Victoria’s Secret

 

 

Kαι είχα ακούσει γι αυτό και είχα διαβάσει γι’ αυτό και το είδα με τα μάτια μου στο ταξίδι για Λονδίνο. Ο λόγος για το νέο κατάστημα Victoria’s Secret, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Το περίεργο βέβαια για μένα, ήταν ότι λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, είχα μάθει από εγκυρότατη πηγή, ότι η εταιρεία κολοσσός πίσω από την VS δεν είχε μέσα στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της, το άνοιγμα μιας μπουτίκ στην Αθήνα.

 

 

Ακόμα πιο περίεργο ήταν το γεγονός ότι και στο Λονδίνο, είχε “θέματα” η εταιρεία.  Τους περασμένους μήνες στην Βρετανική πρωτεύουσα, γινόταν πολύ συζήτηση αν θα προλάβαιναν να ανοίξουν το πρώτο ever, flagship κατάστημά τους στη χώρα, στην Bond Street, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το υποκατάστημα στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford  στo Ανατολικό Λονδίνο, την περιοχή όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες και εκεί που βρίσκεται το Ολυμπιακό Στάδιο. Τελικά σχεδόν αθόρυβα άνοιξε πρώτα το υποκατάστημα στις 24-7, ενώ το flagship στη Bond Street, έκανε εγκαίνια στις 29-8.

 

Όπως και να έχει, δεν θα πω κάτι άλλο πάνω σ’ αυτό, το μόνο που θα συμπληρώσω είναι ότι τα VS και ειδικά τη σειρά μακιγιάζ, απλά τη λατρεύω. Για να καταλάβετε πόσο πολύ τη λατρεύω, σκεφτείτε την μάρκα που σας έχω πει εδώ μέσα ότι αγαπώ πιο πολύ και πολλαπλασιάστε τη με το πέντε. Πήρατε μια ιδέα. Anyway, τη σειρά μακιγιάζ δεν την είδα στο κατάστημα, είδα μόνο κάποια λίγα lip glosses.

 

 

 

Εκτός από μένα όμως, λατρεία στα VS έχει και η Υπουργός μας των Αρωμάτων MariaA. Είπαμε: “Τα πνεύματα του bb, συναντιούνται!”  Η οποία, δεν έχασε βέβαια ευκαιρία και πέρασε μια βόλτα από το κατάστημα Victoria’s Secret στο Ελ. Βελ.

 

Ακολουθεί ένα από τα καλύτερα της, ever, guest posts. Απ’ αυτά,  που πρέπει άμεσα να κάνετε copy-paste και να τα φυλάξετε σε folder.

 


 

 

Αγαπημένη Τζούλια και bbgirls!

 

Η ανακοίνωση για την άφιξη του καταστήματος Victoria’s Secret στην Ελλάδα συνέπεσε με τη σχετική ραστώνη του καλοκαιριού και έτσι δεν της δόθηκε σχεδόν καμία σημασία. Δεν πειράζει όμως!

 

Ποια απ’ όλες σας δεν έχει ακούσει έστω κάποιο σχόλιο για τα προιόντα της εταιρείας ή βεβαίως για τους Αγγέλους της Victoria’s Secret  οι οποίοι παρελαύνουν προς τέρψι οφθαλμών δύο φορές κάθε χρόνο επιδεικνύοντας και αναδεικνύοντας τα εσώρουχα του οίκου για τα οποία είναι τόσο γνωστός?

 

Να πω την αμαρτία μου προτού τα εκτελωνιστικά έξοδα πάρουν την ανηφόρα ψώνισα ουκ ολίγες φορές από το site τους κυρίως μαγιό τα οποία ευχαριστήθηκα δεόντως και ένα νομίζω το έχω ακόμη.

