Πρωταπριλιά, στο bb!

 

Στην αρχή, σκέφτηκα να σας πω, ότι κλείνω το bb…

Και η αμέσως επόμενη σκέψη μου, ήταν…, τι λες εκεί; Σκασίλα σας… Έναν κωδικό να δώσω στις GBB –aka- Greek Beauty Bloggers (αναφέρω μόνο κάποιες…) Κερασία, Demi, Χριστίνα, Αργυρώ, Ελένη, μια χαρά συνεχίζει το bb και χωρίς εμένα..

 

Και μετά, το πήγα παρακάτω. Εκτός από τις gbb, κωδικό να έχετε και άλλες και έτσι, προχωράμε ακάθεκτες εδώ μέσα, με τέλεια reviews, videos και πολλά ακόμα…

 

 

Για να μην μιλήσω για τα περισσότερα σχόλια που έχουν γίνει από τις (επίσημα στοιχεία αυτά, από τo wordpress – και όχι από το μυαλό μου…): MOUS MOUS,  nansy, athina, Jenny, Vicky, Maria mor, evdoxia, Thomai, Melina, Vaso samartzi,  Flora, Stavroula Plag, Anna, gioula, Maryl και Katerina Τsigou… Άνετα, «βγαίνει» το bb και μόνο, με τα σχόλιά σας…

 

 

Σειρά είχαν, οι Υπουργοί μας…

 

Stella: Υπουργός Φροντίδας Επιδερμίδας και Μυστικών Ομορφιάς

 

Μaria A: Υπουργός Αρωμάτων

 

Alexandra: Υπουργός Beauty Addicts και Θετικής Ενέργειας

 

Mako: Υπουργός Γραμματικής, Ελληνικών και Συντακτικού.

 

 

Όλες οι κυρίες από πάνω, “ροκάρουν”, καθημερινά…

 

Kαι, ναι,  ναι… ονειρεύομαι αυτή την ιδέα… Το bb, μαζί  με τα bbgirls, να γίνει το καλύτερο beauty site του κόσμου… (ναι, γιατί, δεν κατάλαβα;;; Σας λείπει τίποτα;;; ;; Έτσι κι αλλιώς, προς τα εκεί, το πάτε εσείς το θέμα… Και αν γράφαμε στη γνωστή γλώσσα… την «αγγλικήν»… τι να λέμε τώρα, με τις γνώσεις σας, τα review σας, τα σχόλια και την κριτική σας… ποιος θα μας «έπιανε»…)

 

 

Σιχαίνομαι τα γλυκανάλατα, αλλά η αλήθεια είναι, ότι και εγώ να μην υπάρχω, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, να μην εξακολουθεί να υπάρχει το bb.

 

Μετά, σκέφτηκα ένα πιο beauty oriented (όπως λέει και η μαμά…) ψέμα… Να σας γράψω ας πούμε, ότι κλείνει στην Ελλάδα, η Lancome ή, η Estee Lauder ή, η Mac και πλέον θα τις βρίσκετε μόνο on –line, ή σε ταξίδια..

 

Σαχλαμάρες… εκτός από ψεματάκι βαρετό και κλισέ, εδώ που τα λέμε,  μάλλον πρώτη θα φύγω εγώ, παρά αυτές, αφήστε που είναι ένα νέο, που θα το είχατε ήδη δει, πρωτοσέλιδο κάπου… Οπότε, αποτυχημένο ψέμα…

 

Έπειτα, πήγα στα πιο προσωπικά, αλλά εκεί (εκτός από μια φορά, μια Πρωταπριλιά πριν από λίγα χρόνια, που είπα ένα σκληρό ψέμα στη μαμά μου, και το πίστεψε γιατί ήμουν πολύ σοβαρή, και έπαθε τέτοιο σοκ, ταράχτηκε τόσο πολύ, που τελικά ακόμα και όταν της είπα, ότι ήταν Πρωταπριλιά,  στεναχωρήθηκα τόσο πολύ με την αντίδραση της, που ορκίστηκα να μην το ξανακάνω…) κάπως, μου φάνηκε άκομψο…

 

 

