Η μάσκαρα Lancome Hypnose “Star” (και άλλα…)

 

Τις προάλλες, έλαβα ένα πολύ γλυκό mail από τη Νεκταρία, η οποία βρίσκεται στην πανέμορφη Τζια και εκτελεί χρέη αγροτικού ιατρού. Χαίρομαι πολύ όταν λαμβάνω αυτά τα mails και μάλιστα η Νεκταρία μου εκμυστηρεύτηκε ότι αν και δεν σχολιάζει συχνά στο bb, εντούτοις αγαπά την παρέα μας και της αρέσει να ενημερώνεται συχνά για οτιδήποτε αφορά τον χρωματιστό κόσμο της ομορφιάς.

 

Σας το έχω πει και θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά, παρόλο που το bb μας έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά, προσπαθώ στο μέτρο του δυνατού, να απαντώ σε όλες σας ξεχωριστά. Ελπίζω να το καταφέρνω, αν και σε εβδομάδες που ταυτόχρονα υπάρχει διαγωνισμός στο bb και τα σχόλια που πρέπει να διαβάσω και να επεξεργαστώ μέσα σε πέντε μέρες ξεπερνάνε τις 2.000 είναι λογικό, κάποιες φορές να ξεφύγει και κάτι.

 

Και μια που μιλάμε για mails, δυστυχώς κατά καιρούς λαμβάνω και κάποια στα οποία, δεν μπορώ να απαντήσω. Και θα σας εξηγήσω το λόγο. Μάλλον.. θα το ξεκινήσω διαφορετικά…

 

Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, εκεί γύρω στα 15 με 16 που αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματίζεται μια ιδέα στο μυαλό σου για τον μελλοντικό σου επαγγελματικό προσανατολισμό και βέβαια, αν ήξερα ότι οι επαγγελματικές μου ανησυχίες θα με έβγαζαν στον δρόμο του beauty editing, θα σπούδαζα Χημικός (16 είχα στη Χημεία, με λίγη προσπάθεια, νομίζω θα τα κατάφερνα…) Φαντάζομαι, θα ήταν μαγικό, να βρισκόμουν σε συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάσεις προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με εξελιγμένες φόρμουλες και όχι μόνο να καταλάβαινα σε βάθος ότι νέο έχει να προσφέρει η επιστήμη της Χημείας στην κοσμετολογία (χωρίς να χρειάζεται να διαβάζω για ώρες, σαν να ξαναδίνω εξετάσεις κάποια πραγματικά, πολύ λεπτομερή και εξειδικευμένα Δελτία Τύπου) αλλά επιπλέον με την εμπειρία μου και τη γνώση μου ίσως και εγώ κάποια στιγμή να μπορούσα να σκεφτώ κάποια νέα φόρμουλα. (σε έναν ιδανικό κόσμο όλα τα παραπάνω, δεν αντιλέγω…)

 

Όσο λοιπόν θα σπούδαζα Χημικός ή Χημικός Μηχανικός, ταυτόχρονα θα έκανα και εντατικά σεμινάρια, στο μακιγιάζ, στην κομμωτική και στις νέες τεχνικές που αφορούν το μανικιούρ και το πεντικούρ.

 

Ξαναλέω λοιπόν, ότι σε έναν (εντελώς) ιδανικό κόσμο για να μπορώ να προσληφθώ και το job description μου, να γράφει Beauty Editor, θα έπρεπε να έχω κάνει όλα τα παραπάνω.

 

 

 

 

Σαφώς και αυτό δεν ισχύει πουθενά. Οι δημοσιογράφοι, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχουν σπουδάσει κάτι άλλο και μετά με κάποιον τρόπο, μπαίνουν στα media και εξειδικεύονται, σε κάποιο κομμάτι. Beauty Editor, Fashion Editor, Travel Editor,  Features Editor, Food Editor, Style Editor (στα περιοδικά) και βέβαια πολιτικοί συντάκτες, οικονομικοί συντάκτες, αθλητικοί συντάκτες, πολιτιστικοί συντάκτες, ιατρικοί συντάκτες, αστυνομικοί συντάκτες – μπορώ να γράφω ατελείωτα…- στις εφημερίδες, τα ηλεκτρονικά και εσχάτως τα digital μέσα.

