Review Video: New Entry, Moroccanοil: Nέα σειρά για τα μαλλιά

 

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα γι αυτή τη νέα σειρά προϊόντων μαλλιών Moroccanοil που ξέρω ότι πολλές περιμένατε με ανυπομονησία. Και είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει παντού πολλά νέα και ίσως αναρωτηθήκατε γιατί ακόμα δεν σας έχω γράψει κάτι εγώ.

 

Ο λόγος είναι απλός. Και πάλι πριν σας γράψω ένα ξερό κείμενο ήθελα, μια από εσάς να δοκιμάσει το Morrocanοil και να μας πει (εκτός από αυτά που θα σας γράψω εγώ) και την δική της εμπειρία.

 

Ο κλήρος αυτή τη φορά έπεσε στην Kat-Rap. Αλλά αργήσαμε λίγο, διότι δεν πρόκειται για ένα προϊόν μακιγιάζ, το απλώνεις, το δείχνεις και τελείωσε. Είναι ένα προϊόν που για να δεις το αποτέλεσμα του και για να κατανοήσεις γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνό, πρέπει  να το χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

 

Ήταν πριν το Πάσχα που έστειλα το λάδι Moroccanοil στην Κατερίνα. Σκέφτηκα ότι στις διακοπές του Πάσχα, θα ήθελε όμορφα μαλλιά, αλλά και ότι θα της έδινα τον χρόνο που θα χρειαζόταν, για να το χρησιμοποιήσει και μετά να μας πει live σε video το review της.

 

 

Πριν όμως αφήσω την Κατερίνα να μιλήσει θέλω να σας πω πρώτα δυο λόγια για αυτή τη σειρά. Και ας ξεκινήσω με μια μικρή ιστορία όπως την διάβασα στο Δελτίο Τύπου:

 

“Η ιστορία της Moroccanoil ξεκίνησε όταν η συνιδρυτής της μάρκας Carmen Tal, έβαψε τα μαλλιά της με καταστροφικά αποτελέσματα (πες μου κάτι που δεν ήξερα…) Μία φίλη της  τότε της συνέστησε ένα κομμωτήριο στο οποίο και δοκίμασε μία  θεραπεία με έλαια η οποία άμεσα της μεταμόρφωσε τα μαλλιά από ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.

Εμπνευσμένη από αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, η Carmen τότε αποφάσισε να βελτιώσει αυτή τη μοναδική θεραπεία ελαίου και να μοιραστεί τα μοναδικά της πλεονεκτήματα με γυναίκες ανά τον κόσμο.

 

 

Εκείνη την εποχή, οι θεραπείες ελαίου δεν ήταν καθόλου συνηθισμένες (για σκεφτείτε το… λάδι σε λιπαρά μαλλιά ας πούμε…) αλλά ή Carmen δεν πτοήθηκε από αυτό το εμπόδιο. Εκείνη και ο σύζυγος της συνεργάστηκαν με μία ομάδα ειδικών, για να δημιουργήσουν μία νέα φόρμουλα περιποίησης μαλλιών με εκχυλίσματα ελαίου. Το αποτέλεσμα ήταν το πρωτότυπο Moroccanoil Treatment, το οποίο έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς με τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας περιποίησης μαλλιών με έλαια (με βασικό, το έλαιο Argan). Το πολυβραβευμένο Moroccanoil Treatment εκτιμήθηκε αμέσως από κορυφαίους στυλίστες, celebrities και γυναίκες ανά την υφήλιο ως η απαραίτητη βάση για το styling των μαλλιών αλλά και ως ένα προϊόν το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα.

 

Moroccanoil  Day στην Αθήνα

 

 

Η επιτυχία του βραβευμένου Moroccanoil Treatment οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς με προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με φόρμουλες οι οποίες είναι εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικές.  Τα προϊόντα έχουν ελαφριά υφή και απορροφώνται από τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Οι αποκλειστικές φόρμουλες, αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και βελτιώνουν επίσης την κατάσταση της τρίχας, βοηθώντας τα να είναι πιο υγιή και όμορφα με κάθε χρήση.  Kαι βέβαια τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια

 

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε δέκα χρόνια από τότε που πρωτοέκαναν την εμφανισή τους, τα Moroccanοil έχουν γίνει τα αγαπημένα στα backstage των μεγαλύτερων fashion shows ανά τον κόσμο και χρησιμοποιούνται συνεχώς από κορυφαίους στυλίστες για εξώφυλλα περιοδικών, editorial μόδας, αλλά και για διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία όπως τα Oscar, Golden Globes, Grammys, Independent Spirit Awards και τα MTV. Τέλος τον πριν από ένα μήνα, τον Απρίλιο η Moroccanoil παρουσίασε και την πρώτη σειρά σώματος της μάρκας.

 

Moroccanoil,  Models, με υπέροχα φορέματα του Χρήστου Κωσταρέλλου

 

Α, και να μην ξεχάσω να σας πω ότι φέτος για τέταρτη συνεχόμενη φορά, το Moroccanoil Treatment βραβεύεται στα Stylist Choice Awards ως το «Αγαπημένο Προϊόν που Δεν Μπορείς να Αποχωριστείς»

 

Την Τετάρτη, λοιπόν στις 28 Μαρτίου 2012, (αν και είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο… ) ήμουν στην παρουσίαση για το  λανσάρισμα της Moroccanoil στην Ελλάδα,  όπου ο Antonio Corral Calero, Artistic Director παρουσίασε τα προϊόντα της μάρκας και όλα τα «μυστικά» για όμορφα, υγιή με φυσική λάμψη μαλλιά.

 

Η παρουσίαση Moroccanoil ξεκινά!

 

Το καλύτερο εκείνη τη μέρα ήταν ο ίδιος ο Antonio…απίθανη προσωπικότητα, πανέξυπνος, γλυκός, προσιτός με ένα τεράστιο χαμόγελο και φοβερός ομιλητής.  Και όπως λέει και η Κορίνα (την οποία έχω από κάτω, σε φωτογραφία μαζί του) Αχχχχ… Αntonio, Antonio… (Λέει και άλλα τέτοια ωραία η Κορίνα και αν θέλετε να τα δείτε κάντε κλικ στο blog της το Type my Style…)

 

Eμ…. Δείτε τον βρε αγαπημένες… άδικο είχε η Κορίνα που για μέρες αναστέναζε και αναφωνούσε…αχχχχ….Antonio, Antonio… όχι για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή…

 

 

Τέλος πάντων αρκετά από μένα, σειρά έχει η Kat-Rap γιατί εκτός από αχχχχ… Αntonio, Αntonio… πρέπει να δούμε, αν θα αναστενάξουμε λέγοντας και.. αχχχχχ…. Moroccanοil, Moroccanοil…

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R7CDwdIAMWo[/youtube]

 

 

Και κλείνω με μια τελευταία φωτογραφία του, Aχχχ…Antonio, Antonio…

 

 

 

