YSL: Η φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ Contemporary Amazon

 

Για το φθινόπωρο του 2012 η συλλογή μακιγιάζ  του οίκου YSL, έχει την ονομασία Contemporary Amazon ή ελληνιστί, Σύγχρονη Αμαζόνα. Και επειδή φτάνουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να δούμε κάποια νέα συλλογή μακιγιάζ και να αρχίσουμε να κρατάμε σημειώσεις για το πως θα ανανεώσουμε σιγά- σιγά το νεσεσέρ μας.

 

Πάντως εγώ για να είμαι ειλικρινής, αν έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο από τα προϊόντα που θα δείτε παρακάτω, θα διάλεγα το highlighter, Dare to Glow, μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον από όλα. A, και μου άρεσαν και πολύ οι αποχρώσεις της παλέτας Pure Chromatics No 10.

 

 

Για αυτή τη συλλογή ο International Make Up Artist του οίκου Yves Saint Laurent, Lloyd Simmonds άντλεισε, απ’ ότι λέει ο ίδιος, την έμπνευσή του, από τα χρώματα της φύσης. Το χακί, το σκούρο πράσινο, το χρυσό και το ασημί. «Αυτά είναι τα χρώματα της γυναίκας Rive Gauche. Μιας γυναίκας που συνδιάζει το ελεύθερο πνεύμα με την παριζιάνικη θηλυκότητα και αντιμετωπίζει το χρώμα με τόλμη

 

 

Palette Couture 61,18€

 

Dare to Glow (No.1, No.2, No.3) 25,00€

 

 

Dessin du Regard 22,73€

 

No 13

N o 14

La Laque Couture  22,47€

 

No 31

No 32

 

Rouge Pur Couture The Mats 34,03€

 

No 201

No 202

 

 

Pure Chromatics 54,94€

 

No 10

No 11

 

Δείτε και αυτή την φωτογραφία τώρα, για να ολοκληρωθεί η μαγεία YSL…

 

 

 

Συνεχίζω για να σας πω ότι πριν από λίγο καιρό ο οίκος YSL, δημιούργησε την πρώτη αποκλειστική παλέτα ματιών «Devoted to fans» για τους fans του στο facebook, μπαίνοντας δυναμικά στο κομμάτι του social network με την καμπάνια, #letsfightagainstboredom.

 

Μόνο 1650 παλέτες θα διατεθούν στην αγορά της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Μεγάλη Βρετανίας μέσω της ιστοσελίδας του Yves Saint Laurent. Οι 1650 VIP fans θα επωφεληθούν από αποκλειστικά προνόμια.  Η  παλέτα θα δώσει στον κάτοχό της τη δυνατότητα να λαμβάνει πληροφορίες και υπηρεσίες τόσο μέσω του facebook αλλά και στα καταστήματα.

 

Πριν προλάβετε να με ρωτήσετε… όχι… δυστυχώς αυτή η παλέτα (που θεωρώ ότι είναι η ομορφότερη…) δεν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά…

 

 

70 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!!! Aχ Τζούλια έχω φάει τα λυσσακά μου με τη μπλε παλέτα (έχω και αδυναμία στο μπλε) που δεν μπορώ να την πάρω!! Δεν πειράζει οι άλλες δεν μου πολυκλείνουν το μάτι το κραγιόν όμως νο 202 έχει μια απόχρωση που πολύ με κοιτάει πονηρά!!! Η τσάντα στο τέλος είναι πέρα από κάθε φαντασία!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,Κ ΒΒΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ YSL!ΑΧ!!ΤΩΡΑ,ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΤΟ DARE TO GLOW ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΤ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΒΕΡΝΙΚΙΑ.ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΒΑΖΩ 100/100 ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!!!!….!!!!

  3. Η τσαντούλα στο φόντο του υπέροχου καλύμματος της παλέττας … όλα τα λεφτά!!! (κυριολεκτικά όμως…)

    Φιλιά

  4. τα κραγιον εινα φανταστικα εχω 2 και οι σκιςε επισης ειναι ομως πανακριβα

  5. ΚΑΛΕ ΛΥΣΣΑ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ……………….LOL!!!!!

  6. @Angelina: Πολυ καλόοοοοοο!! Εντελώς όλα τα λεφτά (και μάλιστα executive μισθού!!)

  7. Καλημέρα σε όλες σας!
    Πως και πως περίμενα το φθινόπωρο για να χαρώ τα αγαπημένα μου χρώματα σε προϊόντα μακιγιάζ. Θα συμφωνήσω με τη MariaA. Ούτε εμένα μου κλείνουν το μάτι! Και να πω και ευτυχώς, γιατί με τις τιμούλες τους… φάτε μάτια ψάρια!!!
    Σε αναμονή των επόμενων παρουσιάσεων… φιλιά πολλά!

  8. Καλημέρα!!
    Μμμ…εγώ νομίζω θα επιλέξω την παλέτα Pure Chromatics No 11! Και δε θα έλεγα όχι και στο κραγιόν No 202…!

  9. Καλημέρα σε όλες σας κορίτσια! Τα χρωματα, οι παλέττες και ειδικά το Highlither μου φαίνονται συγκλονιστικά! Οπως το βερνίκι νυχιών νο 32 και το κραγιόν νο 201 που νομίζω, ότι είναι το τέλειο κόκκινο! Φετος θέλω ένα κλασσικό, άλικο, απόλυτο, μοιραίο κόκκινο και μάλλον προσανατολίζομαι προς το ruby της Mac… Ιδωμεν..

