Review, Maybelline 24h Super Stay!

 

Είπα να μείνουμε για άλλη μια μέρα στο θέμα κραγιόν, που μας ενδιαφέρει όλες, αλλά αν και εγώ σας αποκάλυψα από τον τίτλο κιόλας του post, για ποιο κραγιόν θα έχουμε σήμερα ένα ακόμα review, δεν έγινε το ίδιο και με μένα, όταν έλαβα το mail που θα δείτε παρακάτω από τη Nansy.

 

Πάντως με έκανε και γέλασα πολύ και νομίζω θα διασκεδάσετε και εσείς διαβάζοντάς το, διότι η Νansy σκέφτηκε ότι αφού εγώ σας κρατάω κάποιες φορές σε αγωνία με τα παιγνίδια, τα πρόχειρα διαγωνίσματα και τα teasers που κάνουμε εδώ μέσα, γιατί να μην κάνει και εκείνη το ίδιο σε μένα; Δίκιο είχε…

 

Ιδού, για να ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο!

 

( ο τίτλος του mail της)

 

Τζούλια και εγώ κάτι θέλω!

 

 

Καλησπέρα Julia!!! Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν μας έχεις μιλήσει για αυτό το προϊόν που θέλω να σου πω, γι’ αυτό έψαξα στο bb άλλα δεν το βρήκα, μέχρι τον Ιανουάριο που πήγα πίσω…Οπότε αν μας έχεις μιλήσει νωρίτερα ζητώ συγγνώμη άλλα δεν το θυμάμαι! Το Σάββατο μου  το έκανε μια φίλη μου δώρο. Η αλήθεια είναι ότο ήθελα από καιρό να το δοκιμάσω αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα. Δεν θα στο αποκαλύψω όμως έτσι απλά, θα σε παιδέψω λίγο όπως μας κάνεις εσύ (ε,  με όποιον δάσκαλο καθίσεις αυτά τα γράμματα θα μάθεις … χιχι!)

 

 

Λοιπόν….. λάμψη…

 

 

θέλω λάμψη…

 

 

 

Τι θέλω?????

 

 

 

Επειδή όπως είπα παραπάνω μπορεί να μας έχεις ξαναμιλήσει για αυτό το προϊόν (παρόλο που δεν το βρήκα στο bb) δεν θα σε κρατήσω μέρες με αγωνία όπως εσύ αλλά λίγα λεπτάκια μέχρι να τελειώσω…( επ! δεν θέλω κλεφτές ματιές  στο τέλος της σελίδας)

 

Για να δω τι θέλω τώρα …… μμμμμμμ….. (μην κλέβεις είπαμε!!)

 

Θέλω…. Χρώμα (Και εγώ!!! Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται έτσι κ αλλιώς)

 

 

Hints : δεν είναι πολύ νέο προϊόν…

 

Τι είπαμε ότι θέλω?????

 

Α! ναι, Χρώμα………

 

 

 

Δεν πιστεύω να βαρέθηκες και  να πήγες στο τέλος???

 

 

 

Δεν σε βοήθησα πολύ αλλά δεν είχες μεγάλη αναμονή συν ότι έχεις μεγάλη εμπειρία!!!!

 

 

Λοιπόν ξεκίνησα με λάμψη, που μου αρέσει πολύ, συνέχισα με χρώμα γιατί όπως προ είπα καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν πάει και τελειώνω με διάρκεια….!! Αυτό θέλω,  θέλω διάρκεια! Μεγάλη διάρκεια….. θέλω να κοιμηθώ  και να ξυπνήσω…. με αυτό…


 

 

Τι θέλω λοιπόν?

 

 

 

Διάρκεια!!!    Μεγάλη διάρκεια…

 

 

 

……………..


 

Και τώρα ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω πιο είναι το προϊόν που θα φοραώ, όλο το καλοκαίρι!

 

Είναι ένα lip color!

 

Και θα μου πεις όλη αυτή η φασαρία για ένα lip color? Ναι!!!

 

 

 

Και επειδή μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις….

 

 

 

 

 

 

Το δικό μου αγαπημένο κραγιόν!

 

 

 

 

 

 

Λοιπόν, άξιζε η μικρή αναμονή?

