Max Factor και Γιάννης Μαρκετάκης με Καλοκαιρινή Διάθεση!

 

 

Τις προάλλες, στο Make Up Lab, το ατελιέ-σχολή μακιγιάζ, του Γιάννη Μαρκετάκη, του make up artist της Max Factor, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα της συλλογής, αλλά και ένα μακιγιάζ δια χειρός Γιάννη.

 

Φέτος ο Γιάννης, απ’ ότι κατάλαβα, προτείνει 1980’s look αλλά με  μοντέρνο twist, σκιές σε έντονες αποχρώσεις,  διάφανες υφές, κρεμώδη ρουζ που φτάνουν πολύ ψηλά και σχεδόν ενώνονται με τις σκιές, ολοκληρώνοντας το look με έντονο σέξι φούξια κραγιόν.

 

Εγώ του είπα ότι θα ολοκλήρωνα ένα μακιγιάζ σε κίτρινες και μπρονζέ αποχρώσεις, με ροδακινί-ελαφρά πορτοκαλί κραγιόν, αλλά ο Γιάννης μου είπε ότι αυτό είναι αναμενόμενο, οπότε το φούξια κραγιόν κάνει τη διαφορά, αλλά και όλο το look, πιο μοντέρνο, πιο φρέσκο, πιο παιγνιδιάρικο, πιο unexpected. Διαφωνήσαμε, μετά κάπως συμφωνήσαμε, τον ξέρω πολλά χρόνια και τον εκτιμώ τον Γιάννη, οπότε περάσαμε καλά και γελάσαμε (αν και για τιμωρία που του έφερα αντίρρηση, μου είπε ότι στο Max Factor νεσεσέρ μου, που έφτιαξε με αγάπη για όλες μας, θα μου έβαζε φούξια κραγιόν!!!) Αλλά τελικά δεν το έκανε και βρεθήκαμε τελικά κάπου στη μέση, με ένα όμορφο πορτοκαλοκόκκινο…

 

H πρόταση του Γιάννη Μαρκετάκη για το Καλοκαίρι 2012


Ο Γιάννης μας δείχνει την πρότασή του με μοντέλο την Κωνσταντίνα.


 

Η Κωνσταντίνα έτοιμη!

 

 

Κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο Γιάννης:

 

Mastertouch, Under Eye Concealer


 

Miracle Touch Blush


 

Color Effect Eyeshadows

 

 

Flipstick Color Effect


 

False Lash Effect 24

 

 

O Γιάννης μας λέει πως μπορούμε να κάνουμε μόνες μας το μακιγιάζ:


Χρησιμοποιήστε το νέο Ageless Elixir 2 in 1 Foundation & Serum για τέλεια κάλυψη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και ταυτόχρονη περιποίηση της επιδερμίδας

 

Με το Mastertouch Concealer δώστε φως κάτω από τα μάτια, στις γωνίες της μύτης και γύρω από τα χείλια

 

Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε την Max Colour Effect Trio Eyeshadow σε απόχρωση Queen Bee. Περάστε με την πορτοκαλί απόχρωση το πάνω κινητό βλέφαρο, ξεκινώντας από τα μέσα περίπου και «τραβώντας» το χρώμα προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα για να περιγράψετε τη γραμμή κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Περάστε την κίτρινη απόχρωση στο άλλο μισό κινητό βλέφαρο φτάνοντας βαθιά μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών.

 

Περάστε την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με το Liquid Eye Effect pencil σε απόχρωση Brown Blaze και με τη μαλακή άκρη του μολυβιού «σβήστε» το μαλακά ώστε να αποκτήσει τη ζητούμενη ένταση.

 

Χρησιμοποιήστε το Miracle Touch Creamy Blush σε απόχρωση Soft Candy και περάστε το ψηλά στα ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους ενώνοντας το έτσι με το τελείωμα της πορτοκαλί σκιάς.

 

Τέλος περάστε τις βλεφαρίδες με τη νέα False Lash Effect 24. Δώστε έμφαση στις κάτω βλεφαρίδες περνώντας τις περισσότερες στρώσεις.

 

Περιγράψτε τα χείλια σας με το μολύβι Colour Elixir Lip Liner σε απόχρωση Pink Princess και στη συνέχεια γεμίστε τα με ένα πινελάκι με το νέο Flipstick Effect Lipstick, χρησιμοποιώντας το πιο σκούρο χρώμα της απόχρωσης Folky Pink.

