Giorgio Armani Μακιγιάζ: Make Up Collection S/S 2012

 

Έχω την εντύπωση ότι η Παρασκευή είναι τέλεια μέρα για posts που αφορούν μακιγιάζ. Πρώτον, ε, Σαββατοκύριακο έρχεται, όλο και κανένα ψωνάκι θα κάνουμε… Και δεύτερον ακόμα και ψωνάκι να μην κάνουμε, όλες κάτι λίγο έχουμε κανονίσει και δεν είναι κακό να παίρνουμε ιδέες για το βραδινό μας μακιγιάζ.

 

Σήμερα το μενού έχει Giorgio Armani. Θα σας δείξω την ανοιξιάτικη συλλογή και θα ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά στην Καλοκαιρινή…

 

Ξεκινάω με την ανοιξιάτικη και για να δούμε πως μας τα λένε αυτή τη φορά…

 

Αυτή τη φορά λοιπόν, η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την αγάπη του μετρ, για το φως και την επίδραση που έχει πάνω στα χρώματα, ενώ δίνει έμφαση στις αποχρώσεις του χρυσού. Ακόμα και τα απαλά παστέλ χρώματα ενισχύονται με μια υποψία παλιού χρυσού. Η «Luce doro», είναι μια νέα χρωστική ουσία η οποία προστίθεται στις σκιές ματιών. Τα μάγουλα αποκτούν μια λαμπερή ροζ απόχρωση και τα χείλη είναι καθαρά και γυαλιστερά.

 

Aς δούμε τα προιόντα:

 

Eye Palette 51.70E: Όμορφη επιλογή αποχρώσεων…

 

Tourmaline Pink Blush 45.02E Κολακευτική απόχρωση, σχεδόν για όλα τα δέρματα…

 

 

Eye Pencils 18.52E  Πολύ καλή ιδέα, τα μολύβια σε χρυσαφί αποχρώσεις.. Φωτίζουν υπέροχα τα μάτια…

 

 

Gloss d’Armani 29.00E  Αξεπέραστο…(για μένα…) και χθες μου έφερε το δικό της η Μαρία, γιατί το δικό μου τελείωσε και έπαθα σύνδρομο στέρησης..

 

 

Και εδώ και οι υπόλοιπες αποχρώσεις του Gloss d’Armani


 

 

Πάμε στα καλοκαιρινά τώρα και να τι είπε για την συλλογή Summer 2012 ‘ÉCAILLES’ η International Make Up Artist του οίκου Linda Cantello: «Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το παιχνίδι του φεγγαριού στον ωκεανό, με μυριάδες αποχρώσεις από μελανώδη βάθη, από λευκά και μαύρα μαργαριτάρια. Η επιδερμίδα είναι λευκή και φωτεινή, τα χείλη είναι μαλακά και θηλυκά».

 

 

 

Τα Giorgio Armani Cosmetics παρουσιάζουν μια νέα χρωματική άποψη για να αποκαλύψουν τη μυστηριώδη σαγήνη της θάλασσας: την ομορφιά των γυναικών που συνδέεται με τα βάθη της θάλασσας, όπου το κόκκινο και το πορτοκάλι εξαφανίζονται δίνοντας έτσι θέση σε ψυχρούς υγρούς τόνους. (μα… τι λυρισμός με έχει πιάσει σήμερα… πλάκα κάνω, το Δελτίο Τύπου αντέγραψα…)

 

Écailles Classic Eye Palette: 51.70E : Η τρίτη απόχρωση από πάνω η τυρκουάζ με έχει τρελάνει.. Την σκέφτομαι σε ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα..



 

 

Eyes To Kill Eyeshadow: Oceanic Jewels: 28.00Ε Δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά πρέπει να έχουν πολύ λαμπερό αποτέλεσμα..