    Αυτο που θα ήθελα να μοιραστω μαζί σας σήμερα, γιατί νοιωθω την ανάγκη να φωνάξω σε όλες σας να προσέχετε πολύ μα πάρα πολύ (πόσες φορες το ακούμε βέβαια καθημερινά και ποια δεν το κάνει…) είναι γιατί ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρία τη Δευτερα το απόγευμα, πρωτη μου μάλιστα μερα στην Αθηνα, μετά τις διακοπές. Μου έκλεψαν την τσαντα, κάποιος τύπος με ενα παπί στις 18.50 το απογευμα στη γωνία Σίνα και Ακαδημίας, ενω πηγαινα να πάρω το λεωφορείο μου. Είμαι τυχερή γιατι δε με έσυραν και δε με χτύπησαν, αλλά ατυχη για όλα όσα είχα μέσα. Το σοκ μεγάλο και φυσικά παει στο καλό σε μια στιγμή όλη η χαλάρωση κι η καλη διάθεση των διακοπών. Εκτός απο τα απιστευτα διαδικαστικά που συνεπάγονται, ακολουθει και ο φόβος όλων εμας που ζουμε και κινούμαστε στο κεντρο της Αθήνας, για το πως μπορούμε να προφυλαχθούμε και να διαβιώνουμε ασφαλείς. Δεν ξέρω πως μπορούμε να προφυλαχθούμε, δεν ξέρω καν αν υπαρχει η δυνατότητα, γιατί θα υπάρχουν παντα οι μέρες που η ανάγκη το καλει να έχεις χρηματα στην τσαντα σου ή να είσαι λιγο πιο αμέριμνη ή σκεπτική ή ακομα και να κρατάς καμμια σακουλα με ψωνια που σε βαραίνει… Οπως και να ‘χει προσέχετε γιατί τα πραγματα έχουν αγριέψει πολύ!
    Σας φιλώ όλες!

  10. Καλημέρα!

    Αυτά δεν είναι καλλυντικά! Είναι κοσμήματα!

    Εμπνευσμένος και ο τίτλος της συλλογής… για τις σύγχρονες γυναίκες-αμαζόνες που ζουν σε πόλεις-ζούγκλες και πρέπει να βγουν αλώβητες, περιποιημένες και όμορφες!

    Αχ αυτή η Palette Couture με το snake skin print μου μιλάει!

  11. Πώς μ’αρέσουν τα χακί…! Νομίζω ότι είναι τα χρώματα που επιλέγω κυρίως για φθινόπωρο-χειμώνα (εννοείται ότι και καφετιές αποχρώσεις αλλά και μπόλικο, πλούσιο μωβ….!)

    Βέβαια, εγώ προσωπικά, θα τα συνδύαζα με ένα μπεζ-ροδακινί κραγιόν, που δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει το ιδανικό! Ωστόσο, για να λέμε και την αλήθεια, δε θα ‘θελα να ξοδέψω μια περιουσία για να το πάρω…

    Ουφ…

    Καλή σας ημέρα, κορίτσια!

  12. @Stella: Πωπω περαστικά Στέλλα, το σοκ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλο! Δεν είναι απαραίτητο να ζεις στο κέντρο για να πάθεις κάτι τέτοιο. Ξέρω πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί όπως και στη νονά μου την οποί έσυραν κιόλας στο δρόμο και είχε και χειρότερα… Τα πράγματα έχουν αγριέψει, χρειάζεται πολύ προσοχή με την τσάντα στο δρόμο αλλά και στο αυτοκίνητο. Και όντως το χαρτομάνι μετά είναι αίσχος!! Κουράγιο!

  13. @Stella: Καλημέρα Στέλλα μου, πολύ λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη. Η αδερφή μου είχε αυτήν την εμπειρία τρεις φορές, με όχι τόσο ευτυχές τέλος. Τις δύο φορές τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά αλλά όπως γράφεις το πιο σοκαριστικό είναι το συναίσθημα που έπεται… Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να νιώσεις καλύτερα άμεσα. Φιλιά

  14. Καλημέρα και από εμένα. Τζουλάκι μας άνοιξες την όρεξη για ψώνια (με το maquillage) και για όνειρα (με την YSL τσάντα). Ευχαριστούμε!!!!

  15. @STELLA,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΡΩΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ,ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΜΑΔΗΣΑΝ…ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΈΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ…ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ:”ΜΑΜΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ;”

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
    @Stella: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ) ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΛΙ?????? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!

  17. @Stella Φαντάσου το σοκ, όταν κάτι τέτοιο συμβεί σε μεγάλο δικό σου άνθρωπο (με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται!!!). Οι λύσεις είναι η εξής μία : Πρόληψη… Τσάντα χιαστή (με ελάχιστα πράγματα μέσα), όταν κυκλοφορούμε με αρκετά χρήματα να είμαστε με παρέα, να κινούμαστε περισσότερο προς τους τοίχους των πεζοδρομίων και όχι προς την πλευρά του δρόμου, η τσάντα πάντα να μην κοιτά από τη μεριά του δρόμου … και πολύ σημαντικό είναι να κρατάμε αντίγραφα (επικυρωμένα αν γίνεται) των δημοσίων εγγράφων μας, έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερη η αντικατάστασή τους!