 

Μα καλά, για mails δεν μιλάγαμε; Τέλος πάντων, μετά την παραπάνω  τεράστια παρένθεση συνεχίζω: Λυπάμαι πολύ που δεν απαντώ σε κάποια mails όταν για παράδειγμα με ρωτάτε πως να κάνετε κάποια εξειδικευμένη τεχνική βαφής μαλλιών (αν είχα κάνει τα παραπάνω που σας έλεγα, ενδεχομένως θα ήξερα) Ή όταν μου λέτε πώς να κάνετε μόνες σας, μανικιούρ με τζελ (επίσης θα το ήξερα…) Ή όταν θα φορέσετε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα, τι μακιγιάζ πρέπει να κάνετε…

 

Μάλλον για να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής, σαφώς και μπορώ να απαντήσω και από όσα έχω δει, ακούσει, μάθει, μέσα από την εμπειρία μου, το πιο πιθανό είναι να σας απαντήσω σωστά. Αλλά δεν το κάνω. Διότι δεν θέλω να έχω ούτε μια αμφιβολία στις χίλιες ότι αυτό που θα πω δεν θα είναι το σωστό ενώ επίσης, σιχαίνομαι τους ξερόλες. Ξερόλας δεν είμαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δίνω λόγο και βήμα σε αυτούς τους επαγγελματίες, που σίγουρα γνωρίζουν παραπάνω από μένα στον τομέα τους και την τέχνη τους.

 

 

Συνεχίζω (διότι ξερόλας μπορεί να μην είμαι, αλλά πολυλογού πάλι… ε, αγάπες μου, κανείς δεν είναι τέλειος…) για να σας γράψω μια φράση από το mail της Νεκταρίας, που μου έδωσε την ιδέα για το σημερινό post.  Σε κάποιο σημείο λέει: «Προσπαθώ, λοιπόν, όποτε μου το επιτρέπει η καθημερινότητά μου, να ξεκλέβω λίγο χρόνο και να ρίχνω μια ματιά στις αναρτήσεις που έχουν προηγηθεί, αν και, όσο να ’ναι, χάνω “επεισόδια”… Γι’ αυτό και θα ’θελα με αυτό το μήνυμα να πω έτσι συγκεντρωτικά, σε σένα και σε όλη την ομάδα σου, πόσο μου φτιάχνει το κέφι το beautyblog, πώς μου καλύπτει την ανάγκη να μαθαίνω και να ενθουσιάζομαι με ό, τι καινούριο κυκλοφορεί στο χώρο της ομορφιάς, ανάγκη που νομίζω μόνο μεταξύ γυναικών μπορεί να γίνει αντιληπτή- άντε να εξηγήσεις τώρα σε άλλους, γιατί πετάς απ’ τη χαρά σου, μόλις η αγαπημένη σου εταιρεία λανσάρει καινούρια μάσκαρα!!….

 

 

Ναι, η ιδέα για το σημερινό post, μου ήρθε από αυτή την τελευταία πρόταση.. Και αν και η Νεκταρία τελικά δεν μου είπε ποια είναι η αγαπημένη της εταιρεία, ούτε και ποια η αγαπημένη της μάσκαρα, μου ήρθε στο μυαλό αυτόματα, η προσθήκη της Lancome στην σειρά Hypnose. H ολοκαίνουργια μάσκαρα Hypnose Star (με πρωταγωνίστρια την “the one and only star”, Βetty Boop που ποζάρει μα μαζί με την Daria Werbowy) είναι αυτή που έχω τώρα στο νεσεσέρ μου, και σας είχα υποσχεθεί ότι κάποια στιγμή θα σας κάνω και ένα σχετικό post.

 

 

 

Είναι όμως μια καλή αφορμή, να θυμηθούμε όλη την γκάμα των Hypnose και επειδή πολλά έγραψα πάλι σε αυτό το post, σας έχω από κάτω, μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία, για να δείτε όλη τη γκάμα και ποιες ακριβώς ανάγκες, καλύπτει κάθε μια Hypnose

 

Ηypnose: Για πλούσιο όγκο, ο οποίος δημιουργείται με κάθε πέρασμα της μάσκαρα, πάνω στις βλεφαρίδες (buildable)

Hypnose Precious Cells: Διαχωρίζει μια μια τις βλεφαρίδες και τους δίνει όγκο (definition)

Hypnose Drama: Άμεσος όγκος και έντονες βλεφαρίδες (intense)

Hypnose Doll Eyes: Ανοίγει το βλέμμα, δίνει όγκο, μήκος και «ανασηκώνει» τις βλεφαρίδες (wide eye look)

Hypnose Star: Ultra glam όγκος και μάκρος (show-stopping eyes)

 

 

 

H Lancome Star πάντως, από τη δική μου εμπειρία έχει αυτό το καταπληκτικό βουρτσάκι που σας έλεγα, το οποίο πιάνει ακόμα και τις πιο μικρές τριχούλες στο εσωτερικό του ματιού, αυτές που με πιο παχύ βουρτσάκι εγώ απλώς βαριέμαι να βάψω. Οι χρωστικές της είναι έντονα μαύρες και η φόρμουλα εμπλουτίζεται με έλαια που αντανακλούν το φως, για λαμπερό αποτέλεσμα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο και δυστυχώς, δεν γνωρίζω ακόμα την τιμή της.

