Δώρο: 5 Κerastase Elixir Ultime Grand Crus

 

 

Μετά από ένα ήσυχο τριήμερο, το bb επανέρχεται, και σήμερα ήρθε η μέρα για να εκπληρώσει την υπόσχεση που σας είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμα πέντε από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την νέα σειρά Kerastase Elixir Ultime Grand Crus.

 

Εγώ απλά να σας υπενθυμίσω τα προϊόντα τα οποία περιλαμβάνει η σειρά έτσι ώστε να επιλέξετε τη φόρμουλα που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά:

 

Εlixir Ultime Grand Cru: Για λεπτά και ευαισθητοποιημένα μαλλιά με Oleo- Complex+ και τριαντάφυλλο millennium πλούσιο σε βιταμίνη Ε, προστατεύει τα λεπτά μαλλιά ενάντια στις ακτίνες UV που τα κάνουν εύθραυστα.

 

 

Εlixir Ultime Grand Cru: Για εξασθενημένα μαλλιά με Oleo-Complex+ και Immortal Moringa,  πλούσιο σε βιταμίνη A & C, συγκεντρώνει υψηλά επίπεδα από ασβέστιο, μαγνήσιο & σίδηρο για να επαναφέρει την υγεία των μαλλιών.

 

 

Elixir Ultime Grand Cru: Για βαμμένα μαλλιά με Oleo-Complex+ και Αυτοκρατορικό τσάι, με την πιο υψηλή συγκέντρωση από φλαβονοειδή και εκχύλισμα λευκού τσαγιού, το Αυτοκρατορικό Τσάι ενισχύει το βάθος του χρώματος των μαλλιών

 

 

Elixir Ultime για όλους τους τύπους μαλλιών, με τέσσερα πολύτιμα έλαια τα οποία ενώθηκαν σε μια μοναδική σύνθεση για τα μαλλιά, με πολλαπλές χρήσεις.

 

 

 

Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 12 το βράδυ. Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβετε σύντομα το “ελιξίριο” σας.

 

 

 

Good luck my girls!

1,673 Σχόλια
  1. τέλειο! Έχω to κλασσικο κ θέλω πολύ πολύ πολύ να δοκιμάσω to καινούριο για τα εξασθενημενα μαλλιά για γερά κ υγιή μαλλιά! Καλή επιτυχία σε ολες!ευχαριστούμε:-)τέλειος διαγωνισμός

  2. ωραιο δωρακι…!για το ταλαιπωρημενο μαλλακι…!

  3. Τέλειο προϊον για τα μαλλιά μας!!!!

  4. Θέλω πολύ να κερδίσω! καλή μας επιτυχία!

  5. νομιζω οτι τα μαλλια μου το εχουν πολύ ανάγκη!

  6. Ακουγεται παντου τωρα τελευταια το elixir

  7. καταπληκτικό!!! τα μαλλιά μου χρειάζοντε μια ένεση ζωής… πολύ ταλαιπωρημένα και εξασθενημένα.

  8. Τελειο δωρο οπως παντα !!λαμβανουμε παντα τα νεα σας με εμαιλ κ χαιρομαστε να τα διαβαζουμε !! ερχεται κ καλοκαιρακι τηα ταλαιπωρηθουν τα μαλλια !! ειναι οτι πρεπει!!!

  9. elpizw na kerdisw einai uperoxa! kalh epityxia kai se esas koritsia 😉

  10. Το είχα δοκιμάσει και είναι τέλειο το θέλω!!!! Απίστευτο προϊόν!!!!!

  11. Τέλειο λαδάκι ότι πρέπει για τα ταλαιπωρημένα μαλλια μου!!!!

  12. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!

  13. αχχχ τι τελειο!!!οτι πρεπει για το καλοκαιρι!!!γιατι κουραζοντε τα μαλλια μου!!

  14. τελειο δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Μμμμ…Θα ήθελα να δοκιμάσω αυτή τη σειρά…

  16. epanastatikh methodos gia thn diathrhsh twn malliwn pou talaipwrountai toso…elpizw na kerdisw ena apo auta! 🙂 to eliksirio gia vammena mallia tha htan oti kalytero gia mena! kalh epityxia!

  17. Είναι τέλειο ότι πρέπει για το καλοκαιρι!!!Μακάρι να το κερδισω!!!!

  18. Πολύ θα ήθελα να κερδίσω το Εlixir Ultime Grand Cru για να βοηθήσει τα μαλλιά μου να επανέλθουν..

  19. μακάρι να το κερδίσω..χιχι και έκανα τόση προσπάθεια να το βρω στο παιχνιδάκι…είδα όλα τα νέα προϊόντα όλων των οίκων..χιχι..φιλιάααα

  20. τελειο μακαρι να το κερδισωω!καλη επιτυχια!

  21. ειναι τελειο μακαρι να κερδισω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.