Beauty VideoTutorial: Τοποθετήστε τρέσες εύκολα και γρήγορα

 

Κα-τα-πλη-κτι-κό video: Να μην σας πω, ότι εγώ, το περίμενα περισσότερο από σας. Έχω μια τρέσα, την έχω ακριβοπληρώσει και είναι ζήτημα αν την έχω φορέσει μια φορά… και μάλιστα θυμάμαι και που… Σε έναν γάμο, πριν από λίγα χρόνια.

 

Και όταν φύγαμε, μετά από αυτήν την αληθινά όμορφη βραδιά, η τρέσα (γιατί δεν την είχα βάλει, όπως έπρεπε…) με ενόχλησε τόσο πολύ, που για να με κάνει να γελάσω, την φόρεσε για πλάκα ο αγαπημένος μου, μέσα στο αυτοκίνητο, όταν επιστρέφαμε σπίτι μετά το πάρτι!

 

Anyway, πολλά λέω και δεν βοηθώ καμιά σας, οπότε, δίνω τον λόγο στην Ιωάννα και πριν από εσάς, την ευχαριστώ πολύ εγώ… (καιρός ήταν να ξεκαταχωνιάσω την ακριβοπληρωμένη τρεσούλα μου… 200Ε μου είχε στοιχίσει…)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jHIhDfsb0ZY[/youtube]

 

 

43 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ VIDEO!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΡΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ VIDEO.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΟΥ ΤΗ “ΦΟΡΑΝΕ” ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ “ΦΟΡΕΣΕΙΣ” ΤΗΝ ΤΡΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ 200Ε ΝΑ “ΚΑΘΟΝΤΑΙ” ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ!
    ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ.
    ΜΟΥ “ΕΦΤΙΑΞΕΣ” ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  2. Καλημέρα!!!Ιωάννα μου κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ,νόμισα πως θα το δούμε στο μέλλον αυτό το βίντεο χαχχα έσκασες στη ζέστη καημενούλα μου!
    Τα ρούχα σου είναι απίστευτα!!!Όλα από κινέζικα και τα παπούτσια Prada χαχαχαχα Μετά δεν βάζεις σπρέι για να τα κάνεις να μείνουν έτσι;;;Αν ναι,ποιο βάζεις;

  3. τι να πω βρε Ιωαννα μου, μπραβο για την ορεξη σου,εγω αυτο δεν θα καθομουν να το κανω, ποτεεε!!

  4. Αααα και πες μου σε παρακαλώ ποιο σαμποάν βάζεις!Απίστευτος όγκος!!!

  5. @eudoxia: Καλημέρα! Έσκασα για να το τελειώσω αυτό το βίντεο καλοκαιριάτικα! «Μπρος τα κάλλη τι’ναι ο πόνος»!!! Χαχχαχ Φιλιά

    @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. : Καλημέρα!!! Αχ είναι πανάκριβο το κομμωτήριο… μας έσωσε το ίντερνετ για ακόμη μια φορά! Xxx

  6. @tonia: Καλημέρα! Αποφεύγω την λακ όποτε μπορώ αλλά όταν βάζω, χρησιμοποιώ την Pantene λόγω αρώματος! Το σαμπουάν μου είναι της Propoline με χαμομήλι και μέλι, ενώ για μάσκα/conditioner βάζω το Aussie 3 Minute Miracle Deep Treatment.

  7. Kalimera Ioanna+Julia+se olous!
    Vre Ioanna ali9eia kane kati me to talento sou,eisai mia koukla me astireuth fantasia,mas ka9ilwneis me ka9e video.1000 BRAVO sou
    Egw auto de 9a mporousa na to kanw me tipota,eimai entelws kouli,de pianoyn ta xeria mou alla ka9omai kai se xazeuw.Eisai eth fotos mprosta na to ksereis.filiaaaaa

  8. Συγχαρητήρια και πάλι μπράβο σας,όντως καταπληκτικό και αυτό το βίντεο.Να πω την αλήθεια μου δεν ήξερα πως υπάρχουν τέτοις τρέσες,μόνο τις μόνιμες γνώριζα.Ιωάννα που βρίσκεις τα προιόνα Aussie?Από online;Ψάχνω και δεν ξέρω αν πωλούνται στην Ελλάδα,τα βλέπω στα βίντεο του εξωτερικού και τα θέλω.Πόσο κανει;

  9. teleia arxi me ton lefko pirgo!!panemorfi i poli mas!!den exw dokimasei pote tresa….isws gt exw idi arketo malli eftixws…alla g t makros isws n dokimasa!xaras to kouragio s pandws m tooosi zesti!!