 

Έτσι λοιπόν επισκέφθηκα το κατάστημα με μεγάλες προσδοκίες για να δω προς μεγάλη μου απογοήτευση ότι το μόνο που είχαν ήταν ελάχιστα εσώρουχα και κάποια καλλυντικά. Βέβαια αποζημιώθηκα διότι χτύπησαν το ευαίσθητο σημείο μου, τα αρώματα του οίκου από τα οποία έχει τα περισσότερα στο κατάστημα όπως και πολλά sample set ένα εκ των οποίων αγόρασα και θα σας περιγράψω εντυπώσεις!

 

 

Λοιπόν το κουτί περιείχε 12 αρώματα από 2,6ml  το καθένα, ποσότητα αρκετή κατά τη γνώμη μου να δοκιμάσεις ένα άρωμα εκτενώς προτού αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι.

 

Here goes!!

 

VERY SEXY:  Όνομα και πράγμα, δίνει όντως μια αίσθησιακότητα στο δέρμα είναι oriental floral , ανοίγει με πιπεράτο φρουτώδες μούρο , μιμόσα, καμέλια και αφήνει ένα γλυκό Musk τελείωμα.

 

 

DREAM ANGELS HEAVENLY: Έχει πολλά αρώματα αυτή η σειρά το συγκεκριμένο είναι ένα φρέσκο βανιλάτο άρωμα που αρχίζει με ίριδα φρέζια, καρδαμο, γαρύφαλλο και αφήνει κι αυτό ένα βανιλάτο Musk τελείωμa

 

 

 

SEXY LITTLE THINGS NOIR: Πολύ ωραίο μπουκάλι για το μπουντουάρ σου με το κλασικό φσιτ φσιτ (δεν ξέρω πως το λένε το είδος αυτό του βαποριζατέρ!) όμως και το άρωμα δεν πάει πίσω! Είναι φρουτώδες φλόραλ με νότες από μήλο, νεκταρίνι, ανανά δαμάσκηνο, βανίλια, musk & tonkabean

 

SEXY LITTLE THINGS NOIR TEASE: Ακόμη ένα άρωμα της σειράς sexy little things με εξίσου ωραίο μπουκάλι και κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή του, το συγκεκριμένο έχει λιτσι αχλάδι, γαρδένια, βανίλια , σοκολάτα και γενικώς είναι πιο ζεστό από το προηγούμενο.

 

PINK: Είναι πιο νεανικό δροσερό άρωμα δροσερό “πράσινο” με αρτεμίσια, περγαμόντο, φρέζια Musk & βανίλια

 

 

INCREDIBLE: Κι αυτό ανήκει στην κατηγορία floral fruity με λωτό, ροδάκινο, αχλάδι μανόλια, καρύδα, ίριδα, μανόλια, βανίλια & Musk, στη δική μου μύτη όμως κόλλησε η ίριδα και γενικώς μου κάλυψε τις άλλες νότες δίνοντας μια άλλη εντύπωση, πιο ζεστή και γλυκιa

 

 

BOMBSHELL: και αυτό floral fruity, με νότες φράουλας, κίτρο , μυγκέ, ξανθό ξύλο & musk. Η φράουλα εδώ υπερισχύει και σε εσας που αρέσουν τα φραουλένια αρώματα είναι μια επιλογή που πρέπει να δοκιμάσετε

 

DREAM ANGELS DESIRE: Τι άλλο floral fruity! Με φρέζια, δαμάσκηνο γαρύφαλλο, και άλλες νότες που δίνουν μια γλυκιά πουδρέ εντύπωση

 

 

RAPTURE: Αυτό ξεφεύγει από τα προηγούμενα είναι καθαρά oriental άρωμα λίγο ίσως παλιομοδίτιτκο στη σύνθεσή του με τις κλασσικές νότες κίτρο, ανθό πορτοκαλιάς φρέζια βανίλια και Musk

 

 

ANGEL: Το μεγάλο μπουκάλι με τα φτερά είναι αριστούργημα βραβεύτηκε άλλωστε και στα φετινά FiFi awards για αυτό ! Οι νότες του περιλαμβάνουν κοκκινο πιπέρι, βιολέτα, δαμάσκηνο, γαρδένια, Musk, oud, & ambergris. Το μοναδικό απ’ όσα δοκίμασα που διαφοροποιείται αρκετά στις νότες και χρησιμοποιεί λίγο πιο “δύσκολα” συστατικά όπως το ambergris που δίνει μια πιο “θαλασσινή” & δροσερή νότα και το oud το οποίο φορέθηκε τρελά από όλους τους niche οίκους τα τελευταία 2-3 χρόνια!

