H Benefit (ξανά) χτυπά: POREfessional, Spygal!

 

Είναι όμορφη. Είναι έξυπνη. Έχει απίθανο μακιγιάζ. Είναι ατρόμητη. Είναι κατάσκοπος. Είναι το Spygal. H νέα ηρωίδα ομορφιάς της Benefit με όπλο το PΟREfessional!

 

Ένας ακόμα από τους λόγους που με ξετρελαίνει η Benefit (εκτός από τα προϊόντα βέβαια) είναι οι απίθανες ιδέες της εταιρείας που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν αδιάφορη.

 

Αυτή τη φορά η μάρκα από San Fransisco σε συνεργασία με την Marvel Comics (την πιο διάσημη εταιρεία κόμικ βιβλίων) δημιούργησαν το κορίτσι-κατάσκοπο, την πρώτη σούπερ-ηρωίδα ομορφιάς,  the one and only Spygal! (Τρέμε Wonder Woman!)

 

Με ντύσιμο vintage sixties, gadgets που θα ζήλευε ακόμα και ο James, το Spygal δεν είναι ένα ακόμα όμορφο προσωπάκι, αφού δεν διστάζει να τα βάλει με τους «κακούς» σε περιπέτειες γραμμένες από τις πένες αυτών που δημιούργησαν τους Avengers και τους X-Men.

 

To κόμικ ήδη έχει κυκολοφορήσει στα stand της Benefit στην Aμερική και αν και δεν ξέρω αν θα το δούμε και στην Ελλάδα, που το εύχομαι, τουλάχιστον όμως, πλέον  μπορούμε να βρούμε και εδώ το POREfessional, το εκπληκτικό primer που καλύπτει εμφανείς πόρους και ατέλειες.

 

 

 

43 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!!!Τι ωραίος τρόπος διαφήμισης!! Τι εξαιρετική ιδέα! Και το ντύσιμο του spygal φοβερό. Γαλάζιο Look ασορτί με το μάτι!!! Ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας!!!

  2. @MariaA: Καλημέρα Μαράκι!! Κάτι “ελαφρύ” για την αρχή της εβδομάδας!!

  3. Kαλημέρα σε όλες!! Μα τί άλλο θα σκεφτεί πια αυτή η Benefit?! Νομίζω τα θέματα marketing είναι το μεγάλο της ατού….
    Η Stella είναι η μεγάλη φαν??
    Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει τελικά ακόμη, αν και είναι σταθερά σε υψηλή θέση στη wishlist μου, αλλά απ’ό,τι έχω καταλάβει, είναι ένα απ’τα τοπ προιόντα της εταιρίας…..

  4. Ναί Τζούλια το χρειαζόμαστε είναι η αλήθεια!!! Αααα και να δηλώσω σας έφαγα σήμερα !!!!! Κι εγώ είμαι σε αναζήτηη Primer η αλήθεια είναι είμαι μεταξύ mac – benefit- maybelline.

  5. @Kat-Rap: Χαχχαχχαχαχαχχ!! Δεν απαντώ, αλλά νομίζω είσαι η καλύτερη μαθήτρια του bb… Δεν σου ξεφεύγει σχόλιο για σχόλιο!! Αν ήταν διαγωνισμός θα είχες κερδίσει με έπαινο! xxx

  6. @mariaA: Αχ… primer… μεγάλο θέμα και αυτό.. σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ.. Τον τελευταίο καιρό όμως σα να έχω ξεκινήσει και χρησιμοποιώ το Dream Smooth Primer της Maybelline. Επειδή έχει και σχετικά προσιτή τιμή είναι καλό για να κάνει κάποια την αρχή… Για δες το αν βρεθείς σε κάποιο κατάστημα…

  7. Μπράβο Κατερίνα, είσαι η καλύτερη μαθήτρια του bb!!!
    Ααα Τζούλια όταν είπα για της MAybelline αυτό ακριβώς εννοούσα!! Μες στο μυαλό μου είσαι! Και η αλήθεια είναι ότι με δελέασε η τιμή του για πρώτη αγορά !!! Μμμμ θα του ρίξω μια πιο σοβαρή ματιά τώρα!!

