Review: CC Creams

 

Ναι, δεν έχουμε κάνει λάθος στον τίτλο. CC Creams. Διότι ακόμα καλά- καλά δεν κατακάθισε ο κουρνιαχτός για τις πολύ υποσχόμενες BB creams και έκαναν την εμφάνισή τους, οι κατά γενική ομολογία πιο βελτιωμένες, CC creams!

 

Για να πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που τις πήρε το μάτι μου, ήταν πριν από κανένα δίμηνο στο Λονδίνο, αλλά δεν ήμουν σε κατάλληλη στιγμή, για εκτενές δημοσιογραφικό scoop. To μόνο που συγκράτησα από τα λίγα που διάβασα, ήταν ότι αν και έχουν πιο ελαφριά υφή από τις bb creams, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη(!) Sorry, αλλά εγώ  πάντως, κρατάω μικρό καλάθι…

 

Πριν λίγο καιρό, η Ioanna με ρώτησε αν έχω δοκιμάσει ή ξέρω κάτι παραπάνω για αυτή τη νέα άφιξη στον κόσμο της ομορφιάς. Η  αλήθεια είναι, ότι δεν έχω πάρει στα χέρια μου και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια CC cream, για να μπορώ να σας γράψω μια ολοκληρωμένη άποψη.

 

 

Ζήτησα όμως από την Ioanna (που έδειξε τρομερό ενδιαφέρον) να κάνει ένα guest post για εσάς, γιατί ως bb girls  πρέπει να ενημερώνεστε άμεσα, για κάθε τι (τόσο) νέο που κυκλοφορεί. Και βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι, ότι μόλις πάρω στα χέρια μου CC creams, η πρώτες που θα τις δοκιμάσετε θα είσαστε εσείς και φυσικά και η Ioanna, και στο tutorial  αλλά και τα δικά σας reviews που σίγουρα θα ακολουθήσουν, θα μάθουμε πολλά.

 

 

Καλημέρα Τζούλια και bb girls!

 

Μας πήρε αρκετό καιρό να κατανοήσουμε και να εμπεδώσουμε τι εστί BB cream, συμφωνείτε; Αυτό ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή… του αλφάβητου!

 

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν την CC cream (Color Correction/Color Control) και πολλά υποσχόμενο απόγονο της BB cream (Blemish Balm/Beauty Balm/Blemish Base).  Είναι παρόμοιας σύστασης, προσφέρουν αντηλιακή προστασία, ενυδατώνουν και βελτιώνουν την όψη του δέρματος αλλά διαφέρουν στο εξής βασικό στοιχείο: παρέχουν επιπλέον κάλυψη.

 

Οι εξωφρενικά απαιτητικές Ασιάτισσες την έχουν καλοδεχτεί με θερμότατες κριτικές και οι μπλόγκερς ομορφιάς ανά τον κόσμο ψάχνουν σαστισμένες να βρουν πληκτρολόγιο και ψυχραιμία για να γράψουν σχετικά με τη «βόμβα» που έπεσε στο νεσεσέρ τους!

 

Δεν πρόκειται για επικοινωνιακό μάρκετινγκ, όντως οι CC creams είναι διαφορετικές από τις BB creams, βελτιωμένες και ακόμη πιο σύγχρονες. Η λεπτότερη σύνθεση τους θα ευνοήσει τις πιο λιπαρές επιδερμίδες, ενώ η κάλυψη που προσφέρουν θα  μας απαλλάξουν χωρίς δισταγμούς από τα παραδοσιακά foundations. Περιέχουν επίσης αντιρυτιδικές ιδιότητες που με απλά μαθηματικά σημαίνει πως οι CC creams θα μας συμπαρασταθούν στην οικονομική  κρίση που διανύουμε. Μια τέτοιου είδους κρέμα θα σβήσει την ανάγκη για ενυδατική, αντιρυτιδική, αντηλιακή, primer και foundation

 

Έως στιγμής, κυκλοφορούν από εταιρίες όπως η  Missha, iFiona, Tiannuo κτλ. Η Olay προσφάτως ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της CC cream (στην Αμερική μάλιστα γίνεται λόγος για launch τον Οκτώβριο, χωρίς όμως να είναι εξακριβωμένο διότι κάποιοι άλλοι μιλούν για την αρχή της νέας χρονιάς 2013…).  Μα κορωνίδα όλων είναι η νέα CC cream της Chanel που έχει κάνει ήξδη την εμφάνισή της στην Ασιατική αγορά και με γοργό ρυθμό φλερτάρει επιτυχώς και με την αμερικανική αγορά.

