Κερδίστε: 10 Σετ της νέας σειράς L’Oreal Professionnel Mythic Oil!

 

Είσαστε έτοιμες να μιλήσουμε για μια ακόμα φορά, και να μάθετε εσείς πρώτες, για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών L’Oreal Professionnel Mythic Oil; Και αφού μιλήσουμε και σας πω όλα τα νέα, να λάβετε μέρος και στον διαγωνισμό, για να την κερδίσετε και οπωσδήποτε να την πάρετε μαζί σας στις διακοπές;

 

Ξεκινάω. Είμαι σίγουρη πολλές από εσάς, θυμάστε  την συνέντευξη που είχα κάνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον spokesman για το πολύτιμο έλαιο για τα μαλλιά Mythic Oil της L’Oreal Professionnel. Θυμάμαι μάλιστα, ότι είχα κάνει τότε και έναν μικρό διαγωνισμό και κάποιες από εσάς, είχατε την εμπειρία του Mythic Oil.

 

Σύντομα λοιπόν, το Mythic Oil, εμπλουτίζεται με δυο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ένα σαμπουάν και μια μάσκα θρέψης, για κάθε τύπο μαλλιών

 

Το σαμπουάν Mythic Oil με το μοναδικό του άρωμα και τον πλούσιο αφρό θα σας προσφέρει μια εμπειρία που ξυπνάει τις αισθήσεις. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του (έλαια argan και σπόρων βαμβακιού) θρέφει τα μαλλιά, χωρίς όμως να τα βαραίνει καθόλου, χαρίζοντάς τους πειθαρχία, λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Δεν περιέχει paraben. (τιμή 14,5Ε τα 250ml)

 

H μάσκα θρέψης Mythic Oil, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, ενώ η κρεμώδης υφή της δεν βαραίνει ούτε τα πιο λεπτά μαλλιά. Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά αναζωογονούνται και είναι σαν να έχουν ξαναγεννηθεί. Μια και μόνο εφαρμογή και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Επίσης δεν περιέχει paraben

 

Στα πολύτιμα συστατικά της σειράς, συμπεριλαμβάνονται το Έλαιο Argan, η Βιταμίνη Ε που θρέφει σε βάθος τα ατίθασα μαλλιά, αλλά και το έλαιο σπόρων βαμβακιού, γνωστό για τις έντονα θρεπτικές του ιδιότητες.

 

Και τώρα 10 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και τα 3 προϊόντα και το σαμπουάν και την μάσκα και βέβαια και το πολύτιμο έλαιο Mythic Oil, για να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση στα μαλλιά σας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίστε, η διαδικασία είναι  απλή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη  19 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες και θα λάβετε σύντομα την ολοκληρωμένη σειρά L’Oreal Professionnel Mythic Oil!

 

 

Kαλή Επιτυχία και Καλή Εβδομάδα σας εύχομαι αγαπημένες μου!

 

 

 

1,575 Σχόλια
  1. πολυ ωραιο δωρο!!!Μακαρι να το κερδισω.Καλη επιτυχια σε ολες μας…

  2. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα εν λόγω προϊόντα και ελπίζω η τύχη να μου χαμογελάσει και να τα δοκιμάσω και εγώ! Καλή επιτυχία σε όλους!

  3. Χρησιμοποιώ το σαμπουάν και είναι τέλειο!

  4. teleia ta proionta…oti prepei gia ta mallia twra to kalokairi pou talaipwrountai perissotero…

  5. o kommotis mou to latreuei,ego to protodokimasa xtes.
    kali epityxia se oles

  6. Είναι ακριβώς ότι χρειάζονται τα ταλαιπωρημένα από τις θεραπείες μαλλάκια μου!!!Έυχομαι να το κερδίσουν όσες το έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να το αποκτήσουν!!!Καλή μας επιτυχία!!!

  7. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ (ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ….)ΛΑΔΑΚΙ Α Π Ε Γ Ν Ω Σ Μ Ε Ν Α !!!

  8. πολυ καλα προιοντα ευχομαι να κερδισω κ να τα δοκιμασω..

  9. εχω λεπτα ισια μαλλια και άκουσα οτι θα σωθω με το λάδι αυτο

  10. polu oraio site!!tora to anakalipsa kai enthousiastika!!polu kali douleia!!

  11. τέλειο δώρο για το καλοκαίρι, τα μαλλάκια μας θα σας ευχαριστούν!!!

  12. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ beautyblog!!!

  13. yperoxo einai eidika twra pou “vasanizontai”ta mallakia mas apo ton hlio kai ta mpania se thalassa k pisina…

  14. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!!

  15. Τα μαλλιά μου θα το εκτιμούσαν τόσο ένα τέτοιο δώρο…!

  16. Τα μαλλιά μου θα το εκτιμούσαν τόσο ένα τέτοιο δώρο…!

  17. !!!αντε τελευταια ωρα μπας κ φανω τυχερη…

  18. Εχω ακούσει τα καλύτερα για την σχετική σειρά προιόντων..
    Ελπίζω να σταθώ τυχερή και να αποκτήσω αυτό το υπέροχο δώρο ομορφιάς για τα μαλλιά…..
    Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες….
    Καλό καλοκαίρι…σε όλες μας!

  19. H κουρουπο-αφάνα μου ζητάει αυτά τα υπέροχα προιόντα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ!! Λυπηθείτε με κορίτσια, φανείτε γενναιόδωρες και μεγαλόψυχες :)) και παραχωρήστε μου τα προιόντα :)) Ξέρετε τι είναι να σε φοβάται ο ίδιος σου ο σκύλος όταν ξυπνάς το βράδυ παρέα με την αφάνα και εμφανίζεσαι μουλωχτά στη γωνία???:))

  20. ξερω οτι ειναι τελεια και θα ηθελα να τα δοκιμασω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.