  8. ΝΑΙ, ΝΑΙ εγω ειμαι η μεγάλη fan!!! Ξέρετε πόσα χρόνια αγοράζω Benefit ? Πολλα χρόνια πριν έρθουν στην Ελλάδα και δεν έχω να καταλογίσω τιποτα, κανενα ψεγάδι… Μονο ότι μικρυναν, πολύ προσφατα, τις συσκευασιες στις πούδρες τους, (αρχης γενομενης απο την καινούργια και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ HERVANA), οι οποιες κρατούσαν απίστευτα πολύ… Τα λατρευω τα Benefit, ειναι αξεπεραστα κι όπως εχω ξαναπει όχι για τα ειδη μακιγιαζ (τελεια ειναι κι εκει η Benefit, αλλα δεν ειναι αυτο το δυνατο της σημειο). Ειναι όλα αυτα τα απιστευτα gadgets απο αυτα που καλυπτουν τις ατελειες της επιδερμιδας, μεχρι τα Primers, μεχρι ακομα και τα βελτιωτικά για τις αποχρωσεις των βλεφάρων (!!!) (το περιφημο Lemonaid)… Πολλα απ΄αυτα δεν εχουν έρθει ακομα στην Ελλάδα. Γιατί? Οπως επισης κι οι συλλεκτικές παλεττες που υπάρχουν στο εξωτερικό.
    Ενα άλλο θεμα επισης ειναι ότι σπανια κανουν καμμια εκπτωσουλα στην Ελλάδα, όπως οι άλλες μαρκες καλλυντικων. Θελω τόσο πολυ να αγορασω την μασκαρα They re real κι περιμένω μια τετοια αφορμή… γαιτι ΄λο παω να την παρω κι όλο το μετανοιωνω…
    Εγω παντως θα σας πω, ότι χρησιμοποιω το Dr Feelgood για την καλυψη των πόρων και τη λιπαρότητα του δερματος και ειναι τελειο. Κρατάει ματ το προσωπο μου όλη μερα. Αχ βρε κορίτσια πρωι πρωι Δευτερας, τι μου θυμησατε με τα benefit… Εκεινους του παλιους καλους καιρούς που ταξίδευα λόγω δουλειας κι η χαρα των αγορων ήταν τόσο μεγάλη… τωρα…

  9. Καλημέρα κορίτσια!!!
    Λοιπον αν αυτη η κοπελίτσο-καρτουνίτσα γινοταν και εργο στον κινηματογράφο..πρώτη θα έτρεχα!!! Κάτι μεταξύ sex n the city και catwoman το φαντάζομαι. Δεν παίζονται τα άτομα λεμε!!!

  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Δηλώνω και εγώ πιστή Benefit φαν!
    Ooh la lift, Dr Feelgood, erase paste… δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ μου!

  11. Καλημερα Τζουλια &bbgirls!!!
    @Τζουλια στην αρχη νομιζα οτι περιγραφες τα bbgirls!! μετα ειδα οτι ηταν για τα
    Benefit.Δυστηχως δεν εχω αγορασει κανενα αν και θα ηθελα παρα πολυ να δοκιμασω τα προιοντα τους!Ισως καποια στιγμη τα καταφερω.
    Τωρα θελω την βοηθεια σας!!Αυτο το primer που ακουω συνεχεια σε τι μας βοηθαει? Πρεπει να εχεις λιπαρο η πορους για να το βαλεις η δεν παιζει ρολο το βαζεις για να στρωνει καλητερα το μεικ απ??
    Φιλια πολλα

  12. Καλημέρα bb girls!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Όντως,πολύ έξυπνο το marketing της συγκεκριμένης εταιρείας,αλλά & τα προϊόντα της δεν πάνε πίσω…θέλουμε το κόμικ & στην Ελλάδααα!!

