Beauty Video Make Up Tutorial: H σωστή εφαρμογή του φον ντε τεν.

 

 

Nα ξέρατε μόνο, τι έχω τραβήξει για να βρω τον τρόπο που θα γράφω μια και καλή στα περιοδικά αλλά και εδώ μέσα το fond de teint, ή φον ντε τεν, ή μέικ άπ, ή make up, ή βάση ή και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο…Φτάνω να πιστέψω ότι ο λόγος που πολλές από εσάς, δεν ξέρετε ούτε την χρήση του, ούτε καλά -καλά τι ακριβώς προϊόν είναι και τι κάνει, είναι από το γεγονός, ότι παντού θα το δείτε και κάπως διαφορετικά γραμμένο αλλά και κάπως διαφορετικά θα το ονοματίσει κάποια αισθητικός, make up artist,  ή πωλήτρια.

 

Για χρόνια απλά το έλεγα make up, αλλά η λέξη στα αγγλικά αλλά πλέον και στα ελληνικά, κρύβει από πίσω ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και όχι απλά και μόνο το foundation… (είδατε.. να άλλη μια λέξη, αυτή ξέχασα να την γράψω παραπάνω…)

 

Για μένα πάντως (όπως και αν θέλετε να το πείτε) είναι μέσα στα τρία προϊόντα που θα ήθελα να είχα μαζί μου σε ένα ερημονήσι (τα άλλα δυο είναι η μάσκαρα και ένα φραουλί κραγιόν για να το κάνω και ρουζ…) Διότι στη στιγμή κάνει το πρόσωπό μου, πιο ομοιόμορφο, πιο λαμπερό, πιο αψεγάδιαστο.

 

Ας πούμε λοιπόν τη λέξη foundation, ή βάση για σήμερα (και βλέπουμε…) και πριν αφήσω την Ιωάννα να μας δείξει στην πράξη κάποια πράγματα σε ένα ακόμα εξαιρετικό tutorial να σας πω και εγώ λίγη απλή και εύκολη θεωρία:

 

Η βάση όταν στεγνώνει δείχνει πιο ανοιχτή από ότι στο μπουκάλι.

 

Η καλύτερη απόχρωση είναι αυτή που «σβήνει» απαλά στο δέρμα σας.

 

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν βάση σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτή που θα έπρεπε.

 

Η επιλογή της τέλειας βάσης και ο τρόπος εφαρμογής της είναι αυτό που διαχωρίζει τους επαγγελματίες make up artists από εμάς τις  υπόλοιπες…

 

Το καλύτερο είναι να δοκιμάσετε όσες περισσότερες αποχρώσεις γίνεται καθώς και διαφορετικές φόρμουλες για να ανακαλύψετε τι σας πηγαίνει καλύτερα.

 

Η σωστή εφαρμογή είναι αποφασιστικής σημασίας για το πόσο φυσικό θα φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας, ένα απαλό σφουγγαράκι ή ένα πλατύ πινέλο. Αν η βάση είναι παχύρευστη και κρεμώδης χρησιμοποιήστε τα ακροδάκτυλά σας. Αν η υφή της είναι υγρή τότε είναι καλύτερα να την απλώσετε με ένα ειδικό σφουγγαράκι μέχρι να απορροφηθεί εντελώς και να γίνει ένα με το δέρμα σας. Σταθεροποιήστε το make up με μια πούδρα την οποία θα απλώσετε με την βοήθεια ενός μεγάλου πινέλου.

 

Ο μόνος τρόπος για να κρατήσει η βάση άθικτη στο πρόσωπό σας για πολλές ώρες είναι πριν την απλώσετε να έχετε ενυδατώσει καλά το δέρμα σας. Ακολουθήστε αν προτιμάτε τα τρία βασικά βήματα των επαγγελματιών make up artists. Πρώτα κάντε σωστή ενυδάτωση με ένα προϊόν ειδικό για την επιδερμίδα σας, έπειτα απλώστε τη βάση που σας ταιριάζει και τελειώστε με ένα πέπλο πούδρας σε μορφή σκόνης. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να μην το παρακάνετε με την πούδρα γιατί μπορεί να δώσει περισσότερη έμφαση στις  λεπτές ρυτίδες.

 

Το less is more ισχύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο όταν χρησιμοποιείτε βάση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό και ψεύτικο, από ένα πρόσωπο φορτωμένο με τόνους make up. Αν το αγαπημένο σας make up έχει βαριά κρεμώδη φόρμουλα αναμίξτε το με λίγη ποσότητα ενυδατικής κρέμας για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Θα σας το πω και διαφορετικά: Ενώ  η φράσηυπέροχα σου πάει το κραγιόν σου” είναι αφάνταστα κολακευτική, δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο για την φράση “ωραίο μέικ απ, φοράς σήμερα“. Με ακόμα πιο απλά λόγια, δεν πρέπει να φαίνεται…

 

 

Η Ιωάννα στο tutorial,  χρησιμοποίησε το Maybelline New York Superstay 24h Foundation το οποίο σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, διαρκεί για 24 ώρες, σε δύσκολες συνθήκες υγρασίας αλλά και ζέστης,  δεν ξεθωριάζει, καλύπτει τέλεια και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Για να δούμε λοιπόν, αν κάνει όλα όσα υπόσχεται…

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XxqxkMyz9sE[/youtube]

 

 

 

 

112 Σχόλια
  1. Καλά, μιλάμε η κοπέλα είναι τρομερή!! Καταπληκτικό και πολυ χρήσιμο βίντεο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  2. @Ioanna ωραία, εγω που έχω λιπαρο δέρμα, και σημάδια ακμής κάνω αυτα ακριβώς που είπες; Μήπως να επιλέξω πουδρα που ειναι σαν ταλκ (κατάλαβες τι εννοώ ε; γιατι δεν ξέρω πως λέγεται)

  3. Καλημέρα σε όλες τις ΒΒ κόρες!

    Ιωάννα, τα βιντεάκια πλέον ξεφεύγουν και είναι μικρά αριστουργήματα! Να ευχηθώ σε μια νέα καριέρα;

    Με λένε Ελένη και είμαι καλά και από σήμερα θα είναι καλά και το μεϊκ απ μου! Νομίζω Τζούλια το έθεσες με τον καλύτερο τρόπο! Η σωστή εφαρμογή του μας ξεχωρίζει από τους επαγγελματίες. Φαντάζομαι όλες μας κάποια φορά βγήκαν έξω με τη γνωστή “μασκα” . Πφφφ

    Το κόλπο με το χαρτομάντιλο , παρόλο που το κάνω με το κραγιόν, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!Το βρίσκω πάρα πολύ έξυπνο!