 

 

 

 

Ήθελα να σας γράψω πολλά ακόμα για τον Γιάννη Μαρκετάκη, ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, που δεν επαναπαύεται, αλλά σχεδόν πάντα εκπλήσσει με μια καινούργια του ιδέα και στο παρελθόν έχουμε κάνει όμορφα πράγματα μαζί σε διάφορα περιοδικά. Καμιά φορά όμως, αντί να πλέκεις εγκώμια, είναι καλύτερο να αφήνεις την δουλειά του άλλου, να μιλάει από μόνη της. Αυτό έκανα και εγώ. Και στο video που θα ακολουθήσει, θα πάρετε μια γεύση από την δουλειά του Γιάννη.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PuD4cjytkds[/youtube]

 

 

44 Σχόλια
  1. ωραιο και το μακιγιαζ αλλα και η μπλουζα της κωνσταντινας

  2. einai apla kataplistikos.mpravo!!!4ton thaumazw eilikrina.opote ton vlepw stin eleni menegaki apla me kathilwnei!!!!

  3. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Εξαιρετικό ταλέντο!!! Η αλήθεια είναι ότι στο σκίτσο φαίνεται λίγο τρομακτικό το μακιγιάζ αλλά βλέποντας τη φωτό της Κωνσταντίνας είναι τέλειο!! Πολύ απαλό και γλυκό αποτέλεσμα που τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά της. Το ατού της Max Factor είναι ότι είναι οικονομική σειρά! Φιλάκια πολλά!!!!

  4. Katapliktika xrwmata!!! Fovero to modelo alla ean den itan o Marketakis……Super!!

  5. ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!!!

  6. το Flipstick Color Effect φαίνεται ωραιο!μηπως ξερουμε σε τι τιμη θα παιζει?

  7. ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ/ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ.

  8. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ FLIPSTICK TELEI…O!!!

  9. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

  10. @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π.και εγω περιμενω με κομμενη ανασα!το σημερινό στοιχείο νομιζω οτι βοηθησει αρκετα.

  11. Καλημέρα κορίτσια!
    Μου αρέσει πολύ ο Γ. Μαρκετάκης και μου “βγάζει” ότι είναι καλός επαγγελματίας.
    Όσο για τα Maxfactor, είναι από τα αγαπημένα μου “ευρείας κατανάλωσης”, χρησιμοποιούσα για χρόνια foundations της εταιρίας αλλά και μάσκαρα και lipgloss.Χμμμ… όσο το σκέφτομαι θυμάμαι κι άλλα!!! Πάντως δεν έχω δοκιμάσει το cream blush και πολύ θα το ήθελα. Υπέροχα χρώματα, πάντως, γενικά!
    Φιλάκια!
    Υ.Γ. Άντε να δούμε τον τελευταίο γρίφο, για να λύσουμε το αίνιγμα!

  12. @MariaA με κάλυψες απόλυταααα! Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας τα λέει όλα!!! Πολλά πολλά likes!!!

  13. Την δουλεια του την εχω δει κυριως απο την τηλεοραση και ειναι φοβερος!!
    Αναδεικνυει τα χαρακτηριστηκα του προσωπου χωρις να αλλοιωνει την προσωπικοτητα!!Αυτο μου αρεσει και εμενα θελω οταν βαφομαι να ειμαι εγω και οχι καποια αλλη!Φανταζεσαι να σε γνωρισει καποιος βαμενη και μετα να σε δει στο φυσικο σου αγνωριστει!!χαχαχα
    Τωρα στα προιοντα της Max factor αγοραζα για χρονια την μασκαρα 2000 και την cream puff παλια κλασικα αγαπημενα!Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το Μiracle touch
    ψαχνω ετσι κσι αλλιως τωρα το καλοκαιρι κατι σε κρεμα ρουζ και αυτο δειχνει ενδιαφερον!Φιλια πολλα χχχχ
    Υ.Γ περιμενω το νεο.hint για σημερα πηστευω αυτο να μας βοηθησει!!θα καψουμε τον εγκεφσλο στο τελος μεχρι να βρουμε τι ειναι!!χαχαχα

  14. Καλημέρα κορίτσια! Κι εμενα μου αρέσει πολύ ο Μαρκετάκης, τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο και ικανό! Οσο για τη Max Factor, τη θεωρω την καλύτερη ευρείας ever! Αν έπρεπε να διαλέξω μια μονο μάρκα απο τα ευρείας αυτη θα ήταν. Ισως φταίει, ότι απο παιδάκι θυμαμαι τη γιαιγά μου να χρησιμοποιεί Max Factor (τη θρυλική cream puff)και να μου την υμνεί κι αυτο όσο να ‘ναι πέρασε στα γονίδια των γυναικών της οικογένειας (της μαμάς μου και τα δικά μου), κι εδωσε ένα στιγμα εμπιστοσύνης και σταθερής αξίας!