 

 

THE FRAGRANCE BODY: Floral aquatic και όντως είναι έχει μια φιβερή δροσιά όταν ψεκάζεις μάλλον οφείλεται στο water lilly  που έχει στη σύνθεσή του μαζί με ροδάκινο, ορχιδέα , μυγκέ, μανόλια, Musk & ξυλώδεις νότες

 

 

 

GORGEOUS: Το τελευταίο και αυτό floral fruity, με φράουλα, κίτρο, φρέζια, γιασεμί, μυγκέ και Musk! Kρεμώδης φραουλένια αίσθηση είναι αυτό που σου αφήνει στο τέλος!

 

 

Γενικώς είναι όλα τους πολύ συμπαθητικά, χωρίς τρελούς πειραματισμούς στις νότες, ευκολοφόρετα και διακριτικά. Κρατάνε μέτρια τουλάχιστον στο δικό μου δέρμα και φυσικά συνοδεύονται από πλήρη σειρά σώματος! Άξιζε τον κόπο να τα δοκιμάσω και 1-2 από αυτά θα τα προσθέσω στη συλλογή μου σε σύντομο χρόνο!

 

Πάντως όταν εξέφρασα το παράπονό μου στην ευγενέστατη πωλήτρια μου απάντησε ότι το μαγαζί είναι ακόμη στην αρχή του και συνεχώς θα εμπλουτίζουν το μενού τους!!

 

Ίδωμεν!!

 

 

Φιλάκια πολλά!!

 

 

 

 

 

 

Σήμερα, ξέρω ότι θα πούμε πολλά για VS και αρώματα, αλλά πρώτα απ’ όλα θα ήθελα όλες σας, να στείλετε τις ευχές σας και την αγάπη σας, στην Ioanna μας. O λόγος που δεν θα δείτε σήμερα κάποιο από τα εκπληκτικά της video tutorials στο bb, είναι ότι η Ιωάννα ξεκινά τις σπουδές της στην Ισπανική Φιλολογία και παράλληλα από την επόμενη εβδομάδα, θα είναι full-time working girl!  Θα τη «χάσουμε» λοιπόν για λίγο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τη «ξαναβρούμε». Εννοώ, βέβαια ότι θα την “χάσουμε”  εμείς εδώ στο bb, διότι αυθεντικά ταλέντα,  και σπάνιοι άνθρωποι, σαν την Ιωάννα, δεν χάνονται ποτέ. We will miss u, bbb girl! (όχι δεν  έκανα λάθος… πρόσθεσα ένα ακόμα b… για τη λέξη, beloved…)

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα κορίτσια!

    Το είδα κι εγώ το κατάστημα αυτό το καλοκαίρι, αγόρασα ένα body spray αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη,μύριζε πολύ «οινόπνευμα» και το άρωμα φεύγει σε μία το πολύ δύο ώρες… MariaA ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

    Διάβασα προσεκτικά δύο τρεις φορές ότι η Ιωάννα σταματάει τα bb βίντεο και δεν σας κρύβω πως στενοχωρήθηκα.Σιχαίνομαι τους αποχαιρετισμούς!Κουκλίτσα μου είσαι μέσα στη καρδιά μας,είσαι από τους πιο ευχάριστους και γλυκούς ανθρώπους που έχω δει!Ελπίζω απλά να σταματήσεις για λίγο και όχι για πάντα,μην το αφήσεις!Είσαι η αγαπημένη μου youtube beauty girl!Καλή τύχη με ότι κι αν κάνεις, είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις τέλεια.