    Maybelline και L’Oreal νομίζω έχουν αρκετά καλά και προσιτά μέικ απ(τώρα τελευταία έχουν και πολύ ωραίες προσφορές), αλλά συνήθως δε βοηθούν ιδιαίτερα οι πωλήτριες τους. Πως μπορώ να καταλάβω αν μου ταιριάζει η απόχρωση αν το δω στο χέρι μου και όχι στο πρόσωπο μου;

    Για το τέλος θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Έχω ένα ωραιότατο μέικ απ του Κορρέ κλασικά σε λάθος τόνο (πιο σκούρο το πήρα), πήρα και ένα ωραιότατο επίσης αντηλιακό προσώπου της Apivita. Λέω να κάνω μια δοκιμή και να αναμείξω λίιιγο χρωματάκι μέσα στο αντιηλιακό μου(οκ, όχι σε όλο, σε μια μικρή ποσότητα, μην το κλαίω μετά). Πειράζει;

  4. Το βίντεο πρέπει να το ξαναδώ για να το εμπεδώσω.Εγώ φοράω ΠΑΝΤΑ make up,σας το έχω ξαναπεί,δεν πάω ούτε στο περίπτερο άβαφτη,αλλά δεν χρησιμοποιώ ποτέ πούδρα.Δεν έχω βολευτεί καμία απ’όσες έχω δοκιμάσει.Τις έχω στοκάρει στο ράφι με τα καλλυντικά γιατί αρνούμαι να τις πετάξω και να παραδεχτώ ότι έχασα τα λεφτά μου!!Πάντως πιστεύω ότι στο να στρώνω το make up είμαι πλέον αυθεντία….

  5. @Eleni kersenoglou: Εξαιρετική ιδέα Ελένη και να ξέρεις ότι την εφαρμόζουν πάροι πολλοί make up artists.

  6. @ketty: Και εγώ δεν βάζω ποτέ μα ποτέ πούδρα μετά το μέικ απ, αλλά ξέρω ότι είναι λάθος… Διότι όσες φορές με έχουν βάψει επαγγελματικά, είναι απίστευτη η διαφορά αλλά και η σταθερότητα, αν ολοκληρώσεις με πούδρα.

  7. @Εvdoxia: Νομίζω σε λιπαρό δέρμα μια κόμπακτ πούδρα θα σε καλύψει περισσότερο από μια loose ( ή ταλκ όπως τη λες)

  8. Kαλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Καταπληκτικό το βίντεο Ιωάννα ένα μικρό αριστούργημα!!! Τι σκηνοθεσία φοβερό!! Τα συγχαρητήριά μου!!!! Έχω να προσθέσω κι εγώ σ’ αυτό που λες Τζούλια ότι ναι οι περισσότερες αγοράζουν πιο σκούρο foundation ή και πούδρα όχι όμως επειδή το θέλουν αλλά γιατί η πωλήτρια τους έδωσε το λάθος χρώμα!! ( το μένος μου συνεχίζεται!) Πάντως όπως δυστυχώς ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους για να βρεις τον πρίγκηπά σου!!!
    Φιλιά κορίτσια και καλό ΣΚ να έχουμε κι ας είναι και βροχερό!!!!

  9. Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο ώστε το ταλέντο της Ιωάννας να γίνει γνωστό και αλλού …
    Για άλλη μια φορά απλή, κατατοπιστική, μεταδοτική και κούκλα φυσικά!

  10. @beautyblog χαχα έτσι την λενε.. τέλεια! Μάλλον πως έχετε καταπληκτικά μεικ απ για να μην βάζετε πουδρα, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα ποτε να βαφτω χωρίς πουδρα. Χαχα βλέπω τώρα τηλεόραση και δεν μ αρέσει κανένα μακιγιάζ που βλέπω όσο τα μακιγιάζ της έκπληξης Ιωάννας! Έτσι θα την λέω γιατι έκανε την έκπληξη η Ιωάννα μας τελικά! Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Κατάλαβα ότι έχουμε άλλο μακιγιάζ για το πρωί και άλλο για τη νύχτα, τι ίδιο ισχύει και για το μεικ απ, το πρωί χρησιμοποιούμε πιο ελαφρύ απο το βράδυ;

  11. @Εvdoxia: Όχι βέβαια.. αυτό μας έλειπε να έχουμε άλλο μέικ απ για το πρωί και άλλο για το βράδυ… Απλά το πρωί, αν θέλεις να δείχνει πιο ελαφρύ, ανάμιξέ το με την ενυδατική σου κρέμα.

  12. Καλημέρα!

    @Ελένη Κερσένογλου: Εγώ επιλέγω απόχρωση απλώνοντάς το πλάι, στο λαιμό. Τέλεια ιδέα με το αντηλιακό!

  13. @Ketty: Αχ πες μας πως το απλώνεις εσύ! Και εγώ φοράω συχνά…αλλά όχι κάθε μέρα! Σίγουρα θα μας δώσεις έξυπνα tips!

  14. @Eudoxia: Σε ευχαριστώ πολύ! Το πρωί βάζουμε πιο μικρή ποσότητα. Αυτό που δείχνω στο βίντεο είναι για βράδυ! Φαντάσου πόσο λίγο απλώνουμε το πρωί! Στα προβληματικά σημεία βέβαια θα βάλεις λίγο παραπάνω. 🙂

  15. Λοιπόν, δεν το είδα κανονικά το βίντεο (χωρίς ήχο, είμαι στη δουλειά…) αλλά μια χαρά μεταμορφώθηκα στο πράσινο τερατάκι της ζήλειας, ήδη από τη φωτογραφία!
    @Ioanna Thess: Φτου σου κορίτσι μου!!! Θα επιστρέψω με περισσότερα σχόλια όταν το δω/ακούσω ολοκληρωμένο! Φτου, φτου!!!

  16. Κορίτσια μου καλημέρα! 1) πνίγομαι στη δουλεια! 2) δεν βλεπω πλεον βιντεο απο δω, θα το δω το βραδυ. Ανυπομονω, γιατι το θεμα make up ήταν, ειναι και θα ειναι φλεγον, εις τους αιώνες των αιώνων αμήν…. Θέλω επισης να δω την κουκλάρα του ΒΒ, που ειμαι σιγουρη απο τα σχολια σας, ότι ειναι απαιχτη για άλλη μια φορά, και να τη θαυμάσω με την ησυχία μου… Το βραδυ λοιπόν τα σχόλια κοριτσάκια μου! Φιλιά σε όλες!

  17. Α! Και να συμφωνήσω με τη
    @MariaA για το μένος προς τις πωλήτριες όσον αφορά τα foundation (μα είναι δυνατόν να τα δοκιμάζουμε στο χέρι;;; Ακόμα και το εσωτερικό του καρπού μου είναι τουλάχιστον 2 τόνους πιο σκούρο από εκείνο του λαιμού/προσώπου μου!!!) Και κάνω “like” στο “πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους για να βρεις τον πρίγκηπά σου!!!”
    @Ioanna Thess, κι εγώ στο λαιμό τα δοκιμάζω αλλά την τελευταία φορά την πάτησα, όχι από την απόχρωση αλλά λόγω του ότι μου βγήκε “στόκος”, ενώ προτιμώ τις πιο ανάλαφρες συνθέσεις και όπου έχω κάποιο “θέμα” να το καλύπτω είτε με επιπλέον foundation είτε με conxealer.

