Cacharel, “Catch me!”

 

 

Πάντως, εδώ που τα λέμε, είναι πολύ χαριτωμένα τα αρώματα Cacharel.  Δεν νομίζω ότι έστω και μια από εμάς, δεν έχει αγαπήσει κάποια στιγμή στη ζωή της, το Anais Anais, το Loulou, το Amor Amor, το Noa, το Eden και πιο πρόσφατα το Scarlett..

 

Η Cacharel που αν με ρωτήσετε, θεωρώ ότι είναι η μάρκα-επιτομή των νεανικών αρωμάτων, επιστρέφει, λανσάροντας αυτό το μήνα το νέο της άρωμα Catch Me!, το οποίο περιγράφει ως λαμπερό, ζωηρό και «σκανταλιάρικο», ενώ ο διάσημος αρωματοποιός  Dominique Ropion που το δημιούργησε κάνει λόγο για μια σύνθεση «από ζωηρά εσπεριδοειδή, απαλά λουλούδια, και γκουρμέ γεύσεις»

 

Ο ίδιος, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, μίλησε για την έμπνευσή του, αλλά τις βασικές νότες του αρώματος:

 

«Θεωρήσαμε ότι ήταν η προφανής επιλογή, για να συμβολίσουμε αυτό το νέο παιχνίδι της γοητείας. Δούλεψα την κρεμώδη και αισθησιακή πτυχή του, αναδεικνύοντάς την με μια απολαυστική αρμονία γάλακτος αμυγδάλου. Η πιο δροσερή, σαγηνευτική και σπινθηροβόλα πτυχή του τονίζεται με νότες αιθέριου ελαίου νεραντζιού και μανταρινιού. Καρδιά από Ιταλικό γιασεμί και ζεστές νότες από κεχριμπάρι και  ξύλα αυξάνουν τον πόθο και περιβάλλουν απολαυστικά τη γυναίκα που το φορά. Το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό: ελαφρύ και εθιστικό, αθώο και σαρκικό, αναζωογονητικό και αισθησιακό. Αντικατοπτρίζει απόλυτα αυτή την ιδέα της παιχνιδιάρικης διάθεσης»  

 

Ο Patrick Veillet υπογράφει το μπουκάλι του αρώματος, ενώ το μοντέλο της καμπάνιας – η οποία είναι έργο του Jean- Baptiste Mondino– είναι η Diana Moldovan.

 

Mε αυτή την καμπάνια ο ταλαντούχος σκηνοθέτης συνεχίζει την συνεργασία του με την Cacharel και με αίσθηση του χιούμορ αλλά και τρυφερότητα, εκφράζει τη δύναμη της γοητείας που αποπνέουν αβίαστα οι νεαρές γυναίκες: “Έχουν βγει μόλις από την εφηβεία, αλλά δεν είναι ακόμα γυναίκες, ανεξάρτητες και ανέμελες, δεν έχουν ακόμα ερωτευτεί, αλλά είναι πρόθυμες να δεσμευτούν… Βρίσκονται σε μια ηλικία που όλα είναι δυνατά, που μπορούν να κατακτήσουν τα πάντα. Οδηγούν παιχνιδιάρικα τους άνδρες σε έναν αγώνα με τον πόθο, σε μια δίνη απολαύσεων, σε μια τολμηρή πρόκληση: “Catch me…”

 

Η τιμή του ξεκινά από τα 39,50Ε τα 30ml, 58E τα 50ml και 75Ε τα 80ml. To body milk της σειράς κοστίζει 32Ε (200ml)

 

Ρίξτε τώρα μια ματιά, αποκλειστικά, στο beautyblog,  τα teasers της διαφημιστικής καμπάνιας:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IEuqVbHBeHk[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wlct8Q9dMqA[/youtube]

 

 

 

 

Αυτά για σήμερα… Και…υπομονή μέχρι αύριο… (γιατί, είπα κάτι;)

 

 

37 Σχόλια
  1. Καλημέρα και πάλι!!!!! μ’ αρέσει η Cacharel έχω ξοδέψει πολλά μπουκάλια Loulou κατά την εφηβεία μου!!! Χαίρομαι που κυκλοφορεί νέο άρωμα και το μπουκάλι είναι μωβ ε Τζούλια?!?!?!
    Μου μυρίζει διαγωνισμός πάλι???…….

  2. Καλημέρα!
    Ξέρεις τί μου θυμίζουν τα Cacharel??
    ….Το bb!!!!!!
    Tο πρώτο δωράκι που είχα κερδίσει μέσα από δικό σου διαγωνισμό ήταν ένα Cacharel – Scarlett…
    19 Mαίου 2010, απ’ο,τι λέει το mail μου…..

  3. καλημερα ειμαι η πρωτη που σχολιαζω? το μπουκαλι ειναι τελειο και η τιμη λογικη.αυριο μυριζομαι διαγωνισμο?

