New Εntries από την L’Oreal Paris

 

 

Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα κάποια από εσάς, με ρώτησε αν έχω δοκιμάσει την bb cream, τη νέα προσθήκη στην αντιγηραντική οικογένεια προϊόντων Revitalift 10 Total Repair της L’Oreal Paris. Τη δοκίμασα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και με άφησε αρκετά ικανοποιημένη.

 

Για να σας πω την αλήθεια, οι bb creams παρόλο που έχουν κατακλύσει την αγορά και μάλιστα έχουν ενθουσιάσει χιλιάδες γυναίκες, εμένα για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να γίνουν από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Anyway, η συγκεκριμένη απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη ελαφριά υφή, και αρκετά καλή κάλυψη, ιδιαίτερα αν εφαρμοστεί δυο φορές. Στα plus είναι η 24ωρη ενυδάτωση που παρέχει στην επιδερμίδα αλλά και ο δείκτης προστασίας  SPF 20. Προβλέπω πάντως, να έχει μια θέση στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ.

 

 

Όσο αφορά τα αντιγηραντικά της αποτελέσματα, η L’Oreal Paris, κάνει λόγο για μειωμένες ρυτίδες, επιδερμίδα πιο σφικτή, πιο ελαστική, καθαρότερη υφή και σφριγηλό περίγραμμα. Σαφώς η φόρμουλά της είναι πιο ενισχυμένη από την bb cream της Garnier ας πούμε, οπότε τώρα τουλάχιστον υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ηλικίες. Κοστίζει 19,90Ε

 

 

 

Πάμε τώρα παρακάτω. Την περασμένη εβδομάδα, όπως σας είχα πει, ήμουν καλεσμένη της L’Oreal Paris, για το νέο λανσάρισμα της μάρκας, που θα βγει στην αγορά από την επόμενη εβδομάδα, γύρω στις 10 Ιουλίου.

 

Έπειτα από πολύχρονη έρευνα και μελέτη η L’Oreal Paris μας παρουσίασε την νέα σειρά Revitalift Laser X3, η οποία συγκρίθηκε με τα αποτελέσματα μια συνεδρίας κλασματικής θεραπείας Laser CO2 μιας νέας γενιάς μηχανημάτων, που δρουν κατά της γήρανσης. Ταυτόχρονα διενεργήθηκε μια έρευνα στην οποία πήραν μέρος 50 γυναίκες ηλικίας από 45 έως 55 ετών, οι οποίες παρουσίαζαν τα ίδια σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, στην δύσκολη περιοχή που είναι γνωστή και ως «το πόδι της χήνας» Η μία ομάδα υποβλήθηκε σε μια συνεδρία με fractional laser CO2 (από δερματολόγο ειδικευμένο σε laser) συγκεκριμένα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η άλλη ομάδα εφάρμοσε την κρέμα Revitalift Laser X3 επί 2μήνες, πρωί και βράδυ, σε ολόκληρο το πρόσωπο.

 

 

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η Revitalift Laser X3, είχε σύμφωνα με τις κλινικές μετρήσεις το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα όπως μετά από μια συνεδρία laser. Στη φόρμουλα της περιέχει:

 

Συμπηκνωμένο Pro-xylane 3% ,το μόριο φυσικής προέλευσης το οποίο είναι ευρεσιτεχνία της L’Oreal Paris το οποίο στηρίζεται στην αρχή της βιομημητικής, διεγείρει την σύνθεση των δομικών υλικών του χορίου και της επιδερμίδας και ενισχύει την διαδικασία ανάπλασης των κατεστραμμένων ιστών.

 

Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος, μια μορφή υαλουρονικού οξέως χαμηλού μοριακού βάρους, ειδικά μελετημένα για βαθιά διείσδυση στο δέρμα, βιολογικά αποτελεσματικά να δρουν στο βάθος των ρυτίδων.