 

 

 

 

Τέλος, σε ευχαριστώ Νεκταρία για την ιδέα αυτού του post. Και μια που όπως ακριβώς είπες, είμαστε μια παρέα γυναικών, και η Betty Boop, το απόλυτο ΒΒ girl (και με ονοματεπώνυμο!!!) σήμερα, σου κλείνει το μάτι και σου τραγουδάει με νάζι… “boo-boo-bee-doo” !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Και για όσες αναρωτιέστε, ήταν η Marylin, που “έκλεψε” το τραγούδι από την Betty, and not the other way round..)

 

 

53 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Τη ζηλεύω λιγάκι τη φίλη που μένει στη Τζια, αλλά σιγά-σιγά θα το ξεπεράσω…
    Μου αρέσουν οι μάσκαρα της Lancome… πολύ!
    Εχω την Precious Cells και είμαι ιακνοποιημένη, αλλά βλέποντας τη γκάμα της εταιρίας, ομολογώ ότι έχω μείνει πολύ πίσω …

  2. @Angelina: Καλημέρα!! Πολύ καλή η Precious Cells, όσο για Τζια, μια ωρίτσα είναι…

  3. Καλημέρα Τζούλια, bbgirls !!!!Ωραία η ιδέα για το Post που σου έδωσε η φίλη Νεκταρία !! Μου αρέσει τρελά η Betty Boop τα παλιά ασπρόμαυρα κόμικ που εμφανιζόταν στην τηλεόραση ήταν αξεπέραστα και το γελάκι της φοβερό! Μου έφτιαχνε τη διάθεση!
    Όσο δε για τη Lancome έχει από τις καλύτερες μάσκαρα και η doll eyes είναι από τις καλύτερες της αγοράς κατά τη γνώμη μου. Η καινόυρια η star απ’ ότι βλέπω Τζούλια έχει ίδιο βουρτσάκι ε?
    Φιλάκια πολλά!!!

  4. kalimera!genika ta kallintika tis lancome exoun eksairetiki poiotita omws an kai xrisimopoiw xronia tin hypnose eipa auti ti fora na agorasw tin precious cells kai apogoiteutika.to apotelesma einai poli metrio oses fores kai na perasw tis vlefarides mou fainontai leptes kai sxedon avafes 🙁

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ bbgirls.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΦΙΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΣ LANCOME ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΖΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ..

  6. @BeautyBlog : το ζήτημα δεν είναι να πας για λίγο… το θέμα είναι να είσαι εκεί μέχρι να χαλαρώσει κάθε νεύρο και κάθε κύτταρο… ευσεβείς πόθοι!

  7. Πολλές πολλές καλημέρες!Χτύπησε φλέβα η Lancome!Νομίζω πως όλες μας λατρεύουμε την Betty!!Πέραν αυτού θεωρώ πως η Lancome έχει σίγουρα τις καλύτερες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ!Το βουρτσάκι της φαίνεται να είναι από αυτά που συμπαθώ περισσότερο, μιας και έχω αρκετά μικρούλες βλεφαρίδες!Μοιάζει πολύ με αυτό της Doll Eyes ή είναι η ιδέα μου?

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΘΙΞΕΣ!!!ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!!
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ…ΛΕΠΤΕΣ,ΑΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΣ!!!ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!!!ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ!!!!
    ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!!ΑΛΛΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!:)

  9. ΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ LANCOME ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ….
    ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ….

  10. einai polu kali maskara!!!!tin dokimasa tuxaia kai emeina polu euxaristimeni….!!!!

  11. Καλημέρα Τζούλια!!! Για άλλη μια φορά το post σου ήταν ξεσηκωτικό … Έχω πάθος με τη μάσκαρα και τη θεωρώ το απαραίτητο στοιχείο στο μακιγιάζ μου, οπότε τώρα που τελειώνει αυτή που έχω λέω να το κάνω το βήμα για αγορά της Hypnose Star από την Lancome!!!

  12. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Τι είπες τώρα Βασιλική;; Ενα από τα καλύτερα beauty tips που έχω ακούσει!!!!

  13. Ax ti glykeia kai sexy h Betty Boop!! 🙂 Den exo dokimasei pote mascara tis Lancome alla tha ithela poly na dokimaso tin hypnose drama!!