125 Σχόλια
  1. ax Αντονιο… 🙂 Kαλημερα, λοιπον ιδιαιτερα promising φαινεται η Moroccanoil και θελω πολυ να την δοκιμασω..ευχομαι και οι τιμουλες να ειναι promising :p

  2. Καλημέρα Τζούλια, BBgirls!!!! Αχ Αntonio θα αναφωνήσω κι εγώ!!!! Αχ Moroccanoil επίσης!!! Έχω διαβάσει πολλά Τζούλια γι’ αυτό και θέλω πολύ καιρό να το δοκιμάσω αλλά οι τιμούλες είναι τσιμπημένες!!!! Άσε που έχω μπλεχτεί και δεν μπορώ ν’ αποφασίσω πιο να πάρω απ’ όλα!! Δίνουν δώρο τον Antonio μαζί?!?!! Το βιντεάκι δεν μπορώ να το δω το βράδυ από το σπίτι αλλά η Κατερίνα είναι κούκλα!!! Τι ωραίο και το κοραλί κραγιόν γκλος που φοράς!!!!
    Φιλάκια πολλά !!!

  3. Τι έκπληξη! Δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουν ενθουσιαστεί με αυτό το λάδι, πραγματικά δεν έχω ακούσει από κανέναν άσχημα λόγια για το προϊόν. Αχχχ Moroccanoil…!

    Και τώρα για την KatRap μας τι να γράψω… Κούκλα, κούκλα και με απίθανο piece στο λαιμό της! Χείμαρρος, μας τα είπε «με τη μία», χωρίς edit, ειλικρινής, γλυκιά(τι γλυκιά φωνή που έχεις)και άμεση. Κι άλλο, κι’ άλλο!

    Καλημέρα btw!

  4. Καλημέρα Κατερινάκι και σ΄ ευχαριστούμε πολύ, για το πολύ ωραίο και κατατοπιστικό review! Σου χω και ‘γω νέα! Βρήκα επιτέλους τα στοιχεία του γιογκάδικου που ήθελα να σου πω! Είναι το http://www.sadhana.gr και το έχει η Κατερίνα μια εξαιρετική κοπέλα, φίλη με την δική μου δασκάλα της γιόγκα. Εκτός από γιόγκα κάνει και ρέικι σε επίπεδο πρακτικής αλλά και σεμιναρίων εκμάθησης. Η Κατερίνα έχει ένα εκπληκτικό κτήμα στη Βόρεια Εύβοια στο οποίο συχνά διοργανώνει διήμερα γιόγκα και άλλα ωραία εναλλακτικά! Βγάζει επίσης το μοναδικό στην Ελλάδα βιολογικό συκοπάστελλο (!!!!). Το γιογκαδικο της είναι πολύ κοντά στη μπλε γραμμή του μετρό στο Χαλάνδρι κι αν σε βολεύει προτείνω να το προτιμήσεις. Φιλιά!

  5. Τζούλια μου, δεν μπορώ να πω το διάβασα όλο το Post sou,αλλά, σβήστηκε όλο μονομιάς, όταν αντίκρυσα τον Antonio…ax Antonio…
    πειράζει???

  6. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα προϊόντα και θα ήθελα να τα δοκιμάσω όμως έχω τον εξής προβληματισμό. Εγώ που έχω λιπαρά μαλλιά μπορώ να το βάλω ή θα είναι σα να έχω “χύσει” ένα μπουκάλι λάδι πάνω μου;

  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!

  8. ΑΧ ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΧ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!

  9. Πονηρουλες!!Γιαυτο τοσο καιρο η Τζουλια σε ρωταγε πως ειναι τα μαλλια σου??
    Δεν θα το πιστεψεις αγαπημενη Τζουλια χθες το βραδυ εψαχνα σε ξενα σαιτ για διαφορα λαδακια (ειναι γνωστη ητρελα μου με τα λαδια!εχω περιπου 8 στην συλλογη μου)οπου εδω και καιρο εχω εντοπισει τρια ανταξια 1.marrocan oil 2.macandamia nut oil 3.orofluido oil .Ολα στηριζονται στην φιλοσοφια των φυσικο υλικων αλλα περιεχουν τρια περιπου ελαια(orofluido)αλλα στο γνωστο αργκαν λαδι
    αλλα στο μακανταμια λαδι(macadamia)το οποιο παιρνει πολυ καλες κριτικες!!!
    Το θεμα ειναι οτι ολα υποσχονται λαμπερα μαλλια ετσι ειναι δυσκολο να διαλεξεις
    και οτι η τιμη ειναι τσιμπιμενη!Μια αλλη απορια που εχω ειναι οτι δεν βρηκα τα συστατικα τους αυτα που ειναι στην πισω πλευρα του μπουκαλιου!Αυτο το λεω διοτι αν εκτος απο τα φυσικα λαδακια περιεχουν και Σιλικονες δεν ειναι καλο!!
    Γιατι η σιλικονη εχει την ιδιοτητα στην αρχη να γυαλιζει το μαλλι αλλα μετα δεν φευγει με αποτελεσμα να εχουμε θαμπα μαλλια.
    @Κατερινα μου εισαι πολυ γλυκια!! Μας ενημερωσες οπως παντα υπεροχα!!Θα ηθελα μιας και εχεις το θαυματουργο λαδακι στα χερια σου δες λιγακη τα συστατικα!
    Φιλακια

  10. Kalimera!!! Ax! Antonio….. Antonio! Ego exo poly lipara malia opote den xreisimopoio tetoia ladakia! To video den mporo na to do apo to til opote to mesimeraki apo to spiti!

  11. ειναι απλα τελειο..το εχω παρει εδω και 6 μηνες απο λονδινο..το μαλλι μου ειναι ξηρο,σγουρο και ατιθασο..!!!! το ενυδατωνει χωρις να το βαραινει.. και η μασκα του επισης πολυ καλη!!! ειδικα για το καλοκαιρακι που ερχεται..just perfect!!!!!

  12. Το ζηλεύω,θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά…η τιμή απλησίαστη,βρε κορίτσια!!!!

  13. Μιας και ειδα αυτα που λεει @olga που εχει ξηρα και σγουρα μαλλια οκ την καλυπτει.Εγω που εχω λεπτη τριχα μηπως μου τα λαδωνει! !
    Βγαινει σε μια κατηγορια?? Υπαρχει πιο ελαφρυ για λεπτα μαλλια??
    @ΤΖΟΥΛΙΑ μου μιας και ησουν στην παρουσιασει μηπως σας ενημερωσαν κατι τετοιο? η μηπως κοιταγες τον Αντωνιο??χιχιχι

  14. Eγω πριν μια βδομαδα αγορασα το Mythic Oil, της L’Oreal Profesionelle και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Βεβαια κι αυτα που ακουσαμε και ειδαμε σημερα, με κανουν να θελω και το Moroccanoil, αλλα… ααααχ πανακριβο βρε κοριτσια!!!
    Η KatRap εκπληκτικη οπως παντα!