 

 


 

 

Face And Cheeks Duo Palette:  51.70Ε  Μπρονζέ…



 

 

Gloss D’Armani: Aquatic Luminosity 29Ε Να μη ξαναλέω τα ίδια…

 

 

Τέλος, να σας πω για άλλη μια φορά που μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Giorgio Armani:

 

Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι

Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα

Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά

Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Attica-The Department Store, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα

 

Σήμερα είδαμε μακιγιάζ αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιες από εσάς, θέλετε να δείτε και το νέο ανοιξιάτικο άρωμα του Yves Saint Laurent, το Opium Vapeurs, το οποίο ουσιαστικά είναι η πιο ελαφριά εκδοχή του all time classic, Opium.  Αν ναι, κλικ εδώ.

 

Kαλό Σαββατοκύριακο αγαπημένες μου!

 

43 Σχόλια
  1. πολυ ωραια η συλλογη και τα χρωματα αλλα λιγο ακριβουτσικη.
    βεβαια αρμανι ειναι αυτος…………

  2. Καλημέραααα
    Την Τετάρτη τα χάζευα στο Hondos με τη μαμά μου! Η μαμά μου πήρε ένα υπέροχο κοκκάλινο σκελετό Armani σε κόκκινο χρώμα και βρήκαμε το τέλειο κόκκινο κραγιόν για να το συνδιάσουμε. Ο Αρμάνι έχει ένα δικό του κόκκινο, πολύ ξεχωριστό. Η δε κοπέλα στο σταντ ήταν πολύ εξυπηρετική και μας πρότεινε να ξαναπάμε να μας κάνει ένα μακιγιάζ.

  3. Καλημέρα Τζούλια και σε όλα τα ΒΒgirls!! Αχ τι ωραία πράγματα μας δείχνεις πρωί πρωί Τζούλια!! Αυτή η παλέτα με τις μπλε αποχρώσεις είναι απλά θεική!!! Δεν ξέρω τι μπλε να πρωτοπάρω!!!! Έχω μια παλέτα της Guerlain με μπλε αποχρώσεις που πηρα τον χειμώνα και τώρα δεν τη θέλω άλλο μου φαίνεται χειμωνιάτικη!!! Άσε έχω ξεμυαλιστεί!!! Θα πάω στο φαρμακείο να πάρω και το λάδι του Roger Gallet Fleur d’ Osmanthus θα αλειφτώ και θα βγω στο μπαλκόνι να χαζεύω τη θάλασσα!!!!!

  4. @Ελένη: Να πάτε.. είναι υπέροχη εμπειρία και τουλάχιστον κάποια στιγμή που έκανα έναν διαγωνισμό εδώ στο bb για Σεμινάρια Ομορφιάς Armani, όλα τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν διότι δεν τις πίεσαν καθόλου να ψωνίσουν…

  5. Καλημερα! μου αρεσει …οταν δουλευα στην Ιταλια ειχα τρελα με SENSI αρωμα του Giorgio…. και μετα …χρονια. πολυ ωραια. μου αρεσουν και τα GLOSS ολα.

  6. Μμμμ, τέλεια είναι όλα!! Σχετικά με μέικ-απ? Έχω ακούσει από φίλη ότι είναι θαυματουργά 😉

  7. den exw dokimasei pote kapoio kallyntiko armani,8a to h8ela omws.exw akousei ki egw oti einai poly kala ta make-up.kalo SK!!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

  9. Καλημερα ΤΖΟΥΛΙΑ!!BBGIRLS!!!
    ARMANI ειναι να μην μας ξετρελανει!!Η ιδεα του χρυσου στο μακιγιαζ μου αρεσει
    πολυ!! Κυριως το καλοκαιρι με μαυρισμενο δερμα ειναι σουπερ!!!Αλλα αυτο που μου τραβιξε περισσοτερο το ενδιαφερον ειναι το αρωμα του YSL ο συνδιασμος
    Jasmine+vetiver…. μου γαργαλαει την μυτη χιχιχι. Εχει κυκλοφορησει στον Χοντο??
    Φιλουθια πολλα””!

