Beauty Video, Make Up Tutorial: Μακιγιάζ για Διακοπές!

 

Ξέρετε, όταν ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα, ήταν 2 Ιουλίου… Και εγώ είχα ήδη σκεφτεί αρκετά, «ελαφρά», χαριτωμένα post τα οποία να ταιριάζουν τέλεια με την εποχή… Ε, βρε αγάπες μου, Ιούλιος ήρθε… όλα τα καλά, που περιμέναμε εδώ και ένα χρόνο, φτάνουν…Καλημέρα!!

 

Και μετά ήρθε το link από την Ioanna…και μας έβαλε και «με έβαλε» στην πρίζα και αντιστράφηκαν τα πάντα… και η εβδομάδα τελικά μας βγήκε λίγο πιο σοβαρή, από ότι είχα προβλέψει… (Γιατί το έχω ξαναπεί.. το bb τελικά, μαζί το γράφουμε…)

 

Όμως, αγαπημένες, Παρασκευή είναι σήμερα, με ότι και αν σημαίνει αυτό για την κάθε μια από μας! To Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας, είναι μέρα για κέφι, μέρα για αισιοδοξία, μέρα λίγο πιο χαλαρή στις δουλειές και τα γραφεία μας,  μέρα για γέλιο, μέρα για παρέα με τους φίλους, μέρα για τους αγαπημένους, μέρα για τα κουκλάκια μας και όσο αφορά το bb, Τhank God It’s Friday, μέρα για Ioanna και για ένα ακόμα Μake Up and Style Tutorial!

 

Και για εμένα πλέον, μια από τις η αγαπημένες μου, μέρες…

 

Απολαύστε τη!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F8KdEBO6KNc[/youtube]

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένες μου!!

 

 

 

76 Σχόλια
  1. Egw pragmatika aporw pws mas parousiazei h ioanna ta kalluntika kai me pei9ei synexeia kai paw kai ta agorazw!egw meinei AFRAGKH ioanna apo sena,na to ksereis!!!lol julia kane kati!
    Ki 9elw na rwthsw,evales poudra ka9olou??de 9a “liwsoun” ola ean de valeis ligi poudra?

  2. @MaRia: Καλημέρα Μαρία! Στο πρόσωπο δεν έβαλα καθόλου πούδρα, μόνο ελάχιστη κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιήσω το concealer. Η bb cream dr.brandt είναι ανεπανάληπτη! Στρώνει ονειρικά και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω !

  3. Καλημέρα!!!Σαν σε ραντεβού νιώθω κάθε Παρασκευή πρωί να σας συναντήσω και να δω τι μας ετοιμάσατε πάλι!!!!!!Ιωάννα μου!!!Κοπέλαρα μου,άσε τις σπουδές και τις ξένες γλώσσες και πήγαινε τρέχοντας να γραφτείς σε πρακτορείο μοντέλων!Έχεις απίστευτη ικανότητα να μεταλλάσσεσαι και να γίνεσαι διαφορετική εντελώς!Ακόμη και η φωνή σου αλλάζει!Ή τουλάχιστον γίνε ηθοποιός!Σε λατρεύει ο φακός!Και έχεις τρομερά σωστή άρθρωση.

    Τζούλιαααα θέλουμε κι άλλα βίντεο, πολλά!Μπορείτε να κάνετε ένα για ρουζ;(εκτός από τις τρεσες που περιμένω ανυπόμονα να δω…!)

    Ερώτηση: Πόσο κόστισε η σκιά Channel; Πανάκριβη ε; Στρώει όμως τόσο ωραία…σαν βελούδο!
    Και το chubby stick…τιμούλα;;;;

  4. @tonia: Καλημέρα! Κι εγώ κάπως παρόμοια νιώθω! Αναμένω τα σχόλια σας! Ευχαριστώ πολύ για όλα τα όμορφα που έγραψες…

    Τιμή δεν γνωρίζω να σου πω δυστυχώς… Σύντομα όμως κάποιο bbgirl θα σε ενημερώσει!

  5. aaa se euxaritw!to psalidaki gia tis vlefarides mporeis na mas deikseis kala me details pws to xrhsipopoieis se ena epomeno video???

  6. Googmorning beautyblog!ASTERI IOANNA egrapses istoria,ti eisagwgh epikh htan auto????mou epese to sagoni!!!!!!!agapimeno video polu mou arese mporeis na mou peis apo pio kineziko agorases to top???????pleaaaseeee

  7. καλημερα κοριτσαρεςςςςς.πολυ ωραιο προιον της clinic kai i bb.θα προσπαθησω να τα αγορασω.μηπως ξερει καμια τιμουλες?φιλουσκια!

