Beauty Video: Make Up Tutorial, Βραδινό Μακιγιάζ

 

 

Και για να γίνω λίγο πιο επεξηγηματική όσο αφορά τον τίτλο του post, δεν εννοώ ένα οποιοδήποτε βραδινό μακιγιάζ και δη χειμωνιάτικο, όπου βασίζεται σε ας πούμε κόκκινα χείλη ή smoky μακιγιάζ ματιών με σκούρες σκιές. Εννοώ ένα βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ το οποίο μπορεί να γίνει με τις αποχρώσεις σκιών της παλέτας La Boheme της Make Up For Ever.

 

Kαι επειδή χθες το βράδυ έβλεπα το Twilight (και τον «απόλυτο έρωτα) μου ήρθε στο μυαλό η λέξη τριλογία και έτσι σήμερα με αυτό το μακιγιάζ, ολοκληρώνεται η πρώτη τριλογία των Make up Tutorials που έκανε για εμάς η Ιωάννα. (έρχονται κι άλλα όμως… μην έχετε καμιά αμφιβολία…)

 

Συνεχίζω και να σας πω ότι αν και λάτρεψα τα δυο προηγούμενα (σας είπα εξάλλου ότι ήδη κάνω το τρυκ με την λαμπερή σκιά στον κρόταφο και μου αρέσει πολύ) εν τούτοις αυτό το συγκεκριμένο μακιγιάζ που θα δείτε σήμερα, με εντυπωσίασε, γιατί είδα τι μπορείς να κάνεις με μια τυρκουάζ σκιά στα βλέφαρα, κάτι που γα να είμαι ειλικρινής, δεν θα τολμούσα εύκολα (με ένα τυρκουάζ eyeliner ok, μου ήταν πιο εύκολο και  όσες έχετε διαβάσει το σχετικό post μου, ίσως να το θυμάστε…) Επίσης θυμήθηκα το προχθεσινό σχόλιο της Ελένης Κερσένογλου που ζήτησε να δει ένα πιο βραδινό μακιγιάζ με τις αποχρώσεις της συγκεκριμένης παλέτας. (ούτε μέσα στο μυαλό μας να ήσουν Ελένη, όταν εγώ και η Ιωάννα, αποφασίζαμε το περιεχόμενο αυτών των make up tutorials…)

 

 

Αρκετά όμως και πάλι από μένα, απολαύστε την Ιωάννα και είμαι σίγουρη ότι σήμερα, θα βγουν πολλές ξεχασμένες τυρκουάζ σκιές από τα συρτάρια των bb girls…

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zRu6qtOTfYE[/youtube]

38 Σχόλια
  1. Ανυπομονώ να το δω το βραδυ αυτό το βίντεο!! Καλά μιλάμε ότι ειναι απλά φανταστικό!!!! Θελω και γω!!!

    Κοπελιά εχεις ταλέντο λεμε!!! Ο λαός απαιτεί την Ιωάννα στη βουλή!!! Ο λαός απαιτεί την Ιωάννα στη βουλή!!!! Ο λαός απαιτεί την Ιωάννα στη βουλή!!!

    Αντε μην τα παρω τώρα και αντι για κομμα ψηφίσω την Ιωαννα την Κυριακή!!…Θεμε κανάλι στο youtube!!!!

  2. @Κερασία: Πλάκα, πλάκα, αν κάναμε κόμμα, τις Υπουργούς, τις έχουμε έτοιμες!

  3. @KERASIA Κερασία, νομίζω, ότι αυτο ακριβως που διεκδικείς απο χθες (κανάλι ΒΒ), πρέπει να γινει πλεον ο σκοπός μας! Νομίζω πως αυτη είναι “η επόμενη μέρα” για τα απανταχού ΒΒ girls! Τζούλια κανονισε γρηγορα ραντεβου με τον internet wizard και μην το γελάς καθόλου…!!!!

  4. @julia Ακομα, δεν πηρες τηλέφωνο το παλληκάρι?

  5. Kαλημέρα!

    Ξεσηκωμένα τα bb girls κι απολύτως μέσα σε κλίμα εκλογών!! χαχαχα!
    Πολύ ωραίο και το σημερινό look της Ιωάννας!