 

LHA (λιπο-υδροξύ οξύ), ένα ενεργό συστατικό των εργαστηρίων της L’Oreal, το οποίο χάρη στην προ απολεπιστική του δράση, διευκολύνει την επιδερμική ανάπλαση και λειτουργεί συμπληρωματικά προς το Pro-xylane

 

 

 

Αποτέλεσμα;  Όπως και σε μια συνεδρία Laser, η Revitalift Laser X3 διεγείρει το κολλαγόνο, βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας,  μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων κάνει απαλή απολέπιση βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο φρέσκο, λαμπερό και νεανικό.

 

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, ενισχυμένο serum και κρέμα ματιών. Εκτός από το πραγματικά εξαιρετικό premium packaging, έχει και υπέροχη μυρωδιά, ένα μίγμα από περγαμόντο, αχλάδι, φρέζια, γιασεμί, πατσουλί και μόσχο. Κοστίζει 29Ε (το serum 31E και η κρέμα ματιών επίσης 29Ε)  και θα διατίθεται αποκλειστικά σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, οπότε δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Την δοκίμασε όμως η δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας Μail Online και ενθουσιάστηκε. Εδώ μπορείτε να δείτε το review της:

 

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2154132/L-Oreal-Paris-Revitalift-Laser-X3–20-pot-cream-beats-3-000-laser.html

 

 

Τέλος, σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα, εκτός απ’ την Αγγλίδα, να την δοκιμάσετε και κάποιες από εσάς και να μου γράψετε πως σας φάνηκε έπειτα από χρήση ενός μήνα. Εχω εδώ 3 ολοκληρωμένα σετ Revitalift Laser X3.

 

Kαι ναι, πριν κυκλοφορήσει η σειρά, θέλω τα bb girls και πάλι έτοιμα για δοκιμή! Απλά να υπενθυμίσω ότι για να δείτε αποτέλεσμα πρέπει να είσαστε 35+. Τι περιμένετε; Σχόλιο από κάτω και αύριο θα σας πω ποιές τρεις θα είσαστε οι πρώτες που θα δοκιμάσετε τη νέα σειρά Relitalift Laser X3.

 

 

 

281 Σχόλια
  1. ena polu kalo doro gia thn fili moy pou einai 37 (egv eimai 31) k pou thn apolusan apo tin douleia tis…na xarei ligo…kalimeraa

  2. Aν και πόνεσα με το 35+ (πλησιάζουν και τα γενέθλια και είμαι κάπως…) θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω. Γενικότερα όπου bbcream τρέχω!!! ;o))XXX

  3. Καλημέρα!! Θα μ’ ενδιέφερε να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και κυρίως κάτι πιο οικονομικό από τη σειρά που φοράω τώρα. Από την περιγραφή σου φαίνεται ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και της ηλικίας μου (38)!!

  4. Καλημέρα!

    Τζούλια σε καταλαβαίνω για τις bb creams, χρειάστηκε πολύς καιρός για να τις καλωσορίσω στο νεσεσέρ μου και να αντικαταστήσουν την καθημερινή χρήση foundation.

    Όσον αφορά την αντιγηραντική δράση, από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ κρέμες μου αρέσει για λόγους πρόληψης να προτιμώ προϊόντα που αναφέρονται σε δέρματα 5-10 χρόνων μεγαλύτερα του δικού μου. Κάνω λάθος κορίτσια; Θα πρέπει να βάζουμε κρέμες/καλλυντικά για τις δικές μας ακριβώς «προδιαγραφές»; Πάντα αναρωτιόμουν…

  5. Egw tis latreuw ti bbcreams!Phga kai phra thn dr.brandt meta apo to video tis ioannas kai mazi me to porefessional apo benefit exw vrei thn ugeia mou!Mono o xronos pou glitwnw gia aplwma mou ftanei.
    Eimai mikrh gia thn krema ayth dystuxos 🙁 polla filiaaaaaaaa