 

Θα καταφέρει η νεαρά CC cream να «πατήσει» επί των ήδη επιτυχημένων BB creams; Και ποιό το μέλλον των BB, και μάλιστα σε μια περίοδο που πολλές μάρκες, τις λανσάρουν τώρα;

 

Ή θα συνεχιστούν οι γλωσσοδέτες με τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου και σύντομα θα διαβάσουμε για το νέο DD θαύμα, την υποσχόμενη FF ανακάλυψη και ούτω καθεξής;

 

 

 

 

 

54 Σχόλια
  1. Θέλω να γράψω σχόλιο, αλλά δυσκολεύομαι…
    ‘Αλλα σκέφτεται η Κατερίνα κι άλλα η καταναλώτρια μέσα μου…
    Οπότε, λέω να αρκεστώ στο ότι ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας λέει η Ιωάννα!
    Παρεμπιπτόντως, οι πωλήσεις των ΒΒ πώς έχουν πάει?

  2. Χαχα Τζούλια μόλις απάντησες στην ερώτησή μου!! Ναι υπάρχει και δεύτερο Post σήμερα!!
    Μπράβο Ιωάννα που έγραψες για τις cc creams πολύς ντόρος γίνεται στο Internet και άλλοι γράφουν διθυράμβους άλλοι δηλώνουν ότι έχουν βαρεθεί και είναι όλα θέμα marketing και ανταγωνισμού για το ποιος θα αρπάξει ένα κομμάτι της αγοράς!
    Δεν ξέρω, προσωπικά όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες bb creams δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία τις δοκίμασα μόνο από δείγματα και αγόρασα την πιο φθηνή απ’ όλες (της garnier) και έμεινα μπορώ να πω ευχαριστημένη γιατί η αλήθεια είναι ότι είμαι τεμπέλα και το πρωί θέλω να ξεμπερδεύω! Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να αντικαταστήσω τον ορό ή την πιο εξειδικευμένη κρέμα που βάζω όταν έχω περισσότερο χρόνο γιατί δεν με καλύπτει!
    Απ’ οτι έχω καταλάβει η μόνη διαφορά με τις cc creams είναι η μεγαλύτερη κάλυψη που προσφέρουν (Ιωάννα & Τζούλια διορθώστε με αν κάνω λάθος) .
    Τι να πω θα πειστώ όταν βγει η GG cream και μόνο αν φτιάχνει καφέ!!

  3. @MariaA: Μεγαλύτερη κάλυψη, πιο ελαφριά υφή και άρα πιο φιλική και σε λιπαρές επιδερμίδες. Το σημαντικότερο όμως που πρεσβεύουν είναι η πιο εξελιγμένη φόρμουλα στην σύνθεσή τους.

  4. Καταπληκτικο αρθρο ,ιδιαιτερα οταν μαθαινουμε για πρωτη φορα τις νεες αφιξεις καλυντικων!Προφανως οι CC Creams θα απευθυνονται για πιο ωριμες επιδερμιδες αφου εχουν αντιρυτιδικες ιδιοτητες.Ενω οι Bb creams εκαναν παταγο σε πιο μικρες και δροσερες επιδερμιδες που δεν ειχαν πολλες απαιτησεις!

  5. @Kat-Rap: Πάνε πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις και ειδικά η BB της Garnier με τιμή 9,99Ε, έχει “σκίσει”…

  6. @Dota: Μμμ.. συμφωνώ εν μέρει, αν και αρκετές μάρκες (όπως πχ η L’Oreal Revitalift Repair 10 BB Cream) απευθύνονται έτσι κι αλλιώς σε πιο ώριμες επιδερμίδες. To the point, το σχόλιο σου!