  4. καλημερα!!απο τα συστατικα αυτα λιγα καταλαβαινω οπως μανταρινι, γιασεμι.η υπουργος θα μας πει!!η anais anais ειναι συνδεδεμενη με τα λυκειακα μου χρονια,ωραιες,γλυκες,αγαπησιαρικες αναμνησεις.καλοκαιρινα απογευματα μετα το μπανιο κ βολτιτσα στην πολη.ξενοιασια,ομορφια,λαμπερο δερματακι,γαργαρο γελιο,χαμογελο αισιοδοξιας,ερωτας,τολμη.θα ηθελα να το δοκιμασω αφου πρωτα η υπουργος μου πει οτι ειναι ενα γλυκο κ οχι πολυ βαρυ αρωμα.

  5. Το eden αγαπημενο αρωμα για χρονια!!
    Σιγουρα το καινουργιο αναφερετε σε νεαροτερες ηλικιες αλλα αξιζει να το δοκιμασω!αν τρεξω σαν ελαφινα οπως στο σποτ!ποιος στην χαρη μου!!
    @Τζουλια!!Τι εννοεις και “υπομονη μεχρι αυριο”?Θα παιξει καποιος διαγωνισμος??
    Η κατι αλλο ετοιμαζεις???

  6. @Kat-Rap: Αχχχ… τι γλυκό αυτό που μου είπες… Σε ευχαριστώ, αγαπημένη μου…

  7. θα συμφωνησω το eden!!!!!!!!!!!the best for ever!!!!!!το αγαπω πολύ!!!!!!!

  8. Καλημέρα Τζούλια! Αχ αυτο το noa, το φορούσα πολυ μικρή και το έβαζα λίγο λίγο να μην μου τελειώσει! Χχχχ! Πραγματικά νεανικά αρώματα 🙂

  9. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls… και καλή εβδομάδα να’χουμε! Το Anais Anais της Cacharel ήταν το πρώτο άρωμα που φόρεσα στην εφηβεία μου και το’χω συνδέσει με τις πιο ρομαντικές και γλυκές αναμνήσεις μου!! Γενικά όλα τ’αρώματα της εταιρείας είναι δροσερά και λουλουδένια και πραγματικά τα λατρεύω! Αυτό το νέο άρωμα δεν το’χω δοκιμάσει ακόμα, αλλά το μπουκάλι του είναι φανταστικό…σαν μικρό κόσμημα! Αγαπώ πολύ τις λουλουδένιες και ζεστές νότες, γιατί ταιριάζουν τέλεια με το δέρμα μου! Να’χετε μια υπέροχη μέρα…. φιλιά! 🙂

  10. @marianna: από τα συστατικά και την περιγραφή – ότι προορίζεται για πιο νεανικό κοινό – σίγουρα καταλαβαίνεις ότι δεν θα είναι βαρύ! Δροσερές νότες κορυφής με μανταρίνι και Petit grain, μεσαίες με γιασεμί και πορτοκαλοανθό και βάσης με γάλα αμύγδαλου, amber και ξανθό ξύλο!! Από γκάλοπ στο εξωτερικό που έχει ήδη κυκλοφορήσει γενικώς άρεσε!!

  11. μμμμ!!μαρακι,πηρα μια ιδεα κ ισως μου αρεσει,αν κρινω απ’αυτα που λες.

  12. Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Πραγματικά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχα ιδέα ότι τα Cacharel αρώματα απευθύνονται κυρίως σε νεανικά κοινά και είναι αστείο γιατί πίστευα το αντίθετο. Ίσως επειδή το μοναδικό άρωμα που φοράει η μητέρα μου είναι το Anais Anais..χαχα! Πάντως το Catch me φαίνεται ωραίο και το μπουκαλάκι του ακόμα ωραιότερο!

  13. kalimera agiobasilina(julia), bbgirls!!!ego na po tin alitheia den exo dokimasei kapoio aroma tis Cacharel to sygekrimeno omos pisteyo oti tha mou pigenei giayto tha pao na paro kanena deigmataki an bro!!!to mpoukalaki poly oraio k xroma to agapimeno mou!!!!

  14. Λατρεύω Cacharel μου φτιάχνει το κέφι η μυρωδιά τους…Θέλω πολύ να δοκιμάσω και το καινούριο…Είμαι σίγουρη οτι θα είναι ΑΠΛΑ
    Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!!!

  15. Η Cacharel,αγαπημένη μάρκα,μου θυμίζει την εφηβεία μου…τότε που σε κάθε γιορτή ή γενέθλια ξόδευα το χαρτζιλίκι μου για ναγοράσω την αγαπημένη μου Loulou!!!Και μεγαλώνοντας την κλασική πια eden! Λατρεμένη μάρκα,οχι απλά αγπημένη!!

  16. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

  17. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Η επαναφορά στο κλεινόν άστυ είναι δύσκολη… Θα με βοηθήσει νομίζω ψυχολογικά ένας διαγωνισμός, ε?

