Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ, από την Maybelline New York!

 

 

Μμμμμ… σα να αρχίζει να γίνεται συνήθεια ο διαγωνισμός της Τρίτης… Λοιπόν, το σετάκι του σημερινού διαγωνισμού, θα περιλαμβάνει 2 βερνίκια νυχιών Colorama και 2 σκιές Color Tattoo24hrs από την αγαπημένη Maybelline New York.

 

Τώρα θέλω να σας πω ότι όσο αφορά τα Colorama,οι δυο καλοκαιρινές αποχρώσεις Νο 349 Power Red και  Νο 6 Bubblicious, δεν βγήκαν καθόλου από το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ. (Ελπίζω να το αγόρασες το Bubblicious, Marianna, γαιτί θυμάμαι ότι με ρώτησες ποιό βερνίκι νυχιών φορούσα, στην εκδήλωση της Kiehl’s για τα αντρικά προιόντα…)

 

Αλλά και οι σκιές Color Tattoo για τις οποίες σας είχα κάνει και σχετικό post με βόλεψαν πάρα πολύ, γιατί τις φόραγα κάθε βράδυ και δεν ξεθώριασαν ούτε μια φορά. Kαι αν δεν θυμάστε το απίθανο video-review που είχε κάνει για μας η kat-rap για τις σκιές Color Tattoo, οπωσδήποτε κάτε κλικ εδώ!

 

Για εσάς βέβαια τις 5 τυχερές έχω προνοήσει και αν κερδίσετε θα λάβετε τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις, τις οποίες έχω δει και είμαι σίγουρη ότι θα τις λατρέψετε.

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε, απλά αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 12μμ. Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσω με post τις πέντε τυχερές οι οποίες άμεσα θα ξεκινήσουν την ανανέωση του νεσεσέρ τους.

 

Good luck girls!

1,530 Σχόλια
  1. ειναι τελεια!!! η Maybelline ειναι αν οχι η καλυτερη απο τις καλυτερες εταιρειες καλλυντικων!!! I love it

  2. Απλα ενα τελειο δωρο που θα ανανεωση το νεσεσερ μου !

  3. Θα ήθελα πάρα πάρα πολύ να τα δοκιμάσω!!! Μακάρι!!!

  4. πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα?

  5. Πολυ ομορφο!!!! Καλή τύχη σε όλες μας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.