  6. @Ioanna: Μμμμ μεγάλη συζήτηση άνοιξες.. Εξαρτάται… Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το κάνω αυτό- πάντα αγοράζω και δοκιμάζω κρέμες για μεγαλύτερες ηλικίες και μου αρέσουν οι πολύ πλούσιες βαριές υφές.. Μέχρι όμως που την “πάτησα” μια φορά γιατί το παράκανα. Σοβαρή και ακριβή μάρκα, έβγαλε μια χρυσή σειρά, για “χρυσές” ηλικίες, μου την έστειλαν και αντί να τη δώσω στη μαμά μου την έβαλα εγώ. Σε τρεις μέρες γέμισα σπυράκια… Καλά να πάθω. Οπότε γενικά προσοχή. Να είσαι 28 και να βάλεις μια κρέμα για 35+ ίσως και να είναι Οk. Να είσαι 30+ και να βάλεις μια κρέμα για 50+ δεν θα το έλεγα. Από την άλλη έχει να κάνει και με τις ανάγκες τις επιδερμίδας.

  7. Να μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι για 35+…κλαψ…κι εμένα πλησιάζουν τα γενέθλια…Φιλιά Τζούλια!

  8. Καλημέρα, κορίτσια!!! Δηλαδή, γλυκιά μου Τζούλια, όσες είναι κάτω από τα πρώτα -άντα δεν μπορούν να τις δοκιμάσουν, ε? Πάντως, συμφωνώ με την Ιωάννα, και εγώ το ίδιο κάνω συχνά, παίρνω κρέμες για επιδερμίδες του αμέσως επόμενου ηλικιακού group, για προληπτικούς λόγους, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι σωστό ή όχι. Όσον αφορά τις bb κρέμες, την περασμένη εβδομάδα πήρα αυτή από Dr Brandt, αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει (να πω την αμαρτία μου)!

  9. Επίσης, να πω ότι έχω ξετρελαθεί με την Porefessional της Benefit! Θαρρώ πως είναι η καλύτερη αγορά που έκανα τον τελευταίο χρόνο. Αν και λίγο ακριβή, τα άξιζε τα λεφτά της. Υπέροχη υφή, δε βαραίνει καθόλου το δέρμα (ειδικά για καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει) και έτσι έχω αντικαταστήσει το υγρό makeup, βάζω μόνο λίγη πούδρα από πάνω και… ready to go! 🙂

  10. Θα με ενδιέφερε να τη δοκιμάσω γιατι είμαι σε κρισιμη ηλικία(37) και νομίζω οτι κάτι πρεπει να κάνω για το δέρμα μου πιο εντατικό…

  11. Μέσα και εγώ … Αφού είμαι πάααανω από 35 (δεν χρειάζεται να πω πόσο ακριβώς ελπίζω!).
    Ολα αυτά που έγραψες είναι εκπληκτικά, αλλά θα φωνάξω και τη μεταφράστρια χημικό αδερφή για να τα καταλάβω…

    Φιλιά

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ bbgirls!ΠΟΝΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 35+ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΡΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΡΕΜΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ. ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ “ΠΕΤΑΩ” ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 40Ε, Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ 39Ε κ.τ.λ.)ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΕΤΑΜΕΝΑ” ΛΕΦΤΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΡΕΜΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

  13. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΓΛΥΚΙΑ @Ioanna ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ)ΜΕ “ΠΕΙΡΑΞΕ” ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ “ΕΣΤΡΩΣΕ” ΚΑΘΟΛΟΥ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.

  14. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls! Αχ κορίτσια γω 35+ είμαι, αλλά νιώθω σαν 20 χρονών!! χα-χα Πάντως η νέα σειρά της L’Oreal Paris, απ’ότι διάβασα, πρέπει να’ναι πολύ καλή! Πολύ θα΄θελα να την κερδίσω, γιατί χωρίς δουλειά, δυστυχώς δεν μπορώ ν΄’αγοράζω πολλά καλλυντικά!!!! Να’χετε μια όμορφη μέρα, φιλιάαα!

  15. ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 42 ΜΠΟΡΩ?

