Video: Vichy, Dermablend Professional και ο “Rico the Zombie”

 

Σπάνια υπάρχει κάποιος άντρας στην πρώτη φωτογραφία του post αλλά ήθελα να το δείτε αυτό… Τώρα βέβαια είναι πολύ πιθανό να έχετε δει το video, αλλά μπορεί και όχι… έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για κάποια νέα καμπάνια της Dermablend «τρέχει» αρκετό καιρό και απλά την ξαναθυμήθηκα.

 

Για να δείξει την κάλυψη που προσφέρει η σειρά (τα  προιόντα, foundation και concealer, καλύπτουν κάθε ατέλεια, κάθε σημάδι, δερματολογικά προβλήματα, ακόμα και tattoos και σύμφωνα με την εταιρεία έχουν έχουν διάρκεια 12 ωρών) η Dermablend επιστράτευσε, τον άνθρωπο που έγινε σούπερ διάσημος, λόγω των tattoo του και ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Rico the Zombie.

 

Λίγα λόγια μόνο για τον Ricκ Genest, ο οποίος γεννήθηκε στον Καναδά τον Αύγουστο του 1985 και στην παιδική του ηλικία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος θεραπεύτηκε με εγχείρηση στα 15 του. Ο ίδιος λέει ότι από σεβασμό στους γονείς του, έκανε το πρώτο του τατουάζ στα 16 (το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησε από τότε, αλλά anyway…) O Rick ή Rico είναι πιο γνωστός βέβαια με το παρατσούκλι Zombie Boy ή Rico the Zombie, αφού σιγά- σιγά δημιούργησε το μεγαλύτερο τατουάζ που αναπαριστά έναν ανθρώπινο σκελετό, στο κορμί του. Ο ίδιος ονομάζει τον εαυτό του καλλιτέχνη, αλλά στο βιογραφικό του υπάρχουν πολλές δουλειές ακόμα, όπως μοντέλο του  Thierry Mugler,  χορευτής της Lady Gaga κ.α.

 

Το στοίχημα ήταν, με το Dermablend Professional, να καλυφθεί όλο του το κορμί, να “κρυφτούν” τα tattoo του και να ξαναγίνει ένας “φυσιολογικός” άντρας, πράγμα που όπως θα δείτε, δεν νομίζω ότι άρεσε ιδιαίτερα, στον ίδιο.

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον πάντως. Αν δεν το έχετε δει, αξίζει να το δείτε… και να αναρωτηθείτε: “Do you judge a book by the cover?”

 

 

 

 

 

 

Και εδώ το ακόμα πιο ενδιαφέρον, behind the scenes, video

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Kαλημέρα! Η αληθεια ειναι πως εψαχνα εδω και πολυ καιρο για ενα τετοιου ειδους καλυπτικό make up ομως κανενα απο αυτα δεν εκανε ουσιαστικη δουλεια. Αν και το τατουαζ που εχω ειναι πολυ πολυ μικρο, μερικες φορες ειναι καλο να μην φαινεται, οπως οταν προκειται για επίσημες εμφανίσεις κτλ… Ευχαριστώ πολυ προσωπικα για τη πληροφορια!
    Καλο υπολοιπο ημερας και καλο Σαββατοκυριακο!

  2. Καλημέρα αγαπημένες! Χαίρομαι που σε βοήθησα Seraina.Επίσης πολύ καλυπτικά είναι και τα προιόντα Coverderm της εταιρείας Farmeco. Αν βρεθείς σε κάποιο φαρμακείο, ζήτησε να σου δώσουν δείγμα.

  3. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Αν και σκιαχτικα πρωινιατικα με τον συγκεκριμενο κυριο!
    Καταπληκτικη η δουλεια της Vichy!!Αραγε ποσα μπουκαλια χρειαστηκε να αδιασουν για να καλυψουν ολο αυτο!!χαχαχα Παντως με επεισαν αφου καταφεραν αυτο φανταζομαι ποσο καλυπτουν τους μαυρους κυκλους!!
    Φιλακια χχχ

  4. Καλημέρα!
    Δεν το είχα δει το βίντεο…
    Μου φάνηκε και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα (του βίντεο..) αισθητικά και πολύ ωραία η ιδέα….
    Και πραγματικά, στο τέλος σκέφτεσαι ότι πολλές φορές ΟΛΟΙ μας “κρίνουμε το βιβλίο απ’το εξώφυλλο”….

  5. …Και κρινόμαστε βεβαίως απ’το δικό μας εξώφυλλο….

