Άρωμα, Dior Addict: Πώς να μην εθιστείς;

 

Από τι να ξεκινήσω… Απ’ το στυλ Dior, που κάνει ακόμα και τα δημοσιογραφικά Δελτία Τύπου μοναδικά; Από τα τρία μεθυστικά αρώματα της συλλογής; Από το διαφημιστικό φιλμάκι που σε μεταφέρει νοερά, σε πιο αθώες, καλοκαιρινές αλλά και απόλυτα σέξι, BB στιγμές; (με το BB, σήμερα εννοώ Brigitte Bardot, αφού όπως θα δείτε η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας, έχει απίστευτη ομοιότητα με την μπε μπε στα νιάτα της…)

 

 

 

 

Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι, ό, τι και να γράψω θα είναι φτωχό αν το συγκρίνετε με τις φωτογραφίες αλλά και τα teaser videos που θα ακολουθήσουν. Kαι σας μιλάω ειλικρινά, αυτό που ήθελε φέτος να κάνει ο οίκος Dior, δηλαδή να συνδυάσει την ομορφιά και τη χαρά, με εμένα το κατάφερε: Νιώθω απίστευτα χαρούμενη κάθε φορά που βλέπω αυτές τις εικόνες. Απίστευτα αισιόδοξη, απίστευτα ζωντανή, έτοιμη για καλοκαιρινές περιπέτειες..

 

 

 

 

Το μάθημα ξεκινάει με στυλ και κάθε ένα από αυτά τα αρώματα, ενσαρκώνει και μια διαφορετική γυναικεία προσωπικότητα, ένα διαφορετικό, μοναδικό στυλ. Mια αρωματική γκαρνταρόμπα που αποτελείται από:

 

 

 

 

 

Dior Addict, Eau Fraiche : Λαμπερό, έντονο, φρέσκο, ξυλώδες. Το χρώμα του; Ζωηρό ροζ, όπως ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ. Το λουλούδι του; Η υπέροχη φρέζια. Το στυλ του; Ένα κοντό διάφανο μεταξωτό σιφόν φόρεμα από αυτά, αυτά που όταν τα φοράς, θέλεις να στριφογυρίζεις…

 

 

 

 

 

 

Kαι μια ματιά…

 

http://www.youtube.com/watch?v=TJt8VTV8KtE

 

 

Dior Addict, Eau Sensuelle: Λουλουδάτο, αισθησιακό, αρμονικό. Το χρώμα του; Τρυφερό μωβ. Το λουλούδι του; Ένα βελούδινο τριαντάφυλλο. Το στυλ του; Ένα κομψό λιλά μεταξωτό φόρεμα.

 

 

 

 

 

Και μια ματιά, ακόμα…

 

http://www.youtube.com/watch?v=VcQ57eLxB7g

 

Dior Addict, Eau de parfume: Ανατολίτικο και μοντέρνο, γλυκό και ζωηρό. Το χρώμα του; Βαθύ μπλε. Το λουλούδι του; H μοναδική, Βασίλισσα της Νύχτας. Το στυλ του; Ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, φτιαγμένο από την φίνα οργάνζα.

 

 

 

 

 

 

Και μια τελευταία ματιά…

 

http://www.youtube.com/watch?v=O8tVjaRo61M

 

 

Ελπίζω οι φωτογραφίες αλλά και τα μικρά teasers του διαφημιστικού spot σκηνοθετημένου από τον Jonas Akerlund (aka the director of  videos for Madonna, Lady Gaga, the Rolling Stones,Lenny Kravitz, Maroon 5 and the Scissor Sisters…) να σας μετέφεραν έστω και για λίγο στον πλανήτη του μοναδικού στυλ. Στον πλανήτη, Dior…

 

 

Ξεσηκώθηκα πάλι… Πάω, για το Eau Fraiche… (τα αρώματα έχουν κυκλοφορήσει από τις 6 Ιουνίου και θα τα βρείτε σε 20, 50 και 100ml)

