Ralph Lauren The Big Pony Collection: Αρώματα για… προσωπικότητες

Καλημέρα αγαπημένες! Χρόνια Πολλά! Παρακαλώ, θα ήθελα να μη δώσετε σημασία στον καιρό και για να είμαι σίγουρη γι αυτό, λέω σήμερα το bb menu να περιλαμβάνει πολύ χρώμα, άρωμα και ζωντάνια. Και (μια που ταιριάζει στο “κλίμα” της εποχής) λίγη ψηφοφορία.

Ωραία δεν θα ήταν να είχαμε ένα άρωμα που να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας; Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Ralph Lauren και αποφάσισε φέτος να γιορτάσει την «δυναμική θηλυκότητα» παρουσιάζοντας μια σειρά από τέσσερα αρώματα αφιερωμένα στις διαφορετικές αλλά και τόσο μοναδικές γυναικείες προσωπικότητες.

Είσαι σπορτιφ, αισθησιακή, ελεύθερο πνεύμα, εκλεπτυσμένη και stylish; O Ralph Lauren λέει, ότι στη συλλογή The Big Pony Collection “Live life with Color”, είναι πολύ πιθανόν, να ανακαλύψεις το άρωμα που σου ταιριάζει τέλεια.

Και τα τέσσερα αρώματα είναι λαμπερά, παιγνιδιάρικα και ζωηρά και αν και βασικά κατατάσσονται σε λουλουδάτη κατηγορία, εν τούτοις οι δυο βασικές νότες που κυριαρχούν στο καθένα, (νότες πράσινες, από εσπεριδοειδή, ανατολίτικες και φρουτώδεις) τα ξεχωρίζουν και δημιουργούν ένα τελικό χαρμάνι με τη δική του ιδιαίτερη ταυτότητα.

Πάμε:

The Sporty Fragrance




Λουλουδάτο-εσπεριδοειδές με δυο βασικές νότες από Γκρέιπφρουτ και Μπλε Λωτό το άρωμα αυτό απευθύνεται στην άφοβη, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, που είναι γεννημένη αρχηγός. Το μπουκάλι σε μπλε απόχρωση με το Νο 1.

The Sensual Fragrance




Λουλουδάτο, αισθησιακό, φρουτώδες με δυο βασικές νότες από Cranberry και Tonka αφιερωμένο στις παιγνιδιάρες αλλά κατά βάθος ρομαντικές γυναίκες. Για την γυναίκα που αν και ακολουθεί την καρδιά της, στο πέρασμά της αφήνει θύματα..Το μουκάλι σε ροζ απόχρωση με το Νο 2

The Free-Spirited Fragrance

 



Εκκεντρική, επαναστάτρια, ανεξάρτητη…Το άρωμά της, φρουτώδες και πράσινο με δυο βασικές νότες από Αχλάδι και Μιμόζα. Ένα λαμπερό άρωμα ύμνος στις γυναίκες που δεν ακολουθούν τους κανόνες αλλά φτάχνουν τους δικούς τους. Το μπουκάλι σε κίτρινη απόχρωση με το Νο 3

The Stylish Fragrance



Εκλεπτυσμένη, απαιτητική εκεί που πρέπει, με διάθεση πάντα για το διαφορετικό, το εξωτικό το μοναδικό. Το ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμά της αντανακλά την προσωπικότητά της με δυο βασικές νότες Άγριο Κεράσι και Μοβ Κεχριμπάρι. Το μπουκάλι σε μοβ απόχρωση με το Νο 4

Ερώτηση: Eσείς, ποιο απ’ όλα, θα διαλέγατε; Για ψηφίστε και όπως ξέρετε, έχω  πάντα, τους λόγους μου που ρωτάω…

 

 

 

 

 


69 Σχόλια
  1. Συγγνώμη περίμενες κάτι άλλο από εμένα ??
    ΦΥΣΙΚΑ The Stylish Frangance!!!
    It’s purple, it’s me and it smells AMAZING!!!
    Καλημέρες!
    Χρόνια πολλά, όμορφα, γελαστά κι ευτυχισμένα!

  2. kalimera poniroula julia!!!xixi
    xronia polla bb girls!!!etsi xroma aroma k zontania kontra ston kairo mpas k apofasisei na ftiaksei!!!ego ebala to 2 alla nomizo oti mporei na mou arese k to 4!!!den ksero!!den exo ksanadokimasei aroma toy Ralph Lauren!!!pos ta perases kouklitsa??