  16. Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι 35++++, δεν θα πω ακριβώς, αλλά καταλάβατε νομίζω… Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει καμία κρέμα της L’oreal, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω.
    @Ioanna Thess: Ιωάννα μου, να μην βάζεις κρέμες για μεγαλύτερη ηλικία δεν υπάρχει λόγος. Πέρα από ότι μπορεί να σου δημιουργήσουν διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως πολύ σωστά είπε η Τζούλια, όταν θα χρειάζεσαι αυτές τις κρέμες δεν θα βρίσκεις κρέμα να σε καλύπτει γιατί θα τις έχει “συνιθίσει” το δέρμα σου. Αυτό μου το είχε πει μια αισθητικός της θείας, γιατί στην ηλικία σου είχα κι εγώ τέτοιο μικρόβιο. Βάζε λοιπόν τις κρέμες για την ηλικία σου και ενίσχυσέ τις αν θέλεις με μασκούλες-πήλινγκ και άλλα τέτοια όμορφα, ξέρεις εσύ. Σε φιλώ!

  17. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΟΠΩΣ ΜΕ ΛΕΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ,ΔΗΛ,HEALTH CONSCIOUS,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ,ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ VICHY,Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ L’OREAL Κ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ PARABENS.ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ-ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ-ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

  18. Άραγε αυτή η σειρά είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες; (Σαν τη δική μου που έγινε πιο ευαίσθητη και με τάση ακμής μετά τα 35!)

  19. Μία εβδομάδα πριν παρακολούθησα το Κουτί της Πανδώρας στην ΝΕΤ με μεγάλο ενδιαφέρον, φιλτράροντας φυσικά τις πληροφορίες… Εδώ είναι το link για όποιον έχει χρόνο να το παρακολουθήσει:

    http://www.ert.gr/webtv/index.php/Teleytaies-katachwrhseis-NET/item/5579-Kakh-Episthmh-sthn-yphresia-ths-diafhmishs-26-06-2011.html

    Ήθελα κατευθείαν να μπω στο bb και να το συζητήσουμε με όλες σας. Η κατακλείδα του επεισοδίου είναι πως ουσιαστικά όλες οι εμπορικές κρέμες είναι πάνω κάτω ίδιες , ενυδατώνουν την επιδερμίδα(και όχι τις παρακάτω στιβάδες του δέρματος). Όλα τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό μας, αγοράζουμε ελπίδα και όχι ουσία. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ούτε αλλάζει η σύσταση του λίπους μας με μια αντικυτταριτιδική κρέμα, απλά ενυδατώνεται η περιοχή και φαινομενικά βελτιώνεται η όψη της.

    Προσωπικά, δεν συμφωνώ. Πχ. έπεσε στα χέρια μου ένα δείγμα VICHY Neovadiol Gf Lip & Eye Contours πρόσφατα και τι να πρωτοπώ… έγινε το θαύμα! Απίστευτο προϊόν. Και σίγουρα δεν ενυδατώνει μόνο. Από την άλλη, λέτε να είναι όλα στο μυαλό μου επειδή έχω κόμπλεξ με τις ρυτίδες στα μάτια μου…;

  20. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!!! Πολύ ωραία παρουσίαση χαίρομαι και δηλώνω πειραματόζωο!!!!! Είμαι 38 εχμ και φοράω γενικά προϊόντα της L’oreal . Εγω είμαι αυτή που σε ρώτησα αν είχες δοκιμάσει τη bb revitalift!! Πάντως θα το ξαναπώ η φίλη σου η Χαριτωμένη Βόντα που είχα πάει στο σεμινάριο στο THEIa Lab μας το είχε επισημάνει να μην παίρνουμε κρέμες για μεγαλύτερε ηλικίες όχι μόνο γιατί διατρέχουμε τον κίνδυνο να μην μας ταιριάξουν στο δέρμα αλλά γιατί έτσι το κακομαθαίνουμε και τεμπελιάζει μετά και δεν ανταποκρίνεται εύκολα!
    Πολύ ωραία σειρά φαίνεται μου θυμίζε την Pro-X της OLAY η οποία αν δεν απατώμαι δεν έφτασε ποτέ Ελλάδα (ακόμη τουλάχιστον)
    φιλάκια!!