    Μ’αρέσουν οι τυρκουάζ σκιές, αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό το χρώμα κολακεύει πιο πολύ αυτές που έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια και θέλει αρκετή προσοχή και το υπόλοιπο μακιγιάζ να μην είναι πολύ έντονο, όπως μας έδειξε και η Ιωάννα…

    Καλό ΣΚ !!! Φιλάκιααα!!*

  6. @julia nai leme nai kanali bb girls @Iwanna poly omorfo to makigiaz sou!!!! telika ayth h paleta 8a mou katsei sto laimo poso eipame kostizei?

  7. Καλημέρα!

    34,90€ κοστίζει η παλέτα!

    Ευχαριστώ ακόμη μια φορά για τα λόγια σας! xxx

  8. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Απίστευτη η Ιωάννα!!! Φανταστικό μακιγιάζ πολύ καλοκαιρινό!!! Θα δω το βράδυ με την ησυχία μου το βίντεο αλλά πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου για όλο το καταπληκτικό στήσιμο-μοντάζ-παρουσίαση που με τόση αγάπη και φροντίδα ετοίμασες. Μπράβο !!!!!

  9. tin latrepsa!!!8eloume tetoies protaseis kai gia alles paletes!!gt agorazw paletes kai den kserw pws n tis xrisimopoiisw!!!pleaaaase!!!8eloume kialla videakia ap tin 8eiki iwanna!!!kai molis vrika tin tirkouaz skia p eixa n tin dokimasw to vradi!!xixixi!!!

  10. Νομιζω πως χρειαζεται συγχαριτηρια και ο καμεραμαν! Τα πηγε πολύ καλά!!

  11. 🙂 🙂 🙂 Ευχαριστώ!!!

    @Stella: : Αν σου πω πως σκαρφάλωσα πάνω σε ένα δέντρο, κόλλησα με ταινία την καμερα σε ένα κλαδί και ανεβοκατέβαινα σαν την τρελή τις σκάλες, θα με πιστέψεις;!

  12. @ioanna τι δουλειά κανείς; Ρωτάω για να δω αν μπορει να βαφτει έτσι και να το παρουσιάσει έτσι άψογα και μια δημόσιος υπάλληλος ή μια πωλητρια σε φούρνο, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω αν μου πεις ότι είσαι αισθητικος η εργάζεται σε κατάστημα με καλλυντικά θα ξέρω ότι δεν έχω ελπίδα να βαφτω έτσι, τουλάχιστον όχι εύκολα!

  13. Ευτυχως εχω πολλες σκιες στο υπεροχο χρωμα του τυρκουαζ και του γαλαζιου,ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα,και σιγουρα θαντιγραψω το καταπληκτικο μακιγιαζ της Ιωαννας!!!

  14. Καλέ τι όμορφο κ δροσερό; Εύγε!!!! Μπήκα λίγο στα πλευρά φιλιά σε όλα τα κορίτσια 🙂

  15. @Ioanna Thess ε… τι να πω τωρα? και καμεραγούμαν δηλαδή? ευγε ταλεντάρα μου!

  16. Ax liono me ta matia sou kopelia ftou sou eisai paneorfi!
    Ta kanis ola na fainontai poli eykola, 8elo ki alla video, eisai oasi!

  17. @IWANNA,eisai poly omorfh k fainetai sth fwto pentaka8ara koritsi mou.o,ti makigiaz k na kaneis 8a dei3ei.sou pane poly ayta ta xrwmata.oso gia to tyrkouaz,den 3erw an 8a mou phgainei,mou fainetai ligo entono gia mena alla se sena deixnei para poly kalo.vevaia,8a to dokimasw to kalokairi pou 8a exw parei ki ena elafry xrwmataki sto swma,sto proswpo kanw kolpa me bronze poudres.pros to paron vazw,xwris na to 3erw oti 8a to edeixnes x8es,[!!] tyrkouaz molyvi sto katw vlefaro k mou paei poly.kalh pshfo koritsia,den 3erw an ayrio exoume post alla emena pragmatika 8a mou leipsete,ka8e weekend mou leipete.P.Siwanna,ax! ta atima ta souhdika!!!

  18. Τι ικανότητα μεταμόρφωσης είναι αυτή !! Είσαι πραγματικά εκθαμβωτική και καταφέρνεις να χρησιμοποιήσεις ακόμα και ένα”’ δύσκολο” χρώμα με τρόπο εντυπωσιακό !!!