  15. Τζούλια αργεί το hint και θα φάω τα νυχάκια μου (πορτοκαλί) !!!!!!!
    🙂

  16. Φανταστικά χρώματα… τα προϊόντα της Max Factor τα λατρεύω!! Η μάσκαρα είναι φοβερή και το κραγιόν έχει απίθανο χρώμα!

  17. ότι και να πω για το Γιαννη Μαρκετάκη είναι λίγο! είναι απο τους αγαπημένους μου και πολύ θα ήθελα να αφεθώ στα μαγικά του χέρια…! Είχα την τύχη να πάρω συμβουλές απο εκείνον μέσω facebook περσυ το καλοκαίρι για το μακιγιάζ μου σε γαμους που είχα να πάω και μπορώ να πω(όχι να το υπερηφανευτώ) ότι ήμουν καλή μαθήτρια και ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του!
    Θα θελα να μπορουσα να πάω στη σχολή του να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.Εύχομαι να μπορέσω να το κάνω κάποια στιγμή!!!!
    Όσο για τα προιόντα της max factor… τα λόγια είναι περιττά! Η κωνσταντίνα είναι κουκλάρα και ότι και να της κάνει κανεις της πηγαίνει@!

  18. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ Η/Υ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

  19. Κορίτσια υπομονή σήμερα για το παιγνίδι μας! Είμαι στην παρουσίαση για το Φθινοπωρινο look της mac!

  20. Super Julia!!! Περιμένουμε νέα και από Mac! Τι χρώματα παίζουν για φθινόπωρο?

  21. @Julia: Για καλό μας το ‘πες τώρα αυτό;;; Μια χαρά ζήλεψα πάλι και ανυπομονώ να μάθω και γι’ αυτά!!!

  22. Αγαπώ Γιάννη Μαρκετάκη.Επιτέλους δικαιώθηκα γιατί όταν την Άνοιξη του 2009 φορούσα κίτρινο καναρινί,πορτοκαλί έντονο να το βλέπεις και να χαίρεσαι,καταπράσινο σαν φρέσκο μαρουλάκι και ένα στραφταλιζέ πετρόλ η παρέα μου έκανε κοιλιακούς πέτρα από τα γέλια.Το σχόλιό τους ήταν ότι ήμουν σαν αποτυχημένος τραβεστί(όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους,το αντίθετο μάλιστα).Και ήταν και ματ σκιές,”γεμάτες” και έδωσα και ένα κάρο λεφτά θυμάμαι.Εντάξει το παραδέχομαι(και να μείνει μεταξύ μας παρακαλώ)μπορεί να μην ήταν τότε της μόδας αλλά εμένα μου άρεσε.Καλά δεν λέω;

  23. Αγαπημένη εταιρία με οικονομικές τιμές.Δεν πιστεύω ότι έχει ποτέ απογοηευτεί κάποια από αγορά max factor.Πάντως θα συμφωνήσω με τη Μαρία.Στο σκίτσο φαίνεται τρομακτικό αλλά στην πραγματικότητα είναι τέλειο μακιγιάζ, τόσο φρέσκο και καλοκαιρινό.Όμως νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω εγώ τόσο καλά ή έστω να βλέπομαι, με τέτοια “περίεργα” χρώματα και έτσι προτιμώ τα πιό “ασφαλή”.Πρέπει όμως να κάνουμε δοκιμές για να μάθουμε… ‘Ετσι δεν είναι Υπουργέ Ιωάννα?????

  24. Γεια σας κορίτσια κ σήμερα! Έχουμε αγωνία για το παιχνίδι που αρχίσαμε ε;;
    Ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι ένας από τους καλύτερους, απλά βήματα, κατανοητά κ συνεργάσιμος. Έχει ανοίξει κ το εργαστηράκι του..μια χαρα!! Μπράβο του!
    Η Max factor είναι μία πολύ αγαπημένη εταιρεία και παρότι οικονομική έχει κάποια διαχρονικά προϊόντα που είναι καταπληκτικά συν πως ό,τι καινούριο βγάζει είναι καλά μελετημένο κ σε ποιότητα κ συσκευασία.
    Αυτά τα καινούρια κραγιόν τα είχα δει στο internet πριν κανα μήνα αλλά ακόμη δεν τα έχουν φέρει στα Hondos…εχουν πολλές αποχρώσεις πάντως κ είμαι περίεργη να τα δοκιμάσω.
    Κορίτσια, περιμένουμε το επόμενο hint….ετοιμοπόλεμες ε!!!