  8. @MaRia: Οκ Μαρία μου! Θα το φροντίσω!!! Πολλά φιλιά!!!

    @Kaiti: Goodmorning! Χμμμ… το αγόρασα από ένα κινέζικο πίσω από τα δικαστήρια… ξέρεις… που είναι όλα μαζεμένα. Δεν θυμάμαι όμως να σου πω από ποιο ακριβώς, είναι στενάκια πολλά εκεί και τα έχω μπερδέψει.

  9. Οκ!Θα περιμένω!Αν κάνει κάτω από 20ευρώ το κραγιόν θα πάω να το πάρω μετά τη δουλειά για να το πάρω μαζί μου,φεύγω αργά απόψε για διήμερο!!!

  10. chinatown!!!!!!lol katalava!!!eixa paei ekei kapou konta einai ta grafeia tis Deuterova8mias,e?ante re c,exoun toso wraia kommatia,nomiza pws ola htan apla tshirts ktl.mpravooo ekselikseis

  11. @Kaiti: Ναι Καίτη μου, κι εγώ έτσι τα ανακάλυψα! Κατέθετα τα χαρτιά μου για μια προκήρυξη και έκανα και τη βόλτα μου, μη χάσω…! Χαχαχα Αλλιώς δύσκολα την ανακαλύπτεις την περιοχή… είναι και λίγο «περίεργη»… you know…

  12. Καλημέρα!!! @Ioanna Thess είσαι αστείρευτο ταλέντο!!! Τα βίντεό σου και η παρουσιάσή σου με έχουν αφήσει με το στόμα ανοικτό! Μπράβο κοπέλα μου!!!

  13. Θα πάω να δω μήπως το έχουν έκπτωση…
    Ευχαριστώ Julia!

  14. Το βιντεάκι πολύ ωραίο και εσύ είσαι ταλαντούχα και ευγενική (όπως πάντα!) 🙂
    Να σε ρωτήσω και κάτι Ιωάννα, τι πρόγραμμα μοντάζ χρησιμοποιείς και ποια άλλα προγράμματα (αν χρησιμοποιείς και αλλά); Πάντως έχουν εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα!

  15. Για άλλη μια φορά είσαι φοβερή!!!Μπράβο σου!!!Δεν το πιστεύω ότι έκανες μακιγιάζ μόνο με τα χέρια. Αυτό το μολύβι από το πάνω μέρος του ματιού, κοντεύω να βγάλω το μάτι μου για να το καταφέρω, αλλά που θα μου πάει… θα το μάθω να το κάνω εύκολα.Σας φιλώ όλες!!! Σ’ ευχαριστούμε Ιωάννα μου για άλλη μια φορά… πολύ πολύ πολύ!!!!!!

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
    ΚΑΛΟ Σ/Β bbgirls.

  17. Ευχαριστώ κορίτσια!

    @Stellaki: Καλημέρα! Πλέον έχω εξοικειωθεί με το Power Director από Cyberlink. «Δύναμη» πρόγραμμα αλλά αρκετά δυσκολούλι, με πήρε 2-3 μήνες να εγκλιματιστώ στο περιβάλλον του, να διαβάσω τα manuals και απαιτεί «καλό» και γρήγορο υπολογιστή, αλλιώς κολλάει και κρασάρει συνεχώς. Μόνο εκεί κάνω edit. Για τα voice overs χρησιμοποιώ εξωτερικό μικρόφωνο(όχι για pc, κανονικό). Πολλή δουλειά αλλά έχει ενδιαφέρον!

  18. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Δεν ξέρω αν έχεις δει και τα προηγούμενα βιντεάκια, κι εγώ πολλές φορές «βγάζω» το μάτι μου!!! No worries όμως lol Το κολπάκι είναι να το κρατάς κλειστό όσο μπορείς(το μάτι). Good luck!!!!

  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ .

  20. Επαναλαμβανομαι αλλα… Ιωαννα μου θα σε δω το βραδυ… Ανυπομονώ…φιλακια πολλα!

  21. @Stella: Καλημέρα Στέλλα μου, σε “μελετούσα” χθες, εκανα το Body Scrub με σοκολάτα… Ακόμη μυρίζω υπέροχα, να’σαι καλά με τις συνταγες σου!