  14. Καλημέρες!!!
    καταρχάς, να σχολιάσω το:
    @Angelina to @BeautyBlog : “το ζήτημα δεν είναι να πας για λίγο… το θέμα είναι να είσαι εκεί μέχρι να χαλαρώσει κάθε νεύρο και κάθε κύτταρο… ευσεβείς πόθοι!”
    Πω πω, πόσο δίκιο έχεις… Αυτό το συναίσθημα/ανάγκη/ευσεβή πόθο μου είχε βγάλει η Νίσυρος, αλλά δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να μείνω αρκετά…
    Όσο για τη Betty Boop, απλά δεν έχω λόγια, την αγαπώ!!!!
    Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ την Hypnose και φοβάμαι να την αλλάξω (την έχω αιώνια στο νεσεσέρ μου, έχω βγάλει και φωτό για να σου στείλω Τζούλια, αλλά δεν έχω γράψει το script that goes with it…) αλλά νομίζω ότι την συγκεκριμένη νέα μάσκαρα ΠΡΕΠΕΙ να τη δοκιμάσω! (έχω βέβαια άλλη μια Hypnose σε στοκ, αλλά ίσως με όταν κυκλοφορήσει την έχουν σε καμιά καλή προσφορά!)
    Καλή σας μέρα από το καλοκαιρινό Ρέθυμνο!
    xxx

  15. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Σωστό tip, το κάνω κι εγώ (αν τυχόν έχω ξεμείνει) και το κάνω επίσης με τις νέες μάσκαρα, όταν στην αρχή αφήνουν μεγάλη ποσότητα προϊόντος- όσο προσεκτική κι αν είσαι. Χτενίζω με το αγαπημένο μου αυτό βουρτσάκι κι όλα τέλεια!

    @Beautyblog: Όσο κι αν είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα ξερόλα, εντούτοις είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια σου έχουν εμπιστοσύνη σε σένα, γι’ αυτό και σε ρωτάνε κάποια πράγματα, οπότε μη φοβάσαι ότι θα χαρακτηριστείς έτσι. Είναι σαφώς δεκτή και σεβαστή η θεωρία σου να αποφεύγεις να απαντήσεις, αλλά πιο λογικό θα μου φαινόταν να μην απαντάς λόγω χρόνου… (συγνώμη, Τζούλια μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ…) Εξάλλου, δε θα άφηνες τα κορίτσια σου να εκτεθούν, έτσι δεν είναι;

    Αγαπάμε Betty κι αγαπάμε Τζούλια!!! 🙂

  16. @όλες: Η Stella, που είναι; Την έχει “δει” καμιά σας, γιατί μας έλειψε…

  17. Μια δροσερή καλησπέρα σε όλα τα bbgirls και φυσικά στην αγαπημένη Τζούλια μας! Μπράβο στην Νεκταρία που σου έδωσε την αφορμή γι’αυτήν την υπέροχη ανάρτηση….. Έχει απόλυτο δίκιο και δανείζομαι τα λόγια της: “ενθουσιάζομαι με ό, τι καινούριο κυκλοφορεί στο χώρο της ομορφιάς, ανάγκη που νομίζω μόνο μεταξύ γυναικών μπορεί να γίνει αντιληπτή- άντε να εξηγήσεις τώρα σε άλλους, γιατί πετάς απ’ τη χαρά σου, μόλις η αγαπημένη σου εταιρεία λανσάρει καινούρια μάσκαρα!” Πολλά φιλιά!

  18. Τζούλια από χθες στο Post με τα timotei ήθελα να το πω έλεγα να ρωτήσω τη γνώμη της και ήθελα να τη ρωτήσω και για λάδι από ιβίσκο που πήρε κάπου το μάτι μου πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω!!!
    Ακόμη όσο για τις συμβουλές συμφωνώ με Αντριάννα!!!

  19. Καλημερα ομορφες!!
    Την μασκαρα της lancome την εχω δοκιμασει απο δειγματα και ολα ηταν τελεια απο θεμα εφαρμογης δεν κομπιαζουν ουτε ξεφαφουν. . .και απο οτι φενεται η καινουρια θα ειναι σουπερ!
    Το κολπακι με το να κραταω το βουρτσακι το κανω και εγω στην αρχη για να βαζω
    καστορελαιο στις βλεφαριδες μετα σε καποια αλλη μασκαρα που δεν με καλυπτε το δικο της βουρτσακι!
    Αυτο που με τρελαινει στο bb ειναι οταν ψαχνουμε η μια την αλλη!!
    Αληθεια @ Τζουλια η @Στελιτσα οντως που ειναι??
    Φιλακια χχχ

  20. Εδω ειμαι, κορίτσια εδω είμαι καλημέρα, καλημέρα!! Σαν την τρελλη σε κλασματα του δευτερολεπτου διαβαζω τα post, σαν θεοτρελλη σε κλασματα των κλασματων διαβαζω τα σχολια σας. Να φανταστειτε αν δεν επαιρνε το ματι μου το ονομα μου, ουτε που θα εγραφα παλι… Πως γινεται να τρεχω σαν τρελλη αυτο τον καιρο και να μη φτανω, ουτε που το ‘χω καταλαβει… σας φιλω, εδω ειμαι παντως να ξερετε, απ΄τη γωνια σας παραφυλαω…
    ΥΓ Να φαναστειτε δεν εχω προλαβει να δω, ουτε το τελευταιο βιντεακι της Ιωαννας….