  19. einai kataplhktikh h kopela!! sunexiste me tetoia vinteakia ta latreuoyme!

  20. Θα ξαναπώ μπράβο Ιωάννα και πάλι αφού είδα το βίντεο με την ησυχία μου. Καταπληκτικό στήσιμο μοντάζ και μουσική υπόκρουση ακόμη καταπληκτικότερα τα κόλπα που μας μαθαίνεις!! Αγόρασα τιρκουάζ σκιές φέτος και θα τις χρησιμοποιήσω στο έπακρο !!!Παρακαλώ να συνεχιστούν τα μαθήματα!! Τζούλια ακούς?!?!?

  21. popopo akomi mia teleia metamorfwsi! Ioanna edw ti exeis valei sta magoula sou? Poio bronzer? Fainetai polu wraio

  22. Καλησπέρα σε όλα τα κοτρίτσια.
    Μπράβο Ιωάννα, σήμερα παρακολούθησα και τα 3 βιντεάκια σου, γιατί δεν είχα το χρόνο που ήθελα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Οντως οι μεταμορφώσεις σου είναι όλες εκπληκτικές, και η 2η καλύτερη απο τις 3.
    Συγχαρητηρια για την όρεξη και τις ιδέες σου.
    Μακάρι όλες μας να τα καταφέρναμε σαν εσένα, θα είμασταν κουκλάρες.
    Πάντως προσωπικά, πήρα πολλές ιδέες.
    Καλό βράδυ.

  23. Και κάπως έτσι ένα 5λεπτο βιντεάκι σου βάζει μαμούνια στο μυαλό…

    @Ioanna Thess, δεν έχω να πω πολλά, απλά σου βγάζω το καπέλο! Έχεις καταφέρει να μας ξεσηκώσεις όλες (θερμή παράκληση στα Sephora να μας δώσουν με έκπτωση την παλέτα, λυπηθείτε μας έχουμε να πάρουμε και πέδιλα στις μικρές)!

    Είμαι σχεδόν σίγουρη πως κάθε ΒΒ girl έχει πειραματιστεί στο μπάνιο του αυτές τις μέρες με πιο έντονα χρώματα σκιάς και τρελούτσικα μολύβια. Την πρώτη φορά μάλλον το παράκανα και βγήκα σαν το παγώνι έξω , με τη δεύτερη όμως το πέτυχα, χι χι .

    Κορίτσια τολμήστε! Κάντε πειράματα στο μπάνιο, δοκιμάστε τις προτάσεις της Ιωάννας!

    Το κόλπο με το βαποριζατέρ είναι πολύ καλό, υπάρχουν και υγρά για τέτοια χρήση αλλά ψιλοτσούζουν στην τιμή. Το ταμπονάρισμα είναι όντως απαραίτητο, διαφορετικά καταλήγεις με μια σκιά σα λασπίτσα (έτσι την είχα πατήσει την πρώτη φορά η δόλια που δεν ήξερα…)

    Τα νύχια για άλλη μια φορά κλέβουν την παράσταση! Ο παράμεσος είναι με στάμπα ή με blinx;

    Αφήνω για το τέλος την αμέριστη συμπαράσταση μου στο αίτημα της Κερασίας και της Στέλλας. Ο λαός απαιτεί το ΒΒ στο you tube να δει! χαχαχα Τζούλια, έχω τις μαύρες μου αυτές τις μέρες, μου έφτιαξες τη διάθεση με αυτή την ανάρτηση.
    Φιλάκια σε όλες, πάω να παίξω με τις σκιές μου!

  24. @Όλες: Να πω εκατό ευχαριστώ…; Χίλια;! Δεν φτάνουν κορίτσια. Πραγματικά δεν περίμενα τόσο όμορφη ανταπόκριση. Τι να πω… ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και τα επόμενα βίντεο να σας αρέσουν όσο και αυτά.

