Review Video: New Entry, Moroccanοil: Nέα σειρά για τα μαλλιά

 

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα γι αυτή τη νέα σειρά προϊόντων μαλλιών Moroccanοil που ξέρω ότι πολλές περιμένατε με ανυπομονησία. Και είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει παντού πολλά νέα και ίσως αναρωτηθήκατε γιατί ακόμα δεν σας έχω γράψει κάτι εγώ.

 

Ο λόγος είναι απλός. Και πάλι πριν σας γράψω ένα ξερό κείμενο ήθελα, μια από εσάς να δοκιμάσει το Morrocanοil και να μας πει (εκτός από αυτά που θα σας γράψω εγώ) και την δική της εμπειρία.

 

Ο κλήρος αυτή τη φορά έπεσε στην Kat-Rap. Αλλά αργήσαμε λίγο, διότι δεν πρόκειται για ένα προϊόν μακιγιάζ, το απλώνεις, το δείχνεις και τελείωσε. Είναι ένα προϊόν που για να δεις το αποτέλεσμα του και για να κατανοήσεις γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνό, πρέπει  να το χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

 

Ήταν πριν το Πάσχα που έστειλα το λάδι Moroccanοil στην Κατερίνα. Σκέφτηκα ότι στις διακοπές του Πάσχα, θα ήθελε όμορφα μαλλιά, αλλά και ότι θα της έδινα τον χρόνο που θα χρειαζόταν, για να το χρησιμοποιήσει και μετά να μας πει live σε video το review της.

 

 

Πριν όμως αφήσω την Κατερίνα να μιλήσει θέλω να σας πω πρώτα δυο λόγια για αυτή τη σειρά. Και ας ξεκινήσω με μια μικρή ιστορία όπως την διάβασα στο Δελτίο Τύπου:

 

“Η ιστορία της Moroccanoil ξεκίνησε όταν η συνιδρυτής της μάρκας Carmen Tal, έβαψε τα μαλλιά της με καταστροφικά αποτελέσματα (πες μου κάτι που δεν ήξερα…) Μία φίλη της  τότε της συνέστησε ένα κομμωτήριο στο οποίο και δοκίμασε μία  θεραπεία με έλαια η οποία άμεσα της μεταμόρφωσε τα μαλλιά από ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.

Εμπνευσμένη από αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, η Carmen τότε αποφάσισε να βελτιώσει αυτή τη μοναδική θεραπεία ελαίου και να μοιραστεί τα μοναδικά της πλεονεκτήματα με γυναίκες ανά τον κόσμο.

 

 

Εκείνη την εποχή, οι θεραπείες ελαίου δεν ήταν καθόλου συνηθισμένες (για σκεφτείτε το… λάδι σε λιπαρά μαλλιά ας πούμε…) αλλά ή Carmen δεν πτοήθηκε από αυτό το εμπόδιο. Εκείνη και ο σύζυγος της συνεργάστηκαν με μία ομάδα ειδικών, για να δημιουργήσουν μία νέα φόρμουλα περιποίησης μαλλιών με εκχυλίσματα ελαίου. Το αποτέλεσμα ήταν το πρωτότυπο Moroccanoil Treatment, το οποίο έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς με τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας περιποίησης μαλλιών με έλαια (με βασικό, το έλαιο Argan). Το πολυβραβευμένο Moroccanoil Treatment εκτιμήθηκε αμέσως από κορυφαίους στυλίστες, celebrities και γυναίκες ανά την υφήλιο ως η απαραίτητη βάση για το styling των μαλλιών αλλά και ως ένα προϊόν το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα.

 

Moroccanoil  Day στην Αθήνα

 

 

Η επιτυχία του βραβευμένου Moroccanoil Treatment οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς με προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με φόρμουλες οι οποίες είναι εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικές.  Τα προϊόντα έχουν ελαφριά υφή και απορροφώνται από τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Οι αποκλειστικές φόρμουλες, αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και βελτιώνουν επίσης την κατάσταση της τρίχας, βοηθώντας τα να είναι πιο υγιή και όμορφα με κάθε χρήση.  Kαι βέβαια τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια

 

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε δέκα χρόνια από τότε που πρωτοέκαναν την εμφανισή τους, τα Moroccanοil έχουν γίνει τα αγαπημένα στα backstage των μεγαλύτερων fashion shows ανά τον κόσμο και χρησιμοποιούνται συνεχώς από κορυφαίους στυλίστες για εξώφυλλα περιοδικών, editorial μόδας, αλλά και για διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία όπως τα Oscar, Golden Globes, Grammys, Independent Spirit Awards και τα MTV. Τέλος τον πριν από ένα μήνα, τον Απρίλιο η Moroccanoil παρουσίασε και την πρώτη σειρά σώματος της μάρκας.