  3. Νομιζω οτι είμαι αρκετά ρομαντική, οπότε το δευτερο ψηφισα. Αν και ολα εχουν κατι απο μένα.

  4. Καλημέρα αγαπημένη!!!! Καλημέρα Bbgirls!! Ωραίο πρώτο μεταπασχαλινό post!! Αρωματικό και δροσερό!! Τι καιρός πάλι σήμερα!! Όπως είδες το 3ο είναι το αγαπημένο μου, η μιμόζα έχει καταλάβει μια θέση στην καρδιά μου τελευταία και ο συνδυασμός με το αχλάδι είναι και πολύ της μοδός!! Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια ακόμη αλλά θα τα δοκιμάσω και τα 4 με την πρώτη ευκαιρία!!
    Φιλιά πολλά και καλή επιστροφή!!!!!

  5. Χρόνια πολλά!Νομίζω οτι θα μου ταιριαζε καλυτερα το The Sensual Fragrance!

  6. Καλημέρα κορίτσια!
    Είμαι ανάμεσα στην μυρωδιά του The Sporty Fragrance και του The Stylish Fragrance!Και τα 2 πρέπει να είναι φανταστικά.Ψήφισα το πρώτο όμως!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ bb girls.ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΤΟ 2.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  8. Καλημέρα κορίτσια!
    Εγώ θα διάλεγα το πρώτο, το Sporty! Για να μου φτιάχνει τη διάθεση και να με “ξυπνάει”! Ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες ημέρες που (επλίζω) πως θα ακολουθήσουν!

  9. @όλες: Αγαπημένες, βλέπω ότι “παίρνει κεφάλι” το Νο 3…!! Έτσι λοιπόν!! Τα ανεξάρτητα και free-spirited bb girls!!! Δύναμη!!

    Αλλά είναι νωρίς ακόμη… βλέπω και μια stylish διάθεση…

  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα bb girls! Τέτοια “κουίζ” με δυσκολεύουν αρκετά, γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια κατηγορία ανήκω! Νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου κλίνει προς τη ρομαντική πλευρά, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, μαλλον θα στρεφόμουν στο “4” λόγω της μοβ συσκευασίας και των παράξενων υλικών! Πώς μυρίζει άραγε το μοβ κεχριμπάρι?!?!?

  11. Καλημέρα κορίτσια και …καλό χειμώνα να έχουμε…. Εγω παρότι ψήφισα το… “ελευθερο πνεύμα – ανεξάρτητη” εν τούτοις ως άρωμα μαλλον θα διάλεγα το stylish, γιατί οσο να ναι τα ανατολίτικα είναι πιο του στυλ μου! Φιλιά σε όλες! καλωσήρθες Τζούλια μας!

  12. Χρόνια πολλά αγαπημένη! Ήμουν ανάμεσα στο τρίτο και στο τέταρτο για να πω την αλήθεια μου αλλά με κέρδισε το τελευταίο λόγω ονόματος χιχιχι

    Αααα σου πα? Νομιζω δε σου πα…τελικα με το δεμα σου είχε κανει πατατα το ταχυδρομείο. Περιμενα ενα δεμα απο την κουμπαρα μου και οταν μετα απο 10 μερες με εβαλε σηκωτη να παω στο ταχυδρομειο να το ψαξω γιατι το ειχε στειλει απλο και δεν ηξερε η κοπελα πως να το ψαξει…παω και μου λενε…”ε μα σας ειδοποίησε το ταχυδρομος..ετσι κανουμε στα ογκώδη..εσεις δεν ήρθατε!!”…ντοινγκ! Και απ ότι εμαθα στη συνεχεια κανενας απ τη γειτονια δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις σε τετοιες περιπτώσεις…κοινώς βαριουνται να κανουν τη δουλειά τους. Σορυ ρε συ Τζούλια…αναγκάστηκες να το στειλεις δυο φορες…τουλάχιστον τώρα ξέρω τι παιζει…

    Μουααααααααααατς

  13. Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Αυτός ο απαίσιος καιρός μου χάλασε την διάθεση αλλά συνεχίζω απτόητη!! Εγώ φυσικά και θα διάλεγα το Sensual Fragrance αφού νομίζω αντικατοπτρίζει περισσότερο αυτό που είμαι! Φιλιά!

  14. ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!!ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ-STYLISH.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑΓΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ?
    ΑΣ ΜΑΝΤΕΨΩ………

  16. Αυτή την περίοδο δεν μπορω να μυρισω ούτε την οδοντοκρεμα μου.. Σε μαύρα χάλια σου λέω….