  2. kalimera!!!!prota ptota tha steilo stin agaphmenh mou ioanna pou mas xarise toso omorfes steigmes edo sto bb k mas emathe para polla!!!kali epityxia ioanna mou k sou eyxome to kalitero oti k na kaneis!!!k an prolabaineis pou k pou na mpaineis na mas les ta nea sou!!!tha mas leipseis!!!
    @ MariaA ontos exei dikio h julia to post sou einai toso yperoxo pou tha to filakso sto arxeio!!!den exo dokimasei kapoio aroma vs alla nomizo oti kana dyo apo ta parapano tha mou pigenan!!!gia ta esorouxa k ta magio omos pou exo pisteyo oti poiotika einai para poly kala k bebaia an milisoume se sxesh poiotitas k timhs!!ego pantos eimai poly eyxaristimenh!!filakiaaaaaaaaaa

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls και συγχαρητήρια Ιωάννα!!!! Μπράβο και για τις σπουδές και για την εργασία!!!!
    Κι εγώ στενοχωρήθηκα που περίμενα βιντεάκι αλλά χαλάλι σε τόσο υπέρχα νέα!!!!

  4. καλημερα bb girls……..:))την αγαπη μαυ κ καλη σταδιοδρομια κ ολα να πανε καλα στην Ιωαννα…φιλιααα…….

  5. kalimera!mpika na dw to ka8ierwmeno video kai apogoiteutika…
    🙁 ioanna 8a mas leipseis apisteuta,na ksereis oti allakses kai anevases polu psila to epipedo twn ellinikwn beauty video,sou grafw kai ena mail,tsekare to 🙁

    @MariaA otan taksidepsw 8a paw na ta dokimasw,fainontai polu xaritwmena kai sigoura an 8a parw kat 8a to sunduasw me krema gia na krataei.thank you!

  6. Ναι, μια μελαγχολία ένιωσα κι εγώ που είδα ότι θα “χάσουμε” την Ιωάννα με τα υπέροχα βίντεό της, αλλά είναι για καλό σκοπό! Γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι η ενασχόληση με την εξωτερική ομορφιά δεν αναιρεί την ανάπτυξη της εσωτερικής μας ομορφιάς…Καλές σπουδές και δουλειά αγαπημένη Θεσσαλονικιά (ε, ναι, δεν μπορούσα να μην αναφέρω την όμορφη πόλη μας!)! φιλιά πολλά, κι εμείς θα κάνουμε επανάληψη στα μέχρι τώρα tutorials!! 😉

  7. Καλημέρα Τζούλια μου…. Καλημέρα σ’όλα τα BΒGirls! Αρχικά θα’θελα να ευχηθώ καλή αρχή και καλή δύναμη στην Ιωάννα μας και ελπίζω να’ρθει πάλι σύντομα στην όμορφη παρέα μας! Αγαπώ πάρα πολύ την εταιρεία Victoria’s Secret και στο παρελθόν είχα ψωνίσει διάφορα εσώρουχα…. προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν καλύτερα!!
    MariaA πραγματικά είσαι η Υπουργός των Αρωμάτων (όπως λέει η Τζούλια μας) και το σημερινό σου post είναι καταπληκτικό! Σ’ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση και όλες τις πληροφορίες για το κατάστημα της Victoria’s Secret στο Ελ. Βενιζέλος! Όλα τ’αρώματα είναι υπέροχα και πολύ θα’θελα να δοκιμάσω μερικά, για να δω ποιο απ’όλα θα “δέσει” καλύτερα με το δέρμα μου! Πολλά φιλιά σ’όλες! 🙂

  8. @MaRia: Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να ψωνίσεις μπορείς απλά να επισκεφθείς το αεροδρόμιο