31 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!! Στο στοιχείο μου πάλι το post σου Τζούλια!! Είναι και η εποχή δε λέω το θες το δροσερό σου νέο αρωματάκι!!!! Το Addict το έχω από τότε που κυκλοφόρησε πως θα μπορούσα να του αρνηθώ που είναι δημιουργία του πολυλατρεμένου μου Thierry Wasser πριν τον αρπάξει ο Guerlain!!!
    Περιμένω πως και πως να δοκιμάσω τις 3 νέες εκδόσεις γιατί
    α. Για το Eau Fraiche: Η φρέζια είναι πολύ δύσκολη νότα και δεν αποδίδεται εύκολα σε άρωμα όταν όμως πετυχαίνει είναι όνειρο!
    β. Για το Eau sensuelle: Προσπαθώ να βρω χρόνια ένα άρωμα με διακριτικό και “δροσερό” τριαντάφυλλο και ελπίζω να είναι αυτό
    γ. Το Eau de parfum πιστεύω ότι θα είναι μια πιο έντονε έκδοση του original αφού κι αυτό έχει το cereus στη σύνθεσή του!!
    Αλήθεια Τζούλια γνωρίζεις μήπως πόσο κοστίζουν τα 20ml?
    Γιατί αν μου αρέσουν και τα τρία το budget δεν θα είναι για μεγαλύτερο μπουκάλι!!!!
    Φιλάκια πολλά και sorry αν είπα πολλά πάλι!!!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΤΙ ΩΡΑΙΟ POST!!!
    ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ!!!
    DIOR…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ..ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ HONDOS ΕΧΟΥΝ 25% ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…
    Η ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ..ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ Κ ΦΡΕΣΚΙΕΣ!!

  3. Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα! Φανταστική ανάρτηση Τζούλια μου…. γέμισα όλο το blog χαρούμενη διάθεση, χρώματα και μυρωδιές!!! Λατρεύω τα προϊόντα Dior και ξετρελάθηκα με το λουλουδάτο άρωμα Dior Addict, Eau Sensuelle….νομίζω ότι θα μου ταιριάζει γάντι και ελπίζω η τιμή του να’ναι προσιτή!! Φιλάκια!

  4. πω πω πω…. τι ωραια… θα παω να τα δοκιμασω όλα! Υπεροχα φαίνονται! καλημερα BB girls!!!

    ΥΓ Προχθες ειπα την απίστευτη ατακα στον καλο μου ο οποίος εμεινε… παγωτό!!!! “γαμώτο σε αυτες τις εκλογές έπρεπε να είχα βαλει υποψηφιότητα! μονο τα ΒΒGirls να με ψήφιζαν θα είχα βγει με τα μπούνια….¨”

  5. @Stella: Τη δική μου ψήφο την έχεις πάντως!! Και να του πεις του καλού σου να μην απορεί διότι τα bbgirls είναι δύναμη!!!!

  6. Το αρωμα μουυυυ, το τριτο απ αυτα που εβαλες, το πιο εντονο, το πιο μεθυστικο και γλυκο και ανατολιτικο και και και, τι να ειπω, το φοραω χειμωνα-καλοκαιρι. Λατρεμενο..

  7. @MariaA μα εκει ειναι που εμεινε ….παγωτό… γιατι εχει γινει το ΒΒ μοναδα μετρησης!!!! power!!!

  8. ποπο ξετρελάθηκα με τα καταπληκτικά μπουκάλια!!!!!Αγαπάω Dior και είναι από τις μάρκες που τις παλιές καλές μέρες τιμούσα δεόντως!!!!!!

  9. Καλημερα ομορφες!!!
    Πρωτα απο ολα μου αρεσει παραα πολυ η Μπριτζιτ Μπαρντο αν ημουν ξανθια θα ηθελα
    πολυ να εχω το στιλ της!!
    Τα αρωματα με την πρωτη ευκαιρια θα τα μυρισω και απο κοντα και απο οτι ειδα
    βγαινει και σε 20ml αρα θα εχει και πολυ καλη τιμη!!
    @Στελλα βαλε υποψηφια και εμεις ειμαστε εδω!!!Ποτε δεν ξερεις πως αλλαζουν οι καταστασεις αλλωστε διαθετεις ολα τα προσοντα!!Εδω παντως στο bb τον εχεις τον τιτλο σου!!!Ετσι δεν ειναι Υπουργε μου!!!!!!!
    Φιλικια χχχχχχ

  10. @sofiaT μα ετσι πηραν τα μυαλα μου αέρα, τι νομίζεις? Απο τα υπουργιλίκια στο ΒΒ….