  18. @marianna Αστα Μαριάννα μου το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ… Αν έπαθα τέτοιο σοκ εγω, που τελικά είμαι και γερή, τι παθαίνουν οι άνθρωποι που μπαίνουν στα σπίτια τους και μάλιστα τους κακοποιούν…. δεν ξέρω αν ξεπερνιέται μια τέτοια εμπειρία…
    @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. Χριστίνα μου για να το διακωμωδήσω και λίγο, αυτα έλεγα το πρωί στη Βίκυ την κουνιαδίτσα μου, “ευτυχώς Βικάκι μου που δεν είμαστε κι απ΄αυτες που παίρνουν τις Λουι Βιτόν, γιατί τωρα θα έκλαιγα την τσάντα πιο πολύ απ΄τα υπόλοιπα…” Πάντως είχα μια γερή απώλεια στα Lip gloss που κουβαλούσα μαζί μου… Την ίδια μέρα επίσης είχα αγοράσει ροδονερο Βοίου Κοζάνης γιατί μου είχε τελειώσει στις διακοπές και ένα αιθέριο έλαιο γιασεμί… σύνολο 20€, τα οποια ευτυχως σώθηκαν γιατι τα κραταγα σε ξεχωριστή ναιλον σακούλα…. Θα έκλαιγα και γι΄αυτα τωρα…

  19. @Angelina Νομιζω πως έχεις δίκιο, ειναι μια καποια πρόληψη..

  20. ΣΤΕΛΛΙΣΤΑ,σωθηκαν πραγματα απο το beaute μας,να κ κτ καλο!!αλλα το καλυτερο ειναι οτι δεν χτυπησες.να το ξεχασεις οσο πιο γρηγορα γινεται!!!πολλα φιλια σε ολες!!
    οσο για τα ysl,τσουζουν αλλα εχουν τελεια ποιοτητα,εχω 2 eyeliners κ 2 σκιες,εχουν τελεια αποτελεσμα.

  21. πειραζει που θέλω και αυτό που φοράει?

    καλημέρα

  22. Καλημερα κουκλες!!
    Λατρεμενες οι αποχρωσεις χακι καφε οπως η παλετα 10!!!Αν ειναι ετσι φετος το χρωματολογιο θα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη!!
    @Στελλα μου σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ απολυτα μου εχει συμβει πριν λιγα χρονια στο λεοφορειο (φαντασου που παντα εγω τους εβλεπα και φωναζα στις κυριες να προσεχουν!)την επαθα και εγω μουδιασα ολοκληρη οταν το καταλαβα λες και δρν ειχα αιμα πανω μου!Ασε μετα που πρεπει να παρει τηλ τις τραπεζες για να ακυρωσεις τις καρτες και μετα να τρεχεις και απο την αστυνομια να δηλωσεις την Απωλια της ταυτοτητας κλπ.
    Αλλα το χειροτερο εγινε προχθες με την μητερα μου που την ληστεψανε μερα μεσημερι μεσα στο παρκο της περιοχης μας ενα 16 χρονος αλλοδαπος την επιασε απο το λαιμο για να της κλεψει την χρυση αλυσιδα με το σταυρο και την εσερνε κατω μεχρι να κοπει αφου την γλυτωσε χωρις να σπασει χερια και ποδια ειναι τυχερη μεσα στην ατυχια της!!Αστα τα πραγματα εχουν γινει παρα πολυ ασχημα
    φοβασε να κυκλοφορισεις εξω με ολα αυτα!!Θελει πολυ μεγαλη προσοχη!!!
    Φιλακια χχχχ

  23. Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι πολύ με το trend του φθινοπώρου,το χακί γιατί είναι το αγαπημένο μου μακράν χρώμα σε σκιά. Βέβαια στη συγκεκριμένη συλλογή πιο πολύ ενθουσιάστηκα με τις συσκευασίες παρά με τα προιόντα. Ας είναι..
    @Stella Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και ανώδυνα. Εμένα η μητέρα μου που την έκλεψαν στο χωριό μας στη Ρόδο πριν από 3 χρόνια ακόμα δε νιώθει τελείως ασφαλής και είναι πολύ δύσκολο.

  24. Καλημέρα κορίτσια!Πωπω 2-3 μέρες έλειψα και έγιναν τόσα πολλά στο beautyblog!Μεγάλη ανενέωση μας έφερες Τζούλια,μοντέλα,σχεδιαστές μόδας,δώρα και πάλι δώρα!!!!Κάθε μέρα που θα μπαίνουμε δηλαδή δεν θα ξέρουμε τι μας περιμένει!(εκτός απότις Παρασκευές!)
    Τα YSL είναι να τα χαζεύεις…μόνο!
    @Stella περαστικά να είναι κούκλα μου…και μη χειρότερα να λες…

  25. @Stella: Πω πω, Στέλλα, λυπάμαι πολύ! Το έχει πάει η αδερφή μου 2 φορές στο Ηράκλειο, αλλά και πάλι εγώ δεν μπορώ να το συλλάβω πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι… Εκεί που με πιάνει, όντως, πανικός είναι στην ιδέα μην πάθει τίποτα σχετικό η μητέρα μου, διότι δεν είναι τόσο πονηρεμένη αφενός (όταν κυκλοφορούμε μαζί, πιο πολύ προσέχω την τσάντα της και της λέω να προσέχει παρά οτιδήποτε άλλο), αλλά και πόση δύναμη να αντισταθεί μπορεί να έχει αφετέρου;

    Τουλάχιστον έσωσες κάτι.. Υπομονή με τα διαδικαστικά και ελπίζω να μην σου μείνει μόνιμη φοβία.. Είμαστε εδώ, πάντως για group therapy!