  9. Καλημέρα κορίτσια .
    @Ioanna : Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία , σίγουρα θα “σκίσεις” , όπως και σε ό,τι κάνεις !
    @MariaA : H παρουσίαση είναι κατατοπιστικότατη και επαγγελματικότατη θα έλεγα . Σου αξίζουν συγχαρητήρια . Τιμές έχουμε για τα αρώματα ? Επίσης , ισχύει ότι θα άνοιγε η εταιρεία ένα κατάστημα στη Γλυφάδα ? Κάτι σχετικό νομίζω είχα διαβάσει το καλοκαίρι…
    Κορίτσια , γενικά προσοχή στα μεταφορικά/εκτελωνιστικά όταν αγοράζεται από το site της συγκεκριμένης εταιρείας . Μου έτυχε φίλη και πελάτισσα να αγοράσει εσώρουχα & μαγιό αξίας Usd 200 και να πρέπει να πληρώσει επιπλέον Euros 150-180 για εκτελωνισμό !

  10. mariaa,μου θυμιζεις την ashley στα ατιθασα νιατα,που ολη την ωρα ηταν σε ενα εργαστηριο παρασκευης αρωματων!!!τι να σας πω,αγγελοι,αρωματα,εσωρουχα,μακιγιαζ,κλειδωστε με εκει μεσα κ δεν θα ξαναβγω!ας εχει κ λιγα προϊοντα,θα ηθελα να το επισκεφθω.

  11. Καλημέρα!!!

    Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας! Excited!!!

    @MariaA μου! Άλλο ένα άκρως ενημερωτικό scented κείμενο! Αγαπώ τα Victoria’s Secrets προϊόντα… Ειδικά τα homewear είναι κουκλίστικα! Σε αρωματάκια ποτέ δεν λέμε όχι βεβαίως-βεβαίως! Αχ αυτό το μαύρο «φσιτ φσιτ» μπουκαλάκι σύντομα θα μετακομίσει στον ασημένιο δίσκο με όλα τα αρώματά μου! Κι εγώ θα φροντίσω να αγοράσω και την αντίστοιχη κρέμα για μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια. Ειδικά τώρα που χειμωνιάζει, πάντα απλώνω χωρίς φειδώ ενυδατική, πολύ περισσότερο από το καλοκαίρι. Ή μήπως να πάρω μια διαφορετική κρέμα για να δημιουργηθεί νέος συνδυασμός(όπως μας έχεις πει στο παρελθόν;!) Αν ναι, τι θα πρότεινες;!

  12. Καλημέρα! Το είδα κι εγώ το VS corner στο αεροδρόμιο το καλοκαίρι και έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Πώς στο καλό δεν το είχα μάθει;; Εγώ πήρα ένα body spray, πολύ ωραίο, και την επόμενη φορά που θα ταξιδεύω μάλλον θα περάσω εκεί όλο το χρόνο αναμονής :))

  13. @ioanna thess sugxaritiria!deutero ptuxio vre asteri?ta thumamai ola egw!!!kai douleia mesa sth krish???Mazi sou foul!Opote vriskeis xrono na mas les pws ta pas,esai paradeigma ths sugxronis poluasxolhw gunaikas se zhleuw!(me ti kali ennoeia)ENNOEITAI tha mas leipseis alla opws leei h Tzoulia sigoura kapou tha se ksanadoume suntoma,tetoio talento kai morfwsh den tha meinei etsi…bravo sou kaipali!

    @MariaA poso kostise to set?einai uperoxa ola…

  14. @Ioanna: Μμμμ ναι τωρα που το λες θα δοκιμάσω να το βάλω πάνω από την κρέμα σώματος musk της KIEHL’s που έχω νομίζω θα δώσει βάθος στο άρωμα και θα το κάνει πιο αισθησιακό!!!

