Ralph Lauren, Big Pony Collection: The Winners!

 

Υπέροχη μέρα η χθεσινή, γιορτάσαμε παγκοσμίως την Μέρα της Γης, “Earh Day” και εύχομαι όλες και όλοι να περάσατε όμορφα σε κάποια εξοχή, κοντά στη φύση, με τη σκέψη ότι η Γη μας, είναι το σπίτι μας είναι η μητέρα όλων μας και της αξίζει πολύ περισσότερη αγάπη απ’ όσο δυστυχώς της δίνουμε και της δείχνουμε…

 

Και κανένα συνθετικό άρωμα, όσο μοναδική και αν είναι η μυρωδιά του, δεν μπορεί να συγκριθεί με την μυρωδιά του πεύκου, ή του χαμομηλιού που φυτρώνει παντού στη χώρα μας εκεί που δεν το περιμένεις, ή της φρεσκοκομμένης ρίγανης ή απλά ενός αγριολούλουδου, όταν κλείσεις τα μάτια και αφήσεις την μυρωδιά του, να σε ταξιδέψει… Εμείς εδώ, στη δική μας τη χώρα, είμαστε αν μη τι άλλο, ευλογημένοι όσο κανείς άλλος από μοναδικές μυρωδιές, σπάνια χλωρίδα, ευωδιαστά βότανα. που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, πανέμορφη φύση. Και η πραγματική (και όχι οικονομική) κρίση θα έρθει μόνο αν σταματήσουμε να αγαπάμε, να προσέχουμε και να φροντίζουμε αυτό το τόσο ξεχωριστό κομμάτι της Γης, που ονομάζεται Ελλάδα.

 

Και οι νικήτριες των αρωμάτων Ralph Lauren The Big Pony Collection “Live life with Color” είναι:

 

Katerina (katrinspi)

Christina Fragaki

Georgia (geogalk)

Anna Sylivestrou

Nadia (enadia2008)

 

 

 

 

Τέλος, Χρόνια Πολλά και όλες και όλους που γιορτάζετε, αυτή την υπέροχη μέρα!

 

 

72 Σχόλια
  1. Kαλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια στις τυχερές!!
    Αν και όντως, οι φυσικές μυρωδιές δε συγκρίνονται με καμία τεχνητή, αυτή η σειρά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα ένα δωράκι πάντα σου φτιάχνει τη διάθεση!!*

  2. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Συγχαρητήτρια στις νικήτριες ελπίζω να το ευχαριστηθούν !!! Είναι αλήθεια Τζούλια τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φυσική μυρωδιά των λουλουδιών, των φυτών, των δέντρων… Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να εκπαιδεύσεις τη μύτη σου σε φυσικές μυρωδιές που βρίσκονται σε αφθονία γύρω μας!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!
    Φιλιά πολλά!!

  3. Καλημερα Τζουλια και εμεις στο παρκο ειμασταν οικογενειακος!!!Χτες εκανα τα χιλιομετρα της ζωης μου να κυνηγω τον μικρο μου πισω απο ενα ποδηλατο μεσα στην σκονη και την ζεστη!!Φτανοντας στο σπιτι ειπα θεε μου οχι αλλο ποδηλατο!!χαχα Η χτεσινη μερα ητανε καταπλικτικη εκαψα οσα τσουρεκια ειχα φαει στις γιορτες!!!!Καλημερα bb girls!!!!

  4. Καλημέρα αγαπημένες! Ήμουν σίγουρη ότι εσύ ειδικά θα συμφωνούσες μαζί μου Μαράκι!! 🙂

  5. @Vaso: Να πως διατηρείται ένα όμορφο σώμα.. τι να τα κάνεις τα “κλειστά’, “ιδρωμένα” γυμναστήρια, όταν τρέχεις πίσω από ένα ζουζούνι, που κάνει ποδήλατο;

  6. Ναι Τζούλια αυτή είναι η εποχή μου βγαίνω έξω και μυρίζω ακταάπαυστα λουλούδια, δέντρα φυτά και όλο και κάτι μαδάω και το παίρνω σπίτι !!! Η αλλεργίες με πεθαίνουν αλλά δεν το βάζω κάτω!!! Αλήθεια το πήρες αυτό που σου έστειλα το Σαββάτο?