  22. @IoannaΤhess Αν και ειναι αδιαμφισβητητο, ότι η καμερα σε λατρευει.. μηπως να σκεφθεις και την καρριέρα σκηνοθέτη? Ενα περασματακι το εκανε κι ο Χιτσκοκ αλλωστε παντα απο τις ταινίες του… οπότε θα έχεις εξασφαλισμένους τους καλυτερους ρόλους… με τις πιο ιντριγκαδορικες ατακες και τον καθοριστικότερο για το σενάριο… για σκεψου το, εισαι τόσο δημιουργική και ευφάνταστη προσωπικότητα, πολυτάλαντη και αρτιστίκ ψυχοσύνθεση που ενα πραγμα θα σου πω… ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ EVER!!!!!! ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠ… συγνωμη ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.. Στην αναγκη παρε τον αλλοδαπο ερωτα σου και φυγε μακριά.. (αδελφικές συμβουλες εκ βαθους καρδίας. Φιλια!

  23. Καλημέρα, καλημέρα!
    Μια κούκλα Ιωάννα πάλι σήμερα! Φτου σου, κορίτσι μου, στο ‘χω πει και δε θα πάψω! Φτου, φτου!
    Εύκολο το μακιγιάζ, κάπως έτσι το κάνω όταν βιάζομαι τώρα καλοκαίρι. Έχω το roll on που λατρεύω, για ΒΒ χρησιμοποιώ της Estee που μου τελειώνει και λέω να δοκιμάσω τη νέα Garnier (αν την βρω, γιατί αργούν λίγο στο Ρεθυμνάκι) και μου λείπει το chubby stick, που από τότε που το ανέφερε η Τζούλια στο facebbok ανυπομονώ να αποκτήσω ένα, αλλά δεν έχουν έρθει οι νέες αποχρώσεις εδώ! 🙁
    @Τζούλια, καλημέρα γλυκιά μου, που έχω τύψεις τελευταία που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τα όσα διαβάζω… Πάντως να ξέρεις ότι είσαι και στο μυαλό και στην καρδιά μου! Απορία, ποιο νούμερο είναι το δικό σου καρπουζί χρώμα του chubby stick? Γιατί δεν ξέρω προς τα ποιο να καταλήξω, όταν τα βρω… Στο ροζάκι που δείχνει η Ιωάννα, στο δικό σου ή σε ‘κείνο το πορτοκαλοκοραλλί…;; Όλα μαζί δεν υπάρχει περίπτωση…!

    Φιλιά σε όλες και ένα υπέροχο ΣΚ!!!

  24. @Ioanna Thess Αχ αληθεια το έκανες και σ΄άρεσε? Πολυ χαιρομαι! Είδες ποσο υπεροχη βγαινει η μυρωδιά του?

  25. Αχαχαχα!
    Μόλις διάβασα το σχόλιο της Στέλλας!!!

    @Stella: Συμφωνώ απόλυτα!!!!

  26. Καλημέρα σ’όλα τα υπέροχα BBGirls! Ιωάννα μου, δεν ξέρω τι να πω πλέον…. είσαι καταπληκτική και σ’ευχαριστούμε πολύ! Να περάσετε όλες ένα πανέμορφο σ/κ και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!! Φιλιάααα….. 🙂

  27. @Stella: Πόσο σε ευχαριστώ γι’ αυτά που μου έγραψες δεν περιγράφεται… Μα δεν έχω γνώσεις σκηνοθεσίας δυστυχώς, εμπιστεύομαι μόνο το «μάτι» μου και την αχαλίνωτη όντως φαντασία μου. Πιστεύω πως ο «χώρος» που με φιλοξενεί εδώ, το bb είναι αυτό που έψαχνα για να εξωτερικεύω την ενέργεια μου. Η Τζούλια και τα bbgirls όμως είναι η αιτία! Με εμπνέει η ζεστή bb οικογένεια και νιώθω «ασφαλής» μέσα της. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από μένα τι εννοώ.

    Όσο για την καρέκλα στο Δημόσιο…μην αρχίσω να μιλάω… θα συγχυστούμε Παρασκευιάτικα!

    Λοιπόν, το scrub εκτός του ότι αφήνει πανάπαλο το δέρμα και η μυρωδιά του διαρκεί χωρίς υπερβολές σχεδόν 24 ώρες, ένιωσα πως έκανε και κάτι παραπάνω… δεν είμαι ειδική σε αυτά, δεν ξέρω, σαν να ανανεώθηκε το δέρμα και απέκτησε και υπέροχο χρώμα.