  7. Δεν ξέρω κορίτσια… Διατηρώ μια επιφύλαξη ως προς τα “πολυπροιόντα”. Η μέχρι σήμερα εμπειρία με έχει πείσει, ότι τα προιόντα που κάνουν λιγο απ΄όλα επι της ουσίας είναι μέτρια σε όλα. Μου θυμίζει λίγο τον πάταγο που είχε γίνει στο παρελθόν με τα σαμπουαν 2 σε 1, τον οποίο ακολούθησε τελικά το συμπέρασμα, ότι δεν ήταν και τόσο καλα για τα μαλλια όπως τα παραδοσιακά ξεχωριστα σαμπουαν + μαλακτικό. Στην προκειμένη, εχω δοκιμάσει προιόντα όπως π.χ ενυδατική με χρώμα, κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασίας κ.λ.π. Τελικά τίποτα δεν είναι όπως το καθε ενα προιον που κανει focus στη συγκεκριμένη δουλειά κι ας υπαρχει παντα η ταλαιπωρία ν’ απλώνεις το ενα μετα το άλλο…. ΒΒ εχω δοκιμάσει μόνο απο δείγμα. Δεν τρελλάθηκα για να είμαι ειλικρινής, ειδικά στο θεμα “κάλυψη-ομοιομορφία του δέρματος”. Ειχα μπει στον πειρασμό να δοκιμασω την dr Brandt επηρεασμενη από την Ιωάννα, δεν το έκανα τελικά. Ωστόσο παραμένω “ανοιχτή”. Ισως μια δοκιμή να με πείσει. Η κοσμετολογία προχωράει, γιατί να μην είναι τελικά κάτι που μπορει να εξελιχθεί?

  8. Ευχαριστώ Τζούλια!! Ναι όντως οπωσδήποτε θα είναι πιο εξελιγμένες!
    Πάντως οι bb είναι πολύ πετυχημένες πολλές φορές είναι εξαντλημένες στα ράφια των καταστημάτων απ’ ότι βλέπω! Και η garnier πολλές φορές έχει και έκπτωση στο 9.99 και βγαίνει ακόμη πιο φθηνή.
    Να πω την αμαρτία μου θα τη δοκιμάσω και τη cc (όχι της chanel βέβαια γιατί δεν βγαίνει το Budget) όταν θα έρθει στην αγορά.

  9. Λοιπόν, επειδή έχει πολλά σύμφωνα ακόμα το λατινικό αλφάβητο και δεν γίνεται η αγαπημένη Ιωάννα να επωμιστεί όλο το βάρος των guest posts και των tutorials λέω να τα μοιράσουμε από τώρα τι λέτε?Κι επειδή εγώ είχα την καταπληκτική αυτή ιδέα πρώτη, νομίζω ότι μου αξίζει να πάρω το dd.Θα χρειαστούμε άλλα…16 κορίτσια μ’έναν πρόχειρο υπολογισμό, οι ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή παρακάτω!!

  10. @Beautyblog: Ενδιαφέρον!
    Κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω κι εγώ….

  11. Κορίτσια καλημέρα!

    Μόλις έβαψα νύχια, πληκτρολογώ προσεκτικά και αργά να μην τα χαλάσω!

    Εγώ τις αγαπώ τις BB creams(sorry Julia :P), γι’αυτό κι όταν διάβασα ένα άρθρο για τις CC creams έκανα μια έρευνα για να διαπιστώσω το κατά πόσο αληθές είναι, μου φάνηκε σαν ανέκδοτο! Είδομεν …!