  26. @stella οχι καρδια μου μην μου λες τετοια!!στη διακοπες που εκανα στο εξωτερικο μας λήστεψαν 2 φορες ηταν αρκετα για να ειμαστε με καχυποψια σε ολο το ταξιδι!ελεγα γυρναω ελλαδα εκει τα πραγματα δεν ειναι τοσο αγρια και να με αυτα που λες εσυ και τα κοριτσια τρελαινομαι!ευτυχως χρησιμοποιω για τις μετακινησεις μια μικρη τσαντουλα που τη περναω χιαστί με τα απολύτως απαραίτητα μαζι μου.περαστικα σου καλη μου και δεν πειραζει.εσυ να σε καλα!
    @ολες πωπω κοριτσια με τρομαξατε 🙁 εγω δεν ξερω τοσο κοσμο που τους εχουν λυστεψει..μονο τη γιαγια μου κανα 2 φορες στο κεντρο αλλα δεν της πηραν τιποτα αξιας.βασικα ουτε που προλαβε να αντιδρασει..

  27. @Christie Εγώ εχω γυρισει όλο τον κόσμο και δε με λήστεψαν ποτέ, ίσως γιατι όταν εισαι σε ξένο τοπο παντα νοιωθεις σε άμυνα και η προσοχή ειναι αυξημένη. Αντιθετα στη χωρα μου και μαλιστα στην περιοχη που κινουμαι καθημερινά συνέβη…

  28. @stella μου μα και εμεις δεν ειμασταν ανεμελοι ουτε ηταν η πρωτη μας φορα εξω αλλα πραγματικα αν και ποτε δεν το παραδεχτηκα μου χαλασε τη διαθεση..τη πρωτη φορα μας αρπαξαν αλυσιδα απο το λαιμο σχεδον εξω απο το ξενοδοχειο και τη δευτερη τσαντα ΜΕΣΑ απο την εισοδο του ξενοδοχειου στο σαλονακι για τους επισκεπτες που αν και φαινοταν ακριβη μεσα ειχε μονο εσωρουχα και λιγα καλλυντικα..γι αυτο αν εχω λεφτα του χρονου(που δεν το βλεπω..) θα παω σε ενα ερημονησι να ησυχάσω,δεν το μπορω αυτο να ειμαι συνεχεια alert γιατι το παω στα ορια στη παρανoιας lol.

  29. Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα! Η φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου YSL είναι υπέροχη με υπέροχα χρώματα και φανταστικές συσκευασίες…. αλλά μόνο να την χαζεύουμε μπορούμε!! Να’χετε μια πανέμορφη μέρα, φιλιάααα…. 🙂
    @Stella μου, δεν ξέρω τι να πω… όντως τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 104!!! Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα… Εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα αυτό το δυσάρεστο γεγονός και από δω πέρα όλα να πάνε καλά!

  30. pwpw h krema gia lampsi fainetai uperoxi!
    Ioanna kane ena video pws na thn vazoume,25 eurw einai kala gia YSl,tha thn exw sth lista.
    Auto to prasino moluvi matiwn pws/pou mpainei?einai panakrivo vevaia alla aporw…

  31. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Υπέροχα τα YSL,τα κραγιον ειδικά.Καλό φθινόπωρο να έχουμε:)

  32. @Christie Ναι, ειναι πολυ τρομακτικό να σου συμβαίνει και μαλιστα με τέτοιο τροπο, όπως σε εσας. Σε ποια χωρα έγινε? Ετσι απο περιέργεια ρωτάω, γιατι με αυτά που γραφεις πάει το μυαλο μου στην Πράγα.

  33. αλυσιδα-ναπολι(και να φανταστεις περιμεναμε να μας συμβει καμια λαδια..μαλιστα στις βολτες μας ειδαμε 2 ληστειες!)
    τσαντα-βαρκελωνη(και ειχαμε διαλεξει ξενοδοχειο σε καλη περιοχη δεν ξαναπαταω εκει 😛 )
    ευτυχως τα υπολοιπα μερη που επισκεφτήκαμε σε ιταλια/ισπανια ολα πηγαν καλα και ήσυχα..

  34. Καλημέρα και από εμένα!
    Καταπληκτική συλλογή, με highlights, κατά τη γνώμη μου, τα δύο πρώτα, Palette Couture & Dare to Glow…τα λιγουρεύομαι ήδη!!! Τρελαίνομαι για το μακιγιάζ του YSL…την υφή τους κ την διάρκειά τους δεν την έχω βρει πουθενά!
    @Stella: Ότι και να πούμε, σίγουρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή. Μόνο όποιος έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις μπορεί. Επείδη κι εγώ, όπως γνωρίζεις, εργάζομαι στα Προπύλαια και δεν είμαι η μοναδική από την παρέα, φαντάζομαι, που εργάζεται σε αυτή ή σε παρόμοιας επικινδυνότητας περιοχή, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ότι συμβουλή και να δώσει κανείς, πιστεύω οτι κάποια στιγμή, άνθρωποι είμαστε, θα χαλαρώσουμε, θα αφαιρεθούμε και όλο και κάποιος θα μας την έχει στημένη, για να επωφεληθεί (και φυσικά αυτό θα συμβεί την ημέρα που θα έχεις σηκώσει πολλά χρήματα, που θα έχεις πολύ σημαντικά έγγραφα στην τσάντα σου, που από όλες τις 364 ημέρες του χρόνου, η συγκεκριμένη, η 365η θα ήταν η τελευταία που θα ήθελες να σου συμβεί κάτι ανάλογο, για να επιβεβαιωθεί ο Νόμος του Murphy, βεβαίως, βεβαίως). Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι η οικονομική κατάσταση της χώρας χειροτερεύει συνεχώς και πολύ φοβάμαι οτι όλο και θα αυξάνονται ανάλογα φαινόμενα…Προσοχή λοιπόν σε όλες μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να γίνουμε το επόμενο θύμα τους…:-(

