Κερδίστε 10 σετ περιποίησης Sunsilk Pro Heat.

 

 

Καλά τα είπαμε χθες, (κάποιες από εσάς είσαστε άριστες μαθήτριες…) πάμε τώρα να διαβάσουμε μαζί το Δελτίο Τύπου της νέας σειράς φροντίδας μαλλιών Sunsilk Pro Heat, πριν περάσουμε στον πρώτο επίσημο διαγωνισμό της σεζόν για δέκα τυχερές (ή τυχερούς)

 

«Σε συνεργασία με τον hair expert Thomas Taw, ειδικό σε τεχνικές αναδόμησης των μαλλιών από το Λονδίνο, το Sunsilk δημιουργεί το νέο SUNSILK Pro-Heat, που προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλεί η θερμότητα και ενισχύει το styling.

 

Έτσι, η ήδη πετυχημένη σειρά SUNSILK Co-Creations, που συν-δημιουργήθηκε με 7 από τους καλύτερους hair experts στον κόσμο, προσθέτει στο ενεργητικό της μία νέα   επιλογή, το SUNSILK Pro-Heat!

 

Το μυστικό της νέας σειράς SUNSILK Pro-Heat είναι η προηγμένη τεχνολογία ThermoActive, που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και έτσι προστατεύει και αναδομεί τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλεί η χρήση του θερμού styling.

 

Η νέα σειρά SUNSILK Pro-Heat αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και spray και αποτελεί την ιδανική λύση ακόμα και για τις γυναίκες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το πιστολάκι τους.»

(Θυμάστε που σας έλεγα για το σπρέι χθες; Ε, αυτό χρησιμοποιώ, από τότε που το δοκίμασα…)

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή.  Κάντε like στην σελίδα του beauty blog στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσω με post τις δέκα τυχερές νικήτριες οι οποίες θα λάβουν το δώρο τους σύντομα.

 

 

Good luck girls and boys!

 

756 Σχόλια
  1. ο ήλιος ταλαιπωρεί τα μαλλιά και τα δικά μου θέλουν περιποίηση

  2. Το θέλωωωω!! Καλη μας επιτυχία.

  3. καταπληκτικη σειρα πρεπει να ειναι οπως και για τα σγουρα μαλλια που χρησιμοποιω ανελλειπως!

  4. Η SUNSILK έχει τέλειες σειρές μαλλιών. Είμαι σίγουρη ότι η νέα σειρά φροντίδας SUNSILK Pro-Heat θα κάνει τα μαλλάκια μου λαμπερά και υπέροχα!!!

  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει οπότε στείλε τα να τα δω!

  6. Απαραίτητα για όσες θέλουν να φροντίζουν τα μαλλιά τους!

  7. το θελω θα μου καλη πολλη καλο στα μαλλια μου!!!!!!

  8. ….ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΙΩΤΙΚΕΣ….ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, Η SUNSILK PRO HEAT ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ!!!!
    ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,BBGIRLS!!!
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  9. Τζούλια ………Καλό Φθινόπωρο!!!!!!!!Καλοδεχούμενα φυσικά τα δωράκια ομορφιάςςςςςς !!! χχχ

  10. Είμαι ένας καινούριος σου Fan!!!!!!Τέλειο δώρο για την κοπέλα μου…

  11. Αχ, το χρειάζομαι τόσοοοοοοοο. Πέρασα σούπερ στις διακοπές , αλλά ταλαιπώρησα “λιγουλάκι” ξέρεις τα μαλλάκια μου !!

  12. Είμαι ένας καινούριος σου Fan !!! Τέλειο δώρο για την κοπέλα μου…

  13. last but not least..ανυπομονώ να βρέξει..να αρχίσεις να μας μιλάς για χειμωνιάτικα μακιγιαζ…να κάνει έξω λίγο κρύο..ανυπομονώ μέχρι και να φριζάρουν τα μαλλιά μουυυυυ…ταξιδάκι london ποτε έχει πάλι..????φιλάκιαααααα

  14. Ένα καλό ξεκίνημα για ένα δύσκολο χειμώνα. Να είστε καλά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.