 

Moroccanoil,  Models, με υπέροχα φορέματα του Χρήστου Κωσταρέλλου

 

Α, και να μην ξεχάσω να σας πω ότι φέτος για τέταρτη συνεχόμενη φορά, το Moroccanoil Treatment βραβεύεται στα Stylist Choice Awards ως το «Αγαπημένο Προϊόν που Δεν Μπορείς να Αποχωριστείς»

 

Την Τετάρτη, λοιπόν στις 28 Μαρτίου 2012, (αν και είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο… ) ήμουν στην παρουσίαση για το  λανσάρισμα της Moroccanoil στην Ελλάδα,  όπου ο Antonio Corral Calero, Artistic Director παρουσίασε τα προϊόντα της μάρκας και όλα τα «μυστικά» για όμορφα, υγιή με φυσική λάμψη μαλλιά.

 

Η παρουσίαση Moroccanoil ξεκινά!

 

Το καλύτερο εκείνη τη μέρα ήταν ο ίδιος ο Antonio…απίθανη προσωπικότητα, πανέξυπνος, γλυκός, προσιτός με ένα τεράστιο χαμόγελο και φοβερός ομιλητής.  Και όπως λέει και η Κορίνα (την οποία έχω από κάτω, σε φωτογραφία μαζί του) Αχχχχ… Αntonio, Antonio… (Λέει και άλλα τέτοια ωραία η Κορίνα και αν θέλετε να τα δείτε κάντε κλικ στο blog της το Type my Style…)

 

Eμ…. Δείτε τον βρε αγαπημένες… άδικο είχε η Κορίνα που για μέρες αναστέναζε και αναφωνούσε…αχχχχ….Antonio, Antonio… όχι για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή…

 

 

Τέλος πάντων αρκετά από μένα, σειρά έχει η Kat-Rap γιατί εκτός από αχχχχ… Αntonio, Αntonio… πρέπει να δούμε, αν θα αναστενάξουμε λέγοντας και.. αχχχχχ…. Moroccanοil, Moroccanοil…

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R7CDwdIAMWo[/youtube]

 

 

Και κλείνω με μια τελευταία φωτογραφία του, Aχχχ…Antonio, Antonio…

 

 

 

125 Σχόλια
  1. @Stella: Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πληροφορίες αλλα ναιιι, δεν το συζητώ…αδημονώ να μάθω….κάτι ετοιμάζεται εσείς πάλι!!!!
    @Beautyblog: Χαχαχα, είσαι υπέροχη! Νάζια σου κάνει κ για να μην παίρνεις αέρα 😛 χιχι Καλό βράδυ κ εδώ είμαστε πάλι….. φιλιααααα

  2. We love u right back!!!

    (ακους εκεί, 7,5;; Τς, τς, τς…!)

  3. @Julia για να μη σου πω τι να του ριξεις την επομενη φορα στο φαι για να μαθει να εκτιμά…. κατι με καθαρτικό ..λέω…..χι χι χι (αρχίζω να μεταλάσσομαι σε σκορπίνα.. εχω εκδικητικές τασεις….) φιλιά αγαπημενη/ες

  4. 7,5 Τζούλια??!?! Σπανακόρυζο αύριο να μάθει!!! Χαχα εγώ πήρα 10 από τον καλό μου για τα μπριζολάκια!! Τώρα μόλς κλείσαμε και το dvd είδαμε τους 3 σωματοφύλακες, πειράζει που μ’άρεσε πιο πολύ ο κακός Mads Mikkelsen που έπαιζε τον Rochefort?? Χαχα διασκεδαστικό ήταν πάντως!!Φοβερή κουβεντούλα σήμερα!!! Μου άρεσε και αυτό που έβαλες Τζούλια στην κεντρική σου σελίδα κάτω από τη φωτογραφία σου…. ωραίο κειμενάκι!!!!! Απαπα παραλήρημα μ’ έπιασε!!! Φιλάκια και καληνύχτα!!!!