    Αααα να σε ρωτήσω: Διάβασα συνταγή για φυσική βαφή μαλλιών με κακάο + ξύδι για μελαχρινές … Να το επιχειρήσω;;;; Το έχεις ακούσει εσύ;;;

  28. @Ioanna Thess Φυσικη βαφη με κακαο και ξύδι? δεν εχω ιδεα, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα άλλο περαν της χεννας (σε όλη τη δεκαετία 20-30) του BS, και πλεον δεν μπορω να βαλω τιποτα περα απο τις κλασσικες βαφες. Τα μαλλια μου ειναι εντελως συμβατικα αν εξαιρέσεις τις φυτικές μασκες και τα λαδακια μου. By the way, εφτιαξα το τελειο αντιηλιακο μαλλιων. Μισο λαδι αβοκαντο με μισο λάδι καρυδας! Ανακατεψτε καλα, ψεκαστε απο το ανακυκλωμενο μπουκαλάκι (dispenser). Ανεπανάληπτο!

  29. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls !!! Ιωάννα φοβερή όπως πάντα!!! Το βιντεάκι δεν μπορώ να το δω τώρα αλλά ούτως ή αλλιώς το βλέπω καθε Παρασκευή απόγευμα πάλι για να εμπεδώσω!!! Είναι πια η ιεροτελεστία της Παρασκευής όπως και για όλα τα bbgirls νομίζω!!!
    Μπράβο μπράβο!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!
    Ααα και Τζούλια όσο για το “σοβαρό” Post που λες χρειάζονται και τέτοια που και που. Η ομορφιά και η περιποίηση έχουν πολλές διαστάσεις δεν είναι μόνη παρουσίαση προιόντων!!!
    Φιλάκια!!!!

  30. Πιο συγκεκριμένα, φυσική βαφή μαλλιών για μελαχρινές:

    Μισή κούπα κακάο σε σκόνη
    Μισή κούπα γιαούρτι
    1 κουταλάκι μέλι
    2 κουταλάκια ξύδι (apple-cider vinegar)

    Τι λες;;;

    ΥΓ: Και αυτό το αντιηλιακό προστατεύει; Λόγω καρύδας ε;

  31. @ Ioanna Thess και πως υποτιθεται βαφει τα μαλλια? Με το κακαο? Εμενα παντως σαν μασκα μου ακουγεται..
    Το λαδακι προστατευει και λογω καρυδας, αλλα και πολυ περισσοτερο λογω αβοκαντο που εχει φυσικο δεικτη προστασιας 3-4. Απλα σ΄εμενα τελικα το αβοκαντο μονο του, μου πεφτει λιγο βαρυ για μαλλια και προσωπο, λογω λιπαρότητας. Φαντασου όμως αυτα τα δυο ανακατεμενα να μενουν με τις ωρες στο μαλλι και να ζεσταινονται απο τη φυσικη θερμοτητα του ήλιου… Θαυμα! Κουρα ομορφιας στη θαλασσα κι αντι να γυρισουμε με ψαλιδα, θα γυρισουμε με αστραφτερα, απαλα μαλλια!

  32. Stella θα το κάνω σίγουρα το Mix αυτό το σκεφτόμουν κιόλας για το μαλλί στην παραλία, μπορείς να μου πεις αν μπορώ να προσθέσω κάτι για να αποφύγω το κιτρίνισμα στο μαλλί ή αυτό θα φτάσει?

  33. @Stella: Color boost λέει ότι είναι… όχι ακριβώς βαφή. Χμμμ λέει κιόλας να βάλεις πετσέτα γύρω από το λαιμό για να μην μείνουν λεκέδες! Ααα θα το φτιάξω, το πολύ πολύ όπως είπες να κάνω απλή μάσκα 🙂

    Αααα Απαιτούμε να κάνεις σύντομα νέο guest post και να μας πεις αναλυτικά τις νέες σου συνταγές! Σου είπα… τις προηγούμενες τις εκτύπωσα και τις έχω κολλήσει στο ψυγείο με μαγνητάκι-Λευκό Πύργο! lol

    @MariaA: Καλημέρα Μαρία! 🙂

  34. Καλημέρα bb girls!!
    Καλά, η όμορφη Ιωάννα πάλι έκανε το θαύμα της! Τέλειο outfit καλοκαιρινό και sexy (όσο πρέπει) και πανεύκολο μακιγιάζ και τσουπ! έξω από το ξενοδοχείο!Super!!!
    Περιμένω κάθε Παρασκευή με απίστευτη περιέργεια να δω τι άλλο θα κάνεις, ούτε εβδομαδιαία τηλεοπτική σειρά να ήσουν,χεχε!!Είσαι απίστευτη κουκλίτσα μου!
    Κι εγώ έχω ξεφραγκιαστεί ολίγον, έχω προσθέσει στη συλλογή μου ήδη καμιά δεκαριά από τα προιόντα που έχει δείξει στα videakia (αρκετά δεν τα έχω καν ακόμα δοκιμάσει!!)
    Συνέχισε έτσι ταλαντούχα και κούκλα Ιωάννα!
    Φιλάκια σε όλεςςςςς!