  10. @Ioanna Thess Apivita;; Τα είχα δει κάπου αλλά ήταν λίγο ακριβά 🙁 Ευχαριστώ!

    @mariagstar Τα Hondos τα φέρνουν!Τα βγάζουν και σε καλές προσφορές,μυρίζουν υπέροχα.

  11. @Ioanna ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΣΑ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ BLOG ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΑ XRYSPA ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?

  12. @Kaiti: Καλημέρα Καίτη! Να’σαι καλά, σε ευχαριστώ, είσαι πολύ καλή 🙂

    @mariagstar: Μαρία από τα Hondos τα αγοράζω τα Aussie, το συγκεκριμένο κόστισε περίπου 5€ αλλά το είχαν σε προσφορά από 8€. Είναι όντως υπέροχα και από τότε που τα δοκίμασα δύσκολα τα αλλάζω!

    @peli: Καλημέρα! Όντως έλιωσα καθώς τις έβαζα, το φθινόπωρο πάλι!!!

    @tonia: Χμμμ, δεν γνωρίζω την τιμή του! Η αδερφή μου είναι φαρμακοποιός και μου τα χάρισε 🙂

  13. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
    ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BLOG ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ XRYSPA ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΧΓΘΕΙ ΠΡΩΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ email: [email protected]
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

  14. moy eftiakses ti mera!lol bo-bo-bo-boboniera gova!
    To thelooooooo Prada vevaia pote de tha exw ki egw alla einai wraio to ofthalmoloutro!Agapame Ioannaaaaaaa eisai theaaaaaaa!!!!
    Tha moy peis poio mano roz exeis valei please???

  15. @MaRia: Το Beauty Line Cosmetics #327(1,5€) από το 1€ Shop!

  16. @Ιoanna Thess, το βίντεό σου για μια ακόμα φορά υπέροχοοοο!!! Είσαι μια κούκλα (βέβαια θα στο έχουν πει πολλές και πολλοί)!!!
    Το σαμπουάν και το κοντισιονερ της apivita τα είχα δοκιμάσει και εγώ (για βαμμένα μαλλιά) και μου πρόσφεραν απίστευτη λάμψη και ενυδάτωση!!! Έχετε δίκιο ότι είναι λίγο ακριβά αλλά μπορείτε να τα βρείτε και σε ηλεκτρονικά φαρμακεία που έχουν και απίστευτες τιμές και χαμηλό κόστος μεταφορικών!!!

  17. Ioanna egw oti vlepw lew!Na sunexiseis etsi de se kserw proswpika alla apo ta video 9a ithela na se exw fili mou,eisai endiaferon an9rwpos(ektos apo koykla)kai gemath xara,xioumor kai zoi!

  18. @Χρύσα Κοκ: Καλημέρα! Θέλω πολύ να κάνω μια παραγγελία από ένα online φαρμακείο με λαδάκια που μου τελειώνουν. Κι εγώ διαβάζω τα καλύτερα, άψογη εξυπηρέτηση και μηδέν παράπονα από κανέναν πελάτη! Βγάζουν και επιπλέον προσφορές με πακέτα-kits που συμφέρουν πολύ!

    @Kaiti: Αχούύύ μου έδωσες ιδέα τώρα… Τζούλιαααα;;; Μήπως να κανονίζαμε για το φθινόπωρο/χειμώνα μια beautyblog συνάντηση;;; 🙂

    @MaRia: Μαρία μου τα 1 ευρώ μαγαζάκια έχουν διάφορα βερνίκια, εγώ μόνο αυτή τη μάρκα που σου έγραψα προτιμώ. Έχω πάρει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά! Δεν μειονεκτούν σε τίποτα από τα ακριβά βερνίκια, νομίζω.