Και έτσι αποφάσισα αντί για το παραδοσιακό ψέμα της μέρας, να «ρίξω» σήμερα (1η Απριλίου) τα λουλούδια, που βλέπετε να πέφτουν στο bb και θα πέφτουν, για όλο το μήνα…

 

 

Η σκέψη μου:  Ό, τι καιρό και αν κάνει εκεί έξω (και όταν λέω «καιρό», και εκεί «έξω», μιλάω κυριολεκτικά και μεταφορικά…) εμείς εδώ, θα έχουμε Άνοιξη. Μέσα στο bb, η κάθε μια από εμάς, θα μπορεί να ονειρεύεται και να ζει, την Άνοιξη που της αξίζει.

 

Και εγώ, θα κάνω την αρχή.

 

Και σας περιμένω.

 

 

 

Διότι, όπως σας είπα πριν από λίγες μέρες, βρήκα την έκφραση που ταιριάζει σε όλες εσάς, που διαβάζετε bb, όχι μόνο σε εσάς που σχολιάζετε, αλλά σε όλες σας:

 

Yourock, bbgirls!!

 

 

Καλή Πρωταπριλιά, Καλή Άνοιξη, Καλή Νέα Εποχή, αγαπημένες μου!!


 

Kαι βέβαια, για να αρχίσει όμορφα ο μήνας, ένα δωράκι επιβάλλεται! Για να το δείτε και ίσως να το κερδίσετε, κλικ εδώ!

 

 

76 Σχόλια
  1. καλο μηνα σε οοοοοολη την παρεα του beautyblog!!!!!!!!!Ευχαριστουμε Τζουλια για τις ευχες σου να εισαι παντα καλα!!!!!!!!!!!καλα τα λουλουδακια που πεφτουνε ειναι τελειαααααααααααααααααααααααααα.καλο μηνα κοριτσια καλος μας ηρθες Ανοιξη!!

  2. Έχω αρχίσει να διαβάζω το post λίγο πριν τη φωτογραφία αναφωνώ ”Ωχ!Λουλουδάκια!Βρέχει λουδουδάκια στη Τζούλια” και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στην-πρησμένη πια- μουρίτσα μου.

    Με λλίγα λόγια, αυτό που ήθελες το κατάφερες! Μου έφτιαξες τη μέρα! Και κάθε φορά που θα νιώθω πως κάτι με ρίχνει ψυχολογικά, θα τρέχω να δω τα ανοιξιάτικα λουλουδάκια σου!!!

    Καλή Κυριακή Τζούλια μου!!!!
    Φιλάκια!!!

    Υ.Γ.:Πάντως, σήμερα πρωταπριλιά έχει γενέθλια η μαμά του αντρούλη μου!!!Ωραίο,ε;;;

  3. καλημερα Τζουλια χαιρομαι που κ εγω ειμαι αναμεσα στα ονοματα που αναφερθηκες…εξαλλου ειπαμε ..πιστη στο bb:)) κ δεν θελω να ακουω οτι μπορει να μην εισαι εσυ η διαχειριστρια του bb τα κατεφερνεις τελεια κ να συνεχισεις..οσο για τα λουλουδακια ειναι οχι μονο τελεια οχι μονο ομορφαινουν κ αλλο την σελιδα αλλα αν τα κραταγες κ ολο το μηνα θα ηταν ακομα καλυτερα….μια γλυκια καλημερα σε σενα κ σε ολα τα κοριτσια..:))

  4. Καλά, στην καρακοσμάρα μου, όπως πάντα!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Τζούλια και Τζουλιοκόριτσα!!!

  5. Καλό μήνα σε όλες μας και σ’όλο τον κόσμο..

  6. Καλημέρα Τζούλια μου, καλό μηνα και υπέροχα τα λουλουδάκια σου! Τα άψυχα πραγματα παιρνουν ψυχή απο μας, και το ΒΒ είναι “της Τζούλιας” πρωτα κι υστερα δικό μας… εξάλλου όλοι χρειαζονται ενα σημειο αναφορας κι αυτο εισαι εσυ για μας, σε τουτο τον διαδικτυακο τοπο, που θα μπορουσε να ειναι μια απλη κοινη ιστοσελίδα, όπως τοσες και τόσες άλλες… αλλα δεν είναι! Και για να σου φτιαξω τη διαθεση… σου ετοιμαζω review με μυστικά ομορφιας, φυτικά καλλυντικα, αιθέρια έλαια και άλλα γοητετυτικά υλικά! Να τα βαλω στο χαρτί μονο Τζουλάκι γιατι εχω τοση πληροφορία και θελω να κανω και τις δοκιμες μου, μη λεμε ότι κι ότι ε? Φιλια και καλο μηνα σε όλες!