  13. @Stella: Μια τέτοια αφορμή περιμένω κι εγώ κι έχει αρχίσει να μ’εκνευρίζει λίγο το γεγονός ότι και σε διάφορες εκπτωτικές περιόδους εξαιρουνται τα Benefit…Νομίζω πάντως, ότι στο site τους έχει καμιά προσφορά πού και πού…
    Προσωπικά, τρελαίνομαι για τις συσκευασίες τους αλλά δεδομένου ότι δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ (γκουχ γκουχ! η συζήτηση για τα δείγματα που είχαμε τις προάλλες…) διστάζω να δώσω έτσι 30ε περίπου για κάθε προιόν…’Ισως παίζει ρόλο και τ’ότι είναι μια πολύ καινούρια εταιρία στην ελληνική αγορά και προσωπικά, όταν ήρθε στην Ελλάδα, την έμαθα…

  14. @KatRap: Πες μας τί κάνεις και έχεις τέτοια μνήμη! Απίστευτο! Εμένα ήδη έχει αρχίσει να με επισκέπτεται το φιλαράκι μου το αλτσχάιμερ! Γκκρρρ

  15. @ΚatRap Εχεις δίκιο Κατερινάκι μου, δεν ειναι καιροί για πειραματισμούς και μάλιστα με τέτοιες τιμές… Ας ελπίσουμε ότι καποια στιγμη θα αρχισουν και οι εκπτώσεις στη Benefit. Προς το παρον περιμενουμε τα κουπονια 25% που δινουν περιπου δυο φορες το χρονο στα Sephora για αγορες σε όλα τα ειδη τους, στις κατόχους της κάρτας τους.

  16. @SofiaT: Ακριβώς Σοφία μου. Το primer το βάζεις μετά την ενυδατική και πριν από το μέικ απ και δημιουργεί μια βάση χωρίς ατέλειες, βοηθώντας το μέικ απ να απλωθεί ακόμα καλύτερα. Είναι θα λέγαμε αυτό το κατιτίς παραπάνω.

  17. Καλημέρα κοριτσια! ωραιος τροπος διαφημισης, δε θυμιζει ομως πολύ την wonderwoman της mac? Γενικως η benefit φαινεται φανταστικη αλλα εγώ ακόμα να δοκιμάσω κατι!

  18. @Τζουλια μου ευχαριστω!Την επομενη που θα βρεθω σε καταστημα θα κοιταξω
    της Meybelline απο οτι λες ειναι και οικονομικο και καλο αρα αξιζει για πρωτη φορα να το δοκιμασω!Φιλια πολλα

  19. Λοιπόν, εμένα το spygal στην αρχή μου θύμησε τα περσινά χακέματα και το υπεραστείο Post αναφορικά με τους μυστικούς πράκτορες… και εμάς φυσικά!
    Το porefessional το έχω καταευχαριστηθεί και διαρκεί πολύ, αλλά για να πω την αλήθεια το αγόρασα χωρίς να έχω ρωτήσει την τιμή αφού μου είχαν φτιάξει τέλεια φρυδάκια στο BrowBar και ήμουν μέσα στην τρελή χαρά … Στο ταμείο ξεροκατάπια λίγο, αλλά έκανα την καρδιά (και την τσέπη μου!) πέτρα και το αγόρασα … όχι πως μετάνοιωσα, αλλά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό!

  20. @Αngelina: Ναι, ναι απίστευτο! Και μένα μου το θύμισε αυτό που λες!! χαχαχα!! Πρέπει να κάνουμε bb spygals of beauty! (Μόνο που μάλλον μωβ θα είναι η στολή και μπορεί να σε “χαλάσει”…) Δηλαδή όχι και πολύ μωβ… να το μωβ από πάνω…

  21. Καλησπερα! Μου αρεσει ιδεα ..ενδιαφερον. Καλη εβδομαδα!

  22. kai egw exw primer tis mac,,,alla den eimai kai idiaitera efxaristimeni.ti timoula exei tis yperoxis benefit?poli kompsi i irwida tis!