  18. Iwannaaaaaaaa!!! apisteuti kai to the point:-))Bravo Julia gia tin anakalupsi! trellainomai kai gia ta video kai gia to manicure ths:-)))

  19. Καλημέρα και από εμένα! Για άλλη μια φορά χαζεύω με ανοιχτό το στόμα την Ιωάννα! Είσαι θεά, κοπέλα μου! Μου αρέσει απίστευτα και η αμεσότητά σου, τόσο απλά! Αυτό με το χαρτομάντηλο το κάνω και εγώ, θεωρώ ότι “μαζεύει” ό,τι έχει ξεμείνει και στρώνει καλύτερα το χρώμα! Επίσης, το μακιγιάζ με την πορτοκαλί/ροζ σκιά το λάτρεψα, απίθανο! Α, και ένα μεγάλο (+) στο μουσικό χαλί! Γιατί αγαπάμε Johan (και Tiamat)! 🙂

  20. @Andriana: Αν προσθέσεις ενυδατική;! Θα γίνει πιο ανάλαφρη η σύνθεσή του! xxx

    @Sheena: Ευχαριστώ!( και ο Johan ευχαριστεί 😛 )

  21. @Andriana: 🙂 Ευχαριστώ για το Like αλλά όντως δεν είναι αλήθεια για πολλά πράγματα?!?!?
    Επίσης για να ξεφύγω πάλι εκτός θέματος (και μπορεί να στενοχωρήσω τα bbgirls εκτός Αθηνών) πήγα χτες στο bazaar της Estee Lauder (E-Stella ακους?) και το κατευχαριστήθηκα! Από ποικιλία πραγμάτων δεν ήταν φοβερή οι τιμές όμως ήταν πολύ φθηνές και πήρα πολλά πράγματα δεδομένου του μικρού μου budget. Τη μεγαλύτερη ποικιλία την είχε φυσικά το stand της Estee όμως και τα mac & bobbi brown δεν ηταν άσχημα. Πήρα και κρέμες και σετ κραγιόν από την clinique αρώματα για εμένα και τον αντρούλη μου και είχε και πολλά άλλα πράγματα όπως αποσμητικά (str8 & bu) με 1,5Ε, συμπληρώματα διατροφής – αντικουνουπικά κλπ πολλά. Γινόταν χαμός και με μεγαλύτερο budget θα στόκαρα κι εγώ αλλά κι έτσι ευχαριστημένη είμαι!!!!

  22. @Τζουλια@Ioanna εχετε ανεβασει παρα πολυ το επιπεδο!!!Θελω να δω τι αλλο θα δουμε!!
    @Ioanna φοβερη δουλεια και σιγουρα θα δοκιμασω τις συμβουλες σου αυτες με το πινελο και το χαρτομαντηλο πολυ εξυπνες!!!
    Εγω τωρα ποια λογω ηλικιας χιχιχι και για να μην φορτωνω το προσωπο μου αναμειγνυω το μεικ απ με λιγη ενυδατικη η σερουμ για να ειναι ελαφρυ και μετα το απλωνω στα σημεια που χρειαζονται καλυψη την υπολοιπη δουλεια την κανει η πουδρα.
    Φιλακια

  23. @Μαρακι μολις διαβασε που πηγες!!Ηταν να παω και εγω με την φιλη μου αλλα μας τα χαλασε οκαιρος σνιφ!!!Θελω και εγω!!!πες μου κι αλλα τι ειδες ειχε πολυ κοσμο
    εχει πουδρες μπρονζε που θελω???

  24. @Ioanna Thess: Τι με ενυδατική το ανέμειξα, τι με primer, τι με τα χέρια το άπλωσα, τι με stippling brush… Πάντα χάλια το αποτέλεσμα! Μεγάλη στενοχώρια…
    @MariaA: Δίκιο, δίκιο!!! Πάντως κι εσύ με κάνεις να πρασινίζω από τη ζήλεια μου! Πόσο θα ΄θελα να πάω σ’ αυτό το bazaar! Να στοκάρω σε απαραίτητα (και μη..) χωρίς να διαθέσω ολόκληρο μισθό! 🙁

  25. @Andriana: Είναι η τρίτη χρονιά που προσπαθώ να πάω και επιτέλους τα κατάφερα να μπω μέσα!!!
    @SofiaT: Χθες ήταν η δεύτερη μέρα είναι από 16-27 και ναι αξίζει τον κόπο! Δεν έχω προηγούμενες εμπειρίες από περασμένες χρονιές και το όλο συμβάν λαμβάνει χώρα κάτω από μια τεράστια τέντα. Μπαίνοντας μέσα αρπάζεις την μπλε σακούλα ΙΚΕΑ που σου δίνουν και προχωρώντας πέφτεις επάνω σε ράφια με είδη οικιακής χρήσης (σακούλες σκουπιδιών- γάντια – αντικουνουπικά -Afroso – λεβάντες – κλπ.) Μετά είναι τα αποσμητικά str8 bu κλπ αντιηλιακά caroten και μια άλλη μάρκα που δεν έδωσα καν σημασία. Στη συνέχεια είναι η Juvena – δεν ψωνίζω από αυτή τη μάρκα και έτσι προχώρησα παρακάτω στο stand Clinique όπου πήρα set chubby stick 4τμχ-12Ε& το 3step σε σετ (είχε μικρό με 5Ε κι μεγάλο με 29). Ενδιάμεσα είδα τα Jo malone αλλά δεν πήρα παρά την τιμή (τα 30ml-15Ε) γιατί είχε μόνο 4 αρώματα εκ των οποίων δε μου αρέσει κανένα. Είχε όμως και κεριά και αφρόλουτρα τα οποία δεν προτίμησα λόγω μικρού κονδυλίου! Στο stand της Estee γινόταν ποδοπάτημα είχε πολλές παλέτες, κραγιόν βερνίκια κλπ σε πολύ καλές τιμές (από 7Ε ξεκινούσαν) αλλά mascara μαυρη που ήθελα δεν είχαν κι έτσι προχώρησα στα mac & bobbi brown όπου επισης είχαν λίγα αλλά καλά. Δεν στάθηκα πολύ για λεπτομέρειες διότι ο σκοπός μου ήταν τα αρώματα και πήρα ένα του tom ford – 19E & 1 Cartier – 23E 50ml και τα δύο. Είχε πολλά αρώματα cavalli – nina ricci- DKNY- Orlane – Tommy Hilfiger (πήρα αντρικό για τον hubby μου) prada και άλλα μάλλον που τώρα δεν θυμάμαι. Ακόμη για αντρική περιποίηση είχε τα Lab Series for men.
    Αααα E-Stella ακόμη είχε σετάκια με κρέμες και ορούς Estee από 29Ε.
    Περιμέναμε ουρά βγαίνοντας για τα ταμεία παρόλο που είχε 10 (!) με δύο άτομα σε κάθε ταμείο για να βοηθούν.
    Έχω να πω ότι είχε αρκετούς υπαλλήλους μέσα στο χώρο που όλοι βοηθούσαν πολύ και απαντούσαν σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου!
    Ο καιρός χθες με βοήθησε προσωπικά γιατί δεν είχε τον εξωφρενικό κόσμο που είχε άλλες χρονιές.
    Όσο για τα πράγματα δεν ξέρω αν από πίσω υπάρχει απύθμενο stock και τα ανανεώνουν ή όταν τελειώσουν απλά δεν πρόλαβες!!!
    Συμβουλή μου είναι να πάτε όσο είναι νωρίς ακόμη αν μπορείτε!!!!
    Ελπίζω να βοήθησα!!!!
    Φιλιά!!