  7. @Stella: Το πως τα περιμένω αυτά τα review σου, δεν έχεις ιδέα!!! Άντε ξεκίνα, ξεκίνα!!!Καλό Μήνα αγαπημένη μου! xxx

  8. Έλα μου ντε… κοντεύει πάντως! Εδώ κ 4-5 μέρες έχω πονάκια κ τα σχετικά, αλλά την εμφάνιση του ακόμα να την κάνει ο κύριος!
    Τρίτη θα μάθω μήπως μπω για πρόκληση γιατί περάσαν οι βδομάδες.Τελευταία προθεσμία ως την Πέμπτη, είπε ο γιατρός…
    Λες να μας έρθει σήμερα το παραμυθάκι μας;;;χαχαχα!Ωραία θα είναι!

  9. @Korina: Δεν το πιστεύω!!! Και πως θα το μάθω εγώ;;;; Αχ,μην μας ξεχάσεις Κορινάκι (βλακείες λέω, σιγά μην έχεις εμάς στο μυαλό σου) αλλά θα ήθελα να ξέρω…

  10. Αν και δεν έχω τηλ σου, θα το μάθεις! Μια παρέα είμαστε βρε!Εσύ δεν θα το μάθεις;;;
    Αν δεν μπορέσω να στείλω mail, θα ενημερώσω τα κορίτσια(η Σταυρούλα θα το μάθει σίγουρα, είναι κ γειτόνισσα άλλωστε)και θα στο πουν εκείνες!

  11. Τι όμορφα λουλούδια…ροζ και πάνε τέλεια με το bb μας!!!υπέροχα υπέροχα…καλό ηλιόλουστο και λουλουδάτο μήνα σε ολες 🙂

  12. Καλο μηνα, λουλουδατο, μυρωδατο, χαρουμενο, ανοιξιατικο… τελειο!
    Ετσι μας θελω, με ανανεωμενη διαθεση, με καινουρια μωρακια στην παρεα (με το καλο Κορινα) και γεματες με θετικη ενεργεια!!!
    Φιλια πολλα-πολλα-πολλα!!!

  13. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή…Και μόνο που βλέπω αυτά τα πανέμορφα μοβ λουλουδάκια στην οθόνη μου χαμογελάω…Καλό μήνα και να χαρείτε την άνοιξη όσο μπορείτε περισσότερο!! Υπέροχο κείμενο Julia!! xx Menia

  14. Λατρεύω άνοιξη λατρεύω λουλουδάκια!!! Χαρείτε την άνοιξη μην την αφήσετε να προσπεράσει…ζείστε τη !!! Τα φιλιά μου και καλημέρες!!!

  15. Kαλημέρα!!!!!!! Καλό μήνα!!!!!!
    Στην αρχή, έπιασα μια νότα απαισιοδοξίας και μελαγχολίας, αλλά ελπίζω πως ήταν ιδέα μου και θα την προσπεράσω…..
    Aπλά να πω ότι το bb είναι δικό σου παιδάκι κι εμείς οι φίλες του που το αγαπάμε…Τώρα, το έκανα και εικόνα…’Ενα ζουζουνιάρικο κοριτσάκι 2,5 χρονών (σωστά?) με ροζ φουστανάκια, που του αρέσει να σκαλίζει τα καλλυντικά της μαμάς και όλο διαλέγει μερικά και τα μοιράζει στις φίλες τους, κλείνοντας τους το ματάκι, τόσο γλυκά όπως κάνουν τα πιτσιρικάκια….Γενικά, του αρέσει να διηγείται σκανταλιές , να μιλάει για ομορφιές και να είναι συνέχεια με παρέα….:-)

    To διαγωνισμό φυσικά και τον είδαμε…Αυτό που κάθε φορά που διαβάζω “ΒENEFIT” είναι σαν να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα, πώς εξηγείται γιατρέ μου????

