Beauty Video, Teo Make Up Artist: Νυφικό Μακιγιάζ.

 

Εδώ και καιρό, πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον δυο χρόνια, η Θεοδώρα (στο bb, την «βλέπετε» ως Teo στα σχόλια της) μου έχει εκμυστηρευτεί ότι αγαπάει το bb, όχι μόνο γιατί ενημερώνεται μέσα από αυτό, αλλά περισσότερο γιατί το όνειρο της, ήταν να σπουδάσει κάποια στιγμή την τέχνη του μακιγιάζ.

 

Και αυτό, διότι ως απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας των ΤΕΙ Αθηνών και χάρη στην εμπειρία της σε φωτογραφίες Γάμων και Βάπτισης, ήθελε να συνδυάσει την τέχνη της φωτογραφίας, με την δημιουργία του μακιγιάζ μιας μέλλουσας νύφης.

 

Χάρηκα πάρα πολύ λοιπόν, που τις προάλλες  μου έστειλε ένα mail και μου είπε ότι το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και κατάφερε  σε αυτά τα δυο χρόνια (αν και δεν άφησε την καθημερινή της δουλειά) να τελειώσει και μάλιστα με εξαιρετικό βαθμό την σχολή της και σήμερα πλέον είναι επαγγελματίας make up artist και αυτό είναι το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.

 

 

Η Θεοδώρα, αναλαμβάνει κάθε είδους μακιγιάζ και για κάθε περίσταση, αλλά απ’ ότι μου είπε η ίδια η αδυναμία της είναι να κάνει το μακιγιάζ σε μέλλουσες νύφες, για να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφες αυτή την πολύ σημαντική μέρα της ζωής τους, ενώ ήδη είναι υπεύθυνη για το μακιγιάζ πολλών νυφών, οι οποίες έμειναν ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα.

 

Η αλήθεια είναι όμως ότι για άλλη μια φορά εδώ στο bb, είναι καλύτερα να βλέπετε, παρά να διαβάζετε. Γι αυτό ζήτησα από την Θεοδώρα να μας στείλει ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της. Οπότε ρίξτε μια ματιά στο video που ακολουθεί, θα έχετε τη ευκαιρία να γνωρίσετε άλλο ένα αγαπημένο bb girl και τα ξαναλέμε παρακάτω, διότι το post δεν τελειώνει εδώ.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgGVxa_eQIQ[/youtube]

 

Αυτό ήταν λοιπόν το κορίτσι μας και αυτή ήταν η δουλειά της και πραγματικά μου άρεσε πολύ το τελικό λαμπερό αποτέλεσμα της  νύφης.

 

Σήμερα, η Θεοδώρα, θέλει να κάνει σε δυο από εσάς, δώρο, ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Είτε θα γίνετε εσείς νύφη, είτε κάποια φίλη σας, είτε η αδερφή σας, είτε είσαστε η κουμπάρα είτε απλά θέλετε να εμφανιστείτε κούκλες, σε κάποιο σημαντικό γεγονός, η Teo θα έρθει στον χώρο σας, για να απολαύσετε ένα make up από τα χέρια της.

 

Aν το δώρο το κερδίσει κάποια μέλλουσα νύφη να σημειώσετε, ότι η Teo θα σας κάνει βέβαια δώρο και το δοκιμαστικό μακιγιάζ, αλλά και το τελικό, την μέρα του γάμου σας

 

Ακόμα όμως και αν δεν κερδίσετε εδώ, σε αυτόν τον μικρό διαγωνισμό η Teo για όλα ανεξαιρέτως τα bb girls που θέλουν για οποιοδήποτε λόγο να κάνουν ένα επαγγελματικό μακιγιάζ,  θα  κάνει μια ειδική έκπτωση.

 

Δηλαδή για νυφικό και δοκιμαστικό μακιγιάζ αν είσαστε bb girl, θα πληρώσετε 150Ε (αντί για την αρχική 200Ε)

 

Αν τώρα θέλετε ένα βραδινό μακιγιάζ, ή αν γίνεστε κουμπάρα ή είσαστε μαμά ή νονά στην βάπτιση, θα πληρώσετε 35Ε (αντί για την αρχική τιμή των 50Ε)

 

Τέλος, η Θεοδώρα έχει φτιάξει και μια πολύ όμορφη σελίδα την www.teomakeupartist.gr όπου μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα πράγματα για την ίδια, αλλά και να δείτε κάποιες ακόμα από τις δουλειές της, ενώ απαντά σε κάθε σας απορία σχετικά με το make up. Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί της μπορείτε να της στείλετε mail στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 6948 074075