  17. Καλημέρα και χρόνια πολλά και από εμένα. Το σημερινό post είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η σημερινή ημέρα, για να μας φτιάξει τη διάθεση. The Stylish Fragrance το ιδανικό για μένα αν και μπερδεύτικα λιγάκι γιατί σε όλα βρήκα κάτι από μενά.
    Φιλιά πολλά αυρίο ερχεται μια ηλιόλουστη μέρα, να δούμε!!!!!!

  18. Επαναστάτρια, ανεξάρτητη ελευθερο πνευμα!!!χαχαχα Ναι ειμαι και το υποστηριζω !!!!!!!Τι να κανω τοξοτακι ειμαι !!!!

  19. Kαλημέρα ! Χρόνια πολλά, ονειρικά και μαγικά ! Τα αρώματα αυτά είναι φρουτώδη- λουλουδάτα από όσο έχω δοκιμάσει αλλά ψήφισα και εγώ” αισθησιακή- ρομαντική” εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές γιατί με αντιπροσωπεύει περισσότερο. Θεωρώ ότι την Άνοιξη ο ρομαντισμός πρέπει να αναδεικνύεται, οπότε ιδανικά θα επέλεγα ένα άρωμα αιθέριο και ανάλαφρο, που να αναπτερώνει τη διάθεσή μου !!

  20. Ρομαντικές καρδιές όλου του κόσμου, ενωθείτε!!! Σα να φύγατε μπροστά!

  21. Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά!!Πολύ ωραία η ψηφοφορία, δυσκολεύτηκα να διαλέξω αλλά κατέληξα στο “εκλεπτυσμένο” ( τι σόι bb girls είμαστε χωρίς stylish!) που έχει και το χρώμα μου, αλλά αν δεν τα μυρίσω δεν μπορώ να πω ποιο απ’όλα μου ταιριάζει πραγματικά!Πάντως (το είχα ξαναγράψει στο πρώτο post γι αυτά τα αρώματα) το Blue του Ralph Lauren είναι από τα πλέον κορυφαία μου αρώματα οπότε όταν βλέπω Ralph περιμένω κάτι πολύ ιδιαίτερο!

  22. Καλημέρες και Χρόνια Πολλά! Το Stylish, κυρίως λόγω χρώματος! Έχω πάθει μια μανία με το μωβ τώρα τελευταία…

  23. Εγώ ψήφισα το 2. Είναι λίγο “μόδα” να βγάζουν σειρές με 4-5 διαφορετικά αρώματα; Νομίζω το είχαν κάνει και οι D&G; Εμένα με μπερδεύει λιγάκι αυτό, προτιμώ κάθε άρωμα να έχει το όνομά και την προσωπικότητά του

  24. Καλημερα!!!!Υπεροχα τα αρωματα χαλια ο καιρος!!!Θελω ηλιο τωρα!!!
    Εγω Τζουλια μου ως ζυγος εχω μια μικρη αναποφασιστηκοτητα!!χαχα
    διοτι τα ζυγιζω ολα!! Στην αρχη μου αρεσε το πρωτο αρωμα η αρχηχος
    το μπλε χρωμα αυτο με τραβιξε στην αρχη και μετα το γκρειπφρουτ
    σε αυτο εδωσα την ψηφο μου αλλα μια δευτερη ματια θα ψηφιζα σιγουρα
    το 2 free spirit γιατι παντα εχω το πνευμα ελευθεριας και ανεξαρτησιας
    μεσα μου!!!Τα φιλια μου

  25. Χρόνια πολλά σε όλους!!!Διάλεξα το εκλεπτυσμένη-Stylish !!!!

  26. χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολα εγω ψηφισα το 2,αν κ το 3 καλο θα ειναι..

  27. παμε ανεξαρτητες για τη νικη!!αχαχα!χαιρετω τη παρεα και ελπιζω να περασατε τελεια το πασχα!τζουλια μου,σημερα που μπηκα στο bb μου εβγαζε κουτακι που ελεγε:”Απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός από το http://beautyblog.dev.smattes.com. Η σελίδα δηλώνει: “You should type some words of inspiration in order to login”” και μετα ονομα κωδικο.χμμ τι ειναι αυτο??στη αρχη νομιζα οτι ηθελες να γραφτουμε σαν μελη και το εβγαλες αλλα μετα με το x το εδιωξα και απλα εχω απορια τι ειναι..