    @Eudoxia: Στα χαρτιά είμαι άνεργη. Αλλά όλο και κάτι τυχαίνει εδώ και εκεί! Δεν έχω δίπλωμα αισθητικού, έχω σπουδάσει εντελώς διαφορετικά πράγματα και συνεχίζω ακάθεκτη τώρα δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή μέσω Ανοιχτού Πανεπιστημίου!(το λέω και γελάνε και τα μουστάκια μου γιατί στάθηκα πολύ τυχερή για να περάσω) Έχω κάνει όμως ένα εξάμηνο ΙΕΚ αισθητικής, το σταμάτησα γιατί μας μάθαιναν πράγματα του 80’. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια καμουφλάζ στη Γερμανία, στην Ελλάδα… γενικά μου αρέσει να μαθαίνω, ρουφάω σαν σφουγγάρι τα πάντα! Ουσιαστικά όμως, μόνη μου έμαθα, σπίτι, πίσω από έναν καθρέφτη για ώρες ατελείωτες! Με βαριέμαι, ίδια κάθε μέρα… θέλω να αλλάζω μούρη! Σε πληροφορώ πως όταν για ένα διάστημα δούλευα ως διοικητικός υπάλληλος σε ένα μουσείο έτσι έσκαγα μύτη! Χαχχα και κάθε μέρα έπρεπε να ξανασυστήνομαι.

    @Kaiti: Συγκεκριμένα σε αυτό το βίντεο έχω βάλει το The Original Pot of Gold. Πέρυσι ειδικά γινόταν χαμός με αυτό στο youtube και το είχα παραγγείλει από ebay.

    @Κερσένογλου Ελένη: Αχ από πειράματα άλλο τίποτα, τι ωραία… πόσο χαίρομαι που είμαστε πολλές που αλληλοκαταλαβαινόμαστε! Χμμμ το νύχι το έκανα free hand! Με οδοντογλυφίδα! Δεν έχω στάμπα, αλλά θέλω να αγοράσω σύντομα γιατί είπαμε… φτηνές-φτηνές οι οδοντογλυφίδες αλλά έχω γίνει γραφική, κάθε μήνα μαζί με οδοντόκρεμα αγοράζω και οδοντογλυφίδες. Έλεος!

  25. @ioanna, pot of gold? ti einai ayto! prwti fora to akouw, ti marka einai? paw na psaksw twra, an to vrw 8a to paraggeilw amesws. Poso ekane? “grafei” kataplhkrika…

  26. @Kaiti: Βγαίνει σε loose powder και pressed powder. Εχώ έχω την pressed. Φτηνό ήταν, 5-6€ μαζί με τα μεταφορικά. Χμμμ γράφει απλά The Original Pot Of Gold Professional Powder και πρόσεξε γιατί βγαίνει μόνο σε μία απόχρωση… Κάνε μια ερευνα πρώτα να δεις αν σου ταιριάζει!

  27. Ιωάννα και Τζούλια θέλουμε και άλλα tutorials!!! Τρέχω να το κάνω γιατί θα βγω μετά από τόσο καιρό βόλτα βραδυνή!!!

  28. @clio: Καλή επιτυχία με το μακιγιάζ! Stay tuned και σύντομα θα ανέβουν κι άλλα tutorials! xxx

  29. @Ioanna Thess: Ό,τι και να πω είναι λίγο… Φτου φτου!!! Άντε και στο κανάλι στο youtube! (Ακούς Τζούλια;)

    Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα βιντεάκια, έχω ήδη πάρει πολλές ιδέες από αυτά και νομίζω θα τα εκτιμήσουν όλες μας!

    @Κερσένογλου Ελένη: Πόσο καλή θα ήταν εκείνη η έκπτωση!!! Ευτυχώς που δεν έχω Sephora στην πόλη μου, γιατί θα τα ‘χα σκάσει τα ευρουλάκια μου, ενώ βάσει προϋπολογισμού θα προορίζονταν για αλλού!

    xxx

  30. @ioanna thess έγραφα, έγραφα και έκλεισε τι κινητό μου.. Θέλω να δείξεις πως βρίσκουμε την ιδανική βάση για το δέρμα μας και να μου πεις τι πινελακια να πάρω, κάτι ελπίζω που να το βρω μέσω internet γιατι εδώ δεν έχουμε καταστήματα, xxx

  31. πολυ ωραιο τutorial! Ιωαννα εισαι πολυ ομορφη! 🙂

  32. Ιωάννα, Ιωάννα εδώ. Εξαιρετικό τιουτόριαλ! 🙂 Δε μας κάνεις κι ένα
    για τα σωστά πινέλα, γιατί πήρα της Laura Mercier και τζάμπα πήγαν τα δολλαριάκια μου, καθώς μου έδειξαν πώς να τα χρησιμοποιώ, αλλά ξέχασα :Ρ (Το γήρας κλπ) 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.