 

Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post και αύριο θα σας πω με σχόλιο στο ίδιο post ποιες θα είσαστε οι δυο τυχερές και βέβαια θα σας στείλω όπως πάντα και mail για να σας ενημερώσω. (Και ναι αγαπημένες, ο μικρός διαγωνισμός, ισχύει μόνο για την Αθήνα…)

 

 

Tι περιμένετε; Μακιγιάζ από την Teo και μετά περιμένω αν θέλετε, να μου στείλετε και την φωτογραφία σας για να την δούμε και εμείς, οι υπόλοιπες!

 

 

 

 

85 Σχόλια
  1. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που το όνειρό της έγινε πραγματικότητα….αλλα χαίρομαι γιατι πραγματικά έχει ταλέντο!!! Teo είσαι πολύ καλή και αν και είναι δύσκολο το μακιγιάζ σε νύφη…φαίνεσαι έτοιμη για την πρόκληση γιατι δείχνεις οτι το γουστάρεις και έχεις όρεξη και αγάπη για την δουλειά σου.Ελπίζω τα καλά σου τα χεράκια να τα εκτιμήσουν πολλές κοπέλες και να πετύχεις!!! Δυστηχώς έγινα πέρισυ κουμπάρα αλλα και φέτος έχω αρκετούς γάμους απο ξαδέλφια μου και θα σε προτείνω!!!!Καλή επιτυχία!!!

  2. Kαλημερα Τζουλια!!!bbgirls!!
    Πρωτα απο ολα Teo σου ευχομαι καλη επιτυχια στην νεα σου δουλεια!! Που ειναι σιγουρο οτι θα την εχεις γιατι ειναι αυτο που αγαπας!!Και χαιρομαι διπλα γιατι εισαι bbgirl που σημαινει οτι θα εχεις την υποστηριξει μας!!Μακαρι να σε εβρισκα οταν χρειαζομουν μακιγιαζ νυφικο διοτι δυσκολευτικα παρα πολυ να βρω την
    καταλληλη!Αλλα θα σε προτεινω σε οποιον θα χρειστει απο εδω και περα!!
    @Τζουλια απο οτι βλεπεις ειμαι σε αλερτ!!χαχαχα Περιμενω πηπως παιξει καποιο
    κουιζ!!Ξερεις εσυ. . .
    Φιλακια πολλα

  3. exo to idio akrivos oneiro kai elpizo na to kano pragmatikotita!
    ton oktovrio ksekinao mathimata…
    elpizo na exo tin idia tixi!!!
    xixi!
    sygxaritiria!

  4. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ
    Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΟΣΟ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ bbgirls.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!

  5. Μπράβο στο κορίτσι!! Μπράβο γιατί κυνήγησε το ονειρό της και τα κατάφερε!!! Ξεχωριστό το δώρο που κάνετε σήμερα και ελπίζω να το κερδίσει καμια μέλλουσα νυφούλα!!! Fingers crossed οτι θα δούμε και νύφη στο bb!!!!

    Καλημέρα κούκλες!!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΤΖΟΥΛΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΥΦΗ, ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

  7. Συγχαρητηρια,Teo! ωραια δουλια.εγω δεν θελω να συμμετεχω στο διαγωνισμος.

  8. Χαίρομαι για εσένα μου αρέσει κι εμένα πολυ το μακιγιάζ αλλα σπούδασα εντελώς άλλο πραγμα!
    Πάντως τρομερό timing γιατί παντρευομαι το Σεπτέμβρη και έψαχνα make up artist!!!! Πολύ ωραίο το μακιγιάζ που έκανες στην κοπέλα!!!
    Ελπίζω να κερδίσω!!! 🙂
    Καλημέρα!!!!

  9. Καλημέρα Τζούλια μου! Πραγματικά η Teo κάνει φανταστική δουλειά και η σελίδα της είναι υπέροχη… της εύχομαι καλή αρχή και πάντα επιτυχίες! Αυτό το καλοκαίρι δεν έχω γάμους, προς το παρόν, αλλά από Σεπτέμβριο θα γίνει χαμός και ήδη έχω σημειώσει το τηλέφωνό της!! Φιλιά!