  7. Καλημερα Τζουλια!!!!Καλημερα bbgirls!!!
    Συνχαρητηρια στις νικητριες!!!
    Οντως η Ελληνικη γη και το Ελληνικο DNA ειναι αθανατα.μοναδικα και κανεις και
    τιποτα δεν μπορει να τα αλλαξει.
    Τα φιλια μου χχχχχ

  8. χαχα ετσι!!!! και για βαρακια εχεις τα μπουκαλια νερου!!!!

  9. (Xαχαχα! Μόλις είδα στο πλάι το “Πείραμα της Τζούλιας…. ? “…
    Κι η περιέργεια μεγαλώνει….Πότε θα έχουμε αποκαλυπτήρια????!)

  10. @Kat-Rap: Ξέρεις, ότι σας τα λέω όλα, αλλά ε, είπα για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να σας κρατήσω και για κάτι σε περιέργεια.. xaxxaxxaxxaxax!

  11. Οντως Τζουλια!!Τι ειναι αυτο το πειραμα? εδω και μερες με τρωει
    η περιεργια!!ξερεις η περιεργια σκωτωνει την γατα!!!

  12. @Βeautyblog: Πολύ καλά……… Θα σας τα πω σύντομα…!!* 😉

  13. Whew, νόμιζα ότι το έφαγε ο δαίμονας του Mail!! Όσο για το πείραμα της Τζούλιας μ’έχει φάει η αγωνία για το τι θα αφορά, μαλλιά, σώμα, μακιγιάζ, τι?

  14. @KatRap μηπως εισαι εσυ τελικα το μυστικο πειραμα!!!
    Μην μας κρατας αλλο περιμενουμε!!!χιχιχι

  15. @SofiaT: Σοφάκι μου θύμισες την παροιμία που λέει: “Curiosity killed the cat but, satisfaction brought it back”!!!!! Χαχαχχχαα!! Δηλαδή η ικανοποίηση, την ξαναζωντάνεψε (διότι είναι και επτάψυχες αυτές!!!) 🙂

  16. @sofiaT: Δυστυχώς όχι… Δεν είμαι εγώ το πείραμα…
    Και είμαι τόόόόσο περίεργη να μάθω τί είναι…Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!!
    Κι επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάπου μας το έχει αναφέρει….Χμμμ…..
    Ας περιμένουμε λοιπόν…
    Πλησιάζουμε τουλάχιστον στη μέρα της αποκάλυψης Τζούλια?

  17. @Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου!!Αλλα δεν γνωριζα την συνεχεια(satisfaction
    brought it back!!)τελειο!!!!αν και αγαπαω τα σκυλακια μια αδυναμια στις γατες την εχω!!!χιχιχι

  18. @KatRap Oups i did it again!! Απο οτι φαινεται ολοι θα θελαμε να ημαστε το πειραμα!!χαχαχα Παρασυρθηκα γιατι η αγαπημενη Τζουλια σε ρωταει συνεχεια
    πως ειναι τα μαλακια σου??
    Τα φιλια μου χχχχ

  19. @SofiaT&Kat-Rap: Ετσι, έτσι, συνεχίστε… μου αρέσει… Μήπως να πέσουν στοιχήματα για το “Πείραμα” με έπαθλο και δώρο; Χχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχα!!!

  20. @Tζουλια ενταξει!! Τωρα με αποτελειωσες!!!χαχαχαχα

  21. Καλημερα και καλη εβδομαδα. Τι ωραια που τα λες βρε Τζουλια! Πραγματικα καποιες μυρωδιες της φυσης δεν συγκρινονται με το πιο ακριβο αρωμα! Συγχαρητηρια στις τυχερουλες παρ’ ολα αυτα, γιατι οπως και να εχει τα αρωματακια μας ειναι απαραιτητα…
    Περιμενουμε με αγωνια το πειραμα!!!

