Κερδίστε: 10 Σετ της νέας σειράς L’Oreal Professionnel Mythic Oil!

 

Είσαστε έτοιμες να μιλήσουμε για μια ακόμα φορά, και να μάθετε εσείς πρώτες, για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών L’Oreal Professionnel Mythic Oil; Και αφού μιλήσουμε και σας πω όλα τα νέα, να λάβετε μέρος και στον διαγωνισμό, για να την κερδίσετε και οπωσδήποτε να την πάρετε μαζί σας στις διακοπές;

 

Ξεκινάω. Είμαι σίγουρη πολλές από εσάς, θυμάστε  την συνέντευξη που είχα κάνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον spokesman για το πολύτιμο έλαιο για τα μαλλιά Mythic Oil της L’Oreal Professionnel. Θυμάμαι μάλιστα, ότι είχα κάνει τότε και έναν μικρό διαγωνισμό και κάποιες από εσάς, είχατε την εμπειρία του Mythic Oil.

 

Σύντομα λοιπόν, το Mythic Oil, εμπλουτίζεται με δυο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ένα σαμπουάν και μια μάσκα θρέψης, για κάθε τύπο μαλλιών

 

Το σαμπουάν Mythic Oil με το μοναδικό του άρωμα και τον πλούσιο αφρό θα σας προσφέρει μια εμπειρία που ξυπνάει τις αισθήσεις. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του (έλαια argan και σπόρων βαμβακιού) θρέφει τα μαλλιά, χωρίς όμως να τα βαραίνει καθόλου, χαρίζοντάς τους πειθαρχία, λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Δεν περιέχει paraben. (τιμή 14,5Ε τα 250ml)

 

H μάσκα θρέψης Mythic Oil, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, ενώ η κρεμώδης υφή της δεν βαραίνει ούτε τα πιο λεπτά μαλλιά. Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά αναζωογονούνται και είναι σαν να έχουν ξαναγεννηθεί. Μια και μόνο εφαρμογή και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Επίσης δεν περιέχει paraben

 

Στα πολύτιμα συστατικά της σειράς, συμπεριλαμβάνονται το Έλαιο Argan, η Βιταμίνη Ε που θρέφει σε βάθος τα ατίθασα μαλλιά, αλλά και το έλαιο σπόρων βαμβακιού, γνωστό για τις έντονα θρεπτικές του ιδιότητες.

 

Και τώρα 10 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και τα 3 προϊόντα και το σαμπουάν και την μάσκα και βέβαια και το πολύτιμο έλαιο Mythic Oil, για να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση στα μαλλιά σας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίστε, η διαδικασία είναι  απλή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη  19 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες και θα λάβετε σύντομα την ολοκληρωμένη σειρά L’Oreal Professionnel Mythic Oil!

 

 

Kαλή Επιτυχία και Καλή Εβδομάδα σας εύχομαι αγαπημένες μου!

 

 

 

1,575 Σχόλια
  1. θα τα ηθελα γιατι εχω τρελα μετα μαλλια μου να τα φροντιζω

  2. Η γυναίκα μου θα με ευχαριστούσε αν της έκανα αυτό το ωραίο δωράκι!!!

  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

  4. Αχ, μακαρι να τα κερδισω!!!… θα ειναι το super δωρο για τα γενεθλια μου!

  5. ‘Οταν λέμε ότι μας κακομαθαίνεις,κάτι τέτοια εννοούμε!Ευχαριστούμε Τζούλια!Καλημέρα!

  6. έχω χρησιμοποιήσει το λαδάκι της συγκεκριμένης σειράς και έχω να πω ότι είναι πραγματικά εκπληκτικό! ό, τι καλύτερο έχω βάλει στα μαλλιά μου μέχρι στιγμής! κορίτσια, να το δοκιμάσετε!

  7. Τέτοια ωραία δωρα σου φτιάχνουν τη διάθεση!

  8. Νομιζω πως θα ειναι ο,τι πρεπει για τα ξηρα μαλλια μου!

  9. φανταστικο τελειο συναρπαστικο σουπερ δωρο!αντε καλη μας επιτυχια!!!!!!!

  10. τι να λέμε τώρα…μυθικό δώρο 🙂 ελπίζω να με αγγίξει η θεα τύχη με το μαγικό της ραβδακι…για πρώτη φορά!!!!

  11. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΙΑ

  12. Επαγγελματικά και απαραίτητα προιόντα! τα θέλω!

  13. Υπέροχα δώρα και τώρα το καλοκαίρι super!!!!

  14. Υπέροχο δωράκι.!!Μακάρι να το κερδίσουμε..

  15. είναι σουπερ δώροοοο αν το κερδίσω θα πετάω!!

  16. ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ‘ΑΧΥΡΟ’ΕΥΑΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ L’OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL!!!!!!!!

  17. Με 1394 συμμετοχές δύσκολο,αλλά θα δοκιμάσω την τύχη μου γιατί το δώρο είναι υπέροχοοο!!:-)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.