  5. Τωρα ξεπλεξα απο τα lego υπερκατασκευες με τον γιο μου!!!
    @Τζουλια μας ευχομαι την επομενη φορα να τα κανουμε 200!!
    Την 100 αρα την περιμενα πως και πως φαινοταν το πραμα σημερα!!
    Για την μαγειρικη μην απογοητευεσε το ξερω μια τσαντιλα την εχεις!!
    αλλα αν ο κυριως Ρωμανος σου εδωσε 9 αυτο σου φτανει και περισευει!!!
    παντως και το 7,5 δεν ειναι κακο εξαρταται απο πια πλευρα το βλεπεις ειναι
    σαν το ποτηρι αν το βλρπεις μισογεματο η μισοαδειο!!
    @Στελλα το ειπα και το ξαναλεω περιμενω νεα σου για το ροδονερο!!!!
    Δεν ξεχνω!!χιχιχι
    Καλο βραδυ σε ολες! !!!!!!

  6. Αχ κ γω τώρα παρατήρησα τη φωτό σου και το κειμενάκι Τζούλια! Σούπερ!!

  7. Το νυχτοπούλι του bb ξαναχτυπά! Άργησα τόσο σήμερα γιατί δεν μπορούσα αν δεν διάβαζα το παραλήρημα που πάθατε όλες σήμερα.Είπατε από τα Morrocanοil, τα τσάγια, την γιόκα, συνταγές, διακοπές στην Αίγινα, βαφές μαλλιών, ροδόνερα, κρητικό μέλι… εντάξει βρε κορίτσια, σαν τελευταία μια σύντομη ανακεφαλαίωση έκανα??!!! Το συμπέρασμα είναι ένα πάντως. Συγχαρητήρια στην katrap για το live review!!! Είναι γλυκίτατη όπως πάντα!!Αλλά βρε Τζούλια μου έδωσες στην katrap να δοκιμάσει το προιόν που έχει ήδη ένα υπέροχο μαλλί? Το συγκεκριμένο πάντως ούτε εγώ το ξέρω αλλά μου κίνησε την περιέργεια (πώς το ‘παθα).
    Επίσης επειδή εχτές δεν πρόλαβα να σχολιάσω να σας πω ότι πέρυσι το καλοκαίρι αγόρασα το αντιηλιακό της sephora που αλλάζεις τους δείκτες ανάλογα με το τι θέλεις και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πολύ, παρόλο που δεν μου αρέσει εύκολα κάποιο αντιηλιακό (δεν μιλήσατε για αντιηλιακό σήμερα, συμπληρώστε το στη λίστα δίπλα στο μέλι χιχιχι).
    Σας φιλώ κούκλες!!! Κάθε μέρα τέτοια!!! Μπορεί να γράφω μόνη μου αλλά σας χαίρομαι πραγματικά!!!!

  8. @Στελλα Το ξερω αγαπημενη Στελλα αλλα μου αρεσει που και που να
    πειραζω τους ανθρωπους που εκτιμω!!!
    Φιλακια χχχχ

  9. @Στελλα βεβαια οφειλω να σου πω πως η φαντασια μου εχει οργιασει!!
    Μεχρι και σκεψη εκανα μηπως εχεις βρει κανενα συνεταιρισμο απο την Κοζανη
    που βγαζουν καταπληκτικο ροδονερο!!
    Λες???χιχιχι

  10. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αλλά, έχω μια διορθωσούλα…. Η KatRap δεν έχει καθόλου βολικό μαλλί…χιχι!
    Λοιπόν…Το μαλλί μου είναι μπόλικο και κυρίως αναποφάσιστο….Δεν έχει καταλήξει ακόμη αν θέλει να είναι σγουρό η ίσιο..Γενικά, σπαστό δηλαδή και φριζάρει πολύ…Η μάλλον φρίζαρε…Στο να το τιθασεύσω με βοηθάνε πολύ τα ανάλογα σαμπουάν, αλλά πάρα πολύ βοηθητικά είναι και τα λαδάκια, όπως το Moroccan oil! Oι διαφορές που είδα στα μαλλιά μου με αυτό το λαδάκι είναι μεγάλες…Δε φριζάρουν μετά το λούσιμο, το ίσιωμα γίνεται υπόθεση 5λέπτου και η τρίχα φαίνεται πιο υγιής και λαμπερή…!!!:)

  11. Καλημέρα Τζούλια & BBgirls!!! Βλέπω το παραλήρημα συνεχίζεται!!!! Θα μας βαρεθείς στο τέλος Τζούλια !!!!

  12. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: έχεις απόλυτο δίκιο, τώρα που στο σκέφτομαι… Η kat-rap όντως έχει υπέροχα μαλλιά αν και εκείνη λέει πως όχι…Θα είμαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά..

    Φιλάκια κούκλα, θα σε δούμε το βραδάκι!!

  13. @Angelina: Mille merci(s) ma cherie!!!