  22. Πόσο χαίρομαι που το διασκεδάζετε πρωί=πρωί!
    Μπράβο, για να πάει καλά η εβδομάδα….
    Πείραμα ακούω… μήπως είναι η αδυνατοβερμούδα?

  23. @Αngelina: Για κάποιο λόγο, οι περισσότερες την αδυνατοβερμούδα έχετε στο μυαλό σας, αλλά φευ…

  24. Tζουλια ελπιζω το πειραμα να ειναι σε βιντεο θελω παλι να σε δω!!!!!

  25. Α!@MariaA. Μαρια μου εσυ που εισαι η υπουργος μας, μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις ενα αρωμα δυνατο αλλα καλοκαιρινο. Δεν ξερω αν σε βοηθαω, αλλα θα σου πω οτι μου ταιριαζουν τα πιο βαρια και ανατολιτικα… Οταν ζηταω απο τα καταστηματα καποια προταση μου λενε το Aqua di Goia που δεν μου παει με τιποτα…

  26. kalimera se olous!!!!epitelous o ilios einai ston yperoxo galazio ourano pano apo 2 meres!!!!ftou ftou ftou na mhn ton matiaso!!!!
    peirama diabazo!!!ti exasa????mou eksitares tin periergia tora!!!!

  27. Εγώ παω στοιχημα οτι ειναι κρεμα για την κυτταρίτιδα το πείραμα!!
    Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια και συγχαρητήρια στις τυχερες. Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Για μενα η σημερινή μέρα ειναι γεμάτη θλίψη πλέον, αλλά μέρα εινια και θα περάσει…..

    Αχ Τζούλια μου όλα τα αρώματα που αναφέρείς ειναι φανταστικά το μόνο κακό ειναι οτι μου ξυπνάνε τις αλλεργίες μου…ειδικά η μυρωδιά του πεύκου….α πα π απ απα….μυρωδιά και αψού είμαι η γυναίκα!!!

  28. @Flora: Κι εμένα το ίδιο Φλώρα μου!! Το Aqua di Gio ήταν από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά αρώματα , έχω ακόμη ένα μπουκάλι απ’ αυτό, κι όταν βγήκε το Aqua di Gioa έτρεξα να το δοκιμάσω ελπίζοντας ότι θα είναι ανάλογο. Φεύ όμως που λεέι και η Τζούλια όταν ψεκάστηκα ήταν σαν να ψόφησε ρέγγα επάνω μου. Είναι από τα λίγα αρώματα που είχε τέτοια επίδραση, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη. Λοιπόν για την πρόταση τώρα το καινούριο Fleur de Camelia του Kenzo είναι δυνατούλι. Ακόμη από τα νέα Flora Gucci αξίζει το Gardenia αν σου αρέσει σαν λουλούδι, επίσης να πω από τα αγαπημένα μου κυκλοφορεί ακόμη το Jasminora (Aqua allegoria Guerlain)και τέλος αξίζει να δοκιμάσεις τοBronze Godess Capri. Αν θες πες μου ποια συνήθς φοράς να σου πω πιο συγκεκριμένα. Προσωπικά περιμένω 2-3 ακόμη κυκλοφορίες πριν αποφασίσω για καλοκαιρινό άρωμα, τα D&G Light blue portofino, Dior Escale a Parati & το Green tea Cherry blossom της Elizabeth Arden. Φιλάκια!!

  29. Πολλές και χαμογελαστές καλημέρες σε όλες/ους!
    Πρώτον, συγχαρητήρια στις winners, να καταευχαριστηθείτε τα δώρα σας!
    Επιπλέον… πόσο καταπληκτική ήταν η χθεσινή Κυριακή… Έκανα το πρώτο μου μπάνιο!!! Τα νερά της Χαλκιδικής ήταν κρύα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ!!! Παρόλο που είχα παστωθεί στα αντηλιακά πήρα λίγο χρώμα!Yayyy!
    Έκανα και τα scrub μου δίπλα στο κύμα με αλμυρό θαλασσινό νεράκι-βάλσαμο + άμμο= baby skin!
    Αχχχ Ελλάδα-Ελλαδίτσα μου, τι κι αν είσαι πνιγμένη στα λαμόγια, ο ήλιος και η θάλασσά σου δεν ξαναβρίσκεται εύκολα!