  21. Νομίζω ότι εμείς που ανήκουμε στην ομάδα 40+ θα εκτιμήσουμε σίγουρα τη συγκεκριμένη σειρά!! Καλή τύχη σε όλες

  22. @Ioanna: Η αλήθεια είναι αυτή Ιωάννα ότι κάνεις είναι στις ανώτερες στοιβάδες διότι το δέρμα είναι η ασπίδα του οργανισμού. αν απορροφούσε τόσο εύκολα ότι του βάζουμε επάνω ή ότι κυκλοφορεί στο περιβάλλον τότε θα είχαμε πρόβλημα με την υγεία μας!

  23. Καλημέρα σε όλες.Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα L’oreal και γενικά είμαι πολύ επιφυλακτική σε καινούργια προϊόντα γιατί είμαι αλλεργική και αν κάτι δε μου ταιριάζει βγάζω από την πρώτη μέρα σπυράκια. Όμως με όλα αυτά που γράφετε μου προκαλείτε το ενδιαφέρον και θα ήθελα να είμαι μία απ΄τις τυχερές και ο Θεός βοηθός. Ηλικιακά πάντως ταιριάζω στη σειρά (είμαι 43).Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία

  24. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από τις σειρές περιποίησης της loreal κι ακούω τα καλύτερα.. Μόλις έκλεισα και τα 43, λέτε να είμαι τυχερή???

  25. Kαλημερα κουκλιτσες!!!
    Θελω να πω το εξης… Μολις διαβασα το σημερινο αρθρο της Τζουλιας, μου ηρθε στο μυαλο η μανουλα μου… Και αυτο ΟΧΙ ΤΟΣΟ για τις ηλικιες, (γιατι ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ, ασκετα με το τι ηλικια εχει) αλλα γιατι την θυμαμαι μια ζωη να παραπονιεται για τις κρεμες περιποίησης προσώπου… Οχι οτι εχει καποιο σοβαρο προβλημα, αλλα οσο να ναι θελει και αυτη οπως ολες μας να δειχνει ομορφη και νεα καθε στιγμη της ζωης της…
    Η μανουλα μου για μενα, οπως φανταζομαι και για τον καθενα μας, ειναι η πιο ξεχωριστη και ομορφη γυναικα στον κοσμο… Και μαζι με την αγαπη μου, πιστευω πως θα ενιωθε ακομα πιο ομορφα να της χαριζα μια τετοιου ειδους σειρα περιποιησης προσώπου, ποσο μαλιστα οταν υποσχεται πολυ καλα αποτελεσματα….
    Παρ ολα αυτα, επειδη ολες μας λατρευουμε την νεοτητα και την ομορφια, ευχομαι σε ολα τα bb girls ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μεσα απ την καρδια μου!!!
    Καλη σας ημερα και καλη συνεχεια!!

  26. @MariaA: Καλημέρα 🙂 Ναι, σωστά κι αυτοί το ίδιο έλεγαν, πως η δράση είναι επιφανειακή. Αυτό που μου άρεσε ωστόσο είναι πως δεν κατέκριναν και δεν δαιμονοποίησαν τις κρέμες όπως κάνουν πολλοί επιστήμονες του κλάδου. Στο κάτω κάτω πολλές φορές τα «placebo» όπως πολλοί τα χαρακτηρίζουν, λειτουργούν πολύ ευεργετικά! Τουλάχιστον σε μένα 🙂

    @MaRia: Μαρία μου καλημέρα, πώς είναι οι κοκκινίλες σου; Πήγες τελικά ση γιατρό;

  27. @ioanna thess Kalimera ioanna mou!Se eyharistw polu pou me thumh8ikes kai gia to endiaferon sou!!!Ti kali poy eisai… Oxi den xreiasthke napaw giatro,evala bepanthol pou mou eipe h MariaA(thanks!!!)kai perase se liges wres.Twra exei meinei mono ligo sa 3efloudisma alla kathe mera kaluteruei.

  28. Θα ήθελα να τη δοκιμάσω!Καλή μας επιτυχία!