 

 

Εγώ κοιμήθηκα και ξύπνησα και το είχα ακόμα! Επιπλέον δεν μου ξηραίνει τα χείλη και δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα και μια απαλή λάμψη. Να σε ενημερώσω ότι βγαίνει σε 30 αποχρώσεις οπότε είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα βρεις αυτή που θα λατρέψεις! Εμένα μου το έκαναν δώρο σε αυτή την καλοκαιρινή  κοραλλί απόχρωση οπότε σίγουρα θα προσπαθήσω να πάρω και κάποια πιο ροζ μοβ κόκκινη απόχρωση.  Ελπίζω να μην σε κούρασα…Δοκίμασε το έχει διάρκεια! Τρως, πίνεις, φιλάς τον κύριο Ρωμανό, κοιμάσαι και αυτό δεν έχει αφήσει ίχνη πουθενά και παραμένει στα όμορφα χειλάκια σου!

 

 

Φιλάκια πολλά!!

 

Νάνσυ

 

 

Μα δεν είχα δίκιο; Σας λέω, το διάβαζα το mail της και γέλαγα μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν και δεν είχα δώσει και πολύ σημασία στο συγκεκριμένο προϊόν, η Νάνσυ με έπεισε και θα το δοκιμάσω σύντομα. Αλήθεια το έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς; Συμφωνείτε με τη nansy;

 

 

47 Σχόλια
  1. Αγαπημένες, η εβδομάδα sprint, συνεχίζεται… θέλω τη θετική σας ενέργεια!

  2. Καλημερα ομορφες.!!!!!!!!!
    @Τζουλια μου σου στελνω οση θετικη ενεργεια εχω σε τονους!!!χαχαχα
    Το review της Νανσης οντως ηταν ευχαριστο και εξυπνο δεν εκλεψα και εγω ματιες ηθελα να δω που το παει!!Το προιον και εγω δεν το γνωριζα καθολου αλλα ο ενθουσιαδμος της με εχει πεισει να το δοκιμασω!!!
    Φιλακια πολλα και να εχουμε ολες μια υπεροχη μερα αν και απο οτι φαινεται θα κανει πολυυυυυ ζεστη!!!!

  3. Καλημέρα!!! Τζούλια μου ξέρεις ότι την έχεις την θετική μας ενέργεια! Σε σκεφτόμαστε συνέχεια και έτσι στην στέλνουμε διαρκώς!!! Πάρα πολύ καλό το mail της Νάνσυ.Πραγματικά κι εγώ γέλαγα μόνη μου διαβάζοντάς το, παρόλο που ήξερα για ποιο προιόν πρόκειται.Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αυτό που μ’ άρεσε ήταν ότι δεν στεγνώνει τα χείλη.Αυτό είναι που δεν μ’ αρέσει σ’ αυτά τα κραγιόν και δεν τα χρησιμοποιώ.Αν όντως δεν ξηραίνει τα χείλη θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.

  4. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!
    Κουράγιο Τζούλια θα συνεχίσουμε όλες να σου στέλνουμε κύματα θετικής ενέργειας!!! Ελπίζω να μας ανταμείψεις με σούπερ νέα σύντομα!! 🙂
    Η Νάνσυ είναι γλυκύτατη και το κουίζ που σου έβαλε τέλειο!! Μπράβο Νάνσυ συνήθως δεν προτιμώ κι εγώ αυτά τα κραγιόν γιατί δεν θέλω τα χείλη μου να στεγνώνουν αλλά απ’ ότι λες πείθομαι να το δοκιμάσω, είναι και Maybelline άρα όχι ακριβό!!!
    Φιλάκια!!!!

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ LIP COLOUR.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΞΗΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ,ΚΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ nancy,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ”ΤΙ ΘΕΛΩ”!! Η ΛΕΞΗ ”ΘΕΛΩ” ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ,ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ KERASTASE.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΟΧΙ ΓΤ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Η nancy,ΑΛΛΛΑ ΓΤ ΕΧΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝΑΚΙΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΡΩΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΒΒ GIRLS!!!

  6. A!!TZOYLIA,ΕΧΕΙΣ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΟΥ!!!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ bbgirls!
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ “ΤΙ ΘΕΛΩ?”.ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ.χιχιχιχι…
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΧΘΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ @ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ POST ΝΑΝΣΥ. ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΟΥ “ΦΕΥΓΟΥΝ”. ΑΝ ΑΥΤΟ “ΚΡΑΤΑΕΙ” ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ!!!