  35. @Stella Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από που να αγοράσω αυτά τα λάδια για να φτιάξω κι εγώ το αντιηλιακό μαλλιών σε σπρέυ;;;

    Που θα βρω τη συνταγή body scrub που ειπε η Ιωάννα;;;

  36. @MariaA Δεν εχω εμπειρια με το κιτρινισμα, γιατι τα δικα μου απλα ξανοιγουν κι ειναι ο.κ Αλλα πιστευω, ότι το πηχτό αβοκαντο θα σε καλυψει ούτως ή άλλως. Φροντισε μονο να επαναλαμβανεις τη χρηση όταν θα τα νοιωθεις πιο στεγνα. Επισης σκεφτομαι (χμμμμμ) φετος στις διακοπες που δε θα με νοιαζει αν τα μαλλια μου θα ειναι φτιαγμενα, αφτιαχτα, νωπα ή στεγνα ή οτιδηποτε… το βραδυ οταν θα τα λουζω να βαζω αντι για σερουμ, γνωστα πολυλαδια κ.λ.π να ξαναβαζω στις ακρες λιγο λαδι καρυδας. Ακομα κι αν βαρυνουν ποιος νοιαζεται? Το επομενο πρωι θα ξαναβραχουν παλι στη θαλασσα, αλλα στο μεταξυ θα ανακτησουν τη χαμενη υγρασια.. Θα σας πω απο Σεπτεμβρη αν πετυχε…

  37. Κορίτσια καλημέρα!! Το βίντεο δεν εχω προλάβει να το δω γιατι κολλαει το δίκτυο σήμερα..αλλα τα σχόλια τα διάβασα τα περισσότερα και εχω να πω ένα…

    εχω μουρλαθεί στα γέλια με τα σχόλια για το δημόσιο!! Εδω δημόσιος υπάλληλος..εδώ δημόσιος υπάλληλος!!..σας μιλά η ελέυθερη φωνή των καταπιεσμένων (και άφραγκων πλεον) δημοσίων υπάλλήλων!! ΙοΙ..και λίγα λέτε κοριτσια…

    Φιλιά και θα προσπαθήσω να επανέλθω με σχόλιο για το βίντεο!!

  38. @tonia Μπορεις να τα βρεις απο καταστηματα με βιολογικα ή φυτικα προιοντα ή και e-shops π.χ pharmacy4u, bacchia, sensities. Εγω πηρα το αβοκαντο απο τα sensities και το λαδι καρυδας απο ενα καταστημα με μπαχαρικα στην Καραγιωργη Σερβιας (δεν χρειαζεται να ειναι και το σουπερ ντουπερ λαδι, βιολογικο κ.λ.π. ενα απλο αντιηλιακο φτιαχνουμε, μη μας βγει κι ο κουκος αηδονι…). Οσο για τη συνταγη του scrub θα τη βρεις εδω http://beautyblog.gr/2012/05/17/guest-post-i-mageia-ton-aitherion-elaion/

  39. @kerasia Συμπασχουσα εισαι συντροφισσα, ε? κι αντε τόλμα να μιλησεις….

  40. @Despoina Manou: Καλημέρα Δέσποινα μου! Ήταν αποκαλυπτικό όντως το ρουχαλάκι αλλά λένε πως «δεν κάνει το ράσο τον παπά»(κάπως έτσι τελοσπάντων)…! Την δοκίμασες την bb cream; Μα δεν είναι υπέροχη…; Φιλάκια!

    @Κερασια: Καλημέρα γλυκιά μου Κερασία! Έχω πάρει «γεύση» από το Δημόσιο, σύντομη μεν-αρκετή όμως για να συνεχίσω να επιμένω και να προσπαθώ. Ως νέα στην υπηρεσία είχα δεχτεί μεγάλο πόλεμο γιατί δούλευα και χαλούσα την πιάτσα!!! lol Αλλά όπως και να το κάνεις, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις μια σίγουρη(σχεδόν)καρέκλα…

  41. @Stella σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και συγχαρητήρια για το post!Είναι πολύ ενδιαφέρον!Θα διαβάσω και τα σχόλια τώρα για να μάθω περισσότερα.

