Θέλω Χρώμα.

 

Ενώ, ο πρωινός μας διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη (Πήρατε μέρος; Είναι υπέροχο το άρωμα Roberto Cavalli...) ήρθε η ώρα εμείς εδώ, να παίξουμε ένα παιγνίδι. Ξέρετε, από αυτά που μας αρέσουν και «παίζουμε» συχνά εδώ μέσα…

 

Στις τρεις επόμενες μέρες, εκτός από τα καθημερινά posts που θα βλέπετε, θα σας έχω και ένα post ακόμα. Η ώρα που θα το ανεβάζω δεν θα είναι προκαθορισμένη. Μπορεί να το βλέπετε το πρωί, μπορεί το μεσημεράκι, μπορεί το απόγευμα ή το βράδυ.

 

Σε αυτά τα posts εγώ θα σας λέω τι θέλω, και εσείς μπορείτε να μαντέψετε τι είναι αυτό. Δεν χρειάζεται βέβαια να πω, ότι όποια ή όποιες βρουν τι είναι αυτό που θέλω, στο τέλος της εβδομάδας, θα κερδίσουν δώρο… Αυτό εξυπακούεται… Τι παιγνίδι θα ήταν άλλωστε;

 

Προσοχή όμως στα hints που θα σας δώσω:

 

1. Δεν θέλω δυο ή τρια διαφορετικά πράγματα. Θέλω ένα που να τα συνδυάζει όλα…

 

2. Θα σας το αποκαλύψω προς στο τέλος της εβδομάδας, και μέχρι τότε, ίσως να μην το δείτε πουθενά αλλού (λέω ίσως γιατί ποτέ δεν ξέρεις…)

 

3. Όσο πιο πολύ το σκέφτεστε, το ψάχνετε και όσο περισσότερο το συζητάτε μεταξύ σας, τόσο πιο πιθανόν είναι να το βρείτε

 

Και, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο από τα bbgirls να κάνουν ομαδικό brain storming!

 

Πάμε λοιπόν.

 

Σήμερα…

 

Θέλω Χρώμα!!

 

Θέλω Χρώμα!!!


 

 

Tι θέλω;

 

161 Σχόλια
  1. @nansy: υπάρει ήδη αρκετό καιρό στα Sephora…αν δεν κάνω λάθος δηλαδή…κ φαντάζομαι θα τελειωσει γρηγορα… :-Ρ

  2. @Litsa kouklitsa: Υπέροχη η ιδέα σου για χρωματιστούς φακούς επαφής και νομίζω κάπου έχω καταχωνιάσει ένα ζευγάρι και μου έδωσες ιδέα!!

  3. Τρελό παιχνίδι!!! Η Αντριάννα έγραψε με τη μαντεψιά της!! Πάντως και τ’ άλλα κορίτσια έδωσαν πολύ ωραίες απαντήσεις!! Αναμένω με αγωνία και άλλα hint διότι το τοπίο είναι θολό και δεν ξέρω που θέλεις να καταλήξεις Τζούλια μου!!!!

  4. ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ Color Riche Le Vernis ΤΗΣ LOREAL 🙂

  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 105 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ 3 ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ?

  6. Μηπως θελεις βερνικη νυχιων και κραγιον?

  7. αχ βρε julia τι μας κάνεις..ακόμα δεν πολυκατάλαβα..δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου..αυτό που ξέρω είναι τι ενθουσίασε εμένα φέτος…εδώ και 2-3 μήνες η erre due με σλόγκαν “Το χρώμα είναι το πάθος μας” με έχει κάνει να κολλήσω..πρέπει να αγόρασα 10 βερνίκια..έχει απίστευτα πολλά χρώματα,τέλεια εφαρμογή και διάρκεια..έχει κιόλας 2 κατηγορίες με διαφορετικό βουρτσάκι το ένα και το άλλο για πιο γρήγορο στέγνωμα…ελπίζω να έπεσα κοντά στη σκέψη σου..φιλάκια