  9. Χαχχαα Τέλειο το κείμενο της Νάνσυ! Όχι απλά μας έπεισε αλλά μέσα σε 5 γραμμές κατάφερε να κάνει όλα όσα προσπαθούν να πετύχουν ολόκληρες καμπάνιες καλλυντικών! 30 αποχρώσεις;! Άνετα θα βρω πιστεύω αυτό το nude-ροζ που μου αρέσει. Αν και πρέπει να «ξεκολλήσω» επιτέλους! Το 70% των κραγιόν μου έχουν το ίδιο χρώμα!

    Καλημέρα σας είπα;;; Καλημέρα!

    Τζούλια καλό κουράγιο, σου στέλνω τα φιλιά μου και πολλά θετικά κύματα συμπαράστασης!

  10. Καλημερούδια!!!

    Λοιπόν, μπράβο στη Νάνσυ! Καλά σου έκανε Τζούλια! (χιχιχι!!!)

    Αυτό, λοιπόν, το κραγιόν το είχα υπόψιν μου από πέρσι που είχα πέσει πάνω του (οκ, πάνω σε 2 πελάτισσες που το φορούσαν) οι οποίες φορούσαν μια κατακόκκινη απόχρωση που έβγαζε μάτι και που είχα παρατητήσει ότι δεν αλλοιωνόταν με τίποτα! Βρε σε cocktail party τις είχα, βρε σε φαγητό, τα χείλη τους άψογα! Αφήστε που μου το είχαν εκθειάσει και οι 2, που καμιά σχέση δεν είχαν μεταξύ τους (όσον αφορά εθνικότητα, ηλικία, χρόνο διακοπών, προσωπικότητα). Είχα μείνει που λέτε με τα διθυραμβικά σχόλια και δεν έκανα κίνηση να τα ψάξω, γιατί δεν ήξερα κι αν είχαν έρθει ήδη Ελλάδα, αλλά κι επειδή οι αποχρώσεις έτειναν στο πιο έντονο που τότε δεν προτιμούσα…
    Μάλλον, όμως, πρέπει να τα ψάξω…

    Ευχαριστούμε Νάνσυ!

    Καλή συνέχεια Τζούλια!

  11. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls!
    @Νάνσυ μου, το post ήταν πολύ ωραίο και παιχνιδιάρικο!! Τελικά, όπως είπες και συ, μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις… χα-χα-χα-χα Το κραγιόν αυτό δεν το’χω δοκιμάσει, αλλά επειδή για μένα είναι σημαντικό να μένει πολλές ώρες και να μην στεγνώνει τα χείλη, θα το βάλω στην wish list και μόλις έχω χρήματα θα τ’αγοράσω!!
    @Τζούλια μου, καλό κουράγιο και καλή συνέχεια! Σου στέλνω πολλά κύματα δροσιάς και θετικής ενέργειας!! Φιλιά! 🙂

  12. Χαχαχα Εύγε Νάνσυ…
    Τζούλια έχεις δίκιο, γέλαγα κ γω καθώς διάβαζα το email της Νάνσυ…έεε είχε καλή δασκάλα βλέπεις το κορίτσι…

  13. Καλημέρα!!! Ξέκλεψα λίγο χρόνο να μπω και γω λίγο στο bb γιατί και γω στο τρεξιμο είμαι…και δεν το μετάνιωσα καθόλου!! Τέλειο το κείμενο!! Μου φτιαξε τη διάθεση!
    Λοιπον εγώ τα έχω δοκιμάσει και νομιζω εχω κανα 2-3 αποχρώσεις. Ειμαι και γω διχασμένη σε σχέση με αυτά τα προιόντα γιατί ως γνωστόν ξηραίνουν τα χείλη. Και οσο περισσοτερο τα φοράς τόσο περισσότερο το διαπιστώνεις αυτό. Νομιζω οτι αυτό της Maybelline και το αντίστοιχο της Revlon δεν το κάνουν αυτό (να προκαλουν ξηρότητα δηλαδη) σε μεγάλο βαθμό. Θέλει όμως προσοχή…αν ξεχαστείς και βάλεις και δεύτερη στρώση ή μεγαλύτερη ποσότητα, τότε θα σου φέυγουν φλούδες φλούδες στη διάρκεια της ημέρας..αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένα τα χείλη πριν την εφαρμογή τότε επίσης θα βγουν φλούδες φλούδες σε κανα δίωρο…εννοείται οτι το λιπγκλος που περιλαμβάνεται και ειναι για ενυδάτωση χρειάζεται εφαρμογή καθε δεύτερη ώρα τουλάχιστον. Αλλα νομιζω οτι θα συμφωνήσω στο αποτέλεσμα με την Νάνσυ. Αν προσέξεις ενα δύο σημεία, τότε το χρώμα θα ειναι αναλλοίωτο και θα γίνει το αγαπημένο σου κραγιόν.