    Φιλάκια!!!*

  16. ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  17. Αχ τι χαρά πήρα με τα λουλουδάκια, δε λέγεται!
    Να ‘σαι καλά Τζούλια μας! You ‘re the one that rocks και μας μεταδίδεις τη θετική σου ενέργεια!
    Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες μας!

  18. Καλημέρα και καλό μήνα ΒΒ κόρες!
    Σαν το σαλιγκάρι μετά τη βροχή, βγήκα έξω στον ήλιο. Είναι τόσο ξεσηκωσιάρης αυτός ο ήλιος, σου φτιάχνει τη διάθεση θες δε θες. Κάθομαι στο μπαλκόνι, κλείνω τα μάτια μου και νιώθω τις ακτίνες του να με ζεσταίνουν. Δεν μπορεί , θα τη βρούμε τη λύση, θα μας βγει πρωτα η ψυχή αλλά κάτι θα γίνει, τελευταία στιγμή όπως πάντα. Πίνω καφεδάκι και χαζεύω έξω τις αμυγδαλιές και τα κοτσύφια. Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα θα τον βρούνε το δρόμο τους.
    Το ΒΒ δεν είναι ένα απλό blog Τζούλια,είναι η γωνίτσα μας και την αγαπάμε πολύ αυτή τη γωνίτσα.

    @Κορίνα, η μαμά μου έχει γενέθλια 21 Απριλίου, μαζί με τη Χούντα, τι να λεμε τώρα…Με το καλό να έρθει στον κόσμο το θαυματάκι σας και εμείς θα γίνουμε νεραϊδονονές και θα στείλουμε τις ευχές μας!

    @Stella, τι καλό μας ετοιμάζεις; Ανυπομονώ…

  19. @Koρίνα : Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σας!!!!*

  20. kalhmera kalo mhna se oles!ta louloudakia einai yperoxa k m ftiaxnoun thn diathesi!:D

  21. Μαλλον σημερα ολο περιεργα μου συμβαινουν!!
    Πονηρουλα πηγες να μας την σκασεις!!
    Υπεροχα τα λουλουδια !!Καθε μερα θα ειναι ανοιξη στο bb γιατι εμεις οτι και
    γινεται εχουμε ημια ακομα και οταν δεν με γνωριζετε πως ειμαι με αποδεχεστε
    ως bbgirl!! Οπως και εγω και αυτο ειναι τεραστιο και ο κρικος για ολο αυτο εισαι
    εσυ ΤΖΟΥΛΙΑ οσο και υπολοιπες που σε ακολουθουμε!!
    Σας φιλω ολες!!!
    @Στελλα αγωνιο να μαθω τη ετοιμαζεις!!!

  22. καλημερα!!!τζουλια αυτα τα λουλουδακια νιωθω σαν να με υπνωτίζουν!ειναι τοσο ομορφα οπως και η γλυκια παρεα που εχουμε φτιαξει εδω 🙂
    θα ηθελα να παρω αυτη τη στιγμη το σταντ για να ευχηθώ καλο μηνα και για να απολογηθω που δεν μπαινω στο bb οσο θα ηθελα.υποσχομαι,υποσχομαι λεγω οτι θα μπαινω ποιο συχνα.γιατι πλησιαζουν εκλογες και θελω και εγω υπουργιλικι ααχαχχα.

  23. KAΛΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΗ!
    ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ? ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ?

  24. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες !!! Τζούλια , ειλικρινά με συγκινείς με αυτά που γράφεις για όλες εμάς , αλλά νομίζω ότι το ΒΒ χωρίς εσένα ποτέ δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί γιατί εσύ είσαι η ψυχή του , ο παλμός του , η πνοή του ! Επιπλέον , ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τη μέρα μου χωρίς τα υπέροχα post σου και τα σχόλιά μας είτε τα διαβάζω στα κλεφτά στο γραφείο είτε αργότερα στο σπίτι . Σίγουρα το ΒΒ δεν έχει ( δυστυχώς) τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο , έχει όμως τη δύναμη να αλλάξει την καθημερινότητά μας και νομίζω ότι το έχει ήδη καταφέρει !