  30. @MariaA. Κατ’αρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση “ανταποκριση”. Να σου πω αυτα που εχω ηδη και μου ταιριαζουν ειναι το Coco Mademoiselle, το Womanity, το Fuel For Life, το Hypnotique Poison, το Amour Kenzo. Απο αυτα που προτεινεις εχω δοκιμασει το Capri και ηταν ομορφο μπορω να πω, αλλα το Flora Gardenia, μου το ψεκασε η πωλητρια μαζι με τα αλλα 2 καινουρια Flora (δεν προλαβα να αντιδρασω, ηταν σιφουνας) και ετσι μπερδευτηκαν οι μυρωδιες.Θα δοκιμασω και τα αλλα που αναφερεις, με βοηθησες πολυ!

  31. @Kerasia (τραγουδιστά…)

    Πουν’ το, πούν’ το,
    το δακτυλίδι,
    ψάξε, ψάξε,
    δεν θα το βρεις…

  32. Χμμμμμμ…με βάζεις σε σκέψεις…επειδή τότε που το συζητάγαμε συνέπεσε με τα περι κυτταρίτιδας….ώστε έτσι λοιπον ε? Ε τώρα πραγματικά βάζεις το φτωχό μου μυαλουδάκι σε σκέψεις!!! (και πραγματικα το χρειαζόμουν γιατί εχω πήξει απ το πρωί)

  33. Καταρχάς, πόσο τέλεια μέρα ήταν όντως χθες…! Και πόσο δίκιο έχεις για την Ελλάδα μας, τους τόπους και τις μυρωδιές της…
    Συγχαρητήρια στις τυχερές και μπράβο στην
    @Ioanna Thess! Αν δεν είχα κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, σίγουρα χθες θα ήταν και η πρώτη δική μου βουτιά, εδώ στο υπέροχο Ρεθυμνάκι! Συνέχισε έτσι…Ελπίζω ότι θα το καταφέρω σύντομα, γιατί το μαύρισμα πολύ το ζηλεύω όταν το βλέπω (σε άλλες, γιατί εγώ…πού τέτοια τύχη!)
    Όπως καταλαβαίνεις, Τζούλια, ακόμα δεν ενέδωσα σε self tanner.. Κάτι θα κάνω! Επιτέλους -επίσης- λύσε μας και την απορία γι’ αυτό το πείραμα! Από χθες που το είδα μ’εχει φάει η περιέργεια!!!
    Φιλιά!!!

  34. @bbgirls!!προσοχη ενας ειναι ο σκοπος σημερα!!Να κανουμε την αγαπημενη
    Τζουλια να μας μαρτηρησει ποιο ειναι το πειραμα?
    Παντως εχουμε δυο στοιχεια! 1.δεν ειναι κρεμα για κυτταριτιδα
    2.δεν εχει σχεση με μαλλια
    Τα υπολοιπα τα αφηνω σε σας συγκεντρωθειτε!!!

  35. Καλησπέρα και συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια 🙂

    Το πείραμα ήμουν σίγουρη πως είχε να κάνει με μαλλιά, αλλά αφού δεν … 🙁 θα περιμένω να δω.

    Επίσης MariaA heeelp. Έβαλα λάδι καμέλιας στα μαλλιά μου και έγινα λαδοπόντικος (βέβαια είναι πολύ απαλά, καιρό είχα να τα νιώσω έτσι). Μήπως να το χρησιμοποιήσω σαν μάσκα; Μήπως να το βάλω όπως τη σιλικόνη μετά το στέγνωμα; Τι έκανα λάθος; Help No 2: Ποιο άρωμα είναι κοντά στο Idylle της Guerlain? (Ήταν να μη σε πάρουμε χαμπάρι…) Σμουατς