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ BB ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ CC.
    ΤΖΟΥΛΙΑ (Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ) Η GARNIER ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Ή ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ? ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

  13. Καλημέρα Τζούλια μου…. Καλημέρα BΒGirls και καλή εβδομάδα να’χουμε! Υπέροχο το άρθρο σήμερα και ιδιαίτερα χρήσιμο!! Το καλοκαίρι δοκίμασα μια κρέμα BB (από ένα μικρό δείγμα), αλλά δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη γι’αυτό και δεν την αγόρασα!! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάρω την κρέμα του Dr Brandt αλλά ήταν ακριβή!!! Αν, όπως λέει η Ιωάννα οι CC creams είναι διαφορετικές από τις BB creams και μια τέτοιου είδους κρέμα θα σβήσει την ανάγκη για ενυδατική, αντιρυτιδική, αντηλιακή, primer και foundation….. τότε ανυπομονώ να την δοκιμάσω!! Πολλά φιλιά! 🙂

  14. @ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ: Χαχχχχαχαχα!! Χχααχαχαχαχχ!! Πολύ καλό!!! Εγώ λέω να κατοχυρώσω από τώρα την JJ Cream που έχει και τα αρχικά του ονόματός μου! θα είναι JJ Cream (όπου J από την αργκό αγγλική φράση jabber-jabber και το πολύ μπλα-μπλα των εταιρειών κάποιες φορές, για να μας πείσουν!!)

  15. @Χριστίνα Π: Μια χαρά είναι η Garnier απ ότι ακούω και για την τιμή της και για αυτό που προσφέρει και έχει αφήσει και πολλές κοπέλες πολύ ευχαριστημένες.

  16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!
    ΛΕΩ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!

  17. @Χριστίνα Π: αν δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις η επιδερμίδα σου σε κάλυψη – ενυδάτωση κλπ είναι μια χαρά. Εγώ έχω και τις δύο της garnier,την κανονική και τη ματ και έχω μείνει πολύ ευχαιστημένη. Η ματ ιδίως βοηθά το δέμα μου που είναι λιπαρό να μη γυαλίζει αρκετά καλά. Όταν δεν έχω πολύ χρόνο το πρωί τη βάζω, περνάω μια πούδρα από πάνω, κάνω κι ένα γρήγορο μακιγιάζ κι έξω από την πόρτα.

  18. @SofiaT Σοφάκι Χρόνια σου Πολλά!!!! Και σε όλες τις Σοφίες, Ελπίδες, Αγάπες του ΒΒ… (έχουμε αλήθεια?)πολλές, πολλές ευχές!

  19. Λοιπόν, επειδή έχει πολλά σύμφωνα ακόμα το λατινικό αλφάβητο και δεν γίνεται η αγαπημένη Ιωάννα να επωμιστεί όλο το βάρος των guest posts και των tutorials λέω να τα μοιράσουμε από τώρα τι λέτε?Κι επειδή εγώ είχα την καταπληκτική αυτή ιδέα πρώτη, νομίζω ότι μου αξίζει να πάρω το dd.Θα χρειαστούμε άλλα…16 κορίτσια μ’έναν πρόχειρο υπολογισμό, οι ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή παρακάτω!Πάντως πολυαγαπημένη μου Τζούλια, μπορώ να πω ότι προσωπικά η bb cream ( της garnier) με έχει σώσει υπό ποία έννοια:εδώ και λίγα χρόνια έχω καταργήσει το make up στο καθημερινό μου μακιγιάζ, το χρησιμοποιώ μόνο στις “καλές” εξόδους, γιατί έχω μια επιδερμίδα με διάφορες αλλεργίες κ κοκκινιλες κλπ και πριν χρόνια ο δερματολογος μου είπε να περιορίσω το μακιγιάζ όσο μπορώ κ μου έδωσε μια κρέμα φαρμακευτική με χρώμα που θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω στη θέση του make up και -μόλις ξεπέρασα το αρχικό σοκ – συνειδητοποίησα ότι η κρέμα έκανε καλή δουλειά, μπορεί να μην κάλυπτε όσο ένα make up αλλά έδινε μια πιο υγιή όψη, περίπου σαν κι αυτή που δίνει η bb δηλαδή.Η κρέμα για ενημερωτικούς λόγους, είναι η ac-norm coloured care tinted cream της frezyderm για όσες έχουν προβληματική επιδερμίδα κ θέλουν να ανακουφίσουν το πρόσωπο από το καθημερινό μακιγιάζ κ καλυτερεύει σπυράκια κ κοκκινιλες.Όταν πρωτοάκουσα λοιπόν για τις bb creams ήμουν έτοιμη να τις δεχτώ προκατειλημμένη θετικά γιατί δεν θα τις συγκρινα με τα make up, αλλά με την κρέμα που ήδη φορούσα σαν βάση.Και πράγματι ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα, φυσικά δεν τη φοράω σκέτη, από πάνω τοποθετείται η πούδρα και το ρουζ, αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η λαμπερή και υγιής όψη που δίνει κι ας μην καλύπτει όλες τις ατέλειες και για να’μαι ειλικρινής προτιμώ τη φρέσκια και υγιή επιδερμίδα με τις μικρές της ατέλειες από την αψεγάδιαστη αλλά ψεύτικη όψη που δίνει η υπερβολική κάλυψη στο μακιγιάζ. Προσωπικές απόψεις αυτές φυσικά η κάθε μια έχει ένα στυλ μακιγιάζ που της ταιριάζει περισσότερο κι αυτό πρέπει να υιοθετεί.Την cc cream λοιπόν παρ’όλο που θα κρατώ κι εγώ μικρό καλάθι πολυαγαπημένη μου Τζούλια, θα την υποδεχτώ με χαρά γιατί απλούστατα δεν θα έχω μεγάλες απαιτήσεις από αυτήν, δεν θα περιμένω να έχει τη σούπερ κάλυψη, αλλά τη στοιχειώδη κάλυψη που χρησιμοποιώ τόσο καιρό.Θα με απογοητεύσει μόνο αν δεν παρέχει κ την ίδια λάμψη!Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ που είναι και αντιρυτιδικη, γιατί πως να το κάνουμε τις γραμμές μας τις έχουμε!Καλώς όρισες λοιπόν cc!!!