  15. ωπ εχει ερθει αυτο εδω??θυμαμαι το ειχα ανακαλύψει οταν εψαχνα το περίφημο αργκαν που μας ειχε πει η στελλα στα “μυστικα” της.τελικα καταληξα να παρω το λαδακι syoss.φτηνό και λειτουργικο.παντως για ολα αυτα τα ειδικα λαδακια για τα μαλλια που εχου ξεφυτρώσει.να ξερετε το στο 90% εχουν ως πρωτο συστατικο τη σιλικόνη και μετα ερχονται τα ελαία που υποσχονται 😉
    αυτο δεν το βρισκω κακο αλλα θα πρεπει να σημειωνεται..
    ααα και κατερινακι εισαι τρελα!!!δεν θα σταματησω να φωναζω ποιο πολλα video!ποιο πολλα review!!δεν χορταίνω τη παρεα!!

  16. Kαλημέρα!!
    Τζούλια, ξέρεις πόσο μ’αρέσει όταν μας διηγείσαι και την ιστορία πίσω απ’τις επιχειρήσεις…..
    ‘Οσον αφορά, το προιόν, όντως, το ευχαριστήθηκα πολύ!
    @ΜariaA & @maryl : Eυχαριστώ πολύ! 🙂
    @Ioanna Thess : Κοκκινίζω…..
    @sofiaT: Μα καλά, που το είχες προσέξει??! Απίστευτη!!
    ‘Οσον αφορά τα συστατικά, αντιγράφω απ’τη συσκευασία :
    cyclomethicone, dimethicone, argan oil, parfum, linseed, butylphenyl methylpropional, benzyl benzoate, alpha-isomethylionone , alcohol FREE…
    Eπίσης, στη συσκευασία αναγράφεται ότι είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!! Χωρίς να είμαι ειδική, θεωρώ ότι ούτε κάποια με λεπτά μαλλιά θα έχει πρόβλημα, αλλά ίσα ίσα θα τη βοηθήσει να φαίνονται πιο δυνατά, αλλά μάλλον ούτε και κάποια με λιπαρά…Αρκεί να μην απλώνεται κοντά στη ρίζα των μαλλιών…
    Γενικά, αφήνει τα μαλλιά απαλά, μυρωδάτα και γυαλιστερά (όχι λόγω λαδιού 😉 ) !!!

  17. @Stella: Είσαι απίστευτη!! Σ’ευχαριστώ τόσο πολύ, αν και νιώθω λίγο άσχημα, σαν να σε αγγάρεψα…. Θα το ψάξω αυτό που μου λες! Το τέλειο είναι ότι είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μου!!! 😀
    Kαι λίγο που το χάζεψα στο ίντερνετ, φαίνεται ακριβώς όπως το θέλω….Λες δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεκινήσω και τώρα, σχεδόν τέλη σεζόν…??
    Γενικά, σκεφτόμουν απο΄Σεπτέμβρη για να μπω σ’ένα τμήμα απ’την αρχή….

  18. @Flora & @christie: Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Προσωπικά, τα έχω λατρέψει αυτά τα λαδάκια!! Νομίζω δύσκολα θα σταματήσω να τα χρησιμοποιώ!! Προσωπικά, δεν ξέρω και πολλά για τις σιλικόνες-πόσο επιβλαβείς μπορεί να είναι κλπ…Θα με ενδιέφερε να μάθω, αν ξέρει κάποια….
    Βέβαια, αυτά τα λαδάκια έχουν και τόσο καλά συστατικά (βλ. Moroccan oil – argan) που δεν ξέρω αν εν τέλει, είναι επιβαρυντικά….

  19. @Κατερινα παρατηρεις και εσυ αλλα κσι εγω δεν παω πισω!!
    Ευχριστω για τσ συστστικα!!Δυστηχως εχουν σιλικονες!!!!”
    Οτι κσταληγει σε (ICONE)π.χ dimethicone.cyclomethiconr
    ,ειναι σιλικονες παραγωγα του παραφινελαιου και καουτσουκ!
    Χρησιμοποιουνται γιατι αφηνουν βελουδινη υφη κσι ειναι μεταφορεας των αιθεριων ελαιων.Κρυβουν ενα ομως προβλημα με την συχνη χρηση σφηνει ενσ μονιμο
    Καταλοιπο που δεν φευγει ετσι δεν αφηνει την τριχα νσ αναπνευσει με αποτελεσμα να την
    αφυδατωνει!!Βρβαια απο την αλλη το marocan oil εχει πολυ καλα συστατικα που καλυπτουν πιστευω αυτη την αδυναμια!Βεβαισ μακρια απο τα φθηνα λαδια φαντασου
    τη ζημια θα κανουν!!!
    Φιλακια

  20. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ… ΚΟΡΙΝΑ ΕΔΩ!!!!
    ΕΞΥΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ!!!! Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΑΧ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ… ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ… ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑ!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ… ΑΧΧΧΧΧ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ MOROCCANOIL… ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

  21. @korina: Kι έλεγα τί ξέχασα να σχολιάσω… Στη φώτο, είσαι σαν ξένη σταρ!! Kαι Τζούλια, το ξέρουμε το type my style…Noμίζω μας το είχες ξαναπροτείνει! (Σύντομα θα φτιάξω και τo carrot cake!! χεχε!!)

  22. @KatRap Ειδες τελικά? Ειναι καρμικό!!!! Απ΄την αρχη ηθελα να σου πω για την Κατερίνα και δεν ειχα τα στοιχεια της. Μου τα εστειλε σημερα η δασκαλα μου, η Αλεξια, (να της πεις, ότι εμαθες απο μια μαθητρια της Αλεξια για το γιογκαδικο..) και εσπευσα να στα στειλω. Δεν με αγγαρεψες καθολου μην το συζητας. Χαιρομαι παρα πολυ που ειναι και κοντα στο σπιτι σου, (γι΄αυτο λεω καρμικό…χι χι χι). Δεν ξερω πραγματικα τι κυκλους κανει κι αν εχει και το καλοκαιρι μαθηματα, καποια εχουν ολο το χρόνο. Ετσι κι αλλοιως με το μηνα πληρωνονται. Να θυμασαι ότι σε όλα αυτα μετρααει πανω απ΄ολα η “χημεια’ με τη δασκαλα. Ελπιζω να σου ταιριάξει! φιλια

  23. @Stella: ‘Οποτε ξεκινήσω, είτε τώρα είτε από Σεπτέμβρη, θα σου πω εντυπώσεις σίγουρα!! Και μακάρι να είναι οι καλύτερες!!
    Το μόνο που σκέφτομαι για τώρα είναι ότι θα είμαι η άσχετη σ’ένα τμήμα (πιο) σχετικών….
    We’ll see…!!
    Ευχαριστώ και πάλι!!!!*

  24. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ.