  29. Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Εγω παντως πολυ θα ήθελα να την δοκιμάσω με τα περήφανα, σοφά, ανεπανάληπτα, ανεκτίμητα 40+ μου!!! Φιλιά

  30. Καλημέρα bbgirls!!! Προσωπικά είμαι σχεδόν στο όριο (34 χρονών… ακόμη μπορώ να το λέω άνετα). Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την bb της L’Oreal, για την bb της Garnie έχω να πω πώς δεν έμεινα ευχαριστημένη από το προϊόν, αν και όταν δοκίμασα το δείγμα ενθουσιάστηκα! Τελικά σκέφτομαι αν πρέπει να την πετάξω ή όχι! Για την Revitalift Laser X3 δεν θα τη δοκίμαζα ακόμη αλλά θα την έδινα σε μια φίλη που είναι 38. @Ioanna Thess και εγώ είδα την εκπομπή “Το κουτί της Πανδώρας” και έχω να πώ ότι συμφωνώ μαζί σου! Δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια ούτε τα αποτελέσματά τους είναι προϊόν αυθυποβολής! Τα φιλιά μου χχ

  31. @Ioanna Thess Ιωάννα μου, όταν ειχα πρακολουθησει εκεινα τα σεμιανρια αρωματοθερπειας, που έμαθα τόσα πολλα για τα γνωστά λαδακια και φυτικά καλλυτνικα, αυτο ηταν το μεγαλυτερο επιχείρημα τους. Οτι οι κρεμες ευρειας, απλα ενυδατωνουν το δερμα και δεν φτανουν ποτε στις βαθυτερες στιβαδες της επιδερμίδας προσφεροντας σωστη αντιγήρανση. Μας ειχαν πει μαλιστα ότι οι χειροτερες κρεμεςς ειναι αυτες που απορροφουνται αμεσως κι ότι μια καλη κρεμα (οπως ειναι μια φυτικη) χρειαζεται ενα μσαζ, ενα δουλεμα στην επιδερμίδα πριν απορροφηθει για να φθασει στις κατωτερες στοιβαδες. Εγω παντως κοριτσια νοιωθω (και βλεπω), ότι καλυτερο δερμα δεν ειχα ποτε, ουτε με τα πανακριβα καλλυντικα που χρησιμοποιουσα, όπως εχω εδω κι εναμισι -δυο χρονια με τα λαδακια μου και τις φυτικες χειροποιητες κρεμες.

  32. Χμμ,ωραία ακούγεται!Λέτε να είμαι μια από τις τυχερές?

  33. Πολύ καλή ευκαιρία για δοκιμή πρίν κυκλοφορήσει!

  34. μακαρι να την κερδισωωωωωωωωω

  35. Καλημερα ομορφες!!!!
    @Τζουλια ειμαι ο ανθρωπος σου!!!πατημενα 40!!
    Βεβαια το ειδατε το ξεχασατε!!!χαχαχα
    Προιοντα (κρεμες)της loreal δεν εχω δοκιμασει και θα με ενδιεφερε πολυ.
    @Ioanna την εκπομπη την ειδα και εγω στην αρχη επαθα ενα σοκ!αν και κατα βαθος τα γνωριζα ολα αυτα!!αλλα να στο επιβεβαιωνουν ειναι αλλιως!
    Το σιγουρο ειναι οτι ολες οι κρεμες προσφερουν ενυδατωση αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο καμοια προς το παρον δεν μπορει να γυρισει το χρονο πισω!!
    Βεβαια το κλειδι ειναι η “ενυδατωση” τοτε το δερμα δειχνει φρεσκο και ποιο λαμπερο και απαλυνονται οι ρυτιδες!Εγω βεβαια ειμαι και της αποψης να ενυσχιουμε τον οργανισμο και εσωτερικα με καποιες βιτ οπως βιτ Ε η βιτ C
    που ειναι αντιοξειδωτικες και δρουν κατα των ελευθερων ριζων (αυτες προκαλουν την γυρανση)και φυσικα τα αγαπημενα λαδακια οπως αβοκαντο!!!
    Φιλακια χχχ

  36. Καλημέρα Κορίτσια,
    Τζούλια, θα ήθελα να τη δοκιμάσω κι εγώ.