  20. Sorry, πριν καταχωρησα το σχόλιό μου πριν ολοκληρώσω, ακολουθεί η έκθεση παραπάνω!!

  21. @MariaA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!

  22. Α πολυ ωραια αρχισαμε την αλφαβητο!!
    Παντως παρολου που ειμαι τεμπελα δεν με εχουν ικανοποιησει τρελα οι bbcreams!!
    Προτειμω να βαζω ενυδατικη και μετα καποιο μεικ απ για να καλυψω καποιες ατελειες μονο οταν βιαζομαι βαζω bb! !ισως η καινουρια να ειναι πιο ιδιαιτερη και
    να μου αρεσει περισσοτερο θα δειξει!
    Βεβαια εγω κανω πολλες φορες και την δικια μου bb απλα ανακατευω το αντηλιακο μου με το αγαπημενο μου μεικ απ και βουαλα εχω μια υπεροχη bb cream!!
    @ΣΤΕΛΑ ΜΟΥ σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!! που με θυμηθηκες!!και ευχομσι με την σειρα μου στις υπολοιπες Σοφιες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! να σας χαιρομαστε κοριτσια!!!

  23. kalimera!!!ego na po tin alitheia oute bb cream den exo dokimasei akoma opote den exo polla na po ektos apo to na exete oles mia omorfh mera!!!

  24. Λοιπόν, η BB της Garnier δεν μου άρεσε … δεν μου έστρωνε καλά και μάλλον έβγαζα και σπυράκια, γιαυτό και χαρίστηκε πάραυτα. Από την άλλη, η BB της Estee είναι εξαιρετική και τη χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα…
    Αναμένω την CC και σίγουρα ο υπερκαταναλωτικός εαυτός μου θα την αγοράσει και αυτήν!

  25. @ τις εορτάζουσες!! Χρόνια πολλά στις Σοφίες μας, την Αγάπη μας και βέβαια αν έχουμε και κάποια Πίστη!

    Όταν λέω την ‘Αγάπη ” μας, εννοώ την δική μας Mous-Mous..

    Επίσης καλά που μου το θυμήσατε διότι σήμερα γιορτάζει η μαμά μου. Το όνομα της οποίας, είναι Σοφία, αλλά όλοι την φωνάζουν Βάρσα (από το Βαρσοβία) και μονίμως την ξεχνάμε!

