Κερδίστε 5 Garnier Bodytonic Βερμούδες Αδυνατίσματος!

 

Να σας πω την αλήθεια, για κάποιο λόγο δεν είχα σκεφτεί να κάνω τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αλλά διάβασα για άλλη μια φορά προσεκτικά τα σχόλια σας, έλαβα ακόμα και mail, όπου με ρωτάτε πως τα πάω με τη βερμούδα αδυνατίσματος Garnier και αν έχω δει αποτέλεσμα, είμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από την πρώτη εξόρμηση στις παραλίες, ε, δεν χρειάζομαι κι άλλο λόγο….

 

Σας είχα γράψει λοιπόν ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας για να δω αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι ότι ο μήνας δεν έχει περάσει ακόμα, (θέλω 2-3 μέρες…) αλλά εγώ αισθάνομαι καλά που τη φοράω και έχω την εντύπωση ότι έχω δει και αποτέλεσμα.. Και λέω «έχω την εντύπωση» γιατί είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και αν δεν ξεκινήσω (επιτέλους) μια πιο σωστή διατροφή και αν δεν κάνω και λίγη άσκηση κάθε μέρα, δεν περιμένω πολλά από κανένα προϊόν…

 

Tέλος πάντων για να θυμηθείτε τι ακριβώς υπόσχεται ότι κάνει η αγαπημένη μου βερμουδίτσα, κάντε κλικ εδώ και εγώ περνάω κατ’ ευθείαν στον διαγωνισμό μας.

 

 

Για να λάβετε μέρος και σε αυτόν τον διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Κάντε like στην σελίδα του beauty blog στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 12 το βράδυ. Την Πέμπτη 5 Απριλίου θα ανακοινώσω με post τις πέντε τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβουν το δώρο τους σύντομα.

 

 

… Κούκλες στην παραλία τα bb girls αυτό το καλοκαίρι!!


 


982 Σχόλια
  1. Ό,τι πρέπει για μένα που επιτέλους αποφάσισα διατροφή και άσκηση, θα με βοηθήσει πολύ.

  2. Super.Θέλω να το δοκιμάσω,είναι ακριβή?

  3. latreuwwwwww t proionta garnier hdi exw thn krema bb i opoia einai fantasthkh g oses dn theloun n epibarunoun thn epidermida tous……k pisteyw k pws h bermouda tha einai e3isou kalh……eyxome n kerdisw mia!!!!

  4. τελεια θα βγαλουμε το κορμι σμιλευμένο…… ευχαριστούμε.

  5. Βερμούδα, αθλητικά και μεγάλοι περίπατοι (όχι, δε μου αρέσει το τρέξιμο), για να δούμε αποτελέσματα ακόμα πιο γρήγορα.

  6. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΠΟΛΥΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ! ΜΠΡΑΒΟ!!!

  7. θέλω να τη δοκιμάσω αν και θα προτιμούσα να είναι να καλύπτει όλη την κοιλιά μέχρι κάτω από το στήθος.

  8. την χρειαζομαι επειγοντως!αλλιως δεν εχει θαλασσα φετος!

  9. Τι χρήσιμο δώρο! Εν όψει και του καλοκαιριού…

  10. κοστιζει 24,99 ευρω στα καρφουρ ομως οσοι ειστε θεσσαλονικη η σε περιοχες που υπαρχει σ/μ μασουτης εχει φυλλαδιο μεχρι 19-5 και την εχει με 18,40 ευρω συμφερει φυσικα
    καλη επιτυχια σε ολες μας
    και καλο καλοκαιρι να εχουμε

  11. υπαρχει στα σ/μ τα περισσοτερα φανταζομαι αλλα σιγουρα καρφουρ και μασουτη την εχω δει οποτε να ξερετε αρχικη 24,99 απο εκει και περα ισως καποια σ/μ να την εχουν σε φυλλαδιο και να την βρειτε φθηνοτερα

  12. Πολυ ωραιο δωρο,αλλα γιατι οι βερμουδες να ξεκινανε απο L και οχι απο μικροτερο νουμερακι?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.