  35. @vickysot Ακριβως έτσι ειναι Βικάκι μου, ακριβώς αυτό ήθελα να πω και τα είπες καλύτερα και πιό ψύχραιμα από μενα. Αυτο δε το τελευταίο που έγραψες είναι και το πιό σημαντικό, ότι όσοι -επι της ουσίας-ζούμε στο κέντρο παρά στις γειτονιές μας, πρέπει να σκεφτούμε μεγαλύτερους τρόπους προφύλαξης γιατί η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν υπάρχουν πια επικύνδινες ζώνες, κάθε περιοχή μπορεί να είναι επικύνδυνη. Αυτός είναι και ο λόγος που με έκανε να θέλω να γράψω τι μου συνέβει γιατί θεωρώ, ότι ίσως οι γυναίκες να γινόμαστε πιο εύκολος στόχος, λόγω αφ΄ενός της τσάντας που κρατάμε, αφ΄ετερου του αναπόφευκτου γεγονότος, ότι με κάποια ψώνια μπορεί να είμαστε φορτωμένες, να είμαστε λίγο πιο κουρασμενες γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά και σκεπτόμενες όλα αυτα που εκκρεμούν, να κοιτάξουμε ίσως κάποια βιτρίνα… Εν ολίγοις,ήθελα να υπενθυμίσω σε όλες μας, ότι ίσως σ΄αυτη την πόλη δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα να είμαστε χαλαρές.
    ΥΓ. Βιικάκι, κρύψε τις Λουι Βιτόν!! (χι χι χι)

  36. @christie Νάπολη!!! τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

  37. @Stella: Τώρα οι Louis Vuitton??? Έχουν μπει σε θυρίδα!!!

  38. ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ Κ ΧΡΕΩΘΗΚΕ 3.500 ΕΥΡΩ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ,Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ,Ο,ΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.
    Κ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ (ΤΙ ΩΡΑΙΑ!),ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΧΑΚΙ,ΜΠΕΖ,ΠΡΑΣΙΝΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.ΠΑΝΤΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΒΑΦΤΗΚΑ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΤ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΡΕΙ:ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΡΟΥΧΟΥ Κ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΟΧΙ;

  39. @marianna Οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι μακιγιερ απορρίπτουν ως εντελώς passe το ταίριασμα ρούχου με σκιά. Εγω προσωπικά αδυνατώ να αποβάλλω τη συνήθεια, αν όχι στο απόλυτο, στο περίπου εστω ταιριασμα της χρωματικής ομάδας. Μου φαίνεται πάνω απ΄τις δυνάμεις μου να βαλω π.χ πρασινη σκια με μπλε ρούχα… Ευγενική χορηγεία των 80’s. Τι τα θες? Η συνήθεια είναι μεγάλη υπόθεση, μέχρι και γάμους διατηρεί (χα χα χα)!!!

  40. @stella,κι εγω δεν μπορω να κανω εντελως διαφορετικο συνδυασμο,βαζω κτ που να ταιριαζει χρωματικα αλλα να μην ειναι το ιδιο,δλδ γαλαζια σκια,γαλαζια ρουχα.αναρωτιομουν βεβαια ανα εχει αλλαξει κτ.παρατηρω βεβαια

  41. βγηκε το σχολιο χωρις να τελειωσω!!πατησα enter φαινεται.παρατηρω βεβαια λοιπον,οτι τα κοκκινα χειλη με αβαφα ματια ειναι must.θα ελεγα οτι προτιμω το ysl look με τα πιο βαμμενα ματια ,οχι ομως τοσο εντονα.επισης κ το smokey παιζει με nude χειλη.

  42. Πολύ όμορφη η φθινοπωρινή συλλογή του YSL.Μου άρεσαν πολύ οι σκιές αλλά και τα μολύβια με το κοφτό βουρτσάκι, πιστεύω θα είναι πολύ βολικά να στρώνεις το μολύβι.Έχω πάρει ένα μολύβι με βουρτσάκι της “θείας” και με έχει βολέψει πολύ.Πόσο μάλλον που αυτό το βουρτσάκι το βρίσκω καλύτερο.
    @stella μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μου έχουν πάρει την τσάντα σε πεζόδρομο μέρα μεσημέρι και επιπλέον έχουν μπει και στο σπίτι μου.Το σοκ είναι πολύ μεγάλο.Πέρα από τα πράγματα που μου πήραν αυτός που μπήκε στο σπίτι κόπηκε από το τζάμι που έσπασε και γέμισε όλο το σπίτι και όλα τα συρτάρια αίματα.Καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν πέρα από την ζημιά πέταξα και όλα μου τα πράγματα.Προσέχετε όσο και όπως μπορείτε!

  43. @mariana κοκκινα χειλη με αβαφα ματια ειναι μια απο τις ποιο ωραιες τασεις.το κανω εδω και χρονια.δινει μια απλοτητα/νεανικοτητα στο look.ασε που ειναι και ευκολο.ενα κραγιονακι σε εντονο χρωμα και τελειωσαμε!