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΜΑΣ! ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ…
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ…

    ΤΕΟ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

  11. bravo, bravo, k pali bravo! dn yparxei tipota pio aisiodoxo apo anthrwpous pou kinigane ta oneira tous k ta vlepoun na ylopoiountai!!elpizw na kerdisw giati mporei na min pantreuomai, alla exw na paw se gamo poly kontinis filis k to makigiaz tha itan o,ti prepei!mia glykia kalimera se oles!!!!

  12. Τεο καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα.. Φοβερός συνδυασμός επαγγελμάτων (απο την παραγωγή στην κατανάλωση που λένε..Χι,χι!)Και εμένα ένα απο τα όνειρά μου είναι να κάνω σπουδές πάνω στο μακιγιάζ και την αισθητική, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη! Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κ αυτό.. Τζούλια συγχαρητήρια που ανακαλύπτεις συνεχώς νέα ταλέντα και μάλιστα φροντίζεις και για την προβολή τους, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο! Keep up!! Ευχαριστούμε για το δωράκι!

  13. Συγχαρητηρια και μπραβο σου που τα καταφερες και εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα,φαινεται οτι αγαπας αυτο που κανεις.θελω πολυ να κερδισω,εχω να παω σε 2 γαμους αυτο τον μηνα..

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΟ!ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΠΑΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ

  15. Καλημέρα σε Julia & σε όλα τα κορίτσια !!!

    Συγχαρητήρια Θεοδώρα! Πραγματικά ένα καλό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό και ειδικότερα για μια τόσο ξεχωριστή ημέρα..!!

    @Despoina η ώρα η καλή!! Ελπίζω εσύ να κερδίσεις!! Θα ήταν πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλες μας ακόμη και όσες δεν σκοπεύουν να παντρευτούν άμεσα να δουν τον εαυτό τους με ένα επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ..! Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το ιδανικότερο θα είναι να κερδίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενες! Γι αυτό κορίτσια όσες σκοπεύετε να παντρευτείτε άμεσα ξέρετε την διαδικασία και καλή τύχη σε όλες σας!Έτσι και αλλιώς για όλες εμάς που δεν σκοπεύουμε άμεσα εάν το θελήσουμε εφόσον έχουμε έκπτωση πάλι κερδισμένες είμαστε! Ευχαριστούμε!

    φιλιά!

  16. kalimera julia bbgirls!!!
    synxaritiria sto koritsaki mas!!!kali epityxia sto neo sou ksekinima Teo!!!poly oraia h douleitsa sou!!!!

    ps ego eimai ektos diagonismou 🙁 !!!!

  17. Exw dei douleia tis Theodoras kai borw na pw mono ta kalutera!Exw na paw se ena gamo to savvato kai 8a xarw polu na tin gnwrisw apo konta kai na afe8w sta ebeira xeria tis gia ena ekpliktiko epaggelmatiko makigiaz!

  18. Να είσαι πάντα καλά, να δημιουργείς και να μας ομορφαίνεις πάντα!
    Καλή συνέχεια!!

  19. μπραβο στην κοπελα που καταφερε οτι ηθελε.αν κ δεν εχω καποιο ιδιαιτερο γεγονος αυτην την περιοδο θα με ενδιεφερε να δοκιμασω κ εγω το μακιγιαζ απο τα χερακια της…….

  20. ο,τι πρεπει για τον γαμο της ανιψιας μου!!!

  21. Μπράβο Teo, καλή σταδιοδρομία, πολλές επιτυχίες σου εύχομαι ολόψυχα.
    Είσαι νέα,όμορφη, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία.Δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για την σίγουρη επιτυχία.
    Σίγουρα θα σε προτιμήσουμε σε ότι μας χρειαστεί.

  22. Πολυ ωραια δουλεια.Την καταλαβαίνω απολυτα την Θεοδωρα γιατι ειχα και γω την αγαπη για το μακιγιαζ και πριν 8 χρονια ενω ειχα τη δουλεια μου πειρα και πτυχιω στο μακιγιαζ και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κανω αυτο που αγαπαω.καλο ξεκινημα στην τεο και μπραβο στην τζουλια που εδειξε την δουλεια της.

  23. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

  24. Συγχαρητήρια Θεοδώρα! Μα τι «χέρι» είναι αυτό που έχεις;! Σε ζηλεύω που κυνήγησες τελικά το όνειρο σου και τα κατάφερες!