  6. Καλημέρα κορίτσια!
    Το είχα δει πριν αρκετό καιρό το video, αλλά ομολογώ ότι δε χορταίνω να το βλέπω. Κι όχι επειδή μου αρέσουν τα τατουάζ, αλλά γιατί σαν spot αξίζει! Πολύ καλό από θέμα παρουσίασης, marketing και concept!
    Όντως παρουσιάζει τις δυνατότητες της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων, που είναι κατάλληλη για πολλούς τύπους δέρματος και για διάφορες παθήσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν αρκετές κοπέλες, πέραν της κάλυψης που παρέχει σε ανθρώπους με τατουάζ!
    Μπράβο Τζούλια, πολύ ωραία ανάρτηση, μας θύμησες ένα πολύ καλό προϊόν!

  7. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls… Πραγματικά αυτό το video της Vichy δεν το’χα δει! Γνώριζα για την σειρά Dermablend, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα’χει τόσο μεγάλη κάλυψη!! Έμεινα άφωνη!!! Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, αν και πολλές φορές δυστυχώς, κρίνουμε το βιβλίο μόνο απ’το εξώφυλλο! Καλό σ/κ σ’όλες, να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε! Φιλιάαααα….. 🙂

  8. Το είχα δει παλαιότερα & πράγματι είχα μείνει!Καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να βρει η Vichy..!Αν εξαιρέσεις ότι δεν μου πολυάρεσε το make up από τη συγκεκριμένη σειρά,όντως φαίνεται ότι καλύπτει πολυυύ καλά!

  9. Kαταπληκτικό το video της vichy πολύ χρήσιμο προιόν!!!

  10. Καλησπέρα κι από μένα!!! Ορίστε τώρα πια καμία δεν μπορεί πια να παραπονεθεί ότι δεν μπορεί να καλύψει ένα σημάδι, ένα μαύρο κύκλο ή κάτι άλλο αφού καλύφθηκε ολόκληρο έργο τέχνης!!! Το βίντεο δεν το είχα δει τον κύριο τον είχα όμως ακουστά και μπράβο του που δέχθηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη διαφήμιση!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!

  11. kalispera!!!kapou eixa diabasei gia ton kyriouli alla to video den to eixa dei!!!epatha plaka!!pragmatika poly kalo!!kalo sk filiaaaaaaa

  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜOΠΟΙΩ ΤΗΝ COVERDERM ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ COVERDERM, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 1 ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ VICHY, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO, ΤΟ ΒΡΙΣΩ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

  13. ΤΟ after είναι πολύ καλύτερο από το before…σίγουρα χρειάστηκαν εκατοντάδες μπουκαλάκια της σειράς Dermablend γιαυτό το αποτέλεσμα!

  14. Καλησπέρα Τζούλια και κορίτσια. Ομολογώ ότι ήξερα για αυτόν τον Κυριο και τα χιλιάδες τατουάζ του. Αλλά δεν ήξερα για την διαφήμηση. Οι άνθρωποι είναι καλλιτεχνες..ΤΕΛΟΣ!!!! πρεπει να τους πήρε πολλες ώρες!
    Πραγματικά θα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό το προιον!
    Απίστευτο πραγματικά!
    Και τελικά όπως λέτε και οι περισσότερες… δεν χρειάζεται να κρίνουμε κάποιον απο την εξωτερικη του εμφάνιση (και πιστέψτε με είναι κάτι που έχω τσακωθεί πάαααααρα πολλές φορές!!!!!)

  15. καλησπερα!!!εχω δυο προϊοντα απο τη σειρα dermablend κ πραγματικα δεν φευγουν ουτε μετα απο επαφη με νερο.την coverderm δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα εχω ακουσει πολλα θετικα.απο την dermablend εχω το stick ,το οποιο βαζω στους μαυρους κυκλους κ το make-up, το οποιο βαζω πανω σε κανενα σημαδακι.ειναι παρα πολυ καλυπτικο αν το βαλεις σε ολο το προσωπο, χωρις να εχεις αποτελεσμα μασκας, εχοντας επιλεξει φυσικα το σωστο χρωμα.γενικα, η vichy εχει εγγυημενα προϊοντα.
    τα τατουαζ του συγκεκριμενου με αηδιαζουν λιγακι.εχω δει κι αλλο βιντεο στο οποιο καλυπτουν τατουαζ με dermablend κ βαζουν κ την πουδρα σταθεροποιησης απο πανω.