  21. Τζούλια , είσαι η πρωθυπουργός μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν μας δίνεις μια συμβουλή/μας προτείνεις κάτι κλπ το έχει ψάξει πολύ το θέμα και γι’αυτό σε αγαπάμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα ! Ξερόλας εσύ ? Με τίποτα δεν θα πίστευα κάτι τέτοιο . Εγώ δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μάσκαρα της Lancome αλλά σκέφτομαι σοβαρά να επενδύσω σε μια ποιοτική μάσκαρα γιατί βαρέθηκα τις “μέτριες” καταστάσεις ( μέτριος όγκος , μέτριο μήκος κλπ ) . Θα μου πρότεινες τη συγκεκριμένη ?

  22. @Mous-Mous: Θα σου την πρότεινα Αγάπη. Την έχω και εγώ στο νεσεσέρ μου και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Αλλά νομίζω το καλύτερο είναι να κάνεις πρώτα ένα τεστ 🙂

  23. Καλησπέρα bbgirls!Τζούλια είμαι σίγουρη ότι όλα τα κορίτσια συμφωνούμε στο εξής…ό,τι & να είχες σπουδάσει,όσα πιο πολλά & να ήξερες σε επαγγελματικό επίπεδο,δεν θα είχε καμιά διαφορά σε αυτά πιυ μας προσφέρεις,μας συμβουλεύεις & στα συναισθήματα που μας γεννάς με κάθε νέο ποστ & ιστορία σου…!η mascara hypnose doll eyes ήταν μια ευχάριστη έκλπηξη για ‘μένα,όντως έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα & επίσης έχει & ένα ανεπαίσθητο άρωμα που μ’αρέσει πολύ στα beauty προϊόντα.παρ’όλα αυτά την πρώτη θέση στην καρδιά μου & στο νεσεσέρ μου καταλαμβάνει η lash power extension visible mascara της clinique,η οποία μακραίνει & διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μου με μαγικό τρόπο & είναι & αδιάβροχη.δεν την αλλάζω με τίποτα!φιλάκια σε όλες σαςςς!

  24. KANENAΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΚΕ UP EΡΧΕΤΑΙ???
    ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ….

  25. Τζούλια μου, δε μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου έδωσες με αυτό το post!!! Όχι μόνο για την άμεση ανταπόκρισή σου στο μήνυμά μου, αλλά και γιατί η όλη συγκυρία μοιάζει ’’καρμική’’: η αγαπημένη μου εταιρεία για μάσκαρα είναι όντως η Lancome (στο νεσεσέρ μου κατοικούν ταυτόχρονα η Hypnose,η Doll Eyes,η Precious Cells,η L’Extreme), και όταν πριν από λίγες μέρες είχες αναφέρει τη Star, ανυπομονούσα πότε θα είναι διαθέσιμη να τη δοκιμάσω!! Σ’ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη αντιμετώπιση (θέλω να πάρω την ανάρτηση και να την κορνιζάρω…!!), είσαι καταπληκτική!
    Και μια ανοικτή πρόσκληση προς όλη την παρέα του beautyblog: Θα χαρώ απίστευτα, αν ο δρόμος σας φέρει προς την πανέμορφη Τζια, να με αναζητήσετε, να γνωριστούμε και από κοντά! Γιατί το νησί είναι ομολογουμένως πανέμορφο, μια ανάσα από την Αθήνα, με υπέροχες, ήσυχες παραλίες(άλλο που εγώ, με τις τρελές εφημερίες που κάνω, έχω προλάβει να κάνω μόνο τρία μπάνια…κάτι είναι κι αυτό βέβαια…) 🙂

  26. Αχ Lancome…απωθημένο θα μου μείνεις! Έχω την Doll Eyes σε δειγματάκι από περιοδικό. Κλαψ κλαψ, άτιμο χαμηλό budget! Η κολλητή μου έχει γυρίσει όλα τα καλλυντικά της αποκλειστικά σε Lancome(σίγουρα είναι μαυραγορίτισσα!) και είναι ενθουσιασμένη!
    Καλημέρες κορίτσια!

  27. @Αnna_chlk: Αννούλα, νομίζω πρέπει να κάνεις μια “επιδρομή” στο νεσεσέρ της κολλητής σου!!