  26. @ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ: Το είπες λοιπόν και το τήρησες αγαπημένη… Καταπληκτικό το σχόλιο σου, ευχαριστώ πάρα πολύ! xxx

  27. @Julia Να σου ζησει η μανούλα λοιπόν! Τις ευχές μας!

  28. @Τζουλια ευχαριστω πολυυυυ!!!
    Να χαιρεσαι την Μανουλα σου!!τις ευχες μου στην συνονοματη!!!
    Φιλακια χχχ

  29. @Ioanna Thess Ιωάννα, έκανες το σέρουμ για τα μαλλιά? Ανυπομονω να μάθω τις εξελίξεις…

  30. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SofiaT! Χρόνια πολλά σε όλες τις Σοφίες, Ελπίδες, Σόνιες… και MOUS MOUS-Αγάπη…

    Να χαίρεσαι τη μανούλα σου Τζούλια, να της δώσεις πολλές ευχές!

    @Stella: Κούκλα μου, να’σαι καλά εσύ κι θαυματουργές συνταγές σου! Ναι την έκανα(και συνεχίζω φυσικά να την κάνω γιατί την λάτρεψα) και μπορώ να πω πως από την πρώτη φορά είδα διαφορά. Το έχω βάλει μία φορά σαν μάσκα και καθημερινά το βάζω σε πολύύύ μικρή ποσότητα στις άκρες πριν κοιμηθώ. Σιγά σιγά άρχισα και το styling (χωρίς υπερβολές) και το μαλλάκι “στρώνει” τώρα και λάμπει! You saved me!

    Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο;; 🙂 Γνωρίζεις να μου πεις εάν είναι φυσιολογικό να χάνουμε περισσότερα (από το κανονικό) μαλλιά αυτήν την περίοδο; Νιώθω σαν σκυλί, κάθε χρόνο τον Σεπτέμβρη αλλάζω μαλλί! Χαχαχ Είναι urban legend πως υπάρχουν τέτοιες περίοδοι για όλους; Ή να ανησυχήσω;;;!!!

  31. @Ioanna Thess χι χι χι χι χι !!!! Μου έφτιαξες το κέφι σήμερα! Αχ πόσο χαίρομαι όταν μου λέτε τέτοια.. τρελλαίνομαι… τρελλαίνομαι…
    Εννοείται, ότι υπαρχουν εποχές που μαδάμε σαν σκυλιά και γάτες μαζί. Κι εγω μαδαω αυτη την περίοδο και γεμιζω την μπανιέρα… θα περάσει… συνέχισε εσυ να εφαρμόζεις τις “συνταγές της θείας Στέλλας” χι χι χι χι!!!!

  32. @Stella: Αστα, τα “θεία Στέλλα” εσύ… Μακάρι να ήταν σαν κι εσένα όλες οι θείες.. Εγώ θα πω “συνταγές της Θεάς Στέλλας”.. Ακούς εκεί θείας…

  33. ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!!!!

  34. @Beautyblog: Και εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που βλέπω να αυτοσαρκάζεται με το «θεία Στέλλα»… ΘΕΑ Στέλλα αγάπη μου!

    @Stella: ιιιιιιι σ’ευχαριστώ πολύ καταρχάς που μας απαντάς άμεσα! Αχ Julia, μου ήρθε ιδέα… Γιατί να μην οπτικοποιήσει σταδιακά τη «Βίβλο» των συμβουλών της; Στέλλα μου, να μας δώσεις τις 2-3 TOP Συμβουλές σε βίντεο με τις συνταγές step by step στη κουζίνα μας και ύστερα εφαρμογή στο μπάνιο μας;! Γιατί αλλιώς να τα διαβάζεις και αλλιώς να βλέπεις με τα μάτια σου τα αποτελέσματα! It really works!