  28. @Natalie: Δεν μπορείς να φανταστείς το πόσο είχα μπερδευτεί με εκείνη τη σειρά των D&G… Έχεις απόλυτο δίκιο!! Αυτά εδώ, μου φαίνονται όμως λίγο πιο βατά και εύκολα στην επιλογή..

  29. @christie: Χριστινάκι μου είναι κάποιες δοκιμές που κάνει ο προγραμματιστής μου… Δεν θα διαρκέσουν πολύ.. xxx

  30. Χρόνια πολλά!!!
    Μπορώ να πω, ότι όλα θα ήθελα να τα μυρίσω, αλλά πιο πολύ μου κέντρισε το ενδιαφέρον το 1 και το 3. Τελικά ψήφισα το 3!!! Νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει πιο πολύ! Θα δείξει…!
    Φιλιά σε όλες!
    🙂

  31. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΣΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ Νο2 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ

  32. Αν μου αρεσουν όλα, αυτό σημαίνει ότι είμαι διχασμένη προσωπικότητα???

  33. Hello J. & BBgirls 🙂 Ήμουν ανάμεσα στο The Sporty και το The stylish (των άκρων βλέπετε …). Τελικά κατέληξα στο δεύτερο μια που ότι αρώματα έχω επιλέξει με εσπεριδοειδή δεν έχουν “κάτσει” καλά στο δέρμα μου.

  34. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 3 Κ ΤΟΥ 4 Κ ΕΓΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ 3 Κ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ!!!!

  35. Χρόνια Πολλά σε όλες ! Μα τι παλιόκαιρος πάλι σήμερα ? Μούσκεμα γίναμε για να φτάσουμε στο γραφείο το πρωί .. Ψηφίζω “Stylish” δαγκωτό . Για ένα ( προσωπικό )στυλ ζούμε άλλωστε .

  36. kalhspera kai xronia polla!!!! kale ti wraia xrwmatakia einai ayta!!! egw pali eimai perissotero romatnikh opote mou tairiazei to deytero !!!!

  37. Από την περιγραφή διαλέγω το Sensual Fragrance. Νομίζω ότι μια δοκιμή θα με πείσει

  38. Το 4, το 4!!! χαχαχαχα θα πάρω το α λα Βικτώρια ύφος μου, θα βάλω τις 12ποντες γόβες μου κκαι θα ψηφίσω το Stylish ως άλλη Posh Eleni. Τς!

    Χριστός Ανέστη ΒΒκόρες, ευτυχώς έχει ακόμη κρύο και μπορώ να κρύψω όσα έφαγα τις προηγούμενες μέρες.

  39. Μαλλον ο δευτερο με αντιπροσωπευει καλυτερα οποτε αυτο ψηφισα.Εδω εχει ηλιο,αλλα φυσαει,τι να κανουμε?θα ερθει η ανοιξη καποια στιγμη που θα παει?

  40. Πφ κόντεψε να με πάρει ο αέρας, μαζί με το αυτοκίνητο!! Το πρωί έντυσα με σακούλες τον ταχυδρόμο μας διότι έγινε μούσκεμα από τη βροχή και τα γράμματα που έφερε ήταν λίγο ζαβά τώρα έσπρωχνα τους κάδους στην άκρη γιατί πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου, και έκαναν τη βόλτα τους, ααα ας ελπίσουμε ότι αύριο θα στρώσει!
    Τι να πω προσπαθώ να φορέσω τα ανοιξιάτικα αρώματά μου να μπω σε άλλο mood αλλά δεν μ’αφήνει ο καιρός!!!
    @Julia & Natalie: Ο D&G προσπάθησε μάλλον να κάνει μια σειρά όπως συνηθίζουν οι μεγάλοι οίκοι (Hermes-Hermessence, Cartier-Les Heurs, Guerlain -L’Art et la Matière,Armani-prive κλπ) αλλά δεν το κατάφρε διότι βγήκε πολύ “κολώνια” και όχι άρωμα. Το προσπαθεί και πάλι με τη σειρά Velvet αλλά δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά για να έχω άποψη για το νέο εγχείρημα….

  41. Θα διάλεγα το νούμερο 4,αν κ θεωρώ ρομαντικό τον εαυτό μου,πάντως πιο πολύ από το ρομαντική με εκφράζει το εκλεπτυσμένη!!!!