  26. @Μαρια μου χιλια ευχαριστω!!!Θα προσπαθησω οποσδηποτε μεσα στην εβδομαδα.
    Θα σκασω αν δεν παω!!Το κακο ειναι οτι δεν εχω αυτοκινητο και πρεπει να με παει καποιος σνιφ!!
    Φιλακια

  27. @SofiaT: Ακόμη για τη bronze πούδρα νομίζω κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν είμαι σίγουρη! Επίσης για bronze μου έστειλαν mail από τη L’oreal αν αγοράσεις 2 κραγιόν από τα καινούρια που μου διαφέυγει τελείως το όνομά τους παίρνεις δώρο μια πούδρα bronze. Αν χρειάζεσαι απ’ όλα ευκαιρία να τα συνδυάσεις!

  28. @mariaA Σορρυ θα με τρελλάνεις τώρα? Που, πότε και πως έγινε μαπζαρ της θείας κι εγω δεν ήμουν εκεί?΄Θέλω όλες τις πληροφορίες Μαρία! Μη μ΄αφηνεις στο σκοτάδι!

  29. E-Stella μου δεν ενημερώθηκες??!! Είναι το ετήσιο bazaar της θείας στα γραφεία τους στο Χαλάνδρι Τζαβέλα 67 & Μεσογείων. Από 16-27 Μαϊου από τις 11:00 με @20:00.
    Βλέπε επάνω για αναλυτική περιγραφή!!!!!!

  30. Ααα είναι και τα Σαββατοκύριακα οπότε εάν εργάζεστε μπορείτε να στήσετε καραούλι το Σάββατο ή την Κυριακή!!!! Εγώ πήγα χτες κατά τις 6:30 το απόγευμα

  31. @ Ιωάννα: Sorry φύγαμε τελείως εκτός θέματος

  32. @Ioanna thess: Καλά εεε, δεν παίζεσαι!! Μπράβο κορίτσι μου! Αλλά μιας κ το δοκίμασες, η υφή του πως σου φάνηκε? Κάνει για λιπαρό δέρμα; Είναι oil-free, non comedogonic? Γιατί σκέφτομαι να το πάρω εφόσον αντέχει αλλά δε θέλω να μου δημιουργήσει κ πρόβλημα. Κ όντως αντέχει, χωρίς αποτέλεσμα μάσκας ή να αλλάζει χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας;; Πολλά ρώτησα αλλά ελπίζω να με διευκολύνεις 🙂
    Αααα, εγώ κορίτσια αγαπώ πολύ κ τις ενυδατικές με χρώμα που έχουν κ αντηλιακό δείκτη κ με λίγο κονσίλερ τοπικά είναι μια χαρά

  33. @mariaA Χίλια ευχαριστώ Μαρία! Δεν το ήξερα!

  34. Αγαπητή Τζούλια εμένα δυο φορές μ’έχουνε βάψει επαγγελματικά και καμία δε μου άρεσε,αλλά το πιο σημαντικό δεν άρεσα σε κανέναν απ’όσους με είδαν,οπότε θα καταλήξω ότι μια χαρά τα καταφέρνω.
    Ioanna δεν κάνω τίποτε ιδιαίτερο,απλώνω το make up πάντα με τα δάχτυλα γιατί έτσι βολεύομαι,απλώς επειδή το κάνω χροοοοοονιαααα το έχω συνηθίσει και το κάνω αυτόματα!

  35. Λοιπον καταρχήν δεν εχω και γω ήχο οποτε το βίντεο το είδα μόνο με εικόνα (προς το παρόν)
    Αλλα επειδή δεν κρατιέμαι έχω να σχολιάσω-ρωτησω ενα δυο πραγματακια!!!

    Στίχοι-φωνητικά Ιωάννα Λαμπροπούλου??? Παρακαλώ να μου το σχολιάσετε!!! (είπαμε δεν ακούω τίποτα)

    Επίσης να ρωτήσω…
    Οταν εφαρμόζουμε υγρό foundation πάντα κάνουμε αυτό με τις τελίτσες τελίτσες τελίτσες? Γιατι εχω διαβάσει ότι καποια στεγνώνουν πολύ γρήγορα στο προσωπο και κάποιες κοπέλες προτιμούν να τα απλώνουν τμηματικά στο πρόσωπο..(αχ δεν ξέρω αν με πιάνετε…)

    Και κάτι αλλο ήθελα να σχολιάσω αλλά μπήκε μια σπαστική πριν λίγο και με αποσυντόνισε!!πφφφ

    Περιττο να σας πω οτι το foundation το έχω καταργήσει για κάθε μέρα γιατι ποτε δεν εχω καταφέρει να το απλώσω σωστά και φαίνεται σαν μάσκα…το μισώ λέμε!! Οπότε κατέληξα στις bb creams και λέω ότι κάτι κάνω…

    Το συγκεκριμένο foundation πάντως έχει καλές κριτικές στο εξωτερικό..αυτό και το αντίστοιχο της bourjois.

    Οσο για την Ιωάννα…δεν εχω λόγια…αλλα καλύτερα να δω πρωτα το βιντεο με λόγια πριν μιλήσω!!! χεχεχε

  36. Κλαψ κλαψ είμαι θύμα της λάθος απόχρωσης! Πάντα καταλήγω να κιτρινίζω…

  37. @meba: Το λάτρεψα, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο μήνα. Όχι, δεν λασπώνει, έχει πολύ μοντέρνα σύνθεση, αφήνει αποτέλεσμα “πούδρας”, αν και όπως είπα καλό θα ήταν να το πατήσεις με ελάχιστη πούδρα από πάνω για να είσαι σίγουρη! Εάν το απλώσεις σωστά, όχι δεν φαίνεται σαν μάσκα και παραμένει πραγματικά αναλλοίωτο για πολλέέές ώρες! Το έχω συστήσει σε όλες τις φίλες μου, είναι υπέροχο προιόν για αυτή την κατηγορίας τιμής.