  35. @Stella: Αγαπητή Στέλλα με τις φοβερές συνταγές, ποιο είναι το serum μαλλιών για το οποίο κάνει λόγο η Ιωάννα;

    Τη bb τη δοκίμασα. Δεν πολυπιστεύω στη δράση τα-κάνω-όλα-και συμφέρω. Αντίθετα, η μητέρα μου ενθουσιάστηκε.
    Όσο για τη νέα άφιξη, καλώς να έρθει και η cc cream!

  36. @Ioanna ευχαριστω πολυυυυ!!!
    Ναι τελεια ιδεα με το βιντεο! Θα γινουμε ολες εξπερ!!

  37. @Stella: Μήπως, λέω μήπως, διάβασες τι ζήτησε η Ioanna… χεχεχε….( η σειρά της, να την κρατήσουμε σε αγωνία…)

  38. @Ioanna Thess χι χι χι …. (συνοδεύεται με τρίψιμο των χεριών…) stay tuned…
    @Δέσποινα Ν. Την εγραψα στα σχολια του post “La vie est belle”

  39. @Beautyblog, Stella: Ε δεν το πιστεύω! Λατρεύω τις εκπλήξεις! ιιιι θα περιμένουμε ανυπόμονα! Θα είναι σίγουρη «συνταγή» επιτυχίας!

    @Δέσποινα Ν.: Εδώ θα βρεις (στα σχόλια) την συνταγής της Στέλλας! Την δοκιμασα και είναι τέ-λει-α. Όπως όλα όσα μας προτείνει άλλωστε…

    http://beautyblog.gr/2012/09/13/lancome-la-vie-est-belle-to-neo-aroma/

    Πολύ ενδιαφέρουσα η ελληνική bb cream… Κρέμα-πούδρα… I want to try it!

  40. @Ioanna Thess Λίγο, πολύ λίγο θα πρέπει να περιμένεις….χρειάζεται συντονισμός κι υπαρχει και το δύσκολο οπτικοακουστικό κομμάτι…

  41. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορταζουσες και στη μανούλα σου Τζούλια μου!!Βαρσοβία τι πρωτότυπο όνομα!!:-))
    @SofiaT τι καταπληκτική ιδέα αυτή να φτιάχνεις τη δική σου bb cream, πρώτη φορά το ακούω και δεν θα το σκεφτόμουν με τίποτα!!Τι δημιουργικά κορίτσια είστε εσείς go bb girls!!
    @Τζούλια παρεμπιπτόντως δεν πιστεύω από δω και πέρα να λεγόμαστε κι εμείς cc girls!!!

  42. @Stella: Ναι φαντάζομαι… Good luck είμαι σίγουρη πως θα κάνετε καταπληκτική δουλειά! Can’t wait! Πω πω τι μας περιμένει φέτος… Fashion από το δίδυμο Dominga-Mari, reviews από την Kat-Rap, αρώματα με την MariaA,συνταγές ομορφιάς από σένα…

    Και όλες τις υπόλοιπες εκπλήξεις της Τζούλιας και των υπόλοιπων bb girls!

    Can’t wait!

    Πολύ δυναμικά ξεκινήσαμε κορίτσια!

  43. καταρχας χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν.οσο για τις cc cream δεν θα τις περιμενω και με αγωνια..οι ευρωπαικες/αμερικανικες bb creams ηταν μια απολυτη αποτυχια απλες ενυδατικες με ελαχιστο χρωμα και καμια μα καμια σχεση με τις αυθεντικες bb cream.αν ειναι να δοκιμασω cc cream σιγουρα θα προσπαθησω να παρω μια απο την ασιατικη αγορα!

  44. @ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ xaxaxaxa eisai apisteyth!!!ego tha paro tin NN!!!xaxaxa
    @JUlia foberh h idea tis ioannas!!!!kapou diabasa k gia kati ekplikseis…..mmmmmmmmmmm (den mporo na perimeno)!!!!

  45. @Stella & Ioanna Thess: Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια, για την ενημέρωση!

  46. Χρόνια Πολλά κι από μένα σε όλες τις εορτάζουσες και στη μανούλα σου Τζούλια!
    Χμμμ τυφώνας ανανέωσης προβλέπω να μας χτυπήσει όχι απλός αέρας!
    Πολλά καλά προβλέπω να έρχονται οσονούπω!!!