  42. Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι?χεχεχε!!Στο σχόλιο πρίν ήθελα να κάνω ειδική μνεία στην bb cream Dr Brandt, αλλά τελευταία στιγμή δεν το έγραψα!Ναι τη δοκίμασα και πραγματικά δεν έχω να πω τιποτα αρνητικό!Είναι όπως τα λες και εσύ!Παίρνει το δικό σου χρώμα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό! Έκανα και τo smoky eye look και ψιλοαντέγραψα και το outfit και μιλάμε για μεγάλο σουξέ εκείνο το βραδυ, χιχιχι!!! 😀

  43. Καλημερα ομορφες!!!
    Μπραβο @Ιωαννα για αλλη μια φορα!!!η χρηση κραγιον /ρουζ βολευει πολυ στις διακοπες οταν δεν θελεις να κουβαλας πολλα!!
    Χα χα αρχισατε τις αλχημιες @Ιωαννα την βαφη αυτη δεν την εχω ξαναδει αν ακι τα ψαχνω πολυ!λιγο το ξιδι με φοβιζει γιατι λογο οξυτιτας μηπως ξεβαψει η κοκκινιση το μαλλι!!παντως ακουγεται ενδιαφερον
    Εγω απο την αλλη ανακαλυψα ενα φυσικο σελφ ταν!!
    Πολυ απλα παιρνετε 4 κουτ της σουπας κρεμα σωματος η λονδιον και
    το ανακατευετε με κακαο οσο πιο πολυ τοσο πιο σκουρο το χρωμα
    μετα απλα το απλωνετε στο δερμα!και εδω ισχυει το ιδιο οσο πιο πολλες φορες βαζετε τοσο πιο σκουρο μην το παρακανετε ομως!Α!μυριζει υπεροχα και βεβαια το
    κακαο να ειναι φυσικο οχι με ζαχαρη!!
    Φιλακια χχχχ
    Υ.Γ ιδεα μου ειναι η απο την αγορα εχουν εξαφανιστει τα ευριας σελφ ταν η οι κρεμες που σταδιακαν σου χαριζαν λιγο χρωμα(dove/garnie-loreal) παντως στον Χοντο δεν βρηκα τιποτα!

  44. @Στελλα μου καλημερα!Αυτο το αντηλιακο το κανω και εγω αλλα προσθετω και 2 κουτ.σουπας κοντισιονερ για να ειναι πιο ελαφρυ και να φευγει πιο ευκολα στο
    λουσιμο!
    Φιλακια χχχχ

  45. @SofiaT καλη ιδεα.. ειδικα αν το σκετο λαδι πεσει βαρυ στα μαλλια.. αν και σε συνθηκες παραλίας δυσκολο…

  46. @Στελλα εγω που δεν εχω πλουσια κομη!χαχα μου καθεται καλητερα!!

  47. @Ioanna Thess: το μόνο που δεν έχεις ανάγκη εσύ, είναι από τη “Σίγουρη καρέκλα”. Και τώρα που το σκέφτομαι, καμιά σας εδώ μέσα…

  48. @Αndriana: Το δικό μου Chubby Stick, είναι το Νο 15 Pudgy Peony, ένα πολύ πλούσιο ρόζ-φούξια!

  49. Τέλειο βιντεάκι και η φούστα όλα τα λεφτά….την θέλω χαχαχα

  50. για μια ακομη φορα τελειο το βιντεακι!Ιωαννα μην σνομπαρεις την γειτονια μου,δεν ειμαστε τοοοσοο περιεργοι(καλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει οι περισσοτεροι εδω να ειναι χιχι) αλλα ειδες κρυβουμε μικρους θησαυρους!!!εκανα τις προαλλες το μακιγιαζ με τις μπρονζε-καφε σκιες και το τιρκουαζ μολυβακι και βγηκε φανταστικο!Τοσο καλη αυτη η bb cream?τελειωνει η δικη μου και σκεφτομαι να παρω μια καινουρια!

  51. Κορίτσια! Ποιο είναι το body scrub με σοκολάτα;

  52. εγώ πάλι ξετρελάθηκα με τα ρούχα της Ιωάννας!!!!Και μετην κίτρινη σκιά!!

  53. καλησπερα κοριτσια!!!ιωαννα,δεν μπορω τωρα να δω το βιντεακι αλλα δεν αμφιβαλλω καθολου για το αποτελεσμα!!!σημερα,θελω να αναφερω τα εξης:1.με εχετε ξεπαραδιασει(τραβα με κι ας κλαιω).οταν παρουσιαζετε κτ ,η τζουλια η τα κοριτσια τρεεεεχω!!!2.το δημοσιο εχει βουλιαξει πλεον αλλα η καρεκλα καρεκλα γτ αισθανεσαι μια σιγουρια.στο μελλον κανεις δεν ξερει…….το θλιβερο ειναι οτι οι νεοεισερχομενοι,αν υπαρξουν,παιρνουν 700ε!!λεφτα εε;;;;3.με ματιαξανε κοριτσια.εχω ενα τραβηγμα στην πλατη η ψυξη μου ειπε ο γιατρος κ ποναω παρα πολυ.παιρνω μια σακουλα φαρμακα κ διαφορα δεν βλεπω.τερμα κ τα μπανια,θα κλαψω πικρα…ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ.4.ΣΤΕΛΛΑ,βαζω κι εγω λαδακια στα μαλλια,τα πιανω με το καπελο κ κολυμπαω.ετσι δουλευουν καλυτερα με τη ζεστη.χρησιμοποιω ,εκτος απο το λαδι της nuxe,κ την κρεμα μαλλιων για βαμμενα τησ apivita.ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

