Κερδίστε: 5 Σετ Kerastase Cristalliste!

 

 

Λέω, να ξεκινήσουμε την εβδομάδα  με έναν διαγωνισμό. Και ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς αγαπάτε κάθε προϊόν μαλλιών που μπροστά έχει τη λέξη Kerastase. Φέτος, η Kerastase αποφάσισε να «αγγίξει» και τις καρδιές αλλά και τα μακριά μαλλιά των νέων κοριτσιών με τη νέα σειρά Cristalliste, ειδικά σχεδιασμένη για νεανικές ηλικίες που θέλουν να έχουν  όμορφα μακριά μαλλιά.

 

Eννοείται ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε την Cristalliste, σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά η εταιρία την αφιερώνει στις νεαρές κοπέλες που έχουν μακριά μαλλιά και συγκεκριμένες ανάγκες από το σαμπουάν τους, που βασικά είναι η λάμψη (από όπου και η έμπνευση για το όνομα Cristalliste, λάμψη σαν κρύσταλλο) η λείανση (διότι κάποιες φορές τα μακριά μαλλιά είναι θαμπά και άγρια..) και το ανάλαφρο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς λιπαρότητα.

 

 

Αυτά τα πετυχαίνει η σειρά χάρη στην φόρμουλα που είναι εμπλουτισμένη με με το σύμπλοκο, Liquid Light, ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που περιέχουν την ιδανική αναλογία προστατευτικών και καθαριστικών παραγόντων που περιποιείται τα μήκη χωρίς να τα βαραίνει, καθαρίζει σε βάθος ενώ επιπλέον δεν περιέχει paraben, σιλικόνη και χρωστικά .

 

Τρία προϊόντα, Σαμπουάν (16Ε) , Γαλάκτωμα για μετά το λούσιμο (21Ε ) και ένα serum λάμψης (23Ε) αποτελούν τη σειρά που πέντε από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σήμερα.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή.  Κάντε like στην σελίδα του beauty blog στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 18 Μαΐου θα ανακοινώσω με post τις πέντε τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβουν το δώρο τους σύντομα.

 

 

Good luck,  μακρυμαλλούσσες μου!!

 

1,437 Σχόλια
  1. teleio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

  2. Ειναι απο τα καλυτερα προιοντα που εχω δοκιμάσει!!!

  3. PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!THELO NA TO KERDISWWWWWWWWWW

  4. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα προϊόντα της Kerastase. Ειδικά για εμάς τα κοριτσάκια που έχουμε μακριά μαλλιά αυτό το δώρο είναι σούπερ!!! Είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

  5. Φανταστικο!!!Καλυ επιτυχια σε ολους!!!

  6. Καλή επιτυχία σε όλους και ειδικότερα σε εμένα!!!

  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΙΑ!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

  8. super διαγωνισμός! ό,τι πρέπει για τα ταλαίπωρα μαλλάκια μας!!!!

  9. Απίστευτο το Kerastase για τα μακρυά βαμμένα μαλλιά!

  10. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει αυτά προϊόντα, άμα κερδίσω να σας πω …. καλή επιτυχεια σε όλους…

  11. Είμαι κολλημένη με το beautyblog!! 🙂 Ειδικά αν λόγω δουλειάς περνάνε αρκετές μέρες μέχρι να μπορέσω να το επισκεφθώ, αναπληρώνω μετά διαβάζοντας για ώρες!!! Τα φιλιά μου σε όλες! 🙂

  12. ειναι τέλεια τα προιόντα…απλά δεν υπάρχουννν!!!

  13. Τέλεια!!! Έχω μαλλιά που θέλουν αρκετή φροντίδα και αυτά τα προιόντα είναι αυτό που χρειάζονται!

  14. agapame kerastase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oti kalytero gia wraia ygeih kai metaksenia mallia!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. τελεια!!!!καλη επιτυχια σε ολες μας!!!

  16. δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα….και θα το ήθελα πάρα πολύ…όσο για τα υπ[ολοιπα προϊόντα, τα έχω δοκιμάσει και ειναι τέλεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.