    ΥΓ : Λατρεύω τα λουλούδια στο ΒΒ η άνοιξη είναι και εδώ !!!

  25. Καλημέρα!Τέλεια τα λουλουδάκια!!!Kissy,kissy

  26. καλό μας μήνα!!τρελαίνομαι με αυτά τα λουλουδάκια και όπως και να έχει ακόμα και αν κάποιες δεν συμμετέχουμε καθημερινά πλέον,σε διαβάζουμε ευλαβικά!

  27. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΒΡΕ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ:-).

  28. καλο μηνα , τελεια η σελιδα με τα λουλουδακια

  29. “MOUSMOUS” Τα είπες όλα !”…το ΒΒ δεν έχει ( δυστυχώς) τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο , έχει όμως τη δύναμη να αλλάξει την καθημερινότητά μας…” ! ετσι ακριβως είναι κι σε δυο γραμμες τα είπες όλα!

  30. kalo mhna se oles tis BB fans!!!ta louloudia einai poly omorfa!!!paidia,pisteyw oti 8a kanw mia nea arxh sth zwh mou fetos thn anoi3h!!apofasisa na mhn agxwnomai gia anohsies pleon.ena peristatiko htan arketo gia na katalavw oti prepei na skeftomai 8etika.mia filh mou arrwsthse apo to poly agxos,taxypalmies k.a. k phge nosokomeio!!fovh8hka toooso poly pou eipa ”terma” den 8a agxw8w 3ana.eyxh8eite mou na to thrhsw koritsia!!para polla anoi3iatika filakia!!!!!

  31. Καλησπέρα Τζούλια, κορίτσια!! Καλό μήνα σε όλες, ευτυχώς η άνοιξη ήρθε για τα καλά. Άργησα λίγο σήμερα γιατί βγήκα βόλτα στας εξοχάς και κυλιόμουν στις μαργαρίτες!! Προσπαθούσα να μυρίσω λουλούδια και ήρθα μύτη με μύτη με μια μέλισσα!! Ευτυχώς τη γλίτωσα κι εγώ κι αυτή! Και έπειτα από Overdose λουλουδιών επιστρέφω ανοίγω το ΒΒ και βλέπω πάλι λουλούδια!!! Απίστευτα είναι μου φτιάχνουν ακόμη πιο πολύ τη διάθεση!! Όσο για το ΒΒ είχαμε και την κουβέντα σου με την Χαριτωμένη εχθές και μου έλεγε για το πόσο ήθελες να πετύχεις ακριβώς αυτό που έχει γίνει όχι απλά ένα site με ξερές πληροφορίες αλλά μια κοινότητα ή και αδελφότητα γυναικών με κοινή αγάπη όχι μόνο για την περιποίηση, τα καλλυντικά κλπ αλλά για τη ζωή γενικότερα!!
    @κορίνα: Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!
    @Stella:Περιμένουμε αγωνιωδώς γράψτα στο χαρτί να ξεστραβωθούμε κι εμείς!!!

  32. Καλό μήνα,Καλή Άνοιξη,με ό,τι καλύτερο για καθεμιά από την υπέροχη παρέα!Τζούλια μου,τα λουλουδάκια αυτά είναι σαν ασκούν πάνω μου μια γλυκιά,μαγική επίδραση!Μπράβο για την ωραία ιδέα καθώς & για το κείμενό σου!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τις:KatRap,Sofia,MariaA &
    MOUSMOUS!Stella:can’t wait to read your secrets!Κορίνα,με το καλό να υποδεχθείς το αγγελούδι σου!Πολλά φιλιά και εύχομαι να έχουμε πάντα “λουλουδένια” διάθεση! 🙂

  33. τρελαινομαι οταν διαβαζω το ονομα μου!!!!ειναι σαν να κερδιζω καθε μερα!!!!!οχι δωρα!!!!φιλεεεεες!!!!!!