  54. @athina: Έψαχνα να βρω απλή, ίσια, μαύρη μακρια φούστα χρόόόνια… Είναι δύσκολο να την πετύχεις χωρίς τίποτα επάνω, να είναι σκέτη. Τελικά τα απλά πράγματα είναι δυσεύρετα σε αυτή τη ζωή… lol

    @ Στελλα Δαμασκηνιδου: Στέλλα μου δεν την σνομπάρω καθόλου! Από τότε που την ανακάλυψα είμαι πολύ συχνά στα μέρη σας! Είπα πως είναι «περίεργη» διότι για κάποιον που δεν είναι από τη Θεσσαλονικη είναι δύσκολο να την ξετρυπώσει! Αλλά έχω βρει «θησαυρούς» -όντως- εκεί με λίγα μόνο ευρώ. Όποτε σου δοθεί η ευκαιρία δοκίμασε την dr. brandt είναι πολύ ξεχωριστή!

    @Δεσποινα Ν. : Η Στέλλα μας έχει γράψει αρκετές φορές τα μυστικά της σε πολύ όμορφα και ενημερωτικά κείμενα. Ένα από αυτά είναι το http://beautyblog.gr/2012/05/17/guest-post-i-mageia-ton-aitherion-elaion/. Μας τα εξηγεί με όλες τις λεπτομέρειες!

    @maryl: Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά οι «παράδοξοι» συνδυασμοί χρωμάτων (κιτρινοπορτοκαλοκολοκυθι με ροζ) έχουν αρχίσει να μου αρέσουν πολύ για αυτό το καλοκαίρι!

    Sorry που άργησα να απαντήσω… Μαγείρευα! Φιλέτο γαλοπούλας αλα κρεμ με φρέσκα μανιτάρια και πουρέ! xxx

  55. @marianna: Ωχ… περαστικά Μαριάννα 🙁
    Από κλιματιστικό/ανεμιστήρα να φανταστώ;

  56. Το πήρα!Το πήραααα! 19,50€ το βρήκα!Μυρίζει υπέροχα…Θα το φάω!

    @Ioanna Thess καλό βγήκε το φαγητό;!

  57. ΙΩΑΝΝΑ,ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!Η ΦΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ,ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ!ΤΟ CHUBBY STICK ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Κ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΚΤ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΒ!!!

  58. @tonia: Με γεια σου!!! Θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τα χείλη σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού κάθε 15 δευτερόλεπτα πουλιέται ένα σε όλο τον κόσμο. Θα το χαρείς, είμαι σίγουρη!!!

    Τέλειο βγήκε το φαγητο Τόνια μου, τέλειο! Ή λες να μου φάνηκε επειδή πεινούσα σαν λύκος;! lol

    @marianna: Χαίρομαι πολύ Μαριάννα που σου άρεσε! Και πάλι περαστικά…!

  59. οχι,ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,δεν εβαλα το κλιματιστικο πολλες φορες, κι αν το εβαλα,το εβαλα γυρω στους 27 βαθμους.απλα ξυπνησα μια μερα κ ημουν πιασμενη απο τη μια πλευρα.το βραδυ ανοιγω το κλιματιστικο σπανια κ οχι ολο το βραδυ.ουτε ανεμιστηρα εχω….ασε,πικρα……

  60. @Ioanna Thess Ευχαριστώ!Είναι σαν λιποζαν αλλά με χρώμα και πολύ καλύτερη ποιότητα.Θα το βάλω το βράδυ που σίγουρα θα καταλήξουμε σε παραθαλλάσιο μπαράκι που είπες και εσύ!Barefoot bar!Πάω κι εγώ να μαγειρέψω όμως τώρα,αρακά με πατάτες θα κάνω.

    @marianna Περαστικά κοπέλα μου, πονάει πολύ η ψύξη ξέρω, τα πέρασα κι εγώ πέρυσι.Υπομονή…

  61. @Ioanna Thess :Ευχαριστώ, Ιωάννα, για την απάντηση και, Στέλλα, για τη συνταγή! Θα το δοκιμάσω σύντομα.