    Θέλω να προσθέσω κάτι στη συζήτηση μια και αφορά άρωμα.
    Χθες είχα ραντεβού με φίλες για καφέ και πιο πριν επισκέφθηκα το sephora στον Κορυδαλλό για να αγοράσω και δωράκι για φίλη ζυγό (έχω πολλές, τυχαίο?) και φυσικά έσπευσα να δοκιμάσω και αρώματα. Δοκίμασα λοιπόν το la vie est belle και το lady gaga . Να πω την αμαρτία μου ότι το δεύτερο μου άρεσε πιο πολύ 🙂 όταν ζήτησα δείγμα από τα δύο αυτά για να τα δοκιμάσω με την ησυχία μου και στο σπίτι η κυρία όχι απλά έψαξε όλα τα συρτάρια και μου έδωσε το lady gaga + το νέο D&G λέγοντάς μου ότι δεν είχε το la vie μου συμπληρώνει (πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα) δεν πειράζει θα σου φτιάξω ένα!!! Και μου έφτιαξε επιτοπου δείγμα και μου το έδωσε!!!
    Αυτή η πρακτική είναι πολύ συνηθισμένη στο εξωτερικο όπου το κάθε κατάστημα που τυχόν δεν έχει διαθέσιμα δείγματα έχει άδεια μικρά μπουκαλάκια του 1ml και τα γεμίζει επιτόπου προκειμένου να σε εξυπηρετήσει.
    Περιττό να πω ότι την χιλιοευχαρίστησα και χάρηκα πάρα πολύ που έρχονται σιγά σιγά αυτές οι συνήθειες και εδώ. Η κυρία έγινε μόλις η αγαπημένη μου πωλήτρια !!!

  15. @Kaiti: 32,5euro κόστισε το σετάκι που βλέπεις!

  16. @όλες: Αγαπημένες διαβάστε πολύ προσεκτικά το σχόλιο της MariaΑ για την πωλήτρια αρωμάτων. Κάτι τέτοια δεν πρέπει να μας ξεφεύγουν! Πρέπει να λέμε και τα καλά!! Και νομίζω ότι όλα τα bb girls (της Αθήνας τουλάχιστον) βρήκαμε τον άνθρωπό μας!! Thank u Μαράκι!

  17. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.ΣΤΟ ΗΟΝΤΟΣ ΧΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ.ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΩ Κ ΛΕΩ:ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ.Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΩ,Η ΦΙΛΗ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ;;ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

  18. @Ioanna: Συγχαρητήρια Ιωάννα για τις σπουδές και την εργασία. Κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς 🙂

    @beautyblog: Επειδή φέτος το καλοκαίρι έκανα τρελλό shopping και πέρασα σχεδόν απο όλα τα καταστήματα καλλυντικών των Β.Π. έχω να πω πως στα SEPHORA είναι πολύ εξυπηρετικές και φιλικές οι κοπέλλες, στα Hondos αδιάφορες (με εξαίρεση στο Μαρούσι στο stand του YSL η Γιώτα)και στα Αττικα σνομπ. Εγω λοιπόν μένω ακόμα με την απορία. Αφού οι κοπέλλες αυτές ουσιαστικά προέρχονται απο μεγάλες εταιρείες που τις στέλνουν στα διάφορα καταστήματα , πως είναι δυνατόν να αλλάζει η στάση τους ανάλογα με το χώρο που βρίσκονται;

  19. Τζα!!!Σήμερα τρέχουμε!@Ioanna συγχαρητήρια…..@MariaA μπράβο,καταπληκτικές γνώσεις ….@Julia φιλιά…

  20. @marianna & mako: ναι η συζήτηση αυτή έχει γίνει ξανά και η αλήθεια είναι ότι κάτι αλλάζει σιγά σιγά (οι άνθρωποι μάλλον) και καλυτερεύει το θέμα “δείγμα”.
    Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι η δημιουργία του δείγματος από το μηδέν γιατί μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις άρωμα που είναι παλαιότερο και δεν υπάρχουν δείγματα διαθέσιμα ή να έχουν εξαντληθεί!