  37. Ωραιο δώρο να δοκιμάσει η γυναίκα μου που κοντευει τα 40

  38. Eimai pano apo 55 alla kalosarki. Pistevo tha exei apotelesma kai se mena.

  39. @Ioanna Thess πολύ καλό το βίντεο!!!!Δεν είχα παρακολουθήσει αυτό το επεισόδιο!Η απομυθοποίηση των καλλυντικών κι οποιουδήποτε άλλου προ’ι’όντος,που μας παρουσιάζουν,με σκοπό την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας της γυναίκας!

  40. Τελικά όλοι έχουν δίκιο απ’ ότι συμπέρανα κι από τα λόγια σας. Και οι μεν και οι δε! Και εμείς πρέπει να προσέχουμε εκ των έσω το δέρμα μας αλλά και οι κρέμες/λάδια φροντίζουν και περιποιούνται την εξωτερική όψη.

    @Sofia T: Νομίζω πως έγραψες κάτι πολύ σωστό παρόλο που είναι προφανές: «Βεβαια το κλειδι ειναι η “ενυδατωση” τοτε το δερμα δειχνει φρεσκο και ποιο λαμπερο και απαλυνονται οι ρυτιδες!»

  41. Εδώ, καλά κοιτάς, είμαι 39 και χρειάζομαι μια αλλαγή στα προϊόντα μου.

  42. Πάνω στην ώρα, τώρα που τελειώνει το serum και ετοιμαζόμαστε σιγά – σιγά για διακοπές! Τέλειο δώρο, τέλειο timing!

  43. Καλησπέρα κι από εμένα!

    Αγαπημένη εταιρία η L’oreal και πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να μας παρουσιάσει…

    bb cream δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα θα το κάνω πολύ πολύ σύντομα!

    Οι αντιγηραντικές κρέμες δε με αφορούν προς το παρόν, αλλά θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για τη μαμά μου, η οποία έχει γίνει ειδική επί του θέματος…’Εχει δοκιμάσει ορούς και κρέμες από διάφορες εταιρίες και με κάποια απ’αυτά τα προιοντα δηλώνει ενθουσιασμένη και πραγματικά, μπορώ να πω ότι φαίνεται κάποια διαφορά…

    @Ιoanna Thess: Με την πρώτη ευκαιρία, θα ήθελα να δω το βιντεάκι της εκπομπής! Ο τίτλοε του με ιντριγκάρει απίστευτα..!! Ευχαριστούμε!

  44. @MaRia: Χαίρομαι που είσαι καλύτερα πάντως καποια στιγμή καλό είναι να δεις και κάποιον δερματολόγο, για καλό και για κακό!
    Όντως θα συμφωνήσω ότι όλα ξεκινούν εσωτερικά από την τροφή και την ενυδάτωση!

  45. εχω ακουσει κι εγω διαφορα για τις κρεμες κ ειδικα απο δερματολογους οι οποιοι αφοριζουν τις αισθητικους κ τις κρεμες τους.συγκεκριμενα,πλαστικος χειρουργος ειχε πει στην τηλεοραση οτι καμμια κρεμα δεν διαπερναει το δερμα ωστε να φτασει στο λιπος κ να το λιωσει.αρα,μη βαζετε αντικυτταριδιτικες κρεμες.επισης,ο δερματολογος μου μου ειπε να μην κανω καθαρισμους κι ουτε να ταλαιπωρω το δερμα μου με πολλα προιοντα.πηγα βεβαια εκει με σοβαρη μολυνση στο προσωπο μετα απο καθαρισμο.κτ αλλο ενδιαφερον που μου ειπε ηταν οτι η πιο ακριβη κρεμα κοστιζει σε μια εταιρεια το πολυ 20ε!!συνεπως,μη ματαιοπονειτε ξοδευοντας μια περιουσια σε ακριβα καλλυντικα γτ το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με μια πιο φθηνη μαρκα.καποια απο αυτα τα τηρω,αλλα οχι.μερικες φορες ακουμε ο,τι θελουμε να ακουσουμε.