  10. @όλες: Επειδή αναφέρατε πολλές το make up, ένα πράγμα θα πω: ΑΧΧΧΧΧΧ… FACE FABRIC…

  11. Τα lipgloss του έχουν απίθανες αποχρώσεις, τόσο ζεστές και αριστοκρατικές!! Θα μαζέψω οικονομίες και θα πάρω έστω ένα!! xx Menia

  12. @ΤΖΟΥΛΙΑ θα το βαλω στην λιστα μου σιγουρα μιας και πλησιαζει καλοκαιρι και ειμαι στην αναζητησει αρωματος μετα το Iris Prada & Chanel 19..
    Ευχαριστω..

  13. Καλημέρα σε όλους!
    Ακούω πολύ καλά λόγια τελευταία για τα Armani…Δυστυχώς δεν έχω ακόμη τίποτα από τη σειρά αλλά τα reviews με δελεάζουν συνεχώς! Έχω βάλει στο μάτι την Lust Red eyes to kill, it’s meant to be mine!

  14. Λατρεύω τα προϊόντα του ARMANI και αυτό το οφείλω σ΄εσένα Τζούλια μου,
    η συγκεκριμένη συλλογή είναι φοβερή.

  15. Axxxxx Maestro Giorgio!!!!! guardare ma non toccare!!!!!!!! Απλά αξεπέραστα!!!! και ναι Τζούλια μου το face fabric απλά δεν υπαρχει… το καλύτερο make up όλων των εποχών… Μα πως να το toccare signior’ giorgio e? e??? πως????

  16. Καλημερα σας κορίτσια,
    Τα ανοιχτά χρώματα και στις σκιές, και στα ρουζ, είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

  17. WOW!! Η συλλογή είναι καταπληκτική, με υπέροχα χρώματα και αρκετά ευκολοφόρετα για τις περισσότερες θα έλεγα.. Μακάρι να ήταν και λίγο πιο προσιτή οικονομικά, γιατί απ’ότι βλέπω οι τιμούλες είναι απαγορευτικές.. Κρίμαααα! Ειδικά οι Eyes To Kill Eyeshadows πρέπει να έχουν τέλεια υφή! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν μακιγιάζ Armani (ακόμη) αλλά φοράω σχεδόν καθημερινά το Idole d’Armani, το οποίο ήταν αγάπη με την πρώτη μυρωδιά..Φιλιάααα και κάλο Σ/Κ σε όλες.. Να περάσετε τέλεια!!!

  18. ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

  19. Υπέροχα! Απλά, υπέροχα!!
    Και ακριβά όμως…Η αλήθεια να λέγεται…
    ‘Ημουν κι εγώ ανάμεσα στις τυχερές του μακιγιάζ τότε, πριν 2 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος….Υπέροχα ήταν! Είχα πάει με τη μαμά μου και μας έβαψαν υπέροχα, μας έδειξαν μερικά τρικ να τα κάνουμε και μόνες μας και πήραμε και δωράκια φεύγοντας!! Και όντως, μας ενημέρωναν ταυτόχρονα για τα προιόντα, αλλά δε μας πίεσαν καθόλου να αγοράσουμε κάτι….

  20. Αχ! Εχω παθει ζημια αυτη τη στιγμη! Δεν πρεπει να πλησιασω Hondos Γλυφαδα καθολου, γιατι εχω ηδη ξοδεψει το baget καλυντικων μου μεχρι και το Σεπτεμβρη μη σας πω!!!…

  21. Καλημέρα κορίτσια!!Κι εμένα αυτό το χρυσαφί μολύβι για τα μάτια μου έκανε super κλικ, αλλά γενικότερα το όνομα Armani όπως και να το κάνουμε το πληρώνεις κάπως τσουχτερά! Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί μ’ αυτή τη μάρκα γιατί πάντα πίστευα ότι δεν ήταν για το πορτοφόλι μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τοοοσο ακριβά όσο τα φανταζόμουν, είναι σχετικά προσιτά και η ποιότητα φαντάζομαι θα είναι αντίστοιχη