  36. kalhmera se oles!!!bravo stis tyxeres!!!ayta ta peiramata einai pou me e3itaroun vre koritsia!!exw ma8ei polla apo esas allwste.ti beauty news exete na mas peite?dokimasate tpt kainourio?o,ti evala teleytaia-sampouan k herb balsam korres,agrio trianatfyllo,ladi ths apivita-mou aresan poly.ti egine me ta adynatistika?valate kt?poia ta apotelesmata?mou fainetai oti 8a katey8yn8w pros vichy.k mh mou peite oti einai arga,akoma ki an menw se nhsi,an den skaei o hlios thn petra den arxizw tis vouties alla meta den stamataw kiolas.70-80 mpania einai kala nomizw!!!

  37. @mako: Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το λάδι καμέλιας, αλλά κρίνοντας από άλλα λαδάκια που χρησιμοποιώ πολύ τελευταία, καλό είναι να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς κοντά στις ρίζες, αλλά καλύτερα από τη μέση της τρίχας και προς τα κάτω..Κι όχι κατάχρηση…Δε χρειάζεται να βάλεις πολύ για να δεις αποτέλεσμα! Επίσης, εγώ το χρησιμοποιώ αμέσως μόλις στεγνώσω τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο…

  38. julia julia mipos exei sxesh me ton hlio k to mayrisma????
    hhhhhhh me kamia maska prosopou????
    ela boithise mas ligo!!!

  39. @mako: Μα πόσο λάδι έβαλες καλή μου ?!?!?! Πολύ λίγο θέλει μια φορά πάτημα το dispenser καλό άλειμμα στις παλάμες και μετά στα μαλλάκια. Μπορείς να το κάνεις και μάσκα ναι αλλά δε νoμίζω ότι χρειάζεται. Όσο για το άρωμα που ρωτάς σου προτείνω να δοκιμάσεις το νέο Idylle duet Jasmine Lilas που θα kυκλοφορήσει αλλά και το Narcisso Rodriguez, to Allure, to Notorious Ralph Lauren, αλλά και το J’adore.

  40. @mako Μαλλον το παρακανες με το λάδι καμέλιας… Μια σταγονα αρκει, αντε δυο αν έχεις μακριά μαλλια κι εκεινο στις άκρες σαν σερουμ… Βαλτο όσο ειναι νωπά ακόμα και μετα στεγνωσε τα. Εγω ετσι το χρησιμοποιω και παρότι εχω λιπαρα μαλλια, το αποτέλεσμα είναι μια χαρα!

    Καλησπέρα σε όλα τα ΒΒgirls. Πολύ πήξιμο σήμερα στη δουλειά!

  41. to narciso einai apo ta agaphmena mou!an den dokimaseis kt den 3ereis vevaia.egw to diale3a mia mera sto duty free,afou eixa dokimasei 1200[!!] arwmata.meta phga toualetta k plenomouna 10 wres gia na mh lipo8ymhsoun oi synepivates sto aeroplano!!!!

  42. ti oraia mera simera,8a vgo mia voltitsa,eimai vevaia psofia alla kt tha kanoume!!!

  43. egw vazw to ladi ths nuxe prin loustw k to afhnw polles wres,mporei k olo to vrady.otan louzomai,feygei eykola.kalhspera koritsia!!!

  44. @Στελλα μου καλησπερα!!Καλα το καταλαβα σημερα η δουλεια σε κρατα μακρια μας!!
    @ Τζουλια πολυαγαπημενη! Δωσε στα φτωχα πλην τιμια bbgirls!! ενα στοιχειο μηπως
    και καταφερουμε να μαθουμε σημερα τι ειναι αυτο το πειραμα???