    @Stella: Σκέψου το!! Τί είναι Π.Φάληρο-Χαλάνδρι…?! 😀

  14. @MariaA: Καλημέρα Μαράκι!! Κάτσε, θα ανεβάσω νέο post, για να ξεκινήσει και εκεί παραλήρημα!! Μα, τέλεια δεν περάσαμε χθες;

  15. Τέλεια τέλεια δεν ξεκολούσα από την οθόνη!!!! Χαχα καταπληκτική παρέα είμαστε!!!

  16. @karap ναι βρε, τι ειναι Π. φαληρο – Χαλάνδρι? Ενα τσιγάρο δρόμος…. βρε λες?????

  17. ayto to xreiazomai opws kai dipote ta mallia mou einai kamena apo ntekapaz kai anagkastika na ta kopsw kare 🙁 to psaxnw ston peiraia se hondos klp alla den mporw na to vrw 🙁

  18. kala e!!epa8a me ta tosa sxolia!ti wraia kouventoula!!ta rofhmata einai kt poly agaphmeno gia mena!ta pinw xwris ka8olou zaxarh,mou aresei na geyomai k na myrizw ta arwmata tous.ta kanw ki egw krya.a!8a dokimasw ki ayta ths lipton pou eipate.ap’o,ti lene einai poly kala gia ton organismo,me polla antio3eidwtika.ka8e mera pinw tsai tou vounou k periodika xamomhlaki,prasino tsai,exinatsia,melissaki,faskomhlo.

  19. Φτού! Παραλίγο να χάσω το βίντεο της Κατερίνας!!! Καλέ βάλε στον τίτλο κάτι να καταλάβω η γυναίκα ότι έχει βίντεο πάλι. Γκρρρρ τώρα θα πρεπει να περιμένω το απογευμα για να το δω….
    Με το συγκεκριμένο πάντως γίνεται χαμός στο εξωτερικό. Καθε γυναίκα που σεβεται τον εαυτό της το έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά. Καποια στιγμή το είχα στο καλάθι των αγορών μου αλλά τελικά μαλλον θα πηρα κανα βερνικι νυχιών…και οπως συνηθίζω να λεω τελευταία..αν τελικά δεν πτωχευσουμε ίσως να ειναι μια απο τις επομενες αγορές μου! Εϊμαι σίγουρη ότι δεν θα πανε χαμένα τα λεφτά μου!!

    Οσο για τον Αντόνιο…παταντόνιο μου φάνηκε ο Αντονιο!! Να σας ανεβάσω φωτο του Κρητικού μου να παθετε πλάκα!!! Οχι Τζουλια μου όχι…δε μάρεσε καθόλου 😛

  20. @victoria: Ναι, πιθανότατα ένα λαδάκι σαν το Moroccan oil θα έκανε καλό στα μαλλάκια σου…!!

    @Κerasia: Πόσα γάλατα είπαμε είναι το λαδάκι…? :S
    Πάντως, στο δίλημμα “κάποια μανό ακόμη ή το λαδάκι”, ψηφίζω λαδάκι…Είναι εντυπωσιακά αυτά τα προιόντα!! ‘Εχω ενθουσιαστεί!!

  21. Έχει και μικρή συσκευασία που κοστίζει 13 ευρώ!

  22. @Αndy: Αλήθεια???! Τη βρήκες σε κάποιο κατάστημα ή στο ίντερνετ??

  23. @KatRap

    Πρόκειται για την συσκευασία των 25 ml, την αγόρασα προς 13,90 για την ακρίβεια από κομμωτήριο! Είχα ακούσει για το λαδάκι πριν το post και είχα ρωτήσει στο συνοικιακό κομμωτήριο για τις τιμές, αλλά τους είχαν τελειώσει οι μικρές συσκευασίες! Έτσι πήγα σε κάποιο άλλο που είχε απόθεμα.

    ‘Ηθελα να δοκιμάσω πρώτα το λαδάκι πριν δεσμευτώ αγοράζοντας την μεγάλη συσκευασία και γι’αυτό πήρα την μικρή. Τώρα θα κρατήσω την μικρή για τις διακοπές και θα πάρω την μεγάλη για να την έχω!

  24. Xμ…Αναλογικά λοιπόν και δεδομένου ότι η μικρή συσκευασία είναι το 1/4 της κανονικής, δεν πολυσυμφέρει….
    Αν και όντως, οι μικρές συσκευασίες είναι τόσο δελεαστικές για ταξίδια (όπως είπες, κλπ…) και σίγουρα καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα προιόντα (όπως έκανες…)…!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.