  22. Καλησπέρα κορίτσια!!
    Αχ Armani Armani…και ναι παραμιλάω. Οχι οτι εχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα αλλά εχω ακούσει τα καλύτερα για τα προιοντα του! Πρόσφατα που ειδα εκεινα τα κραγιονακια μπηκα στον πειρασμό να δω τι παιζει στις online αγορές και φυσικά εμεινα με το πληκτρολογιο στο χέρι….ακριβά βρε παιδί μου..ακριβά..και σιγουρα δεν θέλω να δωσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν θα το τσεκάρω πρώτα απο κοντα. Αραγε έχουμε Armani στο Βόλο? Χλωμό το κόβω…

    Καλο ΣΚ σε όλη την bb παρέα

  23. geia sta BB GIRLS!!!wraia ta armani,poly prosegmena xrwmata.dytyxws den exw dokimasei pote,8a to h8ela omws.gia to make-up exw akousei ta kalytera.kala na pernate!!!

  24. Υπέροχα φαίνονται… Δεν ξέρω τι θα πρωτοδιάλεγα! Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κοντά μου…γιατί και πάλι θα έμπαινα σε πειρασμό! Πάντως, μάλλον θα πήγαινα για το blusher. Ειδικά η ιδέα με την προσθήκη χρυσού, μ’αρέσει πολύ!
    Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

  25. Η φωτογραφία της κοπέλας φανταστική.Τώρα όμως θα σας πω τον πόνο μου.Προσπαθώ ν’αλλάξω βάψιμο,να το κάνω πιο ανοιξιάτικο,πιο χρωματιστό,πιο φωτεινό.Πήγα να με βάψουν στο Mall-δε λέω σε ποια εταιρεία-και μ’έκαναν σα….χρυσόμυγα.Και δεν είναι μόνο η δική μου εντύπωση.΄Οποιος γνωστός με είδε,όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε,αλλά άκουσα αρνητικά σχόλια.Μήπως έχεις να μας προτείνεις να πάμε κάπου να βαφτούμε που να ξέρουν τι τους γίνεται;

  26. koritsia,geia sas!grafw apo allon ypologisth k den vgainoun ta mnm mou!!8a h8ela na dokimasw kapoio armani proion k eidika to make-up,pou einai poly kalo ap’oso akouw!!!filia!!

  27. @ketty: Αχ Καίτη μου, δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω.. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν σε κάτι τέτοιο, φταίει η εταιρεία και τα προιόντα της ή απλά η make up artist…

  28. @ketty: Χεχε το Look χρυσομυγα μου το έχουν κάνει και μένα, πάντως την Τρίτη είχα πάει σε σεμινάριο μακιγιάζ της MAC στον Πειραιά και τα κορίτσια ζωγράφισαν!!! Καταπληκτικά!! Γενικώς πάντως το γυαλιστερό look είναι πολύ της μόδας!!!

  29. ax!! ayta ta lipgloss….. episei moy arese poly h trikoyaz skia!!
    ligo tsimpimena alla eipame armani einai!!! etsi k me paroyn se mia doyleia poy perimeno tha pao na ksetinakso to Hondos…!!
    to aroma prepei na einai poly drosero!!! ti na sas kano koritsa poy eiste stin athina giati ego exo tin dikia mou make up artist, tin adelfh moy!!!! a!!tora poy to skeftome tha tin peiso na mas pei kanena tip!!!

  30. @ketty, MariaA, Julia το χα παθει κι εγω καποτε, όταν με εβαψαν σε πολυ γνωστη εταιρεία (ας μην πω το όνομα) και μαλιστα ο επισημος μακιγιέρ της, διασημος και πολυπροβλημένος τοτε….ο οποιος αφου μου εκανε κατι ματια…ο Θεος να τα κανει smokey….μετα αρχισε να χοροπηδαει γυρω μου εκστασιασμενος απο το δημιουργημα του και να αναφωνεί “Oh oh Cristina, cristina is it really you?” οτι ταχα μου ταχα μου, με ειχε κανει ιδια την Cristina Aguilera….καλα κοριτσια όταν με ειδα στον καθρεφτη… ευτυχως ηταν καλοκαιρι και παρόλο οτι ηταν απογευμα, φορουσα ακομα τα γυαλια ηλιου και εφτασα σπιτι μου… διαφορετικα θα με μαζευανε μολις εβγαινα στο δρομο…..