  45. @sofiaT ναι ναι, ανοιξιάζει (!!! αλήθεια γιατι λέμε καλοκαιριάζει, φθινιπωριάζει, χειμωνιάζει και όχι ανοιξιάζει?) και γίνεται η δουλειά μας, λίγο πιο εντατική.. Φιλια σε σένα και σε όλα τα κοριτσόπουλα!
    @Julia Το πείραμα έχει να κάνει με αδυνατισμα, κυτταριτιδα κατι τετοιο λεω εγω και συμφωνω με την Kerasia! Αντε να μπαινουν τα στοιχηματα! Αν πεσουμε μεσα τι κερδίζουμε? (χιχιχι)

  46. @όλες: Λοιπόν, ας ξεκινήσουν τα στοιχήματα και όποια το βρει -ξέρετε εσείς- όπως πάντα, το δώρο θα είναι αντάξιό σας.

    Λοιπόν μια μικρή βοήθεια:

    Από 18-19 ετών, θέλω να κάνω κάτι που αφορά beaute βέβαια, αλλά δεν το καταφέρνω…

    Για παράδειγμα, θα μπορούσε ας πούμε να είναι, να βάψω μόνη μου τα μαλλιά μου…

    ή

    να βάψω τέλεια τα νύχια και των δυο χεριών μου…

    (δεν σας έχω κρύψει εξάλλου ότι έχω δυο αριστερά χέρια…

    Μέχρι εδώ.

    Ξεκινάμε.

  47. χρόνια πολλά στον πολυαγαπημένο μου μπαμπά που τον λατρεύω!!!!

  48. Συγχαρητήρια στις υπερ-τυχερές & χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!Επιτέλους άνοιξη,ήλιος & …επιστροφή στη φύση!Τζούλια δε βοηθάς κθλου & όπως βλέπεις τα bb girls είναι πολυυυ περίεργα!

  49. Ψηφίζω νύχια!!!
    Εκτός, βέβαια, αν κατάφερες να βάψεις μόνη σου μαλλί, που σ’ αυτήν την περίπτωση θα σου δώσω πολλά συγχαρητήρια!!!
    Όχι, θα παραμείνω στα νύχια… Φαντάζομαι πειράματα μεταξύ διαφόρων μανό και τεχνικών για να καταφέρεις το ως τώρα ακατόρθωτο! Ανυπομονούμε!!!

  50. Χμ??Αφου και εγω βαφω μονη τα μαλλια μου!!!!!Αλλα με τιποτα δεν τα καταφερνω
    να βαψω καλα τα νυχια μου!!Βλεπεις ΤΖΟΥΛΙΑ δεν εισαι η μονη goin to the club!!
    Ψηφιζω και εγω νυχια!!!Τι λες επεσα μεσα???

  51. Εγω θα πω μαλλιά! “Οι περιπετειες των μαλλιών της Τζούλιας” ειναι αξεπέραστες!

  52. @όλες: Βοήθεια Νο 2:

    Αγαπημένες: (ειδικά Stella, SofiaT και Andriana)

    Δεν θα το έκανα τόοοοσο εύκολο… Δεν είναι ούτε μαλλιά, ούτε νύχια, ούτε κυτταρίτιδα, ούτε αδυνατοβερμούδα, όπως λέει η Angelina..)

    Try again…

  53. Ενταξει!Αυτο δεν ειναι μυστικο!!αλλα ο κωδικας Νταβιντσι!!
    Μηπως εκανες δερματοαπολεπιση η οπως αλλιως το λενε!!
    Λεω εγω τωρα?
    Υ.Γ @Αγαπημενη Τζουλια 3 βοηθεια υπαρχει!!η βγαινει ο Ζονγκ
    και καιγομαι!!Φιλακια χχχχχ

  54. Λοιπόν κι εγώ ψηφίζω νύχια. Και αν έχεις βρεί,να μας πεις το μυστικό όχι τόσο για το τέλειο βάψιμο, γιατί με το διορθωτικό στυλό έχω βρεί την υγειά μου, όσο με το πώς τα στεγνώνεις γρήγορα. Εκεί είναι που μου χαλάει πάντα η δουλειά.Δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε τον χρόνο να περιμένω. Και όταν λέμε στέγνωμα εννοούμε στέγνωμα, γιατί ακόμα και τα στεγνωτικά που περνάω από πάνω, πάλι μια προσοχή για την επόμενη ώρα την θέλουνε.