    Κούκλα(μα πολύ κούκλα όμως), πολυτάλαντη(καταπληκτική δουλειά και με το βίντεο, το βλέπω πολλές φορές, θα σου κλέψω αρκετές από τις τεχνικές σου χιχιχι) και καλό κορίτσι;! Killer συνδυασμός!

    Σου εύχομαι πολλές και καλές δουλειές !!!

  25. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθεί κανείς τα όνειρά του!Δεν καταφέρνουν όλοι να κάνουν ως επάγγελμα αυτό που τους αρέσει!
    Καλή αρχή!
    Τέλειο δώρο για μας τις μέλλουσες νυφούλες!

  26. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΤΕΟ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!

  27. Συγχαρητήρια στην Τεο που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα!Τις εύχομαι καλές δουλειές!

  28. Δεν γίνομαι νύφη ούτε κάποια φίλη μου. Παρ΄όλα αυτά χαίρομαι που ακολούθησε το όνειρό της και τελικά το είδε να γίνεται πραγματικότητα. Η ζωή θέλει σεμνότητα ακόμη και στα όνειρα και ανταμείβει την επιμονή, την υπομονή και την αγάπη νάρθει στη ζωή σου αυτό που ονειρεύεσαι. Εγώ κρατώ τα στοιχεία της ΤΕΟ γιατί η αλληλεγγύη ειδικά αυτή την περίοδο είναι αγαθό για να ζούμε καλά εμείς και οι συνάνθρωποί μας. Θα της τηλεφωνήσω γιατί αγαπώ το μακιγιάζ αλλά δεν “τόχω” βρε παιδί μου και ένα σεμινάριο μου είναι απαραίτητο. Καλή δουλειά και καλή επιτυχία Τεό ! ! ! Καλή επιτυχία στα κορίτσια που σκοπεύουν να ζήσουν το όνειρό τους και χρειάζονται τα χέρια της Τεό.

  29. Καλησπέρα Τζούλια & bbbgirls! Να’μαι και γω το ψοφίμι, απαπα δε θα’ρθει το ΣΚ δε θα σηκωθώ από το κρεβάτι μου!
    Μπράβο στην Θεοδώρα – Τeo και συγχαρητήρια που ακολούθησες αυτό που σου αρέσει και έχεις και φοβερό ταλέντο σε αυτό!! Μπράβο σε όλα τα πολυτάλαντα bbgirls!
    Μη με βάλεις εμένα Τζούλια στην κλήρωση δεν έχω να κάνω καμμία grande εμφάνιση οπότε καλύτερα να το κερδίσει μια υποψήφια νυφούλα!
    Άσε που με τα κόλπα της Ιωάννας (και τώρα και της Teo) έχω γίνει εξπέρ και βάφομαι σε χρόνο dt!
    Φιλάκια πολλά!!

  30. Τζούλια και bbgirls….
    Δεν έχω λόγια….μόλις άνοιξα το laptop
    και είδα όλα τα σχόλια σας….
    η ΑΓΚΑΛΙΑ σας είναι τεράστια
    Σας ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου…
    Καλό βράδυ σε όλες….
    xxx

  31. Καλησπέρα Τζούλια!Είναι πολύ καλό να παρουσιάζεις επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους!! Πολύ καλή η δουλειά της Τεό!

  32. Μου άρεσε πάρα πολύ η δουλειά της και σίγουρα θα την προτιμήσω όταν έρθει η ευκαιρία!
    Επειδή όμως αυτό τον καιρό δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο event, δεν θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό δίνοντας έτσι την ευκαιρία να το κερδίσει κάποια που θα το χρησιμοποιήσει άμεσα!!!
    Και είναι ημέρες όπου η αλληλεγγύη πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε μας δραστηριότητα…
    ΥΓ Τζούλια, για άλλη μια φορά μπράβο σου, που δίνεις βήμα σε ικανούς ανθρώπους που θέλουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους!!!

  33. Πραγματικα παρα πολυ ωραιο το βιντεακι σας και η δουλεια του μακιγιαζ σας εξαιρετικη!! Θα ηθελα παρα πολυ να κερδισω τον διαγωνισμο οχι για μενα αλλα για την τρεληηηη φιλη μου Λενα που παντρευεται τον Αυγουστο τον καλο της καρδιας της Δημητρη!

  34. συγχαρητηρια και καλες δουλειες αυτες τις δυσκολες εποχες. ωστοσο μην φοβασαι γτ εχεις ταλεντο και φαινεται.. ελπιζω να σου ελθουν ολα οπως τα θες κοριτσαρα μου!