  25. Απαπα θα μας το αργήσει σήμερα η Τζούλια αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε ενημέρωση από mac για ανταμοιβή !!!
    Ααα έχω ενημέρωση για BAZAAR στα SEPHORA στα κεντρικά τους στον Άλιμο 12-14 Ιουνίου 10:00-17:00 το απόγευμα !!
    Φιλάκια!!

  26. @julia giati den sou arese to fouksia kragion kale???ego to latrepsa to Flipstick Color Effect stin sygekrimeni apoxrosh!!!alitheia mipos kseroume timoula???

  27. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, από την παρουσία του στην τηλεόραση μου δίνει την εντύπωση ενός πολύ ήρεμου και συγκροτημένου ατόμου… και πάντα αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να τα αλλοιώνει…

  28. geia sas koritsia k geia sou julia!a!eipa ki egw,pou einai to paixnidi?an k den nomizw na to vrw,exei pesei poly diavasma edw mesa apo kapoies paiktries!!!anypomonw omws k gia ta nea ths mac gt panta exei kt pou na se ekplhsei oson afora to make-up.fantazomai omws oti h julia mas 8a mas ta pei ayta pros ton aygousto!oso gia ton marketakh,ti na pei kaneis?einai poly prwtoporos k kalos sth douleia tou.otan ton petyxainw sthn tv ka8omai k ton vlepw poly prosektika.to skitso,8a symfwnhsw ki egw me ta koritsia,den htan k toso petyxhmeno.omws sthn pra3h einai poly wraio!den mporousa na fantastw pote poso wraia k propantos fysika 8a edeixnan ayta ta xrwmata se ena proswpo.pro hmerwn ta evlepa se ena stand alla eipa oti den einai gia mena.an mou ta evaze kapoios eidikos,sigoura 8a ta estrwne diaforetika.can’t wait…….

  29. Το Smokey με αποχρωσεις καφε στα ματια + εντονο κραγιον ειναι ενα μακιγιαζ του Μαρκετακη που λατρευωωωω!!!

  30. Καλησπέρα! Πολυ καλος make up artist ο Γιάννης καθως και τα καλλυντικα της Max factor!!! Κ το νεο μακιγιαζ που προτεινει, οπως φαινεται στο σχεδιο ειναι πολυ ωραιο και χαρουμενο!
    Ηθελα να ρωτησω πώς μπορουμε να παρουμε μερος σε τετοιες εκδηλωσεις; Πρεπει να ειναι καποιος επαγγελματιας; Η΄ αρκει απλα η αγαπη μας για το μακιγιαζ; ευχααριστω.

  31. Καλά έκανες και διαπραγματεύτηκες το χρώμα του κραγιόν..προτιμώ το πορτοκαλοκόκκινο και το φούξια δε μ’ αρέσει σε συνδυασμό με τα χαλκινο-πορτοκαλί μαλλιά μου! 😛 😀

  32. @ΜΑΡΙΑ: Η συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς και άλλες παρόμοιες γίνονται για να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι ομορφιάς.

  33. @Beautyblog: Αχ πόσο τυχερή είσαι! Κ τι δε θα έδινα να τρυπώνω σε κάθε τέτοια εκδήλωση!!!!

  34. Poly omorfes apoxrwseis! i <3 summer!! Like ston make up artist! Like sto montelo! Like stin Julia gia to post! Like k stin Max factor! xxx

  35. Τι να πει κανείς για τον Μαρκετάκη… Εγγύηση. Και απίστευτη μεταδοτικότητα!

    Συγνώμη, αλλά τα κραγιονάκια είναι γλυκά; Τέλειο;! Ή μου έπεσε το σάκχαρο και ονειρεύομαι muffins;

  36. Eίναι τόσο καλός στη δουλεία του και τόσο επικοινωνιακός ο Γιάννης Μαρκετάκης. Κι εγώ θα δυσανασχετούσα με το φούξια κραγιόν, αλλά οι ειδικοί μάλλον ξέρουν καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.