    Σε μένα πρόσεξα και κάτι ακόμα..αν το φοράω στη δουλειά για καμια βδομάδα συνεχόμενα..τότε όντως τα χείλη μου ξηραίνονται αρκετά και επιστρέφω και πάλι στα κλασσικά μου κραγιονακια…Νομιζω οτι τελικά η σχέση μου με τα συγκεκριμένα προιόντα ειναι σχέση αγάπης-μίσους. Τα λατρεύω, με εξυπηρετούν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα (γιατί ως γνωστόν βαριέμαι να γυρίζω σπίτι και να περιποιούμαι και τα χείλη μου).

    Αυτό που εννοώ με όλα όσα σας είπα είναι το εξής…αν έχετε δοκιμάσει παλιότερα αντίστοιχα προιόντα και αγοράσετε τώρα και το συγκεκριμένο θα δείτε μεγάλη διαφορά στην εφαρμογή, στη διάρκεια κλπ κλπ κλπ..ΑΛΛΑ…αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν όσα ήδη γνωρίζαμε για τα “ανεξίτηλα” κραγιόν απλά το συγκεκριμένο είναι η βελτιωμένη εκδοσή τους. Και αν σας έπεισε η Νάνσυ να τα αγοράσετε, εγώ θα σας επιβεβαιώσω ότι δεν θα μετανιώσετε για το προιόν που θα αγοράσετε. Εγώ τουλαχιστον δεν το έχω μετανιώσει!!! Μακάρι να μπορούσε κάποια να μας κάνει και τη σύγκριση με τα αντίστοιχα της mac…γιατί ήθελα να τα δοκιμάσω για να κάνω σύγκριση αλλα τωρα τελευταία είμαι και λιγο τσιγκούνα 😛 Αν ξέρει καμια ας μας πει ε?
    Φιλιά πολλά πολλά πολλά

  14. kalimera kai kalh sunexia Julia!Sumfwnw apoluta to exw parei se ena mov kai me volepse exei dikio o nansu kai de mas kourase katholou:)

  15. Καλημερα κι απο μενα κορίτσια! Εγω τα συγκεκριμενα κραγιον δεν τα ξερω, αλλα η εμπειρια που εχω απο τα αντιστοιχα της Max Factor, που ειχαν βγει πριν πολλα χρονια και ηταν της ιδιας λογικης με το ιδιο stick φινιριματος για διαρκεια και γυαλαδα, καθως και για το ιδιο της Mac ειναι η χειροτερη…. Συμφωνω απολυτα με την Κερασία, οτι βγαίνει φλουδες φλουδες, σε μενα τουλαχιστον. Ειδικα αυτο της MAc ειναι το χειροτερο προιον που εχω δοκιμασει ποτε στη ζωη μου! Το ειχα ακριβοπληρωσει μαλιστα κοντα στα 25€ πριν κανα τριαρι χρονια κι ακομα κλαιω τα λεφτα μου. Το ειχα προσπαθησει πολυ να το φορεσω, μηπως εκανα κατι λαθος, αλλα καθε φορα ειχε το ιδιο αποτελεσμα. Απαισιες φλουδες πανω στα χειλη μου λες και ειχε ξεφτισει το κραγιον. Τελικα πεταξα ενα ολοκαινουργιο προιον και επειδη δεν ηταν η πρωτη απογιοητευση απο τη Mac, δεν την ξαναπλησιασα… Με την Max factor επισης δεν ημουν ευχαριστημενη… σε αυτο το προιόν. Το μονο τετοιο διπλο προιον ανεξιτηλο και ακρως επιτυχημενο που δυστυχως δεν βγαινει πια… ήταν ενα της Nivea. Ειχα παρει πριν κανενα πενταρι χρονια, ενα υπεροχο “βατομουρί”, το οποιο παρεπιπτοντως το εχω ακομα (τρελλη διαρκεια) και πρωτα μπαινει το χρωμα σαν βερνικι που απορροφαται απο τα χειλη κι απο πανω μια πιο ανοικτη αποχρωση λιπ γκλος (οχι στικ οπως στις υπολοιπες περιπτωσεις) που το κανει να μενει όλη μερα, υπεροχο και ζουμερο… Αυτο, ναι θα το ξαναπαιρνα και κριμα τοτε που δεν ειχα καβατζωσει κανα δυο χρωματα ακομα… Φιλια σε όλες!

