο ποσοστό φυσικού περιεχομένου, ώστε το προϊόν να παραμένει αποτελεσματικό στο πλαίσιο του ισχυρισμού 24ωρης προστασίας, αλλά παράλληλα ασφαλές και ευχάριστο στη χρήση. Το 6% συνθετικού περιεχομένου στο deodorant αποσμητικό ΚΟΡΡΕΣ αφορά σε βοηθητικά μέσα σχετικά με τη συντήρηση και τη βελτίωση της υφής του προϊόντος, αλλά και π.χ. τα λιπο-αμινοξέα που είναι προϊόν βιοτεχνολογίας. Τα αποσμητικά ΚΟΡΡΕΣ έχουν αναπτυχθεί, τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ασφάλειας & ποιότητας όπως ορίζονται από τη διεθνή και ελληνική νομοθεσία, σε επίπεδο α’ ύλων, παραγωγικής διαδικασίας, τελικού προϊόντος κτλ.

    Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι, αναγνωρίζοντας τον όγκο πληροφόρησης και το κλίμα σύγχυσης γύρω από τα καλλυντικά προϊόντα που βασίζονται σε φυσικά συστατικά, η ΚΟΡΡΕΣ προχώρησε στην εισαγωγή ενός πίνακα, ήδη από το 2008, που αναφέρει αναλυτικά τα συστατικά της σύνθεσης αλλά και ό,τι αποφεύγεται κατά την ανάπτυξη των προϊόντων με μέγιστη διαφάνεια. Ο πίνακας ‘Formula facts’ προσφέρει ειλικρινή, λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τη φόρμουλα και το φυσικό περιεχόμενο του προϊόντος, ενώ ‘απαντά’ και σε συχνές ερωτήσεις, όπως αυτές που αφορούν τις δοκιμές σε ζώα, τη φιλική προς τους χορτοφάγους σύνθεση, καθώς και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας. Η ΚΟΡΡΕΣ είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που έχει αποφασίσει να επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα προς τον καταναλωτή, δίνοντάς του ουσιαστικά την ευκαιρία να τα επιλέξει συνειδητά ανάμεσα σε άλλα προϊόντα στην αγορά καλλυντικών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.