  11. Τζα!!!Πάλι εγώ.Dior Addict,Eau de parfume:Αγαπημένο αν και το καλοκαίρι με τις ζέστες είναι “θάνατος”!Η μυρωδιά του μου θυμίζει γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο ή δαμάσκηνο δεν ξέρω.Επίσης δεν έχω καταλάβει εδώ και 4 περίπου χρόνια που το αγοράζω τι χρώμα είναι η χάρτινη συσκευασία του.Είναι μωβ,είναι σιέλ,είναι ροζ,τι είναι επιτέλους;;;;;Και μια που το’φερε η κουβέντα δοκιμάσατε το Bright Crystal του Versace(στο ροζ κουτί);Έχει μια τσαχπινιά,είναι πολύ δροσερό,ελαφρύ θα έλεγα και μου αρέσει πολύ το καπάκι του.Φιλιά κοριτσάκια…….

  12. @Stella: Χαχα κι εγώ μαζί σου Υπουργέ!!!
    @Litsa: Μα τι τσαχπίνα που είσαι Λίτσα!!! Κάθε φορά μ’ αυτό το Τζα ξεκαρδίζομαι!! Το Addict το original αλλά και το eau de parfum δεν είναι για καλοκαίρι με τίποτα. Με τόση ζέστη και υγρασία που έχει η Ελλάδα δημιουργεί αποπνικτικό συνδυασμό ! Για το χειμώνα είναι όμως απίστευτο! Όσο για το Bright crystal είναι πολύ καλό για το καλοκαίρι όπως και το Yellow diamond αν έχεις προτίμηση στον Versace. Προσωπικά ο έρωτάς μου είναι το Blonde (βόμβα γαρδένιας – tuberose) αλλά κι αυτό με τίποτα δεν φοριέται καλοκαίρι!!

  13. Είχα αγοράσει παλιότερα το Addict original καλοκαίρι και δεν μου άρεσει με τίποτα πάνω μου ( ενώ στα Hondos μου άρεσε πολύ , κλασικά ) . Μάλλον έχει δίκιο η ΜariaA δεν είναι για καλοκαίρι , όμως αυτές οι τρεις εκδοχές του φαίνονται τόσο καλοκαιρινοτσαχπίνικες !
    @Stella : Προσφέρομαι να δουλέψω εθελοντικά στην προεκλογική σου καμπάνια για να σου ξεπληρώσω κάπως όλα αυτά που μας έμαθες για τα αιθέρια έλαια και τα φυσικά καλλυντικά . Επίσης , μήπως να μας κάνεις κι ενα post για την παρασκευή σαπουνιών , γιατί τώρα τελευταία έχω ξετρελαθεί με τα χειροποίητα σαπούνια από τα Fresh Line (σχεδόν κάθε εβδομάδα αγοράζω κι ένα … ). Ακούς αγαπητό Beautyblog ?

  14. Καλησπέρα κορίτσια!!Αχ πάλι σε πειρασμό μπαινουμε!Εχω αγοράσει καποια στιγμή το Dior Addict στο ροζ μπουκαλι..μου άρεσε αρκετά αλλα στο δέρμα μου μύριζε ακριβώς οπως το YSL Baby Doll το οποίο υπερλατρεύω οπως και όλα τα αρώματα του οίκου αυτού(MariaA τι να είναι αυτό που με κάνει σχεδόν πάντα να προτιμώ τον YSL άραγε??baby doll,parisienne και επι σειρά ετων..)
    Βεβαια περισσότερο απο όλα στα προιόντα του Dior αυτού αγαπώ τις συσκευασίες αρωμάτων,μακιγιάζ της σειράς addict!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΒ GIRLS!