  16. @Stella..καλα που το πες..να μην το αγοράσω στα τυφλά να παω πρωτα για δοκιμή (για το mac λεω)..να σαι καλα

  17. Καλημέρα!
    Νάνσυ, πολύ ωραίο το κουίζ σου. Μπράβο για την ωραία ιδέα. Παρότι δεν είχα ιδιαίτερη εκτίμηση για τα κραγιόν μακράς διάρκειας, καθώς όλες οι απόπειρες κατέληγαν σε μεγάλη επιτυχία, το σχόλιό σου ότι δεν ξηραίνει τα χείλη είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.
    Τζούλια, καλό κουράγιο!

  18. Κατ’αρχην να στειλω στη Τζουλια μας ολη μου τη θετικη ενεργεια μαζι με ενα θαλασσινο δροσερο αερακι!!!
    Μετα να συμφωνησω με τη Stella οσων αφορα στο αντιστοιχο προιον της Max Factor, μια απο τις χειροτερες αγορες μου πριν χρονια, που βρεθηκε στα σκουπιδια εν ριπη οφθαλμου! Το εβαλα σε ενα παρτυ και οποιος με ειδε θα νομιζε οτι εχω παθει καποιου ειδους μολυνση στα χειλη, ασε που δεν μπορουσα ουτε να χαμογελασω, παρ’ολο που εβαζα συνεχως απο πανω το Balm. Τωρα βεβαια η Νανσυ ακουγεται δελεαστικη και εχει και φοβερο χιουμορ η κοπελα! Δεν ξερω αν βγαινουν σε τεστερ αυτα τα κραγιον… γιατι να το αγορασω χωρις δοκιμη, δεν το νομιζω… Ο παθων, μαθων!

  19. @Julia Τζουλακι εννοειται, ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σου στελνουμε όλη τη θετικη ενεργεια που χρειαζεσαι, επικαλουμενες την ομορφια και την αρμονια του συμπαντος!(Μη με παρεξηγειτε, Σύνταγμα δουλευω η καυσωνόπληκτη!)
    Φιλια και cross fingers Τζουλια!

  20. @Stella: Και στο Σύνταγμα ήμουν χθες απο τις 12μμ έως τις 2!! Στο Attica, για την φθινοπωρινή συλλογή της Jo Malone!! Axxxxx!!

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το Nivea, το έχω και αγώ ακόμα (!!) και ήταν ένα από τα καλύτερα που είχα δοκιμάσει… Πολύ πολύ κρίμα, που αποσύρθηκε το μακιγιάζ της Nivea… ήταν απλό, τίμιο με πολύ πετυχημένα προιόντα και καθόλου ακριβό…

  21. @όλες: Κορίτσια, μόλις συνειδητοποίησα, ότι η Nansy δεν είναι εδώ!!! Αχχαχχχαχαχαχα!! Τι την περιμένει, μόλις μπει στο bb… Που να ήξερε!!

  22. @Julia Αυτο δεν συγχωρειται, να ξερεις…… Το ‘χω πει τόσες φορες, ότι ειμαι στο Συνταγμα, το δε Αττικα, διπλα μου το΄χω… Στειλε κανενα μηνυμα την επομενη φορα…να πιούμε ενα φρεντο εκει στο pasaji στη δροσερη στοά… Κριμα ειναι…

  23. ΑΑΑχχχχχ Τζούλια κι εγώ πέρασα απο Jo Malone προχθες στην περίφημη γύρα μου στο Attica!!! Είναι εξυπηρικότατοι, γλυκύτατοι και δεν με ενόχλησαν καθόλου όταν ψεκαζόμουν με τα πάντα συνδύαζα και γενικώς πηγαινοερχόμουν μέσα στο stand λες κι ήταν δικό μου!!! Χαχα θα ξαναπάω να τους πεις!!! Plum blossom θα το ξαναπώ ένα όνειρο!!!!

  24. @ΒΒ Δεν ειχα συνειδητοποιησει, ότι δεν υπάρχει πια το μακιγιαζ της Nivea στην αγορά! Για φαντασου, με τόσα προιοντα δεν παιρνουμε χαμπαρι πoια αποσϋρονται. Αυτο που μου χτύπησε βεβαια, ήταν η αποσυρση της stila… by the way τα it gloss της σειρας ήταν απιστευτα. Απ΄αυτα ειχα φροντισει κι ειχα καβατζωσει αρκετα και ειδικα ενα ονειρεμενο κόκκινο το νο 11! κι αυτη ηταν πολυαγαπημενη μου μαρκα και τόσο girly!