  25. @Katrap μπα μην το σκεφτεσαι καθολου ετσι… γιατι στη γιογκα κοσμος παει κι ερχεται και οι ασκησεις λιγο πολυ επαναλαμβανονται ως τροπος, οπότε δουλευοντας το σωμα, εξελισονται και οι ασκησεις. Η δασκαλα βλεπει το επιπεδο και αναλογα προχωραει.. εξαλλου λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να δεθουν φιογκοι… κι αυτοι δεν πανε στα γιογκαδικα…. ειναι ηδη στο Θιβετ!

  26. Καλημερα! KatRap- εισαι μια κουκλα! Τζουλια ,εγω ξερω κατι χρονια οτι το ελαιο Argan ειναι θαυμα. Ειχα κατι με αυτο το ελαιο και ειδα πραγματικα διαφορα στα μαλλια μου.Αξιζει.

  27. Βρε τον Αντόνιο… Κόλαση!

    Υπέροχο review, η αλήθεια είναι ότι το είχα ακουστά κι αναρωτιόμουν αν έπρεπε να το ψάξω ή να περιοριστώ στα υπέροχα λαδάκια που μου είχε προτείνει η Στέλλα.

    Μπράβο Τζούλια, Μπράβο Κατερινάκι! Είσαι γλυκειά κι απολαυστική, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Κι όντως, αυτό το αξεσουάρ στο λαιμό, πόσο ξεχωριστό;!;!

    Συνεχίστε έτσι!

  28. @korina: Είδα το blog σου και θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου για τα slippers σου!! Είναι απλά υπέροχα!!!! Και το χρώμα το αγαπημένο μου!!!! Μπράβο τέλεια λίστα!!!

  29. Καλησπέρα,για όσες τους φαίνεται πολυ ακριβό το maroccan oil μπορείτε να πάρετε αποβτο Ίντερνετ απλό λάδι αργκαν που είναι εξίσου ενυδατικο για τα μαλλιά και παρα πολυ οικονομικό!!!!

  30. @όλες: Καλησπέρα αγαπημένες!!! Με χάσατε λίγο, αλλά επιβαλλόταν ένα ρετούς στα μαλλιά, αλλιώς δεν θα μπορούσα να βγω έξω!

    Λοιπόν, μια χαρά οι απαντήσεις της Kat-Rap, είναι έτοιμη νομίζω για junior beauty editor.. Δεν συμφωνείτε;

    Τώρα, όσο αφορά τα λαδάκια για τα μαλλιά, ακούστε τι ανακάλυψα στο ντουλάπι της μαμάς μου- από κανένα Λονδίνο θα το είχε φέρει, το είχε ξεχάσει και μου το έδωσε πριν λίγο να το δοκιμάσω και να σας γράψω: Ένα Ινδικό προιόν λάδι για τα μαλλιά, το οποίο ονομάζεται Dabur Jasmine Hair Oil… ούτε ξέρω πόσο κάνει, ούτε εκείνη θυμάται … Είναι όμως αυτό που χρησιμοποιούν οι Ινδές για τα μακριά μαλλιά τους όπου τα θρέφει τα ενυδατώνει τα κάνει λαμπερά και μεταξένια.. Ε, ξέρουμε τι μαλλί έχουν οι Ινδές.. Αφήστε με να το δοκιμάσω και θα έχω να σας πω νέα..

    Τώρα μια και καλή ας πούμε κάτι όσο αφορά την σιλικόνη. Ναι επιβαρύνει το περιβάλλον και ναι με υπερβολική χρήση, μπορεί να θαμπώσει ακόμα και να αφυδατώσει τα μαλλιά.

    Όμως: Δεν έχει υπάρξει καμία σοβαρά ιατρική μελέτη για άλλες βλάβες που μπορεί να προκληθούν από σιλικόνη και όσο και να σας φανεί περίεργο, ούτε για τα parabens.

  31. @Korina:

    Αφού έδωσες το πρώτο χτύπημα με την αγκαλιά του Antonio, συνέχισες με το τελειωτικό, του ταξιδιού στην Νέα Υόρκη.

    Αν σου ξαναμιλήσω… γράψε μου…

  32. Πολύ ωραίο το review σου KatRap για ακόμη μία φορά 🙂
    Το λαδάκι αυτό το έχω δοκιμάσει ήδη πριν 1μιση χρόνο κ το οποίο είναι πραγματι΄κά ένα θαυματάκι. Όντως λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλα αξίζει. Εγώ είχα πάρει τη μικρή του συσκευασία , ώστε το είχα συνέχεια κ στην τσάντα. Το συγκεκριμένο όπως γράφει μειώνει κατα 40% τον χρόνο στεγνώματος των μαλλιών κ εκ πείρας μπορώ να πω ότι διευκολύνει στο ίσιωμα κ τη διατήρηση του. Έχει τύχει να διαβάσω όλη την ιστορία του, πώς δημιουργήθηκε κ είναι ενδιαφέρουσα. Εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα κ από όσες κοπέλες το έχουν δοκιμάσει εμειναν πολύ ικανοποιημ’ενες! Κ το τονίζω γιατί έχω φίλες με πολύ λεπτή τρίχα κ το ευχαριστηθήκαν χωρίς να είναι ελάχιστα βαρύ, καθώς ταιριάζει σε σγουρά, ίσια, σπαστά. Κ πάλι μπράβο κ περιμένουμε κι άλλες εκπληξούλες…φιλάκιααα

  33. Ααααα να πω κ κάτι που κάνουν οι κομμωτές… τόσο με το morocanoil όσο κ με το kerastase eixir το αναμειγνύουν μαζί με τις βαφές με αποτέλεσμα πιο ωραίο, δυνατό, λαμπερό χρώμα με περισσότερη διάρκεια κ επιπλέον λιγότερο επιβλαβές για την τρίχα. Αυτά απο μένα… 🙂

  34. Τζούλια, επειδή το θεματάκι με τα ανατολίτικα το έχω λιγο λοιπόν το Dabur Jasmine Hair Oil υπάρχει στην Ελλάδα σε site φαρμακείου το pharmacyexpress.gr και κοστίζει 11,46Ε τα 200ml .Έχει επίσης και το Dabur Amla λαδι μαλλιών (ινδικό φραγκοστάφυλλο) για σκούρα μαλλιά!!!! Η μανούλα σου είναι πηγή !!!!! Μπράβο!!! Με γεια και το μαλλάκι θέλουμε φωτό!!! Φιλάκια!!!!

  35. @MariaA: Έχεις δίκιο, κι εγώ μόλις το έψαξα σε άλλο ηλεκτρονικό φαρμακείο που χρησιμοποιώ εδώ κ πάνω απο ένα χρόνο κ τα έχει αυτα τα δυο. Κ μάλιστα γράφει ότι μυρίζει καρύδα. όσο για το άλλο για τα σκούρα μαλλιά λέει ότι μπορεί να το αφήσεις όλη νύχτα ως θεραπέια…για όσες έχετε σκούρα μαλλια

  36. @Stella αχ βρε Στέλλα θεά!!!! Πάνω που είχα αρχίσει να ψάχνομαι για ρέικι !!!!