  8. Τώρα που το σκέφτομαι κι ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας είναι ένα προϊόν που τα κάνει όλα,εκτός από καφέ,και είναι και με πολλά χρώματα.Και του βάζεις και θηκούλες,του κολλάς στρασάκια,του κρεμάς μπιχλιμπιδάκια….Αμάν ρε συ Τζούλια ούτε τώρα;;;;Έλεος θα σκάσω :p)Καλέ μήπως είναι αυτοκόλλητα για τους τοίχους;;;Εκεί να δεις χρώμα.(Πάλι ξέφυγα,ε;)

  9. χμμμμμμ για να παιξουμε λίγο….. πολλά θα μπορουσαν να είναι… απο καπέλο,φορεμα και πλατφορμες αλλά επειδή είμαστε blog ομορφιάς , θα πω βερνίκια νυχιων,lip gloss και σκιες!!!!!!!! Σε πολλά χρωματα και τολμηρά!!!
    εσεις τι λέτε ρε κορίτσια??? θα μας σκάσει το κοριτσι μας!!!!!

  10. @Παρασκευή Ζωή: Και στη σκεψη μου να μην είσαι, το σχόλιο σου είναι τέλειο, αληθινό και μας βοηθάει όλες. Φιλάκια!

  11. @Litsa Kouklitsa: Ακόμα δεν εχω σταματήσει να γελάω με τα γυαλιά και τους φακούς επαφής και συνεχίζεις;;; Axaxxaxxaxaxaxaxxax!! Να’σαι καλά!! 🙂

  12. επίσης το color riche είναι loreal έχει τέλεια αποτελέσματα και βγαίνει σε πάρα πολλά χρώματα…ουφ..τι άλλο να πω..πιστεύω είναι βερνίκι…:)

  13. Παλέτα με πολλάαααααααα χρώματα !!!!!!!!!! Sephora????????

  14. λοιπόν θα σκάσω..εφόσον είναι 3 οι σωστές πρέπει να είναι βερνίκια essie..τόσες μέτρησα να τα αναφέρουν..χιχι

  15. αλλά από την άλλη η essie δεν έχει τόσο έντονα χρώματα..μπερδεύτηκα..

  16. @Kerasia & Παρασκευή Ζωή: Πως το βλέπετε; Θα το ξενυχτήσουμε απόψε; Φυλάξτε δυνάμεις για αύριο!!! xxx

  17. @Βάσω: Τι είπες τώρα;;;;; Μascara, μαλλιών;;;;;; Απίστευτη έμπνευση…!!! Θα το έχω υπ’ όψιν μου για το επόμενο παιγνίδι!!!

  18. Χαχαχαχχααα Εχει πολύ πλάκα το παιχνιδάκι…
    Λοιπον δεν θα πρωτοτυπήσω και πολυ…
    αλλα μάλλον για μια παλέτα με απιστευτα πολλές
    σκιές…..και εχω στο μυαλό μου μια από τα SEPHORA
    που ήταν αρκετα οικονομική και είχε πάρα μα πάρα πολλά χρώματα
    και αν δεν κανω λάθος την είχες και δωράκι σε διαγωνισμό τότε!

  19. Χαχα θα το ξενυχτήσουμε, δεν θα κοιμηθώ αυτό θα σκέφτομαι όλη νύχτα!!! Mascara μαλλιών!!! Θυμάστε που ήταν της μόδας κάποτε? Είχα δύο τότε !! χαχα πάντως έχω κι εγώ κάτι κατα νου αλλά περιμένω και το αυριανό hint για να επιβεβαιωθώ!!!!