  25. @Stella: Απίστευτο αυτό που ανάφερες, διότι είχαμε ακριβώς την ίδια συζήτηση χθες με στέλεχος εταιρείας. Είναι τόσες πολλές οι μάρκες πια, που δεν ξέρουμε τι υπάρχει (πολλές δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλαδα υπάρχει η La Mer από το 2000) αλλά και τι σταματά να κυκλοφορεί..

    Γιατί μου το κάνεις αυτό;;;;; Γιατί μου θύμισες τη Stila???? Είχα κάποτε το καλύτερο κραγιόν από αυτή τη μάρκα και στο τέλος, έβγαζα τα υπολείμματα του, με τσιμπιδάκι και τα άπλωνα στα χείλη μου!! Την λατρεύω αυτή τη μάρκα!! Φεύγουν τα καλύτερα και μένουν οι “πατάτες”…

    Cover girl, by the way, έχεις δοκιμάσει;

  26. Είχα πάρει και εγώ ένα τέτοιου τύπου κραγιόν της Max Factor και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένη. Ξεφλούδιζε, μου ξήραινε τα χείλη, με ενοχλούσε η μυρωδιά του και μου προκαλούσε ανασφάλεια ως προς τι στο καλό τελικά είναι αυτό που βάζω επάνω μου. Το πέταξα και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να ξαναδοκιμάσω κάτι αντίστοιχο.

    @Ju: Run Julia run !!!! Πάρε και απο εμένα λίγη θετική ενέργεια και νεραιδόσκονη απο τη κόρη μου που κάνει άνω κάτω το γραφείο αυτή τη στιγμή !!!!

  27. @Julia Τι μου θυμισες τωρα? Cover girl!!!! που την λιγουρευόμουν στην εφηβεια απο τα αμερικανικα περιοδικα κι υστερα ηρθε μια μερα στην Ελλάδα στη δεκαετια του ’90 νομιζω, τη λατρεψαμε και μετα χαθηκε… Οπουδηποτε αλλου ειναι τοσο top sales, γιατι οχι και σ’ εμας? Οσο για τη Stila, οτι ειχα παρει ηταν υπεροχο. Ειχα ολα τα bronzer/ιριδιζουσες πουδρες της, σε αποχρωσεις μωβ και μπρονζέ και τα καλοκαιρια του 2005-2006, ημουν μια χαρωπη πυγολαμπιδα απο τα μαγουλα ως τους ωμους και τα ντεκολτε… Αστα … ειχα εξελιξει το μπρονζερ και τις πιθανες αποχρωσεις του σε μεγαλη τεχνη! Οσο για τα lip gloss ηταν τοσο σταθερα και λαμπερα κι ειχαν vinyl αποτελεσμα. Παντα με ρωτουσαν και με ρωτουν ακόμα, τι φοραω, οταν τα χρησιμοποιω… Ακομα και οι κρεμωδεις σκιες στο βαζακι ηταν ΤΕΛΕΙΕΣ, κι ας μου στεγνωναν στο μισο τους. Αληθεια, εχω ακομα μια εκπληκτικη μωβ της λεβαντας κι ειναι πηγμενη αλλα την κραταω γιατι τη λατρευω (ακομα κι ενας πρωην, ασχετος με τα καλλυντικα και μυστηριος και ξενέρωτος με το μακιγιαζ, μου την ειχε κομπλιμενταρει… φαντάσου…..) Ξερει καμμια σας, αν μπορω να κανω κατι για να ξαναγινει ευχρηστη ή να την πεταξω μαζι με τις αναμνησεις απο τα Stila?

  28. ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ (ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ MAYBELLINE,MAX FACTOR KAI L’OREAL) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ BOURJOIS (15$ approximetely)… ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ LANCOME, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ….. ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!