  15. Ενταξει, κορίτσια, ενταξει αν ειναι έτσι να το προχωρήσουμε το θεμα… όμως να ξερετε το δηλώνω απο τωρα.. στην εκπομπή του Παπαδάκη δε βγαινω..

  16. Καλησπέρα αγαπημένες!!

    Χαίρομαι που σας άρεσε το post και σας έβαλε σε καλοκαιρινό κλίμα α λα, Cote d’Azur!

    Όσο για την Στέλλα δεν την έχω χρίσει τυχαία Υπουργό. Είμαι σίγουρη ότι αν έβαζε υποψηφιότητα, όχι μόνο θα έβγαινε γιατί θα είχε την ψήφο όλων των bb girls, αλλά θα έκανε και εκπληκτική δουλειά. Για φανταστείτε απλώς τη Στέλλα, Υπουργό Τουρισμού και Ανάπτυξης. Και αυτή τη στιγμή, δεν αστειεύομαι καθόλου.

  17. @Julia το χοντρύναμε τωρα ε? Αυτες οι καρριέρες ξεκινούν απο το Δημοτικό στην Ελλάδα.. μετα απλα κανεις χαβαλέ… γιατι οι υπουργοί δε γίνονται στην αγορα εργασίας, γίνονται στην Ανωτατη Λαμογική! Σε μιαν άλλη ζωη μπορει κι η Ελλάδα να γίνει διαφορετική..
    Παντως τα ΒΒgirls μπορουν ν’ ανεβάζουν και να κατεβαζουν κυβερνήσεις με τη δυναμη και τη δυναμική που εχουν και τωρα ειμαι εγω που δεν αστειευομαι καθόλου!!!

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΒ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΑΧΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΟΜΩΣ,ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!ΕΝΑ ΒΒ GIRL ΘΑ ΑΛΙΕΥΕ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΧ!ΝΑΙ,ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ!!ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ:ΑΡΩΜΑΤΑ DIOR ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ”MISS DIOR CHERIE” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ DOLCE& GABBANA ”THE ONE”K TO ESTEE LAUDER”SENSUOUS”!!ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  19. Καλησπέρα bbgirls!!!
    @Julia: Σε χάσαμε σήμερα, μπανάκι ή σούπερ χειμωνιάτικη παρουσίαση?
    @Stella:Μην κοροιδεύεις διότι στην Ισλανδία μετά την κατάρρευση του πολιτικού τους συστήματος οι νέοι πολιτικοί είναι απλοί άνθρωποι που τους πρότειναν γνωστοί τους που πίστευαν σε αυτούς!!!
    @Martha: Είσαι τυχερή γιατί βρήκες οίκο που να σε εκφράζει!! Το άρωμα είναι χημεία κι επειδή τα ευρείας κυκλοφορίας αρώματα είναι κατα 95% τεχνητά ο κάθε οίκος έχει κάποια συστατικά που πάνω κάτω βάζει σε κάθε άρωμά του. Οπότε το σύνηθες είναι αν σου ταιριάζει ένα άρωμα από τον YSL να σου ταιριάζουν και τα υπόποιπα (σύγχρονα εννοείται) Μετά κριτήριο είναι ο αρωματοποιός και ο συνδυασμός των συστατικών (και οι αναμνησεις για μένα)
    Φιλάκια πολλά!!!

  20. πολύ δελεαστικά και τα τρία και ωραίες φωτογραφίες!
    Και εμένα με ξεσήκωσαν!

  21. Ο πατέρας μου πάντα επέμενε ότι πρέπει να αγοράζεις καλά και επώνυμα αρώματα μια και οι μεγάλοι οίκοι επενδύουν στην έρευνα της μίξης των λουλουδιών,των ελαίων και ότι άλλο.Μάλιστα μας έλεγε ούτε να πλησιάζουμε σ’αυτά τα αρωματοπωλεία που πουλάνε χύμα αρώματα,μια και είναι νερομπούλια,που λέμε στο χωριό μου.Νομίζω ότι είχε δίκιο και ο Dior είναι βασικός εκπρόσωπος της θεωρίας του.Συμφωνείτε;