  55. Μέχρι να σκεφτώ και να γράψω, ήρθε η βοήθεια Νο 2.Μήπως το μυστικό αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες?? Πώς μου ‘ρθε τώρα??!!!

  56. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : Διορθωτικό στυλό??! Για πες, για πες…. Τώρα που είπα να το ξαναπιάσω το άθλημα, μην το παρατήσω…..;-)

    @Τζούλια: ‘Oτι δε θα ήταν τόσο απλό να το βρούμε, ήμουν σίγουρη….Δώσε μας λίγο χρόνο και κάτι θα σκεφτούμε…..

  57. @Kat-Rap: Είναι ένα στυλό που έχει μύτες ποτισμένες με ασετόν.Το συγκεκριμένο που έχω τώρα είναι ένα απλό φτηνό στυλό της artdeco και έχει 3 ανταλλακτικές μυτούλες.Κρατάει αρκετά .Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να το βρείς.Είναι χοντρό στο μέγεθος περίπου μιας μάσκαρα και γράφει nail polish corrector.

  58. @όλες: Συνεχίστε, συνεχίστε!!! Θεές, Θεές… χαχαχαχαχαχαααχχα!! Τέλεια ξεκίνησε η εβδομάδα!!

  59. Αν δεν ήταν Beautyblog θα έλεγα ότι το πείραμα θα ήταν για το τέλειο παστίτσιο αλλά πρέπει να περιοριστούμε σε θέματα ομορφιάς!!! Λοιπόν ψηφίζω αποτρίχωση!!!! Εεεε?!?!?

  60. @Τζουλια@MariaA την αποτριχωση την εκανα μια σκεψη!!διοτι και καθοτι
    στην ηλικια τον 18-19 και πιο νωρις βεβαια θελεις να πειραματιστης με τις
    απεταξαμην τριχες!! Εγω ειχα παει τοτε με την φιλη μου σε ενα γνωστο κεντρο
    αισθητικης και κοντεψε να μου φυγει το σαγονι οταν μου ειπαν το ποσο!!
    Οπου φυγει-φυγει ακομα με περιμενουν!!!χαχαχα

  61. Φωτιές μας άναψα….Αλλά, με το που το ειδα, δεν κρατιόμουν να μη ρωτήσω τί είναι αυτό το πείραμα….
    Την αποτρίχωση τη σκέφτηκα κι εγώ, αλλά ψιλοχλωμό μάλλον….
    Καμία άλλη ιδέα για σήμερα….

    Καλό βράδυ!!!!*

  62. epestrepsa k ego!!giortaze o kalos mou!!!
    @MariaA kalh skepsi h apotrixosh!!!oso gia tis blefarides nomizo oti exei ksanaprospathisei!!ti na einai??? tha epimino oti exei sxesei me to mayrisma!!!boitha ligo akoma bre julia!!!

  63. Συμφωνώ με τη nansy έχει να κάνει με μαυρισμα. Το ΣΚ έκανα το πείραμα, το αποτέλεσμα ικανοποιήτικ, ευτυχώς δεν φοραώ κοντομάνικο ακόμα. Θα έλεγα ψεκασμός αλλα δύσκολο να το πειραματιστεις χωρίς βοήθεια. Πες μας το πείραμα θα σκάσουμε;

  64. Τώρα που το ξανασκεφτομαι μήπως πειραματιζεσαι με νέα συσκευή οριστικής αποτρίχωσεις; Σου βρήκα θεματάκι, αξίζουν τίποτα η είναι σκέτο παραμύθι;

  65. Ναι, ναι λοιπόν αυτο είναι! μαυρισμα, autobrozante για τη Τζουλια που δε μαυριζει με τίποτα, κι ενιοτε γινόταν καροτί με τα ματζούνια … κατι τετοιο τελως παντων…

  66. Πφφφ…. Δεν ξέρω… Πάντως αν είναι για μαύρισμα, Τζούλια, αποκάλυψε μας τα μυστικά σου ΤΩΡΑ!!!! Τα χρειάζομαι!!! I beg of you…!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.