  29. @Stella. Ειχα 3 Gel Eye Liner της Mac σε βαζακι. Καποια στιγμη μου ψιλοστεγνωσαν και τους εβαλα 2-3 σταγονες Φυσιολογικου ορου στο καθενα, ανακατεψα με σπατουλιτσα παρα-παρα πολυ καλα και εγιναν “καινουρια”. Αν δεν ακουσεις κατι καλυτερο δοκιμασε το. Ειμαι κατα του να το ανακατεψεις με κρεμα ματιων, γιατι θα σου βαρυνει πολυ η υφη και μπορει να σου ερεθισει και τα ματια…

  30. Αχ Τζούλια, το ξέρουμε ότι η La Mer είναι εδώ να πλησιάσουμε στο σταντ με τα συμπαθέστατα χρυσόψαρα δεν μπορούμε….. 🙁
    Cover girl επίσης!!!! Με τι φοβερά προιόντα!!!! Τι χρώματα τι φτήνια!!! γιατί δεν φτούρησαν εδώ αλήθεια? Στα αμερικάνικα περιοδικά που πια παίρνω μια φορά το χρόνο 🙁 επίσης, το εξής ένα Vogue Σεπτεμβρίου, έχουν απίστευτες διαφημίσεις με πολύ λαχταριστό μακιγιάζ!!!
    @Stella: να τη θρυμματίσεις και να το ανακατέψεις με κάποιο λαδάκι ή shea butter καλύτερα?!?! Αν δεν είναι εντελώς ξερή ψήστη στο φούρνο για λίγο !

  31. oups!!!!ti ginete edo???!!!! pou to kssetriposes ayto to mail??!!! mpaino k ego sta mail mou molis irtha spiti k ti na do neo post apo to bb to anoigo k diabazo to titlo k leo aaa ayto prepei na einai to kragion pou eixa grapsei k ego stin julia, gia na do leo…(fysika den eixe paei to myalo mou oti htan to diko mou post) k molys to syniditopoio…. emeina me to stoma anoixto!!!prosoxh prosoxh h mikrh katergara Julia mas tin fernei aproidopoihta!!!xixixi
    @oles sas eyxaristo oles para poly pou sas arese to post!!!
    @julia exeis olh mas tin thetikh energia k se perimenoume me polla nea!!!!
    @oles emena den mou kserenei ta xeilei k den feygei kommatia alla to afino miso lepto na stegnosei k meta bazo panta apo pano tin enydatosh h ena diafano lip otan thelo perissoterh lamsph!!den to forao omos kathe mera opote den mporo na sas po an tote ta kserenei!!!
    miso na bro kati….
    thn breika….
    @Stella telika den eimai h monh pou latrepsa ta lip tis Nivea!!k ego to exo akoma to antistixo lip tis nivea,einai ayto pou elege kati gia smile(elpizo na leme to idio min pao tora na to bro pos legete akribos)k malista den iksera oti exei katargithei k eixa paei persei pou mou teleione na psakso na to bro k poly lypithika!!afou na fantasteis mexri k mail eixa steilei stin etaireia mipos yparxei ekso k ginete na to parageilo apo kapou!!!erotas trelos ayto to kragion……..!!!!!nivea giati mas to ekanes ayto???!!!!!
    alla k apo tin maybelline eimai poly eyxaristimenh!!
    filakia se oles k sygnomh gia to megalo sxolio!!!

  32. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΤ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ.ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΩ ΚΡΑΓΙΟΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ GLOSS,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΞΗΡΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ,ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΩ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΞΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ,ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΓΤ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ.

  33. δεν προλαβαινω να διαβασω τα παραπανω σχολια κορτσια συγχωρηστε με.ισως τα διαβασω με την ησυχια μου το βραδυ.ομως ηθελα να πω κ εγω οτι ηταν πολυ καλο αυτο που σου εκανε τζουλια…..κ το κειμενακι φοβερο με αισθηση του χιουμορ..το προιον αν ειναι οντως οπως το περιγραφει εχω ηδη φυγει να το αγορασω………!!διοτι αυτο που με τρελαινει αυτη την περιοδο οπως εχω ξαναπει σιγουρα ειναι το ρουζ,η μασκαρα κ φυσικα τα κραγιον………

  34. Καλησπερα.Εγω ειμαι χαρουμενη που σε εκανε η Νανσυ να γελασεις γιατι απο οτι καταλαβα εχθες θα περασες μια ασχημη μερα.Οντως κι εγω δεν πηγα κατευθειαν στο τελος,ειδα ολο το mail και ηταν διασκεδαστικο.Μου αρεσουν πολυ τα προιοντα μακιγιαζ και μου αρεσει και να δοκιμαζω καινουρια προιοντα(αν και ειναι δυσκολο στις μερες που περναμε).Μου αρεσε οτι και μενει και απαλυνει τα χειλη αυτο το κραγιονακι.Να εχει αραγε σε μωβ?και ποσο κανει,ξερει κανεις?