  28. latrevw betty boo!!!yperoxi!!!!kai m aresoun poli kai oi mascares tis lancome!!tis 8ewrw korifees!!!einai tsimpimenes oi times tous alla aksizoun kate cent tous!!!apla tin teleftaia fora pira mia ap duty free kai den m arese ka8olou opws mirize…mirize san oinopnevma!isws n etixe!!pandws einai korifi sto eidos tous!!
    latrepsa tin siskevasia st kenourio!!toso yperoxi!!!
    den exw dokimasei kati allo ap lancome…en opsi xamilou budget…alla kaaapoia stigmi..isws er8ei i wra tous!!xixi!!
    filia pollaaa!!
    p.s.ondws mono edw nomizw pws katalavenoun tin latreia m g ta kalindika kai oxi mono.exw k files p den asxoloundai(den tis katalavenw eilikrina) 😛

  29. Ίσως δεν ήμουν πολύ ξεκάθαρη στο post αγαπημένες, οπότε εξηγώ: Σαφώς και γνωρίζω πάρα πολλά και έχω και πολύ μεγάλη πείρα γύρω από το δημοσιογραφικό κομμάτι της ομορφιάς, αλλιώς δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω το bb πριν από σχεδόν τρία χρόνια και μέσα από αυτό να σας δίνω καθημερινές συμβουλές και να μοιράζομαι απόψεις, είτε μέσα από post, είτε σε mails που μου στέλνετε. . Η μόνη μου ένσταση είναι η εξής και θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Ξέρω πολύ καλά ας πούμε την μέθοδο για ανταύγειες balayage, αλλά δεν είναι δυνατόν να ξέρω αν ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και τις υφές των μαλλιών – ειδικά αν δεν βλέπω μπροστά μου την κοπέλα που θα μου κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση. Αυτή είναι ας πούμε μια ερώτηση, που το σωστό είναι να απαντηθεί μόνο από μια επαγγελματία, hair-stylist.

  30. @Nektaria: Αλήθεια το λες;;;; Είναι πραγματικά αυτή η αγαπημένη σου εταιρεία;;;;; Ε, τέλος. Τα bb girls εκτός όλων των άλλων, έχουν και τηλεπάθεια!!!

    BB girls: Μήπως ήρθε η ώρα για ένα ταξιδάκι στην όμορφη Τζιά;

  31. Να βάλουμε πούλμαν!! ή φέρυ ότι είναι πιο βολικό!!! Μέσα είμαι!!

  32. JULIA MOY,γεια σου κ γεια κ στα κοριτσια μας!!!η παρεα μας ειναι πολυ cool!!!!η πρωτη δουλεια που κανω οταν τελειωσω με τις μεσημεριανες δουλειες ειναι να μπω στο blog μας!!το εχω γραψει πολλες φορες αλλα ειναι αληθεια,αγαπιομαστε κ αγαπιομαστε πολυ!!!φανταζομαι η τζουλια εχει μαθει την ωρα που γραφω.τωρα ομως που θα αρχισουν οι καλοκαιρινες διακοπες,θα με βλεπετε κ πρωινα.οσον αφορα τις γνωσεις σου τζουλια,ενα πραγμα σου λεω:γιατι εχω κολλησει με το ββ?μα γιατι ποτε δεν με εχει απογοητευσει.με διασκεδαζει,με ενημερωνει,με κανει χαρουμενη κ ευτυχισμενη.ο,τι εχω υιοθετησει απο την τζουλια κ απο εσας ειναι ολα guaranteed.π.χ.σημερα τα μαλλια μου ηταν λιγο ατιθασα κ εβαλα το λαδακι της kerastase cristalliste,βαλσαμο ηταν,εστρωσαν αμεσως!!οσο για τη lancome doll eyes,θα ηθελα να πω οτι πριν γινω μανιακη με το ββ,την ειχα αγορασει γιατι την προτεινε καποια αλλη beauty editor αλλα δεν μου αρεσε στις κατω βλεφαριδες γιατι μετα απο λιγο ”εβγαζε”.[το ξερω τζουλια μου οτι μου ειπες να μη βαφω τις κατω αλλα δεν γινεται.ενω οι πανω ειναι πολυ μακριες κ οταν τις βαψω φαινονται σαν ψευτικες,οι κατω ειναι ξανθες κ κοντες!!τι σου ειναι η φυση!].κ τελος,julia, αν ειχες σπουδασει ολα αυτα που λες,ισως να ησουν αλλου κ οχι μαζι μας,με τετοιο ταλεντο επικοινωνιακο κ οχι μονο………

  33. @Beautyblog: Τζούλια μου, στο ορκίζομαι!! Το νεσεσέρ μου φωνάζει Lancome! Σου το είπα, το post έχει μεταφυσική αύρα 😀
    @MariaA: Φοβερή ιδέα!Σαν σχολική εκδρομή και πάλι! Και για ό,τι απρόοπτο -λέμε τώρα- δεν αγχωνόμαστε, γιατρό έχουμε…!!