  19. @ioanna Teleia idea!!!na kanoume bb meeting!thessaloniki!athina de tha mporesw na katevw 🙁

  20. Oles shmera edw eimaste 9essalonikies?!E as kanonisoume kafedaki paralia vre koritsiaaaa!Ioanna sou esteila mail tsekare to!

  21. @MaRia: Το ειδα Μαρία μου, ευχαριστώ πάάάρα πολύ, δεν έπρεπε να μπεις σε τέτοιον κόπο!!! Σου απάντησα και don’t worry, είμαι πολύ διακριτική 😛

  22. Videaki από την Ιωάννα!!!Γιούπιιιιι!!!Και μένα μου έφτιαξες τη μέρα….Θεσσαλονίκη 😀
    Φτου σου κορίτσακι μου!Και γω σε νιώθω σαν φίλη μου…μα είσαι τόσο άμεση!
    Να σε ρωτήσω…τα κομμάτια που έχουν 2-3 clips έτσι τα αγόρασες ή τα έκοψες εσύ?Γιατί εγώ έχω 3 σειρές με αρκετά clips πάνω!

  23. @Despoina Manou: Καλησπέρα Δέσποινα! Έτσι ήταν τα μικρότερα κομμάτια, ήδη κομμένα! Έρχονται σε σετ 8 τεμαχίων! 1 με 4 κλιπς, 2 με 3 κλιπς κτλ… Βολεύουν πολύ!

    Εσύ μάλλον έχεις ενωμένες τρέσες, ραμμένες μεταξύ τους με πολλά κλιπς επάνω. Υπάρχουν διάφορα είδη… 🙂

  24. Βολεύουν πολύ αυτά ε??Έτσι φαίνεται τουλάχιστον…!Ευχαριστώ πολύ!Α και κάτι τελευταίο, τώρα δηλαδή καθε Τετάρτη θα ανεβαίνουν τα videakia σου?

  25. @Despoina Manou: Ναι βολεύουν γιατί μπορείς να βάλεις όσα θες κάθε φορά ανάλογα με το χτένισμα που θες να κάνεις! Και να τα βάλεις και στα μπροστινά σημεία χωρίς να φαίνονται.

    Χμμμ όχι, κάθε Παρασκευή ανεβαίνουν τα βίντεο, μεθαύριο δηλαδή θα αναρτηθεί νέο. Την περασμένη Παρασκευή λόγω απροόπτου δεν αναρτήθηκε κανονικά στην ώρα του, οπότε μόνο για αυτή την εβδομάδα άλλαξε λιγάκι το πρόγραμμα 🙂

  26. Α ωραία!Θα έχουμε κι άλλο δηλαδή αυτή την εβδομάδα!Τέλεια!!!

  27. Απίστευτο! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω! Χαρά στο κουράγιο σου Ιωάννα μου και φτου φτου μην σε ματιάσουμε!!!
    Θα ήθελα επίσης να εφυστήσω την προσοχή, σε σένα γλυκιά μας Τζούλια και στην Ιωάννα μαζί, και να σας ζητήσω μία μεγάααλη χάρη! Μόλις βρείτε τον χρόνο, να μας ετοιμάσετε ένα ωραίο post με θέμα τα eyeliner! Και να μας πείτε κάποιους τρόπους για εύκολη εφαρμογή, να μας προτείνετε προϊόντα που εσείς θεωρείτε καλά κ.α. ξέρετε εσείς! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρονται πολλές και θα μας καλύψετε και πάλι! ;D Ευχαριστώ πολύυυυ!

  28. Καλησπέρα Τζούλια, Ιωάννα και bbgirls!!!
    Καταπληκτικό το βίντεο Ιωάννα για ακόμη μια φορά!!!! Το κατευχαριστήθηκα αν και δεν έχω σκοπό να βάλω τρέσες, το μαλλί μου μετα βίας το κουμαντάρω από μόνο του που να βάλω και πρόσθετο!! Πάντως τεράστια διαφορά τιμής από το Ιnternet για ακόμη μια φορά! Και το ντύσιμο πολύ ωραίο το έχω κάνει με μαύρο φόρεμα Midi και Nude γόβα και το πόδι μου φαινότανε ατελείωτο!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

  29. Ιωάννα μου σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύύύύύ!!!! Ήσουν υπέροχη!!! Μια φορά προσπάθησα να τις φορέσω -Δεν τα κατάφερα φυσικά- αλλά τράβηξα τον αλοίμονο και μαζί τα μισά μου μαλλιά για να τις βγάλω… Ούτε που τόλμησα να τις ξαναπλησιάσω.Αλήθεια βγαίνουν εύκολα? Γιατί τα έκανα όλα μαλλιά κουβάρια???? Σε φιλώ και σ΄ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου μαζί μας!!!!
    Φιλιά πολλά Τζούλια μου!!! Σε σκέφτομαι συνέχεια!!!