  20. Θέλεις πολλά χρώματα και κάτι που να τα συνδυάζει όλα…!!! Χμμμ… νομίζω ότι θες το Sephora Make Up Studio Palette! Δεκάδες χρώματα και συνδυάζει σκιές ματιών, lip gloss, ρουζ και πολλά πολλά άλλα… Είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! 🙂

  21. ΤΖΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

  22. Παντως αν ειναι μανο μηπως ειναι τα Nails Inc? η μηπως καποια σειρα απο την Avon που η διαφημιση των μανο της παιζει με τα χρωματα που μας δειχνεις?
    Καλα ολο το βραδυ θα ονειρευομαι τι μπορει να ειναι??χαχαχα τουλαχιστον τα ονειρα μου θα εχουν πολυυυ χρωμα!!

  23. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ………………..
    ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΤΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ…….. χιχι,
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΒΑΖΩ ΙΔΕΕΣ – ΚΙ ΕΓΩ.

  24. exontas molis agorasei vafi malliwn gia na ananewsw to xalkino xrwma tous, tha tolmisw na pw oti oson afora to stoixeio “thelw xrwma” anaferesai sto xrwma twn malliwn, pou eidika twra to kalokairi ginetai poly eukola thampo kai vareto me ti thalassa-pisina-iliaki aktinovolia klp klp.. toulaxiston ayto tha protimousa na exeis kata nou na mas parousiaseis gt tha itan o,ti eprepe gia tin epoxi!! elpizw to ayriano clue-tip na enisxysei tis ypopsies mou!!!

  25. Μετα απο πολυ σκεψη θα πω την παλετα Sephora οτι θελεις… Πραγματικα πολυ χρωμα!

  26. skia mano..mano skia…????mmmmmmm????mano…polla…nea k xromatista!!!!:)

  27. πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι!με εχεις βαλει να ψαχνομαι!!!!!μαλλον βερνικια για νυχακια;;;;ή παλλετες σκιων;;;;;;;ή και τα δυο μαζι;;;;ουφ!!!μπερδεμα!!!!!

  28. Πιο νωρίς έφαγα πίτσα.Ξέρεις τι θεσπέσιο χρώμα που είχε;;;;;;;Με τις πιπερίτσες της,τα μανιταράκια της,την πεντανόστιμη σαλτσούλα της,τα τυράκια της…μία πανδαισία.Και σ’αυτό το σημείο θέλω να καταγγείλω την παρέα μου που με κοροϊδεύουν που πέρασαν τόσες ώρες κι εγώ ψάχνω ακόμη.Επίσης θέλω να τους αναγνωρίσω το γεγονός ότι προσπάθησαν να με βοηθήσουν και μάλιστα βρήκαν ως λύση(κρατήσου)το συνδυασμό μουστάρδας- κέτσαπ(είδες;Δεν είμαι μόνο εγώ).Τι να πω;Θα περιμένω το επόμενο στοιχείο….Καληνύχτα κοριτσάκι:-))Καλέ για τη σαλατούλα μας δεν σου είπα….Θεαματικά πολύχρωμη’-))(χιχιχι)

  29. Τρελαίνομαι για τα παιχνίδια του bb & Τζούλια πραγματικά είσαι μοναδική στο να μας εξάπτεις την περιέργεια & να μας συσπειρώνεις στην εξιχνίαση οποιουδήποτε bb γρίφου!εμένα το μυαλουδάκι μου αρχικά πήγε σε μαλλιά και self tanners,αλλά με τόσα ευρηματικά σχόλια έχω μπερδευτεί & περιμένω τα hints από αύριο!!respect στην adrianna…

  30. Ααααα τι γινεται εδω? Και γιατι το εχασα το παιχνιδακι εγω? :-Ρ
    Λοιπον εχω καταμπερδευτει αλλα πιστευω οτι εχει να κανει με χρωμα καλοκαιριου..κατι σε self tan για προσωπο&σωμα που δινει χρωμα λαμπερο και οχι βαρετο.. ισως καποιο ξηρο λαδι με λαμψη για προσωπο, σωμα, μαλλια οπως το νεο προιον του Body Shop… κατι τετοιο..