  16. Παρόλο που δε μου αρέσουν τα μεγάλα τατουάζ, πόσο μάλλον αυτού του είδους που καλύπτουν όλο το σώμα,δεν μπορώ να μην επιβραβεύσω την vichy γι’ αυτή την διαφημιστική καμπάνια.Πολύ έξυπνη ιδέα να προωθήσει το συγκεκριμένο makeup για την κάλυψή του.Εμένα με έπεισε και πιστεύω και όποια το δει, πείθεται να το αγοράσει.
    @MariaA: Γλυκιά Υπουργέ μας, δεν πρόλαβα εχτές να σου γράψω για το εξαιρετικό post.Είσαι υπέροχη!!!Αλήθεια έχεις δοκιμάσει τα αρώματα της apivita?Πήγα προχθές στο φαρμακείο και αγόρασα το γιασεμί.Ποιά είναι η γνώμη σου?
    @IoannaThess:Τώτα τι να κάνω που θέλω να αρχίσω και με σένα “γλυκιά μου Ιωάννα”?Τι να κάνω που η κάθε μια σας είναι μοναδική και χαίρομαι τόσο που σας μιλάω ακόμα κι αν είναι μέσα από το bb?Σου εύχομαι τα καλύτερα, σου στέλνω πολύ πολύ αγάπη, και τις ευχές μου για πολλές πολλές επιτυχίες!!!

  17. Καλημέρα Julia! Καλημέρα πανέμορφα bb girls!

    Αχ μου έφερε «κρύες» αναμνήσεις αυτή η ανάρτηση… Κάποια χρόνια πριν, πέρασα έναν ολόκληρο μήνα στην παγωμένη Λειψία σε εκπαιδευτικό συνέδριο ειδίκευσης στο καμουφλάζ & μακιγιάζ τηλεόρασης/θεάτρου. Το πόσα τατουάζ καλύψαμε δεν φαντάζεστε! Με προιόντα kryolan δουλεύαμε, είναι αρκετά καλά αλλά απαιτούν (σχεδόν) άμεση απομάκρυνση από το δέρμα. Και όταν ανακάλυψα ανάλογα προϊόντα (κατά τη γνώμη μου καλύτερα) όπως τα Coverderm, το Maximum Cover Camouflage της Estee Lauder και τα Dermablend της Vichy, έτρεξα να τα προμηθευτώ!

    Άκρως επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια της Vichy, κινούμενη διαφήμιση ο νεαρός, ατράνταχτη απόδειξη πως μπορεί να επιτευχθεί η απόλυτη κάλυψη!

    Και όσο για τα βιβλία και τα εξώφυλλά τους, σαφέστατα και δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον/κάτι μόνο από την εικόνα του. Το ερώτημα είναι αν καν θα μπεις στη διαδικασία να κρίνεις ή αν σχηματίσεις την γνώμη σου a priori.

  18. καλημερα ββ κοριτσια!!!@ιωαννα,κ στη λειψια για καμουφλαζ ε; κ τι δεν εχεις κανει μου φαινεται!

  19. @marianna: Μαριανάκι καλημέρα! Καλή Κυριακή να έχουμε! Ναι τα κυνηγάω τα συνέδρια και τα σεμινάρια, μόνο με συνεχή κατάρτιση δεν ξεχνάς αλλά και εμπλουτίζεις αυτά που έχεις μάθει! Αλλά το συγκεκριμένο μου προσέφερε επιπλέον το Europass- το πολυπόθητο πιστοποιητικό αναγνώρισης προσόντων για εργασία εντός Ευρώπης. Ε πώς να πεις όχι;! Ανοίγουν πολλοί δρόμοι μετά…

  20. @ιωαννα,μου αρεσει που εισαι ανοιχτη κ πολυπραγμων.κι εμενα μου αρεσουν τα σεμιναρια, κ σε ποιον δεν αρεσουν αλλωστε οταν ειναι σωστα οργανωμενα κ δωρεαν;εχω μαθει αρκετα πραγματα απο σεμιναρια που γινονται στον τομεα μου,αγγλικη φιλολογα,κ προπαντων στον τοπο μου κ δωρεαν απο διαφορους συμβουλους,καθηγητες κ.λ.π.να φανταστεις προχθες ημουν σε ενα σεμιναριο απο καποια υπευθυνη της αμερικανικης πρεσβειας η οποια μας δινει σε ολους-το τονιζω-δωρεαν υλικο,βιβλια,ποστερς,cds,λογοτεχνικα βιβλια.τα καλα να λεγονται.εχουμε πολυ δραστηρια συμβουλο.

  21. @marianna: Καλά η Τζούλια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο bb το καλύτερο κοινό μου φαίνεται! Εάν πέσει στα αυτιά σου και τίποτα για διπλωματία-πολιτικές επιστήμες (που είναι το βασικό επάγγελμά μου) ενημέρωσέ με please! ΒΒ girl power!