  23. GEIA SAS KORITSIA!!na’maste pali edw sto ka8hmerino rantevou mas!!h monh mou empeiria apo primer einai en ton sephora to opoio kostize peripou 14 eyrw prin apo 2 xronia.to eixa diavasei kapou k epeidh vre8hka sto sephora 8essalonikhs,to zhthsa. den mou arese ka8olou!tsampa ta lefta!apo tote den exw asxolh8ei me primers.gia ta benefit den exw apopsh gt den exw agorasei pote,8a to h8ela omws.ta comics k ola ayta ta cartoons pou xrhsimopoioun ws promotion oi etaireies mou aresoun poly!to packaging paizei poly shmantio rolo.proswpika, variemai na vlepw thn idi k thn idia syskeyasia.mou aresei na agorazw diaforetika xrwmata k xaroumena sxediakia!ta benefit einai akriva,ta exw tsekarei,o,ti pareis gyrw sta 30 kanei.poia proionta 8ewrountai top gia na agorasei kaneis?

  24. Αχ… Αυτή η Benefit… Νομίζω ότι είναι στην κορυφή αυτών που θέλω, αλλά δεν έχω τολμήσει να αγοράσω.. Βασικά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι κι εύκολο να τα βρω (δεν υπάρχουν στην πόλη μου…).
    Αλλά το marketig τους, δεν υπάρχει! Και οι συσκευασίες και τα ονόματα! Νομίζω ότι τα έχω ερωτευτεί τόσο πολύ, που σχεδόν δεν τολμώ να αγοράσω, μήπως και απομυθοποιηθούν! (σε περίπτωση που δε με ικανοποιήσουν όσο φαντάζομαι…) Ε, κακά τα ψέματα, οι τιμές τους είναι λίγο υψηλές.
    Πάντως, όπως είπε η @KatRap, στο site τους υπάρχουν συχνά προσφορές και αποστέλλουν και στην Ελλάδα..
    Πέρα από το POREfessional που θέλω τρελά να δοκιμάσω, θέλω σαν κολασμένη την CORALista…
    Ααααχχχ… Τι μας κάνεις, Τζούλια!!!
    Καλή εβδομάδα! Φιλιά σε όλες! 🙂

  25. @Andriana αχ την έχω την coralista κι ειναι απ΄τα πιο ωραια ρουζ ever! εχει αυτο το υπεροχο κοραλλι- ροζ (όχι το πορτοκαλίζον, που εμενα δε μ΄άρεσει καθόλου) χρωμα. Αυτο σημαίνει, ότι ειναι τελεια για ανοιξη – φθινόπωρο και χειμώνα για πρωινό μακιγιαζ, κι επισης passe partout παει τελεια με παλεττα γήινων αλλα και με παλεττα ροζ! Κι αν κάποια δεν ειναι του πολυ bronze τοτε συστηνω την άλλη κορυφαια πούδρα την Dallas, η οποια εχει ενα υπεροχο βαθυ “ψημμενο” ροζ, που αντικαθιστα το καθαρο bronze και φοριεται κι αυτη με όλες τις παλέττες, χειμωνα- καλοκαίρι, πρωι μεσημερι, βραδυ!!!!
    @marianna Εγω παντως Μαριάννα μου δεν αλλαζω το Dr. feelgood, το primer για το πολυ λιπαρο μου δερμα, κι ακομα πιο πολυ το Oh la lift που τα κανει όλα, concealer, higlighter, γραμμη φρυδιων, εσωτερικη γωνια ματιού και συσφικτικη δραση όλα σε ένα!
    Αχ σταματηστε με όταν μιλαω για τη Benefit.
    ΥΓ sorry κορίτσια ξερω ότι πολλες θα το θεωρησουν ιεροσυλία, αλλα προσωπικά θεωρω, ότι δεν αξίζει μια η Mac μπροστα στη Benefit (θεε μου συγχωρα με την αμαρτωλή). Ναι, τολμω να το πω και ναι το ξερω, θα πεσει κεραυνος να με κάψει, αλλα τη θεωρω πολυ υπερεκτιμημενη… Μια φορα δεν αγορασα κατι και να μεινω ευχαριστημενη (εκτος απο ΕΝΑ, αυστηρα ΕΝΑ lip gloss)…. o.k πόσες μετανοιες να κάνω τωρα?