  30. @ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ: Κι εγώ τα κατάφερα μετά από δεκάδες προσπάθειες! Όχι ότι τώρα το κάνω τέλεια… αλλά όλοι μου λένε πως φαίνονται «φυσικές». Η αλήθεια είναι πως θέλει εξάσκηση, ειδικά για να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς βαριέσαι… λογικό είναι.
    Eyeliner;;;; Λες;;;!!! Χμμμ κάτι θα κάνουμε και γι’ αυτό. Σύντομα! Πολύύύ σύντομα!

    @MariaA: Εσύ τρέσα;;; Καλά τα λες! Με τόσο υπέροχο, πλούσιο και υγιές μαλλάκι που έχεις;!

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Ευχαριστώ! Πάνω απ’όλα για τις ερωτήσεις, αμέλησα να διευκρινίσω αυτά που ρωτάς.
    Εάν τις βγάλεις έτσι όπως τις βάζεις, τότε δεν μπερδεύονται. Δηλαδή, εάν κάνεις «τομές» εκεί όπου ακριβώς είναι τα κλιπς δεν θα έχεις πρόβλημα.

    Επίσης, έχω παρατηρήσει πως οι συνθετικές τρέσες μπερδεύονται με το παραμικρό, ενώ οι φυσικές(φρεσκολουσμένες, χτενισμένες και περιποιημένες) δύσκολα γίνονται «κουβάρι».

    Τέλος, είναι σημαντικό να γίνονται αυτές οι «τομές» που προανέφερα και είδες στο βίντεο, διότι έτσι έχουμε «τάξη» στο κεφάλι. Εάν χωρίζεις τυχαία τούφες και βάζεις τις προσθετικές από πάνω, τότε εύκολα θα μπερδευτούν.

    Σημείωση: Εννοείται πως εάν «ξάσεις» τα μαλλιά για έξτρα όγκο μετά θα έχεις πρόβλημα…

  31. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ”ΓΚΑΒΗ”[ΓΚΑΒΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΗ!!LOL!!].Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΡΕΣΕΣ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΔΛΔ ΝΑ ΤΗ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΤΡΕΣΑ ΓΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ 10 ΞΑΝΘΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΣΕΣ Κ ΠΕΡΟΥΚΕΣ.Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ,ΑΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΚΟΣ Κ.Α.ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΛΑΜΠΕΡΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΤ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ:ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΤΕΛΟΣ,ΤΟ TOTAL BLACK LOOK ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ!!

  32. Καλησπέρα σας κορίτσια!
    ομολογώ πως μόνο που έβλεπα την Ιωάννα να “παλευει” μεσα στη ζέστη να τα ισιωσει , ίδρωνα και εγώ!! (Είναι λίγο μαρτυριο!)
    Δεν έχω πάρει κάποια τρεσσα γιατί δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου. Σίγουρα είναι μία λύση ας πουμε λιγότερο επώδυνη απο τα εξτένσιονς.
    Μ’αρεσε το όλο στυλ με το total black και τις σαμπανιζε( έτσι μου φανηκαν) γόβες. Βεβαια το κινεζικο της γειτονιας μου δεν είναι τοσο οικονομικό και δεν βρήσκω κάτι να μου κάνει “κλικ”
    και το μακιγιάζ σου… πολύ όμορφο (ναι εχω ενα παθος με το μωβ!!! )
    Περιμένουμε το επόμενο Ιωαννάκι με λιγότερη …ζέστη!!!!