  38. @Kerasia: Κερασία μου κατάλαβα τι εννοείς και νομίζω πως σου έχω τη λύση. Εάν έχεις ενυδατώσει πολύ καλά την επιδερμίδα σου, δεν πρόκειται να “στεγνώσουν” οι τελίτσες. Μόνο εάν το πρόσωπο είναι αφυδατωμένο και ξηρό “απορροφά” σα σφουγγάρι το προιόν. Παλιότερα συνέβαινε και σε μένα αυτό, αλλά πλέον ακολουθώ πιστά το καθημερινό skin care routine μου και όλα “μου κάθονται” απείρως καλύτερα. xxx

  39. @Anna_chlk: Ναι Άννα μου, σε καταλαβαίνω… Αχ και αυτές οι πωλήτριες… Μας τα είπε καλύτερα και η Andriana προσφάτως σε ένα από τα προηγούμενα posts: Δεν μας βοηθάνε καθόλου! Πρέπει δηλαδή να μυρίζουμε τα νύχια μας για να βρούμε την απόχρωσή μας; Ή να κουβαλάμε μαζί μας και την ξαδέρφη την επαγγελματία για να μας βοηθήσει; Πφφφ

  40. @Ioanna Thess:Ευχαριστώ για την απάντηση…πιο πολύ με απασχολή να μην φράζει τους πόρους κ δημιουργεί σπυράκια κ μάυρα στίγματα….αλλά δεν έχεις ακούσει από τις φίλες σου σε περιπτωση που εχουν λιπαρό-ευαισθητο δέρμα εε;;

  41. IWANNA,geia sou!!!s’eyxaristoume oles gia tis wraies parousiaseis.otan exeis enan tetoio ”kamva” mporeis aneta na zwgrafiseis!!!egw xrhsimopoiw dyo make-up ths CLINIQUE to stay-true k ths AVENE to compact.eimai poly eyxaristhmenh apo thn yfh k twn dyo alla k apo to apotelesma.to prwto to evaza gia xronia alla meta stamathse na vgazei thn apoxrwsh pou mou tairiaze.ki etsi phra ths avene.koritsia,exei dokimasei kammia make-up ths VICHY?MariaA,wraia pswnia ekanes!!!emeis edw den exoume tetoies eykairies,sniff,sniff..ELENI KERSENOGLOU,mou edwsan deigmataki apo thn tinted anthliakh ths apivita k mou arese poly.den thn agorasa omws gt mou fanhke ligo skourh gia mena.polla filia sth gynaikoparea!!!!!

  42. kalos sas breika!!!eimai nea stin omorfi parea sas!!!!
    @ioanna poly oraio to video sou alla san make up artist thelo na sou episimano oti analoga to ygro make up pou theloume na doulepsoume sto prosopo mas xreiazete diaforetiki xrish!!as poume ena make up pou periexei k poydra tha stegnosei prin prolabeis na to aploseis me ton tropo pou to edeikses me apotelesma na afisei simadi sto arxiko simeio tis topothetisis! enas poio sostos tropos tha htan na to aplonoume kata tin topothetisi tou me to pinelo poy einai gia tin topothetisi tou ygrou make up k an xreiastei na tamponaroume me ta daxtyla mas sta seimeia poy yparxoyn grammes ekfrashs!

  43. @MariaA: Τι “σόρρυ” Μαρία μου! Έκανες τέτοιες αγορές και δεν θα μας ενημέρωνες;! Ααααα! Οικονομικότατα set Estee Lauder ακούω και το σαγόνι μου φεύγει από τη θέση του, μου έρχεται εγκεφαλικό που δεν μπορώ να είμαι εκεί!!! Με γειά σου!

  44. @katerina: Ωραία επισήμανση Κατερίνα και σε ευχαριστούμε! Δεν ξέρω αν συμφωνεί η Ioanna, αλλά εγώ που δεν είμαι ποτέ χωρίς μέικ απ και έχω πλέον μάθει να το απλώνω πολύ καλά, ποτέ μα ποτέ δεν χρησιμοποιώ πινέλο. Ίσως κάνω λάθος; Μπορεί… Αλλά με τα πινέλα ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, διότι ένιωθα ότι δεν είχα ποτέ τον έλεγχο του προιόντος, όπως τον είχα με τα ακροδάκτυλά μου.

  45. @julia otan to aploneis me ta akrodaxtyla mporei na baleis perisoteri posotita apoti xreiazete k na fenetai san maska eno to pinelo h to sfougaraki tha parei tin periti posotita oste na dosei ena pio fysiko apotelesma!!bebaia otan kapoia exei peira k exei synithisei me ta akrodaxtyla tote logika den tha exei problima!!oso gia to kolpo me to xartomantilo tha itan kalitera otan teleiosoume to makigiaz mas na to breksoume elaxista, na to stragiksoume k na to tamponaroume sto prosopo mas gia ena pio fysiko k stathero apotelesma.(ektos tis perioxhs ton mation fysika)

  46. @katerina: Επίσης πολυ ωραίο beauty tip, αυτό με το χαρομάντιλο. Θα το εφαρμόσω πάραυτα! Τώρα για να συνεχίσω με το θέμα ακροδάκτυλα VS πινέλο, θα πω πως, ναι… όταν έχεις εμπειρία από πινέλα και είσαι make up artist, σαφώς η εφαρμογή θα είναι ακόμα καλύτερη. Όταν όμως δεν έχεις, ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με τα δάκτυλα με λίγη ποσότητα και να προσθέτεις as you go… (Xαίρομαι πολύ που σε “βλέπω” στην παρέα μας και θέλω και άλλα σχόλια από μια επαγγελματία make up artist!)

  47. @katerina: Χαρτομάντιλο εννοώ, βέβαια, είναι αστείο τι μπορεί να συμβεί αν ξεφύγει στο πληκτρολόγιο έστω και ένα γράμμα!!!!

  48. kalispera julia bbgirls!!!
    @julia epitelos mou eipe kapoios oti ta “fond de teint, ή φον ντε τεν, ή μέικ άπ, ή make up, ή βάση” einai to idio k to ayto!!!ma kala den mporoune na ta lene make up na katalabainoume k emeis giati milane!
    @ioanna gia alli mia fora to videaki sou itan yperoxo mono pou ayti tin fora emena toulaxiston me afises me kapoies apories pou apoti eida anaferthikan pio pano opote eimai entaksei!!to mono pou thelo na rotiso gia to sigekrimeno proion einai an einai stathero h bgainei sta rouxa k an kseroume poso antialergiko einai?
    ego exo synithysei otan bazo ygro make up na to aplono me sfougaraki giati nomizo oti me ta daxtila tha afisei kapoio simadi!epeiseis mou exoun pei k kano k ontos afinei teleio apotelesma ayto pou leei k h @katerina pio pano gia to xartomantilo k oxi stegno k prin teleioso to makigiaz!

  49. @julia xaxaxa tora to eida malon grafame mazi, to “xaromantilo” einai ola ta leyta!!!k erxete apoklistika apo to bb teleshopping!!!xixixi (etsi gia na gelasoume k ligo)
    episeis @MariaA se miso pou eimai ektos athinon k den mporo na bro k ego tetoies ekptoseis!!!