  26. Νομίζω το Porefessional ήταν το πρώτο προιόν που αγόρασα πέρσι από την Benefit όταν ήρθε και στην ελληνική αγορά. Κάνει όντως ό,τι λέει και αυτό που μ’αρέσει πιο πολύ είναι η υφή του. Αλλά ως γνωστή τεμπέλα δεν το χρησιμοποιώ κάθε φορά που μακιγιάρομαι,χαχαχαχ!
    Όσον αφορά τις εκπτώσεις,εγώ γύρω στο Φεβρουάριο είχα πετύχει βδομάδα -15% στα benefit και τα make up for ever στα Sephora.Ίσως βοηθάει το γεγονός ότι εχω γραφτεί στο Newsletter των Sephora και ενημερώνομαι όποτε υπάρχουν εκπτώσεις ή προσφορές.
    Καλή εβδομάδα σε όλες και τις ευχές μου σε όσες γιορτάζουν!!!

  27. @peli: Συγνώμη Peli μου, για την καθυστερημένη απάντηση. Το POREfessional θα το βρεις 32Ε.

  28. @Stella: Να μην κάνεις καμία μετάνοια. Δεν κάνουμε μετάνοιες όταν λέμε αυτό που πιστεύουμε. (πάντως, γραπτώς καλά έκανες και την έκανες γιατί με έκανες και γέλασα πολύ!)

  29. @Andriana: Είμαι καλά αγαπημένη! Απλά προσπαθώ να βρω χρόνο να σας απαντάω, ανάμεσα στη γιορτή του μπαμπά μου, το δεύτερο όνομα του γιου μου, την βαφτιστήρα μου, τον αγαπημένο μου ξάδερφο, την θεία μου και πολλές πολλές φίλες και φίλους!!! xxx

  30. Τζούλια χρόνια πολλά!!! Να χαίρεσαι τον Τοξότη πατέρα, όλους όσους αγαπάς με πρώτο και καλύτερο τον κύριο Ρωμανό – Κωνσταντίνο!!!! Φιλιά πολλά!!!!

  31. Και το comic πετυχημενο και η ιδεα φοβερη! Μακαρι να το δουμε κι εδω!!!

  32. @Julia: Αχ, να το χαίρεσαι το καμάρι σου γλυκιά μου!!! Και όλους τους υπόλοιπους, βεβαίως-βεβαίως (είπαμε, έχουμε και μια αδυναμία στον μπαμπάκα…) 🙂 Και μια που το θυμάμαι (έχω ένα θέμα κι εγώ με το Alzheimers @Ioanna Thess…) καλή πρόοδο! Με το καλό να ξεκινήσει το σχολείο και να σου ‘ρχεται κάθε μέρα με νέες απολαυστικές εμπειρίες!
    Κι εγώ έχω έναν κούκλο ανηψιό που γιορτάζει σήμερα, άλλα ίσα που κατάφερα να του μιλήσω λίγο στο τηλέφωνο και δεν θα τον δω γιατί ζούμε σε διαφορετικές πόλεις… 🙁
    @Stella: Πω πω σου λέω, έχω πάθει εμμονή! Πρέπει να το αποκτήσω…! Αλλά είναι πολύ τσιμπημένο, για ρουζ… Μάλλον θα είναι το δώρο προς τον εαυτό μου για τα γενέθλια μου, γιατί δεν αντέχω να μην το έχω! Πάντως, έχω βρει το τέλειο αντίστοιχο χρώμα σε κραγιόν, αν ενδιαφέρεσαι: Είναι από τη σειρά Rouge in Love της Lancome, το 322Μ “Corail in Love”… Υπέροχο!

  33. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γορτάζουν.Τζούλια μου να τους χαίρεσαι!Πρώτα απ’ όλα το αγοράκι σου και τον μπαμπάκα σου, αλλά και όλους τους άλλους. Benefit δεν έχω πάρει ακόμα αλλά τώρα που άκουσα για το primer θα την επισκευτώ, μιας και ψάχνω πολύ καιρό για αυτό αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.
    ΜariaA: Σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση σχετικά με το bazaar της θείας.Τελικά πήγα εχτές, είχαν φύγει πάρα πολλά πράγματα, δηλαδή tom ford δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο shower jel,την lolita δεν την είδα καθόλου, αλλά παρ’ όλα αυτά πήρα κάποια αρώματα μια τετραπλή σκιά, ένα lip gloss και ένα eyeliner της estee.