  18. Αχ, αναμνήσεις! Το Anais Anais ήταν το πρώτο μου άρωμα! Καλημέρα, bb girls! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

  19. Και εγώ fan της Cacharel, πρώτη φορά το δοκίμασα στην ξαδέρφη (σαν μεγαλήτερη που ήταν) μέτα έκανα τη μητέρα μου χρυσή να μου πάρει ένα. Τι ωραίες αναμνήσεις! Να είσαι καλά Τζούλια μου.

  20. Αχ, ακούγεται υπέροχο!

    Όταν ήμουν μικρούλα, “έκλεβα” από την Anais Anais της μαμάς μου, τώρα πια μου φαίνεται υπερβολικά λουλουδάτο! Μου άρεσε πολύ το Eden αλλά και το Noa, το οποίο δεν το έχω αγοράσει ποτέ, αλλά λατρεύω να το μυρίζω σε όσες το φοράνε και τους πάει!

    Χμμ.. Κι εγώ μυρίζομαι διαγωνισμό! Αδημονούμε, όπως και να’χει Τζούλια μου!

    Φιλιά!

  21. τι ωραιο μπουκαλι , ελπιζω να εχει υπεροχη μυρωδια 🙂

  22. Γεια σας,καλη εβδομαδα και συγχαρητηρια στις τυχερες για τα σετ.Πραγματικα εχεις απολυτα δικιο για τα αρωματα της cacharel.Εγω καποτε φορουσα το Eden και ολοι με ρωτουσαν τι αρωμα φοραω.Ελπιζω να γινει διαγωνισμος και αυτη τη φορα να ειμαι τυχερη γιατι το αρωμα ειναι το αγαπημενο μου αξεσουαρ.Δεν εχει σημασια αν ειναι φθηνο η ακριβο,αρκει να σου πηγαινει και να μενει επανω σου.Ακομη και μεσα στο σπιτι να ειμαι,αβαφτη,το αρωμα μου το φοραω γιατι θελω να μυριζω ομορφα στους αλλους.Ακομα δεν εχω βρει αυτο το αρωμα μου θα μου κανει κλικ και δεν θα παψω να το φοραω ποτε.Ελπιζω να το βρω………….:)

  23. Kαλησπέρα κορίτσια,
    Τις τελευταίες μέρες έχω πολύ δουλειά τα πρωινά και δεν μπορώ να χαζέψω τα emails μου.
    Ναι, Τζούλια, όλες έχουμε λατρέψει την Αnais, Noa κτλ.
    Το άρωμα το συγκεκριμένο το είχα βάλει στο μάτι.

    Ε, λοιπόν θα περιμένω μέχρι αύριο.
    (Οι παλιότερες σε ξέρουν καλά……)

  24. Μ΄αρεσει πολύ το παιχνιδιάρικο μπουκαλάκι (και είναι σε μωβ…!) αν και είναι λίγο ακριβή η τιμή του για την τσέπη μου. Η μεγάλη μου αγάπη της Casharel είναι το Anais!!!!
    θέλω πολύ να το μυρίσω και να το δοκιάσω!

  25. Τζούλια, είναι τόσο ωραίο που μας ξέρεις τόσο καλά! Ξύπνησες σε όλες μας εφηβικές ευωδιαστές αναμνήσεις. Κι εγώ αναπολώ τα χρόνια του Anais Anais και του Eden…

  26. εγωω κοριτσια γνωριζω την αναίς ασχετως που δεν ηξερα τι εταιρεια ειναι αλλα κ το αρωμα loulou γνωστο μου φαινεται σαν ονομα πρεπει να το ειχα κ εγω ,να μου το ειχαν κανει δωρο στα παρτυ του σχολειου καθως ηταν πολυ στη μοδα τα αρωματα για δωρο βεβαια τα χυμα τυπου”αρωμα κ χρωμα”αλλα ωραια ηταν.

  27. αχ ως συνηθως ηταν μεσα ο αντρας μου κ μπηκα δεν το ειδα κ σχολιασα μεσω του δικου του mail το ιδιο κανω κ στο face …μην παρεξηγηθει ο ανθρωπος!

  28. αχ ως συνηθως ηταν μεσα ο αντρας μου κ μπηκα δεν το ειδα κ σχολιασα μεσω του δικου του mail το ιδιο κανω κ στο face.μην παρεξηγηθει ο ανθρωπος!

  29. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Πολύ γλυκό το μπουκαλάκι και μόνο γι’αυτό αξίζει μία θέση στην τουαλέτα μου.Αν και νομίζω ότι θα μυρίζει τέλεια(σύμφωνα με την περιγραφή).Αγαπημένα μου το Noa(από το Gold ακόμη) και το Amor Amor.Φιλιά κορίτσια:-)

  30. γεια σας!κι εγω αγαπαω cacharel!εχω το amor amor!!!!λατρεμενες μυρωδιες!!!!!φιλια!!

  31. apla teleio kai to mpoykali theiko makari n ato kerdisw!!!!!!!!!

  32. Ax koritsia… Mono kai mono apo ta sustatika tou arwmatos. Katalabainw oti to neo arwma tis cacharel tha einai apla uperoxo… Aurio kiolas se kapoio katastima gia agora…..:-)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.