  47. CC,λοιπόν και για το δικό μου λιπαρότατο δέρμα!!!Ανυπομονώ να την δοκιμάσω και ελπίζω να μείνω ικανοποιημένη αυτή τη φορά γιατί η bb cream δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή μου!!!

  48. Χρόνια πολλά στα κορίτσια που γιορτάζουν 🙂

    Έχω την bb cream του dr. Brandt και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί έδωσα τόσα χρήματα ενώ ακριβώς την ίδια δουλειά έκανα όταν αναμείγνυα την κρέμα μου με το foundation. Άρα μάλλον δεν με ψήνει η ιδέα των CC – ZZ creams.

    Σε αντίθεση περιμένω με αγωνία την νέα άφιξης της Στέλλας 😉

  49. Ε να τις δοκιμάσουμε τότε!!! Ευχαριστούμε Τζούλια και Ιωάννα που μας κρατάτε ενήμερες!!!

  50. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ,ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ!!ΒΒ CREAM ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΙΓΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΠΟΛΥ,ΑΝ Η CC EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΤ ΟΧΙ;ΠΑΝΤΩΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΒ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ Κ ΤΟ MAKE UP.ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΤ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΜΜ!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.

  51. @Beautyblog : Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω για τη μητέρα σου και τις εορτάζουσες Σοφίες . Κι εμένα με έχει σώσει η ΒΒ cream καθότι τεμπέλα αλλά κι επειδή πρωί πρωί αποκλείεται να ξυπνήσω μια ώρα νωρίτερα για να κάνω πλήρες μακιγιάζ με primer , make up ,πούδρα κλπ κλπ . BB Cream – πούδρα – ρουζ άντε και λίγο μάσκαρα κι έφυγα . Τώρα για τις CC Cream δεν έχω γνώμη αλλά μου ακούγονται λίγο ‘κάπως’ . Άσε που και κάτω από τη BB εγώ την ενυδατική μου θα τη βάλω …

  52. Aχ…. λόγω χρόνου είχα αρκετό καιρό να περάσω μια βολτα κ εχουν μαζευτει τόσα όμορφα πραγματα για να διαβάσω! Εγώ έχω βολευτεί με τις BB -και μαλιστα με την πιο οικονομική της Garnier- είμαι αρκετά μικρή κ το δέρμα μου δεν έχει πολλές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, δεχομαι με χαρα της εξελίξεις στην κοσμετολογια… δεν θα τρέξω να αγοράω την CC, αλλά όόόταν με το καλό λανσαριστούν, δοκιμαστούν και εγκριθούν θα τις έχω στα υπόψιν μου! Πάω να ψαχουλεψω και στα αλλα αρθρα τώρα… φιλάκια κ ελπίζω να τα λεμε πιο συχνά απο δω κ περα!

  53. Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει τις ΒΒ της Garnier και την κανονική και αυτή για ματ αποτέλεσμα..με αποτυχία βέβαια λόγω απόχρωσης! Χαχα,τι εννοώ; Όταν πρωτοβγήκε η ΒΒ της Garnier ήταν μόνο σε μια απόχρωση την πιο ανοικτή, η οποία λόγω χειμώνα ήταν λίγο σκούρα για μένα (φαντάσου χλωμό πρόσωπο!).Την πήρε λοιπόν η αδερφή μου την οποία και καταευχαριστήθηκε. Όσο για αυτή για ματ αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω πολλά προς το παρόν γιατί την αγόρασα αρχή καλοκαιριού,μετά μαύρισα και τώρα είναι λίγο ανοικτή.Για την original που τη χρησιμοποιώ τώρα, μ’αρέσει πολύ,κάνει ομοιόμορφο το πρόσωπο μου χωρίς να το βαραίνει απλά χρειάζομαι λίγη πούδρα λόγω της λιπαρότητας του δέρματος μου. Έχει δοκιμάσει καμία αυτή της Maybelline, γιατί νομίζω αυτή θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω.
    Τώρα για τις CC θα περιμένω εντυπώσεις από εδώ και βλέπουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.