  34. Καλό μήναααα!!! Τα λουλουδάκια τα σπάνε πραγματικά, είναι υπέροχα 😀 Η Άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή, δεν την αλλάζω με τίποτα γιατί νιώθω απίστευτη χαρά χωρίς λόγο, χαχαχα!
    Καλό κυριακάτικο απόγευμα!!! 🙂

  35. polu swsti se vriskw….. rutuxws oute emena mou ekanan farsa gt sunithws den ein petuximenes….ta louloudakia super..polu gluka kai ta xairomai mazi me ta genethlia mou pou rxontai se mia vdomada….
    Na xoume enan omorfo mina kai na perasoume omorfa to pasxa mas!!!!!

  36. Χα χα κι εγώ νόμιζα ότι επειδή δεν έχω και το πιο smart-phone ούτε το πιο πρόσφατο laptop,ότι τόσο καιρό δεν έβλεπα αυτά τα λουλουδάκια λόγω κακής σύνδεσης, μου την εσκασες κανονικά!!Ε όχι bb χωρίς εσένα δεν γίνεται, όπως δεν γίνεται σπιτικό χωρίς μητέρα, όσο καλά κι αν είναι τα παιδιά!!Άποψή μου τέλος πάντων..Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια, προσωπικά πάντως ήδη ονειρεύομαι καλοκαίρι!! Λατρεύω τη θάλασσα τι να κάνουμε!!Φιλιαααα!!

  37. έχω ξετρελαθεί με τα ροζ λουλουδάκια που πέφτουν στο υπέροχο blog σας…ας έχουμε μια super άνοιξη με υγεία!!!!

  38. Αχ τι ωραίαααααααα γεμισε η οθονη μου φουξια λουλουδάκιαααααααα!!!!!!! θα μου φτιαχνει το κεφι!!!!!! Καλο μήνα κορίτσια με μικρά αλλά αθώα ψεμματάκια (διοτι πάντα χρειάζονται…….)

  39. Όοοοοχι γλυκιά μου…. Εσύ είσαι η ψυχή, η αρχή και το τέλος του ΒΒ!!! ΟΚ κι εμείς να σε ακολουθούμε με μεγάλη χαρά, αλλά χωρίς τις οδηγίες σου … θα … χάσουμε τα βήματα.
    Καλό μήνα, και η ιδέα με τα λουλουδάκια είναι τρέλλα!!! Το καλοκαίρι να βάλεις ήλιους να “τρέχουν” στη οθόνη… έτσι να είσαι πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής!!!
    Υπέροχη η άνοιξη, υπέροχος ο καιρός, υπέροχο το ΒΒ (είμαστε όλες πολύ τυχερές που το έχουμε), υπέροχες και όλες εσείς και να περνάτε υπέροχα ότι κι αν κάνετε!!!

  40. Καλό μήνα σε όλους!
    Σε ευχαριστώ που μας φτιάχνεις τη διάθεση γιατί ο μήνας μπήκε με διανυκτέρευση σε νοσοκομείο, και τα κέφια είναι στο πάτωμα …
    Φιλιά … αν και με ξέχασες!

  41. Καλό μήνα να έχουμε Τζούλια και ΒΒgirls.. Άχ, αυτά τα υπέροχα λουλουδάκια σου, μου φτιάχνουν τόοοσο πολύ την διάθεση.. Μπράβο για τις εμπνεύσεις σου..! Ελπίζω να συνεχίσεις για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια έτσι.. Να μας ενημερώνεις για νέα προϊόντα, τάσεις, γενικά για ό,τι νέο κυκλοφορεί, να μας κακομαθαίνεις με τα δωράκια σου.. Γενικότερα, να υπάρχει αυτή η όμορφη συντροφιά και ατμόσφαιρα έστω και μέσω ενός blog..! Φιλιά σε όλες..!

  42. Εγώ νομίζω πως απλά σκέφτηκες πως δεν θα άντεχες την γκρίνια μας μετά από καμιά τέτοια πλάκα!!! Χαχα!!! Έναν υπέροχο γιορτινό Απρίλη με λουλουδένια διάθεση σε όλες!:-)

  43. @Angelina: Έχεις απόλυτο δίκιο πολυ αγαπημένη μου… Ακόμα και με το.. digital ποτέ δεν είσαι σίγουρη.. επανορθώνω αμέσως και σου στέλνω όλη μου την αγάπη, τις ευχές μου και την θετική μου ενέργεια.