  42. The stylish fragrance for me!!.Να σου γράψω τώρα κάτι ξεκάρφωτο;Χθες βράδυ είδα στην τηλεόραση μια διαφήμιση που έλεγε συνέχεια ΒΒ,ΒΒ…Καλέ,λέω,έβαλε το beautyblog διαφήμιση στην τηλεόραση;Βέβαια,όσες βλέπετε διαφημίσεις θα γελάτε τώρα,αλλά εμένα το μυαλό μου πήγε σ’αυτή την σελίδα!Σου εύχομαι σύντομα να διαφημιστείς στην TV!Ελπίζω να το θέλεις.

  43. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ SPORTY FRAGRANCE.
    EΣΥ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΤΟ ΜΩΒ- THE STYLISH FRAGRANCE. ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

  44. To No 3 Ελεύθερο Πνεύμα-Ανεξάρτητη, με νότες από Αχλάδι και Μιμόζα νομίζω ότι θα είναι το κάτι άλλο! Θα πάω να το δοκιμάσω!

  45. Καλησπέρα κούκλες και χρόνια πολλά μέσα από υπέροχες ευωδιές, χάρη στη Τζούλια μας!!! Εγώ ψήφισα το ρομαντικό γιατί και μόνο που διάβασα για λουλούδια… ααααχχχχχχ τρελαίνομαι για τα λουλουδάτα αρώματα!!!

  46. Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά!
    Free spirit…ή έτσι θέλω να πιστεύω…πάντως εγώ αυτό διάλεξα!

  47. den exw dokimasei arwmata ralph lauren alla me thn prwth eykairia 8a to kanw.nomizw oti anhkw sthn kathgoria 4.kalh epanodos koritsia me freska nea!!!perimenw tis epomenes anarthseis.kt mou leei oti h JULIA exei polles ekplh3eis fylagmenes,8elei na mas eyxaristhsei olo k pio poly!!!!

  48. Χρόνια πολλά!!Διάλεξα το 2 (έτσι θα το λένε;)από την περιγραφή και μόνο.Έχω την εντύπωση πως είναι ελαφρύ,κατάλληλο για την εποχή,άρωμα.Ελπίζω να μην πέφτω έξω….Φιλιά

  49. @Ketty: Ξέρω ποια διαφήμιση εννοείς Ketty μου, αλλά δυστυχώς δεν είναι του δικού μας bb… Μακάρι να είχα τα χρήματα για διαφήμιση στην τηλεόραση, αλλά αν ποτέ γίνει αυτό,να ξέρεις ότι πρωταγωνίστριες θα είσαστε σίγουρα εσείς και όχι χαζά, ξερακιανά μοντέλα!! xxx

  50. @MariaA: Για την σειρά D&G πάλι: Αχ, τι καλά το είπες… “Κολώνιες” και χάλια μάλιστα… χάλια, χάλια.. (για το δικό μου γούστο τουλάχιστον…) αλλά από την άλλη, σούπερ σέξι καμπάνια..

  51. @Kalliope Balad: Κοίταξε θα σου πω την αλήθεια.. Σαν άρωμα αυτό καθαυτό, δεν είμαι πολύ σίγουρη… σαν προσωπικότητα όμως θα σου αποκαλύψω ότι ψήφισα “Ανεξάρτητη, Ελεύθερο Πνεύμα”. Και αν από αυτό, πηγάζει και λίγο προσωπικό στυλ (Stylish) πολύ θα χαιρόμουν… Δεν είμαι καθόλου Sporty και ο δικός μου ρομαντισμός, είναι πολύ “υπόγειος” για να κατανοηθεί, ακόμα και από μένα την ίδια.

  52. Αλλαζω γνωμη συνεχεια. Στο Julia’s BeautyBlog ειχα πει το 3, τωρα λεω το 1… Ουφ!

  53. Ψηφιζω το Νο 1 γιατι τα εσπεριδοειδη μου κανουν κατι..Δε με λες και sporty ομως..

  54. Xαίρετε, χαίρετε!! Να’μαι κι εγώ….
    Λοιπόν…
    Τα πέτυχα τα αρώματα κι έχοντας στο μυαλό μου το παλιότερο ποστ στο julia’sbeautyblog δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να τα μυρίσω….Δε δοκίμασα κανένα επάνω μου και συνεπώς, δεν μπορώ να μιλήσω για διάρκεια κλπ ούτε και ξέρω ποιο μου ταιριάζει, αλλά ψηφίζω το 4-Stylish…. Μετά το Tresor Midnight, τα έχω ερωτευτεί τα βατομουροαρώματα….!!*

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.