  22. καλα ε αστειευσαι,φυσικα κ θα το κανω!!παντως,εχε υποψην οτι πολλες πρεσβειες χωρων οργανωνουν φανταστικα πραγματα καθως κ τα γνωστα ινστιτουτα,hellenic american union,british council κ.α.δεν χανεις τπτ να ρωτησεις,αλλωστε γλωσσες ξερεις.το distance learning φανταζομαι το εχεις υποψην,παρεχει πολλες ευκαιριες κ ανετοτατα,απο το σπιτι σου.

  23. @marianna: Τώρα ξεκινάω Ισπανική Φιλολογία μέσω ΕΑΠ από το οποίο αποκτάς κανονικό πτυχίο αλλά η σπουδές είναι εξ αποστάσεως! Πολύ βολικό ειδικά για εργαζόμενους ή γονείς. Για συνέδρια/σεμινάρια/ημερίδες να σου πω την αλήθεια, σχεδόν πάντα τα ανακαλύπτω από γνωστό-γνωστού, γι’αυτό και σου ζήτησα εάν ακούσεις κάτι να μου πεις! Ελάχιστα αναρτούνται στο ίντερνετ…

    Καλά ε… spamάραμε εντελώς το ποστ… Από τον Rico the Zombie ξεκινήσαμε και καταλήξαμε σε ακαδημαϊκές σπουδές και συμβούλους της αμερικανικης πρεσβείας! Χαχαχα!

  24. πολυ γελιο!!!ΕΑΠ εχει κανει ο ανδρας μου κ τωρα κανει ματαπτυχιακο.πολυ καλη ποιοτητα σπουδων.για μας ειναι λιγο δυσκολο να πηγαινοερχεται στην αθηνα κ δαπανηρο αλλα αμα διψας για μαθηση ε;;εγω θα σου πω ομως το μυστικο μου:απο γ’γυμανσιου ηθελα να σπουδασω αγγλ.φιλολογια.λατρευω τη δουλεια μου,γκρινιαζω αλλα δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην αλλα εχω κ κλιση στην αισθητικη(βλ.beauty blog!!),sto styling,στη μοδα k στη διακοσμηση.εχω μια αισθηση της αρμονιας αλλα μερικες φορες ανακαλυπτω τον εαυτο μου να μην ειναι τοσο δημιουργικος οσο θα ηθελα.συχνα λεω:μα πως δεν το σκεφτηκα;
    αν διαβαζε ο rico,θα παθαινε κτ σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!………..

  25. ΟΚ, σκιάχτηκα! Στο πριν, βεβαίως-βεβαίως, γιατί το “μετά” είναι εντυπωσιακό! Όλο έλεγα ότι θα επενδύσω, τουλάχιστον στο στικ, για επιτόπου κάλυψη σε σπυράκια κλπ, αλλά συνέχεια αμφιβάλλω για τα χρώματα του και δεν το τολμώ… 🙁

    Φιλιά, κορίτσια!

  26. Το concealer της coverderm το χρησιμοποιούσα για χρόνια.Το έπαιρνα από το Χόντο,αλλά τελευταία έχει μόνο απομεινάρια και δε βρίσκω το χρώμα που θέλω.Το συγκεκιμένο της Vichy δεν το γνωρίζω,αλλά τα προϊόντα της Vichy δε μου ταιριάζουν.Αξίζει το κόπο λες να το δοκιμάσω ή θα χάσω τα λεφτά μου;

  27. @KETTY: Να μην αγοράσεις τίποτα, αν πριν δεν σου δώσουν να δοκιμάσεις δείγμα. Τέλος.

  28. Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι για να μην υπάρχουν παρανοήσεις: Η συγκεκριμένη σειρά Dermablend Professional, κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική. Η καμπάνια είναι επίσης της Dermablend Professional. Στην Ευρώπη η Dermablend κυκλοφορεί από την μάρκα Vichy,αλλά με διαφορετική γκάμα προιόντων.

  29. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ DERMABLEND VICHY?

  30. @Marianna: Ναι, έχουν διαφορετική φόρμουλα από τα Dermablend Professional της Αμερικής και λιγότερη κάλυψη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλυπτικά.

  31. @Beautyblog: ααα δεν το ήξερα ότι στην Ευρώπη κυκλοφορεί παρόμοια αλλά όχι η ίδια σειρά! Για να το ψάξω παραπάνω λοιπόν! Thank you!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.