  50. @nansy: Χάρος + Μαντίλι = Χαρομάντιλο…

    χαχαχαχχαχαχ!!!

    Η νέα λέξη του bb!!

  51. @katerina: Καλώς ήρθες Κατερίνα! Τι ωραία πράγματα μας μαθαίνεις! Αχ τα λατρεύω τα πινέλα αλλά δεν ήθελα να δείξω τρόπο εφαρμογής foundation με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν έχουν όλοι… Κι εγώ, μόνο έναν χρόνο τα χρησιμοποιώ ενώ βάφομαι καθημερινά 10 χρόνια. Άσε που θέλουν και καθαρισμό κάθε φορά που εφαρμόζεις κάτι “υγρό”… Μια εργαζόμενη μητέρα φυσικά δεν έχει το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αλλά αφήνεται σε επαγγελματικά χέρια, όπως τα δικά σου για ξεχωριστές περιστάσεις!

  52. @katerina: Ελαφρως υγρό χαρτομάντιλο;! Τέλειο, δηλαδή αντί για setting spray, ταμπονάρεις με το νωτισμένο χαρτομαντιλάκι…(σκέφτομαι και γράφω moment)
    More tips please!

    @nansy: Καλησπέρα! Με πιάνεις αδιάβαστη! Δεν έλεγξα εάν λεκιάζει τα ρούχα… Αύριο-μεθαύριο που θα το τεστάρω θα σου πω! 🙂

  53. Συγχαρητήρια Ιωάννα και για το σημερινό βίντεο!
    Το κολπάκι με το χαρτομάντιλο το κάνω κι εγώ και πραγματικά, βοηθά κι αυτό στο να μη νιώθουμε ότι φοράμε μάσκα…

    Σχετικά με το bazaar της Εstee, για όσες ενδιαφέρονται, είναι σχεδόν δίπλα στο Μετρό του Χολαργού…Εγώ σκοπεύω να το επισκεφτώ Κυριακή ή Δευτέρα, αν προλάβω…Παρόλο που μένω πάρα πολύ κοντά, μόνο πέρσι είχα ξαναπάει και πάλι, προτελευταία μέρα μπας κι έχει λιγότερο κόσμο…Βαριέμαι τόσο πολύ να περιμένω σε ουρά…Ειδικά για τέτοια θέματα….Ελπίζω να βρω τίποτα, αν και όταν πάω τελικά!! Μου έχετε κινήσει την περιέργεια!!

  54. @Nansy: Ουπς αυτό που ρώτησες, δεν το πρόσεξα καλά … (thanks Ioanna…) Ε, και βέβαια λεκιάζει τα ρούχα αν δεν προσέξεις, όχι μόνο το μέικ απ, αλλά και η πούδρα και το ρουζ και η σκιά και το κραγιόν.. Απ’ όσο ξέρω (και συνήθως ξέρω πιο νωρίς..) ακόμα δεν έχουν βγει ανεξίτηλα καλλυντικά! Προσοχή λοιπόν.. δεν τρίβουμε τα καλλυντικά μας στα ρούχα μας, αγαπημένη!!

    Επίσης το “αντι-αλλεργικό” σαν λέξη δεν λέει απολύτως τίποτα, εκτός και αν πας φαρμακείο, ζητήσεις Coverderm αλλά και εκεί πάλι, παίζεται το ζήτημα… και είναι ανάλογο με τα σοβαρά ή όχι προβλήματα της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. Μουάτς!!

  55. Τζούλια & Ιωάννα ευχαριστούμε πολύ πολύ για άλλο ένα υπέροχο videακι!Ιωάννα δεν μπορώ να μη σχολιάσω την καταπληκτική δουλειά που έκανες για άλλη μια φορά,ειδικά η ιδέα του καθρέφτη τέλεια!όσο για τις συμβουλές για την εφαρμογή του make-up τις περίμενα πως & πως,έχω καταλήξει & εγώ κάποιες φορές “μασκοφόρος” λόγω λάθος απόχρωσης foundation & πλέον είμαι πολύ προσεκτική & δεν αφήνω καμία πωλήτρια να μ’επηρεάσει…χαχα!ωραίο & το κολπάκι με το χαρτομάντηλο 😉 Επίσης να ευχαριστήσω πολύ τη Mariaa για την υπενθύμιση του bazaar,ενημερώθηκα γι’αυτό πριν λίγες μέρες & ξετρελάθηκα!ελπίζω να ανανεώνεται συχνά το στοκ & να προλάβωωω!!φιλιααά σε όλες!!

  56. @Ioanna Thess:Μήπως θα μπορούσες να μου απαντήσεις στις πιο πάνω ερωτήσεις;; Σχετικά με το αν δημιουργεί σπυράκια η μαύρα στίγματα ή αν φράσσει τους πόρους…εσύ ή οι φίλες σου που λες ότι το έχουν δοκιμάσει….Ευχαριστώωω

  57. @meba: Όπως έγραψε και η Τζούλια παραπάνω: “είναι ανάλογο με τα σοβαρά ή όχι προβλήματα της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά”. Εμένα όχι, δεν μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως, κάνει την επιδερμίδα μου να φαίνεται λεία. Εάν ενυδατώσεις πολύ καλά το πρόσωπό σου και κάνεις προσεκτικό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό θα αποφύγεις τα μαύρα στίγματα.
    Εάν πάλι η επιδερμίδα σου είναι τόσο ευαίσθητη, εννοείται συμβουλέψου τη δερματολόγο σου.

  58. @Ioanna Thess:Ευχαριστώ λοιπόν!! Περιμένουμε κι άλλα video, όπως καταλαβαίνεις, έτσι;!
    Εδώ και μία εβδομάδα περίπου χρησιμοποιώ αντηλιακή με χρώμα και spf 30, Castalia dermopur…είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, μυρίζει λίγο αντηλιακό μεν αλλά κ κάνει τρεις δουλειές..και περιποιείται την επιδερμίδα, κ προστατεύει ικανοποιητικά, κ δίνει κ ένα ωραίο χρωματάκι….ενημερωτικά…. 😉

  59. @meba: Πολύ-πολύ σωστά επέλεξες meba μου, αν όντως θεωρείς ότι η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από αυτό, το κάτι λίγο παραπάνω… Μπράβο!! Είναι εξαιρετική μάρκα η Castalia.

  60. @julia – Ioanna Thess k ta ypoloipa koritsia tha xaro poly na sas enimeroso k nas sas po diafora tip gia osa mporo k na fano xreisimh!elpizo meta to sk pou tha gyriso apo tin epagelmatiki ekthesi stin athina na exo polla nea na sas po!!!

  61. @Beautyblog:Αχ χαίρομαι που συμφωνείς, γιατί η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά αγοράζω κάτι από αυτή τη μάρκα. Στην αρχή σκεφτομουν την Αcnicare Sychroline που έχει κ εκείνη αντίστοιχη tinted spf30. Η επόμενη θα είναι αυτή, ελπίζω να είναι εξίσου καλή!!