    Το λατρευω αυτο το quiz:-)) :-))

    Παω για νανι και περιμενω το επομενο clue!!

  31. Το μυαλό μου πάει σε βερνικια νυχιών………essie???????

  32. Καλημέρα!!! Διαβαζω διαβαζω και εχω μπερδευτει τελείως….. Θα περιμένω και το σημερινό στοιχείο για να πω οτι σκεφτομαι.

  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΜΑ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ? ΠΟΛΥ ΚΑΛ….Ο!!!
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΝΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Ή ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑΤΑ Ή ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕ SELF TAN?

  34. Λυπηθείτε με την έρμη! Είμαι με τενοντίτιδα και τώρα είμαι με γάντι/κρέμα/χάπια (η Τζούλια θέλει χρώμα και εγώ θέλω έναν καλό ορθοπεδικό πφφφ γεράματα) πως θα σκρολάρω 141 μνμ; ε;ε;

    Χμμμ χρώμα ε; Η δική μου μαντεψιά ένα πολυπροϊόν, από αυτά τα βολικά τα καλοκαιρινά που μπορείς να το βάλεις και στα χείλη και στα μάγουλα και στα βλέφαρα.

    By the way…με χρώμα χρώμα χρώμα έγινε το Σάββατο που μας πέρασε το Colour party στο Μπορ Ντε Λο , φορούσες άσπρη ή μαύρη μπλούζα, έλεγες τον κωδικό “Φόρμουλα 1” και σε αναλάμβαναν άτομα από MUFE, Nails In Heaven με βερνίκα Sephora και από Nestor Yannakis. Να πάρει η ευχή δεν είχα γιαγιά εύκαιρη για τις μικρές…

  35. Πιστεύω ότι είναι βερνίκια νυχιών Εssie!! ωραία χρωματάκια πάντως!

  36. gia sas koritsia!!!kati exasa…gia na doume…
    mhpos…: nail polish???
    skies???
    lip h kragion???
    mano????
    molibia matiwn h maskares se xroma???
    h mhpos xroma sta malakia…h sto swma????
    elpizw na epesa mesa kapou…
    kalh epitixia!!!!!!!!

  37. Μηπως είναι τα νέα αρώματα BIG PONY του Ralph Lauren που τα μπουκάλια τους είανι σε 4 φανταστικά χρώματα?

  38. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν : κραγιόν
    Και, αν και απ΄ όσα διάβασα παραπάνω, κλείνω περισσότερο σε παλέτα σκιών, θα ποντάρω στο κραγιόν που σκέφτηκα αυθόρμητα από την αρχή.
    Άντε να δούμε τι θα είναι τελικά …. ΑΓΩΝΙΑ!

  39. Είμαι σίγουρη ότι είναι τα Color Riche Le Vernis της LOREAL!!

  40. Είμαι σίγουρη ότι είναι τα Color Riche Le Vernis της LOREAL!!

  41. Nomizw i paleta tis Sephora pou eswterika moiazei kai me tin teleutaia eikona tou ar8rou :P…Ta kanei ola kai sumferei… 😛

  42. Χμμμμ…βερνίκια νυχιών σε καλοκαιρινά και χαρούμενα χρώματα; Όπως πχ τα Nails Inc βερνίκια;

  43. Μιλάμε, κορίτσια για μεγάλο μπέρδεμα.
    Πάντως δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο απο σκιές, ίσως Sephora.

  44. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΝΟ!!!ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ!!

  45. οικολογικές μπογιές για αλλαγή χρώματος τοίχων!!χαχα!!! Το ξέρω, άσχετο, αλλά μου ήρθε!!!μπορεί να μην έχει να κάνει με τη δική μας ομορφιά άμεσα, αλλά νομίζω ένας ευχάριστος, φρεσκοβαμμένος, χρωματιστός και ζωηρός τοίχος στο σπίτι φτιάχνει τη διάθεση!!! Πάντως, μανό νομίζω και εγώ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.