  34. @Βeautyblog : Ευχαριστώ πολύ , θα τη βάλω στη wishlist μου επειγόντως !

  35. Lancome άρχισα να χρησιμοποιώ από τα αρώματά της. Κάποτε είχα γυρίσει όλα μου τα προιόντα σε Lancome.Κάποτε όμως… Αγαπημένη μάρκα και δεν με απογοήτευσε σε ότι κι αν έχω πάρει. Την doll eyes την έχω δοκιμάσει από δείγμα και είναι φανταστική. Είναι η επόμενη αγορά μου σε μάσκαρα, μόλις μου τελειώσει αυτή που έχω τώρα.
    Καλά τόσο καιρό συζητάμε αυτή την συνάντηση. Φαντάζεστε τελικά να γίνει στη Τζιά? Τέλειο!!!

  36. α! ξεχασα!πες μου ΤΖΟΥΛΙΑ,ειναι αδιαβροχη;αν ναι θα ηθελα την αγορασω.

  37. Kala twra…KAI maskara lancôme KAI betty boop?Kala mou ftia3ate th mera!An kai genika egw xrhsimopoiw maybeline me voleuoun PARA poly ta vourtsakia ths lancôme…Kai oso gia thn betty boop?Einai eidwlo k thn latreuw!!!!

  38. καλησπέρες!!!
    αγαπώ πολύ την Lancome Και τη Betty Boop!
    Θυμάμαι πιτσιρίκα,(θα μουν δε θα μουν 5 χρονών) μια φίλη της θειας μου με εξαιρετικό χέρι στη ζωγραφική μου την σχεδίαζε! και μου έχει μεινει απο τότε!
    Την Lancome την αγαπώ πολύ!! Λατρευω τα βουρτσάκια αν και είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω μόνο σε δείγματα.
    Κάποια στιγμή ίσως να αντέξει η τσέπη μου να πάρω μια τέτοια.
    καλό απόγευμα κορίτσια! και ξέρω χρωστάω τις εντυπώσεις μου απο το self tan Προσωπου! μέσα στην εβδομάδα θα το χρησιμοποιήσω και θα σας ενημερώσω!

  39. θυμάμαι έχω δοκιμάσει παλιά maskara της lancome αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά, όμως σίγουρα με την ποικιλία που έχει πρέπει να δοκιμάσω κάποια καινούρια! Εχθές πέρασα από κάποια καταστήματα καλλυντικών και δοκίμασα 2 προϊόντα που αγάπησα και θέλω να το πω!!
    Δοκίμασα το Mythic Oil το οποίο είναι εξαιρετικό και κατά περίεργο τρόπο όχι λιπαρό , δίνει λάμψη , ενυδατώνει , προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο και αφήνει καταπληκτική ανάλαφρη αίσθηση και υπέροχο άρωμα!!! Δοκίμασα και αρώματα της Donna Karan γιατί την λατρεύω και όλη μέρα ήμουν αρωματισμένη ενώ έκανα βόλτα με καράβάκι στα νησάκια έξω από τα Χανιά!!!
    Φιλιά ΒΒ girls!!

  40. @ευα,ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ!!ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΒ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!!ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  41. Η μάσκαρα της Lancome είναι πρώτη και με διαφορά.Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να την αγοράζω συχνά,αλλά έχω βρει ένα γνωστό που δουλεύει στην Aegean και μου φέρνει παραγματάκια από τα duty free πραγματικά σε τιμές απίστευτες.Παντού το μέσον!!

  42. @ketty: τα duty free είναι ένα παρεξηγημένο και παραμελημένο μέρος για shopping. ΟΙ τιμές πια δεν είναι τόσο φθηνές, όταν τα καταστήματα κάνουν το 25% οι τιμές είναι σχεδόν τόσες για τα ίδια προϊόντα.
    Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι εταιρείες λανσαρουν είδη όπως αρώματα, καλλυντικά αλλά και ποτά (όπως το Johnie Walker Double Black που αγόρασα για τον καλό μου και το κατευχαριστήθηκε!) τα οποία πωλούνται μόνο εκεί και είναι αποκλειστικά για το “travel market” όπως και συσκευασίες δώρου και παλέτες μακιγιάζ. Αν ψάξεις λίγο στο Ελληνικό site αλλά αν έχεις κουράγιο και σε ξένα θα δεις θησαυρούς που δεν θα εμφανιστούν ποτέ στην αγορά! Όπότε κράτα το “μέσο” σου από κοντά και παρήγγειλέ του ότι αντέχει η τσέπη σου!!!