  44. καλησπερα σε ολα τα ββκοριτσια.!στελιτσα περαστικα κ ελπιζω με τον καιροο να ξεχαστει!η μητερα μου ειχε αναλογη εμπειρια πριν χρονια!κ εγω αλλα εμενα ηταν ανωδυνη καθως κοιμομουν ξυπνησα κανονικα κ χωρις παραβιαση χωρις τπτ,βρηκα την πορτα ανοιχτη το πρωι (ουτε πονηρευτηκα)κ το μεσημερι που ηρθε ο πατερας μου του ειχαν κλεψει απο το κομοδινο του μονο χρηματα κ επιταγες!κ ετσι αντιληφθηκαμε οτι καποιος μπηκε!η αστυνομια ειπε λογω οτι η πολυκατοικια ειναι οικογενειακο οτι ειναι εκ των εσω καποιος!αλλα τρεχα γυρευε!τεσπα!οσο για τα καλλυντικα εμενα μου αρεσαν τα κραγιον ιδιως το 202 κ η παλετουλα με το μπλε απιστευτη κ η τσαντα ομως ολα τα λεφτα….

  45. @Marianna: Μαριάννα μου, το μακιγιάζ είναι ένα παιγνίδι χωρίς κανόνες. Φτιάχνεις τους δικούς σου, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή σου.

  46. @marianna Αυτα ειναι απόλυτα must, δηλ. τα κόκκινα χειλη με άβαφα ή σχεδον αβαφα μάτια (εμενα μου αρεσει πολυ με eye liner για να γίνεται cat eye) και το smokey με nude χειλη. Αλλα δε γινεται να μη δενει καπως το μακιγιαζ με τα χρωματα των ρουχων εκτος από καποια στάνταρ ουδετερα π.χ το μπρονζέ ή τα γήινα ή όπως σημείωσες το smokey.
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ τελικά έχουμε όλες από μια ιστορία τρόμου να διηγηθούμε… πόσες πολλές περιπτώσεις…

  47. οντως κ εγω προτιμω ενα εντονο κραγιον κ οχι βαμμενα ματια ισως γτ με το θεμα των σκιων παρ’ολο που σε αλλες μου αρεσει δεν ξερω να το εφαρμοσω σε μενα.κ θεωρω οτι μουντζουρωνομαι!κ δε μ’αρεσει το αποτελεσμα.

  48. @τζουλια μου γεια σου,φυσικα κ ειναι αλλα, να βρε αδελφε, να ειμαστε κ in fashion !

  49. H Ιωάννα τι γνώμη έχει για το φλέγον θέμα? είναι και νεο κορίτσι δεν έχει την επιρροή “σετάκι” των 80’ς….By the way αυτη η επιρροή μεχρι και το τέλος των 90’ς ήταν σε όλα μα σε όλα… κοσμήματα (σκουλαρικια-κολιε-δαχτυλιδια-βραχιολάκια), υφάσματα επιπλωσεων (ριχτάρια – κουρτίνες – κουβερ λι-τραπεζομάντηλα), ρουχαλάκια (τσαντουλα – παπουτσακια – σακακια), ΩΩΩ Θεοιιιι τι αισθητική και κείνη… Μπρρρρ…

  50. xaxa!!STELLA,θυμαμαι που αν το παπουτσι δεν ηταν ακριβως το ιδιο χρωμα με την τσαντα η το σκουλαρικι,δεν το’παιρνα με τπτ, σου λεω.τωρα,αισθανομαι πολυ πιο ελευθερη!!

  51. Χαχα Στέλλα & Μαριάννα, τι θέμα ανοίξατε, είχα βγει με μια φίλη πρόσφατα (10ετία νεότερη) και είδα ενα φούξια φωσφοριζέ παντελόνι στο H&M και κρατήθηκα τελευτία στιγμή να μην το αγοράσω! Θυμήθηκα το ντύσιμο “κώνος της τροχαίας” επίσης που κάναμε τότε και της εξηγούσα πως ντυνόμασταν και με κοιτούσε έντρομη, χαχα!!! Τα φωσφοριζέ ρούχα ήταν πράγματι εξωφρενικό, για να μη σχολιάσω το μαλλί…. είμαι σίγουρη ότι ένα ποσοστό της τρύπας του όζοντος οφείλεται στη λακ από τότε!!!

  52. tsa!!na mai k ego!!! elpizo na sa elleipsa(pou den to blepo 🙁 )xaxaxa plaka kano fysika!!!
    ta sxolia einai polla opote den tha ta diabaso ola!!(sorryyy)
    emena den me entyposiase kati idietera, ayto pou mou arese htan h mple paleta pou dystixos den tha erthei edo k to kragion 202!!!h tsanta omos einai………!(eides pou peftei to atimo to mati!!)

  53. @MariaA Μαράκι μήπως θυμασαι εκείνα τα κοτόν πουλόβερ, must της εποχης, σε έντονο (φλουο το λεγαμε τότε)φούξια ή κίτρινο (εντελως του τροχονόμου… ή μαλλον σαν τους stabilo μαρκαδορους…), που κρεμοταν μεχρι τα γόνατα και που ο καθενας απο μας που ανηκε στη φοιτητειώσα και μαθητειώσα νεολαια ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φοράει?
    @όλες Να στε καλά !!! μ΄αυτά και με κείνα, με κανατε να νοιωσω καλύτερα!