  33. Γεια σας κορίτσια
    Μπορείς να μου πεις τον seller από eBay που τις πήρες; Ποσό στοίχισαν; Το χρωμα πως το πετυχαίνεις;

  34. @marianna: Καλησπέρα Μαριάννα μου! Πολύ σε ευχαριστώ για αυτά που μου γράφεις! Τα μαλλιά μου ήταν μέχρι τη μέση μου έως που τα κατέστρεψα με κάτι ανείπωτα πειράματα 3 χρόνια πριν… Τώρα προσπαθώ να σώσω ότι απέμεινε! lol

    @katerina tsigou: Φαντάσου ότι από πάνω μου φυσούσε και το air condition αλλά δεν τολμούσα να το «δυναμώσω» για να μην πάθω καμια ψύξη κι εγώ… Ναι οι γόβες είναι ένα σαμπανιζομπεζοροζ! Το κολακεύει το πόδι πολύ αυτό το ουδέτερο χρωματάκι… 🙂

    @Ευαγγελία: Καλησπέρα! Θα βάλω το λινκ από κάτω για να δεις ακριβώς από πού της παρήγγειλα (πέρυσι) καθώς και την τιμή τους. Τα χρώματα(όπως θα δεις) έχουν μεγάλη γκάμα καθώς και τα μήκη και οι φωτογραφίες τους είναι αρκετά αξιόπιστες. Μπορείς να τους στείλεις με μειλ μια φωτογραφία σου για να σου προτείνουν αυτή την απόχρωση(διάβασε τις λεπτομέρειες). Επίσης, μπορείς να τα βάψεις με τη βαφή που χρησιμοποιείς ακριβώς για να πετύχεις το τέλειο match! Οι δικές μου δεν είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μου, παρόλ’ αυτά με καλό styling «αναμιγνύονται» πολύ όμορφα με τα φυσικά μου! Ελπίζω να σε βοήθησα!

    http://www.ebay.co.uk/itm/Clip-In-Remy-Human-Hair-Extensions-Full-Head-/370526968155?pt=UK_Women_s_Wigs&var=&hash=item564520d95b#ht_2235wt_1185

  35. Ωχ, συγχωρέστε με, μου ξέφυγαν κάποια ορθογραφικά λάθη λόγω βιασύνης 😛

  36. α πα πα …θα σταματήσω να βλέπω βιντεάκια… ΘΕΛΩ ΤΡΕΣΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ
    χαχαχα μπράβο Ιωάννα μου, πολύ ωραίο το βίντεο, το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο!
    Έχω μια ερώτηση για όλες σας. Έχω αδύναμη και λεπτή τρίχα. Θα ήθελα για κάποιες εξόδους να έχω μια τρέσα και εγώ. Φοβάμαι όμως πως θα φαίνεται ψεύτικο ή -ακόμη χειρότερα- θα φαίνονται τα χτενάκια.
    Έχει δοκιμάσει καμιά σας με λίγα μαλλιά να βάλει τρέσα;
    Να πάω λέτε πρώτα να κάνω μια δοκιμή στο κομμωτήριο;

  37. @Κερσενογλου Ελενη: Αχαχα! Συμφωνώ…

    Αχ, που θα πάει, θα τις αποκτήσω… Όταν πάρω απόφαση να αρχίσω να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ (με πιστωτική…έστω και προπληρωμένη…) Προς το παρόν απέχω, αλλά νομίζω ότι πολύ κακώς το κάνω…

    @Ioanna: Κούκλα όπως πάντα!!! Αχ, αυτή η ζέστη! Σε λυπήθηκε η ψυχή μου, αλλά γέλασα και πολύ!!! Κι όσο για τις γόβες….To die for!!!! Μόλις βρεις μια καλή αντιγραφή, πες μου, γιατί δεν προλαβαίνω να ψάξω!!!!

    @MariaA: Τυχερή είσαι, όπως καταλαβαίνεις… Κι από τις λίγες…

    Φιλιά σε όλες!

  38. @Κερσενογλου Ελενη Συμφωνώ και εγώ μαζί σου!!!!!!!!
    @Ιωάννα και εμένα τα μαλλάκια μου μια χαρά ήταν αλλά στη σχολή μα τα πειράματα….. άσε… τώρα προσπαθώ να τα κρατήσω σε μια ισορροπία.Δυσκολο βεβαια….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.