  62. @ΤΟΝΙΑ,ευχαριστω κ με γεια σου!!!!ΙΩΑΝΝΑ,εφτιαξες ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!!κ ερχεται κ καυσωνας κ δεν θα μπορω να κολυμπησω……….φιλακια!!!

  63. Λοιπόν κορίτσια, βρήκα λύση για τον καύσωνα: αγόρασα μια φουσκωτή πισίνα από τα Jumbo και λιώνω με τις ώρες στη βεράντα μου. LOL Έχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο twitter μου αν δεν με πιστεύετε! Όαση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Όταν το ταμείο είναι μείον πολλά πράγματα σκαρφίζεται ο ανθρώπινος νους! 😛

  64. Τι ταλέντο αυτή η Ιωάννα βρε παιδιά !
    Κάνει τα καλυτερα tutorial ever !!!!

  65. Καλησπέρα και απο μένα!!!
    Βρε Ιωάννα που το βρήκες το όνομα της απόχρωσης??? χιχιχιχιχιχιχιχι ακόμα γελάω!!!!!Το ντυσιμο σου εκπληκτικό! πάντα μου άρεσανα υτα τα μπλουζάκια αλλά λόγω…χμμμμ “αερόσακων” δεν κατάφερα ποτέ να τα φορέσω!! 😛
    Πολύ όμορφο το μακιγιαζ των διακοπών αλλά διακοπές δεν βλέπω να πηγαίνουμε…… οεο……. 🙁
    Λατρεψα το “CHUBBY STICK” μ’αρεσε και πολύ αυτο το χρώμα! αλλά……… δεν….. ονειρο απατηλό που λεει και το τραγούδι…
    καλό Σ/κ καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε!!

  66. Emena den mou arese o syndyasmos kitrinoportokali me fouksia. Thelo pio “setarismena” pragmata. Alla vre Ioanna, vre Ioanna !!!! Opos lene kai ta koritsia mas exeis rimaksei. Deixnei proion h Ioanna, trexoume oi ypoloipes !!!!! To megalytero talento sou kopellia einai pos eno eisai eksypnh,nea, omorfh, adynath klp klp klp den prokaleis kanena synaisthima antizilias, antagonismou, antipatheias. Mono pou se tsakosa na exoume ena themataki anasfaleias h mou fanike?

  67. @mako: Καλημέρα και σε ευχαριστώ! Φυσικά έχω ανασφάλειες! Δόντια(φαντάσου πως αυτά που βλέπεις είναι αποτέλεσμα μετά από σιδεράκια!!!), μάυρους κύκλους και πολλά άλλα!
    Αλλά το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μιλώ σωστά, καθαρά Ελληνικά και να δημιουργώ όμορφα βίντεο που να σας αρέσουν και να σας μεταδίδουν αυτά που γνωρίζω για το μακιγιάζ.
    Σε ποια από όλα αναφέρεσαι εσυ;!

  68. @mako Μηπως γι΄αυτο την αγαπαμε τόσο την Ιωάννα? Επειδη ειναι τόσο ακομπλεξάριστη ώστε παραδεχεται ακομα και τις ανασφαλειες της, πράγμα που την κανει υπεροχα γήινη, παρόλη την ουράνια ομορφιά της?

  69. @Ioanna Thess: 🙂 se tipota apo auta den anaferomoun. Sto sxolio sou peri asfaleias anaferomoun th stigmh pou eisprateis ena soro kolakeutika sxolia. Molis to diavasa amesos anarotithika giati auto to koritsi den anoigei ta ftera tou? Exei to paketo. Tespa, thn teleutaia eksaetia thn exo dei mama gia olo ton kosmo 😉 alla eilikrina tha thela na se do se perissotera pragmata. Pare ta riska sou Ioanna moy. O xoros pou niotheis asfaleia tha yparxei panta gia na epistrepseis an kati den paei toso kala oso tha itheles.

    @Stella: Les? 😛

  70. ena yperoxo videaki…kai akros kalokairino ka8ws stin diakopes varieeeemai toso toso poli n vafomai!argisa n to dw gt den eixa internet!pragmatika exw akousei toooso kala logia g tin bb cream ap dr brant p anypomonw g tis ekptwseis wste n tin parw.
    @ioanna thess :dokimasa to smoky eye p mas edeikses…me apoxrwseis xriso kafe omws…kai pragmatika ooosoi to eidan me rwtousan ti skia foraw!teleies idees!perimenoume kai alla tetoia yperoxa videakia!!
    super!kisses!

  71. Άλλο ένα βίντεο-κομψοτέχνημα από την Ιωάννα μας,τη συνήθεια που έγινε λατρεία…!Keep on rocking girl!xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.