  37. @Julia Οι Ινδες χρησιμοποιουν κατα κόρον το σησαμέλαιο. Ειναι ενα απίστευτα ευεργετικό λαδι για τα μαλλια, τα κανει κι αστραφτουν και λαμποκοπούν, με μόνο όμως μειονέκτημα το πολύ βαρυ άρωμα του… (ξερεις εσυ απο Λονδίνο και το χαρακτηριστικό άρωμα που μυρίζουν οι γειτονιές και οι Ινδές, ε.. ειναι απο το σησαμελαιο). Τσεκαρε το Dabur, (φημισμενη παγκοσμιως ινδική μαρκα σε ροδονερα και άλλα συναφη…)μηπως έχει και σησαμελαιο (φανταζομαι λιγοτερη δοση, αν δεν μυριζει βαριά)

  38. @Julia Μηπως η μαμα ειναι ανεξερευνητος θησαυρος και μας βγει ΒΒGirl aka η γνώση, η σοφία κι η εμπειρία στο σπίτι σας?

  39. @meba: Ναι!! Τώρα περιμένουμε να μας πει τις εντυπώσεις της η Τζούλια λοιπόν!!!!!!

  40. @Stella: Πράγματι, έχει στη σειρά της ένα ροδόνερο τελείως φυσικό με πολύ ωραία συσκευασία κ καταπληκτική τιμή.. έγώ βρήκα τα 250 ml μόλις 4 ευρώ. Stella μου, θυμισε μου το ροδόνερο το χρησιμοποιουμε σε πρόσωπο σκέτο η σε συνδυασμο με κάτι αλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  41. @meba Σαν τη λοσιον μας, αμεσως μετα τον καθαρισμο σε προσωπο και ματια (χωρίς φόβο).

  42. @Stella: ενδείκνυται κ για ευαίσθητα μάτια, με φακούς επαφής??

  43. @Stella: I love σησαμέλαιο!!! Ιδίως αν τηγανίσεις πατάτες σε σησαμέλαιο είναι τρελή λιχουδιά!! Επίσης όταν φτιάχνω σπανακόπιτα (η προκομένη) ρίχνω από πάνω λίγο πριν το ψήσιμο και παίρνει κατπληκτική γεύση!!!
    @meba: Το ροδόνερο το είδα και γω και το λιγουρεύομαι αν και αποφάσισα να κάνω μόνη μου με κάτι κόλπα που ξεπατίκωσα από το youtube!!!

  44. @meba μια χαρα ειναι, κι εγω φοραω φακους κι εχω πολυ εαισθητα ματια
    @MariaA λες δηλαδη, οτι μπορουμε να χρησιμοποιουμε και το κεφάλι μας αντι για τηγανι αν βαζουμε σησαμελαιο στα μαλλιά χα χα χα!!
    Περιμενε λιγο με το ροδονερο… πριν αγορασεις… ξερει η Τζουλια…θα μάθεις κι εσυ…ειδικά εσυ…

  45. @MariaA: χαχα, όπως το είπες..κι εγω το λιγουρεύτηκα!! Τι να κάνουμε, γυναικεία φύση..δεν αλλάζουμε! Πάντα θα ανακαλύπτουμε κ κάτι άλλο…αλλά μου αρέχουν πολύυυ κ οι φυσικές συνταγές απο τα χεράκια μας, άλλη χάρη!!

  46. @Stella: ωραία, γιατι ό,τι έχει να κάνει με τα μάτια φοβάμαι αλλα αφού το λες εσύ, θα είναι ΟΚ. Ευχαριστώωω

  47. @Stella: Χαχα δεν ξέρω αν μπορείς το ίδιο λάδι να το φας και να το βάλεις και στο πρόσωπο. Πιθανόν να έχει διαφορετική κατεργασία!!! Πάντως σε φαγητά έχω δοκιμάσει πολλά λάδια, καρυδέλαιο, φιστικέλαιο κλπ και το σησαμέλαιο ξαναλέω είναι πρώτο για τηγανιτή πατάτα!!!
    Όσο για το ροδόνερο θα φτιάξω μόνη μου πρώτα γιατί θέλω να ζήσω και τη μαγεία της χειροτεχνίας!!! Χαχα!!

  48. @Κορίτσια, λίγη υπομονή για ροδόνερα και αιθέρια έλαια!! Σε λίγο έχετε να μάθετε πολλά!!! Δεν λέω κάτι άλλο…

  49. Τζούλια!!! Μυρίζομαι Post από Στέλλα!!! Αγωνιώ!!!!

  50. @MariaA: Αχ τι μου έκανες τώρα, θέλω τηγανιτές πατάτες με σησαμέλαιο!!! Κ είπα να τα αποφεύγω αυτά εν όψει καλοκαιριού… αχ αχ!

  51. @mako: Μας βρήκε λύση η Stella!!!!

    @beautyblog: Με αυτά που διαβάζω, νομίζω ότι όλες θα αγωνιούμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου από το Dabur Jasmine Hair Oil…(Μα 11,46Ε τα 200ml ???! Απίστευτο!!)

    @ΜariaA: Χτύπησες ευαίσθητο σημείο μου (βλ. μαγειρική) !! Σούπερ ακούγονται τα tips σου (και σ’αυτό τον τομέα) !! Σίγουρα θα αρέσουν στη μαμά μου οι εκδοχές σου! Αλλά,δεν είναι κάπως βαρύ το σησαμέλαιο? Ειδικά, στο τηγάνι….

  52. geia se oles!!!KATRAP,mou areses,eisai glykia k amesh.wraio make-up!JULIA,oi ekplh3eis sou einai e8istikes!eixa mia mania gia ta ladakia,alla eseis mou thn kanate dyo k treis k tesseris.se poia katasthmata to vriskoume?egw epeidh exw lipara mallia,prepei na valw akrivws 2 stagones gt ladwnoun.ta vazw omws prin to lousimo k ta mallia mou ginontai meta3enia.

  53. @KatRap: όχι το αντίθετο είναι φοβερά υγιεινό, η παγίδα είναι ότι δεν μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις όπως τα σπορέλαια κλπ!!! Επειδή μαγειρεύω κινέζικα και άλλα περίργα συχνά με πειραματόζωο τον πτωχό σύζυγο το σησαμέλαι είναι σούπερ και σαν Σαλονικιά παίρνω του Χαίτογλου!! Πες στη μανούλα να το δοκιμάσει!!

  54. @Stella: Ασε, η μαμά μου καλά – καλά ούτε μακιγιάζ δεν κάνει (εκτός από κραγιόν που της αρέσει πολύ) αλλά γενικά είναι πρώτη στο διάβασμα, οπότε μαθαίνει και τελικά όλο και κάποιο θησαυρό ανακαλύπτω μια φορά στα τρια χρόνια στα ντουλάπια της!!! χαχαχχαχχα!!!

  55. a koritsia,exw parei apo to pharmacy4u to rodonero dabur k to xrhsimopoiw sto proswpo prin to peeling anti gia nero.kammia fora psekazw to proswpo mou me ayto. einai f8hno 3 eyrw ap’oti 8ymamai.