  44. Καλό μήνα,καλή πρωταπριλιά Τζούλια,κορίτσια!!τι ωραία λουλουδάκια είναι αυτά!Ευτυχώς που δεν μας την έφερες τλκ,γιατί εγώ “ψαρώνω” εύκολα με κάτι τέτοια & δεν θα άντεχα να κλείσει ούτε η estee,ούτε η mac,αλλά πάνω απ’όλα το αγαπημένο μας bb!ούτε για πλάκα δεν θέλω να το ακούω,χιχι!φιλιά πολλά & ανοιξιάτικα!!

  45. Καλό μήνα σε όλες και όλους με πολλή ανοιξιάτικη διάθεση και αισιοδοξία!!

  46. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ bb ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
    ΚΟΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ….ΑΧ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ….
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

  47. Καλό μήνα !!!!!!!!!! Τέλεια τα λουλουδάκια και όπως ανέφεραν και ποιο πάνω ας μείνουν και ποιο πολύ καιρό ! Παιχνιδιάρικο το bb ! Με το καλό σε όσες περιμένουν τα αγγελούδια τους με ένα πόνο !

  48. Τελεια τα λουλουδακια Τζουλια και ελπιζω να κρατησουνολο το μηνα και να μην μας το λες για πρωταπριλιατικο αστειο και ξερεις κατι??? καθε μηνα μπορεις να αλλαζεις σχεδιακι αναλογα με την εποχη(χιονια, λουλουδακια. καραβακια) ή τη διαθεση(καρδουλες,φατσουλες) ή ακομα και τις καταστασεις που ζουμε (πχ βαλε νομισματα και πιστεψε με καποιες απο μας θα τα ψαχνουν στο πατωμα!!!!)
    Αντε να αλλαξει και ο καιρος γιατι εδω στη βορεια Ελλαδα μας εχει τρελανει

  49. Και ναι ήρθε και ο γλυκός Απρίλης!
    Εύχομαι σε όλους/ες να έχετε ένα υπέροχο Ανοιξιάτικο μήνα γεμάτο χαμόγελα και ωραίες στιγμές!
    Τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες το χρόνο οι άνθρωποι ζουν στο ψέμα, για αλλαγή λοιπόν, ας πούμε μόνο αλήθειες σήμερα!

  50. Τι καλύτερο!!!!! ένα λουλούδι αντί για ψέμα!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα αγαπημένη μας, με την πιο υπέροχη σελίδα που έχω δει μέχρι σήμερα στο internet!Ανθισμένη!!!!!!!!

  51. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ρε φιλεναδάκι…..εχεις απόλυτο δίκιο…Πρωταπριλιά σήμερα….μήπως ο οβελίας στο αγαπημένο island ήταν πρωταπριλιάτικο ???????
    p.s τα λουλουδάκια φίίίίίνα!!!!
    μου θυμίζει κάτι χιονάκια που βάζουν τα χριστούγεννα και πέφτουν εξ ουρανού στα sites…ε αφού είναι άνοιξη λοιπόν έπρεπε κάποιος να σκεφτεί να παρατείνει το μάνα εξ ουρανού….φίνα σου λέω τα φούξια μαργαριτάκια!!! super!

  52. Καλό μήνα σε όλες!!! Τέλεια τα λουλούδια……

  53. Καλό μήνα!!!Εύχομαι να έχουμε μια πανέμορφη άνοιξη bb girls!

  54. Καλό μήνα!!!!!
    Πολύ ωραία τα λουλουδάκια!!!