  31. @Stella: Λοιπόν από εδώ και πέρα θα απαντάς στο Christina λοιπόν!!! Πωπω δράμα το smokey αν δεν πετύχει γίνεσαι αντίστροφο ρακούν κανονικά!!!
    Πληροφοριακά κορίτσια η Shiseido λόγω του ότι γιορτάζει τα 140 χρόνια της (προσωπικά ορκίζομαι στην Eudermine) έχει πολλά happening με μακιγιάζ και με μακιγιές από την Ιαπωνία. Στη σελίδα τους στο Facebook έχουν όλα τα στοιχεία αν θέλετε να κλείσετε κάποιο ραντεβού. Εάν θέλετε διακριτικό μακιγιάζ νομίζω εκεί πρέπει να απευθυνθείτε!!!

  32. Tα καλοκαιρινά χρώματα μου αρέσουν πολύ περισσότερο από την ανοιξιάτικη συλλογή του Armani,που την βρήκα too much διακριτική για τα γούστα μου…όχι ότι θα αγοράσω κάτι εκτός αν βάλει ο Hondos πάλι καμιά από τις ωραίες εκπτώσεις του..και εμένα με είχαν μακιγιάρει παλιότερα σε κάποιο stand της Orlane και με είχαν τόσο παστώσει με μεικ απ που ήμουν ακριβώς σαν Κινέζα παλλακίδα!!!(χαχαχαχα)

  33. Είναι πολύ ώρα που έγραψε η τελευταία κοπέλα άρα ή έχετε κοιμηθεί όλες ή διασκεδάζετε Παρασκευή βράδυ και καλά κάνετε όπου κι αν είστε φιλεναδίτσες! Λατρεύω το μακιγιάζ armani και έχω ξετρελαθεί με το gloss (το έχω πάρει),αλλά τώρα μου γυάλισε και το Tourmaline Pink Blush, φαίνεται τέλειο.
    Άσχετο με το σημερινό άρθρο αλλά σήμερα αγόρασα το roll του korre το 24ωρο. Θα σας γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου, και να ξέρετε στα αποσμητικά αυτού του είδους είμαι πολύ πολύ αυστηρή.
    Καλό σας βράδυ!!!

  34. @ketty. Εμενα γλυκια μου με εβαψε η Κερασια Κουη προχθες, με Clinique και πραγματικα ηταν παρα πολυ καλο το αποτελεσμα. Οπως και παλιοτερα στα Mac, ο Φρεντυ Καλομπρατσος μου ειχε κανει απιστευτο μακιγιαζ. Αντιθετως καποια αλλη φορα (και ημουν και πολυ νεα τοτε), ενας Γαλλος μακιγιερ που τον ειχε φερει πολυ γνωστη εταιρεια στην Ελλαδα με εκανε σαν να ειμαι 80 χρονων και τρελη μαζι! Θυμαμαι ειχα βαλει τα κλαματα μεχρι να φτασω σπιτι…

  35. φιλάκια …οι σκιές αν και σκούρες για καλοκαιράκι με εντυπωσίασαν….τέλεια όλαα

  36. @Stella: Μα, το πόσο γέλασα με το Cristina δεν έχεις ιδέα.. Αλλά περισσότερο με την περιγραφή σου, του αλαφιασμένου make up artist ο οποίος λάτρεψε τόσο πολύ το “αριστούργημά” του που χόρευε γύρω σου… Α,χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχ!! Αχ, σε καλό να μου βγει…xxxx

  37. Καλημερα καλο μηνα!!!!Βρεχει λουλουδια!!!!

  38. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ, ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.