  56. @ΜariaA: Ναι ναι, ξέρω για τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού και των παραγώγων του στον οργανισμό και γι’αυτό μου κίνησες ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!!
    Ταλέντο και στη μαγειρική απ’ό,τι καταλαβαίνω η Μαρία μας!!

    @Beautyblog: Το κραγιόν τελικά είναι η μεγαλύτερη σταθερή αξία…Για κάθε γυναίκα, ακόμη κι αν δε βάφεται συστηματικά…

  57. @kat-rap: Θυμάσαι πως έκανε η μαμά μου όταν είδε τις φωτογραφίες με τη νέα συλλογή κραγιόν της Bobbi Brown? Είχα κάνει και post γι αυτό τότε!!!!

  58. Χαχα! Σου το έχω ξαναπεί… Για διάφορους λόγους, η μαμά σου μου θυμίζει τη δική μου !!!

    ‘Ασχετο…’Ετσι όπως έχει φτιάξει ο καιρός, σκάλιζα σήμερα το ποστ για την Αίγινα…Η πρότασή σου μου έχει κολλήσει απ’την πρώτη φορά που μας το είχες παρουσιάσει!!

  59. @marianna: κι εγώ απο εκεί κάνω τις αγορές μου πάνω απο χρόνο κ είμαι πολυ ευχαριστημένη, γιατί είναι το μόνο που έχει τόσες κριτικες στα προϊόντα απο τον ίδιο τον κόσμο κ πάντα τις συμβουλεύομαι πριν προχωρήσω σε αγορά συν ότι έχει τις καλύτερες τιμές με απίστευτη ποικιλία κ πολές μάρκες. Μέχρι τώρα έπαιρνα απο φαρμακέιο της γειτονιάς αλλά απο τότε που το βρήκα στο internet δεν το αλλάζω

  60. @kat-rap: Τι περιμένεις; Πες μου μόλις το αποφασίσεις, διότι θα έχεις έξτρα bb έκπτωση και μπορεί και δωράκι bb, στο δωμάτιο….xxx

  61. @ ΟΛΕΣ:

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ?????

    XA XA XA!! ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ!!!

    ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

  62. @Julia: πωπω έχεις απόλυτο δίκιο….κ παρεπιπτόντως πίνω το καφεδάκι μου..με bb!! SUPER!

  63. @Julia: Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στο θέμα!!! Μονίμως ξεφεύγουμε!! Κι εμένα η μανούλα μου είναι του κραγιόν- άντε ρουζ και όλο όταν έρχεται να μας δει σκαλίζει το νεσεσλερ μου για θησαυρούς!! τι να κάνω !! Όσο γι’ αυτή τη συνάντηση πολύ τη λιβανίζουμε Τζούλια!!!

  64. @KatRap: κι εγώ έχω το νου μου στην Αίγινα!! Τη σκέφτομαι κάθε πρωί τελευταία διότι τη βλέπω και από το μπαλκόνι μου και δυσκολεύει όσο ζεσταίνει ο καιρός!!! όσο για τη μαγειρική τι να κάνω μου αρέσει το φαγητό (και τα γλυκά και δυστυχώς φαίνεται!!! χαχα!!) έχει να κάνει με τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις – αυτά όλα είναι κάπως συνδεδεμένα στον εγκέφαλό μου και λειτουργούν συνδυαστικά!!!

  65. @mariaA: Ε, πολύ λογικό… Αλχημεία το άρωμα, αλχημεία και η μαγειρική… Στο θέμα σου είσαι και με τα δυο…

  66. @meba: Καφεδάκι ακούω; Πάω και εγώ τότε να φτιάξω ένα πράσινο τσάι με μπόλικο πάγο (για να το κάνω ice-tea) και μια κουταλιά μέλι (για να έχω και πιο υγιεινό άλλοθι..)

  67. Τζούλια μιας και σου αρέσει το τσάι δοκίμασες τις καινούριες πυραμίδες lipton για κρύο τσάι? Πρέπει να έχουν ωραία γεύση!!

  68. @MariaA: Θέλω κι εγώ να τις δοκιμάσω!! Τρελαίνομαι για το τσάι κι άλλα τέτοια παρόμοια ροφήματα!!
    Κι όσον αφορά τη μαγειρική, αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ….Χρώματα-αρώματα-γεύσεις!! Και χαλαρωτική, όταν δε γίνεται στα πλαίσια της ρουτίνας, αλλά κάποια στιγμή ως χόμπυ…

    @beautyblog: Και το πράσινο τσάι από μόνο του είναι σούπερ υγιεινό!! Πολλαπλά τα οφέλη του σε υγεία και σιλουέτα!!!*

  69. @ΚatRap,Stella
    Κατερίνα αρχικά μπράβο για το video, πολύ χρήσιμα όσα μας ανέφερες.
    Όσο αφορα το Sadhana και τα μαθήματα yoga,μην αγχόνεσαι καθόλου, η Κατερίνα είναι φοβερή δασκάλα, αλλά το ίδιο ισχύει γι όλους τους δασκάλους του Sadhana. Πήγαινα και εγώ πέρυσι και θα ξαναξεκινήσω. Πιστεύω ότι δεν υπάρχεί κανένα πρόβλημα να ξεκινήσεις τώρα, θα κάνεις τις ασκήσεις μέχρι εκεί που αντέχει το σώμα σου. Οιδασκάλες σε διορθώνουν και σε βάζουν στη σωστή στάση, του σώματος, που πρέπει να κρατάς. Πρέπει να σου αναφέρω ότι θα μάθεις πολλά, θα ηρεμήσεις πάρα πολύ και κάθε φορά θα φεύγεις από το μάθημα με ένα μεγάλο χαμόγελο.

  70. @beautyblog: Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!*

    Και πραγματικά, ωραίο παρεάκι είμαστε!! 😉

  71. @mariaA: Πυραμίδα έφτιαξα!!! Ένα λεπτό να την ξαναδώ, να σου πω ποιά είναι…

    Λοιπόν, Lipton, Green Gunpowder Green Tea Floral& Smokey (τέλειος τίτλος; Και floral και smokey… χαχχαχαχαχ!! Για σένα πάλι χτυπάει η καμπάνα!!!)

    Είναι πολύ σκούρο πράσινο, σχεδόν μαύρο κουτί με μια πράσινη φάσα και απο ότι βλέπω μάλλον με Κινέζικους οριζόνες…

  72. @TZENH, Stella, mako : Μου φαίνεται θα γίνει bb-στέκι το Sadhana!! χαχαχα!!