  21. Καλημερα!!!!Τζουλια!κοριτσια!!
    Ζηλευτα τα εσωρουχα VS! !Και εγω τα εχω παρακουληθησει απο ξενα σαιτ και φετος το καλοκαιρι ειχε τραβηξει το ενδιαφερον μου και τα μαγιο ηταν υπεροχα!!
    @Ioanna συγχαρητηρια για τις σπουδες αλλα και για την δουλεια!!!Go girl!!
    Πιστευω να εχουμε τακτικα νεα σου!Αν και ειμαι σιγουρη!!
    @MariaA ειμαι και εγω Ζυγος θελεις να γινουμε φιλες???χιχι
    Θελω να σε ρωτησω κατι κατα τυχη μυρισα σε μια κυρια ενα υπεροχο αρωμα σημερα μου ειπε οτι ειναι του YSL το rise κατι. . Αν το γνωριζεις θα ηθελα τα φωτα σου!
    Υ.Γ@MariaAπαντως και στα πρωην sephora του Παγκρατιου εδειναν δειγμα αρωματων σε μικρο μπουκαλακι των 1,5ml οταν δεν ειχαν το αυθεντικο!!
    Ηταν πολυ καλο αυτο γιατι μπορουσες να δοκιμασεις το αρωμα και οχι στο χαρτακι
    που ουσιαστικα δεν σε βοηθαει στην αληθεια!
    Φιλακια χχχ

  22. @SofiaT: Μα φίλες είμαστε!!! Με τους Ζυγούς έχω τέλειες σχέσεις, εκτός από φίλες η νονά μου και η βαφτιστήρα μου είναι ζυγοί!
    Χαίρομαι που το έχεις δει κι εσύ αυτό με τα δείγματα!
    Του YSL Μάλλον το Rive Gauche εννοούσε? Μπλε μαύρο ριγέ μπουκάλι πολύ ωραίο, παλιό αλλά ωραίο!!

  23. @MariaA σαν ζυγος θελουμε την επιβεβαιωση μας!!γιουπι!!!
    Στο αρωμα εννοηται οτι επεσες διανα τωρα που το αναφερες ετσι το ειπε!!
    Μου τραβηξε το ενδιαφερον γιατι εβγαζε κατι woody!! το οποιο μου αρεσε παρα πολυυυυυ!
    Τελευταια αδραξα την ευκαιρια απο μια προοθητικη ενεργεια του Χοντου και μια καρτας οπου με την εξαργυρωση ποντων αγορασα δωρεαν δυο αρωματα του
    ARMANIτο Αrmani code & Idole το Code μου τεριαζει το αλλο νομιζω ειναι πιο βαρη θα το φορεσω το χειμωνα!
    LOVE YOU!!!
    Υ.Γ Μαρια μου εσυ τι ζωδιο εισαι?

  24. @ΜΑΡΙΑΑ,ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΑΝ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!

  25. @SofiaT: Τρελοτοξότης δε φαίνεται? Θα τα ευχαριστηθείς τα Armani το Code το έχω κι εγώ! όπως και το aqua di gio(το παλιό, το gioia μυρίζει ψόφιο σκουμπρί επάνω μου)όπως και το Pierre de Lune από τη σειρά Prive

  26. @MARIAA,ΤΟ LAIT SENSORIEL LIERAC H TO EAU SENSORIEL ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ;ΕΧΕΙ Κ SCRUB TO GOMMAGE SENSORIEL.ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

  27. @marianna: Ναι τα έχω μυρίσει είναι ένα άρωμα από λευκά άνθη πολύ πλούσιο και διαρκεί αρκετά. Από τιμή δεν θυμάμαι να σου πω…