  55. Λοιπον το σχόλιο της Ελένης είναι ακριβώς η Ελενίτσα μας!!!Ποιητική και γλυκιά σαν καραμέλα βουτύρου που μου παιρνε ο προπάππους μου όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, λίγο πριν ξεχάσει ποια ήμουν. Επίσης το σχόλιο της Κατερινούλας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Νομιζω το βλέπω και γω αυτό το κοριτσάκι. Και καθε μερα γινομαστε και μεις μικρά κοριτσάκια και παιζουμε μαζί του!! Τα λουλούδια σου μου θύμισαν και μενα ανθισμένες αμυγδαλιές, άσπρες και ροζ…που όταν άνθιζαν ήταν σίγουρο πια πως έρχεται η άνοιξη.
    Και ναι νομίζω πως μελαγχόλησα και μονο στην ιδέα οτι δεν θα υπήρχε Τζούλια πίσω απ το ΒΒ…γιατί και μονο αυτό που υπονοησες απλα μου υπενθυμίζει ότι όλα τα ωραία καποτε τελειώνουν και ότι τιποτα δεν κρατάει για πάντα. Και δεν το θέλω αυτό τ ακούς? Θέλω να μας φανταζομαι εδώ στα 80 μας να λεμε τα δικά μας!!Καθε ΒΒ girl εχει το δικαιωμα να ονειρευεται ενταξει????
    Καλό μήνα σε ολες και με το καλό στη μελλουσα ΒΒ μανούλα!!

  56. an k kauysterimenh kalh bdomada k kalo mina se oles!!!ax!!ti teleia ta louloudakia!!!please min ta bgaleis!!! poly xaroymeno k anoiksiatiko to bb simera, moy eftiakses tin diathesh!!!

    ps fysika k to bb den tha einai pote to idio xoris esena opote kati tetoia na min ta les oyte gia asteio!!!

  57. Καλό μήνα ΒΒgirls 🙂

    Τζούλια, καλή μου Τζούλια, φυσικά θα σκάγαμε αν έκανες αυτό το “χαριτωμένο” αστειάκι που σκέφτηκες. Τα μπλογκς, παίρνουν ψυχή από αυτόν που τα δημιουργεί. Το ξέρεις πως εδώ έχεις δημιουργήσει κάτι περισσότερο απο ένα ενημερωτικό μπλογκ. Σκεφτόμουν το σχόλιο της MOUS MOUS περί αλλαγής της καθημερινότητάς μας και συνειδητοποίησα ότι την ώρα που διάβαζα το ποστ και τα σχόλια χαμογελούσα. Στέλνω λοιπόν χαμογελαστά, ανοιξιάτικα φιλιά σε όλες (romantic – spring mode on).

    @Korina: Με το καλό !!!
    @ Marianna: Σου εύχομαι να το τηρήσεις λοιπόν και να θυμάσαι πως το άγχος φθείρει την υγεία μας (οργανική,& ψυχική), δεν προσφέρει λύσεις

  58. Υπέροχο δώρο!καλό μήνα σε όλες μας κορίτσια!Άντε να φτιάξει και λίγο η διάθεση μας!

  59. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Μπορεί να διανύω περίοδο ακινησίας λόγω μιας μεγαλοπρεπούς τούμπας αλλά το BeautyBlog δεν το χάνω με τίποτα,ειδικά τώρα με τα υπέροχα φούξια λουλουδάκια του! Μα δεν είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου; Φιλιά σε όλες!!!

  60. MAKO,s’eyxaristw pou me skefthkes.h filh mou einai poly kalytera k eimai poly xaroumenh.mou fainetai oti 8a mpainw ka8e mera sto post gia na vlepw ta louloudakia.

  61. Εϊ Έϊ…!!! Κι εγώ κάνω σχόλια όποτε μπορώ! :))
    Έχω να πω ότι είναι τεεεεεέλειοοοοοοοοοο αυτό με τα λουλουδάκια που πέφτουν μπροστά από τα μάτια μου!!!! ;)))

  62. Τι όμορφα λουλουδάκια είναι αυτά που μας ραίνουν!!! =)
    Να’σαι καλά Τζούλια και πάντα με το χαμόγελο!!!
    xx

  63. σημερα γυρισα απο την κεδρομη με το σχολειο μου και ειδα πανω στο γραφειο μου να με περιμενει ζεστη ζεστη η κρεμα που μου στειλατε.για αλλη μια φορα να πω τα ευχαριστω μου..και να ευχηθω μια ομορηφ ανοιξη.με πολλα πολλα λουλουδια και γελια!
    και λιγοτερο αγχος.
    το αγχος μας τρωει τη ζωη!και ειναι τοσο κριμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.