  73. Το πράσινο τσάι η αλήθεια είναι πως κάνει θαύματα για την υγεία, το μεταβολισμό, την κυταρρίτιδα…εμεννα προσωπικά δε μου αρέσει πολύ η γεύση του, αν κ οι πυραμίδες lipton μου αρέσουν ειδικά αυτές με τα εσπερειδοειδή ή το ροδάκινο. Πρέπει να το βάλουμε στην καθημερινότητα μας οπωσδήποτε! Υπάρχουν κ σε σκόνη οπότε μπορούμε να ετοιμάσουμε μία κανάτα, να τη βάλουμε στο ψυγείο κ για κάποιες μέρες να το έχουμε έτοιμο. 😉

  74. @όλες: Για να μην σας πω, τι ετοιμάζομαι να μαγειρέψω… (εντάξει, μπορείτε να με σταματήσετε τώρα, τρεις ώρες μακρυά σας, στο κομωτήριο και έπαθα σύνδρομο στέρησης και δεν ξέρω τι σας γράφω… ) Συγχωρέστε με … θα είμαι πιο “σοβαρή” αύριο…

  75. @beautyblog: ‘Οχιιιιιιιιι!!!! Καλά δεν είμαστε???! 😀

    @meba: Προσωπικά, τρελαίνομαι να κάνω και συνδυασμούς… Ας πούμε, δοκίμασε να συνδυάσεις πράσινο τσάι, τσάι του βουνού, χαμομήλι, ξυλαράκι κανέλλας και μέλι!! Σούπερ υγιεινό και σούπερ γευστικά…Βέβαια, πιο χειμωνιάτικο…
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω φτιάξει ποτέ παγωμένο τσάι…Αντέχει όντως, μέρες?? Τις σκόνες τις ψιλοαποφεύγω λόγω συντηρητικών κυρίως….

  76. @Τζούλια: όχι να μη σοβαρευτείς, χαλαρή σε θέλουμε και θέλω οπωσδήποτε να μάθω τι θα μαγειρέψεις!!! Την πυραμίδα που λες είναι η αγαπημένη μου μάλλον γιατί έχει φοβερό άρωμα!! Είχα πετύχει στο σούπερ μια κοπέλα που τα διαφήμιζε και φυσικά τα μύρισα όλα και κατέληξα να προσπαθώ να πίνω τσάι και να σέρνω το καρότσι χωρίς να πάρω παραμάζωμα γιαγιάδες και παιδάκια!!
    Αυτές που σου είπα είναι καινούριες και φτιάχνεις λέει κατευθείαν κρύο τσάι όχι ζεστό και μετά πάγο κλπ!!! Για δες το !!!!

  77. @KatRap: αχ πολύ ωραία ιδέα μου έδωσες!!! Λατρεύω κ την κανέλα κ το μέλι..θα το δοκιμάσω. Αυτο που λέω με σκόνη είναι χωρίς συντηρητικα, ζάχαρη κλπ. Ιδανικό για δίαιτα κ διατροφή και για όλες τιςηλικίες, διαβητικούς κλπ. Πλέον όλεσ οι εταιρείς προσπαθούν να τ αποφεύγουν. Αν ψάξεις λίγο, θα βρεις. Αντέχει σίγουρα 3μέρες, οπότε κάνεις κ την ανάλογη ποσοτητα που επιθυμείς..αν βαριέσαι δλδ να φτιάχνεισ καθε μέρα..

  78. @MariaA: Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω και να πιω τσάι αν πριν δεν κάνω brew … (νομίζω εκχύλισμα στα ελληνικά…) Εκεί μάλλον μου βγαίνει το 1/4 της Γηραιάς Αλβιόνας… Δηλαδή, είτε φακελάκι είτε χύμα, πρώτα θα πέσει το κοχλάζον καυτό νερό, θα το αφήσω για τουλάχιστον ένα λεπτό και μετά θα βάλω παγάκια…

    Meatballs and Spaghetti, θα φτιάξω (μια συνταγή από Daily Mail) αλλά όχι με σάλτσα ντομάτας.. Θα τηγανίσω τα κεφτεδάκια σε wok, μετά θα βράσω τη σπαγγετίνη και θα κρατήσω λίγο από το νερό της. Θα δέσω τη σάλτσα μέσα στα κεφτεδάκια με το νερό από το σπαγγετίνι, μαιντανό, χυμό ενός λεμονιού και ένα κουτάκι κρέμα γάλακτος. Μόλις δέσουν και πάρουν μια μικρή βράση όλα μαζί, θα ρίξω από πάνω την σπαγγετίνι και θα τα ανακατέψω. θα τα σερβίρω καυτά, όλα μαζί με τριμμένη παρμεζάνα από πάνω και λίγα φυλλαράκια βασιλικό.

    … και αν συνεχίσω την κουβέντα μαζί σας (γιατί έχω ξεμυαλιστεί τελείως) θα φάμε πατάτες τηγανιτές και κάτι energy bars γιατί προσπαθώ να κάνω και δίαιτα τρομάρα μου και κάθε φορά που κάνω δίαιτα, κάτι τέτοια μαγειρεύω για τους υπόλοιπους… Μαζοχιστική άβυσσος με διέπει…

  79. @Τζουλια εσυ πηγες για ρετους εγω εκανα βαφη!!!Λιγο εφυγα και εγινε χαμος!!
    Μολις διαβασα για το λαδι που χρησιμοποιεις μου θυμησες το ροδονερο της Dabur
    που το ειχα παραγγειλει απο το pharmacy4you ειναι πολυ καλο!
    @Στελλα ξερεις εσυ δεν ξεχνω χαχαχα περιμενω το φθηνω ροδονερο που βρηκες!!!
    @Μαρια αν θελεις να φτιαξεις μονη σου ροδονερο ειναι ευκολο 2 κουπες απιονισμενο νερο 2 κουπες ροδοπεταλα Βαζεις τα ροδοπετελα σε ενα κατσαρολακι εχεις ζεστανει το νερο το οποιο το ριχνεις στα ροδοπεταλα μετα απο ωρα τα στραγκιζεις και ειναι ετοιμο το διατηρεις για 10 μερες ψυγειο.
    Το τσαι κυριως το πρασινο το λατρευω κυριως το καλοκαιρι πινω απιστευτες ποσοτητες ειναι τελειο.!!
    Σησαμελαιο παντως μπορειτε να βρειτε βιολογικο στα σουπερσε πολυ καλη τιμη τα 500ml γυρω στα 4 ευρω. Ειναι πολυ καλο για το προσωπο αλλα και για τα μαλλια σαν μασκα!!
    Πιστευω να μην σας κουρασα φιλακια χχχχ

  80. @BeautyBlog: μμμμ, μου άνοιξες την όρεξη!!!! Κ η παρμεζάνα κ με το βασιλικό απο πάνω….έχω τρελα!!

  81. Καλε οπως εκανα ζουμ πανω στην φωτο του marocan oil εχει δυο τυπους!!!!
    1 για λεπτα βαμμενα μαλλια
    2 για ολους τους τυπους
    κοιτα τη βρηκα κατα τυχη! !!

  82. Ωραία συνταγή Τζούλια, φανταστικά πρέπει να γίνονται έτσι τα κεφτεδάκια!!! όσο για δίαιτα μη συζητάς!!! κι εγώ μοσχαρίσεις μπριζόλες θα κάνω με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος!! χεχε
    όσο για το brewing τι να κάνεις η αγγλική ρίζα δε βγαίνει !!!
    @sofiaT : ευχαριστώ για το tip ροδόνερου!!