  54. XEXE Στέλλα λες να μη τα θυμάμαι? Γενικώς το κολάν- ξεχειλωμένο τεράστιο πουλόβερ (φλουο κατα προτίμηση)και μποτάκι – αρβυλάκι ήταν must ντύσιμο! Αχ βέβαια το ντύσιμο Τζόαν Κόλλινς (ίνδαλμα) μου έχει λείψει κάπως να πω την αμαρτία μου, έχω και μια ροπή προς το ντύσιμο “το έσκασα από το τρελοκομείο” και σου λέω δεν κρατιόμουν να πάρω το φούξια παντελόνι!! Με ένα λεμονί τοπ θα είναι έξοχο!! Και τώρα που το σκέφτομαι 10Ε έκανε γιατί να μην το πάρω να κάνω το κέφι μου?!! Μάλλον θα το πάρω λοιπόν!!

  55. @MariaA προπαντώς ξεχειλωμενο!!! τόσο ξεχειλωμένο που τα μανίκια έφθαναν στα γόνατα και κρυβαμε τα χέρια μας μεσα και κουνούσαμε τα μανίκια σα φασουλήδες και καναμε τις μαμαδες έξαλλες!!! Και φυσικά κολαν, μαυρο ή μπλε σκουρο κολαν, άρβυλλο και δε συμμαζευεται.. χα χα χα
    Πάρτο! Αξιζει να κανεις το κεφι σου! Επιστροφή στο vintage!

  56. αυτα τα τεραστια πουλοβερ,ηταν φαρδια μου ακομα κ στην εγκυμοσυνη!!!!λολλολλολ!!!!!

  57. Πωπω κορίτσια, φλέγον θέμα ανοίξατε μεσημεριάτικα!

    Καλά αυτή η αμφιλεγόμενη φετινή φωσφοριζέ μόδα θα είναι πολύ παροδική νομίζω… Βολική μεν (για να μην χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα) αλλά πολύ εκκεντρική για να παραμείνει πάνω από μια σεζόν.

    Τώρα όσον αφορά το μακιγιάζ… όπως και για τη μόδα άλλωστε, καλό θα ήταν να εμπιστευόμαστε το «μάτι» μας και όχι το τι φοράει η πλειοψηφία γύρω μας. Εάν βέβαια τύχει και αυτό που είναι στη μόδα μας «πηγαίνει» και το υποστηρίζουμε, τότε ακόμη καλύτερα!

    Εγώ πχ. που έχω πράσινο μάτι.. ε δεν μου πηγαίνει η πράσινη σκιά! Εάν ποτέ έρθει στη μόδα δεν θα την ακολουθήσω αυτήν την τάση γιατί δεν με κολακεύει! Από την άλλη… «πράσινα» υπάρχουν πολλά: πράσινο παστέλ, πράσινο χακί, πράσινο-μπλε …

    Ο συνδυασμός ρούχου-μακιγιάζ στη γενική του μορφή ποτέ δεν μου πολυάρεσε… Δηλαδή μπλε μπλουζάκι-μπλε σκιά, κόκκινο φόρεμα-κόκκινο κραγιόν… Προτιμώ τις αντιθέσεις, ώστε να «δείχνει» τόσο το μακιγιάζ όσο και το ρούχο και να μην «χάνονται».

    Επίσης, πολλοί βασίζουν σήμερα τη χρωματολογία του μακιγιάζ στα αξεσουάρ (χρυσό/ασήμι/χρυσό ροζ) παρά στα ρούχα για να υπάρχει μεν μια αρμονία συνόλου αλλά να μην είσαι «σετάκι».

    Θαυμάζω τα άτομα που με απίστευτη μαεστρία ταιριάζουν τα αταίριαστα, τα υποστηρίζουν και τα απογειώνουν!

  58. Τζα!!!Ήρθα κι εγώ.Πολύ ωραίες συσκευασίες και υπέροχη τσάντα έχω να δηλώσω.Εγώ πάλι χρησιμοποιώ σκιές που θεωρώ ότι ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών μου και της επιδερμίδας μου.Είμαι κάτασπρη και τα μάτια μου είναι πράσινα (όπως της πράσινης ελιάς και κάπως μουσταρδί και χακί).Τα ροζ,τα καφετί,τα μωβ είναι εντάξει αλλά αν βάλω μπλε και πράσινες σκιές είμαι σαν UFO.Σίγουρα δεν κάνω κάτι σωστά γιατί με το μακιγιάζ δεν το’χω και πολύ και δοκιμάζω και χρώματα και γίνομαι πολύ αστεία αλλά επιτέλους πιο είναι το σωστό κριτήριο επιλογής χρώματος σκιάς;;;(Γιατί το δικό μου είναι ότι μου κάνει κλικ)Και τελικά με τι πρέπει να ταιριάζει το μακιγιάζ;;;Με τα μάτια,τα μαλλιά,τα ρούχα…Και πρέπει να ταιριάζει ή ας είναι άσχετο κι ωραίο από μόνο του;;;;Τζούλια…HELP!!!

  59. Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο και sorry που αλλάζω απότομα θέμα… Με έχει πιάσει μια τρέλα με τα μαλλιά τελευταία και ψάχνω νέα προϊόντα…

    1.Έχει δοκιμάσει καμία από εσάς το νέο σαμπουάν Mythic Oil; Άκουσα πως «πειθαρχεί» απόλυτα τα μαλλιά που φριζάρουν και λέω να το δοκιμάσω…

    2.Το λάδι της AVON Moroccan Argan Oil να προτιμήσω ή το Divine Oil της Caudalie; Φαντάζομαι πως θα έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή αλλά υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα;

  60. @Litsa Kouklitsa: Σε παλαιότερα post του bb έχουμε γράψει πολλές συμβουλές και beauty tips σχετικά με το μακιγιάζ. Είμαι σίγουργ αν ψάξεις λίγο, θα βρεις πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου!