  46. TI OMΟΡΦΟ ΔΩΡΑΚΙ, ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  47. Η αλήθεια είναι ότι τα συστατικά που περιέχει θεωρητικά είναι τα πλέον απαραίτητα για ενυδάτωση και αντιγήρανση. Για να δούμε και την LOREAL θα κάνει την έκπληξη????

  48. Εχω παρακολουθήσει προσεκτικά τα σχόλια σας και είδα με ενδιαφέρον το video που μας πρότεινε η Ioanna. Αυριο θα μιλήσω εγώ.

  49. Θα με ενδιέφερε να τη δοκιμάσω Εχω παρακολουθήσει τα σχόλια σας είμαι 48 θα ήθελα να την δοκιμάσω Φιλιά πολλά

  50. Πολύ ενδιαφέροντα και τα σημερινά νέα σου, Τζούλια! Και εννοείται ότι θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω αυτά τα νέα πολλά υποσχόμενα προιόντα! Ευχαριστούμε!

  51. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!

  52. Καλησπέρα… Είμαι πραγματικά έτοιμη για μια τέτοια δοκιμή!…

  53. Αντε να δοκιμάσουμε και κάτι καινουργιο!

  54. για όλες εμάς που είμαστε 40+ θα ήταν πολύ καλή σειρά να δοκιμάσουμε πρώτες και να ενημερώσουμε μετά όλα τα κορίτσια για τα αποτελέσματα…θυσία θα γίνουμε για σας…

  55. POLI ORAIA IDEA KAI POLI ORAIO DORO!!! DUSTIXOS (XAXAXAXA) EIMAI STIN KATALLILI ILIKA GIA NA MPORESO NA KANO TIN DOKIMI!
    BRAVO!

  56. Με το που είδα τον τίτλο του άρθρου ήξερα πως το περιεχόμενο θα μου κάψει την καρδιά!

  57. Η σειρά δείχνει τόσο προσεγμένη! Καλή τύχη!

  58. Φαίνεται ότι η L’Oreal έχει ξάνει εξαιρετική δουλειά αυτή τη φορά! Ανυπομονώ λοιπόν να δοκιμάσω και να δω γρήγορα τα αποτελέσματα που έχει αυτή η σειρά! Ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό!

  59. τώρα θα φανεί η ηλικία μας δηλαδη;;; :)))

  60. νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνω για το δέρμα μου πιο εντατικό…ευχαριστώ για το δωράκι!

  61. θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω αυτά τα νέα πολλά υποσχόμενα προϊόντα!

  62. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ 35+…….ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ!!!1 ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

  63. ομολογώ ότι μετά από όλα αυτά που διάβασα πεθαίνω από περιέργειά και θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω..άραγε κάνει πράγματι θαύματα?

  64. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!

  65. τελειο δωρο!!!θα ηθελα και εγω να τη δοκιμασω

  66. Τέλειο!! Μακάρι να είμαι μια από τις τυχερές/ τους τυχερούς!!!!!!<3<3

  67. Θα ήθελα να το κάνω δώρο στη μανουλίτσα μου! Είναι τέλειο!!!

  68. Καλησπερα κι απο μενα!
    Η συζητηση για τις κρεμες, ορους κτλ ειναι πραγματικα ανεξαντλητη. Θελω να πιστευω οτι τοσα λεφτα που εχω δωσει ολα αυτα τα χρονια δεν εχουν παει στραφι… Παντως το δερμα μου ειναι σε καλη κατασταση, απλα με ανυσηχει πολυ η περιοχη γυρω απο τα ματια. Αυτες οι λεπτες γραμμουλες ποτε ακριβως γινονται ρυτιδες???
    Ειμαι 38,5 δεν εχω χρησιμοποιησει καποια κρεμα L’oreal, παρα μονο ενα δειγμα. Count me in Julia… Καλο μας ξημερωμα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.