  62. @katerina: καλώς ήρθες!! Κάθε tip είναι χρήσιμο από όλες, πόσο μάλλον επαγγελματικό 😉
    Τα bb girls όλο και πληθαίνουν! Η συνήθεια που έγινε λατρεία..χαχα

  63. @katerina: Νομίζω, όλες θα το θέλαμε αυτό και σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων Κατερίνα μου!!! Περιμένουμε tips και νέα!! xxx

  64. @julia ela re julia min me mallonis mia erotisoula ekana k ego!!!den eipa na pao na trifto pano stin mplouza alla an akoumpiso an tha fygei olo!!giati tis kryollan(den ksero pos grafete) k tis la roshe poshe pou xreisimopoio den bgainei sxedon katholou k eimai k ego apo ta koritsakia pou den sympatho tis poudres!!!

  65. @julia ela re julia min me mallonis mia erotisoula ekana k ego!!!den eipa na pao na trifto pano stin mplouza alla an akoumpiso an tha fygei olo!!giati tis kryollan(den ksero pos grafete) k tis la roshe poshe pou xreisimopoio den bgainei sxedon katholou k eimai k ego apo ta koritsakia pou den sympatho tis poudres!!!

  66. oups!!!kati egine k anti na grapso julia k katerina egrapsa sto name katerina!!!sorry katerina mperdema

  67. @Nansy: Χαχααχχχαχααχαχχααχαχ!!! χαχαχαχαχα!! Καλά το πιο αστείο απ’ όλα δεν είναι ότι συζητάμε για το πως απλώνουμε το μέικ απ ή όλα τα άλλα, αλλά το πως έχουμε γίνει πλέον κανονικές φίλες, που η μια την “λέει” στην άλλη!!! χαχαχααχαχαχαχ!!

    Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα χθες με την κολλητή μου τη Βίκυ!!!

    χαχαχαχχχαααχ!!

    Ι loooove u sooo much!!!

  68. @Nansy: Και για να σοβαρευτώ… (που δεν θέλω και πολύ… Παρασκευή είναι άλλωστε… ) οι μάρκες που ανέφερες είναι επαγγελματικές, (αληθινά επαγγελματικές όχι στυλ Mac ή MUFE) φτιαγμένες για θεατρικό ή τηλεοπτικό μακιγιάζ, σαφώς και πιο βαριές και πιο παχιές φόρμουλες (για να κρατάνε καλύτερα στους προβολείς..) αλλά δύσκολες και σχεδόν ανύπαρκτες για την φυσιολογική μας, καθημερινότητα..

  69. @julia: xixixi!!! teleio ayto den itheles oriste ta kataferame na eimaste oles mia parea mesa sto bb!!!!ela re julia tin la roshe poshe ego apo to farmakio tin perno k tin kryolan mou tin fernei mia fili mou!!!einai ta mona pou mporo giati osa alla k an exo dokimasei mou kanoun alergia!oso gia to pio paxes formoules den katalabaino akribos ti ennoeis alla den fenonte sas maska oute mou einai baries!!!

  70. @Nansy:pos gnorizeis thn kryolan? ontos einai kathara epagelmatikh eteria k einai ligo diskolo gia koritsia ths kathimerinotitas!! pantos einai korifi sta make up-kamouflaz idika alla k se ola ta proionta ths!!!!!!!!!

  71. @katerina:tin ksero apo mia fili mou k ontos einai para poly kali!!ego prosopika to make up tis xreisimopoio k spania mia teleia poudra pou exei!!!

  72. @nansy logika h julia tha anaferotan sta stik alla yparxei k to ygro h se morfi kobakt to opoio logika xrisimopoihs!

  73. @katerina nai to kobact xreisimopoio giati einai pio eykolo stin xrysh alla mou aresei poly to apotelesma ton stik alla dystixos den mporo na ta xreisimopoihso!!!

  74. @nansy: Σε ένα σεμινάριο στη Γερμανία, μου έμαθαν καμουφλάζ για τηλεόραση με προιόντα Kryolan και τα ερωτεύτηκα! Βαριά βέβαια, αλλά περί ορέξεως… Εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός. Εγώ πχ. για να καλύψω το μαύρο κύκλο, βάζω με μυστρί ό,τι πιο βαρύ υπάρχει! Πλάκα κάνω εννοείται 😛
    Επίσης, είναι πολύ καλή για μακιγιάζ στα πόδια. Κιρσούς, βλεβίτιδα κτλ. Και για προσωρινή κάλυψη τατουάζ!

  75. @Nansy: Ε, όχι και Kryolan από τώρα, βρε αγάπη..!!! Αλλά όπως είπε και η Ioanna “περί ορέξεως…”…

  76. Ιωάννα,
    Ενα πρόσωπο νεανικό, που δεν έχει καμμία ατέλεια, ούτε κοκκινίλες, ούτε τίποτε να καλύψει, είναι υποχρωτικό να χρησιμοποιεί φον ντε τεν?
    Δεν μπορεί απλώς να απλώνει μία πούδρα για την γυαλάδα? Ποιά η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα?

  77. @KalliopeMpal: Τι ωραία ερώτηση… Και πόσα θα ήθελα να γράψω πάνω σε αυτό… Πούδρα… πάντα όσο όμορφα και να την απλώσουμε, δείχνει λίγο βαριά και πολύ “ενήλικη”… Μέικ απ: Το φοράω από 18 ετών… το λατρεύω, με σώνει, με δείχνει άψογη… και το καλύτερο… όλα τα φον ντε τεν έχουν διοξείδιο του τιτανίου… μην φοβηθείς.. είναι το πιο φυσικό, αντηλιακό φίλτρο… άρα με προστατεύουν και από τον ήλιο.. και τέλος… όλη η βρώμα, η σκόνη, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, αντί να εισχωρεί στην επιδερμίδα μου, φτάνει μέχρι το φον ντε τεν και σταματά. Και το βράδυ φεύγει με εναν απλό καθαρισμό… Το είπα και πριν… Δεν ζω, χωρίς βάση!

  78. @KALLIOPE MPAL.: Καλησπέρα! Υπάρχουν πολλές ποιοτικές πλέον ενυδατικές με χρώμα, bb creams…

    Πριν λίγο καιρό είδα στην τηλεόραση την Χρηστίδου άβαφη. Μπροστά “στα φώτα”, όχι από παπαράτσι. Η κοπέλα δεν έχει ούτε μία ατέλεια. “Καθρέφτης” το πρόσωπό της. Παρόλ’ αυτά, βάζει foundation. Για να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Επίσης μια σωστή βάση προστατεύει την επιδερμίδα μας από το καυσαέριο, την ήλιο κτλ…

  79. *τον ήλιο…

    Τί έγινε σήμερα;! Χαρομάντιλα, την ήλιο… χαχαχ

  80. @beuatyblοg, ioanna thess: κι εγώ κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Κατευθείαν όλο το πρόσωπο δείχνει πιο όμορφ, ομοιόμορφο. Είναι ένα; καμβάς δημιουργίας. Παλιά χρησιμοποιούσα τη studio MAC, γνωστή κ αγαπημένη σε όλους αλλά πλέον κατέληξα ότι μία ελαφριά βάση κ λίγη loose πούδρα κυρίως στη ζώνη Τ είναι πολύ πιο φυσικό και αρμονικό το αποτέλεσμα.