  61. @Ioanna Thess: Νομίζω μετά το καλοκαίρι έχει πάθει κάτι με τα μαλλιά σου! Λογικό είναι! Τώρα για το Mythic Oil είμαι σίγουρη θα σου απαντήσει κάποια φίλη που το δοκίμασε, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακ΄μα. Από λάδια πάλι, εγώ όπως ξέρεις όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσα Mythic Oil και Kerastase Elixir (και δεν σταμάτησα, ούτε το καλοκαίρι)

  62. ΙΩΑΝΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ HUILE PRODIGIEUSE ΤΗΣ NUXE K TO KERASTASE CRISTALLISTE.Κ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 16-17 ΕΥΡΩ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ KLORANE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΛΑΜΨΗΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ΜΑΝΟΛΙΑΣ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ;ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΓΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ….

  63. @Beautyblog: Τζούλια δεν μπορώ να καταλάβω που πάει τόσο λάδι! Τελείωσα ένα Elixir Swharchkopf και ένα Mythic Oil Milk μέσα σε 6 μήνες! Από την Καλαμάτα είμαι, ξέρω από καλό λάδι και κάνω καταχρήσεις! lol

    Για το σαμπουάν Mythic Oil θυμάμαι είχες κάνει και διαγωνισμό, ίσως κάποια που το κέρδισε να με κατατοπίσει!

    @marianna: Μαριάννα μου το μόνο που ξέρω είναι πως πρέπει να προσέξεις λίγο με τα σαμπουάν ειδικά για ξανθά μαλλιά αν και το συγκεκριμένο είναι υποαλλεργικό και αρκετά φυσικό. Κάπου διάβασα ότι τα μπλέκει λίγο τα μαλλάκια αλλά αφού δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.

  64. @Ioanna το Divine oil το αγορασα το καλοκαιρι απο την χρηση που εκανα με καλυψε περισσοτερο να το βαζω στο σωμα και προσωπο μετα το μπανιο εχει υπεροχο αρωμα και ενυδατωση θα ελεγα οχι τοσο ομως οπως το λαδι καρυδας που το λατρευω(τελαυταια αγορα το virgin oil Nowfoods σου ερχεται να το φας αφου οντως γινεται με υπεροχο αρωμα καρυδας!)
    Το divine oil στα μαλλια το βαζω πριν το λουσιμο αλλιως αν το βαλεις μετα μπορει να στα λαδωσει παρολου που ειναι ξηρο λαδι θελει ελαχιστη ποσοτητα! Και ναπ ω την αληθεια δεν τρελαθηκα μονο το αρωμα του με ξετρελανε!
    Βαλα στα μαλακια σου σαν μασκα το λαδι καρυδας που σου ειπα και θα το λατρεψεις!!!Εχει τα 335 ml 16,90 euro ειναι καλη τιμη γιατι δεν χρειαζεται να βαλεις πολυ!
    Φιλακια

  65. @Ioanna Thess Ιωάννα μου, αν κάνεις λίγη υπομονή θα σου πω εγώ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σειρά Mythic oil. Αυτο που μπορω να σου πω σε πρωτη φαση ειναι, ότι το λαδι Mythic oil θα πρεπει σαφως να είναι καλύτερο από το milk ή για να το θέσω πιο σωστά, πιο “δυνατό” για την περίπτωση σου. Νομίζω πως απο τη μεχρι τωρα χρήση που του εχω κανει ειναι εξαιρετικό, χωρίς όμως μεγαλες διαφορες απο το extraordinary επισης της L; oreal που σου ειχα γραψει και τις προάλλες. Ασε με να κοιταξω αυριο τα κοιταπια μου και να δω τι άλλες συμβουλες έχω να σου δωσω σχετικα με την “αποπερατωση των ατιθασων μαλλιων της Ιωάννας”! Φιλάκια

  66. Βλέπετε κάτι παμπάλαια επεισόδια από τα Φιλαράκια κάτι μεσημέρια στο STAR;Ε,λοιπόν,η φωτογραφία που έβαλες μοιάζει τόσο πολύ με το τότε μακιγιάζ!!Μη μου πεις ότι οι νέες προτάσεις έχουν κάτι από εκείνη την εποχή.Αν είναι έτσι,δε μ’αρέσει…

  67. @stella:σε καταλαβαίνω απόλυτα στέλλα μου,το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο & να το ξεπεράσεις γρήγορα,αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όσο & να προσέχουμε…πέρυσι μου συνέβη & εμένα παρόμοιο περιστατικό για πρώτη φορά…μου έσπασαν το αμάξι & μου πήραν μια τσάντα που είχε μέσα όλη μου την περιουσία(έτυχε & κουβαλούσα όλη μου την πραμάτεια εκείνη τη μέρα επδ θα ξενοκοιμόμουν,αλλά είπαμε νόμος του μέρφι…)το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αφού ξεμπέρδεψα με όλα τα διαδικαστικά,έκλαιγα το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου που τα περισσότερα ήταν & καινούρια(σνιφ)…φυσικά όλοι με πείραζαν αλλά τι να κάνουμε,εμμονές είναι αυτές!Φιλάκια & πάνω απ’όλα το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας & όλα ξεπερνιούνται με τον καιρό 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.