  35. Τωρα που το ξανασκεφτηκα Julia εχω κατι να σε ρωτησω.Εγω ειμαι 49 ετων και εδω και δυο χρονια εχω σακκουλες στα ματια.Κοιμαμαι κανονικα,εχω περιοδο κανονικα αλλα νομιζω οτι ειναι κληρονομικο γιατι εχει και ο πατερας μου.Παρ΄οτι το προσωπο μου το φροντιζω,δηλ.ξεβαφομαι αμεσως μολις γυρισω σπιτι,το πλενω,βαζω λοσιον,βαζω μπαμπακακια με χαμομηλι και πρασινο τσαι στα ματια μου πριν κοιμηθω,δεν βλεπω κανενα αποτελεσμα .Μεχρι και κουταλακια που εχω βαλει στην καταψυξη βαζω για τα πρηξιματα αυτα που εχω κατω απο τα ματια.Θεωρω οτι εχω καλο προσωπο,χωρις κοκκινιλες,παναδες με πολυ λιγες ρυτιδες κι αυτες εκφρασης.Αλλα οι σακκουλες υπαρχουν και νομιζω οτι αν δεν υπηρχαν θα φαινομουν νεωτερη.Μηπως ξερεις καποιο μυστικο που μπορω να κανω για να φυγουν?δεν τις μπορω αλλο,με ενοχλουν οταν κοιτω στον καθρεφτη μου.Ευχαριστω που με ακουσες!

  36. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ h timh apoti epsaksa einai gyro sta 15,57€ tora me tis ekptoseis k tis prosfores mporei na to breis k oikonomikotera,(koita k se kanena topiko katastima mporei na min ta exoun ola opos oi alysides alla breiskeis merikes fores ekpliktikes times k boithame k tin topikh agora pou exei anagh,oso gia to xroma sigoura tha breis ayto pou psaxneis!!!

  37. hello bb girls!distixws den prolava n t diavasw ola t sxolia sas…gt eftixws vrika doulitsa…(distixws den 8a paw diakopes..pfff)….super pandws t quizaki!xwris n mas krataei poli s agwnia.distixws den exw poli kali empeiria m afta t kragion…gt genika t xeili m einai poli poli ksira!alla 8a to dokimasw sigoura…n dw mipws afto kanei tin diafora!!kisses!

  38. Nansy,σ΄ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες.Θα το κοιταξω.:)

  39. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: To αντίθετο είχα μια πολύ όμορφη μέρα. Απλά ξεκίνησε στις 7 το πρωί, τελείωσε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα (non stop) και έπρεπε να οπλιστώ με υπομονή για να αντιμετωπίσω 41 βαθμούς Κελσίου!

  40. Καλή ξεκούραση Τζούλια!!! Περιμένω νέα για τη Jo Malone!!!
    Φιλάκια!

  41. @julia poly zesthhhhhhhh!!!!!ti nea mas exeis????aaaaaaaa!!!!!bbgirls pote lete na dosoume adeia sto julaki mas liges meres????!!!!(xixixi)na mas pei omos prota ta nea pou tha exei tin non stop ebdomada!!!!kisss

  42. na rotiso kati san psilo asxeth pou eimai(exo beltiothei omos k prepei na to paradextite) me ti akribos asxolite h Jo Malone?(kapou pio pano prepei na diabasa gia arroma!!!

  43. @Nansy: Ναι η Jo Malobe ασχολείται με αρώματα + αρώματα χώρου κρέμες & συναφή περιποίησης σώματος και έχει επίσης τα πιο λιχούδικα κεριά (πανακρίβου βέβαια). Η πλειοψηφία των αρωμάτων της είναι μονοθεματικά και γι’ αυτό μπορείς να συνδυάζεις 2-3 μαζί σε στρώσεις για να κάνεις το δικό σου άρωμα.
    Πες μου Τζούλια δοκίμασες το Velvet rose & oud? θέλω εντυπώσεις!!!!

  44. @Nansy είσαι αστέρι και έχεις απίστευτη αίσθηση του χιούμορ!!! Να είσαι πάντα έτσι στη ζωή σου!!!
    @ Τζούλια η θετική μας ενέργεια θα σε ακολουθεί πάντα και παντού! Καλή δύναμη τα φιλιά μου χχ!!!

  45. Καλημερα!Ελπιζω να περασετε ολες μια πολυ ομορφη και δημιουργικη μερα.

  46. Θα το δοκιμάσω αύριο κιόλας!!!! Λάτρεψα τις color tattoo σκιές που κρατάνε πάρα πολύ και αντέχουν και το χορό και τον ιδρώτα και τον ήλιο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.