  28. Ομολογώ πως δεν ήξερα ότι είχε ανοίξει κατάστημα στην Ελλάδα….
    Εχω μεγάλη αγάπη με τη V.S. Είχε πέσει κάποτε στα χέρια μου ένας κατάλογος (κάπου τον έχω ακόμα) και πραγματικά ξετρελάθηκα!
    Επίσης έτυχε να δοκιμάσω κάτι κρεμουλες σώματος καααααποτε! (1η Λυκείου πήγαινα!)
    Με την πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφτώ το κατάστημα και θα σας πω τις εντυπώσεις μου!
    ¨Εχω βάλει στο μάτι 1-2 απο τα αρώματα και θέλω να τα μυρίσω απο κοντά (και όχι μόνο αλλά ας κάνουμε αρχή απο κει…)

  29. @mariaa,δοκιμασα ενα δειγματακι απο το lait κ περιμενω να δω αν θα κρατησει.το eau δεν πιστευω να διαρκει πολυ.αν ειναι δυνατον να μην τα ξερειςlolol!!το αρωμα μου αρεσει παντως.

  30. @marianna: όλα τα προιόντα έχουν το ίδιο άρωμα , κρέμα, άρωμα,λάδι κλπ Το άρωμα δοκίμασα εγώ και διαρκεί σχετικά αρκετά γιατί είναι κατα βάση φυτικό.

  31. @MariaA φαινεται φαινεται!!απλα ειχα καταλαβει οτι εισαι ζωδιο της φωτιας
    αλλα δεν μπορουσα να εντοπισω ποιο!!
    Αυτο που αγαπαω στα ζωδια της φωτιας(ο συζυγος μου ειναι Κριος)ειναι η Απολυτη Ειλικρινεια,αυθορμιτισμος,ανεξαρτησια που εχεται!
    Φιλια πολλα χχχ

  32. MariaA ευχαριστούμε για το τέλειο & εμπεριστατωμένο review!Λατρεύω τη VS!Ιωάννα μου καλή αρχή σου εύχομαι στις νέες σου σπουδές,να σαι πάντα καλά & να εμπλουτίζεις τις γνώσεις & τα ταλέντα σου!xxx

  33. ΜΑΡΑΚΙ,ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ Κ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ.ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ……ΑΑ ΕΨΑΞΑ ΤΙΜΕΣ,ΑΠΟ 20-30 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ONLINE ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΤΟ SHOWER GEL EXEI 9 ΕΥΡΩ.

  34. Ιωάννα,καλή δύναμη και καλή επιτυχία!΄Οσο για τα αρώματα,την άλλη εβδομάδα πάω Αμβέρσα,οπότε θα προσπαθήσω να σταματήσω στα Victoria’s secrets.

  35. @MariaA, για άλλη μια φορά ευχαριστιόμαστε τις γνώσεις σου και την όμορφη αρωματική ανταπόκριση!
    @Ioanna, παρότι θα μας λείψεις, χαίρομαι που ο λόγος είναι η πρόοδός σου σε δυο σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!

  36. @Ketty: Αν πάς Αμβέρσα να επισκεφθείς στο ιστορικό κέντρο μια μικρή μπουτικ αρωμάτων την Technique indiscrete θα με θυμηθείς.. δικά τους προιόντα έχουν και τα σαπούνια τους είναι απίθανα!!!

  37. Μαράκι, πόσο υπέροχο το ποστ!

    Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, τις μυρωδιές που μας έρχονται διαβάζοντας… Πάντα με κάνεις να θέλω να τρέξω να δοκιμάσω κάτι… Πού θα πάει… Κάποτε θα με βγάλει ο δρόμος στον Βενιζέλο!

    @Ιωαννα, γλυκό μας κορίτσι, πολλά συγχαρητήρια, ελπίζω όλα να σου πηγαίνουν όπως τα θες! Καλή δύναμη σ’ αυτά που ξεκινάς!

    🙂

  38. tin alli evdomada paw a8ina..sto girismo de 8a 3exasw me tpt na to episkeftw…mporei kati na vroume!!!!xixixi…:)

  39. Καλά, είναι από τις καλύτερες ειδήσεις που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!! Ελπίζω να κατέβω σύντομα Αθήνα και να το επισκεφτώ επιτέλους! thank you!!! ;)))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.