  22. Τζα!!!Πάλι εγώ.Τι θα γίνει κοριτσάκια θα μου πει κανείς τι χρώμα είναι το κουτί του αρώματος;;;@MariaA με κατάλαβες ατιμούτσικο κοριτσάκι(χιχιχι)Δεν ξέρω εσείς αλλά μ’αρέσει να “υπογράφω”με το άρωμά μου.Να μυρίζει και να ψάχνουν στο χώρο να δουν αν είμαι τριγύρω(και να σκιάζονται αν ετοιμάζονται να κάνουν κάτι ύποπτο)(πλάκα κάνω αλλά πιάνει).Έχω δοκιμάσει πολλά αρώματα αλλά τα περισσότερα που μου ταιριάζουν είναι του Dior (Dolce Vita,J’Adore αγαπημένα λες και φτιάχτηκαν για μένα,τόσο πολύ)όπως επίσης σπάνια θα μου αρέσει κάτι σε Kenzo αν και έχω αγοράσει μόνο και μόνο για το μπουκάλι(ναι χαζό αλλά ποιά δεν το έχει κάνει;)Και το Bright Crystal τυχαία το ανακάλυψα και κόλλησα.Επίσης δεν μπορώ να πετάξω τα άδεια μπουκαλάκια(είμαι πολύ tragic σας το είπα)(αν και όταν χρειάστηκε το έκανα με μισή καρδιά)Πάλι ξέφυγα…ψυχανάλυση στο Beautyblog! Φιλάκια κοριτσάκια….

  23. @Ketty: Ο πατέρας σου έχει πολύ δίκιο!! Τα αρώματα που πωλούνται χύμα είναι εκτός από κάκιστες απομιμήσεις και πολλές φορές επικίνδυνα για την υγεία διότι λόγω των συνθετικών χημικών που περιέχουν μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και καρκίνο. Προσοχή λοιπόν!!!
    Όσο για τον Dior έχει εκτός από τις ευρείας κυκλοφορίας σειρές του έχει και κάποιες υψηλής αρωματοποιίας όπωε πολλοί οίκοι. Αν δοκιμάσεις άρωμα από αυτές τις σειρές ή γενικά κάποιο Niche άρωμα όπως λέγονται δεν υπάρχει γυρισμός πίσω! Έχεις κολλήσει!!
    @Litsa: Το χρώμα είναι λευκό περλέ!! Αμάν !! Τα άδεια μπουκάλια είναι συλλεκτικά είδη, δεν ξέρεις πότε θα πάρεις άρωμα που μετά θα το καταργήσουν και θα χτυπιέσαι να το ξαναβρείς!
    Φιλάκια και καληνύχτα!!

  24. Καλημέρα!!!
    Κι εγώ πρέπει να μυρίσω οπωσδήποτε το eay fraiche, νομίζω ότι θα μου αρέσει πολύ. Τον Dior τον έχω προτιμήσει πολλέεεες φορές σε αρώματα (η τσέπη μου δεν είναι για άλλα προϊόντα-εκτός από μια μάσκαρα που είχα πάρει…) με αγαπημένο ως τώρα το Pure Poison.
    @Stella: Ποτέ δεν ξέρεις! Εμείς πάντως, θα σε στηρίξουμε!
    Φιλιά σε όλες!

  25. Με ξετρελαίνει η δεύτερη φωτογραφία! Και συμφωνώ με την Andriana, το Eau fraiche είναι αυτό του οποίου η περιγραφή μου ακούγεται δελεαστική, και θα ήθελα να το δοκιμάσω το συντομότερο δυνατόν!
    @MariaA: κι εγώ θεωρώ συλλεκτικά τα μπουκάλια των αρωμάτων και δεν τα πετάω. Είδα το βίντεο με την απίστευτη προσωπική σου συλλογή αρωμάτων και εντυπωσιάστηκα!! Θ’ακολουθήσω τα χνάρια σου μου φαίνεται! 🙂

  26. Αγαπημενη η B.B., αγαπημενη και η Dior… η θυληκοτητα σε ολο της το μεγαλειο! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.