  43. Φυσικά και δεν προλαβαίνεις να απαντάς σε όλες,είμαστε αμέτρητα τα bb girls!Για την Νεκταρία δεν ξέρω εμένα πάντως η αγαπημένη μου μάσκαρα είναι η Hypnose drama και η αγαπημένη μου εταιρεία η Lancome!Περιμένω να έρθει ο Ιούλιος!

  44. @marianna: Καλημέρα! Όχι Μαριάννα μου, απ’ όσο γνωρίζω δεν είναι αδιάβροχη.

  45. Πολλές γλυκές καλημέρες! (και ζεστές εδώ που τα λέμε, τα τζιτζίκια ήδη έχουν πάρει μπρος…!)

    @MariaA: ε, λοιπόν, κι εγώ αναζητούσα τη Στέλλα, ειδικά από το προηγούμενο post!

    @Stella: Κοριτσάκι, επειδή το να τρέχεις σαν τον Βέγγο και να μην ξέρεις γιατί, αλλά πάντα κάτι τελικά να επείγει και να (μην) προλαβαίνεις και να τα κάνεις όλα αλλά και τίποτα, το ζω καθημερινά… Γι’ αυτό εισπνοές, κλπ τύπου γιόγκα/πιλάτες κ.ο.κ. και επέστρεψε δριμύτερη!

    @όλες: Αν τυχόν κανονίσετε συνάντηση στη Τζια (που κατα τ’ άλλα το εύχομαι…) θα τραβάω τις κοτσίδες μου!!! Και μαδάω που μαδάω, σκεφτείτε τότε! Οκ, το πράσινο τερατάκι παλεύει μέσα μου, αλλά δε θα το αφήσω να επικρατήσει, οπότε με τις ευχές μου! Συνάντηση BB girls asap! 🙂

    @Nektaria: Να σου δίνει ο Θεός δύναμη να τελειώσεις το αγροτικό σου κι εμείς από δω θα σου στέλνουμε (τηλεπαθητικά…) τη θετική μας ενέργεια! Να ‘σαι καλα! 🙂

  46. Καλησπέρα!! Αν και καθυστερημένα… ωστόσο ήθελα να γράψω και εγώ.. Αν και ποτέ δεν έχω δοκιμάσει μια μάσκαρα της lancome παρόλο που είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες και χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα της που με βολεύουν πολύ (και αρώματα εννοείται που τα λατρεύω) παρολα αυτά μάσκαρα δεν έτυχε να πάρω.. πάντως θα ήθελα να την δοκιμάσω και κάποια στιγμή θα την πάρω.
    Αχ ΤΖΙΑ εε??!! τι ωραία που θα ήταν! ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ να φύγω διακοπές αλλά στην παρούσα φάση μόνο για διακοπές δεν είμαι..! Αφήστε τα έχω μετακόμιση και είμαι στα όρια της υπερκόπωσης…

    Anyway αγαπημένες μου σας χαιρετω και σας φιλώ!

  47. Καλησπερα και καλώς ήρθα στην όμορφη παρέα σας !!!,
    Έχετε δοκιμάσει τη doll eyes?…εξίσου παρα πολυ καλη!

  48. ααααχ πόσα λεφτα μου εχει φαει η lancome με τις μάσκαρα;εχω μια τρελα με τις μασκαρα επειδη εχω μικρα ματια κ ειλικρινα μονο της lancome με εχουν ξετρελανει τόσο πολυ.την κλασικη την hypnose την εχω αγορασει πανω απο 5 φορες και τωρα πηρα την doll eyes κ εχω παθει την πλακα μου.δεν ειμαι πλουσια αλλα προτιμω να μαζεψω χρηματα και να αγοραζω τη μασκαρα που μ αρεσει στις εκπτωσεις παρα να παρω μια αλλη και να μην μεινω ευχαριστημενη.τοτε θα εχουν παει τζαμπα τα χρηματα.κ μπαινω στο πειρασμο να δοκιμασω την καινουργια.άντε παλι να γεμισει ο κουμπαρας για να τον σπάσω 🙂

  49. kalispera sas.

    Simera irthe i Star sta Hondos center. Eixa paei gia na paro mascara giati mou teleionei epeidi exoun 25% kai i politria sti Lancome mou eipe na dokimaso oposdipote ti Star.

    Ofeilo na po oti mou aresei para poli alla epeidi den tin exo valei moni mou den xero na saw po tipote allo.

    AAA kai i timh me to 25% einai 24euro.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.