  81. *beautyblog, sorry! Tι πάθαμε σήμερα με τα ορθογραφικά; Μας μάτιασαν!

  82. @Meba: Δεν είναι ότι μας μάτιασαν, είναι νομίζω ότι περνάμε τόσο καλά, σαν να μιλάμε και δεν μας νοιάζει τι γράφουμε!! xxx

  83. @Βeautyblog: Σωστήηη! Εγώ λέω μια φορά τη βδομάδα να κλείνουμε ένα ραντεβού…ό,τι ώρα και μέρα βολεύει όλες και για μία-δύο ώρες να πίνουμε “καφέ”!! Βέβαια, θα μου πεις, θα γίνεται πανζουρλισμος, γιατί ως γνωστόν είμαστε πολυλογούδες και δε θα προλαβαίνουμε…χαχαχα

  84. @meba: Παλιότερα άπλωνα πούδρα σε όλο το πρόσωπο. Αλλά διαπίστωσα πως δεν χρειάζεται. Τώρα κάνω αυτό που λες κι εσύ, λίγη πουδρίτσα μόνο σε μέτωπο, μύτη, πηγούνι!

    @Julia: Αχ έχει χάλια καιρό και πάω να σκάσω! Αλλά σε λίγο βγαίνω για σούσι και θα πάνε τα φαρμάκια κάτω με το σάκε!

  85. @Ioanna Thess: Ο καιρός απίστευτα χάλια και εδώ… Αλλά δεν μπορώ να πνίξω τον πόνο μου σε σάκε- sushi, ένεκα υποχρεώσεων… Οπότε… love ya, but hate ya!!! Εnjoy!! xoxo

  86. poso apolamvanw thn kouventoula mas!!!8a h8ela na rwthsw an 3erei kapoia na mou pei:exete dokimasei kapoio make-up ths VICHY?mia filh me pshnei na dokomasw.

  87. @marianna Μεικ απ της Vichy χρησιμοποιω εδω και 2-3 χρονια βαζω το
    Aera teint pure(fluid foundation natural finish up to 12hr)χωρις παραβενς
    πολυ ελαφρια υφη δεν το νιωθεις καθολου στο δερμα δεν εχει βεβαια μεγαλη καλυψη αλλα εμενα με καλυπτει να προσεξης μονο επειδη ειναι πολυ υγρο θελει
    μικρη ποσοτητα και δουλεμα στο χερι και μετα στο προσωπο αλλα μπορεις ανετα να χρησιμοποιησεις σφουγγαρακι.Εγω το εχω βολευτη πολυ και δυσκολα θα το αλλαζα με καποιο αλλο!!Πιστευω να σε βοηθησα
    Φιλια

  88. @marianna κι εγώ ε΄χω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο με τη sofiaT κ έμεινα κι εγώ ικανοποιημένη..το συγκεκριμένο έχει 2 υφές, οπότε αν το αποφασίσεις, επέλεξε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου! Επίσης έχω το dermablend που είναι σε μορφή στικ, αλλά αν το τρίψεις με τα δαχτυλα σου κ το ζεστανεις, έχει πολύ ωραία κρεμώση υφή, αρκετά σταθερό κ με δείκτη προστασίας 30. Αλλά νομίζω είναι περισσότερο για τοπική κάλυψη κ όχι τόσο ελαφριά για το καλοκαίρι. Έχω ακούσει πολυ καλά λόγια και για το άλλο μακε θπ της με spf25 tolerian fluid. Γενικα έχει καλά προϊόντα. Αν κ νομίζω προτιμώ Avene και La Roche. Εσυ αποφασίζεις 😉

  89. @Στελλα μου πιστευω να ειναι καλα η Κλειω!!Περιμενω καποια στιγμη νεα σου!
    Φιλια

  90. @SofiaT Σοφία μου ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφερον σου, κι εσένα και τα υπόλοιπα κορίτσια. Τα νεα για την Κλειω μας είναι αν όχι θετικά, τουλάχιστον ενθαρρυντικά. Φαινεται να ειναι αντιμετωπίσιμο το θεμα της, οπότε συνεχίζουμε τη θεραπεία της με κάποιες αλλαγες και της δίνουμε πολύ αγαπη για να τα καταφέρει! Σας ευχαριστώ όλες, πάρα μα πάρα πολύ, για το ενδιαφερον σας! Φιλιά!

  91. @Στελλα μου χαρηκα πολυ που ειναι καλητερα!!Ναι δωστης οση αγαπη εχεις και αυτη ειναι το ποιο ισχυρο φαρμακο!!Σου στελνω και εγω την δικια μου!!
    Καληνυχτα φιλια πολλα και στην Κλειω!!!

  92. Εξαιρετικά!!! Δεν τα ήξερα αυτά και μάλιστα είχαμε με τις φίλες μου αυτή την απορία, αν δηλαδή έχουν κάποια διαφορά τα προϊόντα με αυτά τα ονόματα! :Ρ Μπράβο στην Ιωάννα! Για μία ακόμη φορά ήταν υπέροχη και διαφωτιστική! ;D

  93. Πολύ ωραίο, ενημερωτικό και κατατοπιστικό το θέμα και το βίντεο. Ευχαριστούμε πολύ Τζούλια.

  94. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!!!!!!!! Εκπληκτικό το βίντεο σου Κατερίνα μπράβο κουκλίτσα γλυκιά και απλή ! Έχω το προϊόν αυτό ένα μήνα περίπου βάφομαι καθημερινά και το φοράω κυριολεκτικά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 1 το βραδύ που γυρίζω στο σπίτι μου από την δουλειά ! Θα το συγκρίνω ναι μεν με ένα πολύ καλό προϊόν για εμένα της MAKE UP FOR EVER το make-up οπού οκ δεν υπάρχει απλά ! Αλλά επειδή η τσέπη ακόμα δεν γεμίζει προτίμησα κάτι ποιο φτηνό ! Όντος κάνει πολύ καλή δουλειά και καλύπτει κρατάει αρκετά πολυυυυυυυ θα έλεγα, το μόνο αλλά που βρίσκω είναι οτι το πουκάμισο μου γεμίζει με το προϊόν ενω με της make up for ever δεν είχα καθόλου τέτοιο πρόβλημα ! Όσο για την εφαρμογή οτι βολεύει την κάθε μια μας πιστεύω είναι η καλύτερη λύση ! Χρησιμοποιώ όλους τους τρόπους ανάλογα τον χρόνο που θα έχω ή την διάθεση … Συγχαρητήρια και πάλι!!!! Κάνετε τέλεια δουλειά ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.