  83. Btw ωραίο το ομαδικό καφεδάκι!!! Κι εγώ πίνω και συμμετέχω..

    @Beautyblog: Για πες, αυτό το τσάι με το όνομα-σιδηρόδρομο είναι τόσο καλό όσο ακούγεται;; Και είναι γευστικό ακόμα και παγωμένο;; Λέω να κόψω τον απογευματινό καφέ και λέω να το γυρίσω στο πράσινο τσάι που μ’ αρέσει, αλλά κρύο…Πώς;;

    @Stella: Με post-οκαθυστέρηση: Ε, ναι, λοιπόν, είμαι από το Ρέθυμνο κι αν έρθεις, σε περιμένω να με βρεις!!! 🙂
    Α!Και περιμένουμε και το ποστ, διότι δεν γίνεται, εσένα θα εννοεί η Τζούλια!!!

  84. @Αndriana: Ναι είναι πολύ γευστικό Αντριάνα μου! Και αν βάλεις και λίγο μέλι, υπέροχο.. Να μην μιλήσω για το Κρητικό μέλι…

  85. @SofiaT: Ναι Σοφάκι, το είχα γράψει και στο post ότι τα προιόντα είναι για όλους τουε τύπους μαλλιών (λεπτά, χοντρά, σπαστά, ίσια, σγουρά, λιπαρά, ξηρά κλπ)

  86. @Beautyblog: Το κρητικό μέλι, έχεις δίκιο, “δεν υπάρχει”! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν το πολυκαταναλώνω, δεδομένου ότι το τσάι μου το πίνω σκέτο (όλα τα “βραστάρια”, π.χ. φασκόμηλο,χαμόμηλο, φλισκούνι, δίκταμο από την κρητική γη…) Το προτιμώ με γιαούρτι, ή σε… λουκουμάδες με μπόλικη κανέλα και σουσάμι!!! 🙂

  87. Ουφ! Μια μέρα γεμάτη από δημόσιες υπηρεσίες (μπλιάξ!) και έχασα και τέτοια συνομιλία? Κρίμα …
    Μυρίζιμαι διαγωνισμό BeautyBlog μου ή είναι ιδέα μου?

    ΥΓ Και μία λίστα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα ήταν πολύ χρήσιμη!!!

  88. ΥΓ2 Τα περί KatRap θεωρώ περιττά να τα επαναλάβω … Ορκίζομαι να γίνω η επίσημη public relations manager της … Αν και τα καταφέρνει μια χαρά από μόνη της!

  89. ΥΓ3 Εννοείται ότι απαγορεύεται να σχολιάσω τα περί Antonio… δεσμευμένη γυναίκα! Αν και πολύ θα ήθελα …

  90. 3 ώρες έλειψα ρε γ*&^το…
    Μα να το χάσω εγώ αυτό;
    Η βασίλισσα της πάρλας; 🙁
    Ας διαβάσω τώρα τι γράψατε… σαν τη μικρή Αννούλα και τις φιλενάδες της 🙁

  91. @BeautyBlog : Στο Λονδίνο είχα πάρει το σαμπουάν και το κοντίσιονερ … φανταστικά, αν και δεν τα βλέπω στη γκάμα των προιόντων που προς το παρόν εισάγονται … Ελπίζω να εμπλουτιστεί σύντομα!

  92. @Angelina: έχεις δικιο, μαλλον δεν το έχουν ανανεωσει ακομη. Εγω παντως τα εχω δει σε κομμωτηρια

  93. Μόλις φάγαμε κι εμείς τα μπριζολάκια μας και επανήλθα!! Τζούλια τα φάγατε τα κεφτεδάκια ήταν ωραία?

  94. @Ολες Σημερα βρηκα να λειψω που εγινε χαμος εδω μεσα απο το κους κους? Αλλα τι να κάνω? Πηγα για μανικιουρ-πεντικιουρ κοριτσια για να τολμησω να βαλω πλεον το πεδιλάκι…. Τι λεμε τωρα, ενα υπεροχο σιελ παστελ της essie!! Βρε κορίτσια 17€ μανι-πεντι!! πως τα διναμε τόσα χρονια τα σαρανταρια? Ποσο χαζές είμασταν?
    @ΤΖΕΝΗ @KatRap Πόσο χαιρομαι που με επιβεβαιωνεις! ναι ειναι πολυ καλη η Κατερινα! Λετε να την κανω κι εγω για Χαλανδρι, τωρα που η δικια μου η Αλεξια μετοίκησε στη Σκυρο? Το ιδιο σκεφτηκα κι εγω., μολις σας διαβασα. Λετε να το κανουμε ΒΒ στεκι το Sadhana? χα χα χα…μου πεφτει λιγο μακρια απο το Π. Φαληρο βεβαια… ειδωμεν..
    @MariaA Μαράκι αλλο το σησαμελαιο για το μαεγιρεμα, αλλο για καλλυντικη χρηση… προσεξε μην τα μπερδεψεις και γινουν οι πατατες σου χωρις ψαλίδα…..χι χι χι
    @Julia Μηπως να κανουμε και μερικα post με συνταγες μαγειρικής?
    @Andriana ενα πραγμα θα σου πω… η ταβερνα του κυρ Στελιου (και ο ιδιος φυσικα)στον Κτω Πόρο!!!! Ανεκδιήγητο!!!
    Φιλια, εχασα απ΄τα μεγαλυτερα κους κους σημερα σνιφ!

  95. @Meba μονο που θα το ξαναπω.. να επιλεξεις ενα επωνυμο, βιολογικο, ποιοτικο ροδονερο αφου το θες για τα ματια, οχι αυτο που βαζουμε στους κουραμπιεδες και ειναι σκετη χημεια… αυτο το πολυ φθηνο, το γνωστο που αγοραζουμε στα φαρμακεια..

  96. @meba Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα νομίζω ότι ειναι μια χαρα, ειναι διεθνως αναγνωρισμενη μαρκα και εχω διαβασει τα καλύτερα και σε ξένα sites. Αυτο που ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα πολύ καλό και εγγυημενα βιολογικο ειναι της Primavera. Κανε όμως λιγη υπομονη…. ερχονται νεα…

  97. @ ΟΛΕΣ!!!!

    ΠΑΛΙ!!!!

    χαχαχααχχχααχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααα!!!

    Αγαπημένες!!! Για την συνταγή με τα κεφτεδάκια πήρα 9 και 7,5… Και το 7,5 το έβαλε ο αγαπημένος… έχω τέτοια νεύρα που αύριο θα του φτιάξω αυγά βραστά για να μάθει… Ακούς εκεί 7,5… Και άφησα εσάς, για να του τα φτιάξω!!!

    Επίσης το σχόλιο μου είναι το Νο 100!!! Απίστευτο bb girls!!! xaxaxxaxaxxxaxxaxaxxxax!!!

    I love you soooooooooooooooooooooooooo much!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.