  34. Τζούλια μου να τους χαίρεσαι και τους δυο ή μαλλον όλους τους εορτάζοντες, γιατι απ΄ότι καταλαβαίνω είναι πολλοί στην οικογένεια… Να ειναι όλοι προπαντως υγιείς και χαρούμενοι! Ευχες και σε όλα τα εορτάζοντα κοριτσια του ΒΒ! Φιλια

  35. Stella θεααα χ0α0α0αχ0α0χαχ0χα0αχ0, γελασα πολυ με το ποστ σου,
    Επισης εχω να πω, αν και συνεχεια ακουω γυρο μου μακ και μακ ολη την ωρα, εμενα προσωπικα δεν με εχουν βολεψει , ουτε μολυβια, σκιες, καλα για μασκαρα να μη μιλησω, τεσπα υπερτιμημενη ειναι για μενα και επειδη εχω φιλη που δουλευει μακιγιερ στα μακ, αυτο που μου εχει πει ειναι οτι επειδη ειναι επαγγελματικα προιοντα, ειναι αρκετα βαρια, ειδικα πουδρες και μακε απ ειπε καλυτερα να τ αφησω…
    Χμμμ αυτο το OH la lift της Benefit, μου χει κινησει την περιεργεια καιρο τωρα…μπορεις να πεις 2 λογια παραπανω και τιμη αν ξερεις?

  36. @Kalia Κοίτα το oh la lift το οποιο θεωρώ το best seller προιόν ever, ειναι πολυχρηστικό. Εγω το βάζω στο τελείωμα του μακιγιάζ, σαν κονσήλερ, στην εσωτερικη γωνια των ματιων για να φωτισει το ματι και στο τοξο του φρυδιου για να σβησει τη σκια. Επίσης βάζω πάνω στις γραμμές αριστερα και δεξια κάτω απο τα ρουθουνια της μυτης, ακριβως δηλ. πάνω στις γραμμες εκφρασης που σχηματιζονται οι ρυτιδες. Αρκουν δυο πολυ μικρες σταγονες για όλα αυτα. Το Oh la lift αντανακλα το φως, καλυπτει αλλα εχει και συστατικα που συσφιγγουν το δερμα. Επισςη μπορεις να το ανανεωσει εμσα στη μερα όσες φορες θελεις, πανω απο το μακιγιαζ, για να ανανεωσεις το λουκ σου, να κανεις δηλ. ενα lift! δεν ξερω ποσο κανει στην Ελλάδα, φανατζομαι γυρω στα 27-30€, εγω “τρωω” ακομα τα πλαια αποθεματα, που τα ειχα αγορασει απ΄εξω. Φιλια

  37. STELLITSA,eisai anoixth egkyklopaideia mou fainetai!!!dwse mou ta fwta sou,3ereis gia liparo derma,ti na exw ypopsh mou na parw apo benefit an vre8w sto sephora?[k exw k to analogo budget vevaia!!xaxa!!!].oso gia ta mac,gelasa poly me ta grafomena sou!!orismena proionta den mou estrwsan,opws make-up,powders,concealers.ta molyvia epishs den einai k to top proion tous.exw arketa lipsticks k lip glosses.epishs mou aresoun k oi skies.telos,agorazw pinela ths mac sta opoia vazw 10! eidika se ena pou kanei gwnia sto mati.oi skies mpainoun paneykola!!

  38. @marianna Εγω Μαριαννα μου χρησιμοποιω τοι Dr. feelgood που ειναι πριμερ σε μορφη Balm και πολυ αποτελεσματικο για πόρους και λιπαροτητα. Πριν το make up και κραταει το δερμα μου ολη μερα χωρις να γυαλίζει…τωρα ποσο κανει δεν ξερω να σου πω.. καπου γυρω στα 30€ υποθετω κι αυτο… αστα γιατι μου τελειώνει και θα πρεπει να ξαναπαρω… Φιλια!

  39. @stella,eyxaristw gia thn amesh apanthsh!!san peinasmenh kanw ama myrisw kt kalo!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.