  35. @Teo, μπράβο που ακολούθησες την καρδιά και το όνειρο σου! Καλή επιτυχία και καλές δουλειές! Κι είσαι και μια κούκλα…! Φτου σου!

    @Julia: Πάντα με ευαισθησία κι αγάπη στηρίζεις τα κορίτσια σου… Μπράβο και σ’ εσένα!

    Φιλάκια!

  36. krima pou einai mono g athina…alla den peirazei!yperoxo dwro g opoies kerdisoun!good luck!!

  37. Μπράβο στο δικό μας κορίτσι. Καλές δουλειές 🙂

    Υ.Γ. Και εγώ εκτός διαγωνισμού

  38. Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Πραγματικά όχι μόνο από τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η δουλειά σου, το ταλέντο σου, αλλά ακόμα και στο δικό σου πρόσωπο φαίνεται ότι σου αξίζει η επιτυχία. Διότι μια προσεγμένη make up artist που δείχνει την δουλειά της καταρχήν στο δικό της πρόσωπο, εμπνέει σιγουριά! Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!

  39. Pragmatika sygxaritiria pou exei kanei to hobby tis epaggelma kai to diaskedazei…!!!!!!! Makari na mou dwthei i eukairia na dimiourgisei kai se mena!!!!

  40. Πρέπει να πω ότι ως μέλλουσα νύφη, θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω τη δουλειά της Teo, ακόμα κι αν δεν κερδίσω στο διαγωνισμό… Συγχαρητήρια!

  41. θα το ηθελα πολυ κι εγω για ναμαι κουκλα στη γιορτη που εχω να παω!

  42. καλημέρα σε όλες!
    Μακάρι να κερδίσω, είναι τέλεια η δουλειά σου.
    Πολλά φιλιά

  43. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΩ…

  44. kataplhktiko…!!! para polu kalh douleia..!! kai fusika teleio dwro..!! 😀

  45. μπραβο σου για το αποτέλεσμα και που τόλμισες να κυνηγησεις αυτο που αγαπας!!!!

  46. Μακαρι να κερδισω!!καλη επιτυχια σε ολους!!<3

  47. Fantastikh doyleia. Xilia mprabo. Makari na kerdiza. To kalytero doro gia to gamo mou.

  48. και επειδή είμαι ολίγον τι αργοστροφη, τώρα είδα αυτό το ποστ!
    Τελικά έχουμε εδώ στην παρέα εκτός απο πανέμορφα κορίτσια και ταλαντούχα!! Από τη μια η Ιωάννα και απο την άλλη η Θεοδώρα…. μπράβο σας! και ξεσκονίζω και εγώ τις γνώσεις μου απο τη σχολή!!!!

  49. Όταν κυνηγάς αυτό που αγαπάς πολύ, πάντα πετυχαίνεις. Συγχαρητήρια, εύχομαι να σου έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείς. Πάντα επιτυχίες και καλές δουλειές, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνούμε.

  50. Καλησπέρα!!

    Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο!!
    Οτι πρέπει για της μέλλουσσες νύφες!! 😉

    Καλή επιτυχία!!

  51. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!

  52. μακάρι να το κερδίσω γιατι φαίνεται οτι κάνεις ωραία δουλειά

  53. Πολύ καλή δουλειά με τέλειο αποτέλεσμα. Ολες οι γυναίκες με το κατάλληλο μακιγιάζ γίνονται ΘΕΕΣ!!! Συγχαρητήρια…

  54. Μπραβο που καταφερες να κανεις αυτο που τελικα θες! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα στο βιντεο και να πω κι εγω οτι εισαι μια κουκλα. Κι επειδη εχω γαμο πολυ κοντινής συγγενή, μακάρι να κερδισω! Καλη μας τύχη λοιπον!

  55. Καλησπέρα αγαπημένες!!

    Οι τυχερές που θα απολαύσουν ένα επαγγελματικό νυφικό και δοκιμαστικό μακιγιάζ από τα μαγικά χέρια της Θεοδώρας είναι οι:

    Despina (despina5380)

    και

    Margarita (renia)

    Κορίτσια θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε και φωτογραφίες σας!!

  56. ayto poy theloyme na kanoyme stin zwi mas apo mikres kai to ypostirizoyme mexri teloys tote exoyme ayta ta apotelesmata sygxarithria!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.